|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
A ja chyba zaraz na włosy dam olej kokosowy i będę siedzieć do wieczora z tym na głowie
tylko nie wiem czy po zmyciu go szamponem powinnam zostawić je w spokoju do wyschnięcia czy dać jeszcze maskę na włosy z WAXa czy to już będzie za dużo? No jak zwykle zrobię teraz z siebie emocjonalną kalekę, ale wczoraj nie napisałam nic więcej bo.. pan normalny zwyczajnie nie odpisał, pisaliśmy o tym kinie, o moich treningach a nagle cicho, ani dobranoc, ani pocałuj mnie w dupę. Za szybko się cieszyłam ale nie ma mi żal, tylko raczej głupio przed Wami że zaczęłam się cieszyć i siać panikę. Już któryś raz z rzędu zdarza mu się pisać, a nagle.. cicho ale jestem naiwna, ne? ![]() Jestem sfrustrowana, wiosna idzie wielkimi krokami a ja nie umiem kupić tego badziewnego kasku! Jest milion firm, gorsze, lepsze, opinie bardzo podzielone nt danych modeli i nie wiem co mam robić.... czy kupić brzydkiego za dobrą cenę ale z renomowanej firmy, czy ładniutkiego który porusza moje serce z niższej półki. ah, gdyby człowiek miał tylko takie problemy.. ![]() Connff - czyli on znowu robi to samo co przedtem? Słodkie teksty, podrywanie? smsiki.. ? wyjaśniliście sobie chociaż, powiedział Ci o co mu chodziło przez te 44 (48, wybacz nie pamiętam dokładnie ..) dni? Dlaczego się nie odzywał..? Enjoy - dbaj o siebie bo możliwe że ten humor + wyczerpanie jest zwyczajnie skutkiem złego odżywiania, brakiem odpoczynku i stresem. Może warto trochę wyluzować i zamiast pić drinki kup sobie sok? Wiem że dziwna rada, ale nie mogłabyś jednego weekendu zostać z siostrą w domu, wypić soczek marchwiowy i oglądać seriale leżąc na kanapie z maseczką na twarzy?
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-03-03 o 12:27 |
|
|
|
#3272 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bejb - po olejowaniu można nakładać maski i odżywki, ortodoksyjne włosomaniaczki wręcz do tego nakłaniają. Mi się najzwyczajniej w świecie nie chce tyle czasu na to poświęcać, ale w samotny weekend chętnie
![]() Macie tradycję pisania na dzień dobry i dobranoc, żegnania się na zakończenie dyskusji? Miałam podobnie ze Słodziakiem, potrafił zająć się czymś innym i zapomnieć o mnie lub zasnąć w trakcie rozmowy na gg Wiem, że moja olewka mogła przynieść odwrotny skutek, więc najlepiej będzie, jak mu na to delikatnie zwrócisz uwagę - mówienie nie boli ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post32691024 myślałam, że już nie trafię na rozstaniowy
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Malla - widziałam! ładne cyrki...
.... Tak zrobię, w dzień połażę z olejem a przy kąpieli posiedzę z maską.. może mi włosy odżyją Nie no - na dzień dobry i dobranoc to nie, nie zawsze, nie codziennie. Ale zawsze jak rozmawialiśmy wieczorami a ja nie odpisałam mu godzinkę, dwie to sam od siebie pisał że leci spać. Jednak zauważyłam taką zależność że często będąc na służbie nie odpisywał po 21:30.. hmm.. nie mam żalu bo na drugi dzień zawsze sam zagadywał. Teraz cierpliwie czekam, ale żeby nie było - też często do niego piszę. Chociaż powiem Wam z ręką na sercu.. on jest uroczy, słodki i mega zabawny, ale.. po tych 5 czy 6 randkach wydaje mi się że "to nie to". I nie mówię tego w przypływie złości, w emocjach, w smutku, tylko zupełnie neutralnie - nie wiem czy z nim mogę konie kraść. Wiem wiem, dać sobie czas itd, ale mimo tych motylków w brzuchu kiedy tylko on mnie dotknie wydaje mi się że to nie jest moja bratnia dusza. Tylko proszę mnie nie okrzyczcie za to. Mam nadzieję że rozumiecie co miałam na myśli i wcale nie wybrzydzam ani nie wymyślam - po prostu mimo jego wspaniałości to intuicja podpowiada mi coś innego.. Mimo że staram się tłumić jej głupie gadanie bo uważam że intuicja to tylko wymysł kobiet które nie potrafią trzeźwo spojrzeć na sytuację, mimo że jestem realistą i staram się jednak wierzyć mózgowi to ona niestety baaardzo często ma rację...
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-03-03 o 13:14 |
|
|
|
#3274 |
|
Rozeznanie
|
Ja z A. nie piszemy sobie sms'ów rano czy wieczorem. Jedynie w ciągu dnia gdy jesteśmy np. na uczelniach, potem gadamy na gg. A jeśli chodzi o pożegnania, to zawsze na koniec rozmowy mówimy sobie dobranoc, czy papa, jeśli wiemy, że więcej danego dnia nie będziemy gadać, bądź po prostu będziemy, ale później.
Z resztą oboje mamy tel w pomarańczy i mamy pakiety na 1200 min, więc wolimy pogadać w ten oto sposób
|
|
|
|
#3275 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Rozumiem silne emocje, błagania i inne błędy, które sama robiłam, ale przesadziła, doigrała się i teraz już szans u niego nie ma. Ciekawe, czy kolejnemu też będzie urządzać takie sceny zazdrości, czy jednak czegoś się nauczy... Żal mi jej, miła dziewczyna. Cytat:
Posiedzę sobie wieczorem z waxem w wannie ![]() Cytat:
Kolejną rozmowę możesz zacząć od smutnego i nienapastliwego "nawet się wczoraj nie pożegnałeś... ". Jak nie zrozumie aluzji, to trzeba będzie kawę na ławę Może należy do takich osób jak ja, które rozmowy wirtualnej nie traktują jak rozmowy w realu i jeśli ktoś się czuje urażony, to wolą o tym wiedzieć, by się dostosować.Cytat:
Może Cię poskromi
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-03-03 o 13:22 |
||||
|
|
|
#3276 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednego dnia popiszemy sobie 5smsów, w przypływie 'miłości' do 30... ![]() Miła, ale nie wie co zrobić. Mimo Twoich rad i wskazówek zrobiła po swojemu i na dobre jej to nie wyszło. Żal dziewczyny, ale przecież chciałaś jej pomóc. Twoja rola jako Matki Polki została spełniona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
) i już postanowiłam że pierwsza się do niego nie odezwę dzisiaj, to on nie odpisał więc jego kolej Cytat:
Cytat:
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-03-03 o 13:36 |
||||||
|
|
|
#3277 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
A w Twoim ostatnim smsie padło jakieś pytanie? Może nie miał na co odpisać, a pisanie tylko "pa, pa" nie ma większego sensu? Cytat:
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież ja biedaczka nie oszukuję w niczym
Owszem, w smsie było pytanie i spokojnie mógł kontynuować rozmowę. Ale nie chciał. Nie warto wałkować tego dalej i szukać dziury w całym bo zaraz zacznę jeszcze podejrzewać że z kimś się spotyka, albo wrócił do byłej. Koniec rozkmin.
|
#3279 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hehe, rozkminy to zuo
![]() Jak było pytanie nie będące retorycznym, to nieładnie, że nie odpisał. Może zadaj mu je kolejnym razem? Niech wie, że nieodzywaniem się nie uniknie odpowiedzi. Jeśli samo się nie ułoży, to trzeba będzie jakoś ten temat dyskretnie poruszyć, bo szkoda się męczyć, dużo szans się przekreśla problemami z komunikacją.
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Bejbe - możesz nakładać waxy i inne cuda, ale spróbuj raz, np jak nie będziesz miała czasu, nałożyć po olejowaniu tylko odżywkę na 2 minuty i spłukać. Wtedy zobaczysz jakie są Twoje włosy po samym oleju i czy on Ci służy
Dobra, to ja zgapię po Was i po oleju nałożę sobie Biovaxa ![]() Cytat:
![]() Ja po tamtym pierwszym rozstaniu robiłam sceny, płacze, wycia, smarkania, błagania i groźby ale przynajmniej na osobności... Potem wyłam w domu ale tylko przy mojej mamie, czego i tak żałuję, bo ona też jest chora, chociaż wtedy to mogę z całą pewnością powiedzieć, że chora byłam i ja. Teraz popłakałam się przy mojej mamie może z 2-3 razy i nie był to już taki ryk, jak miałam wyć, to szłam poza dom. A za to, co zrobił mój eks, to dopiero mu się jazdy należały Ale najlepsze jest to, że dostał za swoje, bo moje koleżanki nie wytrzymały, ale to już było na zimno, bez obciachu, czysta zemsta, w której nawet nie brałam udziału, bo same to wymyśliły. Oczywiście nie mamy remisu, bo jakbym się chciała odwdzięczyć za to, co zrobił, to bym musiała mu jaja urwać, a to wciąż w Polsce jest nielegalne ![]() bejbe - nie rozkminiaj tak tych smsów Założę się, że on o tym nie rozmyśla, więc i Ty nie marnuj swojego czasu
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja sobie takie kuracje robię właśnie w samotne łikendy; najpierw długo łażę z oliwą na głowie, potem zmywam i nakładam tego niszczęsnego WAXa. Loki zdecydowanie lepiej się układają dzięki tym wszystkim zabiegom. Malla, zrobiło mi się strasznie przykro, kiedy przeczytałam historię byłej Twojego brata. Musi być przeokropnie zdesperowana. Myślę jednak, że skoro ona długi czas była "niereformowalna" (i w trakcie trwania związku, i po, kiedy próbowałaś jej pomóc), to tylko taki "obciach" może coś dać. Mam nadzieję, że kiedy emocje opadną, zrobi sobie rachunek sumienia, dojdzie do wniosku, że istotą jej życia nie może być mężczyzna i powoli zacznie sobie wszystko pięknie układać, od nowa. Connff, coś Ty taka tajemnicza? ![]() Jest dobrze? Wyjaśnił Ci wszystko? Zachowuje się w stosunku do Ciebie fair? Pamiętaj, jaki zamęt wywołał w Twoim życiu i bądź bardziej ostrożna Dziewczyny, przez ten tydzień zrobiłam bardzo złe, złe rzeczy. Los chciał, że wędrując po największych zakamarkach internetu znalazłam buty, o których zawsze marzyłam; wymarzone botki, wymarzone balerinki i wymarzone trampko-balerinki-z-dziurką do biegania po mieście. Długo walczyłam, ale poległam. Kupiłam wszystkie 3 pary. Jestem spłukana, a muszę jeszcze czarny trenczyk kupić ![]() (plus zapłacić rachunki, tankować i jeść, o losie) Acha. Śniło mi się dzisiaj, że miałam dziecko i kompletnie nie ogarniałam sytuacji. Nie dbałam o nie, zostawiałam niemowlę na kilka dni same w domu, bo o nim zapomniałam. Rano zaś pożyczyłam rodzicielce samochód i chodzę cały czas poddenerwowana; obawiam się, że nie obsłuży go prawidłowo, że wjedzie do rowu, że porysuje. Wnioski są następujące - wrzechświat mówi mi, że nie jestem stworzona do posiadania dzieci: ani małych, ani dużych
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-03-03 o 14:42 |
|
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, koniec rozkmin. I koniec marudzenia.
|
#3283 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Wax w wannie u mnie się nie sprawdza niestety. Folia na głowę i podgrzewanie suszarką, inaczej nie ma żadnego efektu. Cytat:
U mnie jest równowaga, na razie jesteśmy na tym samym stopniu w hierarchii związkowej, kiedy jedno ma doła, to drugie skupia się na głaskaniu, kiedy jedno przegina, to drugie opieprza. ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
)...o tankowaniu, rachunkach i jedzeniu nie wspominam ![]() Cytat:
![]() Nienawidzę pożyczać swojego samochodu, jak już komuś daję usiąść za kierownicą, to jest to dzika nobilitacja
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Elve, ależ ja wcaaaaale nie przeżywam...
dobra, dajmy się chłopakowi wykazać.... Kurde kurde, poczebuje 4 tysiące, czy któraś kiedyś okradała bank i udzieli mi kilku wskazówek? ![]() Z tego co czytam to tutaj żadna dzieci nie chce. Halo, kto będzie robił na moją emeryturę? kto spłaci ten dług w państwie? Do roboty, dzieci produkować!
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-03-03 o 15:01 |
|
|
|
#3285 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Wiesz, pierwszy chłopak, trzydziestka na karku, brak stałej pracy, brak przyjaciół... Na studiach się uczyła, nie była na żadnej imprezie... Biedna jest. Oj tam, przydadzą się ![]() Cytat:
|
|
|
#3286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak nawiasem pisząc; myślę, że prawodawca powinien się poważnie zastanowić nad wprowadzeniem ustawowo określonej płacy minimalnej dla kobiet. Powinna ona oscylować w granicach 10 kafli miesięcznie. Wyobrażacie sobie, jak gospodarka by się rozhulała? ![]() Może jakaś inicjatywa obywatelska, dziewczyny?
|
|
|
|
|
#3287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do byłej brata Malli. Krolowo - piszesz, że może się ogarnie. Ja niestety znam przypadki, że takie laski się nie ogarniają. Co gorsza, znam faceta, który jest wielkim podrywaczem, uwodzicielem, co impreza przychodzi z inną panną, wiecie, te wszystkie dowcipy o męskiej poligamii i wyglądało to całkiem naturalnie - szalejący 25latek. Dopóki mi się nie poryczał na kolanach, że tak bardzo kocha swoją byłą sprzed chyba 3 lat. Byłam przerażona... Śniło mi się, że wróciłam do eksa I było mi wstyd przed wszystkimi znajomymi Czemu ja mam takie koszmary, może za ciężkie jedzenie jem na noc? ![]() Zauważyłam, że komunikacja miejska na bilecie pełnopłatnym jest tak krewsko droga, że wyciągam rower ojca z piwnicy Taniej mnie wyniesie jego remont, niż kasowanie tych zawszawionych biletów.---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Możesz na mnie liczyć! ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
To pewnie też bym robiła takie sceny
|
||
|
|
|
#3288 |
|
Rozeznanie
|
zjedzmnie:
a jak trening? |
|
|
|
#3289 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubi - a komunikacja w Twoim mieście nie jest przypadkiem najdroższa w Polsce?
|
|
#3290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 30-stka na karku to przecież nie tragedia, jeśli tylko człowiek potrafi odciąć się od tego całego szału i parcia na małżeństwo, dzieci, domek z ogródkiem. To trudne w naszej rzeczywistości, ale da się. Ja zawsze uważałam, że im gorzej, tym lepiej - człowiek dzięki beznadziejnej sytuacji odnajduje w sobie pochowane po kątach złoża motywacji i siły, żeby coś zmienić. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-03-03 o 15:23 |
|
|
|
|
#3291 |
|
Nie depcze krokusów
|
Królowo - w małym mieście trochę to inaczej wygląda, to była też pierwsza dziewczyna mojego brata, a on jest starszy ode mnie. Młodzi albo tkwią we wpadkowych małżeństwach, albo za granicą. Tam już nikt normalny chyba nie został. Tyle że mój brat nie potrzebuje kobiety do szczęścia, więc da sobie radę, gorzej z nią.
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grzechuwartka - przekozacko jak się tylko nauczę to wszystkim idiotom mordy poobijam, a co! A jak nie daj Boże poleci im krew z nosa to będę musiała ratować. Sic
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Na niektórych liniach już nie kasuję, bo i tak nie ma kanarów, ale na większości trzeba. No i w kolejce zawsze jest kontrola a na nią bilet też jest drogi. Przy moim autku, palącym 6litrów, bardziej się opłaca jeździć samochodem, niż tramwajem!!! To jest jakieś chore ![]() Właśnie się zastanawiam jakim patentem przewozić na rowerze szpilki na przebranie ![]() Tutaj to chyba nie chodzi o to, że 30stka, tylko o to, co się działo do tej 30stki. Czyli NIC. I odszedł od niej jedyny ciekawy element jej życia, to dostała na głowę. Nie dziwię jej się, bo ponad rok temu przechodziłam przez coś podobnego. Tylko u mnie to NIC działo się przez jakieś pół roku, kiedy musiałam z wielu rzeczy zrezygnować i został mi tylko chłop. A nie przez całe życie. |
|
|
|
|
#3294 |
|
Rozeznanie
|
zjedzmnie:
a to super ![]() Ja przez ten kurs pj porezygnowałam na razie z tańców i siłowni. Zaraz chyba wznawiam biegi, bo tyję okropnie |
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę robić coś bardziej konkretnego. A jak idzie nauka z kierownicą? bo słyszałam że z tym masz największy problem
|
|
#3296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A kierownica? może ciut lepiej, ale dalej pan instruktor musi mi za nią często łapać hehe. Może kiedyś ogarnę.. Stopniowo dochodzą też inne rzeczy które sprawiają mi trudność
|
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
grzechuwartka - ile masz wyjeżdżonych godzin?
PS. Mam silną awersję do instruktorów łapiących za kierownicę. Mój nigdy nie złapał! Wg mnie uzasadnione jest to tylko wtedy, kiedy właśnie jedziesz z kimś na czołówkę, albo próbujesz rozjechać pieszego. W innych przypadkach to utrudnia naukę jazdy. |
|
|
|
#3298 |
|
Rozeznanie
|
Fubizka:
5 ![]() Wydaje mi się, że w moim przypadku łapie w odpowiednich momentach
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Rozeznanie
|
no jeździm w coraz to gorsze miejsca i wtedy to dopiero się gubię, szał rąk
czasem tak nimi macham po kierownicy, że nie mam czym kierunku włączyć 'i po co te nerwy, po co te nerwy'
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

tylko nie wiem czy po zmyciu go szamponem powinnam zostawić je w spokoju do wyschnięcia czy dać jeszcze maskę na włosy z WAXa czy to już będzie za dużo?
ale jestem naiwna, ne? 

....
Mimo że staram się tłumić jej głupie gadanie bo uważam że intuicja to tylko wymysł kobiet które nie potrafią trzeźwo spojrzeć na sytuację, mimo że jestem realistą i staram się jednak wierzyć mózgowi to ona niestety baaardzo często ma rację...

". Jak nie zrozumie aluzji, to trzeba będzie kawę na ławę

Taniej mnie wyniesie jego remont, niż kasowanie tych zawszawionych biletów.