|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Cytat:
Napisałam PW Kochana, jesteś naprawdę bardzo mądra! Nie słodzę, mówię szczerze. Twoje wypowiedzi są bardzo zbliżone do tego co mi mówi Mama (a mówi baardzo mądrze) i jeszcze jedna ważna osoba, która mi pomaga (domyślasz się pewnie, o kim mówię) - a to coś znaczy. |
|
|
|
|
#3842 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Cytat:
Szary jest fajny, nigdzie takiego koloru farby nie znajdziesz jaki masz naturalny!Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() Co do koka - podobny problem jak z kucykiem Wyglądałoby jakbym miała doczepione włosy, chyba będę musiała pozostać przy warkoczu, bo tu przynajmniej kolor stopniowo przechodzi, a nie jak w kucyku - do frotki ciemne, za - jasne![]() Cytat:
![]() Postaram się odpisać, zanim powieki na dobre mi się zamkną ![]() W sensie do snu, nie że schodzę z tego świata, tak to zabrzmiało
|
|
#3843 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś mi się zrobił taki szary szary jak farbowałam mocno popielatą farbą,a do tego używałam płukanki do siwych i blond
|
|
|
|
#3844 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz co. Ja też jestem zazdrośnikiem. I czasami boję się że TŻ będzie miał ze mną piekło. Zdarzają mi się niczym nie usprawiedliwione ataki złości, bądź zazdrości.. Czasami naprawdę wspólczuje mojemu TŻ. Zloty chłopak z niego że to wytrzymuje ![]() Cytat:
zgadzam się ze wszystkim, mądre podejście.Cytat:
![]() Także, nie szukaj nikogo na siłę,ciesz się zyciem singla, a TŻ sam spadnie z nieba to moja teoria ja akurat tutaj nie mam co gadać bo ledwo zakończyłam stary związek,po 2 miesiącach byłam już w nowym. Tak wyszło. Samo wyszło. nie moja wina ![]() Cytat:
Nie będzie łatwo Ci doradzić.. może będę Ci podsuwać coś co ja uważam za ciekawe w jakiś sposób a Ty sobie pooglądasz.. Smiało, mow że Ci się nie podoba, albo zadawaj pytania. Mów co potrzebujesz będę o tym myśleć Tu Tuwima Wiosna, jak dla mnie mocno kontrowersyjny wiersz, jeden z moich ulubionych http://wiersze.duno.pl/wiersz,1758,T...an-Wiosna.htmlOchh jeszcze jałowa ziema Eliota! To dopiero jest zryte! Uwielbiam tooo ![]() Masz:http://noblisci.bnet.pl/41-50/1948/ziemia.html
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3846 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie idą spać, a ja zostaję sama jak ten nietoperz (to one nie śpią w nocy, a w dzień, tak?
)U mnie na wsi kiedyś latały nietoperze. Tak nisko, jak w jakimś horrorze, chciały mnie za włosy złapać! Jutro nie będę mogła przespać całego dnia, bo ok. 15:30 wychodzę z domu. A wiecie gdzie? Odwieźć kotka
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba sprzedam tą gitarę.
Jestem zbyt upośledzona żeby zagrać d-mol , a co dopiero cokolwiek zagrać jakąś całość.Chyba kupię pianino . To przynajmniej ogarnia mój mózg![]() Nie wiem. Obetnę paznokcie przy samej skórze i jeszcze raz spróbuję. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Nietoperze latają nisko i łapią owady. A wplątywanie we włosy to legenda. U mnie jest masa nietoperzy. Tzn w pl tam gdzie jest mój dom.
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz porównujesz z farbowanymi więc wygląda to inaczej. Jak będziesz miała całe swoje to będą ładniejsze
Przynajmniej ja tak sobie mówię jak patrzę na moje szaraki![]()
|
#3849 |
|
Wtajemniczenie
|
Kocurku - Nie sprzedawaj
![]() Daj jej jeszcze szanse. A co do pianinka to uczyłaś się już wcześniej? Co umiesz zagrać? ![]() Ja narazie gamę C-dur i trochę wlazł kotek na płotek No,ale w sumie na lekcji nie graliśmy jakoś dużo, wiadomo najpierw podstawa + ćwiczenia na słuch muzyczny, ćwiczenia na wyczucie rytmu itp itd |
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=93494 Cytat:
Ciężki okres przed Wami ale dacie radę ![]() Kocurku, mi też wmawiano, że nietoperze jak się do włosów przyczepią, to już ścinać trzeba, bo nie rozplączesz. Ale nie miałam okazji sprawdzić ![]() Maryho, no i spodziewałabyś się jakis czas temu, że tak się sprawy potoczą? Nie znasz dnia ani godziny
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze, bo trzeba mnie motywować do nauki. Mam jeszcze 8 zaliczeń
|
|
#3852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i będę stosować regularnie miód - wcześniej tworzył mi na włosach ładne refleksy |
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę się radziła, jak coś Jaką masz specjalizację?
|
|
#3854 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
No,ale potem będę go odwiedzać. Mam nadzieję,że szybko uda się ponownie zamieszkać razem.
|
||
|
|
|
#3855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Za głupia jestem na takie instrumenty.Cytat:
Mój ojciec był zagorzałym przyrodnikiem więc wiele rzeczy mnie nauczył. I ja też jestem zagorzałym przyrodnikiem.
|
|
#3856 |
|
Konto usunięte
|
Przyszłam, nadrobiłam
![]() http://www.tvn24.pl/0,1736984,0,1,zd...wiadomosc.html Masakra. Mam nadzieję, że nikt z waszych bliskich nie jechał tymi pociągami
|
|
|
|
#3857 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale nietoperze serio nisko latają i ja się bałam o swoją głowę
![]() Ale nigdy mi się we włosy nie wkręciły. No,ale dyskomfort był. |
|
|
|
#3858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile grasz z ogniskowych akordów, a nie z nut myślałaś ze to tak od razu te akordy po 2 dniach ? nie ma nie ma![]() Obetnij koniecznie,to znacznie ułatwia sprawę Cytat:
![]() Cytat:
po ludzku: językoznawstwo
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem.. zawsze uważam że to czy coś jest trudne czy nie zależy od indywidualnych zdolności. Mi jakoś ciężko na tych studiach nie jest, a jak pomyśle co miałabym na kierunku ścisłym.. uuu..uuu..
|
#3861 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też muszę obciąć paznokcie do gry na pianinie.
Ha! To dobry znak,że pianino mnie motywuje. Od kilku miesięcy nic mnie nie potrafiło zmotywować do ogarnięcia paznokci - owszem,obcinałam je, ale tak niechlujnie. A wcześniej dbałam o paznokcie - zawsze pomalowane itp. Teraz sobie skrócę i pomaluję
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Wyteżeciłam się
|
|
|
|
#3863 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeglądałam znów kosmetyki John Masters Organics
![]() Kurde, ja muszę wypróbować te wszystkie odżywki! Te składy są za☠☠☠iste! Jak dostanę pierwszą wypłatę to napewno kupię chociaż jedną odżywkę JMO ![]() Aha - wszelkie kosmetyki do ciała, twarzy itp też mają kuszące ![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Hej Fajnie było ? ![]() Ja zaraz idę się kąpać, poczytam książkę, nałożę maskę, a potem robię maraton filmowy, bo i tak nie zasnę do rana, a mocnymi lekami nasennymi nie chcę się szprycować bez potrzeby. |
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu pora na wizaż
![]() TŻ wisiał mi kasę, dzisiaj oddał i myślę na co ją wydać ![]() Myślę nad płaszczykiem. W sumie mam już biały, klasyczny, ale ma już swoje lata, nie widać tego po nim, ale chciałabym coś nowszego Myślę nad zwykłym beżowym, by mieć go na dłużej niż jeden sezon, ale kuszą te przeróżne kolory z sklepowych witryn ![]() Podoba mi się również ten http://www.hm.com/pl/product/97893?article=97893-A ciekawe jak wyglądać będzie na żywo ![]() Oczywiście mogłabym tą kasę odłożyć, ale jej wydanie jest o wiele przyjemniejsze ![]()
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że takie drogie ![]() Fajnie Wypiliśmy po piwie. Dzisiaj dobry dzień bo po 650 ml prawie nie uderzyło mi do głowy Zjedliśmy też Lay`sy z pieca Powoli trzeba zbierać spać.
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Wtajemniczenie
|
Elewyn - całkiem fajny ten z H&M(chociaż ja bym szukała czerwonego lub np.kobaltowego) Zerknij może też do Reserved, tam mają fajne
Ja to nie lubię jasnych kolorów - czuję się w nich jeszcze bardziej blado i nie wyraźnie. Mikuś - ja to kiedyś miałam mocną głowę. W sumie nadal mam, tylko teraz nie mogę pić alkoholu. Ale jak mogłam to piłam z 4 takie po 650ml i było ok - a takich mniejszych to i z 6 piłam No,ale cóż, mimo wszystko moja waga jest większa od Twojej ale i tak jestem z tych drobniejszych,więc nie wiem,skąd tak mocny łeb
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobają się mi miętowe albo morelowe
|
|
#3868 |
|
Wtajemniczenie
|
I zostałam sama
![]() Na szczęście do startu pracy mam jeszcze trochę czasu,więc zdążę się przestawić. Wykąpałam się (znów mam jakieś nowe podrażnienia, eh moja skóra jest naprawdę nieźle wrażliwa ), nałożyłam odżywkę Joico K-Pak. Wykańczam powoli szampon NaturVital - w przyszłym tygodniu pewnie zacznę testować Alterrę. Co do testów - jak mi się skończy obecny żel pod prysznic to biorę się za ten - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-waschgel.html już kupiłam. Opinie są świetne, może on załagodzi podrażnienia i będzie delikatny? ![]() Chociaż trochę się boję kosmetyków dla dzieci po przygodach z oliwką J&J,która zrobiła z mojej skóry istną masakrę. No nic, kończę monolog i idę pobuszować po blogach i obejrzeć filmy. ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Aa i jeszcze mam zamiar przetestować to - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...egnacyjne.html ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 04:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ---------- O kurde.. Postanowiłam się "trochę" wygadać w klubie.. I wiecie ile mi wyszło stron po wklejeniu do WordPada? Chyba z kilkanaście ![]() Boże, nie wiem,czy to zostawiać, czy usuwać.. Teraz mam dylemat. Dobra, zostawię. Zrozumiem,jeśli nie będzie Wam się chciało tego czytać. Mi chyba ulżyło chociaż trochę po samym napisaniu tego. Może rzeczywiście powinnam pisać pamiętnik? Tak mi ostatnio zasugerowano i to chyba był dobry pomysł.. https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...cussionid=4053 ---------- Dopisano o 05:58 ---------- Poprzedni post napisano o 04:16 ---------- ![]() Dobra, czas spać Ale mam gładkie włosy po Joico Tylko te końcówki takie suche
Edytowane przez Ula_87 Czas edycji: 2012-03-04 o 04:17 |
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
bry
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

Myślę, że powinnaś zapisywać swoje sukcesy, bardzo dokładnie

Szary jest fajny, nigdzie takiego koloru farby nie znajdziesz jaki masz naturalny!
Histerie o rozmowy z koleżanką, płacz jak koleżanka zadzwoniła, płacz jak wychodził gdzieś z kolegami. Koszmar. Winię się za to niesamowicie, ale z drugiej strony - staram się nad tym pracować. W poprzednim związku już lepiej mi to wychodziło, chociaż to również było jednym z powodów rozstania.
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
15.04.2013

No,ale cóż, mimo wszystko moja waga jest większa od Twojej