|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Cytat:
|
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Chyba sobie muszę walnąć jakiegoś kielicha, bo dopiero ze mnie schodzą emocje i jeszcze mi się ręce trzęsą.
Ciężko będzie zasnąć, a jutro znowu pobudka o 6:00 i 8 godzin w pracy.
|
#3813 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pojechałabym tam ale właśnie daleko Zawsze z kimś jeździłam, nawet nie wiedziałabym gdzie mam wysiąść Biedny
|
|
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej normalnie w kasach się płaciło. ![]() Mogę się kiedyś z Tobą wybrać, jeżeli będziesz chciała i akurat będę miała wolne ![]() Mitonic - dzięki
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam masę antenek na przedziałku, nie lubię ich
Jeszcze 7 ampułek Radicala i zabieram się za Jantara ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
O jak super Fajne i tanie były, na bazarach na pewno nie znajdę w takiej cenie.---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Dodałam olejku Fenjal do balsamu i od paru godzin mocno go czuję Tż wpada z piwkiem i czipsami
|
|
|
|
|
#3817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano, bart mi mówił o tym Extra tam kupiłam maskę Bingo za 7 zł ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Czyta któraś z Was jakieś wiersze?
|
|
#3818 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten alkier ADOS kupiłam w takiej bezfirmowej drogerii
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
[1=c25b88eee251337e2cf3080 657e4acb7d681f815_5dace6f 2394b4;32699173]Ja.
[/QUOTE]Polecisz mi coś fajnego, ciekawego, wzruszającego i pobudzającego wyobraźnię?
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może powiesz na jaką okazje to, czy do poczytania, czy wierszyk dla kogoś? bo to trochę zbyt ogólnikowe sformułowanie..Edit; pomyślałam może o Szymborskiej? tu masz parę najpopularniejszych http://gacek33online.republika.pl/04...szymborska.htm
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2012-03-03 o 21:11 |
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3824 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Zasnęłam rano, potem musiałam na chwilę wyjść z domu (ale było to wyjście bez makijażu i z olejem na głowie ), potem wróciłam i w sumie niedawno wstałam
|
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moją wyobraźnie Tuwim mocno pobudza ale nie wiem czy o to Ci chodzi jak powiesz jeszcze więcej, to zerknę później do zeszytów i postaram się dać ci bardziej konkretne przykłady ale wiedz że mnie to boli bo właśnie uczę się do koła z poezji 20 lecia międzywojennego i boli i nic nie wiem FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU U
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2012-03-03 o 21:43 |
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kilka dni temu wszamałam mega pakę czipsów, te największe z Biedronki i do tej pory widać to na mojej twarzy.
|
|
#3827 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdrość zawsze, już od dziecka (!) - np. byłam zła na koleżanki za to,że się przytulają do mamy - mi towarzyszyła. Ale to ewidentnie wynika z zerowego poczucia własnej wartości i strachu przed odrzuceniem. Prawdą jest,że większość moich chłopaków miało ze mną piekło Histerie o rozmowy z koleżanką, płacz jak koleżanka zadzwoniła, płacz jak wychodził gdzieś z kolegami. Koszmar. Winię się za to niesamowicie, ale z drugiej strony - staram się nad tym pracować. W poprzednim związku już lepiej mi to wychodziło, chociaż to również było jednym z powodów rozstania.---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
I kolor odrostu - piękny! Widok też fajny, taki swojski ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Wiecie co? Tak sobie znów to przypomiałam,jak dostałam to zaproszenie na wesele. Od 17 roku życia praktycznie non stop miałam chłopaka. Były przerwy między związkami,ale nie długie. Z takich "poważniejszych" związków - jeden trwał z rok, drugi podobnie. Chociaż one, z biegiem czasu patrząc - wcale poważniejsze nie były. Więc nazwijmy je jednak - dłuższymi. Z poważniejszych miałam dwa - jeden prawie 3 lata, drugi 1,5 roku. Ostatni sylwester - pierwszy raz od ok.8 lat spędziłam go bez partnera. I bynajmniej nie jestem z tego powodu szczęśliwa.
Edytowane przez Ula_87 Czas edycji: 2012-03-03 o 21:56 |
|||||
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Ula, jak patrze na moje włosy, potem na Twoje i jeszcze raz na moje
to stwierdzam, że u mnie baaardzo jest widać różnicę i wygląda to śmiesznie, a u Ciebie całkiem naturalnie
|
#3829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Fea - będziemy miały blisko do siebie.
Jak się wprowadzę to zapraszam - Ty na winko, a ja na soczek ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Wychowywałam się w Warszawie, mieszkałam tam do 14r.ż. W między czasie rodzice wybudowali dom na wsi - wtedy to dla mnie była załamka. Wiecie, zabranie od koleżanek "z osiedla" , długie, męczące dojazdy, brak znajomych na wsi. Długo się buntowałam, potem przywykłam, bo co miałam zrobić? Ale jak tylko się zbliżały 18 urodziny to zrobiłam prawko, żeby być bardziej niezależna, a potem, jak tylko się dało to chciałam wracać do W-wy.Pewnie na starość znów mi się to zmieni ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Otako - Trzymam kciuki za pieska. Życzę mu dużo zdrowia i siły!
|
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz mogę powiedzieć, że jest mi dobrze Ja byłam w dwóch związkach, prawie 4 lata i z pół roku, ale co to ma do rzeczy? Od wszystkiego można się odzwyczaić. Rodzimy sie sami i sami umieramy. Myślę, że zbyt wielką wagę przykłada się dzisiaj do szukania tych "połówek", że to takie strasznie ważne i że jak się z kimś będzie to problemy znikną. G**** prawda![]() Jak ktoś jest sam, a myśli o tym, by kiedyś być w poważnym związku, to nie powinien zacząć od szukania kogoś tam, albo marnowania czasu na martwieniu się tym, że nikogo jeszcze nie ma. Jeśli chce się być w dobrym związku w przyszłości, to trzeba zadbać o grunt tego związku, czyli o siebie A wtedy nawet jak się nikogo mieć nie będzie to i tak będzie fajnie Poznanie kogoś nie rozwiązuje problemów, co najwyżej może stworzyć nowe, choć wiadomo, że życie uprzyjemnić może Ale chodzi mi o to, że to nie jest klucz do szczęśliwego życia
|
|
#3831 | |
|
Wtajemniczenie
|
5stron? tylko? Aż tak nisko nas cenisz?
![]() ![]() ![]() A moja Mama właśnie piecze ciasto. Na pożegnanie ![]() W poniedziałek wylatuje do Pragi ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
Ale widziałaś to w dziennym? ![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=124817 ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Smerfi - jak zwykle - Smerfkowe mądrości Zapisuj się na tą psychologię i to już! Mówisz mądrze, racjonalnie i z sensem. I niby czytając to mówię sobie w duchu - ma racje. a z drugiej strony - czuje, jakby to tak odbiegało od tego, jaka ja jestem i jakie ja mam do tego podejście. No cóż, tak już mam i tyle. Źle mi samej i dużo lepiej się czułam będąc z kimś, nawet jak ten związek był nie satysfakcjonujący lub toksyczny ![]() Prawdą też jest, że jak zmienię pewne sprawy w sobie, przepracuję je itp to możliwe,że i podejście się zmieni. Nie chcę też żyć uczepiona do partnera, dusząc go, bo też nie o to chodzi. A na siłę nie zamierzam nikogo szukać Ja to bym chciała exTŻ ![]() Mówiłam Wam o tej wpadce z Badoo - z nudów tam się zalogowałam na kilka dni - zasypali nie wiadomościami a ja co? Poczucie obrzydzenia,w ogóle nie chciałam z nimi pisać, chociaż to nie były jakieś erotyczne wiadomości. Natychmiast skasowałam konto. No ale cóż, widocznie dla mnie to za wcześnie. Dobra, nevermind, nie będę znów tu nudzić tematyką moich problemów itp.
Edytowane przez Ula_87 Czas edycji: 2012-03-03 o 22:24 |
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Ula, zdania nie zmieniam, Twoje włosy wyglądają naturalnie
Ty moich nie widziałaś w dziennym świetle ![]() A co do reszty - na wszystko przyjdzie czas, nie oczekuj wielkiej poprawy w krótkim czasie, bo jednak emocje muszą powoli się uspokajać. Człowiek nie robot - nie przeprogramuje się tak szybko Gdybyś po tym co się działo w ciągu ostatnich paru miesięcy bardzo szybko wróciła do formy, to to byłoby dla mnie dziwne. A tak - masz uczucia, jesteś wrażliwa, to wiadomo, że trzeba to wszystko jakoś przetrawić, by potem spokojnie odbeknąć - że się tak wyrażę ![]() A i dziś myślałam o Tobie, o Twoim wielkim sukcesie, jeszcze raz gratuluję, to naprawdę wielkie coś Myślę, że powinnaś zapisywać swoje sukcesy, bardzo dokładnie![]() Swoje porażki też zapisuj, ale w inny sposób Ale to potem, bo cóż o porażkach pisać, skoro tu pasmo sukcesów sie zaczęło ![]()
|
#3834 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam żadnych wytycznych, oprócz tego, że film ma trwać 1,5 - 3 minut. Szukam czegoś naprawdę ciekawego, albo szokującego. Tuwim może być
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucałyście dziś te swoje widoki z okna to i ja zrobiłam
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=125130 w komentarzu dałam linka do dużego zdjęcia bo zupełnie nic nie widać
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie mam
Mam te co na fb czy tu w albumie, ale one są stare trochę i odrost nie jest tak widoczny jak teraz.I muszę poszukać w związku z tym jakieś fryzury do pracy. Bo w kucyka nie wiążę, bo teraz to by wyglądało jakbym miała doczepiane włosy - na głowie ciemne a kucyk jasny ![]() Chodzę w warkoczu na bok, ale już mi się to znudziło, a do trudniejszych fryzur to ja mam dwie lewe ręce
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfi ma racę, Ula! Znamy już po części Twoją historię, lecz uwierz - pamiętamy Twoje sukcesy, wielkie sukcesy - praca i mieszkanie. Poza tym masz dobre serce, nie zginiesz w tym świecie nigdy! Wierzę w Ciebie!
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może "Padlina" Baudelaira
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smerfi, chyba i mi będziesz musiała przeprowadzić terapię ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Pamiętam to z liceum Tylko,żeby dało się to nakręcić...
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

Pojechałabym tam ale właśnie daleko
Jeszcze 7 ampułek Radicala i zabieram się za Jantara 

a może powiesz na jaką okazje to, czy do poczytania, czy wierszyk dla kogoś? bo to trochę zbyt ogólnikowe sformułowanie..

" 
15.04.2013
, długie, męczące dojazdy, brak znajomych na wsi. Długo się buntowałam, potem przywykłam, bo co miałam zrobić? Ale jak tylko się zbliżały 18 urodziny to zrobiłam prawko, żeby być bardziej niezależna, a potem, jak tylko się dało to chciałam wracać do W-wy.
Trzymam kciuki za pieska. Życzę mu dużo zdrowia i siły!