|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: opisowe stare krowy ;)
mówię o baletach, ze były najlepsze
![]() a byłam z moja przyjaciółką
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia cudną masz tą sukienke czarna lumpkową bo widziałam zdjęcie na wątku lumpkowym xD
|
|
|
|
#2103 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
no se wygogluje ![]() Cytat:
tylko pewnie bardziej będzie z tego tunika, bo ledwo mi dupke zakrywa
|
|||
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
to co najwyżej dasz legginsy
i tyle a tam krótkie kiecki też sa fajne xD
|
|
|
|
#2105 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
a tam gadasz głupoty
leginsy jak dla mnie pasuja każdemu byle do tego była tunika a nie krótka bluzeczka
|
|
|
|
#2108 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czekam na wiosnę, żeby sobie zacząć biegać czy coś![]() ![]() Cytat:
ja mam straszne kompleksy ![]() u mnie w szkole niektóre jak chodzą w tych leginsach to masakra. Grube takie, wszędzie sie wylewa i noszą leginsy a do tego koszulka i sweterek, no matkoo
|
||
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grubasy niet ![]() ja też widziałam i do tego króciutka bluzeczka a se zobacz ja buty na all znalazłam hehe: http://allegro.pl/fabryka-stylu-laki...165853113.html ale wolałabym całe czarne albo czerwone bez kokardki ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;32658743]taka prawda czekam na wiosnę, żeby sobie zacząć biegać czy coś![]() ![]() czyli np. mi nie ja mam straszne kompleksy ![]() u mnie w szkole niektóre jak chodzą w tych leginsach to masakra. Grube takie, wszędzie sie wylewa i noszą leginsy a do tego koszulka i sweterek, no matkoo [/QUOTE]ee ja ogólnie ćwiczę se codziennie biegać sama nie lubię ![]() Tobie tak głupolu ![]() a no czasem to masakrycznie wygląda... takie grube nogi i sweterek |
|
|
|
|
#2110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() hahaha, ja chyba nigdy nie wyszłam z domu w leginsach, no chyba, że do babci, która mieszka niedaleko ![]() nooo, ja nie wiem, czy niektórzy to nie maja lusterka czy coś. A wgl dziś sobie szłam i taki jeden wieloryb we mnie wszedł
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
haha chciała Cie zmiażdżyć
heheja uwielbiam legginsy ![]() gardło mnie boli ojciec mnie zaraził o_O |
|
|
|
#2112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeszcze szła jak jakaś królowa, nie posunie sie to ani nic, no żal![]() ja lubie, ale po domu ![]() o to nie fajnie, bo to wkuwiające, też mnie bolało , ale już sie wyleczyłam na szczęście
|
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
prawie, ale byłam na maxa głodna po laborkach, więc tam poszłam, bo mają zaje...ste żarcie
no i tanio wychodzi.Cytat:
ale takie coś jest dobre, bo sie rozerwiesz i zapominasz o smutkach
|
|
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
ja od dzisiaj ubolewam z moim gardziołkiem...
possam se tabletkę :P |
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;32658743]taka prawda
czekam na wiosnę, żeby sobie zacząć biegać czy coś![]() [/QUOTE]ja też właśnie już bym nawet teraz pobiegała bo coraz cieplej, ale nie mam z kim, ja właśnie nie chcę sama bo niebezpiecznie, jeszcze ktoś mnie zgwałci mam leniwe koleżanki, żadnej się nie chce wrr.i nie masz grubych nóg, nie przeginaj. jak Ty masz grube to ja też ![]() ssij mała, ssij ![]() ja dziś idę na piwko z dziewczynami, bo jedna wyjeżdża na 2 tygodnie i musi się z nami 'pożegnać'
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
też ssałam przez kilka dni
alem wyje...ana po sesji, a zaraz druga O.o |
|
|
|
#2117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja tam wolę sama, u mnie na wsi to bezpiecznie, z resztą mieszkam koło lasu, łąk, to mam dużo miejsca do biegania ![]() pewnie kiepsko je namawiasz ![]() hahah, Agatko mam lustro w domu kiepskie porównanie dałaś, bo Ty to jesteś patyczak
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam lustro i dałam dobre porównanie
i tylko nie patyczak !!! ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- w ogóle wczoraj wieczorem jakiego smuta załapałam to masakra. dawno tak nie miałam po prostu ot, tak nagle mnie dorwało. ale już jest ok, koleżanka też nie ma humoru więc lecimy dziś na miasto i na razie w planach żeby iść na lody, w końcu słodkie co nieco poprawia humor
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, lody. chyba się wybiorę, albo sobie kupię. a teraz wybieram się do rossa po tusz do rzęs
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę kupić sobie róż ale kuźwa mojego już nie produkują a był moim ukochanym Egyptian Earth... bardzo wydajny i dwa kolory mi podpasowały nawet. szukałam na allegro i też nie ma tego co potrzebuję, może wycofali już... ale jeszcze poszukam na mieście bo toż to niemożliwe.
i w końcu eyeliner muszę zakupić i wypróbować. ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- lodziary
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam eyeliner w pisaku i o dziwo umiem się nim malować
co prawda powoli ale idzie ![]() a tusz kupiłam z maybelline, zainwestowałam więcej, ale są zaje...ste. |
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
też lubię tusze z maybelline a jakiego Ty używasz?
![]() jak wam weekend mija, co ciekawego porabiałyście i robicie? ja bylam wczoraj z koleżanką na mieście, później pojechałyśmy na mistrzostwa kajak polo. nie wiem czy wam mówiłam ale już jakiś czas temu skasowałam D. z listy gg i w ogóle a tak sobie dziś z ciekawości spojrzałam co za bzdury znowu wypisuje w opisach i ciągle ma taki pionowy opis w postaci dwóch ludzików z inicjałami (miał go już jakiś czas temu). ale teraz doszła pod tym opisem jeszcze data 12 luty hahaha. czyżby nowy związek dzień po urodzinach? hahaha. całkiem możliwe, no ale też może być takie że specjalnie to wypisuje bo to kretyn i wali głupoty w tych opisach. no cóż, ja też kogoś poznałam ale to już w styczniu i chyba powoli się rozwija ale pochwalę się więcej jak to będzie coś trwalszego (o ile będzie, ale jestem dobrej myśli)
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2012-03-04 o 14:04 |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Agata pochwal sie no juz teraz
![]() ja straciłam 100 zł -w piatek balety, wczoraj też imprezkowo ooooomg
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
100zł przepić, no ładnie. spłakałabym się na drugi dzień
![]() no więc jesteśmy na razie na etapie poznawania się. będę go nazywać tutaj R. (pełne imię zdradzę kiedy indziej ) jest sympatyczny, dobrze nam się rozmawia, rozumiemy się i jak na ten czas mogę powiedzieć, że jest fajnie. starszy ode mnie, blondyn (ale krótko ścięty) i ładne niebieskie oczęta
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.oo to super. co było między Wami już
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten D. to jakiś idiota, dobrze, że usunęłaś jego numer, nie ma co czytać takich rzeczy. jeszcze go porobi jakaś tak jak zasłużył. ![]() no i trzymam kciuki, żeby z R. cos wyszło, ale i tak fajno, że masz kogoś takiego, z kim Ci się super gada ![]() 100 zł na picie? żal mi by było... jeszcze w Twoim wieku? mnie jakoś do alkoholu nie ciągnie, przy złych skojarzeniach, po tym jak mama piła, więc to trochę dziwne w Twoim przypadku Pati. |
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak masz rację, uj z D., dobrze że tak to krótko trwało i szybko mi przeszło i teraz wiem, że jednak to była pomyłka więc jednak dobrze, że tak się zakończyło, byłam zauroczona jego osobowością ale tylko tą dobrą stroną. a co do R. to fakt, dobrze mieć taką osobę nawet z którą możesz pogadać i która z chęcią wysłucha itd. na razie idzie wszystko w dobrym kierunku małymi kroczkami ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- i do lekarza dziś idę z moimi problemami. w końcu rano wybrałam się do przychodni z koleżanką i zarejestrowałam się.
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tez żółty
na ten mnie było stać, a słyszałam, że dobry jest ![]() a z R. niech idzie wolno, ale przynajmniej porządnie, bez pomyłek ; ) nie lubię chodzić do lekarzy. ale za tydzień idę w Pń do psychiatry, musiałam znaleźć sobie tutaj jakiegoś. mam nadzieję, że przepisze mi bez problemu moje leki. mam ten plus, że z receptą są za darmo, nie płacę nic. O.o wczoraj też pokłociłam się z A. w sobotę był u mnie na trochę i super spędziliśmy czas, a wczoraj się widział z tą ropuchą. taka jego kolezanka M. ogólnie dawno się z nią nie widział, a wczoraj był umówiony z bratem, a tu niespodzianka. przyznał się, że znalazł dla niej czas. ale się wkurzyłam. i nie chodzi o to spotkanie, bo to to kij z tym, ale o to kłamstwo. nienawidzę po prostu jak ktoś łże. i jak zwykle to moja wina, bo on zawsze ma rację ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- w sumie to znam to.... tu coś kupisz, tu też i tak kasa leci :O |
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, to znowu pokłóceni? bo jakiś czas temu byliście pokłóceni też i nawet nie pochwaliłaś się, że się pogodziliście a tu znowu haha, wy to macie ze sobą ![]() też nie cierpię kłamstwa, w końcu ma krótkie nogi no i uważam, że kto kłamie raz to za jednym kłamstwem pójdzie kolejne itd...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

leginsy jak dla mnie pasuja każdemu byle do tego była tunika a nie krótka bluzeczka