|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8911 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Barbie skoro Tobie przeszkadzają Twoje piersi to zrób je, przecież to my same mamy dobrze czuć się w swojej skórze
Niektóre osoby mogą być zdziwione Twoją decyzją, ponieważ chciałyby mieć chociaż takie jak Twoje. Dziewczynki ale zauważcie, że każda ma jakiś swój powód, przez co czuje się źle i chce to zmienić. Mam nadzieję, że uda Ci się przekonać chociaż TŻ i zacznie Cię wspierać tak jak być powinno
|
#8912 |
|
Zakorzenienie
|
Barbie ja Cie rozumiem, pomimo tego że masz piersi. Jeżeli jednak nie czujesz sie z tym dobrze to chociaz kazdy bedzie mowil ze jest ok nie bedzie ok. Ja na codzień chodze w wypchanym staniku mam rózne wkładki od koloru do wyboru
Ale mam ich dość jak wracam do domu to pierwsze co robie to sciagam to dziadostwo. Jednak mam kolezanke która ma identyczne piersi jak Ty i jej zazdroszcze na prawde. Jeżeli odkładałas na piersi i ciezko na to pracowałas to i tak je powiekszych chociaz kazdy by Ci to odradzał![]() A jezeli chodzi o prace modelki to z tego co zauwazylam to modelki nie maja duzych piersi
|
|
|
|
#8913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze jak ogladam pokaz bielizny to zazdroszcze im tych cialek...---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- takie np moglabym miec http://www.sexy-bielizna.eu/_Jutta_B...ne_p18891.html ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- uciekam dziewczynki, wkoncu udalo mi sie ruszyc auto, bo rano mylam go w srodku i ja glupia blondynka wlaczylam radio i dmuchawe na full zeby fotele wyschly, a nie odpalilam silnika hehe ![]() buziaki, milego wieczorku
|
|
|
#8914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#8916 |
|
Raczkowanie
|
dzięki Kicia ja do Kasprzyka ale mogę dopiero w maju, wcześniej nie wygospodaruję czasu na spokojną rekonwalescencję
![]() no i znowu cytatu nie wstawiłam... ale wiadomo o co chodzi otermin zwolniony przez Sherry
Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-03-03 o 20:01 |
|
|
|
#8917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze ja jestem przewrazliwona a faceci nic nie czują?
|
|
|
|
|
#8918 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Wpadłam dziś na chwilkę. Dostałam dwie piąteczki z egzaminów Jutro jeszcze jeden i będzie po... do następnej sesji oczywiście Co słychać nowego? Jak ćwiczenia a pupę? Ja dzisiaj będę robić "to" z tym panem
|
|
|
|
#8919 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co Babeczki? Jesteście niesamowite!!!
Zrobiłyście/Zrobicie cycki, ćwiczycie pupę, pieczecie chleb a na śniadanie wcinacie siemie...a do tego jesteście niewyczerpanym źródłem pozytywnej energii fajnie że trafiłam na te forum bo z taką grupą wsparcia to żadna operacja nie straszna
|
|
|
|
#8920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja mam do dlugowlosych Cycolinek nastepne pytanie, jak sobie radzilyscie z czesaniem i zwiazywaniem wlosow skoro nie mozna podnosic rak powyzej poziomu? Sprobowalam i tak nie da sie zwiazac wlosow! Przeciez stara baba nie bedzie biegac z rozwianym wlosem jak anielica!
|
|
#8921 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
))
|
|
|
|
|
#8922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i wymyśliłam że zrobię warkocz dobierany lub taki kok na czubku głowy jak Mała Mi i jakoś te pierwsze 3 dni w ten sposób wytrzymam bez mycia i czesania włosów, na 4 dzień do fryzjera na mycie i czesanie ( bo chyba w pozycji z odchyloną głową będzie najbezpieczniej) i kolejne 3 dni zlecą a po tygodniu to chyba już dam radę umyć włosy trzymając głowę w dół ewentualnie mąż mi umyje ![]() ale może dziewczyny które już to przeszły poradzą coś lepszego
|
|
|
|
|
#8923 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja taki noszę na codzień i tez myślam,ze to najlepsze wyjście na operacyjke i te dni po a potem ktoś w domku pomoże. Trzeba zrobić próbę czesania TŻ -owi |
|
|
|
|
#8924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi zrobila sie jakas mala ranka na prawej piersi i juz panikuje skad to... wie ktoras z Was moze cos o tym?
|
|
|
|
|
#8925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kupilam opaske i pierwsze 2 dni sie nie czesalam ![]() Tak wygladalam 2 dni po operacji Pozwiedzalismy Ostrave i czekalismy na pociag do Pragi
|
|
#8926 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mała MI... ja taki również noszę na codzień i na conoc też w sumie Ja w rozpuszczonych włosach to widok zapomniany prawie Ale mam coś czego będziecie mi zazdrościć Męża.... FRYZJERA
|
|
|
|
|
#8927 |
|
Raczkowanie
|
Ihaha http://www.youtube.com/watch?v=pByBu...&feature=share
To tak dla poprawy nastrojów ![]()
|
|
|
|
#8928 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
:d |
|
|
|
|
#8929 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#8930 |
|
Raczkowanie
|
Michaśka a to nie jest tak, że szewc bez butów chodzi?
![]() Mam koleżanki, których mężowie są kucharzami i co? i nic nie gotują w domu
|
|
|
|
#8931 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny ja to jestem ciekawa jak to będzie po operacji z tymi włoskami, bo ja to muszę mieć co drugi dzień umyte. Mnie inaczej szlag by trafił i jak brudas bym się czuła i od razu samopoczucie znacznie gorsze. Ehh umyć mi będzie miał kto tylko nie bardzo będzie jak:/ Bo będziemy u szwagierki mieszkać w tym czasie a tam oni wannę mają i jedyny sposób to schylać się nad wanną a wtedy musiałabym się rękami wspierać o wanne żeby nie wyrżnąć
Cholercia ja dzisiaj mam jakiś dziwny problem...mam straszny ból nadbrzusza a w miejcu gdzie jakby łączą się żebra, tak po środku mam jakby napompowane, nadęte i bardzo mnie to boli. Ciężko mi oddychać, cokolwiek nie zrobię to mnie boli jeszcze bardziej. Nie wiem co jest cholera jasna grane:/:/
|
#8932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tym czasem nie jedz cytrusów i unikaj potraw cieżkostrawnych, tłustych, smażonych słodyczy, czekolady, kawy i nie pal - jeśli palisz... Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-03-03 o 22:27 |
|
|
|
|
#8933 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
po części masz rację Ale głowę myje mi zawsze Uwielbiam kiedy to robi![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- kazał również pozdrowić i dziękować Więc pozdrawiam i dziękuje.---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
i ogórków nie jedz, bo jeśli to refluks to najgorsze to ogórki. |
||
|
|
|
#8934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tłuste, ciężkostrawne, kawke (w sumie to co ja pije kawa nazwać nie można) i palę![]() Słodycze czasem Hmm....a ja się tak zastanawiam czy to nie od okresu?? W sumie raczej nigdy nie mam boleści brzucha ani nic podobnego, ale ostatnio coś mi się troszkę przytyło (2kg) i to większość w brzuch poszło a non stop coś jem i ciągle głodna chodze. TŻ już mnie starszy, że w ciąży jestem:/:/Zastanawia mnie czy tego typu choroby mogą być przeciwskazaniem do operacji?
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-03-03 o 22:38 |
|
|
|
|
#8935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na razie zmień dietę na lżejszą i może samo przejdzie... |
|
|
|
|
#8936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy nic takiego dziwnego mi się nie zdarzyło jeszcze dlatego się troszkę wystarszyłam. A dzisiaj całą pizze wpierdzieliłam, po tym od razu z TŻ na spacer, dźwiganie wózka dla niego, potem pchanie go i wnoszenie wózka. Może po prostu nie dałam organizmowi chwili odpoczynku po takim jedzonku i tak się to na mnie odbiło? I pewnie wyjdzie na to, że niepotrzebnie panikuje Normalnie bym się tym nie przejęła, ale jak czytam ile przeciwskazań zdrowotnych do operacji jest to wolę się martwić tak na zaś![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- A znalazłam taki dowcip: Pewnego dnia nauczycielka pyta w szkole dzieci, co chciałyby dostać, by spełniło to ich marzenia. Zgłosiła się Kasia: - Ja chciałabym mieć złoto, bo złoto jest warte dużo i mogłabym za niego sobie kupić Porsche!! Na to Kaziu: - A ja platynę, bo jest warta jeszcze więcej i mógłbym sobie za nią kupić Ferrari!! Na to wyrwał się Jasiu: - Proszę pani, ja to chciałbym mieć dużo silikonu! Moja siostra ma raptem dwa takie worki silikonu! Gdyby pani widziała, jakie luksusowe bryki parkują pod naszym domem!
|
|
#8937 |
|
Raczkowanie
|
Jakis kawalek szwu Ci wylazi moze?
|
#8938 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest tu wiele mamusiek i wszystkie mają pod mięsień. O nie, nie -podam Ci trzy przykłady kiedy miały pod gruczoł. Nasz kochany Ulasek Zanneta No i ja- zdziwisz się może , ale za pierwszym razem jeden implant miałam włożony pod mięsień a drugi właściwie tylko pod gruczoł (lekarz chyba przysnął jak mi je wkładał). Jak się rozciągnęła pierś z tym który był wsadzony płyciej , a więc pod gruczoł, można zobaczyć na moich fociach po pierwszej operacji . No i tyle- więcej osób które miały tak zrobione piersi nie pamiętam. Były jeszcze ze trzy takie osoby- ale zniknęły zaraz po operacji. Ta metoda jest już bardzo rzadko stosowana właśnie dlatego że piersi opadają i jest przy niej większe ryzyko cc. I jestem pewna, że gdybyś dziś spytała wymienione wyżej osoby co myślą o tym sposobie implantacji - nie poleciłyby go z pewnością. Ja nie polecam- teraz mam implanty większe o 200cc i nie opadają ,nie ciążą, nie rozciągają się, nie noszę staników "dzwigarów" które były nieodzowne po pierwszej operacji. Cytat:
fajnie napisałaś. A jacy to naukowcy zajmują się silikonowymi cyckami I myślę , że to jednak nie moda - a postęp w medycynie. Hihihi normalnie jakbym słyszała jakiegoś leciwego lekarza, który kiedyś tylko tak operował a teraz dobre się skończyło I mówi pacjentką z wyrzutem- teraz to taka moda.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No nie , żartuje- oby tak nie było. 410 to fajny rozmiarek- będą śliczne panienki jak już dorosną. Opuchlizną się nie martw- 3 tygodnie to nic dla obrzeku po operacji. Do 4 msc będzie Ci jej ubywać- i nie bedzie się to odbywać równo z każdej strony. Dual Plane- pod "dwie warstwy", a więc pod mięsień piersiowy większy i pod gruczoł. Jest to normalna metoda zwana inaczej po prostu - pod mięsień Cytat:
bo ta przerwa wygląda niezdrowo- jakby cc było albo inne kłopoty. Nawet dwie piłki u bardzo szczupłej osoby nie powinny dać tak płaskiej i przyrośnietej przerwy między piersiami.Cytat:
No ale są oczywiście różne potrzeby i rożne pokazy- jak na zdjeciu z linku który tu dziś był wklejony gdzie modelka pokazuje nakładki na sutki i piersi ma duże. A co do rodziny i wsparcia- powiedziałaś A , musisz mieć teraz odwagę powiedzieć B. Jeśli tego chcesz na prawdę i jeśli jesteś odpowiednio silna to bez wzglądu na wszystko operację zrobisz Jeśli nie masz tyle sił by zostać z tym sama-to może jest jeszcze nie czas.W takim przypadku lepiej przełóż operację i zrób ją wtedy, kiedy będziesz już na tyle samodzielna , że bez niczyjej pomocy,wsparcia, finansowania i pozwolenia sobie poradzisz . Cytat:
, facet to nie lekarz- facet piersi nie bada tylko się nimi cieszy. Po co facet ma się zastanawiać nad tym co Ty masz w piersi i jeszcze sprawdać czy brzegi czuć. Oni chcą jak najszybciej skończyć temat po operacji i zapomnieć o wszytkim.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-03-04 o 01:43 |
|||||||||
|
|
|
#8939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już widomo do kogo się na korepetycje wybrać po tym jak się czas marnuje na cyckowym forum Ja wczoraj jednak nie odpuścilam temu panu- ale tylko 6,5 min było Cytat:
No tylko z tym chlebem .. ...mój wczorajszy miałam Zabulkowi wysłać bo chciała normalnie mury można było nim burzyćCytat:
. Ja mam długaśne włosy- do pupy. No i podpięłam je spinkami z boków i krokodylkiem na górze- i anestezjolog , już na stole mi kazał tą spinkę wyciągnąćZa drugim razem - nauczona doświadczeniem- zaplotłam już warkocz bardzo zcisło tak by wytrzymal choć jeden dzień w łożku, wzmocniłam go lakierem. Hihi Pani dr jak się położyłam sama podniosła mój warkocz , pokazała wszystkim i powiedziała " zobaczcie co my tu mamy, musimy uważać na ten warkocz" Była opcja by mi czepek fizelinowy założyć żeby się gdzieś nie wplątał W łóżeczku jak się obudziłam warkocz leżał na poduszce a nie pod plecamiNastępnego dnia miała mnie odwiedzić w klinice jedna nasza koleżanka z forum i porosiłam ją za wczasu żeby mi te włosy uczesała przy okazji. Ale przed jej przyjściem ogarnęłam się jednak sama- umyłam, umalowałam troszkę i uczesałam nawet Więc najlepiej zapleść sobie dobierany albo mocno warkocz - nisko by leżec było wygodnie i bez grubej gumki na końcu i początku . Na sali operacyjnej jakby problem był poroś o czepek na głowę. Warkocz przetrwa do następnego dnia , a może nawet nie będziesz musiała nic poprawiać przed wyjściem. Ja leżałam w klinice dwa dni - inaczej też bym go pewnie nie ruszała.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-03-04 o 01:46 |
|||
|
|
|
#8940 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze mówiac, jak już Mya temat modelek podniosła...
ja sie tematem interesuje i absolutnie duzy biust nie jest nikomu tam potrzebny a raczej przeszkadza. Wszystkie gorsety, sukienki, dopasowane topy w malych rozmiarach- czyli rozmiarach modelkowych nie pasują na zadne piersi wieksze od C. Im większy biust tym większy problem. Głupia sprawa kiedy modelka na przymiarce przed pokazem nie dopina sie w zadna gorsetową sukienką, albo kiedy w dopasowanym wiosennym wpłaszczu rozchodzą sie napy. Wygląda to słabo. No i bierzemy pod uwagę rowniez to ze implant to nie miekki cycek który sie upchnie i rozpłaszczy jak trzeba, żelka sie nie wcisnie w za mała sukienke Ja mam implant 325 w cyckach lekko ponad 90 a sukienki wskoczyły mi o rozmiar wieksze Bielizny nie mogłabym chyba wcale reklamować Bo teraz kupno stanika sprawia mi dosyc duzy problem. 65 F to jednak nie jest super uniwersalny rozmiar. Jedyny modeling ktory mi przychodzi do głowy to erobranża. Nawet zwykłe fotosesje w bieliznie z duzym biustem to tez nie najlepsza sprawa bo staniki w wiekszych rozmiarach są czesto szyte porządnie i stabilne i mocno zakrywajace, to optycznie obciaza sylwetkę jak i duzy biust. Wiec przyznam sie , ze zupełnie nie rozumiem o co chodzi z tym modelingiem do ktoego potrzebny duzy biust,
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

Niektóre osoby mogą być zdziwione Twoją decyzją, ponieważ chciałyby mieć chociaż takie jak Twoje. Dziewczynki ale zauważcie, że każda ma jakiś swój powód, przez co czuje się źle i chce to zmienić. Mam nadzieję, że uda Ci się przekonać chociaż TŻ i zacznie Cię wspierać tak jak być powinno

Nie przeceniac mowisz?

fajnie że trafiłam na te forum bo z taką grupą wsparcia to żadna operacja nie straszna

...mój wczorajszy miałam Zabulkowi wysłać bo chciała