![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 4 miesiące na wylaszczenie mam, w czerwcu mini zakładam! ZAPRASZAM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Heloł dziewczyny!Już Was lubię..
![]() ![]() Branoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzienwym trafem, to rowniez nie moj dzien... ![]() ... jedne dni sa gorsze, drugie lepsze. Czekam na moj lepszy dzien jutro (wasze juz dzisiaj ![]() kolejny edit. Wy pewnie jeszcze spicie... a ja sie tu przerazam. zrobilam sobie zdjecia w bieliznie, zeby miec do czego porownywac. i sie lekko zalamalam ![]() a Wy macie takie zdjecia ? ja mam nadzieje, ze do moich urodzin bedzie jakas zmiana (koniec maja). ![]() ![]()
You may say I'm a dreamer But I'm not the only one. http://incessantjourney.blogspot.com/ (163 cm) waga wyjściowa: 66 kg ![]() jest: 63,5 kg cel1.62 kg cel2. 60kg cel3. 58kg cel4. 55kg ![]() wymiary: 93 - 75 - 97 Edytowane przez Kajtka27 Czas edycji: 2012-03-02 o 05:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Wam kochane. U mnie też dzisiaj nie będzie dobrze, bo bez cwiczeń, własnie mnie nawiedziła znajoma @....Cóż miałam dwa tygodnie temu, teraz znów mam nie wiem co się dzieje z moim organizmem...
A dzisiaj jedzonko: ś: owsianka z bananem i białkiem jajka, kostka gorzkiej czeko, kawa z mlekiem 2Ś: jogurt z kiwi O: makaron pełne ziarno z soczewicą w sosie pomidorowym K: wieśniak z pomidorem pewnie zjem, bo kończy się data. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Hejka
Rozmumiem cię agnieszkabcd, ci powiedział że jesteś gruba tata, a mi mama z babcią. Mówią gruba jesteś, ale teraz jak wziełam się za odchudzanie to z kolei się martwią, mówią ze nie potrzebuje się odchudzać bo dobrze wyglądam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj wstałam o siódmej, poczwiczyłam sobie i zrobiłam 25 brzuszków, zjadłam dwie kromki chleba razowego z pomidorkiem ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
zwazylam sie dzisd( zwaze sie tez w niedziele). waze 66 kg NIC NIE SPADLO przez 4 dni. jeestem zalamana, nie cwicze w ogole ale jem jak trzeba, zadnego alko slodyczy fast food, jem sniadania i raczej wszystko dietetyczne.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny!
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Kajtka, motywujące te zdjęcie
![]() Niestety dzisiaj zjadłam dwa ogromne,syte z jeszcze większymi,kalorycznymi dodatkami typu mód,kakao,biały ser naleśniki. ![]() Po obiedzie rzuciłam się na jedzenie i przyrządziłam danie,które miało być dietetyczną kolacją i która poszła na zmarnowanie: starłam jabłko, zalałam jogurtem z muesli 0% ,dodałam łyżeczkę miodu i posypałam cynamonem.(200 kcal). Muszę teraz nadwyrężyć wszystkie siły duchowe żeby nie jeść nic do kolacji a na samą kolację nie ruszyć się, jak to tradycyjnie w weekendy i w dni, w których stwierdzam,że dalsze dietowanie nie ma sensu i że zaczynam od jutra, białego chleba Dziewczyny,ratujcie! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane! Widac wszystkim jest ciezko wytrzymac na diecie.. ;p Nic w tym dziwnego.. Ja od 2 tygodni biore tabletki Asystor Slim i staram sie cwiczyc.. (nie ograniczaja laknienia tak jak o tym mowia w TV ale biore bo przciez nie wyrzuce) kilka dni w cwiczeniach odpuscilam niestety ale staram sie
![]() ![]() Prosze Was o jakas odpowiedz.. Edytowane przez Nati000222 Czas edycji: 2012-03-02 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
i tez nic nie spadlo... ale bylam po sniadaniu i dwoch kawach wiec sie ludze... dzis nie mam czasu na wejscie na wage (u mnie to skomplikowana czynnosc ![]() ![]() a dzis ide na ostatani trening z trenerem ![]() i musze go namowic na Pilates <3 a poza tym ogladanie swoich zdjec, dodaje mi motywacji ![]() bleh :/ ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
i sprawdzanie kalorycznosci. Ja jedynie nie mam wplywu na obiady, bo powiedzmy "przychodze na gotowe" ![]() ale samo rozpisywanie i zapisywanie... jesli macie androidy, iphiny itp to polecam aplikacje "MyFitnessPal" (btw. mozecie mnie tam znalezc pod nickiem : kajtka27). Mi to ulatwia wiele, bo wpisujac co jem od razu mi pojazuje ile zjadam bialka, tluszczu i weglowodanow ![]() wiec chodze z telefonem i wszystko wpisuje ![]() i zazwyczaj mieszcze sie w granicy 1200 cal - tylko obiady wpisuje "na oko" ![]()
You may say I'm a dreamer But I'm not the only one. http://incessantjourney.blogspot.com/ (163 cm) waga wyjściowa: 66 kg ![]() jest: 63,5 kg cel1.62 kg cel2. 60kg cel3. 58kg cel4. 55kg ![]() wymiary: 93 - 75 - 97 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
witam. jakoś przetrwałam 1 dzień dietki.Moja koleżanka w zeszłym roku zapisała sie do takiego ośrodka walki z otyłością. Miesieczny koszt to ok 450 zł. Tam ustalają ci dokładny jadłospis i ćwiczenia. Jak dla mnie to zbyt duży koszt więc stosuję ją w domu na własną rękę. Znam wiele osób które też tak robią.W zeszłym roku schudłam na niej 12kg w 2msc, a moja koleżanka 30kg w 6msc. Jest wstrętna ale skuteczna. Pierwszy tydz wygląda następująco ;godziny posiłków to 7,11,15,19. 7,5 dag karczku smażonego na smalcu i pomidor.Także 4 razy dziennie jesz to samo i tak przez cały tydz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o mamo ! nie wytrwalabym dlugo na takiej "diecie" ![]() a dzisiaj juz z lepszym humorem... wykonalam 100 min cwiczen. ostatania sesja z trnerem ![]() ale teraz na wlasna reke, wiele wynioslam z tego wiec teraz tylko bym wytrwala ![]()
You may say I'm a dreamer But I'm not the only one. http://incessantjourney.blogspot.com/ (163 cm) waga wyjściowa: 66 kg ![]() jest: 63,5 kg cel1.62 kg cel2. 60kg cel3. 58kg cel4. 55kg ![]() wymiary: 93 - 75 - 97 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
żeby nie było, że nic nie robię w kierunku formy, to od dziś wprowadziłam zasadę 5 posiłków i dużo białka
a na konto ćwiczeń mogę dopisać spacer z córcią i dźwiganie wózka na pierwsze piętro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można nabawić się niedoboru różnych witamin... Chyba każda dziewczyna chce mieć ładną figurę, ale nie kosztem zdrowia? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak kilka lat temu stosowałam coś jak therm line i w życiu się gorzej nie czułam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() to mój pierwszy post na tym forum ![]() zabieram się zaraz za przeczytanie wątku od początku ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ból głowy, nudności, złe samopoczucie, osłabienie...... ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
tak jak wymagacie w pierwszym poście parę słów o mnie:
moja droga z odchudzaniem już się ciągnie od jakiegoś roku. najwyższa waga to ok. 65 kg (na 163 cm), dokładnie nie wiem, bo nie miałam wtedy wagi w domu, ale wyglądałam tragicznie... aktualnie waga waha się między 58, a 57 kg ![]() nie powiem, żeby droga jaką osiągnęłam tą wagę była zupełnie zdrowa, ale od paru miesięcy staram się odżywiać zdrowo i trwale ![]() ![]() wkupiłam się już w wasze łaski drogie hiperlaski? ![]() ![]() BrillanteAstro5 tatuaż jak osiągniesz wymarzoną wagę? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
policzyłam właśnie ilośc kalorii ze wszystkich moich posiłków (trzymam się planu 5 dziennie) i wyszło 1329.
nie czułam się ani razu w ciągu dnia głodna i starałam się jeść zdrowo karmię mała piersią nadal, także szaleć z dietami nie zamierzam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sama zas zazywam witaminy, jedna kapsulke dziennie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedzi. W takim razie jeszcze się zastanowię, bo spotkałam się też z wieloma pozytywnymi opiniami. Rozważę wszystkie za i przeciw i zobaczę
![]() ![]() witaminy też biorę i do tego żelazo, bo ostatnio po odchudzaniu ubyło mi trochę włosów... ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez agnieszkabcd Czas edycji: 2012-03-04 o 06:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
cześć! mogłabym się przyłączyć? jesli chodzi o mnie- to chodzę już na siłownię od początku października- różnie bywa, ale tak ok 2/3 razy w tyg. + dosyc zdrowo się odzywiam, ale zdarzają mi się wpadki i grzechy, ktore teraz zamierzam zniwelować i wziąć się porządnie w garść, żeby do lata się wyrobić.
*wzrost- 163 *waga 55[ ost wazylam juz 52 ale teraz doszlo piwo itp i znow 55] *grzechy: -słodzę 1 łyzeczkę kawę- przestać słodzić[ale to dlatego ze nie jadam wcale slodyczy ani ciast i tak sobie umilalam, ale juz koniec tego dobrego] - zacząć oprocz silownii biegać, ale jak się ociepli trochę - ćwiczyć w domu więcej ćwiczeń na pośladki[mam dosyc plaski tylek(;] -w miarę mozliwosci basen -ogolnie to więcej więcej aktywnosci - postarać się ograniczyć piwa na imprezach[często piję z 3 piwa i do tego mieszam z innym alkoholem] - kolacja czystobialkowa- najwazniejsze! bo najbardziej mi się chce na wieczor jesc i zazwyczaj wtedy pozwalam sobie na więcej. to w sumie tyle (: mam nadzieję, ze mnie przygarniecie!
![]() |
#146 | |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny.U, mnie 3 dzien dietki za mną, w piątek ważenie,choć na duży spadek nielicze bo dziś dostałam @.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() witam wszystkie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Hej !
Z chęcią dołączę do waszej grupy jeśli to możliwe ![]() Jestem aktualnie w klasie maturalnej.. od początku liceum jestem na diecie z różnym skutkiem.. na początku moja waga pokazywała 86kg przy wzroście 182.. pół roku później ważyłam już 75 kg.. Niedawno znowu schudłam do 68 i od tego czasu moja waga stoi, a mi brakuje motywacji ![]() ![]() Mam więc nadzieję, że ta grupa mi(nam) pomoże ![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
cel 50 kg to chyba dosc powazna niedowaga jak dla ciebie?
Zwazylam sie dzis- 65,7 Ruszylo sie 400 gramow;0
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
melduję, że wczoraj byłam przez 1,5h na siłce, gdzie przez godzinę ćwiczyłam na orbitreku i pół na rowerku. Niestety zjadłam wczoraj parę ciastek, ale starałam się pilnować bilansu kalorycznego i nie przekroczył 1500kcal. Najważniejsze- dziesiejsze oficjalne ważenie: 66,6kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.