Wątek poradnikowo-wspierający kompleksy zabijający:) - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 18:53   #571
asia di
BAN stały

Dot.: Wątek poradnikowo-wspierający kompleksy zabijający:)

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
Asia Klorane z olejem z norek, bo domyslam sie, ze wlosy, ktore sie faluja/kreca sa raczej delikatne i suche.

Ja niestety tez uwielbiam się wygrzac w wannie.
Z norek? Ile takie cudo kosztuje? Moje są suche tylko na końcach, za to ładnie się falują i kilka razy pytano czy kręcę sobie lokówką. Ja puszczam tylko trochę gorącej wody, reszta to letnia.
Cytat:
Napisane przez Unex Pokaż wiadomość
Dziękuje, że moj zestaw cię 'zainspirował' ja też już muszę coś nowego poszukać..

Wiesz co, ja kupiłam kiedyś świetną maskę u znajomej fryzjerki ( poleciła mi ją z ręką na sercu) też mam włosy, długie, falowane, do tego farbowane i znalazłam na allegro, dodatkowe niższa cena - dla mnie jest genialna i ślicznie pachnie!

wstawiam linka do aukcji, też będę zamawiać lada dzień
http://allegro.pl/na-prezent-crema-a...168250273.html
Hehe to ja dziękuje, przydadzą mi się jeszcze inne ćwiczenia. Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio farbowałam włosy, wracam do naturalnego i wygląda to jakby miała ombre od połowy są blond włosy a na górze delikatnie ciemniejsze. Nawet słyszałam komplementy na temat koloru włosów. Jaka tania maska, jak czytałam Twój post to myślałam że jakaś droższa będzie. Jak oceniasz skuteczność i jakie daje efekty? W poniedziałek chyba się na nią skuszę to od razu zapłacę.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
asia di kręcę HH, na twisterze... robię 8 min ABS, rózne ćwiczenia na brzuch... a i aerobik z deanne berry
Długo już kręcisz HH? Ten twister muszę koniecznie sobie kupić. Zachwalasz sobie aerobik? Ile on trwa? Widać już jakieś efekty?
Ja właśnie pałaszuje obiad schab w ziołach, 2 ziemianki(już nie było makaronu razowego) i wielka porcja brokuł i fasolki szparagowej polana oliwą z oliwek pycha.
asia di jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 18:58   #572
201704051255
Konto usunięte

Osiągnęłam poziom mistrz

TZ wyszedł na godzine - ugotowałam makaron, gulasz, zrobiłam za☠☠☠isty, wieczorowy makijaz (oczywiscie z tutorialu na youtube), zamaskowałam siniory, ide poprawic wlosy i szukam ciucha na wyjscie

To klorane to ok 35zł

I jesczze paznokcie pomalowalam

Prostownica sie grzeje, a ja ide jeść - makaron sojowy i mięsko.

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2012-03-03 o 19:01
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 19:16   #573
friable
Raczkowanie

Moim (jednym z wielu) kompleksów jest słaba wola. Czytam jak ćwiczycie, trzymacie sie diety i jednocześnie opycham się czekoladą . Od dzisiaj miałam nie jeść słodyczy i jak mi to wyszło? Cała czekolada + princessa + micha lodów w moim żołądku. A chcialam schudnać 5kg do kwietnia...
friable jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 19:21   #574
Unex
bez kija nie podchodz

Cytat:
Napisane przez asia di Pokaż wiadomość

Hehe to ja dziękuje, przydadzą mi się jeszcze inne ćwiczenia. Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio farbowałam włosy, wracam do naturalnego i wygląda to jakby miała ombre od połowy są blond włosy a na górze delikatnie ciemniejsze. Nawet słyszałam komplementy na temat koloru włosów. Jaka tania maska, jak czytałam Twój post to myślałam że jakaś droższa będzie. Jak oceniasz skuteczność i jakie daje efekty? W poniedziałek chyba się na nią skuszę to od razu zapłacę.
wiesz, ja u fryzjerki zapłaciłam za nią 45 zł ale jest niezwykle wydajna! Aż się zdziwiłam, że taka tania na allegro ( a podróba nie jest bo moja znajoma zamawiała od tego pana z tydzień temu i sprawdzona ) Nakłada się ją na wilgotne włosy na kilka minut i najlepiej rozczesać włosy grzebieniem z rzadkimi ząbkami ( łatwo się rozczesują ) i spłukać. - dla mnie jest rewelacyjna, i nie przesadzam!
Zresztą zobacz na popyt na nią na innych aukcjach..
U mnie koleżanki zamawiają niemal hurtowo już

są też inne z tej firmy np jakaś waniliowa, albo z łożysk roślinnych. Szczerze polecam, mi bardzo pomogła a cena jest śmieszna . Teraz używam z ziaji i ledwo rozczesuje te moje kołtuny. Ja chyba zamówię ją w nast tygodniu

Ja robiłam jeszcze tak raz na tydzień, że osuszyłam włosy ręcznikiem, nałożyłam na pół h włosy upięłam a później jeszcze raz umyłam i były takie mięciutkie i gładkie

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez friable Pokaż wiadomość
Moim (jednym z wielu) kompleksów jest słaba wola. Czytam jak ćwiczycie, trzymacie sie diety i jednocześnie opycham się czekoladą . Od dzisiaj miałam nie jeść słodyczy i jak mi to wyszło? Cała czekolada + princessa + micha lodów w moim żołądku. A chcialam schudnać 5kg do kwietnia...
Wg mnie albo Ci nie przeszkadza nadmiar tłuszczyku, albo nie osiągnęłaś jeszcze 'apogeum swoich możliwości'
bo ja swój osiągnęłam 68 kg i 164 cm tzn teraz jest już mniej

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 19:28   #575
asia di
BAN stały

Cytat:
Osiągnęłam poziom mistrz

TZ wyszedł na godzine - ugotowałam makaron, gulasz, zrobiłam za☠☠☠isty, wieczorowy makijaz (oczywiscie z tutorialu na youtube), zamaskowałam siniory, ide poprawic wlosy i szukam ciucha na wyjscie

To klorane to ok 35zł

I jesczze paznokcie pomalowalam

Prostownica sie grzeje, a ja ide jeść - makaron sojowy i mięsko.
Czytałam że ma wyciąg z norek? Znaczy ze zwierząt czy jak? To dobrej zabawy życzę. Upięłaś włosy czy tylko wyprostowałaś? Ja chyba dziś też pomaluję paznokcie na miętowy odcień.
Cytat:
Też kiedyś miałam słabą wolę i słomiany zapał, ale cóż trzeba pokonywać własne słabości. Jak dobrze że ja nie lubię czekolady, ale za to princesse bym zjadła. Masz jeszcze czas aby schudnąć 5kg do kwietnia, tylko trzeba wstać i zacząć się ruszać. Możesz ograniczyć tylko spożywanie słodyczy, nie trzeba ich od razu wykluczać jeżeli nie umiesz się bez nich obejść.
Idę na spacer z psem, później czeka mnie cardio axe.

Edytowane przez asia di
Czas edycji: 2012-03-03 o 19:30
Stary 2012-03-04, 09:45   #576
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
skad ja to znam... dieta byla "od jutra", a jadlam wszystko co bylo w zasiegu wzroku. obudzilam sie dopiero po przaytyciu 5 czy 6 kg..

Cytat:
Czytałam że ma wyciąg z norek? Znaczy ze zwierząt czy jak? To dobrej zabawy życzę. Upięłaś włosy czy tylko wyprostowałaś? Ja chyba dziś też pomaluję paznokcie na miętowy odcień.
Wyciag ze zwierzatek, to by bylo makabryczne Pewnie to jakas roslina sie tak nazywa, to sa roslinne szampony.

Wrzuciłam zdjęcia do albumu z wczoraj. Album jest prywatny, wiec trzeba mnie dodac do znajomych. Jestem jeszcze trochę opuchnięta.

Zaczynam sie oswajac z nosem, pierwszy szok minal, juz mi sie bardzo podoba TZ mowi, ze mam bardziej szlachetne rysy, kolezanka wczoraj na imprezie pochwalila teraz nagle wszyscy przyznaja, ze mialam dlugi, czubaty nos, a wczesniej mowili, ze wcale nie mam..

Czas edycji: 2012-03-04 o 09:54
Stary 2012-03-04, 10:43   #577
Unex
bez kija nie podchodz

Cytat:

Zaczynam sie oswajac z nosem, pierwszy szok minal, juz mi sie bardzo podoba TZ mowi, ze mam bardziej szlachetne rysy, kolezanka wczoraj na imprezie pochwalila teraz nagle wszyscy przyznaja, ze mialam dlugi, czubaty nos, a wczesniej mowili, ze wcale nie mam..
Z pewnością, nie było aż tak źle albo po prostu nie chcieli Cię urazić, bo w sumie poprawka nosa to już ostateczne wyjście
A ja chciałabym mieć takie piękne kości policzkowe A nie takie pyzy

Cytat:

10/06/14

Stary 2012-03-04, 10:57   #578
201704051255
Konto usunięte

Ja mam trochę za duże kości w stosunku do żuchwy. Moje najszersze miejsce twarzy, to kosci i zawsze je maluje na ciemno, żeby zwęzić.

Jeden chirurg nie chciał sie za ten nos w ogole brac, a drugi powiedzial, ze spieprzony byl strasznie i krzywy jak cholera..
Stary 2012-03-04, 11:01   #579
xp_obrazliwa_emotikonka
Raczkowanie

Cytat:
Wyciag ze zwierzatek, to by bylo makabryczne Pewnie to jakas roslina sie tak nazywa, to sa roslinne szampony.
Are u fuckin kidding me? Oczywiście, że z oleju z zimowego sadła norek!!! Jak norka ma być rośliną? Jak?

ps. Wulgaryzmy, czymże bez nich byłby język?
xp_obrazliwa_emotikonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-04, 11:09   #580
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xp_obrazliwa_emotikonka Pokaż wiadomość
Are u fuckin kidding me? Oczywiście, że z oleju z zimowego sadła norek!!! Jak norka ma być rośliną? Jak?
nie wiedziałam, ze takie okropienstwa stosuje sie do wytwarzania głupiej odzywki do włosów... W ogóle, że można zrobić olej ze zwierzęcia. Olej to dla mnie naturalny tłuszcz roślinny.
Stary 2012-03-04, 14:41   #581
asia di
BAN stały

Cytat:

Wrzuciłam zdjęcia do albumu z wczoraj. Album jest prywatny, wiec trzeba mnie dodac do znajomych. Jestem jeszcze trochę opuchnięta.

Właśnie szukałam norek jako rośliny, bo łudziłam się że może faktycznie taka roślina istnieje, ale jednak jest robiony ze zwierząt na pewno nie kupie takiej odżywki.
Wrzuciłaś zdjęcie noska do albumu? Może wrzuć też na wątek, skoro album jest prywatny.
Stary 2012-03-04, 15:00   #582
201704051255
Konto usunięte

No wlasnie nie chcialam jakos, zeby wszyscy ogladali Tzn Wy w watku tak, ale pozniej to zdjecie tu zostanie na wieki wieków.
Ok, upublicznię album.

Już.

Ja tez więcej tej odżywki nie kupię...

Czas edycji: 2012-03-04 o 15:04
Stary 2012-03-04, 15:09   #583
asia di
BAN stały

Cytat:
No wlasnie nie chcialam jakos, zeby wszyscy ogladali Tzn Wy w watku tak, ale pozniej to zdjecie tu zostanie na wieki wieków.
Ok, upublicznię album.

Już.

Ja tez więcej tej odżywki nie kupię...
I po co ja wchodziłam w ten album, śliczna jesteś od zawsze chciałam mieć ciemne oczy, a mam jasne. Nosek ładny masz może zdjęcie jak wyglądał przed?
Stary 2012-03-04, 15:30   #584
wiefiulecka
Zadomowienie

Oglądałam album - bardzo dobrze wyglądasz

www.KarmimyPsiaki.pl

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl
wiefiulecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-04, 15:39   #585
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
I po co ja wchodziłam w ten album, śliczna jesteś od zawsze chciałam mieć ciemne oczy, a mam jasne. Nosek ładny masz może zdjęcie jak wyglądał przed?
Cytat:
Napisane przez wiefiulecka Pokaż wiadomość
Oglądałam album - bardzo dobrze wyglądasz
dziękuję

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1330101827
tutaj jest przed

Spaliłam obiad, ale przynajmniej dietę trzymam przykładnie dzisiaj (na kacu).
Stary 2012-03-04, 15:52   #586
Unex
bez kija nie podchodz

A ja na kacu jem za 3ch

Dziś do mojej dietki wkradły się 2 naleśniki ale, wszystko zachowane w limicie kalorycznym więc chyba to mniejsze zło niż stracić rachubę

Pomału odechciewa mi się ćwiczeń, muszę dostać jakiegoś kopniaka..

Cytat:

10/06/14

Stary 2012-03-04, 16:01   #587
201704051255
Konto usunięte

A ja nie mam nic w domu - zjadłam na obiad stary chleb i ostatni plasterek zoltego sera
Mam ugotowany makaron i 5 jajek.
mięso i sos poszły się je...
Nic na szybko nie wymyślę.

Ja uwielbiam miec kaca - mam taka usmiechnieta morde wtedy, Kocham wszystkich, tzrese sie, poce, pije jak wielbłąd, ale zawsze mam mega pozytywa.

Nie wiem jaką wagę wybrać. Czy te elektroniczne juz wszystkie dobrze wazą, czy brac jakas sprawdzona marke jednak?
Stary 2012-03-04, 16:21   #588
sylwias134
Raczkowanie

Moja kompleksy hmm.. od czego zacząć? Może od góry.
Głowa- wysokie czoło, które kiedyś zasłaniała grzywka ale moja cera szybko się przetłuszcza i po kilku godzinach (szczególnie latem) miałam grzywkę jak po deszczu; nos- okropny, wielki, garbaty; zęby- w dziecinństwie zaczęły mi się psuć, jadłam bardzo dużo słodyczy i teraz mam plomby na całym przodzie u góry, nie lubię się uśmiechać ani mówić za dużo + na dole mam krzywe zębole; no i dodam jeszcze, że mam trądzik którego ciężko mi się pozbyć (tabsy od dermatologa nie pomagały)
Szyja- mam bliznę po operacji wycięcia płata tarczycy, na dodatek jest w widocznym miejscu, na środku szyi, jakby mnie ktoś od tyłu próbował podciąć nożem. Powinna się zmniejszyć ale nie, żadne maście też nie pomagają
Klatka i brzuch- piersi- jeżeli to można nazwać piersiami :/ za małe (rozm. 70A), dwie różne; mam zapadniętą klatkę piersiową (mostek), wygląda to okropnie, każdy stanik i bluzka z dekoldem mi odstaje, więc nie noszę takich, najczęściej zakrywam się pod szyję czym się da; ramiona- kościste, nie warte pokazywania, dlatego noszę bluzki z rękawkami w których strasznie się pocę mimo stosowania antyperspirantów :/
Biodra- szerokie, za szerokie w połączeniu z moją szczupłą szylwetką, chociaż mojemu TŻ się podobają, lubi za nie trzymać podczas zbliżenia :p
Nogi i ręce- nogi teraz już ujdą ale kiedyś to masakra, dwa długie patyki, spodnie jedynie trzymały mi się na biodrach i tak zwisały; ręce- długie i chude, też takie patyczki

Ogólnie cała jestem do wymiany może jak przytyję to się zaakceptuje bo teraz z tym ciężko. Cały czas mam stałą wagę (55kg przy 178cm). Jak mnie ktoś długo nie widział to zawsze padają teksty w stylu: "boże, zchudłaś?", "Ty coś wogóle jesz?", "Mogłabyś przytyć", itd.

Edytowane przez sylwias134
Czas edycji: 2012-03-04 o 16:23
sylwias134 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-04, 16:40   #589
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

Długo już kręcisz HH? Ten twister muszę koniecznie sobie kupić. Zachwalasz sobie aerobik? Ile on trwa? Widać już jakieś efekty?
Ja właśnie pałaszuje obiad schab w ziołach, 2 ziemianki(już nie było makaronu razowego) i wielka porcja brokuł i fasolki szparagowej polana oliwą z oliwek pycha.
HH kręce od ... 4 dni dopiero zaczęłam się brać za siebie kiedyś kręciłam codziennie 1 h i naprawdę były efekty
Aerobik trwa 1,20 h (coś takiego)- bardzo fajny jest, bo z elementami tanca, energetyczną muzyką- efekty daje bardzo szybko

Cytat:
A ja na kacu jem za 3ch
ja na kacu nie jem nic, zawsze cały dzień wegetuje w łóżku

kurczę, chyba mi się żołądek kurczyć zaczyna, zrobiłam sobie własnie obiad i zjadłam połowę porcji i jestem już pełna

jestem z siebie dumna- wczoraj o 20.30 napadła mnie dzika chęć na chipsy... no chyba z godzinę mi po głowie chodziły ale nie poddałam się

pushit obejrzałam fotki... Kobieto, śliczna jesteś...co ja bym dała za taką buźkę jak Ty....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2012-03-04 o 16:41
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-04, 17:16   #590
Unex
bez kija nie podchodz

Cytat:
Napisane przez sylwias134 Pokaż wiadomość
Moja kompleksy hmm.. od czego zacząć? Może od góry.
Głowa- wysokie czoło, które kiedyś zasłaniała grzywka ale moja cera szybko się przetłuszcza i po kilku godzinach (szczególnie latem) miałam grzywkę jak po deszczu; nos- okropny, wielki, garbaty; zęby- w dziecinństwie zaczęły mi się psuć, jadłam bardzo dużo słodyczy i teraz mam plomby na całym przodzie u góry, nie lubię się uśmiechać ani mówić za dużo + na dole mam krzywe zębole; no i dodam jeszcze, że mam trądzik którego ciężko mi się pozbyć (tabsy od dermatologa nie pomagały)
Szyja- mam bliznę po operacji wycięcia płata tarczycy, na dodatek jest w widocznym miejscu, na środku szyi, jakby mnie ktoś od tyłu próbował podciąć nożem. Powinna się zmniejszyć ale nie, żadne maście też nie pomagają
Klatka i brzuch- piersi- jeżeli to można nazwać piersiami :/ za małe (rozm. 70A), dwie różne; mam zapadniętą klatkę piersiową (mostek), wygląda to okropnie, każdy stanik i bluzka z dekoldem mi odstaje, więc nie noszę takich, najczęściej zakrywam się pod szyję czym się da; ramiona- kościste, nie warte pokazywania, dlatego noszę bluzki z rękawkami w których strasznie się pocę mimo stosowania antyperspirantów :/
Biodra- szerokie, za szerokie w połączeniu z moją szczupłą szylwetką, chociaż mojemu TŻ się podobają, lubi za nie trzymać podczas zbliżenia :p
Nogi i ręce- nogi teraz już ujdą ale kiedyś to masakra, dwa długie patyki, spodnie jedynie trzymały mi się na biodrach i tak zwisały; ręce- długie i chude, też takie patyczki

Ogólnie cała jestem do wymiany może jak przytyję to się zaakceptuje bo teraz z tym ciężko. Cały czas mam stałą wagę (55kg przy 178cm). Jak mnie ktoś długo nie widział to zawsze padają teksty w stylu: "boże, zchudłaś?", "Ty coś wogóle jesz?", "Mogłabyś przytyć", itd.
A mogłabyś wstawić swoje zdjecia/zdjęcie ?
Podobno my wszystkie mam skłonności do przesady! zresztą wiele dziewczyn marzy o bardzo szczupłej sylwetce, masz pewnie niezłe predyspozycje do bycia modelką. Zresztą, piszesz, że np tżowi się pdoobaja np Twoje biodra, to znaczy, że podobasz się mu, i na pewno jesteś piękna! Głowa do góry

Cytat:
HH kręce od ... 4 dni dopiero zaczęłam się brać za siebie kiedyś kręciłam codziennie 1 h i naprawdę były efekty
Aerobik trwa 1,20 h (coś takiego)- bardzo fajny jest, bo z elementami tanca, energetyczną muzyką- efekty daje bardzo szybko

kurczę, chyba mi się żołądek kurczyć zaczyna, zrobiłam sobie własnie obiad i zjadłam połowę porcji i jestem już pełna

jestem z siebie dumna- wczoraj o 20.30 napadła mnie dzika chęć na chipsy... no chyba z godzinę mi po głowie chodziły ale nie poddałam się

pushit obejrzałam fotki... Kobieto, śliczna jesteś...co ja bym dała za taką buźkę jak Ty....
A ja nie umiem kręcić HH (Ale ze mnie niezdara )
Kiedyś próbowałam długo i nic z tego nie wyszło, niestety..
A ja się poddałam dziś dwóm naleśnikom, ale nie przekroczę 1300 kcal, więc jest ok Ja nie lubię zbytnio chipsów, to duży plus jak dla mnie ale gratuluję silnej woli

Co do kaca, zawsze jem.. dużo, wszystko, najlepiej tłuste ( jak nigdy nie przepadam za np frytkami to wtedy mogłabym je jeść talerzami, rzecz jasna na leżąco ) Może dlatego, że jak już idę się bawić, to nie wypijam 1-3 piwa, tylko trochę więcej ( hmm, dla mnie 3 piwa, to tak na rozgrzewkę, niestety, moje imprezowanie nie jest zbyt ekonomiczne a szkoda )

Cytat:

10/06/14

Edytowane przez Unex
Czas edycji: 2012-03-04 o 17:17
Stary 2012-03-04, 17:17   #591
asia di
BAN stały

Cytat:
dziękuję

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1330101827
tutaj jest przed

Spaliłam obiad, ale przynajmniej dietę trzymam przykładnie dzisiaj (na kacu).
Różnicę widać, ale nie tak dobrze. Tutaj nos z bliska, a w albumie troszkę z daleka. Ja dziś mam kasze i pierś z kurczaka i wezmę chyba jeden klops.
Na kacu to mi w ogóle nie chce się jeść.
Cytat:
A ja na kacu jem za 3ch

Dziś do mojej dietki wkradły się 2 naleśniki ale, wszystko zachowane w limicie kalorycznym więc chyba to mniejsze zło niż stracić rachubę

Pomału odechciewa mi się ćwiczeń, muszę dostać jakiegoś kopniaka..
Naleśniki moja miłość szczególnie z twarogiem.
Wystarczy że popatrzę gdzieś na jakąś ładną sylwetkę np. aniołków z VS i motywacja rośnie.
Cytat:

Codziennie po 1h? Chyba bym rady nie dała, zmniejszył Ci się obwód talii po HH? Ja mam właśnie cardio axe z elementami samby, rumby i lambady, poza tym lubię słuchać głosu Leosia.
Ja mam tak samo na kacu, chociaż nie pamiętam kiedy ostatnio go miałam. Jak mnie napada chęć na chipsy to jem marchewkę lub chipsy kukurydziane, kupuję wielką pakę i starcza mi na kilka dni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg strój kąpielowy VS.jpg (41,7 KB, 38 załadowań)
Stary 2012-03-04, 17:30   #592
Unex
bez kija nie podchodz

Cytat:

Naleśniki moja miłość szczególnie z twarogiem.
Wystarczy że popatrzę gdzieś na jakąś ładną sylwetkę np. aniołków z VS i motywacja rośnie.
ja zjadłam 2x jeden z cieniutko posmarowany dżemem a drugi suchy a i tak mam OGROMNE wyrzuty sumienia

Cytat:

10/06/14

Stary 2012-03-04, 18:26   #593
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

A ja nie umiem kręcić HH (Ale ze mnie niezdara )
Kiedyś próbowałam długo i nic z tego nie wyszło, niestety..
A ja się poddałam dziś dwóm naleśnikom, ale nie przekroczę 1300 kcal, więc jest ok Ja nie lubię zbytnio chipsów, to duży plus jak dla mnie ale gratuluję silnej woli

Co do kaca, zawsze jem.. dużo, wszystko, najlepiej tłuste ( jak nigdy nie przepadam za np frytkami to wtedy mogłabym je jeść talerzami, rzecz jasna na leżąco ) Może dlatego, że jak już idę się bawić, to nie wypijam 1-3 piwa, tylko trochę więcej ( hmm, dla mnie 3 piwa, to tak na rozgrzewkę, niestety, moje imprezowanie nie jest zbyt ekonomiczne a szkoda )
ja mam to samo, na imprezie to spokojnie 6 idzie ( a wstyd mówić w porywach do ilu dochodzi- mam mocną głowę...)
na kaca jedyne na co mam ochotę i jestem w stanie zjeć to zupka chińska lub pizza

Cytat:
Codziennie po 1h? Chyba bym rady nie dała, zmniejszył Ci się obwód talii po HH? Ja mam właśnie cardio axe z elementami samby, rumby i lambady, poza tym lubię słuchać głosu Leosia.
Ja mam tak samo na kacu, chociaż nie pamiętam kiedy ostatnio go miałam. Jak mnie napada chęć na chipsy to jem marchewkę lub chipsy kukurydziane, kupuję wielką pakę i starcza mi na kilka dni.
tak, codziennie było conajmniej godzina... ale talia się pięknie wyrobiła

ja jestem własnie piwoszo-chipsożerca ale z kolei słodyczy od 3 lat praktycznie w ogóle nie jem, nie ciągnie mnie...

pokreciłam HH godzinę i 10 minut teraz może jeszcze z godzinkę twistera- mam dziś masę sił to chcę to wykorzystać

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-04, 18:40   #594
Candy_lips
Zakorzenienie

Hehe, a mi hula hopem kręcenie nigdy nie szło. No trudno. Dziś byłam na tych łyżwach, i tak raczej intensywnie, szybko 40 min jeździłam. Mówię raczej, bo nie jeżdzę jak profesjonaliści, parę razy dopiero byłam, aczkolwiek nie wywracam się, kiedyś tylko jak byłam z rodzicami to się wywaliłam :P
ale zaraz też mam zamair poćwiczyć.. zrobiłabym to wcześniej, ale osłabienie mnie dotknęło, znowu niewyspana.. więcej spałam, ale jednak 7 godzin snu to dla mnie za mało
A ja za to w życiu swoim góra wypiłam jedno piwo, i wiem, że nie lubię... Wtedy to nawet było smakowe, bleee.. wtedy nie chciałam robić przykrości koleżance i wypiłam :P Masakra. Także ja nie lubię alkoholu, więc tu nie podzielę się historiami, piję z 3 razy na rok po lampce np wina :P Także kaca nie miałam, ciekawe co bym ja wtedy robiła hehe :P
Co do słodyczy ja lubię, cięzko o tym mówić na diecie, ale taka prawda. Czipsy to chyba ulubione, mogłabym jeść ciągle.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-04, 18:56   #595
201704051255
Konto usunięte

A ja mam taaakiego kaca nadal
Zjadłam przez cały dzień dwie kanapki. no, podwójne.
Stary 2012-03-05, 13:39   #596
Unex
bez kija nie podchodz

Właśnie wróciłam z poprawki tatuażu i jest przefantastyczny
W ogóle kocham tatuaże, kocham je projektować, to chyba moja największa pasja, marzy mi się cały rękaw Ale to może za 10 lat

A jak u Was dziewczęta ?

Cytat:

10/06/14

Stary 2012-03-05, 15:08   #597
andzia1989r
Zakorzenienie

Mnie wcięły studia na weekend

Ale zaliczyłam piękny wagowy spadek: 74,8 kg bylo w niedzielę I mniej w obwodach

Dzisiaj byłam na rozmowie o pracę w biurze podróży. Ja i przyjaciółka. Taka zakręcona sprawa, że byłyśmy tylko my dwie i między nami dwoma wybierze.

Szanse fifty fifty. Ja jestem lepiej wygadana, komunikatywna i to się jej podobało. Natomiast przyjaciółka ma dwa języki obce dobrze opanowane i prawko (które czasami jest potrzebne).

Ma zadzwonic wieczorem lub jutro.

Generalnie rzecz biorąc boję się I nie dostac tej pracy i ją dostac, bo wiele rzeczy trzeba ogarnąc. No, ale... trza próbowac.

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Kobiety! Dostałam tą pracę!

Boję się jak cholera, ale jednocześnie cieszę jak głupia
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 16:18   #598
Vivee
Wtajemniczenie

Gratulacje!

Myślałam, że nie będę miała potrzeby udzielania się na tym wątku, ale jak tylko chwilę poczuje się dobrze sama ze sobą, to ktoś mi to popsuje.

Zaakceptowałam już to, że mam duże biodra i spory tyłek, ale nigdy nie uważałam się za puszystą. A niedawno coś takiego usłyszałam i ręce mi opadły. I to nie od jednej osoby. Niby tak żartem, ale nie mam na tyle dystansu do swojego wyglądu by tak to odbierać.

Zaczęłam radośnie ćwiczyć na wiosnę, coby sylwetkę nieco poprawić, a teraz mam wrażenie, że muszę wiele nadrobić.

O losie!

Poniżej aktualne zdjęcie ( zarys) sylwetki, bo od tego czasu nic nie przytyłam.

I widzę, że coś jest nie tak, skoro małe słowa tak potrafią mnie wyprowadzić z równowagi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00439%2B%255BRozdzielczo%25C5%259B%25C4%2587%2BPulpitu%255D.jpg (25,8 KB, 173 załadowań)

Edytowane przez Vivee
Czas edycji: 2012-03-05 o 16:32
Vivee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 16:32   #599
asia di
BAN stały

Cytat:
Właśnie wróciłam z poprawki tatuażu i jest przefantastyczny
W ogóle kocham tatuaże, kocham je projektować, to chyba moja największa pasja, marzy mi się cały rękaw Ale to może za 10 lat

A jak u Was dziewczęta ?
Może byś się pochwaliła ja też w te wakacje(może szybciej) chciałabym zrobić tatuaż. U mnie dobrze, właśnie zaraz będę wcinała obiad. Później spacer z psem i "siłownia".
Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Mnie wcięły studia na weekend

Ale zaliczyłam piękny wagowy spadek: 74,8 kg bylo w niedzielę I mniej w obwodach

Kobiety! Dostałam tą pracę!

Boję się jak cholera, ale jednocześnie cieszę jak głupia
Aniu czekamy na zdjęcia! Musisz się koniecznie pochwalić. Gratuluję dostania pracy musisz się niesamowicie cieszyć. Nie ma się czego bać wdrożysz się raz dwa, skoro jesteś komunikatywna.
Cytat:
Napisane przez Vivee Pokaż wiadomość
Myślałam, że nie będę miała potrzeby udzielania się na tym wątku, ale jak tylko chwilę poczuje się dobrze sama ze sobą, to ktoś mi to popsuje.

Zaakceptowałam już to, że mam duże biodra i spory tyłek, ale nigdy nie uważałam się za puszystą. A niedawno coś takiego usłyszałam i ręce mi opadły. I to nie od jednej osoby. Niby tak żartem, ale nie mam na tyle dystansu do swojego wyglądu by tak to odbierać.

Zaczęłam radośnie ćwiczyć na wiosnę, coby sylwetkę nieco poprawić, a teraz mam wrażenie, że muszę wiele nadrobić.

O losie!

Poniżej aktualne zdjęcie ( zarys) sylwetki, bo od tego czasu nic nie przytyłam.
Kochana ja też mam duże biodra i wąską talię bardzo ładnie to wygląda, nie mam z tym problemu. Nie przejmuj się tym co gadają inni ja często słyszę coś w stylu" Ty w ogóle to jesz coś?", albo "karmią Cię w domu?" a wcale jakoś super chuda nie jestem. Sporego tyłka szczerze to zazdroszczę ja właśnie pracuje, aby był odstający. Może zacznij od diety i ćwiczeń na te partie ciała z których chciałabyś schudnąć. Ja niestety nie wypowiem się na temat sylwetki, bo mam słaby monitor i praktycznie nic nie widzę.

Edytowane przez asia di
Czas edycji: 2012-03-05 o 16:33
Stary 2012-03-05, 16:42   #600
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu czekamy na zdjęcia! Musisz się koniecznie pochwalić. Gratuluję dostania pracy musisz się niesamowicie cieszyć. Nie ma się czego bać wdrożysz się raz dwa, skoro jesteś komunikatywna.
Zdjęcia będą 1 kwietnia. Co 3 miesiące robię

Co do pracy... stracha mam jak pieron, bo muszę podszkolic angielski, opanowac świetnie Power Pointa i orientowac się w exelu (tutaj najgorzej prawdę mówiąc ten exel). W ogóle nie wiem czego do końca się spodziewac.

Jutro będzie lepiej. Mam nadzieję, że wrócę z pracy zmęczona, ale spokojna, a nie zmęczona, ale załamana...

No, ale... Trafiła mi się świetna szansa, muszę ją wykorzystac

Cytat:
Kochana ja też mam duże biodra i wąską talię bardzo ładnie to wygląda, nie mam z tym problemu. Nie przejmuj się tym co gadają inni ja często słyszę coś w stylu" Ty w ogóle to jesz coś?", albo "karmią Cię w domu?" a wcale jakoś super chuda nie jestem. Sporego tyłka szczerze to zazdroszczę ja właśnie pracuje, aby był odstający. Może zacznij od diety i ćwiczeń na te partie ciała z których chciałabyś schudnąć. Ja niestety nie wypowiem się na temat sylwetki, bo mam słaby monitor i praktycznie nic nie widzę.
Co do wszystkiego się zgadzam.

Co do sylwetki koleżanki, akurat bioderka i popę ciężko ocenic bo ma rozkloszowaną sukienkę. JEDNAK na pewno nie ma nadwagi a już totalnie na pewno nie jest puszysta... Ja nie wiem co za zmyślniś wpadł na takie twórcze eee... porównania.
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości