Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-04, 19:25   #3931
Elewyn
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Elewyn, jaki rozmiar nosisz?
ubrań 34, a butów 38 Dlaczego pytasz?
Stary 2012-03-04, 20:02   #3932
c25b88eee251337e2cf3080657e4acb7d681f815_5dace6f2394b4
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Polecisz mi coś fajnego, ciekawego, wzruszającego i pobudzającego wyobraźnię?
http://selfishbitch.soup.io/post/767...-jest-niemy-kt
http://adonai.pl/poezja/?id=13&action=4
http://wiersze.teksty.nstrefa.pl/wiersz-2476.html
http://poezja.wikidot.com/elegia-o-chlopcu-polskim
Tyle pamiętam Pozapominały mi się tytuły niektórych. ; o Ale to moje takie naj, naj.
c25b88eee251337e2cf3080657e4acb7d681f815_5dace6f2394b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 20:18   #3933
Celestyn3k
Zakorzenienie

[1=c25b88eee251337e2cf3080 657e4acb7d681f815_5dace6f 2394b4;32715959]http://selfishbitch.soup.io/post/767...-jest-niemy-kt
http://adonai.pl/poezja/?id=13&action=4
http://wiersze.teksty.nstrefa.pl/wiersz-2476.html
http://poezja.wikidot.com/elegia-o-chlopcu-polskim
Tyle pamiętam Pozapominały mi się tytuły niektórych. ; o Ale to moje takie naj, naj. [/QUOTE]

dziekuje!

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 20:22   #3934
Elewyn
Zakorzenienie

Wujek i ciocia poprosili moją mamę o bycie chrzestną, miałam cichą nadzieję, że to będę ja
Stary 2012-03-04, 20:52   #3935
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Wujek i ciocia poprosili moją mamę o bycie chrzestną, miałam cichą nadzieję, że to będę ja
no raczej młodych się bierze na chrzestnych... :/
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 20:56   #3936
Feaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Łączę się w bólu, mnie czeka 27 dni pracy pod rząd.
Nie wiem kiedy się porządnie wyśpię chyba zacznę chodzić spać o 21:00
27?!? współczuję, ja bym umarła, dla mnie te 6 dni to porażka, gdyby to jeszcze było codziennie w stałych godzinach no to ok, ale jak raz mam do późna a na drugi dzień od razu na rano to jednak się nie chce za bardzo. Ale trudno, ważne, że praca jest, i wypłata jako taka

Cytat:
Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Nooo... dziwne trochę.
Feaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:11   #3937
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Feaa Pokaż wiadomość
27?!? współczuję, ja bym umarła, dla mnie te 6 dni to porażka, gdyby to jeszcze było codziennie w stałych godzinach no to ok, ale jak raz mam do późna a na drugi dzień od razu na rano to jednak się nie chce za bardzo. Ale trudno, ważne, że praca jest, i wypłata jako taka
Noo, najbliższe wolne ostatniego dnia marca.
Dobrze, że to nie praca fizyczna, no ale jakiś "dzień lenia" raz na jakiś czas by się przydał.

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Niektórzy nie biorą młodych, bo nie każdy młody pracuje, więc i $ nie ma.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:13   #3938
19agusia91
Zakorzenienie

Fea, Otako
Mi umowa kończy się w marcu, z jednej strony szkoda, ale z drugiej strony, może wreszcie nie będę wiecznie śpiąca i już czuję jak mój kręgosłup krzyczy "hura". Rodzice marudzą, że już mam się zwolnić, ale zostało 12 razy jeszcze tylko,tyle co nic.

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Elewyn, ciut dziwne trochę, ale ja się właściwie bardzo cieszę,że jeszcze nie jestem chrzestną.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:17   #3939
Elewyn
Zakorzenienie

Jako chrzestnego swojego pierwszego dziecka wybrali mojego kuzyna, który wtedy był młodszy ode mnie Mama raczej średnio zadowolona z tego, ale nie chce odmówić Gdy dziecko będzie miało 18 lat, to mama będzie miała 60
Stary 2012-03-04, 21:20   #3940
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Fea, Otako
Mi umowa kończy się w marcu, z jednej strony szkoda, ale z drugiej strony, może wreszcie nie będę wiecznie śpiąca i już czuję jak mój kręgosłup krzyczy "hura". Rodzice marudzą, że już mam się zwolnić, ale zostało 12 razy jeszcze tylko,tyle co nic.

Elewyn, ciut dziwne trochę, ale ja się właściwie bardzo cieszę,że jeszcze nie jestem chrzestną.
12 razy to już bliżej niż dalej.

Ja w sumie też, jakby nie patrzeć, to dodatkowe wydatki.

Moja koleżanka mi ostatnio opowiadała ciekawą sytuację ze swoim chrześniakiem. Daleka kuzynka, z którą raczej ma słaby kontakt i rzadko się widują, wybrała ją na chrzestną i koleżanka się zgodziła. We wrześniu kuzynka do niej dzwoni i mówi: "nie wiem czy wiesz, ale Twój chrześniak poszedł do przedszkola. musieliśmy mu kupić wyprawkę i robiliśmy zrzutkę. założyliśmy za Ciebie 75 zł."

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2012-03-04 o 21:27
Stary 2012-03-04, 21:25   #3941
Feaa
Raczkowanie

otako co za historia
Stary 2012-03-04, 21:26   #3942
otako
Zakorzenienie

Niezły tupet, co nie?

Stary 2012-03-04, 21:30   #3943
Elewyn
Zakorzenienie

Ja mam beznadziejnych chrzestnych. Nie chodzi o ilość prezentów (choć poza komunią to niewiele dostałam), ale ilość odwiedzin to można policzyć na palcach jednej ręki Wujek jeszcze odwiedził mnie na 18 urodziny, ciocia jak już przyjedzie to idzie do babci, a nie do nas
Stary 2012-03-04, 21:32   #3944
otako
Zakorzenienie

Czy któraś z Was stosuje oleje codziennie?
Tak się zastanawiam jak pielęgnować włosy, skoro codziennie rano je myję i nie mam czasu na nakładanie masek na dłużej niż kilka minut. No i dochodzi do tego jeszcze codzienne suszenie.
Od jutra chyba spróbuję nakładać Alterrę co noc, ciekawe jak na to zareagują.

Stary 2012-03-04, 21:35   #3945
19agusia91
Zakorzenienie

No, dokładnie, bez sensu rezygnować teraz.

ale bezczelność

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Otako, ja, ja, ja! Codziennie olej przed myciem, nawet na 30 minut tylko ale olej jest

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Ja niestety nie daję rady rano myć włosów z moja suszarką musiałabym wstawać o 4:30,żeby je wysuszyć i zdążyć na 6:40 na autobus. Jak będzie cieplej to będę myła rano, jak umyję wieczorem to następnego dnia takie są już fe szybko. A rano cały dzień trzymają się ładne.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:44   #3946
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
12 razy to już bliżej niż dalej.

Ja w sumie też, jakby nie patrzeć, to dodatkowe wydatki.

Moja koleżanka mi ostatnio opowiadała ciekawą sytuację ze swoim chrześniakiem. Daleka kuzynka, z którą raczej ma słaby kontakt i rzadko się widują, wybrała ją na chrzestną i koleżanka się zgodziła. We wrześniu kuzynka do niej dzwoni i mówi: "nie wiem czy wiesz, ale Twój chrześniak poszedł do przedszkola. musieliśmy mu kupić wyprawkę i robiliśmy zrzutkę. założyliśmy za Ciebie 75 zł."

Ale nie tak mało osób widzi w chrzestnych jako sponsorów rzeczy, za które to rodzice płacić powinni
Ilu jest takich ludzi, co oczekują, że powinni dostać od chrzestnych na urodziny, czy coś, no bo są chrzestnymi. Albo jak już dostaną, to że za mało, bo są bogaci, to stać ich na więcej

Ja jestem chrzestną dwóch chłopców i od razu jak mnie proszono (akurat za drugim razem to każdy wiedział jak jest, bo to bliska rodzina) to mówiłam, że mogę być, ale póki co jestem biedną studentką i wiadomo, że na prezenty drogie mnie nie stać. Ale było ok

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Ja mam beznadziejnych chrzestnych. Nie chodzi o ilość prezentów (choć poza komunią to niewiele dostałam), ale ilość odwiedzin to można policzyć na palcach jednej ręki Wujek jeszcze odwiedził mnie na 18 urodziny, ciocia jak już przyjedzie to idzie do babci, a nie do nas
Mój chrzestny mieszka obok Jak o coś poproszę, np. o skrócenie rolety czy coś, to zawsze pomoże
A z chrzestną nie widziałam się od 18stki. Ma swoją rodzinę, mieszka ok 100km ode mnie. Nie mam jej tego za złe, bo to kobieta pracująca poza tym dla mnie rola chrzestnej i chrzestnego to bardziej symboliczna i okazjonalna jest
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 21:54   #3947
Feaa
Raczkowanie

Ja od chrzestnych to tylko na chrzest i komunie coś dostałam, zapewne nie wiedzą nawet kiedy mam urodziny czy coś, a chrzestny to brat mojej mamy ostatni raz widziałam chrzestną na komunii, a chrzestnego z 4 lata temu.
Stary 2012-03-04, 21:56   #3948
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Mój chrzestny mieszka obok Jak o coś poproszę, np. o skrócenie rolety czy coś, to zawsze pomoże
A z chrzestną nie widziałam się od 18stki. Ma swoją rodzinę, mieszka ok 100km ode mnie. Nie mam jej tego za złe, bo to kobieta pracująca poza tym dla mnie rola chrzestnej i chrzestnego to bardziej symboliczna i okazjonalna jest
moja chrzestna mnie nawet na 18 nie odwiedziła

Jej mąż, brat taty był poproszony przez moich rodziców, by został chrzestnym mojego brata. Odmówił, a mój tata jest chrzestnym do wszystkich jego dzieci, dokładnie czwórki
Stary 2012-03-04, 22:34   #3949
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Niezły tupet, co nie?

Cytat:
Ja też rzadko widuje się z chrzestnymi. Z wujkiem nie miałam kontaktu od komunii... Dopiero po śmierci Taty jakiś kontakt się zawiązał. Zaś Ciocia jest spoko

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Dobranoc
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 22:47   #3950
Ula_87
Wtajemniczenie

Hej

Kot jednak (przynajmniej narazie) zostaje u nas. Będziemy próbować przyzwyczaić go do mieszkania na dworze z psami.
Dziś cały dzień spędził na zewnątrz, trochę się dobijał do domu,ale potem poszedł do budy z psami i sobie wszyscy razem spali

A ja dziś spotkałam się z przyjaciółką, a potem byłyśmy w kinie.

Zaraz idę się kąpać i nałożyć śmierdziucha Khadi na włosy.

A - dziś usłyszałam,że schudłam. No,a mi się wydaje,że twarz nadal jest pucołowata

Mimo wszystko - od jutra zaczynam dietę.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja nie mam żadnych kwiatów w mieszkaniu
Ja mam w domu sporo kwiatów - to głównie zasługa Mamy, która bardzo lubi kwiaty. Mamy też piękne róże w ogrodzie.
W swoim mieszkaniu też chcę mieć kwiaty
Koniecznie. I nie tylko takie mniejsze, ale też ze dwa takie duuże.
Tylko będę musiała uważać, bo kot czasem lubi się załatwiać do kwiatków

Cytat:
Mój pies jest jak nowo narodzony na dzisiejszym zastrzyku lekarz powiedział, że jak trochę się pooszczędza i wygrzeje, to jeszcze będzie hasał. Już i tak skacze po fotelach jak gdyby nigdy nic, chociaż nie powinien. Zabraniamy mu, ale jak nikogo nie ma w pokoju to on hyc! i już jest na fotelu.

Cytat:
To przyniosę Ci dobry domowy soczek
moja mama robi pyszne soki i dżemy i w ogóle. Ja w ogóle uwielbiam kuchnię mojej mamy
O tak, tak! Soczek i jakaś mała wałówka też mile widziana

Cytat:
Czy któraś z Was stosuje oleje codziennie?
Tak się zastanawiam jak pielęgnować włosy, skoro codziennie rano je myję i nie mam czasu na nakładanie masek na dłużej niż kilka minut. No i dochodzi do tego jeszcze codzienne suszenie.
Od jutra chyba spróbuję nakładać Alterrę co noc, ciekawe jak na to zareagują.
Ja ostatnio stosuję codziennie olejek Khadi.

Cytat:
Ja od chrzestnych to tylko na chrzest i komunie coś dostałam, zapewne nie wiedzą nawet kiedy mam urodziny czy coś, a chrzestny to brat mojej mamy ostatni raz widziałam chrzestną na komunii, a chrzestnego z 4 lata temu.
Dajcie spokój, u mnie też to fajnie nie wygląda - nie znam swoich chrzestnych. Wybrał ich mój wspaniały tatuś, nie wiem w ogóle co to za ludzie. Pewnie nigdy ich nie poznam.
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 23:01   #3951
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
już nik0mu nie mówię, że olejuję włosy , powiedziałam koleżance to ona takie wielkie oczy zrobiła, spojrzała na mnie dziwnie i mówi "Sylwia nie rób tego, to niebezpieczne, mówiłaś o tym swojej fryzjerce?"

Cytat:
Moja pierwsza praca w UK. 6 tygodni non stop codziennie od 9 do 21. Zarobiłam dużo, ale nawet nie miałam czasu tego wydawać. I po tych 6 tygodniach zrezygnowałam, bo chcieli mnie przenieść w miejsce gdzie dodatkowo musiałbym dojeżdżać 1.5h
Najgorzej w tej pracy ucierpiały mi kolana, bo cały dzień musiałam być na nogach.
Cytat:
Nieźle.
Ja mam troje chrzestnych dzieci, ale nikt mi takimi tekstami nie wyjeżdża. W tym roku komunia się szykuje. A ja nie mam pomysłu. To znaczy niby mam, ale rodzinie się nie spodoba. Ale co mnie to obchodzi.

Moja chrzestna jest ok.
Za to chrzestny mnie olał, jak nastąpił gniew w rodzinie. Tak jakbym ja była winna czemukolwiek. No a potem umarł, ale tego nie mogę mu wytykać.
Mama mówiła, ze powinnam się z nim skontaktować, ale to przecież on jako chrzestny powinien o mnie pamiętać i o mnie dbać, a nie ja o niego. Chyba zapomniał co to znaczy być chrzestnym.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 23:15   #3952
Elewyn
Zakorzenienie

Dobranoc

TŻ buczy, że późno chodzę spać Ostatnio rzadko zasypiam przed 2 a potem śpię do południa
Stary 2012-03-04, 23:26   #3953
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Zmotywujcie mnie do nauki
Muszę zaliczyć kolokwium w piątek. Nie mam ochoty się uczyć. Robię wszystko, byle nie to, co trzeba. Demotywują mnie inne zajęcia na ten tydzień, demotywuje mnie plan tego tygodnia - wszystko. Jestem zmęczona tą sesją. Mam wrażenie, że tylko ja sobie nie radzę Chciałabym wreszcie mieć to za sobą, odpoczać, zdystansować się. Móc zacząć jeszcze raz...
Nic mi nie mów. Ja kończę 3 rok na moich filozofiach życiowych: "wy☠☠☠atonizm" "jutronizm" "miej wy☠☠☠ane, a będzie Ci dane". Już nawet nie oszukuje się że coś się w tym zmieni. Każda sesja to to samo. Istna komedia. kocham swoje studia, bo to jest kierunek dla mnie a jednocześnie tak nienawidzę sposobu w jaki są zorganizowane, że w życiu nie zmotywuje się do systematyczności i w ogóle do czegokolwiek. Ten uniwersytecki burdel potrzebuje wreszcie porządnego alfonsa, a on ciągle się nie pojawia

Cytat:
Mój pies jest jak nowo narodzony na dzisiejszym zastrzyku lekarz powiedział, że jak trochę się pooszczędza i wygrzeje, to jeszcze będzie hasał. Już i tak skacze po fotelach jak gdyby nigdy nic, chociaż nie powinien. Zabraniamy mu, ale jak nikogo nie ma w pokoju to on hyc! i już jest na fotelu.

Ale i tak mam zepsuty humor muszę odłożyć hennowanie na jakiś odleglejszy termin. Dzisiaj się dowiedziałam, że w marcu nie będę miała ani jednego wolnego dnia. Myślałam, że sobie spokojnie w któryś weekend to ogarnę i
to dobrze, niech pies hasa

OOOOOOOO matko czemu aż tak??

Cytat:
boże dziewczyny ale się nawaliłam pół ncy wymiotowałam i musiałam rano wstać na 11 bo z koleżanką się umówiłam z którą pół roku sie nie widziałam
Oo rany jak ja się dawno tak nie nawaliłam od jakiegoś czasu się pilnuje, bo już sporo razy w życiu przyjęłam kosmiczne ilości alkoholu, także doskonale rozumiem co czujesz

Cytat:
już nik0mu nie mówię, że olejuję włosy , powiedziałam koleżance to ona takie wielkie oczy zrobiła, spojrzała na mnie dziwnie i mówi "Sylwia nie rób tego, to niebezpieczne, mówiłaś o tym swojej fryzjerce?"
a moja siostra dziś dzwoniła ze sklepu jaki olejek ma sobie kupić bo chce zacząć olejować włosy. Kupiła kokosa z efavitu, a przy okazji mi wzięła olej z pestek dyni zimno tłoczony bo był za 16 zł za 250 ml.. U mnie w mieście taki olej kosztuje 32.. Nigdy nie słyszałam o tym z pestek dyni, używała któraś? Miałam do wyboru lniany, arachidowy i ten, dobrze zrobiłam?

Cytat:

Mnie jakiekowiel chwyty wyszły po miesiącu, widać jestem antytalencie gitarowe i nie wiem co i jak a bardzo bym chciała sobie usiąść w kącie, wziąć gitarę i zagrać jakieś najprostsze ładne piosenki, a tu dupa. Pamiętam podstawowe chwyty co i jak, ale nie wszystkie mi wychodzą, wygląda na to, że moje palce są za krótkie i za mało rozciągnięte. No i mam za mało czasu na cokolwiek.

Jestem po nocy, przespałam dzień, zmarnowana, zjadłam spaghetti, zaraz chyba sobie zrobię jakieś naleśniki czy coś, może śledzia zjem, umyję i się pójdę dalej spać. Teraz czeka mnie 6 dni pod rząd w pracy praktycznie codziennie po 9-10.
Nie mogę tego czytać :smarka: grałam tyle lat. od 5 klasy podstawówki.. na akustycznej własnie akordy pioseneczki ogniska... później była jedna elektryczna później wymarzona druga i to nie byle jaka.. nawet grywałam na jakichś "próbach" po salkach.... ehh. Pod koniec liceum jak albo już po w momencie kiedy byłam naprawdę niezła coś mi się stało z nadgarstkiem, nawet nie wiem kiedy pękła mi torebka stawowa i zrobił się torbiel. Efekt jest tego taki że mam nie do końca sprawny nadgarstek lewy, żyć się da ale gryfu nie złapię. Mogę pójść na operacje, ale gryfu i tak nie złapie. I piękny, granatowy wyścigowy Ibanez stoi w kącie już 3 lata nietknięty, i nie mogę go nikomu sprzedać ani oddać, no nic, za żadne pieniądze. Za dużo moich wspomnień on ma.

Cytat:
Jako chrzestnego swojego pierwszego dziecka wybrali mojego kuzyna, który wtedy był młodszy ode mnie Mama raczej średnio zadowolona z tego, ale nie chce odmówić Gdy dziecko będzie miało 18 lat, to mama będzie miała 60
No właśnie też o tym pomyślałam, dziwne, myślałam że chrzestny powinien być młodszy raczej

Cytat:
[/COLOR]Otako, ja, ja, ja! Codziennie olej przed myciem, nawet na 30 minut tylko ale olej jest
Kurczę, ja mam jakieś suche włosy po olejowaniu czasem i splątane przez to żeby domyć olej muszę tak doszorować wlosy że w efekcie są bardziej suche czyżbym coś źle robiła?

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Kot jednak (przynajmniej narazie) zostaje u nas. Będziemy próbować przyzwyczaić go do mieszkania na dworze z psami.
Dziś cały dzień spędził na zewnątrz, trochę się dobijał do domu,ale potem poszedł do budy z psami i sobie wszyscy razem spali

Dajcie spokój, u mnie też to fajnie nie wygląda - nie znam swoich chrzestnych. Wybrał ich mój wspaniały tatuś, nie wiem w ogóle co to za ludzie. Pewnie nigdy ich nie poznam.
E spoko, jakbym Ci miała napisać jak mnie załatwiła moja chrzestna, to może i lepiej że swoich nie znasz nie widziałam jej od 10 lat po wieeelkiej aferze ale to napiszę w klubie może lepiej.
Stary 2012-03-04, 23:33   #3954
Ula_87
Wtajemniczenie

Kurde, dziś byłam z moją Anią w kinie i znów mnie naszły te myśli o braku TŻ.
Jednak te związki zawsze były takie intensywne. I często się widzieliśmy - z tymi pierwszymi tak normalnie, chociaż też z nocowaniem, a z tym pierwszym poważniejszym - dużo u niego pomieszkiwałam, bardzo często nocowałam, wyjeżdzaliśmy razem na wakacje itp itd. Z exTŻ mieszkałam, też wyjeżdzaliśmy razem itp itd. To nie były takie związki z gatunku spotkanie kilka razy w tygodniu na kilka godzin i koniec. Praktycznie wtedy spędzałam czas tylko z nimi i było to 90% mojego czasu.
Teraz jest tak dziwnie.

I wiem, wiem, co napiszecie.
Nie jestem desperatką, nie mam tak,że chcę kogokolwiek byleby tylko był.
Po prostu źle się z tym czuję.
Nie wiem,może zrozumie mnie ktoś, kto też kilka lat pod rząd wciąż kogoś miał, a potem został sam.
Stary 2012-03-04, 23:42   #3955
kocurzyca
Zakorzenienie

Przyzwyczajona jesteś do ciągłego bycia w związkach. Musisz się przyzwyczaić do życia sama ze sobą i cieszyć się wolnością.
Ja jak się przyzwyczaiłam i mi się spodobało, to bardzo długo nie chciałam w żaden związek się pakować, bo za bardzo spodobała mi się wolność. Nigdy nie było mi tak dobrze jak mi było bez faceta. Choć na początku ciężko było się przyzwyczaić.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 23:49   #3956
Ula_87
Wtajemniczenie

Pewnie masz rację. Myślę,że ważny jest tu czas i kontakt z ludźmi - przyjaciele, znajomi.
No i znalezienie sobie jakiegoś zajęcia, pasji.
A poza tym - nauczenie się życia samym ze sobą, tzn chodzi mi o to,by czuć się dobrze we własnym towarzystwie. Z czym mam problem
Tylko u mnie sytuacja towarzyska wygląda dosyć kiepsko - tu też się wiele zepsuło: nie mam już tak wiele koleżanek jak kiedyś. Obecnie większość z nich jest zajęta pracą, swoimi partnerami, swoim życiem. Wiadomo,od czasu do czasu się spotkamy,ale to jednak nie jest to samo.

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-03-04 o 23:54
Stary 2012-03-05, 06:42   #3957
c25b88eee251337e2cf3080657e4acb7d681f815_5dace6f2394b4
Konto usunięte

Cytat:
dziekuje!
Może Ty też mi coś polecisz? )

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Cytat:
Kurde, dziś byłam z moją Anią w kinie i znów mnie naszły te myśli o braku TŻ.
Jednak te związki zawsze były takie intensywne. I często się widzieliśmy - z tymi pierwszymi tak normalnie, chociaż też z nocowaniem, a z tym pierwszym poważniejszym - dużo u niego pomieszkiwałam, bardzo często nocowałam, wyjeżdzaliśmy razem na wakacje itp itd. Z exTŻ mieszkałam, też wyjeżdzaliśmy razem itp itd. To nie były takie związki z gatunku spotkanie kilka razy w tygodniu na kilka godzin i koniec. Praktycznie wtedy spędzałam czas tylko z nimi i było to 90% mojego czasu.
Teraz jest tak dziwnie.

I wiem, wiem, co napiszecie.
Nie jestem desperatką, nie mam tak,że chcę kogokolwiek byleby tylko był.
Po prostu źle się z tym czuję.
Nie wiem,może zrozumie mnie ktoś, kto też kilka lat pod rząd wciąż kogoś miał, a potem został sam.
Mam taką koleżankę, miała bardzo duży problem, jak facet ją zostawił. Ciągle do niego dzwoniła, jeździła, któregoś razu o 5 rano do mnie pisze, że jest u niego na klatce z nożem i go zabije... Oczywiście nic nie zrobiła, ale sam fakt...

Broń Boże, nie porównuję jej do Ciebie! Trochę to mogło tak zabrzmieć.

Edytowane przez c25b88eee251337e2cf3080657e4acb7d681f815_5dace6f2394b4
Czas edycji: 2012-03-05 o 06:44
c25b88eee251337e2cf3080657e4acb7d681f815_5dace6f2394b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 08:10   #3958
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Ten uniwersytecki burdel potrzebuje wreszcie porządnego alfonsa, a on ciągle się nie pojawia.

OOOOOOOO matko czemu aż tak??

Kurczę, ja mam jakieś suche włosy po olejowaniu czasem i splątane przez to żeby domyć olej muszę tak doszorować wlosy że w efekcie są bardziej suche czyżbym coś źle robiła?
genialny tekst!

Dlaczego aż tak? Bo pracuję na dwóch etatach i w tym miesiącu tak się złożyło, że jedną pracę mam normalnie, od poniedziałku do piątku, a drugą w każdy weekend.

A może aż za mocno trzesz? Albo po prostu nie wszystkie oleje Ci pasują

Cytat:
Pewnie masz rację. Myślę,że ważny jest tu czas i kontakt z ludźmi - przyjaciele, znajomi.
No i znalezienie sobie jakiegoś zajęcia, pasji.
A poza tym - nauczenie się życia samym ze sobą, tzn chodzi mi o to,by czuć się dobrze we własnym towarzystwie. Z czym mam problem
Tylko u mnie sytuacja towarzyska wygląda dosyć kiepsko - tu też się wiele zepsuło: nie mam już tak wiele koleżanek jak kiedyś. Obecnie większość z nich jest zajęta pracą, swoimi partnerami, swoim życiem. Wiadomo,od czasu do czasu się spotkamy,ale to jednak nie jest to samo.

No widzisz, zajęcie już masz - gra na pianinie
Niedługo przecież też zaczynasz nową pracę, więc szykują się też nowe znajomości, może tam będą świetni ludzie, warci zaprzyjaźnienia.
Wszystko jest na dobrej drodze Ula

Stary 2012-03-05, 10:12   #3959
Nerchie
Zakorzenienie

hej

Widziałam robicie nową prezentację włosową może kiedyś zrobie jakieś dobre zdjęcie i dorzucę się, jakieś terminy są?

Cytat:
Całkiem podobnie mam ;p

Cytat:
Niektórzy nie biorą młodych, bo nie każdy młody pracuje, więc i $ nie ma.

a w sumie od czego sa chrześni? ; p tak w praktyce, bo w teorii jest mi to znane ;p

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 10:20   #3960
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:

A może aż za mocno trzesz? Albo po prostu nie wszystkie oleje Ci pasują
Ja też nie wiem bo oliwa z oliwek niby mi super pasuje a ostatnio miałam wręcz poplątane i sztywne włosy po zmyciu mimo że użyłam odżywki. No nic,czekam na mój olej z dyni, już w piątek u mnie będzie bo siostra przyjeżdża

Dziewczyny które mają oszołoma blisko, jedźcie obadać baletki, bo idą baardzo szybko, a jest kupa fajnych kolorów i w sumie są całkiem ładne jak za taką cenę. Ja wzięłam czerwone, bo akurat nie wiele kolorów toleruje, ale dla siostry mam malinowe, ładne całkiem

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości