Powiększanie piersi cz.7 - Strona 298 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 18:30   #8911
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Barbie skoro Tobie przeszkadzają Twoje piersi to zrób je, przecież to my same mamy dobrze czuć się w swojej skórze Niektóre osoby mogą być zdziwione Twoją decyzją, ponieważ chciałyby mieć chociaż takie jak Twoje. Dziewczynki ale zauważcie, że każda ma jakiś swój powód, przez co czuje się źle i chce to zmienić. Mam nadzieję, że uda Ci się przekonać chociaż TŻ i zacznie Cię wspierać tak jak być powinno

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 18:31   #8912
Olivkaa200
Zakorzenienie

Barbie ja Cie rozumiem, pomimo tego że masz piersi. Jeżeli jednak nie czujesz sie z tym dobrze to chociaz kazdy bedzie mowil ze jest ok nie bedzie ok. Ja na codzień chodze w wypchanym staniku mam rózne wkładki od koloru do wyboruAle mam ich dość jak wracam do domu to pierwsze co robie to sciagam to dziadostwo. Jednak mam kolezanke która ma identyczne piersi jak Ty i jej zazdroszcze na prawde. Jeżeli odkładałas na piersi i ciezko na to pracowałas to i tak je powiekszych chociaz kazdy by Ci to odradzał
A jezeli chodzi o prace modelki to z tego co zauwazylam to modelki nie maja duzych piersi
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 19:13   #8913
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Barbie ja Cie rozumiem, pomimo tego że masz piersi. Jeżeli jednak nie czujesz sie z tym dobrze to chociaz kazdy bedzie mowil ze jest ok nie bedzie ok. Ja na codzień chodze w wypchanym staniku mam rózne wkładki od koloru do wyboruAle mam ich dość jak wracam do domu to pierwsze co robie to sciagam to dziadostwo. Jednak mam kolezanke która ma identyczne piersi jak Ty i jej zazdroszcze na prawde. Jeżeli odkładałas na piersi i ciezko na to pracowałas to i tak je powiekszych chociaz kazdy by Ci to odradzał
A jezeli chodzi o prace modelki to z tego co zauwazylam to modelki nie maja duzych piersi
te od odziezy to rzeczywiscie zazwyczaj sa plaskie, ale te od bielizny to maja cycochy zawsze jak ogladam pokaz bielizny to zazdroszcze im tych cialek...

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

takie np moglabym miec http://www.sexy-bielizna.eu/_Jutta_B...ne_p18891.html

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

uciekam dziewczynki, wkoncu udalo mi sie ruszyc auto, bo rano mylam go w srodku i ja glupia blondynka wlaczylam radio i dmuchawe na full zeby fotele wyschly, a nie odpalilam silnika hehe i akumulator padl wiec musialam wyjac akumulator z drugiego auta i przelozyc do swojego. A upapralam sie przy tym... ehhh tak to jest jak TZ nie ma
buziaki, milego wieczorku
Stary 2012-03-03, 19:42   #8914
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
[/COLOR]takie np moglabym miec http://www.sexy-bielizna.eu/_Jutta_B...ne_p18891.html[COLOR="Silver"]
Ja tez! Sa piekne! W odroznieniu od tej poprzedniej to chyba anatomki, prawda?

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 19:55   #8915
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

No przestań - ja bym może i wymacała te brzegi u Ciebie, a Ty u mnie. Ale że facet wymaca Tobie-eeee, nie przeceniaj ich kochana

.
Myslisz? Nie przeceniac mowisz?
Myslisz ze facet nie czuje?
No my bysmy u siebie wyczuły pewnie:d

Ale mialas sniadanko, palce lizać
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 19:59   #8916
MILENKA2012
Raczkowanie

dzięki Kicia ja do Kasprzyka ale mogę dopiero w maju, wcześniej nie wygospodaruję czasu na spokojną rekonwalescencję

no i znowu cytatu nie wstawiłam... ale wiadomo o co chodzi otermin zwolniony przez Sherry

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-03-03 o 20:01
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 20:02   #8917
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość

Agatu mój powiedział że on implantu nie czuje przy naszych igraszkach(fakt ze u mnie to co tej piersi było), i szczerze to my wiemy co i jak i inaczej to odbieramy, wiec napewno nie jest az tak zle jak sadzisz. glowa do gory
[/QUOTE]
Moze ja jestem przewrazliwona a faceci nic nie czują?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 20:33   #8918
michasia005
Przyczajenie

Witam wszystkich Wpadłam dziś na chwilkę. Dostałam dwie piąteczki z egzaminów Jutro jeszcze jeden i będzie po... do następnej sesji oczywiście Co słychać nowego? Jak ćwiczenia a pupę? Ja dzisiaj będę robić "to" z tym panem
michasia005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 20:44   #8919
MILENKA2012
Raczkowanie

Wiecie co Babeczki? Jesteście niesamowite!!!
Zrobiłyście/Zrobicie cycki, ćwiczycie pupę, pieczecie chleb a na śniadanie wcinacie siemie...a do tego jesteście niewyczerpanym źródłem pozytywnej energii fajnie że trafiłam na te forum bo z taką grupą wsparcia to żadna operacja nie straszna
Stary 2012-03-03, 21:03   #8920
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez michasia005 Pokaż wiadomość
Dostałam dwie piąteczki z egzaminów Jutro jeszcze jeden i będzie po...
Gratulacje i powodzenia

A ja mam do dlugowlosych Cycolinek nastepne pytanie, jak sobie radzilyscie z czesaniem i zwiazywaniem wlosow skoro nie mozna podnosic rak powyzej poziomu? Sprobowalam i tak nie da sie zwiazac wlosow! Przeciez stara baba nie bedzie biegac z rozwianym wlosem jak anielica!

Stary 2012-03-03, 21:16   #8921
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Zrobiłyście/Zrobicie cycki, ćwiczycie pupę, pieczecie chleb a na śniadanie wcinacie siemie...a do tego jesteście niewyczerpanym źródłem pozytywnej energii fajnie że trafiłam na te forum bo z taką grupą wsparcia to żadna operacja nie straszna
...dołączam się do tego postu))
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:18   #8922
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Gratulacje i powodzenia

A ja mam do dlugowlosych Cycolinek nastepne pytanie, jak sobie radzilyscie z czesaniem i zwiazywaniem wlosow skoro nie mozna podnosic rak powyzej poziomu? Sprobowalam i tak nie da sie zwiazac wlosow! Przeciez stara baba nie bedzie biegac z rozwianym wlosem jak anielica!
Andzikus ja też o tym myślałam bo mam włosy do pasa i wymyśliłam że zrobię warkocz dobierany lub taki kok na czubku głowy jak Mała Mi i jakoś te pierwsze 3 dni w ten sposób wytrzymam bez mycia i czesania włosów, na 4 dzień do fryzjera na mycie i czesanie ( bo chyba w pozycji z odchyloną głową będzie najbezpieczniej) i kolejne 3 dni zlecą a po tygodniu to chyba już dam radę umyć włosy trzymając głowę w dół ewentualnie mąż mi umyje
ale może dziewczyny które już to przeszły poradzą coś lepszego
Stary 2012-03-03, 21:26   #8923
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Andzikus ja też o tym myślałam bo mam włosy do pasa i wymyśliłam że zrobię warkocz dobierany lub taki kok na czubku głowy jak Mała Mi i jakoś te pierwsze 3 dni w ten sposób wytrzymam bez mycia i czesania włosów, na 4 dzień do fryzjera na mycie i czesanie ( bo chyba w pozycji z odchyloną głową będzie najbezpieczniej) i kolejne 3 dni zlecą a po tygodniu to chyba już dam radę umyć włosy trzymając głowę w dół ewentualnie mąż mi umyje
Hahaha... jak Mała Mi ja taki noszę na codzień i tez myślam,ze to najlepsze wyjście na operacyjke i te dni po a potem ktoś w domku pomoże. Trzeba zrobić próbę czesania TŻ -owi
Stary 2012-03-03, 21:29   #8924
princessnefretarri
Raczkowanie

Cytat:
Gratulacje i powodzenia

No szczerze jesli chodzi o czesanie to mozna zapomniec o tym najlepiej prosic jakas druga osobe o pomoc a jak nie ma to zwiazac je do tylu zeby sie tak szybko nie przetluszczaly i wytrzymaly pare dni. Ja mialam to szczescie ,ze byla ze mna ciocia i to ona czesala i myla mi wlosy. Sama za chiny nie dalabym rady..Trzeba to wszystko przetrzymac i glowa do gory Mi zrobila sie jakas mala ranka na prawej piersi i juz panikuje skad to... wie ktoras z Was moze cos o tym?
princessnefretarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:40   #8925
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje i powodzenia

Ja kupilam opaske i pierwsze 2 dni sie nie czesalam TZ mial dobre checi, ale on czucia w lapach nie ma , wiec wolalam nie czesac
Tak wygladalam 2 dni po operacji Pozwiedzalismy Ostrave i czekalismy na pociag do Pragi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020267.jpg (39,9 KB, 64 załadowań)
Stary 2012-03-03, 21:52   #8926
michasia005
Przyczajenie

Cytat:

Mała MI... ja taki również noszę na codzień i na conoc też w sumie Ja w rozpuszczonych włosach to widok zapomniany prawie Ale mam coś czego będziecie mi zazdrościć Męża.... FRYZJERA
Stary 2012-03-03, 21:53   #8927
sherry.b
Raczkowanie

Ihaha http://www.youtube.com/watch?v=pByBu...&feature=share

To tak dla poprawy nastrojów
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:54   #8928
michasia005
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
ihaha http://www.youtube.com/watch?v=pbybu...&feature=share

to tak dla poprawy nastrojów

:d
Stary 2012-03-03, 22:00   #8929
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Mała MI... ja taki również noszę na codzień i na conoc też w sumie Ja w rozpuszczonych włosach to widok zapomniany prawie Ale mam coś czego będziecie mi zazdrościć Męża.... FRYZJERA
...a to pozdrawiam kolegę po fachu
Stary 2012-03-03, 22:08   #8930
sherry.b
Raczkowanie

Michaśka a to nie jest tak, że szewc bez butów chodzi?

Mam koleżanki, których mężowie są kucharzami i co? i nic nie gotują w domu
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 22:08   #8931
kicia_nh
Zadomowienie

Oj dziewczyny ja to jestem ciekawa jak to będzie po operacji z tymi włoskami, bo ja to muszę mieć co drugi dzień umyte. Mnie inaczej szlag by trafił i jak brudas bym się czuła i od razu samopoczucie znacznie gorsze. Ehh umyć mi będzie miał kto tylko nie bardzo będzie jak:/ Bo będziemy u szwagierki mieszkać w tym czasie a tam oni wannę mają i jedyny sposób to schylać się nad wanną a wtedy musiałabym się rękami wspierać o wanne żeby nie wyrżnąć

Cholercia ja dzisiaj mam jakiś dziwny problem...mam straszny ból nadbrzusza a w miejcu gdzie jakby łączą się żebra, tak po środku mam jakby napompowane, nadęte i bardzo mnie to boli. Ciężko mi oddychać, cokolwiek nie zrobię to mnie boli jeszcze bardziej. Nie wiem co jest cholera jasna grane:/:/

Stary 2012-03-03, 22:25   #8932
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny ja to jestem ciekawa jak to będzie po operacji z tymi włoskami, bo ja to muszę mieć co drugi dzień umyte. Mnie inaczej szlag by trafił i jak brudas bym się czuła i od razu samopoczucie znacznie gorsze. Ehh umyć mi będzie miał kto tylko nie bardzo będzie jak:/ Bo będziemy u szwagierki mieszkać w tym czasie a tam oni wannę mają i jedyny sposób to schylać się nad wanną a wtedy musiałabym się rękami wspierać o wanne żeby nie wyrżnąć

Cholercia ja dzisiaj mam jakiś dziwny problem...mam straszny ból nadbrzusza a w miejcu gdzie jakby łączą się żebra, tak po środku mam jakby napompowane, nadęte i bardzo mnie to boli. Ciężko mi oddychać, cokolwiek nie zrobię to mnie boli jeszcze bardziej. Nie wiem co jest cholera jasna grane:/:/
no Kicia nie chcę Cię straszyć ale powinnaś się udać do Gastrologa bo to mogą być objawy problemów gastrycznych może refluks, helikobakter ew przepuklina przełyku... sprawdź koniecznie!!!

a tym czasem nie jedz cytrusów i unikaj potraw cieżkostrawnych, tłustych, smażonych słodyczy, czekolady, kawy i nie pal - jeśli palisz...

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-03-03 o 22:27
Stary 2012-03-03, 22:29   #8933
michasia005
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Michaśka a to nie jest tak, że szewc bez butów chodzi?

Mam koleżanki, których mężowie są kucharzami i co? i nic nie gotują w domu

po części masz rację Ale głowę myje mi zawsze Uwielbiam kiedy to robi

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
...a to pozdrawiam kolegę po fachu

kazał również pozdrowić i dziękować Więc pozdrawiam i dziękuje.

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
no Kicia nie chcę Cię straszyć ale powinnaś się udać do Gastrologa bo to mogą być objawy problemów gastrycznych może refluks, helikobakter ew przepuklina przełyku... sprawdź koniecznie!!!

a tym czasem nie jedz cytrusów i unikaj potraw cieżkostrawnych, tłustych, smażonych słodyczy, czekolady, kawy i nie pal - jeśli palisz...

i ogórków nie jedz, bo jeśli to refluks to najgorsze to ogórki.
Stary 2012-03-03, 22:33   #8934
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:

Cholercia wymieniłaś wszystko co ja właśnie lubię Tłuste, ciężkostrawne, kawke (w sumie to co ja pije kawa nazwać nie można) i palę Słodycze czasem Hmm....a ja się tak zastanawiam czy to nie od okresu?? W sumie raczej nigdy nie mam boleści brzucha ani nic podobnego, ale ostatnio coś mi się troszkę przytyło (2kg) i to większość w brzuch poszło a non stop coś jem i ciągle głodna chodze. TŻ już mnie starszy, że w ciąży jestem:/:/
Zastanawia mnie czy tego typu choroby mogą być przeciwskazaniem do operacji?

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-03 o 22:38
Stary 2012-03-03, 22:40   #8935
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Cholercia wymieniłaś wszystko co ja właśnie lubię Tłuste, ciężkostrawne, kawke (w sumie to co ja pije kawa nazwać nie można) i palę Słodycze czasem Hmm....a ja się tak zastanawiam czy to nie od okresu?? W sumie raczej nigdy nie mam boleści brzucha ani nic podobnego, ale ostatnio coś mi się troszkę przytyło (2kg) i to większość w brzuch poszło a non stop coś jem i ciągle głodna chodze. TŻ już mnie starszy, że w ciąży jestem:/:/
Zastanawia mnie czy tego typu choroby mogą być przeciwskazaniem do operacji?
jeśli objawy utrzymają się przez kilka kolejnych dni lub będziesz miała nawrot za jakiś czas to od razu umawiaj wizytę u specjalisty. Jeśli do tego dojdzie jeszcze pieczenie w przełyku, biały nalot na języku i wrażenie jakbyś taką gęstą ślinę przy przełykaniu miała to wtedy na "sygnale" do Gastrologa
na razie zmień dietę na lżejszą i może samo przejdzie...
Stary 2012-03-03, 23:17   #8936
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
jeśli objawy utrzymają się przez kilka kolejnych dni lub będziesz miała nawrot za jakiś czas to od razu umawiaj wizytę u specjalisty. Jeśli do tego dojdzie jeszcze pieczenie w przełyku, biały nalot na języku i wrażenie jakbyś taką gęstą ślinę przy przełykaniu miała to wtedy na "sygnale" do Gastrologa
na razie zmień dietę na lżejszą i może samo przejdzie...
Dziękuję W sumie przeczytałam o objawach tych chorób i żadne z nich nie pasują. Może to chwilowe. Ale poleżałam troszkę w łóżeczku i już prawie całkiem przeszło Nigdy nic takiego dziwnego mi się nie zdarzyło jeszcze dlatego się troszkę wystarszyłam. A dzisiaj całą pizze wpierdzieliłam, po tym od razu z TŻ na spacer, dźwiganie wózka dla niego, potem pchanie go i wnoszenie wózka. Może po prostu nie dałam organizmowi chwili odpoczynku po takim jedzonku i tak się to na mnie odbiło? I pewnie wyjdzie na to, że niepotrzebnie panikuje Normalnie bym się tym nie przejęła, ale jak czytam ile przeciwskazań zdrowotnych do operacji jest to wolę się martwić tak na zaś

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

A znalazłam taki dowcip:

Pewnego dnia nauczycielka pyta w szkole dzieci, co chciałyby dostać, by spełniło to ich marzenia. Zgłosiła się Kasia:
- Ja chciałabym mieć złoto, bo złoto jest warte dużo i mogłabym za niego sobie kupić Porsche!!
Na to Kaziu:
- A ja platynę, bo jest warta jeszcze więcej i mógłbym sobie za nią kupić Ferrari!!
Na to wyrwał się Jasiu:
- Proszę pani, ja to chciałbym mieć dużo silikonu! Moja siostra ma raptem dwa takie worki silikonu! Gdyby pani widziała, jakie luksusowe bryki parkują pod naszym domem!

Stary 2012-03-03, 23:22   #8937
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez princessnefretarri Pokaż wiadomość
Mi zrobila sie jakas mala ranka na prawej piersi i juz panikuje skad to... wie ktoras z Was moze cos o tym?
Jakis kawalek szwu Ci wylazi moze?

Stary 2012-03-04, 00:58   #8938
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam sie z przedmowczynia pod miesien u nierodzacych pod gruczol u mamusiek ,lecz w przypadku niedorozwoju piersi, deformacji niekoniecznie wynikajacej z posiadania dziecka lol konstrukcji ksztaltu piersi implant anatomiczny tylko. Mya Diva oczywiscie ma racje zalezy ile piers opadnie po ciazy wiec mozliwe efekty uboczne.Jesli zakladajac przytylas duzo w ciazy, potem dlugo karmilas, przy umieszczeniu pod miesien bardzo mozliwy efekt uboczny ( logicznie myslac ) efekt podwojnej pilki.Implant pod miesniem twardo trzymany przez miesien stoi w miejscu, piers naturalna opada.W przypadku implantu pod gruczol opada piers z implantem czyli zwis
A ja się nie zgodzę Jest tu wiele mamusiek i wszystkie mają pod mięsień. O nie, nie -podam Ci trzy przykłady kiedy miały pod gruczoł.
Nasz kochany Ulasek- piersi do porawki po roku.
Zanneta - implant się otorbił, porawiała to po kilu miesiącach.
No i ja- zdziwisz się może , ale za pierwszym razem jeden implant miałam włożony pod mięsień a drugi właściwie tylko pod gruczoł (lekarz chyba przysnął jak mi je wkładał). Jak się rozciągnęła pierś z tym który był wsadzony płyciej , a więc pod gruczoł, można zobaczyć na moich fociach po pierwszej operacji .
No i tyle- więcej osób które miały tak zrobione piersi nie pamiętam. Były jeszcze ze trzy takie osoby- ale zniknęły zaraz po operacji. Ta metoda jest już bardzo rzadko stosowana właśnie dlatego że piersi opadają i jest przy niej większe ryzyko cc.
I jestem pewna, że gdybyś dziś spytała wymienione wyżej osoby co myślą o tym sposobie implantacji - nie poleciłyby go z pewnością.

Ja nie polecam- teraz mam implanty większe o 200cc i nie opadają ,nie ciążą, nie rozciągają się, nie noszę staników "dzwigarów" które były nieodzowne po pierwszej operacji.

Cytat:
hej nie jestem specjalistka lol ale cos tam sprobuje.. przy implancie anatomicznym istnieje ryzyko przekrecenia sie ale teraz produkowane sa implanty anatomiczne teksturowane czyli zmniejszaja o wiele to ryzyko i wlasciwie jest niewielkie. Poza tym ilosc powiklan w wiekszosci zalezy od doswiadczenia i wiedzy doktora. Czytalam gdzies ze powiklania sa wieksze u jednych lekarzy u drugich wystepuja bardzo bardzo rzadko.. Prawidlowe umieszczenie wlasciwej wielkosci implantu hehe wlasciwej firmy ( chyba Mentory jednak) zmniejsza do minimum pojawienie sie komplikacji. Przemieszczenie sie implantu( odwrocenie do gory nogami lol) nie jest mozliwe po ciazy ( choc cholerka wie co organizm moze wymyslic) moze sie pojawic do kilku mc po operacji jesli ma.Implant okragly tez moze sie przemiescic ( tez ma swoj spod nie jest kula), naukowe zrodla wskazuja ze zdarza sie to tez wiele razy.Zreszta moda jest moda, mysle ze teraz jest moda na umieszczanie implantu pod miesien a w przyszlosci moze bedziemy tylko polykac tabletke i miec piekne boobsy .Tylko doswiadczony lekarz moze Ci dobrac implanty, on na pewno wie lepiej niz my.Buzialki
naukowe źródła fajnie napisałaś. A jacy to naukowcy zajmują się silikonowymi cyckami
I myślę , że to jednak nie moda - a postęp w medycynie. Hihihi normalnie jakbym słyszała jakiegoś leciwego lekarza, który kiedyś tylko tak operował a teraz dobre się skończyło I mówi pacjentką z wyrzutem- teraz to taka moda.

Cytat:
No wlasnie, Dziewczyny 'PO', gdybyscie mialy ustawic bol w pierwszym dniu po operacji w skali od 1 do 10 to na ile byscie go wycenily? Prosze, sprobujcie pomyslec i szczerze napiszcie jakie byly Wasze odczucia? Wiem, ze z biegiem czasu sie zapomina tym bardziej, ze ten bol daje w efekcie poczucie pewnosci, wreszcie czujemy sie 100% kobietami (oj, kiedy to bedzie, kiedy?!!!)
Po pierwszej operacji- na 4. Po drugiej na 6, w porywach na 8. Ja zupełenie bez prochów przeciwbólowych- w klinice bez jednego zastrzyku od bólu.

Cytat:
Hej Kiciu sila grawitacji zawsze robi swoje, szczegolnie przy wiekszych rozmiarach. W Twoim przypadku jesli ten implant jest tak duzy to na.pewno mija sie z celem umieszczanie pod gruczol.Poczytaj literature medyczna umieszczanie pod gruczol jest alternatywa dla uniesienia piersi.Jak znajde link to Ci przesle a co lekarz to inna szkola lol zreszta co do tego.opadania to jak juz mowilysmy przy metodzie pod miesien implant zostaje na miejscu a sama piers opada wiec moze pojawic sie efekt podwojnej pilk i i tak jak wczesniej mowilysmy sa plusy i minusy kazdej metody.Piersi opadaja z czasem w kazdym przypadku,sila grawitacji dziala na wszystko bebez wyjatku :-( a troche zmienie temat moj cyckowy celibat zostal przerwany wczoraj po 3.5 tyg po operacji lol .......... oto co moj TZ
powtarzal w kolko jak nakrecony lol .....They are f..ck..gorgeus ,they are f..ck... gorgeus they are amaizing lol i myslalam ze zwariowal.. a mi sie nie podobaj
a...Chyba nasze wyobrazenie o tym co facetom sie podoba jest inne ehh
Siła grawytacji działa zawsze- ale nie ma opcji by w obu przypadkach piersi rozciągnęły się równie szybko. Jak pisałam powyżej- teraz dwa lata op operacji moje piersi z implantami większymi prawie dwa razy są tam gdzie były. Za pierwszym razem - zwłaszcza lewa pierś , już po 4 miesiącach zaczęła podążać ku pępkowi.
Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Witam was.U mnie pogoda piekna! Czuje juz wiosne trzeba schowac kurtke zimowa.
Dziękuje dziewczyny za odpowiedz na moje pytania.ALE Mya te piersi na zdjęciu są .. chyba nie musze konczyc. Załamałam sie troche

I musze wam napisac moze przemysleniaWięc przeglądałam setki zdjęc, kazdy rozmiar wyglada u kazdego inaczej. Ale przy opadaniu piersi okragłych one jakby całe opadaja nie wiem jak to wytłumaczyc a przy anatomkach dzięki (chyba)kształcie łezki opadaja równomiernie nie wiem czy rozumiecie mnie?ale nie wiem jak inaczej to wytłumaczyc.

I znowu mam dylemat czy anatomki czy okrągle? I czy wieksze czy mniejsze? Moze jednak nie szalec przed ta ciaza? I albo anatomki 440cc albo okragle420cc bo takie mam do wyboru. Ale czy to bedzie mnie zadowalalo.

Ale sie rozpisałam. Ale ja tylko chce POCZUC SIE KOBIETA
Tak Olivko- przed ciąża nie ma co szaleć z wielkością. Wystarczy rozsądny rozmiar- bo z kolei dla zbyt małego nie ma co się operować.

Cytat:
Napisane przez anink Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczynki!!! Dawno mnie tu nie było, pochłonęła mnie praca, więc miałam baaaaaardzo dużo zaległości do czytania! Ale dałam radę W czwartek minęły 3 tygodnie od mojej operacji i chcę podzielić się z Wami moimi refleksjami na temat WIELKOŚCI, KTÓREJ TAK BARDZO SIĘ BAŁAM!!! Dla przypomnienia - mam anatomiczne Allergany 410 o pojemności 410ml. Pisałam tu o moich obawach - że przy moim wzroście 161 cm. będę wyglądać jak Pamela. Większość z Was pocieszała mnie, że wcale nie będą ogromne - mało tego, chyba MYA napisała, że pewnie przyjdzie jeszcze moment, że pomyślę "MOGŁAM WZIĄĆ WIĘKSZE"... Szczerze??? Jak to wtedy przeczytałam, to pomyślałam, że chyba powariowałyście i że nigdy w życiu tak nie pomyślę!!! I co? I blisko mi do tego - wprawdzie nie żałuję, że nie wzięłam większych - zresztą nikt w życiu by mnie wtedy do tego nie przekonał, bo nawet tych 410 bałam się jak diabeł święconej wody ale na dzień dzisiejszy mówię z całą pewnością, że mniejszych na pewno bym nie chciała!!! Wyszły takie w sam raz, w pracy nikt się nie zorientował, pasują do mojej sylwetki idealnie i w ogóle wszystko jest SUPER. I w tym miejscu DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM, KTÓRE PRZEKONYWAŁYŚCIE MNIE, ŻE MAM SIĘ NIE BAĆ ROZMIARU - MIAŁYŚCIE 100% RACJI
Cycuchy powoli dochodzą do siebie, z lewego prawie zeszły te okropne siniaki, choć jest jeszcze trochę bardziej spuchnięty, niż prawy, ale mam nadzieję, że to kwestia czasu...?
I jeszcze pytanie do naszych Ekspertek - Mya bądź Joasi - odpowiedzcie mi proszę w wolnej chwili - o co chodzi z metodą Dual Plane??? Dopiero teraz wyczytałam w swoich papierach, że implant mam umiejscowiony właśnie tą metodą - częściowo pod mięsień i częściowo pod gruczoł... o co chodzi???Pozdrowienia i buziaki dla Wszystkich!!!
Hihi- jeszcze nadejdzie i taki dzień, jak powiesz że szkoda że nie są większe No nie , żartuje- oby tak nie było. 410 to fajny rozmiarek- będą śliczne panienki jak już dorosną.
Opuchlizną się nie martw- 3 tygodnie to nic dla obrzeku po operacji. Do 4 msc będzie Ci jej ubywać- i nie bedzie się to odbywać równo z każdej strony.
Dual Plane- pod "dwie warstwy", a więc pod mięsień piersiowy większy i pod gruczoł. Jest to normalna metoda zwana inaczej po prostu - pod mięsień , a więc tak jak mają tu zrobione w ogromnej większości inne dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
Olivka oni tym dołowaniem chcą skłonic Cie do zmiany decyzji a Tż twojego nie rozumiem!!! bo ok, martwi sie ale skoro wiedział na co zbierasz to co ..nie rozmawialiście w tym okresie o tym, co on o tym sądzi itp. , przespał ten czas cczy jak???...to jest naprawdę nie poważne bo to jest powazna decyzja i nie dziwie sie ze sie kłócicie, zawiodłabym sie na swoim gdyby się tak wobec Mnie zachował i jakby jeszcze tak z moja mamusią wrrrr..tym bardziej że człowiek się martwi i potrzebuje wsparcia..i swojej mamie też nie chciałam mówić bo czułam że zacznie się nagonka EMOCJONALNA wiec juz wiele rzeczy jej nie mówie, przykre no ale cóż;/..te wszystkie za i przeciw, czy napewno i jeszcze to z rodzina to juz wogóle duży stres
Mam wielka nadzieje że jakos do nich dotrzesz, najlepiej to jak z mama utniesz ten temat.

ja własnie szukam sobie cos nowego z tego typu koszulek i natrafiłam na cos takiego , a mianowicie takiego efektu jakiego każda z Nas starała sie uniknąć ..tutaj chyba są za małe implanty hmm

http://www.sexy-bielizna.eu/Cristin_...gi_p20619.html
Gdyby ta focia nie była wylizana- można by gdybać bo ta przerwa wygląda niezdrowo- jakby cc było albo inne kłopoty. Nawet dwie piłki u bardzo szczupłej osoby nie powinny dać tak płaskiej i przyrośnietej przerwy między piersiami.
Cytat:
Napisane przez barbieee Pokaż wiadomość
Juz wykasniam....

snie zaprzeczam ze mam wyjsciowe 75 B ale takie pushapowe B....zawsze chcualm mic duzy biust moj jest dobry ale maly jak ubire sama bluzke to jestem zuperlnie plaska tlyko stanik z push upem(od ktorego boli mnie juz wsyztko)powoduje u mnei zbieranie boiustu i to ze wyglada ok..chcualbym chodzic bez stanika w lecie meic sterczacy ponetny biust bo z duzym naturalnym nie da sie ebz stanika wiem to po kolezankach duzy biust to zwis od zawsze...nisci koronkowe taniki, sexowna bileine dzienna i nocna czuc sie sexy na plazy i na codzien a ja martwie sie tlyko jakis troj czy bielizne kupic zeby wygladalo jakby miala cos i co tu poupychac tlyko co to da jak sciagne to juz gorzej no i ten stres na plazy..wyjdzie mi bokiem wypynie w basenie...moj facet czasmi mi dogryza bo wie ze mam obsesje i mowi"ale masz cycochy w stym staniku a po sciagmneiciu /niespodzianka;P"..marzy mi sie koszulka nocna z dekoltema ja tlyko pizamy zakladm zeby odwrocic uwage staniki tlyko push upy stoej kapielowe tlyko mega pushapy zadne bikini(marze o bikini, marze o koronkach)

poza tym nie mowialm wam ale jestem od 7 lat modelka i stersujace ejst dla mnie jak na pokazach bielziny czy storjiow kapielowych musze upychac te slikonowe wladki zeby biust wygladal na duzy takie ktore jedna z was prezentowala ogromne ktore przy odrobinie ruchu moga wyjsc bokiem...ja pokazuje moje cialo na codzien nie tlyko przy pokazach bielziny ale tez odziezy na zdjeciach itp. chce sie czuc komfortowo w zyciu prywatnym przede wsyztkim ale tez i w pracy;(( dlatego....
Hm.. modelka z takimi dużymi piersimi (wskazałaś największe piersi na forum za takie jakie chcesz ). Toż Ty teraz masz piersi jak dobra modelka. Z tego co się orientuje - bywając np. na forach gdzie modelki wrzucają swoje focie - modelki z widocznymi zrobinymi piersiami są besztane z mety , bez szans na jakieś uznanie i podziw No ale są oczywiście różne potrzeby i rożne pokazy- jak na zdjeciu z linku który tu dziś był wklejony gdzie modelka pokazuje nakładki na sutki i piersi ma duże.
A co do rodziny i wsparcia- powiedziałaś A , musisz mieć teraz odwagę powiedzieć B. Jeśli tego chcesz na prawdę i jeśli jesteś odpowiednio silna to bez wzglądu na wszystko operację zrobisz .
Jeśli nie masz tyle sił by zostać z tym sama-to może jest jeszcze nie czas.W takim przypadku lepiej przełóż operację i zrób ją wtedy, kiedy będziesz już na tyle samodzielna , że bez niczyjej pomocy,wsparcia, finansowania i pozwolenia sobie poradzisz .

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Myslisz? Nie przeceniac mowisz?
Myslisz ze facet nie czuje?
No my bysmy u siebie wyczuły pewnie:d
No jasne- nie przeceniaj, facet to nie lekarz- facet piersi nie bada tylko się nimi cieszy.
Po co facet ma się zastanawiać nad tym co Ty masz w piersi i jeszcze sprawdać czy brzegi czuć. Oni chcą jak najszybciej skończyć temat po operacji i zapomnieć o wszytkim.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-03-04 o 01:43
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 01:31   #8939
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wszystkich Wpadłam dziś na chwilkę. Dostałam dwie piąteczki z egzaminów Jutro jeszcze jeden i będzie po... do następnej sesji oczywiście Co słychać nowego? Jak ćwiczenia a pupę? Ja dzisiaj będę robić "to" z tym panem
Dwie piąteczki to już widomo do kogo się na korepetycje wybrać po tym jak się czas marnuje na cyckowym forum
Ja wczoraj jednak nie odpuścilam temu panu- ale tylko 6,5 min było

Cytat:
Tak, tu jest najlepsza grupa wsparcia jaka istnieje!!!!! Ja tylko dzięki niej nie skończyłam u czubków po pierwszej operacji
No tylko z tym chlebem .....mój wczorajszy miałam Zabulkowi wysłać bo chciała ale by go mogli wziąść za broń biologiczną jakby paczkę prześwetlili normalnie mury można było nim burzyć

Cytat:
Gratulacje i powodzenia

Ja mam długie. Za pierwszym razem zalożyłam gumkę i spięłam je na płasko spinkami żeby mi się wygodnie leżało. Bałam się warkocz zapleść po pierwsze dlatego żeby na nim nie leżec na stole, a po drugie jakoś mi się wydawało że mi go gdzieś przytną . Ja mam długaśne włosy- do pupy. No i podpięłam je spinkami z boków i krokodylkiem na górze- i anestezjolog , już na stole mi kazał tą spinkę wyciągnąć Jak się obudziłam to włosiska miałam wszędzie. Mnie bardzo nie bolało za pierwszym razem więc sobie podpięłam ten bałagan jak tylko wstałam.
Za drugim razem - nauczona doświadczeniem- zaplotłam już warkocz bardzo zcisło tak by wytrzymal choć jeden dzień w łożku, wzmocniłam go lakierem. Hihi Pani dr jak się położyłam sama podniosła mój warkocz , pokazała wszystkim i powiedziała " zobaczcie co my tu mamy, musimy uważać na ten warkocz" Była opcja by mi czepek fizelinowy założyć żeby się gdzieś nie wplątał W łóżeczku jak się obudziłam warkocz leżał na poduszce a nie pod plecami Więc problemu nie było.
Następnego dnia miała mnie odwiedzić w klinice jedna nasza koleżanka z forum i porosiłam ją za wczasu żeby mi te włosy uczesała przy okazji. Ale przed jej przyjściem ogarnęłam się jednak sama- umyłam, umalowałam troszkę i uczesałam nawet
Więc najlepiej zapleść sobie dobierany albo mocno warkocz - nisko by leżec było wygodnie i bez grubej gumki na końcu i początku . Na sali operacyjnej jakby problem był poroś o czepek na głowę. Warkocz przetrwa do następnego dnia , a może nawet nie będziesz musiała nic poprawiać przed wyjściem. Ja leżałam w klinice dwa dni - inaczej też bym go pewnie nie ruszała.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-03-04 o 01:46
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 01:49   #8940
gwendolinka
Zadomowienie

Szczerze mówiac, jak już Mya temat modelek podniosła...
ja sie tematem interesuje i absolutnie duzy biust nie jest nikomu tam potrzebny a raczej przeszkadza. Wszystkie gorsety, sukienki, dopasowane topy w malych rozmiarach- czyli rozmiarach modelkowych nie pasują na zadne piersi wieksze od C. Im większy biust tym większy problem. Głupia sprawa kiedy modelka na przymiarce przed pokazem nie dopina sie w zadna gorsetową sukienką, albo kiedy w dopasowanym wiosennym wpłaszczu rozchodzą sie napy. Wygląda to słabo. No i bierzemy pod uwagę rowniez to ze implant to nie miekki cycek który sie upchnie i rozpłaszczy jak trzeba, żelka sie nie wcisnie w za mała sukienke Ja mam implant 325 w cyckach lekko ponad 90 a sukienki wskoczyły mi o rozmiar wieksze
Bielizny nie mogłabym chyba wcale reklamować Bo teraz kupno stanika sprawia mi dosyc duzy problem. 65 F to jednak nie jest super uniwersalny rozmiar.
Jedyny modeling ktory mi przychodzi do głowy to erobranża.
Nawet zwykłe fotosesje w bieliznie z duzym biustem to tez nie najlepsza sprawa bo staniki w wiekszych rozmiarach są czesto szyte porządnie i stabilne i mocno zakrywajace, to optycznie obciaza sylwetkę jak i duzy biust.
Wiec przyznam sie , ze zupełnie nie rozumiem o co chodzi z tym modelingiem do ktoego potrzebny duzy biust,

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości