Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 18:48   #3211
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Wiem, ale Hosenka też napisała to samo a tu nagle jakiś box.
Pisałam, pisałam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 19:32   #3212
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Muszę się jeszcze zameldować ze zużyciami i zakupami. Już na początek marca poszły mi:
- szampon z rumiankiem Reflets Naturels Z YR 200 ml
- krem na pękające piety Eveline 100 ml
- odżywka jajeczna Z Apteczki Babuni 200 ml (zużyte 2-gie opakowanie, bardzo ją lubię)
i uwaga ...
-błyszczyk Vipery Sweet & Wet nr 7 To czwarty zużyty błyszczyk w moim życiu

Pora teraz na lanie dla księżniczki Od dawna zachwycałam się na wielu blogach, filmach i recenzjach paletą UD Naked. No i tak marzyłam, że kiedyś uzbieram furę pieniędzy i ją sobie kupię. Jak obejrzałam ten filmik zmieniłam zdanie i zapragnęłam paletki MUA Heaven and Earth. A że przesyłka z UK kosztowała więcej niż sama paleta, to musiałam poczynić większe zakupy, co by się opłacało
Z wątku palet Sleeka zgłosiły się dziewczyny chętne do wspólnego zamówienia, więc jeszcze bardziej udało mi się obniżyć koszty. Wzięłam dla siebie 5 palet - każda po 4 funty ( tak zbijcie mnie, należy mi się): Starry Night, Heaven and Earth, Glitterball , Glamour Nights , Pretty Pastels i do tego wzięłam jeszcze jedną H&E na rozdanie na bloga. Poza paletami wzięłam tylko błyszczyk za 1 funta, a gratis dali mi eyeliner. W ogóle super firma. Przyszły palety i jedna miała w środku roztrzaskany jeden cień. Napisałam, czy możliwa jest reklamacja, czy mogę odesłać, żeby wymienili, a oni mi kasę oddali
Tytuł Królowej Cieniowej na zawsze pozostanie mój

Co do pozostałych zakupów to jeszcze dłuższa historia. Wybrałam się dziś z mamą do galerii na zakupy ciuchowe. Już Wam wspominałam, że z ciuchami u mnie masakra - same letnie sukienki i bluzeczki na ramiączka. A klasycznych, codziennych ubrań, bluzek z długim rękawem, sweterków Tak mi się miło zrobiło jak mama zaproponowała te zakupy, tym bardziej że ostatnio rzadko się widujemy, przez to że mam dużo obowiązków związanych z pracą. A jak juz się widujemy to jestem z TŻ no i mama jest tatą, więc też nie poplotkujemy po babsku.
Jeszcze fajniej, jak mamka już przy pierwszej kasie uparła się, że wszystko mi dziś funduje. Chodziłyśmy po sklepach prawie 4 godziny
Przybyło mi:
- ZARA:
klasyczny sweterek czarny rozpinany z długim rękawem 29,99 zł
sweterek różowy 3/4 z łatami na łokciach 29,99 zł
sweter szary gruby wełniany z pięknymi warkoczami na rękawach 29,99 zł
- Carry:
bajeczna marynarka (XS ) szara, z bufkami, na 1 guzik przeceniona z 189 zł na 44,99 zł wyglądam w niej jak milion dolarów
klasyczna sukienka grafitowa z pięknego materiału na podszewce 29,99 zł
- Stradivarius
bluzka z rękawem 3/4 ciemny fiolet, z bufkami 19,99 zł
(mam już taką kobaltową kupioną wcześniej i uwielbiam ją )
- Mohito
elegancka biała bluzka z dużym dekoltem koszulowa z piękną aplikacją z różami 39,99 zł (bardzo potrzebowałam, bo nie mam żadnej białej)
czarna bawełniana bluzka z długim rękawem i coś a la żabot pod szyją 29,99 zł
- Quiosque
koszulowa bluzka brudnoróżowa z żabotem (ale takim ładnym) na całym dekolcie 29,99 zł
Ale jestem szczęśliwa Ostatnio takie zakupy miałyśmy wspólnie chyba z 4 lata temu No i jeszcze ten początek wiosny

W rewanżu zabrałam mamę do 2 drogerii i zafundowałam jej trochę kosmetyków. W YR wzięłam jej szampon do włosów farbowanych Phytum Activ i deo w kulce bawełniane, a sobie wodę toaletową Mimoza (chciałam ją kupić od dłuższego czasu, bo ponoć mają wycofać ). Jako gratis dostałyśmy kosmetyczkę (mama wybrała kolor) i maseczkę Cure Solution. Oczywiście gratisy były dla mamy. Cieszyła się jak dziecko jeszcze jak usłyszała od ekspedientki że maseczka warta 80 zł to już w ogóle była cała w skowronkach
Weszłyśmy jeszcze do drogerii Uroda i kupiłyśmy po kremie firmy Kosmetyki DLA, o której Wam ostatnio pisałam. Ja wzięłam na dzień 'Niszcz Pryszcz', a mamie kupiłam 'Kurację regenerującą' też na dzień.
Tydzień testuję już krem na noc i jestem wniebowzięta. W życiu nie miałam tak dobrego kosmetyku Normalnie nie mogę się nadziwić, że takie cuda w Płocku produkują. Napisałam nawet maila do właścicielki z gratulacjami i życzeniami sukcesów w branży Odpisała mi bardzo sympatycznie, wymieniłyśmy kilka maili i ... chce się ze mną spotkać

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2012-03-03 o 19:38
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 19:57   #3213
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
to jutro spróbuje dodać w klubie zdjęcia mojego synka jeśli chcecie oczywiście
Widziałam zdjęcia, słodki jest

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
A ja od wtorku chora. Taka ładna pogoda, planowaliśmy z TŻ fajny weekend, a ja muszę leżeć w łóżku. Muszę chyba iść do lekarza po antybiotyk, bo chyba nigdy nie wyzdrowieję
Koniecznie idź do lekarza, skoro Cię już tyle dni trzyma! Zdrowia życzę

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
wiecie, tak się czasami zastanawiam i martwię tym czy będę się potrafiła zająć dzieckiem, czy będę wiedziała czemu płacze, co mu jest i w ogóle
Każda kobieta w pierwszej ciąży tak ma Nie masz się co przejmować na zapas, wszystkiego się z czasem nauczysz

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
U mnie wczoraj przestało prychać mleczko do demakijażu, a że akurat nic nie miałam w zapasach, to rozcięłam butelkę. A stamtąd tyle wygarnęłam, że mam mleczka na cały tydzień . Przynajmniej nie muszę się spieszyć z kupnem kolejnego
Dlatego ja zawszę rozcinam opakowania, bo nigdy nie da się wszystkiego zużyć wyciskając

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
A zapomniałam Wam się pochwalić- w sekretariacie dobrze mi idzie, dyr. zaproponowała mi tam etat od września, na razie na pół roku, ale potem się zobaczy. Może akurat po tym pół roku (albo trochę przed)byśmy zaplanowali dzidzę
Dwie świetne wiadomości Bardzo się cieszę i gratuluję

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
dzień dobry
jako, że marzec rozpoczęty, wklejam luty, strasznie mam mało zużyć
Oj rzeczywiście nieładnie ten bilans wygląda
Co tam u Ciebie?

Cytat:
Poległam zakupowo. 3 masła orzechowe Isany i 2 żele Apartu (byłyby pewnie 3 ale jednego zapachu już nie mieli).
Po co Ci aż 3 takie same masła?

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Pora teraz na lanie dla księżniczki
Należy się Ale za to gratuluję zakupów ciuchowych, fajne rzeczy nabyłaś

Byłam dziś w Rossmannie i kupiłam szampon Alterra i płyn do demakijażu 2 w 1 Garnier - potrzebne, bo niedługo obie rzeczy mi się skończą, a nie mam zapasów. TŻ za to dał mi płyn Listerine, bo dostał gratis jak kupował swój fioletowy, a on tylko ten lubi (dał mi niebieski).
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 20:26   #3214
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Po co Ci aż 3 takie same masła?
Bo kosztuje 4,49 a za taką cenę nie kupię raczej masła do ciała. A tego później mogę już nie dostać bo to limitowanka.
Stary 2012-03-03, 20:35   #3215
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Bo kosztuje 4,49 a za taką cenę nie kupię raczej masła do ciała. A tego później mogę już nie dostać bo to limitowanka.
Limitowanka? Czyli też 'muszę' kupić, chociaż jedno

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Należy się Ale za to gratuluję zakupów ciuchowych, fajne rzeczy nabyłaś

Dzięki
Stary 2012-03-03, 20:45   #3216
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Limitowanka? Czyli też 'muszę' kupić, chociaż jedno [COLOR=Silver]
Jak znajdziesz.
Stary 2012-03-03, 21:17   #3217
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

konik garbusek: gratuluje zużyć, ale na zakupy to niestety szlaban i to ostry :P
a jak się sprawuje olej z pestek malin?
Wiem, ze mam duzo. Nie kupuję nic już prawie od 2 tygodni. Nawet masął orzechowego z isany nie moge kupic, bo to byłoby moje 29 masło nieotwarte Próbowałam namówić sioste zeby kupiła to masło i dała mi sprobowac ale nie chce się zgodzic Może ktos mi odlewke przysle??

Cytat:

Powinnaś mieć zakaz kupowania czegokolwiek przez najbliższe pół roku Przypominam, że jesteśmy na ODWYKU!
taki odwyk, że ciągle ktoś czymś kusi niedobre jesteście

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dzisiaj zobaczyłam szafę z MIYO W Intermarche, pod moim nowym mieszkaniem Obok stoli szafa z Paese. Oszaleli

O jaa, jeszcze nic od niech nie miałam nigdy. Moze pojde chociaz popatrzec

Cytat:

Wzięłam już 3 kufry z zapasami kosmetyków do mieszkania
O a będzie co przenosić

Cytat:
To tak szybko sie rozchodzi to masło?

Co do dzieci to co prawda swoich nie mam ale byłam dziś u kolezanki, ktora w czerwcu urodzila blizniaki. Pomagałam jej przy karmieniu, myciu, bawilam sie z chlopcami i powiem wam ze to nie jest wcale az takie trudne. Wiadomo, ze jak sie robi cos po raz pierwszy to jest troche stresu czy sie to zrobi dobrze, ale przeciez kazdy kiedys byl początkujący i wszytskiego sie mozna nauczyc

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2012-03-03 o 21:20
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:29   #3218
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
To tak szybko sie rozchodzi to masło?
Nie wiem jak jest w innych miastach ale w mojej okolicy TŻ patrzył za tym masłem w 3 Rossmannach i nigdzie nie było więc się zdziwiłam że w ogóle gdzieś dopadłam. Najpierw kupiłam 1 ale wróciłam jeszcze po 2.
Stary 2012-03-03, 21:32   #3219
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się jeszcze zameldować ze zużyciami i zakupami. Już na początek marca poszły mi:
- szampon z rumiankiem Reflets Naturels Z YR 200 ml
- krem na pękające piety Eveline 100 ml
- odżywka jajeczna Z Apteczki Babuni 200 ml (zużyte 2-gie opakowanie, bardzo ją lubię)
i uwaga ...
-błyszczyk Vipery Sweet & Wet nr 7 To czwarty zużyty błyszczyk w moim życiu

Pora teraz na lanie dla księżniczki Od dawna zachwycałam się na wielu blogach, filmach i recenzjach paletą UD Naked. No i tak marzyłam, że kiedyś uzbieram furę pieniędzy i ją sobie kupię. Jak obejrzałam ten filmik zmieniłam zdanie i zapragnęłam paletki MUA Heaven and Earth. A że przesyłka z UK kosztowała więcej niż sama paleta, to musiałam poczynić większe zakupy, co by się opłacało
Z wątku palet Sleeka zgłosiły się dziewczyny chętne do wspólnego zamówienia, więc jeszcze bardziej udało mi się obniżyć koszty. Wzięłam dla siebie 5 palet - każda po 4 funty ( tak zbijcie mnie, należy mi się): Starry Night, Heaven and Earth, Glitterball , Glamour Nights , Pretty Pastels i do tego wzięłam jeszcze jedną H&E na rozdanie na bloga. Poza paletami wzięłam tylko błyszczyk za 1 funta, a gratis dali mi eyeliner. W ogóle super firma. Przyszły palety i jedna miała w środku roztrzaskany jeden cień. Napisałam, czy możliwa jest reklamacja, czy mogę odesłać, żeby wymienili, a oni mi kasę oddali
Tytuł Królowej Cieniowej na zawsze pozostanie mój

Co do pozostałych zakupów to jeszcze dłuższa historia. Wybrałam się dziś z mamą do galerii na zakupy ciuchowe. Już Wam wspominałam, że z ciuchami u mnie masakra - same letnie sukienki i bluzeczki na ramiączka. A klasycznych, codziennych ubrań, bluzek z długim rękawem, sweterków Tak mi się miło zrobiło jak mama zaproponowała te zakupy, tym bardziej że ostatnio rzadko się widujemy, przez to że mam dużo obowiązków związanych z pracą. A jak juz się widujemy to jestem z TŻ no i mama jest tatą, więc też nie poplotkujemy po babsku.
Jeszcze fajniej, jak mamka już przy pierwszej kasie uparła się, że wszystko mi dziś funduje. Chodziłyśmy po sklepach prawie 4 godziny
Przybyło mi:
- ZARA:
klasyczny sweterek czarny rozpinany z długim rękawem 29,99 zł
sweterek różowy 3/4 z łatami na łokciach 29,99 zł
sweter szary gruby wełniany z pięknymi warkoczami na rękawach 29,99 zł
- Carry:
bajeczna marynarka (XS ) szara, z bufkami, na 1 guzik przeceniona z 189 zł na 44,99 zł wyglądam w niej jak milion dolarów
klasyczna sukienka grafitowa z pięknego materiału na podszewce 29,99 zł
- Stradivarius
bluzka z rękawem 3/4 ciemny fiolet, z bufkami 19,99 zł
(mam już taką kobaltową kupioną wcześniej i uwielbiam ją )
- Mohito
elegancka biała bluzka z dużym dekoltem koszulowa z piękną aplikacją z różami 39,99 zł (bardzo potrzebowałam, bo nie mam żadnej białej)
czarna bawełniana bluzka z długim rękawem i coś a la żabot pod szyją 29,99 zł
- Quiosque
koszulowa bluzka brudnoróżowa z żabotem (ale takim ładnym) na całym dekolcie 29,99 zł
Ale jestem szczęśliwa Ostatnio takie zakupy miałyśmy wspólnie chyba z 4 lata temu No i jeszcze ten początek wiosny

W rewanżu zabrałam mamę do 2 drogerii i zafundowałam jej trochę kosmetyków. W YR wzięłam jej szampon do włosów farbowanych Phytum Activ i deo w kulce bawełniane, a sobie wodę toaletową Mimoza (chciałam ją kupić od dłuższego czasu, bo ponoć mają wycofać ). Jako gratis dostałyśmy kosmetyczkę (mama wybrała kolor) i maseczkę Cure Solution. Oczywiście gratisy były dla mamy. Cieszyła się jak dziecko jeszcze jak usłyszała od ekspedientki że maseczka warta 80 zł to już w ogóle była cała w skowronkach
Weszłyśmy jeszcze do drogerii Uroda i kupiłyśmy po kremie firmy Kosmetyki DLA, o której Wam ostatnio pisałam. Ja wzięłam na dzień 'Niszcz Pryszcz', a mamie kupiłam 'Kurację regenerującą' też na dzień.
Tydzień testuję już krem na noc i jestem wniebowzięta. W życiu nie miałam tak dobrego kosmetyku Normalnie nie mogę się nadziwić, że takie cuda w Płocku produkują. Napisałam nawet maila do właścicielki z gratulacjami i życzeniami sukcesów w branży Odpisała mi bardzo sympatycznie, wymieniłyśmy kilka maili i ... chce się ze mną spotkać
Księżniczko po co Ci tyle cieni? Ja nie jestem maniaczką kolorowki, mam swoje ulubione odcienie cieni i moze dlatego nie rozumiem jak ludzie moga ciągle kupowac cienie. Ale jelsi zrobisz ładną recenzję na swoim blogu to lania nie bedzie

Co do ciuszkow to super zakupy? Kurcze i jakie ceny Chyba tez jak bedzie wyplata to cos sobie zafunduje bo przeciez wiosna idzie

Czy te kremy DLA można kupi cgdzie indziej czy tylko w Plocku? Nie widziałam ich nigdzie w 3 miescie a tez bylabym chetna na przetestowanie.
Stary 2012-03-03, 22:15   #3220
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Nynka, moja bratowa kupowała takie właśnie spodnie na necie w ciemno i super trafiła. Za grosze kupiła dżinsy H&M mama, ktoś pochodzi w takich z miesiac-dwa więc są jak nowe, a bardzo mięcciutkie i wygodne i super wyglądają. Bo nowe osiągają kosmiczne ceny! Nawet jak kupisz troszkę za duże, to przecież z tygodnia na tydzień brzuszek rośnie!

A zapomniałam Wam się pochwalić- w sekretariacie dobrze mi idzie, dyr. zaproponowała mi tam etat od września, na razie na pół roku, ale potem się zobaczy. Może akurat po tym pół roku (albo trochę przed)byśmy zaplanowali dzidzę
Gratulacje
Cytat:
Brałam tę witaminę i nic nie dało. Teraz biorę immunorutin 4 razy dziennie i pewnie też nic nie da. Podobno jak już się zachoruje, to witamina C nic nie pomoże. Od małego mam problem z zatokami i teraz też właśnie zatoki mi zaatakowało
Tż kategorycznie zabronił mi wstawać z łóżka, ale nie mogę go posłuchać, bo mam tyle nauki i pisania, że nie będę miała po co na uczelnię wracać jak tego nie ogarnę

To lepiej się przejdź do lekarza

Cytat:

A ja bardzo lubię YR A najbardziej lubię, jak dają darmowo perfumy
Ja też

Cytat:
Wiem, ze mam duzo. Nie kupuję nic już prawie od 2 tygodni. Nawet masął orzechowego z isany nie moge kupic, bo to byłoby moje 29 masło nieotwarte Próbowałam namówić sioste zeby kupiła to masło i dała mi sprobowac ale nie chce się zgodzic Może ktos mi odlewke przysle??
Brzmisz nawet jak osoba na odwyku 29 maseł- nieźle zachomikowałaś Ja bym nawet nie miała gdzie tego trzymaćDobrze, że ja chociaż na balsamy/ masła/żele do mycia nie mam ciśnienia. 1 sztuka żelu i 1 balsam do szczęscia mi wystarczają.Niestety za to ciśnienie mam zawsze na kolorówkę i ostatnio na produkty do włosów, chociaz akurat produktów do włosów nie mam dużo (jeszcze).

Jutro jadę z TŻ w góry Chciałabym już żeby śnieg stopniał, bo jutro się na pewno mocno zmęczę przedzierając przez śnieg.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 22:41   #3221
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Księżniczko po co Ci tyle cieni? Ja nie jestem maniaczką kolorowki, mam swoje ulubione odcienie cieni i moze dlatego nie rozumiem jak ludzie moga ciągle kupowac cienie. Ale jelsi zrobisz ładną recenzję na swoim blogu to lania nie bedzie

Co do ciuszkow to super zakupy? Kurcze i jakie ceny Chyba tez jak bedzie wyplata to cos sobie zafunduje bo przeciez wiosna idzie

Czy te kremy DLA można kupi cgdzie indziej czy tylko w Plocku? Nie widziałam ich nigdzie w 3 miescie a tez bylabym chetna na przetestowanie.
Z tego samego powodu, co Ty jak masz prawie 30 nieotwartych maseł Ja nie rozumiem jak mozna ciagle kupować masła A recenzje na blogu będą, tylko oczywiście za jakiś czas, po testach.

Dla mnie to i tak duże ceny jak na ciuchy, bo kupuję prawie wszystko w lumpie. Ale jak mama funduje

stacjonarnie można kupić tylko w Płocku Firma dopiero raczkuje, nie ma jeszcze dystrybucji. Mozna zamówić przez internet z ich strony albo jak chcecie to mogę kupić i wysłać

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2012-03-03 o 22:47
Stary 2012-03-03, 22:46   #3222
Hosenka*
Zakorzenienie

Jednak zdjęcia wrzucę jutro - dopiero niedawno wróciliśmy do domu i już padam. Pół dnia byliśmy w mieszkaniu, wróciliśmy na chwilkę na obiad i pojechaliśmy do teściów. Wzięliśmy od nich część swoich rzeczy (u mnie nie było gdzie trzymać za bardzo) i zawieźliśmy do mieszkania

Instagram

Stary 2012-03-03, 23:08   #3223
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak zdjęcia wrzucę jutro - dopiero niedawno wróciliśmy do domu i już padam. Pół dnia byliśmy w mieszkaniu, wróciliśmy na chwilkę na obiad i pojechaliśmy do teściów. Wzięliśmy od nich część swoich rzeczy (u mnie nie było gdzie trzymać za bardzo) i zawieźliśmy do mieszkania
na kiedy planujecie przeprowadzkę?
Stary 2012-03-04, 09:46   #3224
Hosenka*
Zakorzenienie

Miało być wczoraj, ale jednak jeszcze nie. Mam nadzieję, że następna sobota nie ulegnie już zmianie

Instagram

Stary 2012-03-04, 11:54   #3225
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Gratuluję zużyć

U mnie wczoraj przestało prychać mleczko do demakijażu, a że akurat nic nie miałam w zapasach, to rozcięłam butelkę. A stamtąd tyle wygarnęłam, że mam mleczka na cały tydzień . Przynajmniej nie muszę się spieszyć z kupnem kolejnego
Ja też zawsze rozcinam opakowania, a mama mi mówi, żebym nie robiła tego w akademiku, bo pomyślą, że jakieś sknery z nas albo co Ale i tak jej nie słucham, bo nie rozumiem takiego podejścia, jak można marnować kosmetyki!

Cytat:
Dzisiaj zobaczyłam szafę z MIYO W Intermarche, pod moim nowym mieszkaniem Obok stoli szafa z Paese. Oszaleli
W Intermarche? A u mnie w ogóle nie ma jako takiej kolorówki w tym supermarkecie... Ja też chcę Paese

Cytat:
Koniecznie idź do lekarza, skoro Cię już tyle dni trzyma! Zdrowia życzę
Dziękuję Muszę iść do lekarza po antybiotyk, bo inaczej słabo widzę mój powrót do zdrowia

Cytat:

Ja też bym chciała na wiosenne zakupy Ale jak tak się rozglądam to w sumie wszystko mam, a już tyle ciuchów mam w szafie, że nie mam gdzie tego trzymać, a mam problem z kompletowaniem zestawów. Usilnie poluję na torbę, kolorowe spodnie i sweterek z Butiku.

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Jutro jadę z TŻ w góry Chciałabym już żeby śnieg stopniał, bo jutro się na pewno mocno zmęczę przedzierając przez śnieg.
Ależ zazdroszczę!

Cytat:

stacjonarnie można kupić tylko w Płocku Firma dopiero raczkuje, nie ma jeszcze dystrybucji. Mozna zamówić przez internet z ich strony albo jak chcecie to mogę kupić i wysłać
Księżniczko, jak się sprawuje ten krem Niszcz Pryszcz? Nie zapycha? Wysusza niespodzianki? Nie wyskakują po nim nowe? Chętnie bym kupiła, ale boję się, że będę miała jakiś paskudny wysyp.
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:59   #3226
Hosenka*
Zakorzenienie

Mam 2 marcowe zużycia

- 500ml oliwka ReBuild z Ziaji - była trochę po terminie, ale zużyłam głównie wlewając do kąpieli
- żel marakuja z TBS

ZDJĘCIA

W salonie meble nie ustawione ostatecznie. Szafa będzie w innym miejscu.

EDYCJA:

W kuchni jeszcze nie wszystkie górne szafki są powieszone, no i nie ma jeszcze lakobelu.

strasznie popsuta jakość po załadowaniu na wizaż
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF3457.jpg (23,5 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3458.jpg (23,8 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3460.jpg (25,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3462.jpg (27,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3463.jpg (30,5 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3466.jpg (24,4 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3464.jpg (27,5 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3465.jpg (30,9 KB, 53 załadowań)

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-03-04 o 12:06
Stary 2012-03-04, 12:00   #3227
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

księżniczko a który masz ten krem na noc? fajnie wygląda ich oferta

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:30   #3228
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Hosenko to niesamowite ze na zdjeciach jest to samo mieszkanie, ktore pokazywalas przed remontem! Pieknie wszystko wyglada

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:50   #3229
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Miało być wczoraj, ale jednak jeszcze nie. Mam nadzieję, że następna sobota nie ulegnie już zmianie
ale fajnie i jakie super zdjęcia, ściana w kolorze szaro-fioletowym jest super

Cytat:
Ja też zawsze rozcinam opakowania, a mama mi mówi, żebym nie robiła tego w akademiku, bo pomyślą, że jakieś sknery z nas albo co Ale i tak jej nie słucham, bo nie rozumiem takiego podejścia, jak można marnować kosmetyki!
Eee, bez przesady, przeciez rozcinanie kosmetykow to nie oznaka sknerstwa tylko całkowitego wykorzystywania kosmetyku. Dzięki temu nie marnotrawisz kosmetyku, pieniedzy i oszczedzasz srodowisko

Cytat:
Mam 2 marcowe zużycia

- 500ml oliwka ReBuild z Ziaji - była trochę po terminie, ale zużyłam głównie wlewając do kąpieli
- żel marakuja z TBS
klask i:

Ja też mam pierwsze zużycia:
1. krem do rak z pompką Kamill Intense
2. Żel pod prysznic Colombia Discover z Ori
Stary 2012-03-04, 12:59   #3230
Hosenka*
Zakorzenienie

Koniku: ta ściana nie jest szaro-fioletowa A brązowa Dokładnie to kolor: "ziarnko kawy". Ale faktycznie, czasami też mi się zdaje, że ma dodatek fioletu.

Instagram

Stary 2012-03-04, 14:15   #3231
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
J
Księżniczko, jak się sprawuje ten krem Niszcz Pryszcz? Nie zapycha? Wysusza niespodzianki? Nie wyskakują po nim nowe? Chętnie bym kupiła, ale boję się, że będę miała jakiś paskudny wysyp.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
księżniczko a który masz ten krem na noc? fajnie wygląda ich oferta
Dziewczyny mam krem na noc Niszcz Pryszcz i testuję od tygodnia, wczoraj kupiłam ten sam tylko na dzień i jeszcze nie testowałam.
Tydzień to niewiele czasu, żeby się wypowiedzieć na temat kremu. Na pewno mnie nie zapchał i nie spowodował wysypu. Czy wysusza niespodzianki nie wiem, bo akurat mam skórę w świetnej formie i ani jednego wyprysku Skóra jest świetnie wygładzona (lekko złuszczona), ma lepszy koloryt, nawilżona, czuć że oddycha a nie jest zapychana. Krem śmierdzi potwornie ma brzydki kolor szaro-brunatny i pierwszy raz czuję dzięki temu, że mam krem naturalny, a nie jakiś pseudo-naturalny. No i ta butelka air-less
Cytat:
Eee, bez przesady, przeciez rozcinanie kosmetykow to nie oznaka sknerstwa tylko całkowitego wykorzystywania kosmetyku. Dzięki temu nie marnotrawisz kosmetyku, pieniedzy i oszczedzasz srodowisko
Dokładnie tak samo uważam

Nikt mnie nie pochwalił, że zużyłam błyszczyk
Stary 2012-03-04, 14:20   #3232
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tak uważam Moja mama sama namiętnie rozcina opakowania, ale w domu

Cytat:
Dziewczyny mam krem na noc Niszcz Pryszcz i testuję od tygodnia, wczoraj kupiłam ten sam tylko na dzień i jeszcze nie testowałam.
Tydzień to niewiele czasu, żeby się wypowiedzieć na temat kremu. Na pewno mnie nie zapchał i nie spowodował wysypu. Czy wysusza niespodzianki nie wiem, bo akurat mam skórę w świetnej formie i ani jednego wyprysku Skóra jest świetnie wygładzona (lekko złuszczona), ma lepszy koloryt, nawilżona, czuć że oddycha a nie jest zapychana. Krem śmierdzi potwornie ma brzydki kolor szaro-brunatny i pierwszy raz czuję dzięki temu, że mam krem naturalny, a nie jakiś pseudo-naturalny. No i ta butelka air-less

Brawo za błyszczyk!!!
Kusisz tym kremem....
Stary 2012-03-04, 17:49   #3233
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Aż sama dziś kupiłam jedno

Cytat:
taki odwyk, że ciągle ktoś czymś kusi niedobre jesteście
Trzeba być odpornym

Cytat:
Super Udanego wypoczynku

Cytat:
ZDJĘCIA
Super urządzone
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 18:24   #3234
zywieczdroj
Zakorzenienie

Pierwsze marcowe zużycia:
- Oriflame, antybakteryjny żel do rąk

Próbki/Miniprodukty: 6
- Rossmann, Yung, Seidenglanz Shampoo Szampon 'Połysk jedwabiu' 50 ml
- Under Twenty, Fall In Love Skin, Krem nawilżający, 5ml
- Pirolam, szampon przeciwłupieżowy, 6ml
- L`Biotica, Biovax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów przetłuszczających 20ml
- Pollena-Ostrzeszów, Biały Jeleń, Hipoalergiczny żel pod prysznic 12ml
- Yves Rocher, Pure System, Nettoyant Desincrustant Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy 5ml
Stary 2012-03-04, 18:53   #3235
noseknosek

Jutro ten nieszczęsny egzamin... Znowu nie śpię, wyglądam jak zombie i wchłaniam wszystko jak odkurzacz. Niezależnie od efektu jutro o tej porze będzie już po wszystkim i zamierzam wreszcie odetchnąć po sesji i wziąć się na poważnie za parę spraw.

- zabieram się do pisania magisterki
- zaczynam bieganie
- wracam do zdrowego odżywiania i regularnych ćwiczeń
- rozpoczynam kurację włosową
- porządkuję wszystkie szafki i szafeczki
- realizuje plan wyposażenia salonu do końca (mieszkam 2 lata w mieszkaniu a ciągle nie powiesiłam półek i obrazów )
- zaczynam program 21 dni bez narzekania

Na początek chyba wystarczy.

biegam
Stary 2012-03-04, 19:17   #3236
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

księżniczko, świetne zakupy! I jak tanio! Jeszcze trwają wyprzedaże? Chętnie obejrzałabym zdjęcia No i gratuluję zużycia błyszczyku! Mi może uda się zużyć szminkę w tym miesiącu

Hosenko, mieszkanie wygląda cudnie! A ta kuchnia wydaje się ogromna!

Nosku, trzymam kciuki za egzamin No i mocne masz wiosenne postanowienia! Ja też powinnam się wziąć za siebie, przestać marnować czas i zacząć działać! Przyznam, że pozytywnie wpływa na mnie słońce, którego coraz więcej, ale muszę wydobyć z siebie jakieś większe pokłady motywacji. Macie na to jakieś sposoby? Mam tyle rzeczy do zrobienia, a ciągle nie mogę się zebrać...

Idę we wtorek do fryzjera!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 19:28   #3237
noseknosek

luskap przede wszystkim spisać sobie plan co trzeba zrobić, powiesić w widocznym miejscu i twardo realizować punkt po punkcie A co takiego planujesz robić?
Jak chcesz zmienić fryzurę?

biegam
Stary 2012-03-04, 19:37   #3238
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
J

Ależ zazdroszczę!
Było super, pobudka po zimie dla mnie i jednocześnie moje osobiste otwarcie sezonu Śniegu było ok 0,5 metra, miejscami więcej, ale szło się super, nawet lepiej niż bez A Ty jesteś z Żywca ? Uwielbiam żywiecczyznę
Cytat:

Gratulacje Ja już dawno nie zużyłam żadnego błyszczyka do końca, także podwójnie gratuluję
Cytat:

Super Udanego wypoczynku
Dzięki

Cytat:
Pierwsze marcowe zużycia:
- Oriflame, antybakteryjny żel do rąk

Próbki/Miniprodukty: 6
- Rossmann, Yung, Seidenglanz Shampoo Szampon 'Połysk jedwabiu' 50 ml
- Under Twenty, Fall In Love Skin, Krem nawilżający, 5ml
- Pirolam, szampon przeciwłupieżowy, 6ml
- L`Biotica, Biovax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów przetłuszczających 20ml
- Pollena-Ostrzeszów, Biały Jeleń, Hipoalergiczny żel pod prysznic 12ml
- Yves Rocher, Pure System, Nettoyant Desincrustant Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy 5ml
Super
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Jutro ten nieszczęsny egzamin... Znowu nie śpię, wyglądam jak zombie i wchłaniam wszystko jak odkurzacz. Niezależnie od efektu jutro o tej porze będzie już po wszystkim i zamierzam wreszcie odetchnąć po sesji i wziąć się na poważnie za parę spraw.

- zabieram się do pisania magisterki
- zaczynam bieganie
- wracam do zdrowego odżywiania i regularnych ćwiczeń
- rozpoczynam kurację włosową
- porządkuję wszystkie szafki i szafeczki
- realizuje plan wyposażenia salonu do końca (mieszkam 2 lata w mieszkaniu a ciągle nie powiesiłam półek i obrazów )
- zaczynam program 21 dni bez narzekania

Na początek chyba wystarczy.
Powodzenia na egzaminie Z czego masz? I super lista, większość mogłabym wpisać na swoje "to do list"

Cytat:
księżniczko, świetne zakupy! I jak tanio! Jeszcze trwają wyprzedaże? Chętnie obejrzałabym zdjęcia No i gratuluję zużycia błyszczyku! Mi może uda się zużyć szminkę w tym miesiącu

Nosku, trzymam kciuki za egzamin No i mocne masz wiosenne postanowienia! Ja też powinnam się wziąć za siebie, przestać marnować czas i zacząć działać! Przyznam, że pozytywnie wpływa na mnie słońce, którego coraz więcej, ale muszę wydobyć z siebie jakieś większe pokłady motywacji. Macie na to jakieś sposoby? Mam tyle rzeczy do zrobienia, a ciągle nie mogę się zebrać...

Idę we wtorek do fryzjera!
Luskap masz fajnego bloga, super się czyta

Hosenko ale masz dużą kuchnię

U mnie zużycie- balsam L'oreal Nutrilift 400 ml
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 19:44   #3239
noseknosek

Lynn z ekonometrii finansowej która wg mnie nie ma totalnie nic wspólnego z finansami

biegam
Stary 2012-03-04, 19:47   #3240
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
Ma 15 m2 co na blok faktycznie jest sporą kuchnią.

Cytat:
Hosenko ale masz dużą kuchnię
Tylko dzięki zlikwidowaniu 1 pokoju - zrobili to poprzedni właściciele.

Gratuluję zużycia

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości