|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Dzięki Hosenko
![]() Co do egzaminu - dopiero będę go pisać.
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wklejam bilans za luty: zakupami jestem zdołowana, jedyne co cieszy to znow duza ilosc zużyc Bilans lutego Zużycia:
Kupione:
Dostałam:
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-03-02 o 22:06 |
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Zrozumiałam, ze egzamin był w ostatni poniedziałek
![]() Cytat:
Od razu letnio się zrobiło
|
|
#3185 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
No tak trochę niejasno napisałam.
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam trochę spóźniona moje zużycia i zakupy- słowem miesiąc baardzo udany!
Zużyte w lutym: dezodorant C-THRU Emerald 200ml próbka Bioderma Hydrabio legere krem do twarzy 2ml odlewka Oriflame Grace 10ml Dove Pro Age żel pod prysznic 250ml Oriflame miodek uniwersalny 15ml Oddane: Avon Little Black Dress edp 23z50ml Avon Solutions krem do twarzy odżywczo-nawilżający 50ml Avon Naturals krem do twarzy miód i mleko 125ml Avon Little Red Dress tusz do rzęs pogrubiający Kupione:
Nynka, co do imion, to mi też się podoba Adaś i Zosia właśnie!I zgadzam się, skojarzenia z psami są nieuniknione! U nas TŻta dziadek miał konia Kubę a teraz szwagra syn będzie miał tak na imię nam się ewidentnie kojarzy z koniem!Co do paneli to mi sie właśnie takie jasne podobają. A u nas dziś kilka godzin mierzyliśmy na sufitach, żeby jakoś ładnie rozmieścić oświetlenie i poprowadzić kable, nie sądziłam, że tyle będzie z tym zachodu. Rysowaliśmy na posadzce gdzie będą mniej więcej meble i zwłaszcza wyspa, bo chciałam nad wyspą taką wiszącą lampę, ale kurcze, nie mam jeszcze dokładnie pojęcia gdzie co będzie stało i jaką będzie miało wielkość, a już trzeba wszystko rozplanować. co do zeli, to ja też zużywam 1 na miesiąc- jakieś 200ml. Właśnie mi się skończył Dove pro age i wyjmuję z zapasów Avon Naturals Granat i mango. No właśnie, co do Avonu, to dziś składałam zamówienie i dobrałam 2 szminki "Olśniewający kolor", żeby dostać wodę Pure O2. No i dostanę też lakier do paznokci Real red. Jedną szminkę najwyżej oddam mamie. wzięłam też diamentową konturówkę w kolorze brown sugar, za 2,80 żal było nie brać. Gani, gratuluję bilansu! ![]() Widziałam też w Naturze ostatnio limitkę Circus, ale nic mnie z niej nie zainteresowało. Kupiłam za to lakier z Essence- szybkoschnący nawierzchniowy nadający połysk, no i śliczną niebieską bluzkę Teraz o wiele bardziej kręcą mnie zakupy ciuchowe!Co do wiosny, to u mnie codziennie rano ptaszki śpiewają i tulipany już wzeszły Nosku, mam nadzieję, ze egzamin pójdzie pomyślnie! ![]() Koniku, ale ci przybyło! ![]() Cuciola, świetna sukienka
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2012-03-02 o 23:03 |
|
|
|
#3187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3188 |
|
zawsze mam racje
|
zużycia tego tygodnia, w weekend mnie nie będzie, więc mogę już teraz podsumowac:
-balsam czekolada&pomarańcza stara mydlarnia -jutro rano skończę masło do ciała bebeauty afryka -wax beauty formulas miodowy 500 ml -odżywka balea -żel pod prysznic bebauty -żel pod prysznic yves rocher (morelowy, straszna szkoda, że nie jest już dostępny )-peeling lirene -jutro także skończę rano żel pod prysznic, nie pamiętam firmy, jakaś niemiecka Myślałam, że jeszcze szampon skończę i dwa olejki, ale jednak się przeliczyłam, ale polecą w przyszłym tygodniu. 8 zużyć, nie ma źle Jeśli o zakupy chodzi to cień pojedynczy+paletka cieni z catrice, 3 maseczki dermika alabaster-planowane Kusiły balsamy, żele pod prysznic, odżywki, maski i wiele innych ale się nie poddałam, jedynie te glinki z biedronki mnie bolą, bo mam przecież sypaną glinkę, no ale idealna to nie będę szybko. Teraz zużycia wolniej pójdą, bo jednego balsamu mam 1/3, ale następne są prawie całe. Odżywki tak samo całe lub prawie całe. Teraz szły końcówki, więc szybko opakowania do kosza trafiały. I większą motywację człowiek miał. Jeszcze tydzień i będę mogła kupić jakiś balsam w końcu i żel pod prysznic, szampon, odżywkę. No i do rossmana trzeba wejść po peeling lirene i olejek alterry (ten który skończe w przyszłym tygodniu) -- Policzyłam żele pod prysznic/płyny do kąpieli i jest 10 sztuk, a było ponad 20 Za to mam z 9 opakowań soli (jedna na jedną kąpiel) ale jak wanna odzyska sprawność to będę zużywać powoli, regularnie w ramach odprężającego spa --- konik garbusek: gratuluje zużyć, ale na zakupy to niestety szlaban i to ostry :P a jak się sprawuje olej z pestek malin?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-03-02 o 22:56 |
|
|
|
#3189 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie ma żadnej filozofii w klubie, po prostu piszemy i czasem ktoś doda zdjęcie ![]() Cytat:
Cytat:
Zobaczysz, nie martw się tak bardzo. A z czego masz ten egzamin?Cytat:
![]() Powinnaś mieć zakaz kupowania czegokolwiek przez najbliższe pół roku Przypominam, że jesteśmy na ODWYKU! Cytat:
Właśnie skończyłam cotygodniowe spa i mam nowe zużycia ![]()
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-03-02 o 22:58 |
||||||
|
|
|
#3190 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() przesadziłaś z zakupamija też zrozumiałam że już był egzamin Cytat:
![]() a ja kupiłam dziś jakis nowy błyszczyk essence koralowy pięknie pachnie ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
ja też już nie mogę na to patrzeć jak on w tym bólu patrzy na mnie a ja nic nie moge zrobić zużycia niezłe Ci się posypały ![]() to jutro spróbuje dodać w klubie zdjęcia mojego synka jeśli chcecie oczywiście |
||||
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a synka chętnie obejrzę!
|
|
#3192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() udało mi się dodać 2 fotki ,trochę musiałam pokombinować , jutro dodam więcej ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- a tak wogóle juz kiedyś zastanawiałam się co dzieje się z Zetafon ?? Edytowane przez edyta29 Czas edycji: 2012-03-02 o 23:37 |
|
|
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie wiem, który to, bo wzięłam inny
Najlepiej widać podobieństwo w perełkach do kąpieli z tej serii. Na szczęscie są tylko 3 zapachy, więc znajdziesz![]() Cytat:
Z odżywki Diplona byłaś zadowolona?Cytat:
|
||
|
|
|
#3194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z odżywki byłam zadowolona, mimo ,że nie ma dobrego składu, opinii też dobrych nie miała ale moim włosom nic a nic nie zaszkodziła, zero rozdwojonych włosów a tego najbardziej się bałam.Bez odżywki włosy były sianowate, trudne do rozczesania po odżywce wręcz odwrotnie.Poważnie zastanawiam się nad drugą butlą tym bardziej ,że znów pojawiła się w Biedronce. Dziś wypróbuje odżywkę z Joanny z Apteczki Babuni , jak mi nie podpasi to kupuje Diplonę.KonikGarbusek-sporo zakupów poczyniłaś, wiem jak to jest , pokusa na każdym kroku się czai , trudno się jej oprzeć, ale masz co zużywać . Zużyć też masz sporo i to w każdej kategorii ![]() luskap- rzeczywiście luty udany za wytrwałość.kobietasukcesu- 8 zużyć pięknie zaczynasz marzec.
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja od wtorku chora. Taka ładna pogoda, planowaliśmy z TŻ fajny weekend, a ja muszę leżeć w łóżku. Muszę chyba iść do lekarza po antybiotyk, bo chyba nigdy nie wyzdrowieję
|
|
|
|
|
#3196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie, tak się czasami zastanawiam i martwię tym czy będę się potrafiła zająć dzieckiem, czy będę wiedziała czemu płacze, co mu jest i w ogóle Cytat:
ale mi się może jeszcze odmienić przez te kilka miesięcy ciąży, ze mną teraz to nic nie wiadomo ![]() wyobrażam sobie jak ciężko jest rozplanować wszystko kiedy nie wie się co gdzie będzie stało w przyszłości, to musi być na prawdę trudne ![]() Cytat:
![]() widzę że rozwinął się temat zakupów ciuchowych na wiosnę, zazdroszczę Wam bo ja będę musiała się zaopatrzyć w ciążowe ubrania... w pobliskim mieście ciążowe jeansy kosztują 120 zł normalnie masakra a tak w temacie to wczoraj w biedronce kupiłam sobie lakier z eveline ten beżowy, nie wiem co mnie napadło
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć
![]() U mnie wczoraj przestało prychać mleczko do demakijażu, a że akurat nic nie miałam w zapasach, to rozcięłam butelkę. A stamtąd tyle wygarnęłam, że mam mleczka na cały tydzień |
|
|
|
#3198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj pamiętam moje zakupy ciuchów ciążowych ![]() ja zawsze rozcinam co się tylko da bo nic nie można wycisnąć a po rozcięciu okazuje się ze produktu jest na kilka użyć |
|
|
|
|
#3199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj oglądałam te odżywki i się nad nimi zastanawiałam. Teraz mam odżywkę Sleek line, którą męcze od ponad roku. Nigdy więcej nie kupię litrowego opakowania. Mam też odżywkę Apteczka Babunii z miodem i jestem z niej bardzo zadowolona, bo dzięki niej jestem w stanie rozczesać włosy, a wcześniej miałam dosłownie dredyCytat:
Cytat:
Ja miałam 4 w zapasie, ale 2 już wystawiłam na wymiankę, bo to za dużo dla mnie. I tak najbardziej lubię żele dla niemowlaków.A te dżinsy to faktycznie strasznie drogie |
|||
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka, moja bratowa kupowała takie właśnie spodnie na necie w ciemno i super trafiła. Za grosze kupiła dżinsy H&M mama, ktoś pochodzi w takich z miesiac-dwa więc są jak nowe, a bardzo mięcciutkie i wygodne i super wyglądają. Bo nowe osiągają kosmiczne ceny! Nawet jak kupisz troszkę za duże, to przecież z tygodnia na tydzień brzuszek rośnie!
A zapomniałam Wam się pochwalić- w sekretariacie dobrze mi idzie, dyr. zaproponowała mi tam etat od września, na razie na pół roku, ale potem się zobaczy. Może akurat po tym pół roku (albo trochę przed)byśmy zaplanowali dzidzę
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() jako, że marzec rozpoczęty, wklejam luty, strasznie mam mało zużyć ![]() Zużyte: Pielęgnacja: 1. Alterra, Perfumfrei, Szampon – 250ml 2. Blanx, Antyosad, Pasta do zębów – 75ml 3. Isana, Krem do rąk oliwkowy – 100ml 4. Nivea, Deo w kulce – 50ml 5. Rimmel, Płyn do demakijażu – 125ml 6. Tonik na alkoholu od dermatologa – 100ml Kolorówka: 1. Artdeco, Puder utrwalający/wkład – 10g Kupione: Pielęgnacja: 1. Adidas, Żel pod prysznic – 200ml (do testowania) 2. Alterra, Odżywka z morelą – 250ml (8,99) 3. Forte Sweden, Mrs. Potter’s, Balsam do włosów z arniką – 500ml (7,49) 4. Isana, Żel męski do włosów – 150ml (5,99) 5. Oriflame, Krem do stóp – 150ml (11,9) 6. YR, Krem do rąk owies – 200ml 7. YR, Mleczko jeżyna – 400ml 8. YR, Peeling brzoskwinia – 150ml 9. YR, Szampon owies – 200ml 10. YR, Żel malina – 400ml Kolorówka: 1. Inglot, Cień pojedynczy – (10) 2. Inglot, Pomadka – (11) 3. Hean, Baza pod cienie – 14g (10) - odkupiłam od koleżanki 4. Oriflame, Konturowka do ust – 0,3g (9,92) 5. Oriflame, Kredka do oczu czarna – 0,3g (3,77) 6. Oriflame, Puder prasowany – 6g (9,92) 7. Oriflame, Pure Colour Floral Lipstick, Pomadka –4g ( 4,76) 8. Rimmel, Tusz (do testowania) Lakiery: 1. Oriflame, Lakier – (5,16) 2. Essence, Lakier –( 7) potrzebne zachcianki prezenty/gratisy wydałam: 105,90
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-03-03 o 17:33 |
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż kategorycznie zabronił mi wstawać z łóżka, ale nie mogę go posłuchać, bo mam tyle nauki i pisania, że nie będę miała po co na uczelnię wracać jak tego nie ogarnę W ogóle jaki komplement dziś usłyszałam od TŻ Ja: Nie lubię chorować, bo czuję się wtedy nieładna... TŻ: Myyysia, Ty jesteś zawsze ładna: jak śpisz, jak pijesz, jak jesz, jak ziewasz i nawet jak wymiotujesz też |
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zobaczyłam szafę z MIYO
W Intermarche, pod moim nowym mieszkaniem Obok stoli szafa z Paese. Oszaleli
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuchnia nasza nabiera kształtów Wrzucę zdjęcia pod wieczór.Wzięłam już 3 kufry z zapasami kosmetyków do mieszkania
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Poległam zakupowo.
|
#3209 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tapet ze zdjęciami to ja mam Przepraszam Nynko, ale bardzo nieciekawie mi się to kojarzy. Moja babcia miała jedną ścianę ze zdjęciem lasu jesienią, a pozostałe oklejone sajdingiem (nie wiem jak to się pisze z angielska ). Wygladało to potwornie ![]() Nie ściągać! ![]() Moja będzie Zosia ![]() Cytat:
Cytat:
Przy słabym miesiącu mam 10, przy lepszym ok. 15-20, a jakoś nie "nadużywam" specjalnie tak samo jak Koshatka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Malina odzywaj się częściej Cytat:
Cytat:
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-03-03 o 18:39 |
||||||||
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ale Hosenka też napisała to samo a tu nagle jakiś box.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

a drogerie jakos nie kusily 
Nie mogłam przeżałować. Pojechaliśmy we wtorek z myślą, że zaszalejemy, bo nic innego typu i tak nie widzieliśmy. I co?? Cena ... 499 zł 

Oczywiście w stresie po prostu wchłaniam wszystko, co nadaje się do jedzenia. Koszmar jakiś. 

Za to mam z 9 opakowań soli (jedna na jedną kąpiel) ale jak wanna odzyska sprawność to będę zużywać powoli, regularnie w ramach odprężającego spa
Zobaczysz, nie martw się tak bardzo. A z czego masz ten egzamin?

który to dokładnie zapach?
Najlepiej widać podobieństwo w perełkach do kąpieli z tej serii. Na szczęscie są tylko 3 zapachy, więc znajdziesz
Przepraszam Nynko, ale bardzo nieciekawie mi się to kojarzy. Moja babcia miała jedną ścianę ze zdjęciem lasu jesienią, a pozostałe oklejone sajdingiem (nie wiem jak to się pisze z angielska