|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Fakt faktem ze jak juz wracam wieczorem po pracy to ciezko sie idzie, ale daje rade Jeszcze bardziej mnie to motywuje![]() Wkoncu praca siedzaca i moj organizm odrazu odzyl jak mu zaoferowalam troche ruchu ![]() Slonecznik? No co Ty ja uwazam ze wlasnie dobrze, zawiera NNKT a to jest bardzo wazne w kazdej diecie a w odchudzajacej w szczegolnosci, takze nie traktuje tego jako wpadke. Pozatym ogromnie lubie slonecznik ![]() Cytat:
Do tego Monia wcale nie byl solony, soli unikam jak ognia nic nie jem solonego i w oglole nie sole. Nie moge bo jestem tarczycowcem. A dwie garsci to byly slonecznika w luskach tazke luskalam go, wiec samych ziarenek bylo o wiele mniej niz dwie garsci. |
||
|
|
|
#1502 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Heloł
znowu sobie pospałam ![]() A dziękuję, było suuuuper dosyć ciepło, a gdyby nie wiatr to byłaby wiosna pełną gębą! i Biedronki ![]() Cytat:
Ja byłam na spacerku, super było se myślę: o nie! To chyba z niewyspania... wzięłam Peralginę i poszłam spać po 16.30 jakoś było i spałam aż do teraz pewnie spałam bym dalej, ale się obudziłam, bo miałam durny sen jesuuu, ale się wystraszyłam do tej pory ręce mi się trzęsą... ogólnie snu nie pamiętam, ale końcówkę... wychodziłam sobie ode mnie z mojej dawnej szkoły podstawowej- już na dwór i weszłam na schody w górę (po szkoła tak jakby w podziemiu) no i wychodzę a tu nagle na tych schodach jakiś pijoook-zbir-bandyta wyglądał strasznie jak jakiś obdartus, był brudny i wyglądał żulowato, miał złotego jednego zęba, poza tym był szczerbaty i teraz najlepsze: miał w ręku nóż i dawaj na mnie z tym nożem no to ja sru w długą po tych schodach do dołu, ale złapał mnie z rękaw i mi zaświecił tym nożem przed oczami no i przerwałam sen! Ludzie dodam, że ten nóż był taki jakim się je schabowego Cytat:
Cytat:
zdrówka życzę! ![]() Cytat:
witamy w naszych szeregach!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
A tak ogolnie to jeszcze musze sie pochwalic. Otoz moja mamita kochana miala wczoraj urodziny, a wiec w domu jest tort z cukierni od Chmielewskiego ajerkoniankowy cudowny
![]() Ja ogolnie nie mialam czasu nawet jej nic kupic, pozatym wszytsko ma perfumy, kosmetyki caly czas cos odemnie dostaje, ale ze my z mama mamy ogromna korbe na buty to dalam jej w prezencie 200zl zeby kupila sobie jakies buciki na wiosne Mialam tak ciezki tydzien ze nie bylo mowy nawet zeby skoczyc do jakiejs galerii, eh
|
|
|
|
#1504 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1505 |
|
Rozeznanie
|
Hej pieknoty
![]() Co za dzień nawet nie miałam kiedy zajrzec ![]() Rano do kościoła potem do cioci na obiadek z siostrą na zakupy i teraz dopiero siadłam do laptopa. Mam jakiś durny humor siedzę przed czekoladą i walczę ze sobą żeby ją zjeść ![]() W dodatku dzisiaj nie ćwiczyłam żeby jeden dzień mięśnie odpoczęły. I tak sie jakoś źle czuję
|
#1506 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to wielkie brawa Ci się należą, że taką trasę pokonujesz a jak człowiek widzi różnicę w ciele to w ogóle mobilizacja na maxa ![]() Mi się jadłospis podoba ![]() Cytat:
dobrze, że cokolwiek się ruszyłaś przynajmniej no a teraz bez mazania się, bez poddawania, bierzesz się do roboty! zapominasz o tym co było i jedziesz z dietą dalej solidnie! a nie dostałaś przypadkiem kasy na siłownię od babci? coś mówiłaś, że dostałaś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem dumna słodkie nie ciągnęło mnie w ogóle Jak lubi buciki to na pewno się ucieszyła bardzo! 100 lat dla mamy ![]() Cytat:
![]() Czekolada pomoże Ci tylko na chwilę... potem będziesz miała wyrzuty sumienia, że ją zjadłaś ![]() Ja też się dzisiaj drętwo czuję
|
||
|
|
|
#1509 |
|
Rozeznanie
|
Ufff Heroine, te baty byly oczyszczajace
Ale nadal mam niestety mega zalamanie/zlamanie i nie wiem jak sobie poradzic z tym ;( wiem ,ze twarda musze byc itp, ale ciezko mi ![]() Tak dostalam kase, ale na luty. I splacilam luty i teraz zaczal sie marzec i nie moge isc bo nie mam $
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine to faktycznie miałaś sen
ja nieraz mam taki sen, że goni mnie właśnie taki pijoook-bandyta-zboczeniec przez moją wioskę, a ja chcę iść szybciej albo biec a nie mogę, bo zawsze w tym śnie mam na sobie jakieś dziwne buty albo jakieś mega wysokie szpile, a w nich nogi obdarte aż do krwi, że iść nie mogę nienawidzę takich snów, bo mimo że się obudzę w nocy, to później tak dziwnie jest mi zasnąć, bo mam stracha ![]() Cieszę się, że spacerek udany ja też dziś byłam trochę na podwórku, ale cholernie zimno byłam i zmarzłam.Czekoladko no to fest masz kawałek, na pewno szybko zobaczysz efekty jak będziesz tak codziennie chodzić do pracy i z pracy a teraz jest już coraz cieplej, więc będzie Ci się lepiej chodziło ![]() A co do słonecznika, to ja też jem garstkę nieraz dwie z 2-3 razy w tygodniu, czasami rzadziej ![]() Sanderko bądź twarda i nie jedz jej
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Czemu?
![]() Cytat:
No i podziwiam Cie że maszerujesz do pracy haha ja sie zastanawiam czy do szkoły rowerem nie jeździć ale to ponad 40km dziennie więc podziękuje
|
|
|
|
|
#1512 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A myslalam ze bedzie maks 6km![]() No naprawde czuje wielka roznice, wieksza niz jak chodzilam na silownie 4 razy w tygodniu i robilam po 130minut na roznych sprzetach. Jednak plener to plener! Tak samo z bieganiem, jest ogromna roznica. No i przedewszytskim jak sie idzie to szybciej czas leci bo mi na silowni zawsze sie dluzyl ![]() Co do jadlopsiu to zaczynam czuc sie coraz pewniej na diecie, co prawda to dopiero 4 dzien kiedy podeszlam do tematu na serio ale teraz juz napewno tego nie zmarnuje i doprowadze do konca! Cytat:
![]() U mnie najgorzej wlasnie jest ze slodyczami, kurcze na nic nigdy nie mam takiej ochoty jak na slodycze, to moja zmora zyciowa. Podziwiam ludzi ktorzy mowia ze ich do slodkiego nie ciagnie! To jest dla mnie abstrakcja, moglabym nic nie jesc tylko slodycze Jak zawalam diete to tylko przez slodkie i przewaznie jest to biala czekolada ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
Ale po pierwsze nie mam roweru i musialabym kupic, po drugie z rowerem jest troche zabawy trzeba go pilnowac wnosic po schodach a to mi sie wcale nie widzi ![]() A pozatym ja chcialam zaczac juz od marca, bo szkoda mi tracic czas, szkoda mi zycia na bycie grubym babolem Takze u mnie ta opcja umarla smiercia naturalna! A u Ciebie faktycznie 40km to spory kawalek, nie znam sie na tym ale pewnie tez sporo czasu by to zajelo pokonanie go rowerem. Cytat:
![]() Bywa ciezko ale narazie sie nie zrazilam tylko wrecz przeciwnie, juz sie nie moge doczekac az rusze jutro z rana, moze nawet sloneczko dopisze tak jak dzisiaj
|
|||||
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko mój Tż tak ma
zje dwa paski czy cuś i mówi, że się zmulił albo zje trochę chipsów i to samo
|
#1514 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh, to szkoda jakoś to szybko minęło ja dopiero drugi karnet kupiłam
|
|
|
|
|
#1516 |
|
amor vincit omnia
|
czekoladka to śmigasz niezły kawałek codziennie, super!!
jesteś zgrabna, a jeszcze jak tyakie spacery sobie fundujesz to już wgl nic tlyko podziwiać i... nasladować ![]() |
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo dokładnie
dwóch pasków to się nie opłaca jeść
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja identycznie |
|
|
|
|
#1519 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1520 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie można wtedy zrobić ja to się zawsze budzę i jestem mokra ![]() No mroźno trochę, mimo słońca ![]() Cytat:
wtedy jest przyjemne z pożytecznym Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też jestem słodyczożercą mnie zawsze gubiły ciasta domowe czekolada mniej całej nigdy chyba sama nie zjadłam ale ja mam dobre serduszko i zawsze się dzielę, o! ![]() także jest to dla mnie mega sukces, że odmawiam sobie słodyczy i już nie mam na nie takiego parcia To już wiemy skąd taki nick u Ciebie
|
||||
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wniosek? Nie mieć w domu słodkiego
|
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze kiedys taki cud sie wydarzy ale teraz napewno nie moge tego o sobie powiedziec, niechcialabym obrazac zgrabnych kobietek No wiesz moje chodzenie w porownaniu z Twoim bieganiem to chyba nie jest duzy wyczyn. Powinnam sie schowac pod stol przy Tobie
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z 2h w jedną strone spokojnie mi wyjdzie ![]() Co do słodyczy to ja też tak mam nic chyba nie jest w stanie mnie zmulić a jesli już to na chwilę i zaraz mogłabym dalej wcinać Ale wiesz co właśnie ostatnio to jest dziwne, bo jakoś szczególnie mnie do słodyczy nie ciągnie biorąc pod uwagę, że mam w biurku chyba 4 czekolady, w kuchni ciasto i cukierki Jak zjem coś to tylko dla smaku troszkę moja podświadomość mi na więcej nie pozwala
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
w domu się starma nadrobić ćwiczeniami i steperkiem.
|
|
|
|
|
#1525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po trzech minutach stoje juz w kolejce w sklepie po nastepna Cytat:
No i przyznac musze ze chodzic to ja zawsze lubilam takze wkoncu jakas alternatywa dla mojego lenistwa w kwestii cwiczen ![]() ![]() ![]() Cytat:
Czuje sie teraz czysta jak lza, juz wszytsko o mnie wiecie Ja tez nie uznaje kebabow, pizzy i tym podobnych to wszytsko dla mnie mogloby w ogole nie istniec ![]() No narazie ladnie sobie radzimy oby jak najdluzej ![]() O wlasnie dobrze ze sobie przypomnialam, musze zamowic sobie chrom bo obawiam sie ze moja silna wola moze nie wytrzymac dlugo ![]() Wniosek sluszny tylko ja mieszkam z 3 warjatami! Moja mama uwielbia cos piec, niemalze co tydzien jest ciasto w domu, jeszcze jak na zlosc ma taka reke do tego ze mozg staje. Aha i co najlepsze wazy 50kg przy moim wzroscie I wez tu czlowieku badz madry
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-03-04 o 20:57 |
|||
|
|
|
#1526 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
A gdzie Twój mąż jest, że ciepło tam? Do Świąt niedaleko Już niedługo się zobaczycie
|
|
#1527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooo to silna jestes, gratuluje ![]() A wiesz co tak sobie ostatnio pomyslalam, bo jak ostatnio pisalysmy o endermologii. Mialas moze na pracowni banki chisnkie? Pewnie wiesz o czym mowie, sprobuj tego zamiast endermologii swietna sprawa! Ja zaczynam wlasnie serie masazy ![]() Chyba ze juz masz i robisz? Cytat:
|
||
|
|
|
#1528 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś moja koleżanka, która robi między innymi endermologię i bańki mówiła, że endermo jest skuteczniejsza, że podobno bańki można sobie samemu zrobić w domu, próbowałaś?
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff...przebrnęłam przez wasze wszystkie posty!
Dzień rodzinny się skończyl, tyle było sprzątania, gotowania a tu 4 godzinki nawet nie wiem kiedy mineły i koniec, z mycia naczyn cała sterta! Zjadlam duzo,ale zdrowo^^ jedyne za co mozecie mnie lac to smażony syr i trochę ciastek^^ Ale byłam godz na siłowni, więc tragedii nie ma ![]() śń: jogurt naturalny z otrębami, kawa z mlekiem 3,2% i łyżeczką cukru IIśń: razowiec z serkiem białym ze szczypiorkiem Obiad: 3 małe ziemniaki, sałatka(ser feta,oliwki,pomidor,ogóre k,plaster sera żółtego,kapusta pekińska,sos fit up koperkowy), smażony ser camembert, 3 wafelki, 2 kruche ciasteczka (ten obiad w sumie jadłam 4 godziny, bo latałam co rusz do kuchni-wiadomo jak to jest byc gospodarzem, dzieciaki biegaly i to takie jedzenie) potem godz siłowni i siedzę popijam czerwoną herbatke i się cziluję. zaraz pazurki zrobię;P
|
#1530 |
|
Raczkowanie
|
A czerwonej herbatki nigdy nie piłam... dobra jest?
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Ja za to senes wypiłam...
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

ja też w szoku jestem!!!! 5 kilosów w jedną stronę!!! No brawo!!!
Zwłaszcza że teraz będzie już ciepło to super Ci się będzie chodziło
reszta super!!!
Jeszcze bardziej mnie to motywuje
i Biedronki
dziwnie się czuję :/

no to wielkie brawa Ci się należą, że taką trasę pokonujesz
a nie dostałaś przypadkiem kasy na siłownię od babci?
coś mówiłaś, że dostałaś? 

albo zje trochę chipsów i to samo
ja dopiero drugi karnet kupiłam
wtedy jest przyjemne z pożytecznym 
domowe
Ale nie mam z kim iść