Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 19:07   #3811
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
No ale po co tak ściemnia, dorosła jest, powinna uczciwie powiedzieć, że jej się nie chce i tyle.
Pewnie szkoda jej było pieniędzy, 10 zł na bilet musi wydać no ale to ją nie usprawiedliwia

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 19:08   #3812
otako
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Chyba sobie muszę walnąć jakiegoś kielicha, bo dopiero ze mnie schodzą emocje i jeszcze mi się ręce trzęsą.
Ciężko będzie zasnąć, a jutro znowu pobudka o 6:00 i 8 godzin w pracy.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 19:15   #3813
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba sobie muszę walnąć jakiegoś kielicha, bo dopiero ze mnie schodzą emocje i jeszcze mi się ręce trzęsą.
Ciężko będzie zasnąć, a jutro znowu pobudka o 6:00 i 8 godzin w pracy.
walnij sobie kochana, walnij

polałabym ci bo otworzyłam dziś domową nalewkę z malin, mocna
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 19:22   #3814
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna sprawa to Tesco Extra, u mnie też jest
F&F ma w środku na hali taki jakby oddzielny sklep - płaci się tam w kasie no i ta drogeria też chociaż ja akurat nie zdążyłam obczaić tej drogerii, widziałam tylko z daleka. Szkoda, że mam Tesco na drugim końcu miasta.

Jezu, co za dzień. Wróciłam z psem od lekarza, na szczęście razem.
Chociaż powiem Wam, że z pracy wracałam z duszą na ramieniu i okropnie się bałam co zastanę. I faktycznie, było źle, bardzo źle Tata wyrwał się wcześniej z pracy i pojechałam z nimi do weterynarza. Strasznie się bałam, że wrócimy tylko we dwójkę, bez psa
Okazało się, że miał niedowład, na szczęście nie paraliż. Będzie dostawał zastrzyki, leki przeciwbólowe, musi się oszczędzać, na dwór wychodzić tylko pod blok, bez długiego chodzenia. Ale jeszcze żyje i ten zastrzyk trochę postawił go na nogi. Kamień z serca.
Tak? To ja pewnie wyszłam na idiotkę bo maszerowałam z ciuchami do normalnej Tescowej kasy Pojechałabym tam ale właśnie daleko Zawsze z kimś jeździłam, nawet nie wiedziałabym gdzie mam wysiąść

Biedny

Stary 2012-03-03, 19:27   #3815
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Tak? To ja pewnie wyszłam na idiotkę bo maszerowałam z ciuchami do normalnej Tescowej kasy Pojechałabym tam ale właśnie daleko Zawsze z kimś jeździłam, nawet nie wiedziałabym gdzie mam wysiąść

Biedny
Ale to dopiero od niedawna, od grudnia chyba Wcześniej normalnie w kasach się płaciło.
Mogę się kiedyś z Tobą wybrać, jeżeli będziesz chciała i akurat będę miała wolne

Mitonic - dzięki nalewka malinowa brzmi bardzo kusząco. Zaraz poszukam jakiejś naleweczki u siebie w barku.

Stary 2012-03-03, 20:03   #3816
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Mam masę antenek na przedziałku, nie lubię ich Jeszcze 7 ampułek Radicala i zabieram się za Jantara

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Ale to dopiero od niedawna, od grudnia chyba Wcześniej normalnie w kasach się płaciło.
Mogę się kiedyś z Tobą wybrać, jeżeli będziesz chciała i akurat będę miała wolne .
A to chyba że

O jak super Chciałam się wybrać po te czółenka nudziaki ale pewnie już ich nie ma Fajne i tanie były, na bazarach na pewno nie znajdę w takiej cenie.

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Dodałam olejku Fenjal do balsamu i od paru godzin mocno go czuję

Tż wpada z piwkiem i czipsami

Stary 2012-03-03, 20:28   #3817
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Mam masę antenek na przedziałku, nie lubię ich Jeszcze 7 ampułek Radicala i zabieram się za Jantara

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

A to chyba że

O jak super Chciałam się wybrać po te czółenka nudziaki ale pewnie już ich nie ma Fajne i tanie były, na bazarach na pewno nie znajdę w takiej cenie.

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Dodałam olejku Fenjal do balsamu i od paru godzin mocno go czuję

Ano, bart mi mówił o tym Extra tam kupiłam maskę Bingo za 7 zł

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Fajna sprawa to Tesco Extra, u mnie też jest
F&F ma w środku na hali taki jakby oddzielny sklep - płaci się tam w kasie no i ta drogeria też chociaż ja akurat nie zdążyłam obczaić tej drogerii, widziałam tylko z daleka. Szkoda, że mam Tesco na drugim końcu miasta.

Jezu, co za dzień. Wróciłam z psem od lekarza, na szczęście razem.
Chociaż powiem Wam, że z pracy wracałam z duszą na ramieniu i okropnie się bałam co zastanę. I faktycznie, było źle, bardzo źle Tata wyrwał się wcześniej z pracy i pojechałam z nimi do weterynarza. Strasznie się bałam, że wrócimy tylko we dwójkę, bez psa
Okazało się, że miał niedowład, na szczęście nie paraliż. Będzie dostawał zastrzyki, leki przeciwbólowe, musi się oszczędzać, na dwór wychodzić tylko pod blok, bez długiego chodzenia. Ale jeszcze żyje i ten zastrzyk trochę postawił go na nogi. Kamień z serca.
Biedna psina Mam nadzieję, że będzie dobrze!

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Czyta któraś z Was jakieś wiersze?

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 20:38   #3818
c25b88eee251337e2cf3080657e4acb7d681f815_5dace6f2394b4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Ano, bart mi mówił o tym Extra tam kupiłam maskę Bingo za 7 zł

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Biedna psina Mam nadzieję, że będzie dobrze!

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Czyta któraś z Was jakieś wiersze?
Ja.
c25b88eee251337e2cf3080657e4acb7d681f815_5dace6f2394b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:03   #3819
19agusia91
Zakorzenienie

Ten alkier ADOS kupiłam w takiej bezfirmowej drogerii
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:05   #3820
Celestyn3k
Zakorzenienie

[1=c25b88eee251337e2cf3080 657e4acb7d681f815_5dace6f 2394b4;32699173]Ja. [/QUOTE]

Polecisz mi coś fajnego, ciekawego, wzruszającego i pobudzającego wyobraźnię?

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-03-03, 21:10   #3821
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Polecisz mi coś fajnego, ciekawego, wzruszającego i pobudzającego wyobraźnię?
Ja czytam z racji profesji, ale przyznam ze nie lubię poezji, tylko wybranych autorów. Poleciłabym Ci coś, ale jak czytam dla przyjemności, to czytam zupełnie inną poezje a może powiesz na jaką okazje to, czy do poczytania, czy wierszyk dla kogoś? bo to trochę zbyt ogólnikowe sformułowanie..

Edit; pomyślałam może o Szymborskiej? tu masz parę najpopularniejszych http://gacek33online.republika.pl/04...szymborska.htm

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2012-03-03 o 21:11
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:22   #3822
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Ja czytam z racji profesji, ale przyznam ze nie lubię poezji, tylko wybranych autorów. Poleciłabym Ci coś, ale jak czytam dla przyjemności, to czytam zupełnie inną poezje a może powiesz na jaką okazje to, czy do poczytania, czy wierszyk dla kogoś? bo to trochę zbyt ogólnikowe sformułowanie..

Edit; pomyślałam może o Szymborskiej? tu masz parę najpopularniejszych http://gacek33online.republika.pl/04...szymborska.htm
Muszę zrobić video na podstawie tekstu poezji, albo i prozy. Poezję można interpretować na wiele sposobów, więc szukam ciekawych pozycji

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-03-03, 21:31   #3823
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Bardzo często jest tak, że kto ma najlepszy, najbardziej wypasiony zamochód we wsi? Ksiądz
U mnie proboszcz jeździł starym, rozklekotanym peugeotem. I przygarniał bezdomne koty. Na plebanii była kociarnia.
Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Na początku zignorowałam, ale powiedziała to jakieś trzy razy, więc odpowiedziałam "Jak nie widziałaś grubej osoby to spójrz w lustro "

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:32   #3824
Ula_87
Wtajemniczenie

Witam

Zasnęłam rano, potem musiałam na chwilę wyjść z domu (ale było to wyjście bez makijażu i z olejem na głowie ), potem wróciłam i w sumie niedawno wstałam
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:39   #3825
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę zrobić video na podstawie tekstu poezji, albo i prozy. Poezję można interpretować na wiele sposobów, więc szukam ciekawych pozycji
A to wideo ma mieć jakiś konkretny styl, temat? bo skoro chcesz czegoś co można interpretować na wiele sposobów (rusza głową, uruchamia procesy myślowe) to moze..hm.. coś z modernistów? (dalej rusza głową...) ja jestem fanką kaskaderów literaruty, także chyba nie o to chodzi, Bursa, Wojaczek, dobra poezja, mniam mniam jaka dobra

Moją wyobraźnie Tuwim mocno pobudza ale nie wiem czy o to Ci chodzi

jak powiesz jeszcze więcej, to zerknę później do zeszytów i postaram się dać ci bardziej konkretne przykłady ale wiedz że mnie to boli bo właśnie uczę się do koła z poezji 20 lecia międzywojennego i boli i nic nie wiem FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU U

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2012-03-03 o 21:43
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:39   #3826
otako
Zakorzenienie

Cytat:
A to chyba że

Podobno jeszcze są

Ja kilka dni temu wszamałam mega pakę czipsów, te największe z Biedronki i do tej pory widać to na mojej twarzy.

Stary 2012-03-03, 21:50   #3827
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Jak sobie radzicie z zazdrością? Tą nieuzasadnioną i głupią?

Ja w sumie staram się czymś zająć aż mi minie, ale czasami trwa to cały dzień i nie mam już co robić
Hohoho.. tu bym miała (niestety) spore pole do rozpisania.

Zazdrość zawsze, już od dziecka (!) - np. byłam zła na koleżanki za to,że się przytulają do mamy - mi towarzyszyła. Ale to ewidentnie wynika z zerowego poczucia własnej wartości i strachu przed odrzuceniem.
Prawdą jest,że większość moich chłopaków miało ze mną piekło Histerie o rozmowy z koleżanką, płacz jak koleżanka zadzwoniła, płacz jak wychodził gdzieś z kolegami. Koszmar. Winię się za to niesamowicie, ale z drugiej strony - staram się nad tym pracować. W poprzednim związku już lepiej mi to wychodziło, chociaż to również było jednym z powodów rozstania.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Pokażę Wam moje bebusie

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=125062

A tak przy okazji pokażę Wam widok z okna siostry (pokój obok więc w sumie to też widok z okna mojego pokoju)

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=125061

Nie wygląda tak pięknie, bo nie ma jeszcze zielonej trawy, ale niebo pięknie odbija się na tafli lodu
Po prawo ścieżka do drogi, na której obecnie jest straszne błoto, w sumie na podwórku też
Słodkie bejbiki
I kolor odrostu - piękny!
Widok też fajny, taki swojski

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Kolejna osoba hennuje/będzie hennować włosy. Wszystkie będą miały piękne, zdrowe, lśniące włosy z pięknym kolorem a ja takie dwukolorowce
A ja, a ja?

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Moooniek, oglądam Twój blog i jestem pod wrażeniem metamorfozy, jaką przeszły Twoje włosy od kiedy zaczęłaś o nie intensywnie dbać
Zgadzam się

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Po rozstaniu z jednym czy drugim facetem twierdziłam, że nie jestem stworzona do bycia samą. Jakże się myliłam. Teraz marzę o byciu samą w domu, najlpeiej swoim własnym mieszkaniu, cisza spokój. Ja chyba nie jestem stworzona do życia z ludźmi, bo najczęściej mi działająna nerwach i rzadko idzie się z nimi dogadać, przekonać, że ich niektóre pomysły sensu nie mają, są niepraktyczne itp
A ja? Wręcz przeciwnie.
Wiecie co?
Tak sobie znów to przypomiałam,jak dostałam to zaproszenie na wesele.
Od 17 roku życia praktycznie non stop miałam chłopaka. Były przerwy między związkami,ale nie długie. Z takich "poważniejszych" związków - jeden trwał z rok, drugi podobnie. Chociaż one, z biegiem czasu patrząc - wcale poważniejsze nie były. Więc nazwijmy je jednak - dłuższymi.
Z poważniejszych miałam dwa - jeden prawie 3 lata, drugi 1,5 roku.
Ostatni sylwester - pierwszy raz od ok.8 lat spędziłam go bez partnera.
I bynajmniej nie jestem z tego powodu szczęśliwa.

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-03-03 o 21:56
Stary 2012-03-03, 21:51   #3828
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Ula, jak patrze na moje włosy, potem na Twoje i jeszcze raz na moje to stwierdzam, że u mnie baaardzo jest widać różnicę i wygląda to śmiesznie, a u Ciebie całkiem naturalnie
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:57   #3829
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Feaa Pokaż wiadomość
Ula, ale faaajne mieszkanie, zazdraszczam
Fea - będziemy miały blisko do siebie.
Jak się wprowadzę to zapraszam - Ty na winko, a ja na soczek

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:

Oj to prawda. Mieszkanie w bloku daje sporo ograniczeń Zwłaszcza jak trafisz na niemiłych sąsiadów. Ja mam w miarę fajnych. Chyba nigdy nie zdarzyło się, że ktoś zwrócił mi uwagę. Z większością rozmawiam, pytają o studia, pracę. Ogólnie fajny klimat

Moja babcia na wsi ma cudowny dom W sumie teraz to wsią nazwać nie można. Nie prowadzą już gospodarstwa, chyba tylko kury mają. Mieszka tam jeszcze ciotka z dziećmi, wujek za granicą siedzi. Mieszka parę km od Kazimierza Dolnego. Wpadli na pomysł, że wybudują drugi dom i prowadzą agroturystykę. Mają lasek koło domu a w nim huśtawki na drzewach Świetna okolica. W lecie jest tam cudownie
Co do mieszkania wieś-miasto to ja mam teraz trochę inne spojrzenie.
Wychowywałam się w Warszawie, mieszkałam tam do 14r.ż. W między czasie rodzice wybudowali dom na wsi - wtedy to dla mnie była załamka. Wiecie, zabranie od koleżanek "z osiedla" , długie, męczące dojazdy, brak znajomych na wsi. Długo się buntowałam, potem przywykłam, bo co miałam zrobić? Ale jak tylko się zbliżały 18 urodziny to zrobiłam prawko, żeby być bardziej niezależna, a potem, jak tylko się dało to chciałam wracać do W-wy.
Pewnie na starość znów mi się to zmieni

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Otako - Trzymam kciuki za pieska. Życzę mu dużo zdrowia i siły!
Stary 2012-03-03, 21:59   #3830
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
A ja? Wręcz przeciwnie.
Wiecie co?
Tak sobie znów to przypomiałam,jak dostałam to zaproszenie na wesele.
Od 17 roku życia praktycznie non stop miałam chłopaka. Były przerwy między związkami,ale nie długie. Z takich "poważniejszych" związków - jeden trwał z rok, drugi podobnie. Chociaż one, z biegiem czasu patrząc - wcale poważniejsze nie były. Więc nazwijmy je jednak - dłuższymi.
Z poważniejszych miałam dwa - jeden prawie 3 lata, drugi 1,5 roku.
Ostatni sylwester - pierwszy raz od ok.8 lat spędziłam go bez partnera.
I bynajmniej nie jestem z tego powodu szczęśliwa.
Ula, ja dłuższy czas czułam się źle z tego powodu, że sama jestem. I wiele razy tu marudziłam i w ogóle
Ale teraz mogę powiedzieć, że jest mi dobrze Jak kogoś poznam, ok, jak nie - ok Ja byłam w dwóch związkach, prawie 4 lata i z pół roku, ale co to ma do rzeczy? Od wszystkiego można się odzwyczaić. Rodzimy sie sami i sami umieramy. Myślę, że zbyt wielką wagę przykłada się dzisiaj do szukania tych "połówek", że to takie strasznie ważne i że jak się z kimś będzie to problemy znikną. G**** prawda

Jak ktoś jest sam, a myśli o tym, by kiedyś być w poważnym związku, to nie powinien zacząć od szukania kogoś tam, albo marnowania czasu na martwieniu się tym, że nikogo jeszcze nie ma. Jeśli chce się być w dobrym związku w przyszłości, to trzeba zadbać o grunt tego związku, czyli o siebie A wtedy nawet jak się nikogo mieć nie będzie to i tak będzie fajnie
Poznanie kogoś nie rozwiązuje problemów, co najwyżej może stworzyć nowe, choć wiadomo, że życie uprzyjemnić może Ale chodzi mi o to, że to nie jest klucz do szczęśliwego życia
Stary 2012-03-03, 22:20   #3831
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
ja spadam, znów będę musiała nadrabiać z 5 stron jak wrócę hehe
5stron? tylko? Aż tak nisko nas cenisz?

Cytat:
Robię koktajl z bananów i mrożonych truskawek

A moja Mama właśnie piecze ciasto. Na pożegnanie
W poniedziałek wylatuje do Pragi

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Ula, jak patrze na moje włosy, potem na Twoje i jeszcze raz na moje to stwierdzam, że u mnie baaardzo jest widać różnicę i wygląda to śmiesznie, a u Ciebie całkiem naturalnie
W sztucznym świetle - zgodzę się
Ale widziałaś to w dziennym?

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=124817

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Smerfi - jak zwykle - Smerfkowe mądrości
Zapisuj się na tą psychologię i to już!

Mówisz mądrze, racjonalnie i z sensem.
I niby czytając to mówię sobie w duchu - ma racje. a z drugiej strony - czuje, jakby to tak odbiegało od tego, jaka ja jestem i jakie ja mam do tego podejście. No cóż, tak już mam i tyle. Źle mi samej i dużo lepiej się czułam będąc z kimś, nawet jak ten związek był nie satysfakcjonujący lub toksyczny
Prawdą też jest, że jak zmienię pewne sprawy w sobie, przepracuję je itp to możliwe,że i podejście się zmieni.
Nie chcę też żyć uczepiona do partnera, dusząc go, bo też nie o to chodzi.
A na siłę nie zamierzam nikogo szukać
Ja to bym chciała exTŻ
Mówiłam Wam o tej wpadce z Badoo - z nudów tam się zalogowałam na kilka dni - zasypali nie wiadomościami a ja co? Poczucie obrzydzenia,w ogóle nie chciałam z nimi pisać, chociaż to nie były jakieś erotyczne wiadomości. Natychmiast skasowałam konto. No ale cóż, widocznie dla mnie to za wcześnie.

Dobra, nevermind, nie będę znów tu nudzić tematyką moich problemów itp.

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-03-03 o 22:24
Stary 2012-03-03, 22:37   #3832
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
W sztucznym świetle - zgodzę się
Ale widziałaś to w dziennym?

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=124817
I tak wyglądają naturalnie

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 22:38   #3833
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Ula, zdania nie zmieniam, Twoje włosy wyglądają naturalnie
Ty moich nie widziałaś w dziennym świetle

A co do reszty - na wszystko przyjdzie czas, nie oczekuj wielkiej poprawy w krótkim czasie, bo jednak emocje muszą powoli się uspokajać. Człowiek nie robot - nie przeprogramuje się tak szybko
Gdybyś po tym co się działo w ciągu ostatnich paru miesięcy bardzo szybko wróciła do formy, to to byłoby dla mnie dziwne. A tak - masz uczucia, jesteś wrażliwa, to wiadomo, że trzeba to wszystko jakoś przetrawić, by potem spokojnie odbeknąć - że się tak wyrażę

A i dziś myślałam o Tobie, o Twoim wielkim sukcesie, jeszcze raz gratuluję, to naprawdę wielkie coś Myślę, że powinnaś zapisywać swoje sukcesy, bardzo dokładnie O ile już ktoś Ci tego nie doradził. I co do ostatniego sukcesu - nie krępuj się, na kilku kartkach możesz to opisać, w razie czego - pomożemy Opisz trudną sytuację w jakiej się znalazłać, emocje z tym zwiazane oraz to, że zwyciężyłaś, z kim zwyciężyłaś. Opisz, że jesteś z siebie dumna, że my jesteśmy i w ogóle wczuj się w rolę bohatera i to opisz i zachowaj!
Swoje porażki też zapisuj, ale w inny sposób
Ale to potem, bo cóż o porażkach pisać, skoro tu pasmo sukcesów sie zaczęło
Stary 2012-03-03, 22:44   #3834
Ula_87
Wtajemniczenie

Smerfi - poka swoje w świetle dziennym

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
I tak wyglądają naturalnie

Ale szary ten naturalny kolor, co?
Stary 2012-03-03, 22:45   #3835
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
A to wideo ma mieć jakiś konkretny styl, temat? bo skoro chcesz czegoś co można interpretować na wiele sposobów (rusza głową, uruchamia procesy myślowe) to moze..hm.. coś z modernistów? (dalej rusza głową...) ja jestem fanką kaskaderów literaruty, także chyba nie o to chodzi, Bursa, Wojaczek, dobra poezja, mniam mniam jaka dobra

Moją wyobraźnie Tuwim mocno pobudza ale nie wiem czy o to Ci chodzi

jak powiesz jeszcze więcej, to zerknę później do zeszytów i postaram się dać ci bardziej konkretne przykłady ale wiedz że mnie to boli bo właśnie uczę się do koła z poezji 20 lecia międzywojennego i boli i nic nie wiem FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU U
Co studiujesz? Filologię?
Nie mam żadnych wytycznych, oprócz tego, że film ma trwać 1,5 - 3 minut. Szukam czegoś naprawdę ciekawego, albo szokującego. Tuwim może być

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-03-03, 22:46   #3836
pamfilia
Zakorzenienie

Wrzucałyście dziś te swoje widoki z okna to i ja zrobiłam https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=125130 w komentarzu dałam linka do dużego zdjęcia bo zupełnie nic nie widać
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 22:47   #3837
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Smerfi - poka swoje w świetle dziennym
No właśnie nie mam Mam te co na fb czy tu w albumie, ale one są stare trochę i odrost nie jest tak widoczny jak teraz.

I muszę poszukać w związku z tym jakieś fryzury do pracy. Bo w kucyka nie wiążę, bo teraz to by wyglądało jakbym miała doczepiane włosy - na głowie ciemne a kucyk jasny
Chodzę w warkoczu na bok, ale już mi się to znudziło, a do trudniejszych fryzur to ja mam dwie lewe ręce
Stary 2012-03-03, 22:47   #3838
Celestyn3k
Zakorzenienie

Smerfi ma racę, Ula! Znamy już po części Twoją historię, lecz uwierz - pamiętamy Twoje sukcesy, wielkie sukcesy - praca i mieszkanie. Poza tym masz dobre serce, nie zginiesz w tym świecie nigdy! Wierzę w Ciebie!

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-03-03, 22:48   #3839
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Co studiujesz? Filologię?
Nie mam żadnych wytycznych, oprócz tego, że film ma trwać 1,5 - 3 minut. Szukam czegoś naprawdę ciekawego, albo szokującego. Tuwim może być
Szokujące mówisz?
A może "Padlina" Baudelaira

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 22:50   #3840
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie mam Mam te co na fb czy tu w albumie, ale one są stare trochę i odrost nie jest tak widoczny jak teraz.

I muszę poszukać w związku z tym jakieś fryzury do pracy. Bo w kucyka nie wiążę, bo teraz to by wyglądało jakbym miała doczepiane włosy - na głowie ciemne a kucyk jasny
Chodzę w warkoczu na bok, ale już mi się to znudziło, a do trudniejszych fryzur to ja mam dwie lewe ręce
Może koczek, taki jak na skarpetce?

Smerfi, chyba i mi będziesz musiała przeprowadzić terapię

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Szokujące mówisz?
A może "Padlina" Baudelaira
Pamiętam to z liceum Tylko,żeby dało się to nakręcić...

[Kol 3,2]
zupa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości