|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Svi ja też chcę cycki
![]() Cass ja mam kijki jakieś zwykłe z decathlona.Z nimi chyba nie ma większych wymagań,tylko długość odpowiednia i prawidłowy chód.Wskazówki znajdziesz w necie. U L raz była rehabiloitantka NDT,bardzo spodobał mi się sposób w jaki sprawdzała L odruchy etc.\Wtedy zaprosiłam ją z powodu dziekiego raczkowania Laury. T ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Teraz kontrolę u neurologa mam z B 5 marca. Główkę nadal ma zniekształconą z 1 strony.Liczę że jak zacznie więcej siedzieć to jeszcze zdąży się odkształcić. ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Zjawię w poniedziałek, ponieważ skończył mi się limit na necie.Klikam od sis
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1232 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdobry, dobrywieczór
![]() Ja też bym chciała nowe cycki no i brzuuuuch nowy i jeszcze aparat na zęby - może być na 30-tkęchciałabym zasięgnąć Waszej opinii, czy wszystkie wątkowe dzieci już mówią ładnie i prawidłowo ? Tzn np. mówią o sobie w 1 osobie, odmieniają wyrazy(poszłam, zrobiłem, wezmę... itp), mają prawidłowy szyk zdania, uzywają liczby mnogiej, odpowiednich czasów.
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to umie liczyć po angielsku do 10 i co najlepsze sam się gdzieś tego nauczył... chyba z jakiejś bajki jakie było moje zdziwienie jak sobie szedł i zaczął łan, tu, fli, for, fajw, six, seven,ejt, najn end ten witam się wieczorową porą i jednocześnie mówię dobranoc marzę o tym żeby się położyć bo od popołudnia chodzę jak kaczka tak boli mnie wszystko poniżej pasa ![]() |
|
|
|
|
#1234 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jola, a maxi to nie jest powyżej 5 roku? Nie za duża ta hulajnoga? Cytat:
![]() Ooo i ja bym chciała ![]() Cytat:
że niby przy cyckach nie ma powikłań? Cytat:
Cytat:
![]() Ja też się witam |
||||||
|
|
|
#1235 |
|
Ola-Unhola
|
aga, u nas Antek mało mowi, więc o poprawności nie ma co pisać
![]() Iwona, sa powikłania, ale to mogę zrozumieć - chęc powiększenia biustu, a zmarszczki, które jak kobieta się starzeje są naturalne lepiej wg mnie wyglądają niż naciągnieta sztucznie buzia. A juz u młodej osoby
|
#1236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli bedzie nam potrzebna rehabilitacja to tez tylko metodą NDT, innej nie biorę pod uwage. Mała ma lekka asymetrie, nie chce dziecka stresowac trudnymi ćwiczeniami. Narazie cwiczymy, mała polubiła matę - jeszcze kilka dni temu nie chciała na niej lezec, zaraz sie denerwowała a dzisiaj ładnie przekrecała sie na boczki aby dotknąc zabawki. Mam nadzieje, ze za kilka dni bedą dalsze postepy. Cytat:
Np. mowi czesto zrobiłam a do mnie, np. mamo zrobiłes mi kanapkę? ![]() Czasami tak pieknie zbuduje długie zdanie, powie tak z sensem ze jestesmy wszyscy w szoku. Cytat:
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie popadajmy w skrajność. Kto pisze o buzi nadmuchanej? Idę w końcu, pa |
|
|
|
|
#1238 |
|
Ola-Unhola
|
No własnie Iwonka, nie popadajmy w skarjnośc
![]() Nie mówię o nadmuchanych sterczących cycach miseczka F ![]() Po prostu nie lubię sztucznych buź, naciagniętych i wygładzonych Ale cale szczęście każdy rob i myśli co chcę, także jak komuś pasuje..
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja widziałam po wypełniaczach, po botoxie, mezoterapii, laserze itd... nie ma to nic wspólnego z naciągniętą skórą wszystko u sprawdzonego specjalisty i z umiarem, a kobieta wygląda po prostu na swój wiek, skóra lepiej chłonie kosmetyki i ma ładniejszą strukturę - tyle a młoda osoba wiadomo, ze ma inne potrzeby niż powiedzmy 50-latka i inaczej się u niej wszystko stosuje ale nie będę przekonywać, bo widzę że masz już swój punkt widzenia ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- zapewniam Cię, ze o wiele bardziej widać zrobiony biust niż zabiegi medycyny estetycznej na twarzy trochę to dziwne, ze biust "uznajesz", a botoxu nie nie wiem czym to jest spowodowane, bo przecież implanty biustu to regularna operacja z wieloma powikłaniami, a medycyna estetyczna z operacją ma nie wiele wspólnego i zazwyczaj jest odwrotnie - ludzie, którzy są przeciwni operacjom uznają za dopuszczalne zabiegi med. estetycznej, bo są mniej inwazyjne ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- agga, miałam wczoraj Ci napisać, ze nie dałam rady - T mówi normalnie zdaniami, ale często przekręca końcówki i mówi np. "szłem", więc chyba skłamałabym, gdybym powiedziała, ze mówi poprawną polszczyzną ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- zapomniałam jeszcze o olejkach - podobno fajny jest z Babydream - niby dla mam na rozstępy, ale podobno dziewczyny używają cały czas i jest stosunkowo tani - jak wykończę nieekologiczne mazidła do ciała to kupię na pewno chwalona jest też oliwka Hipp
|
|
|
#1240 |
|
Wtajemniczenie
|
Uufff wreszcie
dzieńdobry ależ mnie denerwuje to logowanie. Za chiny ludowe nie mogę sie dostać na wizaż. Nie wiem, chyba konto musze zmienić, bo nie wiem o co chodzi. Dzieki za odpowiedzi Wczoraj piekne słońce a dziś mróóóóóz ![]() miłego dnia nie wylogowuję się , coby potem szału nie dostać
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2012-03-04 o 08:58 |
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Teoretycznie jest, ale np. ma regulowaną wysokość kierownicy (mini nie), a najniższe położenie to 67 cm, czyli jak w mini. Jest też cięższa o kg, ale uważam, że to nie ma aż takiego znaczenia, tym bardziej, że nasze rowerki są od niej cięższe. Ja, jeśli kupię, to maxi Cytat:
![]() *** My u teściów, lenię się, bo Kuba mnie nie uznaje tu Słońce wyszło i jakoś mi tak lepiej ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Dziewczynki, napisałam w klubie
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() widze ze tematy poprawy urody ja to bym pow. piersi chciala, ale ja cienka dupka jestem i pewnie z obawy przed jakimis powiklaniami raczej się nie zdecyduję. ide po kawke
|
|
|
|
#1243 |
|
Ola-Unhola
|
Olu, tak mam swoje zdanie i się nie przekonam
![]() Za operacją biustu jestem dlatego, gdyż, jeżeli kobieta ma problem z biustem typu brak piersi prawie zupełny, duża dysproporcja, coś co wygląda naprawdę źle to w zupełnosci rozumiem jej dążenie do posiadania miseczki w normalnym rozmiarze. Czasami jest to marzenie posiadania chociazby miseczki A, co nie jest sztuczne i rzucające się w oczy. Rozumiem operacje nosa, uszu itp., gdy sa brzydkie krzywe, odstające i psuja wyglad. A to, ze ktoś nie moze zaaceptowac starzenia się i zmarszczek no cóż... Ja popieram upiekszanie naturalne, czyli dbanie, nawilżanie itp. I mam takie zdanie, że 100 razy lepiej wygląda się tak dbając niż wstrzykując sobie cuda pod skórę ![]() Dla mnie EOT Dzień Dobry ![]() U nas piękne słońce i brak wiatru. Jedziemy zaraz do koscioła, potem spotkanie komunijne. Wrócimy na rosół i na spacerek pójdziemy do sąsiadów domku- wczoraj nie wyszło, bo rodzina do nich zawitała. A potem mamy Tesciów
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Ola-Unhola, no muszę przyznać, że mnie zaskoczyłaś
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
że niby sądziłaś, ze Ola bedzie za zabiegami wszelakimi? czy odwrotnie
![]() Olu, to nie jest kwestia akceptacji starości więc Twoja argumentacja zupełnie do mnie nie przemawia bo chyba demonizujesz sprawę ![]() np. młoda twarz, a na czole wielka lwia zmarszczka - też szpeci i nie pasuje do reszty EDIT: jutro będę mieć szafe obawiam się, ze w takim bajzelku dużo zmieściłam, a teraz w tych szufladkach i wyjeżdzających półeczkach to będzie poukładane i nie da się poupychać wszystkiego ![]() Svi, a Ty wrzucałaś fotki sypialni
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2012-03-04 o 13:44 |
|
|
|
#1246 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Ola nie wrzucalam bo tz jeszcze mi zrandola nie przykrecil i musze kupic zarowki do lampek
na dniach wrzuce
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
już myślałam, ze przegapiłam
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Bardziej mi chodziło właśnie o to demonizowanie i jakąś taką hmmm... niespójność? No ciężko mi wytłumaczyć, ale czuję się zaskoczona
|
|
#1249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zacznę od tych tańszych olejków dzięki Ola Cytat:
przyjrzę się jej i zacznę zbierać i też może na ur kupimy.Odpoczywaj ![]() Ja po szkoleniu dziś. Głowa mi pęka. Ale muszę poszukać zasłon do pokoju Zuzi bo rano jest tak widno, że wstaje ok.6. Rolety mało dają. |
||
|
|
|
#1250 |
|
Ola-Unhola
|
Hmmm no jeżeli niespojnością jest, ze jedna "operacja" nie a inna tak, to hmmmm...jestem niespójna. Ciesze się, że zaskoczyłam, zdemonizowałam i wywołałam dyskusję, przynajmniej watek ożył
![]() Miłej niedzieli ps. lwia zmarszczka, ok, szpeci jak i odstajace uszy czy jeden cyc w rozm A a drugi w D, ale czy Ty mając dwadzieścia parę lat masz taką na twarzy? Moim zdaniem nie masz nic co Cię szpeci Po prostu uważam, ze trochę teraz się przesadza w poprawianiu urody. Za szybko i za dużo ![]() Ale miał być koniec tematu z mojej strony, wiec już więcej nic nie napisze
|
#1251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , mnie też od rana głowa boli ![]() Cytat:
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym nie widziałaś mnie na żywo ![]() no szpeci lwia zmarszczka, a botox to botox i nie ważne czy stosuje się go w wieku 20 czy 40 lat - pisałaś, ze jesteś przeciw przecież ![]() a poza tym nie rozmawiałyśmy o mnie przecież tylko o idei ------------ od wczoraj mamy z T armagedon
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Zasiadłam chwile przed laptopem. Kuba sie bawi puzzlami, Blanka na macie lezy a TŻ oglada panorame. ![]() Dzisiaj był piekny słoneczny dzien ale zimny. Kuba był poł godziny na dworku, chciał rowerkiem jezdzic ale szybko wrocił do domu, był bardzo zimny wiatr. Od rana ogladamy o tej katastrofie kolejowej Nawet nie chce sobie wyobrazic co działo sie z ludzmi w wagonach podczas zderzenia ![]() A propo operacji plastycznych itp. Jedyne co bym sobie zrobiła to plastyke brzucha (moze chociaz jakies porządne ujędrnienie) i moze piersi. ![]() W twarz nigdy bym nie ingerowała.
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza sie. Na dzien dzisiajszy przeszkadza mi brzuch (wiem, ze nawet jak schudne to zostanie mi duzo niepotrzebnej skóry
), twarz mam jeszcze ok Zmarszczek póki co nie widac. Ale nie wiem jak bedzie za kilka lat
|
|
#1257 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Ola a u kogo Ty ten botox bedziesz robic? botox sie nie wchlania prawda? ja myslalam o ustach ale nie wiem czy akurat tym czy czyms innym.....jak pisalam kiedys mialam kwas, niestety to nie jest trwale rozwiazanie, aquamid jest na stale ale balabym sie go bo rozne klocki z nim sie potrafia dziac a z kolei tluszcz wchlania sie w 70% wiec trzeba robic kilkakrotnie do uzyskania efektu
bylismy z dziecmi w lesie, dzieciaki na rowerach....przyjemnie bylo, dotlenilismy sie
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
zaczyna wszystko do ryku - prosimy, zeby się uspokoił i powiedział o co chodzi, ale i tak ryczy
![]() w końcu powie o co chodzi i jak spełnimy źle bo już chce coś innego, ajk nie spełnimy to też źle już nawet byłam tak zdesperowana przed chwilą, zeby jechać do supermarketu wsadzić go w pasy w samochodzik/wózek - gwarancja ciszy (choć dziś to już nawet w to nie wierzę), ale jakoś zajął się ciastoliną i jest teraz spokój... pewnie do kąpieli
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, siły
|
|
|
#1260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Czeko ... współczuję problemów z samochodem i szwagierką ![]() Cytat:
![]() aaaa ale masz fajnie cały tydzień luzu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Ola - Unhola cieszę się, ze wieczór udany i poranek bez kaca ... a jak samkowały pijane misie? Cytat:
Bartek sie tak rozszalał na weekendzie jak cała rodzinka sie zjechała do domu ![]() aaa w temacie operacji - kiedyś byłam tak zdesperowana, że chciałam zmniejszyć sobie biust ale teraz już sie rozmyśliłam ... Teraz to bym chciała jakis laser na moje blizny ... albo cokolwiek byle by mój ochydny trądzik zniknął |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

- może być na 30-tkę

jakie było moje zdziwienie jak sobie szedł i zaczął łan, tu, fli, for, fajw, six, seven,ejt, najn end ten 

że niby przy cyckach nie ma powikłań? 

, mnie też od rana głowa boli 
Nawet nie chce sobie wyobrazic co działo sie z ludzmi w wagonach podczas zderzenia