Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~ - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 12:51   #3481
susse
Zakorzenienie

Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Ja bylam u siebie na Ruczaju u względnie taniej jak na Krakow fryzjerki, odmienila mnie dość radykalnie, ale nie slyszalam jeszcze, zeby na niekorzyść. Wręcz przeciwnie
Na Ruczaj mam kawał drogi. Na jakiej marki kosmetykach pracuje?
susse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 13:04   #3482
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Pozwolę wtrącić swoje trzy grosze. Ja polecam Kościeliską, chociaż pewnie bardziej tłoczna i krótsza (można zahaczyć o Wąwóz Kraków i Jaskinię Mroźną - z tymże to w cieplejszych miesiącach).
Ale... proponuję rozważyć przejście z jednej doliny w drugą przez Przełęcz Iwaniacką (nie wiem kiedy chcecie iść i jakie będą wtedy warunki śnieżne). Przejście łatwe, wiadomo jest trochę pod górę, ale płuca zostają na swoim miejscu
Jeśli zimowy, to jaskinie i wąwóz odpadają.
Jeśli spacer, to nie przełęcze, bo do tego trzeba mieć oprócz kondycji dobre buty, nieprzemakalne spodnie i rękawice.
Jeśli wyjazd odbywa się autem, to trzeba brać pod uwagę miejsce startu i zakończenia wycieczki, w tym przypadku koszt dojazdu busem między dolinami - studenci mogą woleć wydać tych parę złotych na oscypki, a nie busa
Cytat:
Napisane przez susse Pokaż wiadomość
dziewczyny możecie mi polecić jakiegoś naprawdę dobrego fryzjera w krk?
Salon Roman, ul. Gołębia.
Stary 2012-03-03, 13:26   #3483
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Jeśli zimowy, to jaskinie i wąwóz odpadają.
Jeśli spacer, to nie przełęcze, bo do tego trzeba mieć oprócz kondycji dobre buty, nieprzemakalne spodnie i rękawice.
Jeśli wyjazd odbywa się autem, to trzeba brać pod uwagę miejsce startu i zakończenia wycieczki, w tym przypadku koszt dojazdu busem między dolinami - studenci mogą woleć wydać tych parę złotych na oscypki, a nie busa
Dlatego podkreśliłam, że w cieplejszych miesiącach. A nuż kogoś to zainteresuje i teraz wybierze się nad pięknie zaśnieżone górskie drapacze okalające Morskie Oko a Dolinę zostawi sobie na soczyście zielony i kwitnący maj

Na przełęcz nieprzemakalne spodnie nie są konieczne (chyba, że mają w planach zjeżdżanie na reklamówkach ). A buty...? Dla mnie w ogóle nie istnieje takie połączenie jak góry+niegórskie buty. Nawet do Doliny nie poszłabym w kozakach czy adidasach. Śnieg, mokro, ślisko i zimno.

Koszt busa na tym odcinku to jakieś 3zł.
Przedstawiłam inny wariant, bo osoba tatrzańsko niezorientowana może nie wiedzieć o jego istnieniu a jest ciekawy, piękny widokowo, dostępny również wczesną wiosną i co najważniejsze dla wielu ludzi - pozwala uniknąć zdublowania szlaku
Stary 2012-03-03, 13:40   #3484
Malla
Nie depcze krokusów

Iwaniacka na wiosnę jest idealna I są na niej krokusy

Teraz jest dużo śniegu, więc ochraniacze lub nieprzemakalne spodnie są niezbędne. I jest ślisko.

Często jeździłam na 1 dzień ze znajomymi, którzy nie mają sprzętu, więc szli w adidasach czy glanach. Kto miał więcej zaparcia, szedł na Grzesia, a reszta rozkoszowała się urokami schroniska.

Kościeliska jest ładniejsza na spacer tam i z powrotem, ale jej koniec nie jest zbyt ciekawy, jezioro jest jeszcze zamarznięte, a ze schroniska niewiele widać z mojej ukochanej Bystrej.

Na Rusinowej jest teraz pięknie, ale tam nie ma gdzie się schować przed wiatrem.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-03-03 o 13:42
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 13:42   #3485
szyrek
Zadomowienie

Uff... uzupełniłam w blogu listę szitowych książek jakie mam
Okazało się, że jest tam kilka fajnych tytułów o których zapomniałam
Więc jeśli któraś chce coś pożyczyć to dawać znac

I przypominam, że dziś ostatni dzień na wpisy do zamówienia biżu - proszę o uzupełnienie postów i podsumowanie (cena za całość netto, cena za całość brutto)

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 13:43   #3486
Malla
Nie depcze krokusów

A ja się przypominam - kto jest na kolejce "Wolnych od lęku"?
Stary 2012-03-03, 13:45   #3487
nicRu
maszyna, nie człowiek

Wy tu o fryzjerach, kiedy to ja od fryzjera wróciłam Doszłam do wniosku że raz kozie śmierc, jak nie wyjdzie to byleby do zdjęcia dyplomowego coś odrosło, ale jest ok
Stary 2012-03-03, 13:51   #3488
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
O właśnie, też chciałam się poradzić...
Muszę podciąć końcówki ale nie chciałabym wydać na to za dużo. Mozecie kogoś polecić? I czy ma znaczenie jaki to będzie fryzjer? (pomijam tych, którzy nie potrafią zrobić tego prosto )

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
hah, o Yummie właśnie mi chodzi

u Gosi chyba zaczął się remont
Tak myślałam Filet z mozarellą bardzo dobry
A Gosia się już wprowadziła? Bo nie wiem w końcu który dzień nie był obarczony klatwą

Cytat:
Na przełęcz nieprzemakalne spodnie nie są konieczne (chyba, że mają w planach zjeżdżanie na reklamówkach ). A buty...? Dla mnie w ogóle nie istnieje takie połączenie jak góry+niegórskie buty. Nawet do Doliny nie poszłabym w kozakach czy adidasach. Śnieg, mokro, ślisko i zimno.
Ja nie mam górskich butów a po górach chodziłam sporo (ostatnio mniej). Na Giewoncie byłam w rozpadających się adidasach za 40zł Jak ktoś nie może wydać 300zł na buty górskie to nie może chodzić w góry?
Zaraz wyślę Ci dane

Cytat:
Iwaniacka na wiosnę jest idealna I są na niej krokusy
właśnie! Kiedy będą krokusy? W kwietniu?

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
I przypominam, że dziś ostatni dzień na wpisy do zamówienia biżu - proszę o uzupełnienie postów i podsumowanie (cena za całość netto, cena za całość brutto)
jeszcze ja
Stary 2012-03-03, 13:58   #3489
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Melka88, new_me, ola_gie - dziękuję za trzymanie kciukasów

kasiappp111, susse - witajcie na wątku

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Przeżyłaś? Jak byłam wczoraj i boli
No jakoś przeżyłam Nię było tak źle, ale wszystkie 4 ósemki idą do chirurgicznego usunięcia. Pierwszy zabieg mam w przyszły czwartek...

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Spotkałam dzisiaj hiper i kazała mi wracać na wątek
No! Nawet nie wiesz jak mnie ucieszyło to przypadkowe spotkanie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Też mi się podobają. Znalazłaś je gdzieś w sieci czy odwiedzasz stronę malinowomi? Bo wydaje mi się, że to jej zdjęcia. Teraz weszłam na tę stronę i nie znalazłam tych prac, ale wydaje mi się, że oglądałam te zdjęcia ze dwa lata temu (albo im podobne) na jej - jeszcze wtedy - blogu.
Znalazłam je przeglądając Pinterest - dlatego nie podaję źródła, bo go po prostu nie znam. Z blogiem malinowomi się nie spotkałam nigdy wcześniej.

Ale się wczoraj obkupiłam Essence! Dorwałam w Firlicie wyprzedaż starej szafy i sporo rzeczy było po 3,99 zł. Kupiłam zielony i fioletowy eyeliner w żelu, 4 cienie w kremie, 2 lakiery colour & go, różową long lasting i do tego w drogerii Jaśmin udało mi się dorwać 2 cienie Miyo! I brokacik dostałam gratis do tego

Cytat:
Muszę podciąć końcówki ale nie chciałabym wydać na to za dużo. Mozecie kogoś polecić? I czy ma znaczenie jaki to będzie fryzjer? (pomijam tych, którzy nie potrafią zrobić tego prosto )
Polecam Pawła Okuniewskiego z Atelier Vici (90 zł za cięcie), albo Magdę z Sekrety Piękna Nowoczesne Centrum Urody (około 40 zł za cięcie)

Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Czas edycji: 2012-03-03 o 14:01
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 14:01   #3490
susse
Zakorzenienie

Cytat:

jeśli chodzi o samo podcięcie końcówek w miarę niedrogo to polecam salon Daga - Aleja Pokoju 33
susse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 14:05   #3491
Malla
Nie depcze krokusów

Szyrek - zrezygnowałam z Katherine, bo dziewczyny nie przesłały mi wczoraj zamówienia. W poniedziałek pewnie będą żałować
Cytat:
Ma znaczenie i zakład, i dana jednostka, i użyte kosmetyki. Dlatego żadnego taniego nie polecę.
Cytat:
Ja nie mam górskich butów a po górach chodziłam sporo (ostatnio mniej). Na Giewoncie byłam w rozpadających się adidasach za 40zł Jak ktoś nie może wydać 300zł na buty górskie to nie może chodzić w góry?
Do studiów chodziłam po górach w adidasach z bazaru lub glanach, ale jak kupiłam górskie, to poczułam różnicę. Chodzę w nich również po śniegu w mieście. Na Orlą to wręcz lepiej ubrać lżejsze buty, żeby mieć lepsze wyczucie podłoża.
Cytat:
właśnie! Kiedy będą krokusy? W kwietniu?
Jakoś w kwietniu. Zależy od warunków śniegowych w danym roku. Załączam zdjęcia z wypadu do Chochołowskiej z połowy kwietnia 2010r. - na dole resztki krokusów, a na górze... fajnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (85,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (74,3 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-03-03, 14:06   #3492
mmmmmm
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32692161]

No jakoś przeżyłam Nię było tak źle, ale wszystkie 4 ósemki idą do chirurgicznego usunięcia. Pierwszy zabieg mam w przyszły czwartek...

Ale się wczoraj obkupiłam Essence! Dorwałam w Firlicie wyprzedaż starej szafy i sporo rzeczy było po 3,99 zł. Kupiłam zielony i fioletowy eyeliner w żelu, 4 cienie w kremie, 2 lakiery colour & go, różową long lasting i do tego w drogerii Jaśmin udało mi się dorwać 2 cienie Miyo! I brokacik dostałam gratis do tego
[/QUOTE]
1. Nie strasz, ja mam 3 ósemki. Czemu usuwasz?
2. Nawet nie mów, że na długiej...

Szkoda, że nie można łączyć wzorów 2 naszyjników...
Ten http://www.katherine.pl/naszyjnik-400755-p-4423.html czy ten http://www.katherine.pl/naszyjnik-400163-p-1560.html ?
Stary 2012-03-03, 14:07   #3493
Malla
Nie depcze krokusów

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32692161]No jakoś przeżyłam Nię było tak źle, ale wszystkie 4 ósemki idą do chirurgicznego usunięcia. Pierwszy zabieg mam w przyszły czwartek... [/QUOTE]
O masakra
Gdzie będziesz rwać i w ilu turach?
Stary 2012-03-03, 14:11   #3494
nicRu
maszyna, nie człowiek

Hiper, ja Ci zazdroszczę, że możesz te zęby usunąć chirurgicznie - ja nie mogę... Nie ma mojej kardiolog, a nie mogę iść do innego ...bez skierowania i jej zgody A bez dokładnego stwierdzenia co i jak od kardiolog nigdzie nie przyjmą mnie do usunięcia, bo czasem nawet mają obawy przed zwykłym znieczuleniem... Jak się wkurzę to po prostu zabulę za kserowanie całej dokumentacji i pójdę gdzieś prywatnie, bo sądzę że za jakieś 4 miesiące nie będzie już wyjścia tylko będę się musiała szykować do usunięcia

Kupiłam sobie sukienkę na ciepłą wiosnę/lato i teraz zaczęłam rozpaczać, że pogrubia uda, bo jest obcisła
Stary 2012-03-03, 14:19   #3495
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że nie można łączyć wzorów 2 naszyjników...
Ten http://www.katherine.pl/naszyjnik-400755-p-4423.html czy ten http://www.katherine.pl/naszyjnik-400163-p-1560.html ?
Pierwszy
Stary 2012-03-03, 14:20   #3496
mmmmmm
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32692161]

Polecam Pawła Okuniewskiego z Atelier Vici (90 zł za cięcie), albo Magdę z Sekrety Piękna Nowoczesne Centrum Urody (około 40 zł za cięcie) [/QUOTE]
Dziękuję PO odpada bo zmienę cięcia planuję trochę później a teraz chcę tylko przyciąć końcówki 1-2 cm bo zaczynają się rozdwajać i 90zł to za dużo. Ale przejrzałam stronę tego drugiego i mi się podoba

Cytat:
jeśli chodzi o samo podcięcie końcówek w miarę niedrogo to polecam salon Daga - Aleja Pokoju 33
dziękuję

Cytat:
Ma znaczenie i zakład, i dana jednostka, i użyte kosmetyki. Dlatego żadnego taniego nie polecę.

Do studiów chodziłam po górach w adidasach z bazaru lub glanach, ale jak kupiłam górskie, to poczułam różnicę. Chodzę w nich również po śniegu w mieście. Na Orlą to wręcz lepiej ubrać lżejsze buty, żeby mieć lepsze wyczucie podłoża.

Jakoś w kwietniu. Zależy od warunków śniegowych w danym roku. Załączam zdjęcia z wypadu do Chochołowskiej z połowy kwietnia 2010r. - na dole resztki krokusów, a na górze... fajnie
1. Ale jak chcę przyciąć końcówki to chyba nie są potrzebne jakieś specjalne kosmetyki?
2. Wierzę, że różnica jest
3. pięknie
Stary 2012-03-03, 14:26   #3497
Konto usunięte

Cytat:
1. Nie strasz, ja mam 3 ósemki. Czemu usuwasz?
2. Nawet nie mów, że na długiej...
Ponieważ jedna ósemka wrasta mi w policzek, druga i trzecia rozpycha mi szczękę, a czwarta rośnie na ukos

Cytat:
O masakra
Gdzie będziesz rwać i w ilu turach?
Będę rwać u mojej stomatolog (ma chirurga w placówce) i niestety, ale muszę w czterech turach (myślałam, że dam radę w dwóch, no ale niestety)...

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Hiper, ja Ci zazdroszczę, że możesz te zęby usunąć chirurgicznie - ja nie mogę... Nie ma mojej kardiolog, a nie mogę iść do innego ...bez skierowania i jej zgody A bez dokładnego stwierdzenia co i jak od kardiolog nigdzie nie przyjmą mnie do usunięcia, bo czasem nawet mają obawy przed zwykłym znieczuleniem... Jak się wkurzę to po prostu zabulę za kserowanie całej dokumentacji i pójdę gdzieś prywatnie, bo sądzę że za jakieś 4 miesiące nie będzie już wyjścia tylko będę się musiała szykować do usunięcia
Dlatego ja idę prywatnie. Nie będę się z nikim użerać... Zrobiłam też prywatnie zdjęcie RTG mojej gęby (płacąc za to 75 zł) i jestem zwarta i gotowa

Cytat:
Dziękuję PO odpada bo zmienę cięcia planuję trochę później a teraz chcę tylko przyciąć końcówki 1-2 cm bo zaczynają się rozdwajać i 90zł to za dużo. Ale przejrzałam stronę tego drugiego i mi się podoba
No PO jest drogi, nie ukrywajny, ale rewelacyjnie ścina. Włosy same się układają!
A to dugie to bardzo sympatyczne miejsce (u mnie na blogu jest recenzja).

Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Czas edycji: 2012-03-03 o 14:28
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 14:27   #3498
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dentystę załatwiam prywatnie, ale sesnowny kardiolog to czesto min. stówka za samo trzaśnięcie drzwiami
Stary 2012-03-03, 14:34   #3499
szyrek
Zadomowienie

nie ma bransoletki, którą sobie upatrzyłam
Ineso, Twoja koleżanka też ją chciała zamówić!
I broszki też nie ma

/omijam wszelkie dentystyczne opisy/
ale dla Was

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 14:35   #3500
Konto usunięte

Cytat:
Dentystę załatwiam prywatnie, ale sesnowny kardiolog to czesto min. stówka za samo trzaśnięcie drzwiami
Wiem, wiem... Witamy w PL
Stary 2012-03-03, 14:42   #3501
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Pierwszy
dziękuję
Ciekawe czy drugi będzie rzeczywiście różowy bo kształt bardziej mi się podoba...

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32692700]Ponieważ jedna ósemka wrasta mi w policzek, druga i trzecia rozpycha mi szczękę, a czwarta rośnie na ukos

No PO jest drogi, nie ukrywajny, ale rewelacyjnie ścina. Włosy same się układają!
A to dugie to bardzo sympatyczne miejsce (u mnie na blogu jest recenzja).[/QUOTE]
1. Zdaj relację jak będziesz po bo czuję, że przy moich słabych zębach te 8 nie posiedzą długo...
2. Wiem, slyszałam Nawet o nim myślałam, ale jak będę chciała przed latem ściąć więcej. Za same końcówki tyle nie zapłacę
Stary 2012-03-03, 14:49   #3502
granatowo
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32692700]Ponieważ jedna ósemka wrasta mi w policzek, druga i trzecia rozpycha mi szczękę, a czwarta rośnie na ukos

Będę rwać u mojej stomatolog (ma chirurga w placówce) i niestety, ale muszę w czterech turach (myślałam, że dam radę w dwóch, no ale niestety)...[/QUOTE]
Biedna

Mam nadzieję, że znieczulenie załatwi sprawę...

Cytat:
Można zapytać: stać kogoś na wyjazdy w góry (zwłaszcza częste) a na ekwipunek już nie?
To kwestia wyboru.
Buty można kupić raz, za 300zł i korzystać z nich całe życie, nawet będąc w górach kilka/kilkanaście razy w roku - są naprawdę porządnie zrobione. Przy takim zamierzeniu kilkuset złotowy wydatek to naprawdę mała kwota.
Znam ludzi, którzy właśnie na Giewoncie, w adidasach/trampkach, poślizgnęli się i albo połamali nogi albo walczyli o życie (trepanacja czaszki), bo tak niefortunnie się to skończyło. Oczywiście zawsze można polemizować czy mając buty górskie taka sytuacja też nie miałaby miejsca...
Dla mnie jest to jednak zwiększenie bezpieczeństwa i komfortu i dlatego na szlak idę odpowiednio przygotowana.

Ludzie często bagatelizują góry, a później, w sezonie, dochodzi do kilkudziesięciu złamań dziennie i zakopiański szpital nie nadąża ze składaniem kości.

Podobna sprawa tyczy się kasków przy np. sportach zimowych.
Podzielam opinię przewodników czy ratowników górskich. Buty naprawdę wiele zmieniają.

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2012-03-03 o 14:52
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 14:53   #3503
Malla
Nie depcze krokusów

Będę rwać u mojej stomatolog (ma chirurga w placówce) i niestety, ale muszę w czterech turach (myślałam, że dam radę w dwóch, no ale niestety)...[/QUOTE]
To teraz rozumiem, skąd te kciuki
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32692700]No PO jest drogi, nie ukrywajny, ale rewelacyjnie ścina. Włosy same się układają![/QUOTE]
Takich fryzjerów szukam!
Cytat:
Kupiłam sobie sukienkę na ciepłą wiosnę/lato i teraz zaczęłam rozpaczać, że pogrubia uda, bo jest obcisła
Nie że pogrubia, tylko seksownie opina
Cytat:
1. Ale jak chcę przyciąć końcówki to chyba nie są potrzebne jakieś specjalne kosmetyki?
2. Wierzę, że różnica jest
1. Nie są, to chyba można iść do kogokolwiek... Po raz pierwszy u fryzjera byłam pod koniec liceum i bardziej byłam zadowolona z podcinania przez mamę
2. Jest i różnica w chodzeniu, i ochrona przed skręceniem, ale mogą obcierać i odparzać jak każde inne, a uszkodzić też się w nich można, więc nie uznaję obuwia za niezbędnik dla kogoś, kto nie chodzi wyczynowo. To indywidualny wybór, mi akurat moje buty pasują (gdyby jeszcze się nie rozwiązywały co 10 metrów...).
Stary 2012-03-03, 14:54   #3504
Ineso
Matka Smoka

nicru - a jaką masz wadę serca? bo najczęściej to inni lekarze trzęsą portkami i potrzebują, aby kardio wziął na siebie odpowiedzialność, gdy tymczasem sama wada jakoś na znieczulenie nie wpływa

Malla - a tkie buty górsko-wycieczkowe całoroczne to coś warte? bo ja na piesze wędrówki chodzą od wielkiego dzwonu, szkoda mi kupować coś na lato i coś na zimę. A w decathlonie są ichniejszej marki za 200zł.

szyrek - a Ty kiedy klikasz K.?

hiper - poszedł mail. I nie będę zapeszać, ale może do jutra i drugi będzie
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 14:56   #3505
Malla
Nie depcze krokusów

Ineso - nie rozumiem. Mam jedną parę na cały rok
Cytat:
Podzielam opinię przewodników czy ratowników górskich. Buty naprawdę wiele zmieniają.
W ubiegłym roku w Tygodniku Podhalańskim był wywiad z szefem TOPRu, w którym dziennikarz naciskał na niego, by powiedział, jak często złe obuwie jest wynikiem wypadków i powiedział - uwaga, uwaga - złe obuwie nie jest przyczyną wypadków i w równym stopniu ulegają im turyści wyekwipowani i doświadczeni, co turyści weekendowi w adidaskach.

Od tego czasu odpuściłam nagonkę na buty

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-03-03 o 14:57
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 14:59   #3506
new_me
Zadomowienie

Cytat:
ja niestety nie polece bo sie boje obcych fryzjerow:P chadzam tylko i wylacznie do jednej ale to nie krk za to zakupilam nozyczki do wlosow i jak znajde jakas niewydarzona koncowke to ja , ale mam dosc dlugie wlosy i schodze z cieniowania wiec dla mnie to dobre rozwiazanie

aale dzis pieknie!!
new_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 15:02   #3507
Ineso
Matka Smoka

Malla - bo z tego, co widziałam, to często takie na zimę to są dużo cieplejsze.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 15:02   #3508
Konto usunięte

Cytat:
1. Zdaj relację jak będziesz po bo czuję, że przy moich słabych zębach te 8 nie posiedzą długo...
2. Wiem, slyszałam Nawet o nim myślałam, ale jak będę chciała przed latem ściąć więcej. Za same końcówki tyle nie zapłacę
Będę zdawać relacje prawie na bieżąco
No 90 zł za podcięcie końcówek to mało kto by zapłacił. Ale jeśli będziesz szukać fryzjera, bo chcesznp. jakiś zmian na głowie, albo po prostu się ściąć to polecam z ręką na sercu.

Cytat:
Biedna

Mam nadzieję, że znieczulenie załatwi sprawę...
Wierz mi, że ja też mam taką nadzieję...

Cytat:
To teraz rozumiem, skąd te kciuki
Nooo....

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość

Super, dziękuję
Stary 2012-03-03, 15:05   #3509
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla - bo z tego, co widziałam, to często takie na zimę to są dużo cieplejsze.
Typowe zimówki to charakterystyczne skorupy z rowkiem na raki. Ale ja nie jeżdżę w Alpy
Stary 2012-03-03, 15:09   #3510
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
nicru - a jaką masz wadę serca? bo najczęściej to inni lekarze trzęsą portkami i potrzebują, aby kardio wziął na siebie odpowiedzialność, gdy tymczasem sama wada jakoś na znieczulenie nie wpływa

Malla - a tkie buty górsko-wycieczkowe całoroczne to coś warte? bo ja na piesze wędrówki chodzą od wielkiego dzwonu, szkoda mi kupować coś na lato i coś na zimę. A w decathlonie są ichniejszej marki za 200zł.

szyrek - a Ty kiedy klikasz K.?

No właśnie na ten moment to już cholera wie - na echo wyszło, ze mam serce o wiele za małe, nieomal jak u dziecka i zostałam zostawiona ze stwierdzeniem, że powinnam iść do kardiologa-pediatry, bo kobieta tak małych serc raczej nie widuje i niewiele widzi W każdym razie poszłam do mojej dentystki, która problemów nie miała zwykle, uprzedziłam ją że czasem mam przyspieszone tętno i spadki ciśnienia i sobie poradziła, ale usunąć ósemek nikt mi nie chce, a jedna będzie rosnąć nieomal poziomo. Zdaniem ortodonty te ósmeki był tak niedorozwinięte, że w ogóle nie powinny mi wyjść... Na razie jest ok, ale jeśli nie uda mi się do wakacji dostać do kardio, to muszę pokombinować inaczej, żeby się w tym roku pozbyć tych zębów.

Malla nie wiem czy seksownie... Ale w opinających ciuchach zawsze mam wrażenie bycia wałkiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości