|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęściem pijane, od 2011 roku zakochane- część II
Cytat:
Wcale nie miałam na myśli, że mnie zdradza czy coś... Nic nie jadłam przez cały dzień... Ryczę przez 3/4 dnia. Nie wiem co mam robić... Nie umiem tak bez niego.. Tak cholernie boli, kiedy mnie olewa..Odebrał jeden mój telefon, był oschły i obojętny. Jak mu powiedziałam, że wcale nie miałam na myśli, że ma kogoś na boku to odpowiadał takimi "yhy, taaaa".. Zaczął krzyczeć, że nie ma ochoty gadać i się rozłączył...
praca licencjacka 0% Edytowane przez Lusja Czas edycji: 2012-03-03 o 21:50 |
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, sorry, ale jak facet o jedną rzecz robi takie akcje, to mi by się odechciało..
|
|
|
|
#2523 |
|
Konto usunięte
|
Moze on sam coś ukrywa po co by z igły widly robił albo szuka powodu do rozstania czy sprzeczki dziecinnie :/
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w sumie dopiero co się pogodziliśmy. Nie wiem już co mam robić. Zawsze wszystko tak przeżywam, trzęsę się cała.. Boję się.
|
#2525 |
|
zuy mod
|
Vicky - oj tak, redds żurawinowy jest świetny
![]() TŻ mnie obudził więc czas pomarnować czas na World of Tanks Lusja - z jednej strony niefajne są takie pytania "a na pewno? a nie kłamiesz?" - jednak z drugiej facet ostro przegina, nie zasłużyłaś na takie traktowanie. Eh, nie wiem co Ci doradzić, trzymaj się! Pogadaj z nim jak ochłonie.
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj tak mi dzień zleciał, że nawet nie miałam czasu tu zajrzeć .Ale czas wykorzystałam dobrze, bo byłam na zakupach i kupiłam kurtkę wiosenną i apaszkę. U nas już tak ładnie, że aż by się chciało założyć lżejsze ciuchy. ![]() Lusja, mam nadzieję, że Tż pójdzie po rozum do głowy, bo mocno przesadza ze swoją reakcją na całą sytuację. Głowa do góry!
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
cześc
obudziłam się o 7:50 nie wiem co się ze mną dzieje, nie moge się wyspać ostatnio..Cytat:
uszy do góry, ułoży się!noo cudowny jest, muszę w niego zainwestowac jeszcze raz
|
|
#2528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też nie lubię jak facet wyolbrzymia takie sytuacje. Nie mógł po prstu odpowiedzieć "tak, na pewno z nim?" Ty byś była spokojna, temat by się skończył i po sprawie. Może miał jakiś gorszy dzień że tak na Ciebie wyskoczył - co go oczywiście nie usprawiedliwia! A Ty dziewczyno, głowa do góry! Ja cały czas jestem zdania, że nie można całego swojego życia uzależnić od faceta . Poobraża się ale na pewno wróci Porozmawiaj z nim na spokojnie
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja nie mogłam u siebie znaleźć, ale w końcu jest
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Bry bry
![]() My wstaliśmy niedawno, jemy śniadanko i jedziemy po moją mamę, brata i jego dziewczynę i do dziadków jedziemy na imieniny dziadka ![]() A wczoraj byłam na mieście z przyjaciółką, tak się ogadałyśmy, że masakra Aż TŻ się zastanawiał czy się coś nie stało, bo miałam przyjechać do niego i mówiłam, że będę po 18tej, a siedziałam z przyjaciółką do 19.45 Biedny się zmartwił, napisał jak to on określił 'kontrolnego buziaczka' i stwierdził, że jak do pół godziny mu nie odpiszę to zadzwoni, bo może się coś stało. Ale akurat ja już wychodziłam, więc jak jechałam, to zadzwoniłam, że ok, ale żeśmy się zagadały
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Vicky cześć cześć.
Rozkoszuj się póki są dostępne w sklepach!"Kontrolny buziaczek" - skąd ja to znam. ![]() Jadę na zakupy, miłej niedzieli. ![]()
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanych zakupów
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zachwalacie tego reddsa, że muszę w końcu spróbować
Zazdroszczę wolnej niedzieli, ja muszę się uczyć A od jutra szukam pracy. Trzymajcie kciuki, bym znalazła coś sensownego
|
#2534 |
|
Konto usunięte
|
u nas reddsy sa czerwone i zielone, lubie jabluszkowe
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ! Ja dzisiaj chyba muszę do babci pojechać ;/ Nie chcę mi się strasznie ale i tak gada, że do niej nie jeżdżę.... Więc pewnie pojadę. Miałam sprzątać dzisiaj ale na szczęście te tydzień jestem a rano to może zrobię to jutro.
Lusja co do Twojej sprawy to tak jak go zapytałaś pierwszy raz czy tam drugi czy na pewno idzie z tym kolegą to też nie rozumiem jego reakcji ale jeśli pytasz go za każdym razem to ja się mu wcale nie dziwię. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2536 |
|
Konto usunięte
|
wczoraj byl dzisn na klotnie chyba, ja tez mialam spiecie z TŻ mam nadzieje ze pogadamy i wszystko bedzie ok,wina moja bo jestem zazdrosna :/
glupia ja |
|
|
|
#2537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vicky dzięki Jadę dzisiaj na obiad do teściowej, dostałam zaproszenie. Ciekawe, jak będzie...
Żonka 6.08.2016 Wegetarianka 1.02.2017 6cs Edytowane przez Arya90 Czas edycji: 2012-03-04 o 12:33 |
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
.Lusja porozmawiajcie na spokojnie o tym, wyjaśnijcie sobie. Sama dobrze wiem, że rozmowa dużo może pomóc. Rozumiem Cię, ja wczoraj też praktycznie cały dzień nic nie jadłam, tylko wieczorem trochę rosołu, który mama ugotowała i prawie cały dzień ryczałam. to nic nie da, nie będziesz miała siły, co ci to da? nic U mnie i TŻ w miarę ok jest, chociaż ta informacja bardzo dużo zmieniła w naszych relacjach. Nie jest już tak jak było i wiem, że czasu trochę zajdzie zanim wróci i o ile wróci. Boję się, że jednak się coś posypie, że nie damy rady, nie zaakceptuje on wszystkiego. Jak na razie nawet nie wiem kiedy się zobaczymy, wszystko jest takie zdystansowane w naszych relacjach. Jest lepiej niż wczoraj, ale to jednak nie to samo co wcześniej. Boję się, że jednak się to posypie między nami .
|
#2540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Widzielismy się woczraj z TŻ-tem, normalnie sie umalowałam, steiwrdził, że widać róznicę lekko ale dopiero jak go o to zapytałam i sie dobrze przyjrzał. A generalnie ponoc nawet lepiej wyglądam w okularach
![]() Gratulacje dla rodziców. Ładne imię. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2541 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja ufam Tż ale nie tym dziewczynom jakbym je poznała może bym zmieniła zdanie al mieszkają daleko. Głupia jestem Muszę sie ugryźć w język czasem Bo Tż ni dał mi powodów do nieufności Ale rozmawialismy Tż dzwonił i już wyjaśnione wszystko ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki!
![]() Kachaaa no musisz się starać ufać mu, bo inaczej ciężko. Ja też w poprzednim związku zostałam zdradzona, przez co w sumie się nasze narzeczeństwo rozpadło wtedy i teraz obecny Tż na początku się naczekał aż mu w pełni zaufałam, ale udało się Mariatta ja też noszę okulary
|
#2543 |
|
Konto usunięte
|
Ile czasu ci to zajęło?
Na razie jesteśmy na odległość co tez me pomaga choć są stale telefony smsy skype Na odległość do sierpnia września i wtedy zamieszkamy razem wreszcie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi tez dużo osób mówi że w okularach wyglądam lepiej, chociaż tż mnie woli bez ![]() ojej ja się budze teraz wczesnie a jak do szkoły trzeba wstac o 7 to nijak nie moge się zwlec z łóżka. ![]() Cytat:
nikomu nie ufam w 100%, nawet sobie zazdrosna bywam ale staram się tego nie okazywać, chociaż nie zawsze wychodzi
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
Ja już po uczelni. Strasznie ciężki weekend miała. Na dwóch zajęciach spałam, nie wiem o czym gadali. Za duszno było na auli i chyba od tego taka śnięta byłam. Wczoraj pożarłam się z moim Tżtem z takim skutkiem, że się jeszcze dzisiaj do mnie nie odezwał. Jutro wyjeżdżam do babci na klika dni. Nie wiem jak wytrzymam bez wizażu. W sumie mam neta w tel, ale nie umiem na tel logować się na wizaż
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Justka o co poszło z Tż?
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam do niego wczoraj smsa, że jak chce to może do mnie przyjechać o 20. Po czym dostałam odpowiedź że to ja mam doniego przyjechać. Tłumaczyłam mu, że jestem od 5 na nogach, jutro o 5 wstaję, jestem zmęczona. NIe mam siły przyjeżdżać do domu i za chwilę jechać do niego. Stwierdził, że jestem cwana i nie wywinę mu się. Po czym mu napisałam, ze sam jest cwany, cały weekend siedzi w domu i ciężko mu przyjechać. Napisałam mu, że wponiedziałek wyjeżdżam do babci i chciałabym zobaczyć się z nim. Odpisał mi szerokiej drogi i cisza cały czas.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem go. skoro wiedział że cały dzień jesteś na nogach to mógł sie pofatygowac i przyjechać.. dziecinne zachowanie jak dla mnie.
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecinne. NIe dam się mu "tresować", w tej kwestii nie będę mu się podporządkowywać.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

Wcale nie miałam na myśli, że mnie zdradza czy coś... Nic nie jadłam przez cały dzień... Ryczę przez 3/4 dnia. Nie wiem co mam robić... 

.Ale czas wykorzystałam dobrze, bo byłam na zakupach i kupiłam kurtkę wiosenną i apaszkę. U nas już tak ładnie, że aż by się chciało założyć lżejsze ciuchy. 
obudziłam się o 7:50
nie wiem co się ze mną dzieje, nie moge się wyspać ostatnio..
Ja cały czas jestem zdania, że nie można całego swojego życia uzależnić od faceta . Poobraża się ale na pewno wróci

!
06.12.2020
23.07.2022
nie rozumiem go. skoro wiedział że cały dzień jesteś na nogach to mógł sie pofatygowac i przyjechać.. dziecinne zachowanie jak dla mnie.