Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 22:50   #3841
Ula_87
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
A co do reszty - na wszystko przyjdzie czas, nie oczekuj wielkiej poprawy w krótkim czasie, bo jednak emocje muszą powoli się uspokajać. Człowiek nie robot - nie przeprogramuje się tak szybko
Gdybyś po tym co się działo w ciągu ostatnich paru miesięcy bardzo szybko wróciła do formy, to to byłoby dla mnie dziwne. A tak - masz uczucia, jesteś wrażliwa, to wiadomo, że trzeba to wszystko jakoś przetrawić, by potem spokojnie odbeknąć - że się tak wyrażę

A i dziś myślałam o Tobie, o Twoim wielkim sukcesie, jeszcze raz gratuluję, to naprawdę wielkie coś
Myślę, że powinnaś zapisywać swoje sukcesy, bardzo dokładnie O ile już ktoś Ci tego nie doradził. I co do ostatniego sukcesu - nie krępuj się, na kilku kartkach możesz to opisać, w razie czego - pomożemy Opisz trudną sytuację w jakiej się znalazłać, emocje z tym zwiazane oraz to, że zwyciężyłaś, z kim zwyciężyłaś. Opisz, że jesteś z siebie dumna, że my jesteśmy i w ogóle wczuj się w rolę bohatera i to opisz i zachowaj!
Swoje porażki też zapisuj, ale w inny sposób
Ale to potem, bo cóż o porażkach pisać, skoro tu pasmo sukcesów sie zaczęło

Napisałam PW
Kochana, jesteś naprawdę bardzo mądra! Nie słodzę, mówię szczerze. Twoje wypowiedzi są bardzo zbliżone do tego co mi mówi Mama (a mówi baardzo mądrze) i jeszcze jedna ważna osoba, która mi pomaga (domyślasz się pewnie, o kim mówię) - a to coś znaczy.
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 22:59   #3842
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Smerfi - poka swoje w świetle dziennym

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Ale szary ten naturalny kolor, co?
Mój też jest szary Szary jest fajny, nigdzie takiego koloru farby nie znajdziesz jaki masz naturalny!
Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Wrzucałyście dziś te swoje widoki z okna to i ja zrobiłam https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=125130 w komentarzu dałam linka do dużego zdjęcia bo zupełnie nic nie widać
Bardzo ładny widok

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Może koczek, taki jak na skarpetce?

Smerfi, chyba i mi będziesz musiała przeprowadzić terapię
Będziemy sobie urządzać tutaj terapie grupowe, grupa wsparcia, na wątku tutaj się nie zginie

Co do koka - podobny problem jak z kucykiem Wyglądałoby jakbym miała doczepione włosy, chyba będę musiała pozostać przy warkoczu, bo tu przynajmniej kolor stopniowo przechodzi, a nie jak w kucyku - do frotki ciemne, za - jasne
Cytat:
[/COLOR]

Napisałam PW
Kochana, jesteś naprawdę bardzo mądra! Nie słodzę, mówię szczerze. Twoje wypowiedzi są bardzo zbliżone do tego co mi mówi Mama (a mówi baardzo mądrze) i jeszcze jedna ważna osoba, która mi pomaga (domyślasz się pewnie, o kim mówię) - a to coś znaczy.
[/COLOR]
Dziękuję

Postaram się odpisać, zanim powieki na dobre mi się zamkną
W sensie do snu, nie że schodzę z tego świata, tak to zabrzmiało
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 22:59   #3843
Ula_87
Wtajemniczenie

Kiedyś mi się zrobił taki szary szary jak farbowałam mocno popielatą farbą,a do tego używałam płukanki do siwych i blond
Stary 2012-03-03, 23:01   #3844
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Hohoho.. tu bym miała (niestety) spore pole do rozpisania.

Zazdrość zawsze, już od dziecka (!) - np. byłam zła na koleżanki za to,że się przytulają do mamy - mi towarzyszyła. Ale to ewidentnie wynika z zerowego poczucia własnej wartości i strachu przed odrzuceniem.
Prawdą jest,że większość moich chłopaków miało ze mną piekło Histerie o rozmowy z koleżanką, płacz jak koleżanka zadzwoniła, płacz jak wychodził gdzieś z kolegami. Koszmar. Winię się za to niesamowicie, ale z drugiej strony - staram się nad tym pracować. W poprzednim związku już lepiej mi to wychodziło, chociaż to również było jednym z powodów rozstania.

A wiesz co. Ja też jestem zazdrośnikiem. I czasami boję się że TŻ będzie miał ze mną piekło. Zdarzają mi się niczym nie usprawiedliwione ataki złości, bądź zazdrości.. Czasami naprawdę wspólczuje mojemu TŻ. Zloty chłopak z niego że to wytrzymuje Ale wracając do Ciebie, nie zadręczaj się z tego powodu. Najważniejsze jest to, że widzisz błędy w swoim zachowaniu i starasz się nad tym pracować. To znaczy że mądra z Ciebie dziewczyna a nie jakaś zazdrośnica psychopatka. Ja akurat co do wyjść z kolegami to sama go namawiam, ale jak się koło niego kręcą jakieś dziwne dziewczyny, oooo,wtedy to pokazuje pazury i uwierz mi, potrafię być ostra

Cytat:
Ula, ja dłuższy czas czułam się źle z tego powodu, że sama jestem. I wiele razy tu marudziłam i w ogóle
Ale teraz mogę powiedzieć, że jest mi dobrze Jak kogoś poznam, ok, jak nie - ok Ja byłam w dwóch związkach, prawie 4 lata i z pół roku, ale co to ma do rzeczy? Od wszystkiego można się odzwyczaić. Rodzimy sie sami i sami umieramy. Myślę, że zbyt wielką wagę przykłada się dzisiaj do szukania tych "połówek", że to takie strasznie ważne i że jak się z kimś będzie to problemy znikną. G**** prawda

Jak ktoś jest sam, a myśli o tym, by kiedyś być w poważnym związku, to nie powinien zacząć od szukania kogoś tam, albo marnowania czasu na martwieniu się tym, że nikogo jeszcze nie ma. Jeśli chce się być w dobrym związku w przyszłości, to trzeba zadbać o grunt tego związku, czyli o siebie A wtedy nawet jak się nikogo mieć nie będzie to i tak będzie fajnie
Poznanie kogoś nie rozwiązuje problemów, co najwyżej może stworzyć nowe, choć wiadomo, że życie uprzyjemnić może Ale chodzi mi o to, że to nie jest klucz do szczęśliwego życia
zgadzam się ze wszystkim, mądre podejście.

Cytat:
Cytat:
Smerfi - jak zwykle - Smerfkowe mądrości
Zapisuj się na tą psychologię i to już!

Mówisz mądrze, racjonalnie i z sensem.
I niby czytając to mówię sobie w duchu - ma racje. a z drugiej strony - czuje, jakby to tak odbiegało od tego, jaka ja jestem i jakie ja mam do tego podejście. No cóż, tak już mam i tyle. Źle mi samej i dużo lepiej się czułam będąc z kimś, nawet jak ten związek był nie satysfakcjonujący lub toksyczny
Prawdą też jest, że jak zmienię pewne sprawy w sobie, przepracuję je itp to możliwe,że i podejście się zmieni.
Nie chcę też żyć uczepiona do partnera, dusząc go, bo też nie o to chodzi.
A na siłę nie zamierzam nikogo szukać
Ja to bym chciała exTŻ
Mówiłam Wam o tej wpadce z Badoo - z nudów tam się zalogowałam na kilka dni - zasypali nie wiadomościami a ja co? Poczucie obrzydzenia,w ogóle nie chciałam z nimi pisać, chociaż to nie były jakieś erotyczne wiadomości. Natychmiast skasowałam konto. No ale cóż, widocznie dla mnie to za wcześnie.

Dobra, nevermind, nie będę znów tu nudzić tematyką moich problemów itp.
Powiem Ci w sekrecie, że ja też miałam konto na tym portalu i gadałam przez niego ze znajomymi, taka zabawa, aż kiedyś jakiś pijany koleś do mnie napisał i o dziwo nie zignorowałam, a teraz to mój TŻ

Także, nie szukaj nikogo na siłę,ciesz się zyciem singla, a TŻ sam spadnie z nieba to moja teoria ja akurat tutaj nie mam co gadać bo ledwo zakończyłam stary związek,po 2 miesiącach byłam już w nowym. Tak wyszło. Samo wyszło. nie moja wina

Cytat:
Co studiujesz? Filologię?
Nie mam żadnych wytycznych, oprócz tego, że film ma trwać 1,5 - 3 minut. Szukam czegoś naprawdę ciekawego, albo szokującego. Tuwim może być
Tak

Nie będzie łatwo Ci doradzić.. może będę Ci podsuwać coś co ja uważam za ciekawe w jakiś sposób a Ty sobie pooglądasz.. Smiało, mow że Ci się nie podoba, albo zadawaj pytania. Mów co potrzebujesz będę o tym myśleć Tu Tuwima Wiosna, jak dla mnie mocno kontrowersyjny wiersz, jeden z moich ulubionych http://wiersze.duno.pl/wiersz,1758,T...an-Wiosna.html

Ochh jeszcze jałowa ziema Eliota! To dopiero jest zryte! Uwielbiam tooo Masz:http://noblisci.bnet.pl/41-50/1948/ziemia.html
Stary 2012-03-03, 23:02   #3845
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładny widok
Ja Tobie zazdroszczę pięknej okolicy
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 23:02   #3846
Ula_87
Wtajemniczenie

Wszystkie idą spać, a ja zostaję sama jak ten nietoperz (to one nie śpią w nocy, a w dzień, tak? )
U mnie na wsi kiedyś latały nietoperze. Tak nisko, jak w jakimś horrorze, chciały mnie za włosy złapać!

Jutro nie będę mogła przespać całego dnia, bo ok. 15:30 wychodzę z domu. A wiecie gdzie? Odwieźć kotka
Stary 2012-03-03, 23:07   #3847
kocurzyca
Zakorzenienie

Chyba sprzedam tą gitarę.
Jestem zbyt upośledzona żeby zagrać d-mol , a co dopiero cokolwiek zagrać jakąś całość.

Chyba kupię pianino. To przynajmniej ogarnia mój mózg

Nie wiem. Obetnę paznokcie przy samej skórze i jeszcze raz spróbuję.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Wszystkie idą spać, a ja zostaję sama jak ten nietoperz (to one nie śpią w nocy, a w dzień, tak? )
U mnie na wsi kiedyś latały nietoperze. Tak nisko, jak w jakimś horrorze, chciały mnie za włosy złapać!
Nietoperze latają nisko i łapią owady. A wplątywanie we włosy to legenda. U mnie jest masa nietoperzy. Tzn w pl tam gdzie jest mój dom.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 23:14   #3848
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:

Ale szary ten naturalny kolor, co?
Teraz porównujesz z farbowanymi więc wygląda to inaczej. Jak będziesz miała całe swoje to będą ładniejsze Przynajmniej ja tak sobie mówię jak patrzę na moje szaraki

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 23:15   #3849
Ula_87
Wtajemniczenie

Kocurku - Nie sprzedawaj
Daj jej jeszcze szanse.

A co do pianinka to uczyłaś się już wcześniej? Co umiesz zagrać?

Ja narazie gamę C-dur i trochę wlazł kotek na płotek

No,ale w sumie na lekcji nie graliśmy jakoś dużo, wiadomo najpierw podstawa + ćwiczenia na słuch muzyczny, ćwiczenia na wyczucie rytmu itp itd
Stary 2012-03-03, 23:15   #3850
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś mi się zrobił taki szary szary jak farbowałam mocno popielatą farbą,a do tego używałam płukanki do siwych i blond
Ula, zobacz sobie moje siwuski
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=93494
Cytat:

Jutro nie będę mogła przespać całego dnia, bo ok. 15:30 wychodzę z domu. A wiecie gdzie? Odwieźć kotka
Ula, ale Ty sie nie smuć a ciesz, że odwiedzisz kotka. Odwiedzaj go często
Ciężki okres przed Wami ale dacie radę

Kocurku, mi też wmawiano, że nietoperze jak się do włosów przyczepią, to już ścinać trzeba, bo nie rozplączesz. Ale nie miałam okazji sprawdzić

Maryho, no i spodziewałabyś się jakis czas temu, że tak się sprawy potoczą? Nie znasz dnia ani godziny
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 23:15   #3851
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Będziemy sobie urządzać tutaj terapie grupowe, grupa wsparcia, na wątku tutaj się nie zginie

Co do koka - podobny problem jak z kucykiem Wyglądałoby jakbym miała doczepione włosy, chyba będę musiała pozostać przy warkoczu, bo tu przynajmniej kolor stopniowo przechodzi, a nie jak w kucyku - do frotki ciemne, za - jasne
Hm... to może zebrać górną część włosów i zrobić z nich warkocz, resztę rozpuścić?

To dobrze, bo trzeba mnie motywować do nauki. Mam jeszcze 8 zaliczeń i dwa egzaminy.

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 23:16   #3852
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Teraz porównujesz z farbowanymi więc wygląda to inaczej. Jak będziesz miała całe swoje to będą ładniejsze Przynajmniej ja tak sobie mówię jak patrzę na moje szaraki
Też prawda. No i po lecie pewnie będą lepiej wyglądały, jak złapią trochę słońca.
No i będę stosować regularnie miód - wcześniej tworzył mi na włosach ładne refleksy
Stary 2012-03-03, 23:17   #3853
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

Tak

Nie będzie łatwo Ci doradzić.. może będę Ci podsuwać coś co ja uważam za ciekawe w jakiś sposób a Ty sobie pooglądasz.. Smiało, mow że Ci się nie podoba, albo zadawaj pytania. Mów co potrzebujesz będę o tym myśleć Tu Tuwima Wiosna, jak dla mnie mocno kontrowersyjny wiersz, jeden z moich ulubionych http://wiersze.duno.pl/wiersz,1758,T...an-Wiosna.html

Ochh jeszcze jałowa ziema Eliota! To dopiero jest zryte! Uwielbiam tooo Masz:http://noblisci.bnet.pl/41-50/1948/ziemia.html
Mam czas do czerwca na realizacje projektu, a że koleś się nie pojawił na dwóch zajęciach i sekretariat nie ma z nim żadnego kontaktu, na razie tylko poszukuję tematu... Będę się radziła, jak coś
Jaką masz specjalizację?

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-03-03, 23:24   #3854
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie to zdjęcie miałam wstawiać jako przykład. Kiedyś miałam identyczne

Cytat:
Ula, ale Ty sie nie smuć a ciesz, że odwiedzisz kotka. Odwiedzaj go często
Ciężki okres przed Wami ale dacie radę
Ale jutro jadę go odwieźć, a nie odwiedzić. No,ale potem będę go odwiedzać. Mam nadzieję,że szybko uda się ponownie zamieszkać razem.
Stary 2012-03-03, 23:39   #3855
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Kocurku - Nie sprzedawaj
Daj jej jeszcze szanse.

A co do pianinka to uczyłaś się już wcześniej? Co umiesz zagrać?

Ja narazie gamę C-dur i trochę wlazł kotek na płotek

No,ale w sumie na lekcji nie graliśmy jakoś dużo, wiadomo najpierw podstawa + ćwiczenia na słuch muzyczny, ćwiczenia na wyczucie rytmu itp itd
Nie uczyłam się ale brzdąkałam sam w szkole. Coś bardzo prostego z nut zagram. A to dlatego, ze pianino jest proste i logiczne. Metodą prób i błędów jestem w stanie dojść jak zagrać coś prostego, jak wlazł kotek np. Gitara nie dość , że jest skomplikowana, to jeszcze można na niej palce połamać. Za głupia jestem na takie instrumenty.
Cytat:
Kocurku, mi też wmawiano, że nietoperze jak się do włosów przyczepią, to już ścinać trzeba, bo nie rozplączesz. Ale nie miałam okazji sprawdzić
Słyszałam takie historie wiele razy. Na szczęście moi rodzice nie mieli takich mądrych pomysłów, żeby takie głupoty opowiadać. Chociaż niektórzy ludzie w to wierzą, bo skoro ktoś im to powiedział, to dlaczego by nie wierzyć.
Mój ojciec był zagorzałym przyrodnikiem więc wiele rzeczy mnie nauczył. I ja też jestem zagorzałym przyrodnikiem.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 23:45   #3856
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Przyszłam, nadrobiłam

http://www.tvn24.pl/0,1736984,0,1,zd...wiadomosc.html Masakra. Mam nadzieję, że nikt z waszych bliskich nie jechał tymi pociągami
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 23:46   #3857
Ula_87
Wtajemniczenie

Ale nietoperze serio nisko latają i ja się bałam o swoją głowę
Ale nigdy mi się we włosy nie wkręciły.
No,ale dyskomfort był.
Stary 2012-03-04, 00:09   #3858
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Chyba sprzedam tą gitarę.
Jestem zbyt upośledzona żeby zagrać d-mol , a co dopiero cokolwiek zagrać jakąś całość.

Chyba kupię pianino. To przynajmniej ogarnia mój mózg

Nie wiem. Obetnę paznokcie przy samej skórze i jeszcze raz spróbuję.
Niiee. Gitara jest łatwiejsza w "obsłudze" niż pianino o ile grasz z ogniskowych akordów, a nie z nut myślałaś ze to tak od razu te akordy po 2 dniach ? nie ma nie ma

Obetnij koniecznie,to znacznie ułatwia sprawę

Cytat:

Maryho, no i spodziewałabyś się jakis czas temu, że tak się sprawy potoczą? Nie znasz dnia ani godziny
No dokładnie, żyłam sobie spokojnie a tu takie rzeczy

Cytat:
Mam czas do czerwca na realizacje projektu, a że koleś się nie pojawił na dwóch zajęciach i sekretariat nie ma z nim żadnego kontaktu, na razie tylko poszukuję tematu... Będę się radziła, jak coś
Jaką masz specjalizację?
Lingwistykę kulturową po ludzku: językoznawstwo
Stary 2012-03-04, 00:24   #3859
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

Lingwistykę kulturową po ludzku: językoznawstwo
Trudne

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-03-04, 00:28   #3860
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Trudne
Czy ja wiem.. zawsze uważam że to czy coś jest trudne czy nie zależy od indywidualnych zdolności. Mi jakoś ciężko na tych studiach nie jest, a jak pomyśle co miałabym na kierunku ścisłym.. uuu..uuu..
Stary 2012-03-04, 00:34   #3861
Ula_87
Wtajemniczenie

Ja też muszę obciąć paznokcie do gry na pianinie.
Ha! To dobry znak,że pianino mnie motywuje. Od kilku miesięcy nic mnie nie potrafiło zmotywować do ogarnięcia paznokci - owszem,obcinałam je, ale tak niechlujnie.
A wcześniej dbałam o paznokcie - zawsze pomalowane itp.
Teraz sobie skrócę i pomaluję
Stary 2012-03-04, 01:05   #3862
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Wyteżeciłam się

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 01:07   #3863
Ula_87
Wtajemniczenie

Przeglądałam znów kosmetyki John Masters Organics
Kurde, ja muszę wypróbować te wszystkie odżywki!
Te składy są za☠☠☠iste!

Jak dostanę pierwszą wypłatę to napewno kupię chociaż jedną odżywkę JMO

Aha - wszelkie kosmetyki do ciała, twarzy itp też mają kuszące

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Wyteżeciłam się
Hej
Fajnie było ?

Ja zaraz idę się kąpać, poczytam książkę, nałożę maskę, a potem robię maraton filmowy, bo i tak nie zasnę do rana, a mocnymi lekami nasennymi nie chcę się szprycować bez potrzeby.
Stary 2012-03-04, 01:07   #3864
Elewyn
Zakorzenienie

W końcu pora na wizaż
TŻ wisiał mi kasę, dzisiaj oddał i myślę na co ją wydać
Myślę nad płaszczykiem. W sumie mam już biały, klasyczny, ale ma już swoje lata, nie widać tego po nim, ale chciałabym coś nowszego
Myślę nad zwykłym beżowym, by mieć go na dłużej niż jeden sezon, ale kuszą te przeróżne kolory z sklepowych witryn Szczególnie w top Secret, ale ciężko tam znaleźć jakiś poniżej 200 zł
Podoba mi się również ten http://www.hm.com/pl/product/97893?article=97893-A ciekawe jak wyglądać będzie na żywo

Oczywiście mogłabym tą kasę odłożyć, ale jej wydanie jest o wiele przyjemniejsze
Stary 2012-03-04, 01:14   #3865
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądałam znów kosmetyki John Masters Organics
Kurde, ja muszę wypróbować te wszystkie odżywki!
Te składy są za☠☠☠iste!

Jak dostanę pierwszą wypłatę to napewno kupię chociaż jedną odżywkę JMO

Aha - wszelkie kosmetyki do ciała, twarzy itp też mają kuszące

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

Hej
Fajnie było ?

Ja zaraz idę się kąpać, poczytam książkę, nałożę maskę, a potem robię maraton filmowy, bo i tak nie zasnę do rana, a mocnymi lekami nasennymi nie chcę się szprycować bez potrzeby.

Szkoda tylko, że takie drogie

Fajnie Wypiliśmy po piwie. Dzisiaj dobry dzień bo po 650 ml prawie nie uderzyło mi do głowy Zjedliśmy też Lay`sy z pieca Powoli trzeba zbierać spać.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 01:23   #3866
Ula_87
Wtajemniczenie

Elewyn - całkiem fajny ten z H&M(chociaż ja bym szukała czerwonego lub np.kobaltowego) Zerknij może też do Reserved, tam mają fajne
Ja to nie lubię jasnych kolorów - czuję się w nich jeszcze bardziej blado i nie wyraźnie.

Mikuś - ja to kiedyś miałam mocną głowę. W sumie nadal mam, tylko teraz nie mogę pić alkoholu. Ale jak mogłam to piłam z 4 takie po 650ml i było ok - a takich mniejszych to i z 6 piłam No,ale cóż, mimo wszystko moja waga jest większa od Twojej ale i tak jestem z tych drobniejszych,więc nie wiem,skąd tak mocny łeb
Stary 2012-03-04, 01:35   #3867
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Elewyn - całkiem fajny ten z H&M(chociaż ja bym szukała czerwonego lub np.kobaltowego) Zerknij może też do Reserved, tam mają fajne
Ja to nie lubię jasnych kolorów - czuję się w nich jeszcze bardziej blado i nie wyraźnie.
Nie chcę czerwonego Mam cerę naczynkową i odnoszę wrażenie, że czerwone ubrania to uwydatniają podobają się mi miętowe albo morelowe
Stary 2012-03-04, 05:58   #3868
Ula_87
Wtajemniczenie

I zostałam sama

Na szczęście do startu pracy mam jeszcze trochę czasu,więc zdążę się przestawić.

Wykąpałam się (znów mam jakieś nowe podrażnienia, eh moja skóra jest naprawdę nieźle wrażliwa ), nałożyłam odżywkę Joico K-Pak.

Wykańczam powoli szampon NaturVital - w przyszłym tygodniu pewnie zacznę testować Alterrę.

Co do testów - jak mi się skończy obecny żel pod prysznic to biorę się za ten - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-waschgel.html
już kupiłam. Opinie są świetne, może on załagodzi podrażnienia i będzie delikatny?
Chociaż trochę się boję kosmetyków dla dzieci po przygodach z oliwką J&J,która zrobiła z mojej skóry istną masakrę.

No nic, kończę monolog i idę pobuszować po blogach i obejrzeć filmy.

---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ----------

Aa i jeszcze mam zamiar przetestować to - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...egnacyjne.html

Dobranoc

---------- Dopisano o 04:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ----------

O kurde..
Postanowiłam się "trochę" wygadać w klubie..
I wiecie ile mi wyszło stron po wklejeniu do WordPada?
Chyba z kilkanaście

Boże, nie wiem,czy to zostawiać, czy usuwać.. Teraz mam dylemat.
Dobra, zostawię. Zrozumiem,jeśli nie będzie Wam się chciało tego czytać.
Mi chyba ulżyło chociaż trochę po samym napisaniu tego.

Może rzeczywiście powinnam pisać pamiętnik? Tak mi ostatnio zasugerowano i to chyba był dobry pomysł..

https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...cussionid=4053

---------- Dopisano o 05:58 ---------- Poprzedni post napisano o 04:16 ----------

Dobra, czas spać

Ale mam gładkie włosy po Joico

Tylko te końcówki takie suche

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-03-04 o 04:17
Stary 2012-03-04, 09:16   #3869
Maryha_ah
Zakorzenienie

Dzien dobry
Stary 2012-03-04, 09:33   #3870
pamfilia
Zakorzenienie

bry
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości