Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 12:23   #3271
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

A ja chyba zaraz na włosy dam olej kokosowy i będę siedzieć do wieczora z tym na głowie tylko nie wiem czy po zmyciu go szamponem powinnam zostawić je w spokoju do wyschnięcia czy dać jeszcze maskę na włosy z WAXa czy to już będzie za dużo?

No jak zwykle zrobię teraz z siebie emocjonalną kalekę, ale wczoraj nie napisałam nic więcej bo.. pan normalny zwyczajnie nie odpisał, pisaliśmy o tym kinie, o moich treningach a nagle cicho, ani dobranoc, ani pocałuj mnie w dupę. Za szybko się cieszyłam ale nie ma mi żal, tylko raczej głupio przed Wami że zaczęłam się cieszyć i siać panikę. Już któryś raz z rzędu zdarza mu się pisać, a nagle.. cicho następnym razem będę szaleć dopiero jak będzie wiadomo w 100%..... ale jestem naiwna, ne?

Jestem sfrustrowana, wiosna idzie wielkimi krokami a ja nie umiem kupić tego badziewnego kasku! Jest milion firm, gorsze, lepsze, opinie bardzo podzielone nt danych modeli i nie wiem co mam robić.... czy kupić brzydkiego za dobrą cenę ale z renomowanej firmy, czy ładniutkiego który porusza moje serce z niższej półki. ah, gdyby człowiek miał tylko takie problemy..

Connff - czyli on znowu robi to samo co przedtem? Słodkie teksty, podrywanie? smsiki.. ? wyjaśniliście sobie chociaż, powiedział Ci o co mu chodziło przez te 44 (48, wybacz nie pamiętam dokładnie ..) dni? Dlaczego się nie odzywał..?

Enjoy - dbaj o siebie bo możliwe że ten humor + wyczerpanie jest zwyczajnie skutkiem złego odżywiania, brakiem odpoczynku i stresem. Może warto trochę wyluzować i zamiast pić drinki kup sobie sok? Wiem że dziwna rada, ale nie mogłabyś jednego weekendu zostać z siostrą w domu, wypić soczek marchwiowy i oglądać seriale leżąc na kanapie z maseczką na twarzy?

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2012-03-03 o 12:27
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 13:00   #3272
Malla
Nie depcze krokusów

Bejb - po olejowaniu można nakładać maski i odżywki, ortodoksyjne włosomaniaczki wręcz do tego nakłaniają. Mi się najzwyczajniej w świecie nie chce tyle czasu na to poświęcać, ale w samotny weekend chętnie

Macie tradycję pisania na dzień dobry i dobranoc, żegnania się na zakończenie dyskusji? Miałam podobnie ze Słodziakiem, potrafił zająć się czymś innym i zapomnieć o mnie lub zasnąć w trakcie rozmowy na gg Jak sama przestałam się żegnać, to się obudził i teraz sam pilnuje, by się codziennie odzywać i rano w pracy, i wieczorem na gg i ładnie żegnać przy każdej rozmowie.

Wiem, że moja olewka mogła przynieść odwrotny skutek, więc najlepiej będzie, jak mu na to delikatnie zwrócisz uwagę - mówienie nie boli

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post32691024
myślałam, że już nie trafię na rozstaniowy
Stary 2012-03-03, 13:11   #3273
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Malla - widziałam! ładne cyrki... czy ta dziewczyna ma za grosz honoru i godności? No ja po takim czymś traktowałabym ją wyłącznie jako psychopatkę i niezrównoważoną psychicznie... Ile ona ma lat, 17? mnie też często ponoszą emocję, ale żeby padać na kolana, ryczeć, wciągać w to całą rodzinę, sąsiedztwo, koleżanki, kolegów i proboszcza? ....

Tak zrobię, w dzień połażę z olejem a przy kąpieli posiedzę z maską.. może mi włosy odżyją

Nie no - na dzień dobry i dobranoc to nie, nie zawsze, nie codziennie. Ale zawsze jak rozmawialiśmy wieczorami a ja nie odpisałam mu godzinkę, dwie to sam od siebie pisał że leci spać. Jednak zauważyłam taką zależność że często będąc na służbie nie odpisywał po 21:30.. hmm.. nie mam żalu bo na drugi dzień zawsze sam zagadywał. Teraz cierpliwie czekam, ale żeby nie było - też często do niego piszę. Chociaż powiem Wam z ręką na sercu.. on jest uroczy, słodki i mega zabawny, ale.. po tych 5 czy 6 randkach wydaje mi się że "to nie to". I nie mówię tego w przypływie złości, w emocjach, w smutku, tylko zupełnie neutralnie - nie wiem czy z nim mogę konie kraść. Wiem wiem, dać sobie czas itd, ale mimo tych motylków w brzuchu kiedy tylko on mnie dotknie wydaje mi się że to nie jest moja bratnia dusza. Tylko proszę mnie nie okrzyczcie za to. Mam nadzieję że rozumiecie co miałam na myśli i wcale nie wybrzydzam ani nie wymyślam - po prostu mimo jego wspaniałości to intuicja podpowiada mi coś innego.. Mimo że staram się tłumić jej głupie gadanie bo uważam że intuicja to tylko wymysł kobiet które nie potrafią trzeźwo spojrzeć na sytuację, mimo że jestem realistą i staram się jednak wierzyć mózgowi to ona niestety baaardzo często ma rację...

Czas edycji: 2012-03-03 o 13:14
Stary 2012-03-03, 13:21   #3274
Reggaenator
Rozeznanie

Ja z A. nie piszemy sobie sms'ów rano czy wieczorem. Jedynie w ciągu dnia gdy jesteśmy np. na uczelniach, potem gadamy na gg. A jeśli chodzi o pożegnania, to zawsze na koniec rozmowy mówimy sobie dobranoc, czy papa, jeśli wiemy, że więcej danego dnia nie będziemy gadać, bądź po prostu będziemy, ale później.

Z resztą oboje mamy tel w pomarańczy i mamy pakiety na 1200 min, więc wolimy pogadać w ten oto sposób
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 13:21   #3275
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Malla - widziałam! ładne cyrki... czy ta dziewczyna ma za grosz honoru i godności? No ja po takim czymś traktowałabym ją wyłącznie jako psychopatkę i niezrównoważoną psychicznie... Ile ona ma lat, 17? mnie też często ponoszą emocję, ale żeby padać na kolana, ryczeć, wciągać w to całą rodzinę, sąsiedztwo, koleżanki, kolegów i proboszcza? ....
29 lat
Rozumiem silne emocje, błagania i inne błędy, które sama robiłam, ale przesadziła, doigrała się i teraz już szans u niego nie ma.
Ciekawe, czy kolejnemu też będzie urządzać takie sceny zazdrości, czy jednak czegoś się nauczy...
Żal mi jej, miła dziewczyna.
Cytat:
Tak zrobię, w dzień połażę z olejem a przy kąpieli posiedzę z maską.. może mi włosy odżyją
Namówiłaś mnie Posiedzę sobie wieczorem z waxem w wannie
Cytat:
Nie no - na dzień dobry i dobranoc to nie, nie zawsze, nie codziennie. Ale zawsze jak rozmawialiśmy wieczorami a ja nie odpisałam mu godzinkę, dwie to sam od siebie pisał że leci spać. Jednak zauważyłam taką zależność że często będąc na służbie nie odpisywał po 21:30.. hmm.. nie mam żalu bo na drugi dzień zawsze sam zagadywał. Teraz cierpliwie czekam, ale żeby nie było - też często do niego piszę.
Jak jest na służbie, to nie wymagaj kontaktu. Mój kolega sss wolał pograć z innymi sss w kosza niż pisać do dziewczyny.

Kolejną rozmowę możesz zacząć od smutnego i nienapastliwego "nawet się wczoraj nie pożegnałeś... ". Jak nie zrozumie aluzji, to trzeba będzie kawę na ławę Może należy do takich osób jak ja, które rozmowy wirtualnej nie traktują jak rozmowy w realu i jeśli ktoś się czuje urażony, to wolą o tym wiedzieć, by się dostosować.
Cytat:
Chociaż powiem Wam z ręką na sercu.. on jest uroczy, słodki i mega zabawny, ale.. po tych 5 czy 6 randkach wydaje mi się że "to nie to". I nie mówię tego w przypływie złości, w emocjach, w smutku, tylko zupełnie neutralnie - nie wiem czy z nim mogę konie kraść.
Pożyjemy, zobaczymy Może Cię poskromi Na razie zbyt dużo w tym Twoich nerwów i wątpliwości, by to miało być To.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-03-03 o 13:22
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 13:35   #3276
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Z resztą oboje mamy tel w pomarańczy i mamy pakiety na 1200 min, więc wolimy pogadać w ten oto sposób
O, to fajnie bo sss nie ma w pomarańczy i sms do niego kosztuje mnie AŻ 20gr! jednego dnia popiszemy sobie 5smsów, w przypływie 'miłości' do 30...

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Żal mi jej, miła dziewczyna.
Miła, ale nie wie co zrobić. Mimo Twoich rad i wskazówek zrobiła po swojemu i na dobre jej to nie wyszło. Żal dziewczyny, ale przecież chciałaś jej pomóc. Twoja rola jako Matki Polki została spełniona

Cytat:

Cytat:
Jak jest na służbie, to nie wymagaj kontaktu. Mój kolega sss wolał pograć z innymi sss w kosza niż pisać do dziewczyny.
Absolutnie nie wymagam! wiem że czasami mają trochę roboty, a jak nie to oglądają seriale, grają w bilarda albo grają w jakieś gry i wcale nie mam mu tego za złe.

Cytat:
Kolejną rozmowę możesz zacząć od smutnego i nienapastliwego "nawet się wczoraj nie pożegnałeś... ".
Nie lubię robić z siebie ofiary () i już postanowiłam że pierwsza się do niego nie odezwę dzisiaj, to on nie odpisał więc jego kolej

Cytat:
Jak nie zrozumie aluzji, to trzeba będzie kawę na ławę Może należy do takich osób jak ja, które rozmowy wirtualnej nie traktują jak rozmowy w realu i jeśli ktoś się czuje urażony, to wolą o tym wiedzieć, by się dostosować.
Same mówiłyście mi że mam się nie spieszyć, nie wymagać od niego cudów a niepisanie przez jeden dzień to żadna zbrodnia. Nie jesteśmy przecież parą, nikt niczego nie obiecywał i nikt nie jest zobowiązany ciągle pisać na dzień dobry i dobranoc. Jednak trochę nietaktem jest nieodpisanie. Nie będę z nim poruszać takich rozmów na razie, jeszcze biedak poczuje się przyciśnięty do muru, albo że od niego czegoś wymagam albo nie daj boże pomyśli że chce z nim już dzieci mieć i zwieje na 98%.

Cytat:
Pożyjemy, zobaczymy Może Cię poskromi Na razie zbyt dużo w tym Twoich nerwów i wątpliwości, by to miało być To.
Nie lubię takich facetów którzy mnie poskramiają (w przeciwieństwie do Elve, która przecież powiedziała, że lubi jak facet doprowadzi ją do pionu). To ja zdecydowanie bardziej lubię czuć "władzę" nad całą sytuacją, a jak coś wymyka się spod mojej kontroli - panika

Czas edycji: 2012-03-03 o 13:36
Stary 2012-03-03, 13:52   #3277
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie lubię robić z siebie ofiary () i już postanowiłam że pierwsza się do niego nie odezwę dzisiaj, to on nie odpisał więc jego kolej
Nie przegap momentu, w którym stanie się to wzajemną przepychanką
Cytat:
Same mówiłyście mi że mam się nie spieszyć, nie wymagać od niego cudów a niepisanie przez jeden dzień to żadna zbrodnia. Nie jesteśmy przecież parą, nikt niczego nie obiecywał i nikt nie jest zobowiązany ciągle pisać na dzień dobry i dobranoc.
Właśnie.
Cytat:
Jednak trochę nietaktem jest nieodpisanie.
A w Twoim ostatnim smsie padło jakieś pytanie? Może nie miał na co odpisać, a pisanie tylko "pa, pa" nie ma większego sensu?
Cytat:
Nie będę z nim poruszać takich rozmów na razie, jeszcze biedak poczuje się przyciśnięty do muru, albo że od niego czegoś wymagam albo nie daj boże pomyśli że chce z nim już dzieci mieć i zwieje na 98%.
Z drugiej strony... jak się dowie za jakiś czas, że Ci to nie odpowiada, to się zacznie zastanawiać, z czym jeszcze mu ściemniałaś
Stary 2012-03-03, 14:09   #3278
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Przecież ja biedaczka nie oszukuję w niczym Owszem, w smsie było pytanie i spokojnie mógł kontynuować rozmowę. Ale nie chciał. Nie warto wałkować tego dalej i szukać dziury w całym bo zaraz zacznę jeszcze podejrzewać że z kimś się spotyka, albo wrócił do byłej. Koniec rozkmin.

Stary 2012-03-03, 14:13   #3279
Malla
Nie depcze krokusów

Hehe, rozkminy to zuo
Jak było pytanie nie będące retorycznym, to nieładnie, że nie odpisał.
Może zadaj mu je kolejnym razem? Niech wie, że nieodzywaniem się nie uniknie odpowiedzi.
Jeśli samo się nie ułoży, to trzeba będzie jakoś ten temat dyskretnie poruszyć, bo szkoda się męczyć, dużo szans się przekreśla problemami z komunikacją.
Stary 2012-03-03, 14:30   #3280
Fubizka
Zakorzenienie

Bejbe - możesz nakładać waxy i inne cuda, ale spróbuj raz, np jak nie będziesz miała czasu, nałożyć po olejowaniu tylko odżywkę na 2 minuty i spłukać. Wtedy zobaczysz jakie są Twoje włosy po samym oleju i czy on Ci służy Dobra, to ja zgapię po Was i po oleju nałożę sobie Biovaxa

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post32691024
myślałam, że już nie trafię na rozstaniowy
O ja pitolę, ale wstyd
Ja po tamtym pierwszym rozstaniu robiłam sceny, płacze, wycia, smarkania, błagania i groźby ale przynajmniej na osobności... Potem wyłam w domu ale tylko przy mojej mamie, czego i tak żałuję, bo ona też jest chora, chociaż wtedy to mogę z całą pewnością powiedzieć, że chora byłam i ja.
Teraz popłakałam się przy mojej mamie może z 2-3 razy i nie był to już taki ryk, jak miałam wyć, to szłam poza dom. A za to, co zrobił mój eks, to dopiero mu się jazdy należały Ale najlepsze jest to, że dostał za swoje, bo moje koleżanki nie wytrzymały, ale to już było na zimno, bez obciachu, czysta zemsta, w której nawet nie brałam udziału, bo same to wymyśliły. Oczywiście nie mamy remisu, bo jakbym się chciała odwdzięczyć za to, co zrobił, to bym musiała mu jaja urwać, a to wciąż w Polsce jest nielegalne

bejbe - nie rozkminiaj tak tych smsów Założę się, że on o tym nie rozmyśla, więc i Ty nie marnuj swojego czasu
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 14:33   #3281
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Bejb - po olejowaniu można nakładać maski i odżywki, ortodoksyjne włosomaniaczki wręcz do tego nakłaniają. Mi się najzwyczajniej w świecie nie chce tyle czasu na to poświęcać, ale w samotny weekend chętnie
Nurtowało mnie to samo pytanie, co Bejbe i proszę. Mam odpowiedź.

Ja sobie takie kuracje robię właśnie w samotne łikendy; najpierw długo łażę z oliwą na głowie, potem zmywam i nakładam tego niszczęsnego WAXa.

Loki zdecydowanie lepiej się układają dzięki tym wszystkim zabiegom.

Malla, zrobiło mi się strasznie przykro, kiedy przeczytałam historię byłej Twojego brata. Musi być przeokropnie zdesperowana. Myślę jednak, że skoro ona długi czas była "niereformowalna" (i w trakcie trwania związku, i po, kiedy próbowałaś jej pomóc), to tylko taki "obciach" może coś dać. Mam nadzieję, że kiedy emocje opadną, zrobi sobie rachunek sumienia, dojdzie do wniosku, że istotą jej życia nie może być mężczyzna i powoli zacznie sobie wszystko pięknie układać, od nowa.

Connff, coś Ty taka tajemnicza?
Jest dobrze? Wyjaśnił Ci wszystko? Zachowuje się w stosunku do Ciebie fair?
Pamiętaj, jaki zamęt wywołał w Twoim życiu i bądź bardziej ostrożna

Dziewczyny, przez ten tydzień zrobiłam bardzo złe, złe rzeczy.
Los chciał, że wędrując po największych zakamarkach internetu znalazłam buty, o których zawsze marzyłam; wymarzone botki, wymarzone balerinki i wymarzone trampko-balerinki-z-dziurką do biegania po mieście.
Długo walczyłam, ale poległam. Kupiłam wszystkie 3 pary.
Jestem spłukana, a muszę jeszcze czarny trenczyk kupić
(plus zapłacić rachunki, tankować i jeść, o losie)

Acha. Śniło mi się dzisiaj, że miałam dziecko i kompletnie nie ogarniałam sytuacji. Nie dbałam o nie, zostawiałam niemowlę na kilka dni same w domu, bo o nim zapomniałam.
Rano zaś pożyczyłam rodzicielce samochód i chodzę cały czas poddenerwowana; obawiam się, że nie obsłuży go prawidłowo, że wjedzie do rowu, że porysuje.
Wnioski są następujące - wrzechświat mówi mi, że nie jestem stworzona do posiadania dzieci: ani małych, ani dużych

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2012-03-03 o 14:42
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 14:38   #3282
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Dobra, koniec rozkmin. I koniec marudzenia.

Stary 2012-03-03, 14:55   #3283
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Chociaż powiem Wam z ręką na sercu.. on jest uroczy, słodki i mega zabawny, ale.. po tych 5 czy 6 randkach wydaje mi się że "to nie to". I nie mówię tego w przypływie złości, w emocjach, w smutku, tylko zupełnie neutralnie - nie wiem czy z nim mogę konie kraść. Wiem wiem, dać sobie czas itd, ale mimo tych motylków w brzuchu kiedy tylko on mnie dotknie wydaje mi się że to nie jest moja bratnia dusza.
Możliwe, że to nie TO, sama chemia wystarcza do ugiętych kolan, ale nie wystarcza do wspólnego życia. Z jednej strony znacie się bardzo krótko, niewiele mieliście okazji do tego żeby porozmawiać o sobie, o swoich oczekiwaniach, porównać Wasze spojrzenia na życie, na świat...a z drugiej są rzeczy, które się po prostu czuje. Jak nie czujesz, to trudno...ale jeśli nie czujesz, to czemu tak przeżywasz?

Cytat:
Wax w wannie u mnie się nie sprawdza niestety. Folia na głowę i podgrzewanie suszarką, inaczej nie ma żadnego efektu.

Cytat:
Nie lubię takich facetów którzy mnie poskramiają (w przeciwieństwie do Elve, która przecież powiedziała, że lubi jak facet doprowadzi ją do pionu). To ja zdecydowanie bardziej lubię czuć "władzę" nad całą sytuacją, a jak coś wymyka się spod mojej kontroli - panika
Kwestia charakteru, mnie pantoflarze nudzą, nie lubię czuć się facetem w związku.

U mnie jest równowaga, na razie jesteśmy na tym samym stopniu w hierarchii związkowej, kiedy jedno ma doła, to drugie skupia się na głaskaniu, kiedy jedno przegina, to drugie opieprza.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Jestem spłukana, a muszę jeszcze czarny trenczyk kupić
(plus zapłacić rachunki, tankować i jeść, o losie)
Taaaa ja też już się wyprztykałam z forsy, a jeszcze trzeba kolorową kurtkę na wiosnę i jakieś buty (nooo...buty...taaa...ekh em...jakieś baleriny i coś sportowego i może martensy i ojojoj )...o tankowaniu, rachunkach i jedzeniu nie wspominam

Cytat:
Wnioski są następujące - wrzechświat mówi mi, że nie jestem stworzona do posiadania dzieci: ani małych, ani dużych

Nienawidzę pożyczać swojego samochodu, jak już komuś daję usiąść za kierownicą, to jest to dzika nobilitacja
Stary 2012-03-03, 14:58   #3284
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Elve, ależ ja wcaaaaale nie przeżywam... dobra, dajmy się chłopakowi wykazać.... hehe.

Kurde kurde, poczebuje 4 tysiące, czy któraś kiedyś okradała bank i udzieli mi kilku wskazówek?

Z tego co czytam to tutaj żadna dzieci nie chce. Halo, kto będzie robił na moją emeryturę? kto spłaci ten dług w państwie? Do roboty, dzieci produkować!

Czas edycji: 2012-03-03 o 15:01
Stary 2012-03-03, 15:03   #3285
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Loki zdecydowanie lepiej się układają dzięki tym wszystkim zabiegom.
Dlatego odpuszczam dalsze zabiegi, jak wolę mieć proste druty
Cytat:
Musi być przeokropnie zdesperowana.
Wiesz, pierwszy chłopak, trzydziestka na karku, brak stałej pracy, brak przyjaciół... Na studiach się uczyła, nie była na żadnej imprezie... Biedna jest.
Cytat:
Długo walczyłam, ale poległam. Kupiłam wszystkie 3 pary.
Oj tam, przydadzą się
Cytat:
Stary 2012-03-03, 15:05   #3286
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

Taaaa ja też już się wyprztykałam z forsy, a jeszcze trzeba kolorową kurtkę na wiosnę i jakieś buty (nooo...buty...taaa...ekh em...jakieś baleriny i coś sportowego i może martensy i ojojoj )...o tankowaniu, rachunkach i jedzeniu nie wspominam
O klasyczynych martensach też marzę

Tak nawiasem pisząc; myślę, że prawodawca powinien się poważnie zastanowić nad wprowadzeniem ustawowo określonej płacy minimalnej dla kobiet. Powinna ona oscylować w granicach 10 kafli miesięcznie. Wyobrażacie sobie, jak gospodarka by się rozhulała?

Może jakaś inicjatywa obywatelska, dziewczyny?
Stary 2012-03-03, 15:11   #3287
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde kurde, poczebuje 4 tysiące, czy któraś kiedyś okradała bank i udzieli mi kilku wskazówek?
Nie napadałam, ale jak będziesz próbować, to zadzwoń po mnie, bo ja potrzebuję z 15stu

A co do byłej brata Malli. Krolowo - piszesz, że może się ogarnie. Ja niestety znam przypadki, że takie laski się nie ogarniają. Co gorsza, znam faceta, który jest wielkim podrywaczem, uwodzicielem, co impreza przychodzi z inną panną, wiecie, te wszystkie dowcipy o męskiej poligamii i wyglądało to całkiem naturalnie - szalejący 25latek.
Dopóki mi się nie poryczał na kolanach, że tak bardzo kocha swoją byłą sprzed chyba 3 lat. Byłam przerażona...

Śniło mi się, że wróciłam do eksa I było mi wstyd przed wszystkimi znajomymi Czemu ja mam takie koszmary, może za ciężkie jedzenie jem na noc?

Zauważyłam, że komunikacja miejska na bilecie pełnopłatnym jest tak krewsko droga, że wyciągam rower ojca z piwnicy Taniej mnie wyniesie jego remont, niż kasowanie tych zawszawionych biletów.

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Może jakaś inicjatywa obywatelska, dziewczyny?
Możesz na mnie liczyć!

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Wiesz, pierwszy chłopak, trzydziestka na karku, brak stałej pracy, brak przyjaciół... Na studiach się uczyła, nie była na żadnej imprezie... Biedna jest.
O kurde To pewnie też bym robiła takie sceny
Stary 2012-03-03, 15:15   #3288
grzechuwartka
Rozeznanie

zjedzmnie:
a jak trening?
grzechuwartka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 15:18   #3289
Malla
Nie depcze krokusów

Fubi - a komunikacja w Twoim mieście nie jest przypadkiem najdroższa w Polsce?
Stary 2012-03-03, 15:18   #3290
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlatego odpuszczam dalsze zabiegi, jak wolę mieć proste druty

A mi właśnie wróciła faza na loczki

30-stka na karku to przecież nie tragedia, jeśli tylko człowiek potrafi odciąć się od tego całego szału i parcia na małżeństwo, dzieci, domek z ogródkiem. To trudne w naszej rzeczywistości, ale da się.

Ja zawsze uważałam, że im gorzej, tym lepiej - człowiek dzięki beznadziejnej sytuacji odnajduje w sobie pochowane po kątach złoża motywacji i siły, żeby coś zmienić.

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2012-03-03 o 15:23
Stary 2012-03-03, 15:24   #3291
Malla
Nie depcze krokusów

Królowo - w małym mieście trochę to inaczej wygląda, to była też pierwsza dziewczyna mojego brata, a on jest starszy ode mnie. Młodzi albo tkwią we wpadkowych małżeństwach, albo za granicą. Tam już nikt normalny chyba nie został. Tyle że mój brat nie potrzebuje kobiety do szczęścia, więc da sobie radę, gorzej z nią.
Stary 2012-03-03, 15:26   #3292
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze uważałam, że im gorzej, tym lepiej - człowiek dzięki beznadziejnej sytuacji odnajduje w sobie pochowane po kątach złoża motywacji i siły, żeby coś zmienić.
Ale mądrze powiedziane.. chyba muszę sobie zapamiętać

grzechuwartka - przekozacko dzisiaj nie umiem się ruszać przez zakwasy jak się tylko nauczę to wszystkim idiotom mordy poobijam, a co! A jak nie daj Boże poleci im krew z nosa to będę musiała ratować. Sic

Stary 2012-03-03, 15:26   #3293
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Fubi - a komunikacja w Twoim mieście nie jest przypadkiem najdroższa w Polsce?
Nie wiem, ale jak jadę gdzieś autobusem albo tramwajem w tę i z powrotem, to za te pieniądze miałabym odżywkę do włosów. (hahahahaha, zmienił mi się przelicznik, kiedyś się przeliczało wszystko na browary ) Na niektórych liniach już nie kasuję, bo i tak nie ma kanarów, ale na większości trzeba. No i w kolejce zawsze jest kontrola a na nią bilet też jest drogi. Przy moim autku, palącym 6litrów, bardziej się opłaca jeździć samochodem, niż tramwajem!!! To jest jakieś chore
Właśnie się zastanawiam jakim patentem przewozić na rowerze szpilki na przebranie
Cytat:
30-stka na karku to przecież nie tragedia, jeśli tylko człowiek potrafi odciąć się od tego całego szału i parcia na małżeństwo, dzieci, domek z ogródkiem. To trudne w naszej rzeczywistości, ale da się.
Tutaj to chyba nie chodzi o to, że 30stka, tylko o to, co się działo do tej 30stki. Czyli NIC. I odszedł od niej jedyny ciekawy element jej życia, to dostała na głowę. Nie dziwię jej się, bo ponad rok temu przechodziłam przez coś podobnego. Tylko u mnie to NIC działo się przez jakieś pół roku, kiedy musiałam z wielu rzeczy zrezygnować i został mi tylko chłop. A nie przez całe życie.
Stary 2012-03-03, 15:32   #3294
grzechuwartka
Rozeznanie

zjedzmnie:
a to super zazdroszczę werwy i zapału
Ja przez ten kurs pj porezygnowałam na razie z tańców i siłowni. Zaraz chyba wznawiam biegi, bo tyję okropnie
Stary 2012-03-03, 15:48   #3295
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grzechuwartka Pokaż wiadomość
zjedzmnie:
a to super zazdroszczę werwy i zapału
Ja przez ten kurs pj porezygnowałam na razie z tańców i siłowni. Zaraz chyba wznawiam biegi, bo tyję okropnie
Podziwiam osoby które tak o, same od siebie potrafią zacząć biegać. brrrr.. wolę robić coś bardziej konkretnego. A jak idzie nauka z kierownicą? bo słyszałam że z tym masz największy problem

Stary 2012-03-03, 15:58   #3296
grzechuwartka
Rozeznanie

Cytat:
Podziwiam osoby które tak o, same od siebie potrafią zacząć biegać. brrrr.. wolę robić coś bardziej konkretnego. A jak idzie nauka z kierownicą? bo słyszałam że z tym masz największy problem
za czasów podstawówki i liceum też biegać nienawidziłam, dziś o dziwo bardzo lubię. Zwłaszcza jak odkryłam w mojej mieścinie świetne boisko do biegania. Całe lato tam biegałam. Niedługo wracam
A kierownica? może ciut lepiej, ale dalej pan instruktor musi mi za nią często łapać hehe. Może kiedyś ogarnę.. Stopniowo dochodzą też inne rzeczy które sprawiają mi trudność
Stary 2012-03-03, 16:05   #3297
Fubizka
Zakorzenienie

grzechuwartka - ile masz wyjeżdżonych godzin?

PS. Mam silną awersję do instruktorów łapiących za kierownicę. Mój nigdy nie złapał! Wg mnie uzasadnione jest to tylko wtedy, kiedy właśnie jedziesz z kimś na czołówkę, albo próbujesz rozjechać pieszego. W innych przypadkach to utrudnia naukę jazdy.
Stary 2012-03-03, 16:10   #3298
grzechuwartka
Rozeznanie

Fubizka:
5
Wydaje mi się, że w moim przypadku łapie w odpowiednich momentach
Stary 2012-03-03, 16:34   #3299
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grzechuwartka Pokaż wiadomość
Fubizka:
5
Wydaje mi się, że w moim przypadku łapie w odpowiednich momentach
To jeszcze masz prawo się gubić, wyluuuuuuzuj
Stary 2012-03-03, 16:38   #3300
grzechuwartka
Rozeznanie

no jeździm w coraz to gorsze miejsca i wtedy to dopiero się gubię, szał rąk czasem tak nimi macham po kierownicy, że nie mam czym kierunku włączyć 'i po co te nerwy, po co te nerwy'
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości