|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęściem pijane, od 2011 roku zakochane- część II
Wróciłam po 5godz łażeniu ze spódnicą
No i mam na celowniku buty z deichmanna.Cytat:
Także Cię wspieram. ![]() Cytat:
![]() U nas minęło 8msc a ja dalej jestem zazdrosna Chociaż czasem staram sie tego nie okazywać. Po prostu pokaż TŻtowi, ze mu ufasz.
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem zazdrośnik i Tż o tym wie
![]() Alaruna jakie buty?
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mimo wszystko fajnie by było, gdyby udało sie jednak ten wzrok poprawić. Nie wiem, słyszałyście może o czymś, jakichs ćwiczeniach np.?
|
|
|
|
|
#2555 |
|
zuy mod
|
Hej dziewczyny
![]() ja byłam dziś z TŻtem i jego babcią w Factory - zbliżają się TŻta urodziny i babcia chciała mu zrobić prezent kupując mu parę ciuchów. O matko Zakupy z TŻtem to katorga, wcześniej jakoś na łażenie po sklepach się nie wybraliśmy, więc nie wiedziałam że jest aż tak źle. No ale w końcu wybrał, znalazł coś co mu się spodobało i jest ok.No a ja jak zobaczyłam jaka przecena jest w Big Starze (-50% wszystko, nawet po przecenie) to musiałam, po prostu musiałam kupić spodnie. I kupiłam
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Z moim TŻ zakupy to przyjemność - jest niezniszczalny
Zawsze marzyły mi się spodnie z Big Stara albo z Lee ale szkoda mi było kasy.
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż też jest dość wytrzymały
Kiedyś mi mówił, że mam go nie ciągnąć na żadne zakupy nigdy - nie zdarzyło mi się by mi odmówił jeszcze
|
#2558 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
|
|
|
#2559 |
|
Konto usunięte
|
U nas tez deichmanna otworzyli
Moj Tż tez wytrzymały chodzi ze mną na zakupy ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#2560 |
|
zuy mod
|
Argh, dziewczyny, chyba nie zrozumiałyście czemu zakupy z moim TŻ to męczarnia
![]() ma coś wybrać - idzie przez sklep, wchodzi, rozglada się: "nic tu nie ma". I tak 3 kółka wokół Factory
|
|
#2561 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie tego Reddsa żurawinowego, skoro go tak zachwalałyście. Taka oranżadka jak każdy Redds
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() Ja mam tak samo jak Twój Tż, w sumie ja nawet nie muszę wchodzić do sklepu, żeby stwierdzić, że nic tam ciekawego nie znajdę A mój Tż też tak wymyśla, za spodniami to z nim całą galerię zeszłam ze trzy razy
|
|
#2563 |
|
Konto usunięte
|
Ja lubię jeansy crossa dobrze na mnie leżą
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przyjechał, nie odpisał
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
zachowuje się jakby miał 16...bez przesady, ale wiedząc że jesteś zmęczona mógłby przyjechać. Jęsli puścił "focha"za to zenie przyjechałas to swiadczy to tylko o jednym...o jego niedojrzałości....
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, wyjaśniliśmy sobie. Nie chciał mi się przyznać, ze poślizgnął się i spadł ze schodów i złamał rękę
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
U nas zakupy to masakra. Tż jak kupuje np spodnie to wchodzi do levis'a i mowi że ten i ten model ten kolor i ten rozmiar mierzy i wychodzi. A reszta wygląda tak: "Kochanie patrz jaka ładna koszulka, może przymierzysz?" "No może być, weź L i chodźmy", a jak ze mną chodzi i jestem dopiero w 2 sklepie to mówi mi, żę wszystko jest piękne tylko chodźmy już do domu. Tak więc chodzę na zakupy sama :P
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie TŻ dzisiaj rozbroił...Jak wiecie planuje jechać w lipcu nad morze. No i dzisiaj rozmawiamy sobie o kwaterach itp. a TŻ z tekstem że to funduje te wakacje z racji tego że on zarabia a ja nie
powiedziałam, że nawet nie ma takiej opcji a on stwierdził, że jest i koniec. Denerwuje mnie to, bo kurcze nie chcę być taka od niego zależna. Fakt, faktem nie zarabiam ale moi rodzice są w stanie dać mi pieniążki na te wakacje, gdyby było inaczej to powiedziałabym, że nie jedziemy i już. Głupio mi strasznie. Mam nadzieję,że jednak TŻ przejdzie.---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2573 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejjjj !
mam masakryczny ból głowy a na mnie dziecko wchodzi, zaraz mi na głowę wejdzie bo TŻ sobie gra przed komputerem nosz kurrrr... nic, zaraz pójdę położyć szkraba i pewnie sama też się ululam dlatego piszę do was teraz bo tak skrobiecie, że nie nadrobię ![]() W każdym razie od koleżanki z pracy się dowiedziałam, że ma pieska, bo jej syn jej podarował, dlatego, że miał mnóstwo skarg od sąsiadów znaczy się od tych mieszkających razem z nim. Bo on wynajmuje gdzieś tam pokój. No i Ona szuka kogoś albo jakiegoś schroniska, żeby te psisko oddać, ponieważ Ona pracuje 7 dni w tygodniu, jej mąż ciągle w rozjazdach no i ten piesek biedny siusia nawet pod siebie... Kurcze, i tak mi szkoda. Młody pies - ma 1 rok. Ponoć bardzo lubi dzieci i w ogóle... no i się zastanawiam. TŻ poweidział, że bierze odpowiedzialność, ale coś mi się nie chce wierzyć Myślę przez całą niedzielę chyba o tym, i nie wiem jak to się skończy Cytat:
![]() Cytat:
![]() blisko mego domu u ciapaka jest żurawinowy, a nawet ten taki pomarańczowy kolor puszki ma , chyba cytrusowy ![]() też go lubie, ale żurawinowego nie piłam Cytat:
ale ostatnio przystopowałam i myślę a co będzie to będzie!muszę pomyśleć o sobie bardziej czymś się zająć niż siedzieć i się zamartwiać i wymyślać niepotrzebne historyjki ze zdradami więc vicky_ też nie ufam nikomu, nawet sobie, więc możemy podać sobie łapki ![]() justka mam nadzieję, że wyjaśniliście/wyjaśnicie między sobą ten spór
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
aa i ja się dołączam do zazdrośnic ale tych ogromnych chociaż staram się nie okazywać tego TŻ.
A czy mu ufam hmm u mnie to jest jakoś różnie chyba zalezy to od nastroju czyt.PMS ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- jutro trzymam kciuki za wszystki potrzebujace ![]() moze zorganizujmy jakiś dzień w którym powstrzymamy się od wszelkich kłotni z naszymi kochanymi??: ![]() dobranoc
|
|
|
|
#2575 |
|
Konto usunięte
|
Kinqa ogarne sie jutro mam wolne i będę szydelkowac
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
no mam nadzieję, bo jak nie to znów bacik
zrób jakieś skarpetki dla mojej małej bo dla mnie,żebyś zrobiła to by było wyzwanie, bo mam nogi - kajaki (tak mój wujek mawiał )
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Kingaaaaaa bierz psa !!!!!
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jak wezmę to w ogóle trafię do wariatkowa...
![]() ok idę spać, padam na ryjek spokojnej nocki
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że jestem nachalna, ale dzięki temu dzisiaj się pogodziliśmy
. Znowu jedna wielka awantura u niego w domu. Z rana pojechał do swoich dziadków, powiedział co się w domu dzieje, babcia zadzwoniła do jego matki, a jak wrócił wieczorem to jeszcze większy sajgon był Tak ogólnie mówiąc doszło do rękoczynu między TŻem a ojczymem Wydaje mi się, że matka jest bardziej po stronie swojego faceta niż syna.. Co mi sprawia wielką przykrość. Bo nawet normalnie z nią pogadać nie może.. Ciągle tylko się kłócą.. Czasem to się nawet na mnie odbija.. Powiedziałam mu, żeby się wyprowadził na trochę do dziadków - z nimi ma świetny kontakt. Ale jak się domyślam do akcji wkroczy mamuśka, która nie puści synka do babci, bo przecież będzie ją wykorzystywać Trochę nie rozumiem myślenia tej kobiety. Ma u babci dobrze, ma osobny pokój, bliżej do szkoły (15min), pyszne obiadki, może jej wszystko powiedzieć.. Zupełne przeciwieństwo mamy. Wiecie jak go dziś załatwiła? Wyłączyła mu prąd w całym pokoju, nie może korzystać z komputera, tv, wieży, w kontaktach nie ma prądu - nie może naładować telefonu, mp4, nie może słuchać muzyki. NIC. I to ma być myślenie i sposób na syna, kobiety po 40.. Szlag mnie trafia. ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

No i mam na celowniku buty z deichmanna.
Także Cię wspieram. 
.

Zakupy z TŻtem to katorga, wcześniej jakoś na łażenie po sklepach się nie wybraliśmy, więc nie wiedziałam że jest aż tak źle. No ale w końcu wybrał, znalazł coś co mu się spodobało i jest ok.

a na mnie dziecko wchodzi, zaraz mi na głowę wejdzie