|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV
orzesz widzicie jaka zakręcona jestem???!!! wczoraj byłam na imieninkach u mojego taty tż nie pił więc stwierdziłam że wystarczy jak jedno z małżonków wraca z imprezy trzeźwe i pozwoliłam sobie na małe co nieco tak że rano byłam jeszcze wczorajszawybacz pomyłkę i mam nadzieję że kami mnie za to nie złoiKAMI apeluje do Twojego sumienia o wyrozumiałość dla mojej skromnej osoby
---------------------------------------------------- NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!! OD 12.10.2001-dziewczyna OD 15.01.2008-narzeczona OD 27.06.2009-żona http://www.videosurf.com/video/guns-...-hd-1242594959 |
|
|
|
#1322 | |
|
Rozeznanie
|
Przykro mi Natalia z powodu smierci dziadka TZ;/
Gratulacje z powodu ciazy! Wiedzialam, ze tam bedzie ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
(a sny takie moga zdolowac, wiem) _pola i jak testowanie?????? Edytowane przez Anjouka Czas edycji: 2012-03-04 o 15:59 |
|
|
|
|
#1323 |
|
Raczkowanie
|
gosiaczek tu zawsze możesz sie nam wyżalić
jest we mnie żal czemu nie ja , jest strach że może nie będe mogła doświadczyć tego pięknego stanu i jest ból kiedy widze te wszystkie małe maleństwa powtarzam sobie że w końcu nadejdzie ta chwila kiedy zobacze dwie piękne II jutro idę do ginki w sumie nie wiem po co no ale skoro kazała to idę mogę być u niej codziennie jeżeli tylko to ma pomóż mi w staraniach
---------------------------------------------------- NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!! OD 12.10.2001-dziewczyna OD 15.01.2008-narzeczona OD 27.06.2009-żona http://www.videosurf.com/video/guns-...-hd-1242594959 |
|
|
|
#1324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- przyszłam sprawdzic co z Pola ,ale widzę że nic??? miała testować przeciez? to dzis czy cos pomyliłam? |
|
|
|
|
#1325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A fluidkiem sie poczęstuje schowam go w bezpieczne miejsce jutro zapytam ginki co tam z moją owulką itd i nie omieszkam użyć fluidka w odpowiednim momencie ależ mi się dzisiaj słodko lapcy ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Halo Pola bo my się tu niecierpliwimy!!!
|
|
|
|
#1326 |
|
Raczkowanie
|
Anjouka i Gosiaczku
Agrafko teraz już możecie cieszyć się wspólnie ale fajnie macie![]() Ja już po obiadku, miałam ziemniaczki, filet z kurczaka z pieczarkami i serem żółtym, i do tego ćwikła mniamm ![]() ale dzisiaj piękna pogoda, szkoda,że mężu w pracy poszlibyśmy na długi spacer
|
|
|
|
#1327 |
|
Rozeznanie
|
piękny tylko za oknem
zimno jak cholera!skusiło mnie to słońce, wzięłam psiaka i Małą z hulajnogą, wytrzymałam niecałą godzinę ![]() a teraz próbuję odtajać
|
|
|
|
#1328 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny trzaśnijcie mnie albo coś
strasznie Was przepraszam nie wiem co się dziś ze mną dzieje nigdy Was nie myliłam to chyba przez ten duży upływ krwi
|
|
|
#1329 |
|
Raczkowanie
|
Agrafko, widzisz a tak się niepokoiłaś o rekację TŻ a wyszło super, rodzice też na pewno bardzo szcześliwi, teraz tylko spokój, nasze
i wszystko będzie ekstra, masz już wizytkę jakąś zaplanowaną?Natalka dzięki za fluidki już sobie jeden zaaplikowałam nami się nie przejmuj, będziemy na Ciebie wiernie czekaćMonamur ja na razie bez żadnych objawów poza chcicą na schabowe i takim zmęczeniem, ale zwalam to na przesilenie wiosenne. Monamur nie jesteś sama, mi też już kilka razu się śniła ciąża i testy z II kreskami i myślę jak to by było cudownie oznajmić to rodzicom, a potem przychodzi @ i dupa. Nie wiem co myśleć o tym cyklu, niby byłam na monitoringu, wiedzieliśmy kiedy jest owu, ale jakoś czuje że znowu się nie udało, jak szalona wypatruje brązowego śluzu na papierze bo to zawsze zwiastuje @Emilko, Ty naprawdę rozważ to zwolnienie dla swojego dobra i dla Dzidziusia, musisz się trochę oszczędzać, a tą colą się nie przejmuj, w niedużych ilościach nie jest taka szkodliwa, a czytałam że kojąco też wpływa na mdłości (najlepiej taka wygazowana, może spróbuj) ![]() Black ten zakaz wcześniejszego testowania to dobry pomysł, tylko kto by nas upilnował, trzeba by jakiegoś strażnika zatrudnić ja już sama oglądam moje teściki, mam ich sporo i myślę a moze zużyć z jeden![]() Popołudnie dziś rzeczywiście piękne, ja już zaliczyłam spacer z moim Szczeniaczkiem, teraz czekam aż TŻ wróci z uczelni to może też go na jakiś wyciągne, a narazie może jakaś drzemka bo oczy mi się same zamykają
|
#1330 |
|
Raczkowanie
|
uciekam idę się otrząsnąć
według zaleceń monamur idę na spacer może jak się dotlenie to mój mózg zacznie lepiej trybić
|
|
|
#1331 |
|
Raczkowanie
|
Mindi i tak wiedziłam,że piszesz do mnie
mam nadzieje,że spacerek dobrze Ci zrobi tylko bez czapki nie wychodź!Tigresse może chcica na schabowe to też jakiś znak termin @ mam mieć 12 marca, niby niedługo, stram sie nie świrować,ale pod koniec pewnie sie zlamie i zatestuje dla świetego spokoju tylko chyba zbankrutuje na te testy płytkowe![]() Emma dobra i godzinka a świeże powietrze zawsze nastraja pozytywnie, i mała pewnie była zadowolona, na hulajnodze pojeździła dzieciakom tam zimno nie przeszkadza było wziąć przykład z małej i jakieś wrotki, rolki zapodać![]() Może ktoś chce dołączyć do wątku, bo staraczek ubywa zapraszamy śmiało
Edytowane przez monamur Czas edycji: 2012-03-04 o 17:48 |
|
|
|
#1332 |
|
Zadomowienie
|
cześć kobietki
![]() ale tu cisza weekendowa! wpadam czasem Was nadrobić żebym jutro nie miała za dużo. porobiłam poprawki na liście, ale jeszcze reszte dziewczyn prosze o podanie terminu porodu i jeżeli macie cyklowe zmiany czy wiekowe to też przyjmuje tylko prosze zgłaszać, najlepiej na priva a ja już zmykam korzystać dalej z koncówki weekendu, jedziemy z tżkiem na pizze ![]() no to pa pa
|
|
|
|
#1333 |
|
Raczkowanie
|
Black, dzięki kochana
![]() Oj, musimy się oszczędzać to fakt! Lae widzę, że dopadło cię zmęczenie ciażowe i senność Bo na początku pisałaś, że śmigasz jak szalona, a ja ci tylko zazdrościłam, a teraz masz tak samo jak jaJa dziś miałam sprzątać, ale zanim pojechałam do szpitala po wyniki badań i wpadłam do rodziców, to już siły mi się wyczerpały |
|
|
|
#1334 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gosiulku ja tez pamietam cały czas o sowim małym aniolku i szczegolnie jak zbliza mi sie okres to sie zastanawima jak by to było ile by juz miało ale mialam wczoraj dzien gosci caly dom przyjechała meza siostra a chłopakiem jestesmy starostami we wrzesniu na weselu sajgon w cvałym domu ludzi -tyle jeszce chyba u nas na raz nie było kuzynka zalała mi całą łazienke łacznie z sufitem nie wiem jak jej sie to udało ale maz musiał dmuchawa suszyc bo ammy regips i martwilismy sie zeby nic sie nie stało kuzynka za kare myla cała lazienke spac nie chciala -bo została u nas na noc i goniła do 12 w nocy z nami dzis odsypialam zaległosci spac mi sie chce starsznie wracam do łózka do meza bede jutro trzymajcie sie |
|||
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, ja dziś padnieta jak kawka...
Od wczoraj jestem padnieta tż mnie wykańcza ![]() Ten weekend był pracowity, w sobote urodziny, dziś urodziny.. Od jutra jestem na diecie
|
|
|
|
#1336 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
Dziś wróciliśmy z mężem od moich rodziców, więc czasu na forum w ten weekend specjalnie nie miałam. Wczoraj jednak nie mogłam się oprzeć i weszłam na chwilkę na forum, żeby się dowiedzieć, jak tam testowanie Natalii... Natalio! Coś się w życiu kończy, ale jednocześnie coś się zaczyna. Serdecznie Ci współczuję z powodu śmierci dziadziusia, ale jednocześnie z całych sił gratuluję fasolki! Widzisz, doczekaliście się wreszcie A wiesz, ja sobie w tym Twoim obecnym cyklu pomyślałam: Natala oddała teraz krew, więc pewnie dobre serce jej zaprocentuje Ściskam Cię mocno, dbaj o siebie, ciesz się i nie stresuj niepotrzebnie. Wasz dzidziuś ma wspaniałego Anioła Stróża od samego początku. |
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Nue a Ty nie miałaś testowac?
Czy mi sie coś pomyliło?
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia przede wszystkim gratuluję, wiedziałam że ten cykl się uda
![]() Współczuje Ci również śmierci dziadka. Wiecie co, w sobotę wieczorem zbiłam lusterko mojej mamy. Nie żebym była przesądna, ale jak mama to zobaczyła to od razu zaczeła się martwić że 7 lat nieszczęść i troche mi się jej nastrój udzielił W końcu się wkurzyłam i powiedziałam jej że nie 7 ale 3,5 bo zbiłam lusterko ale jej więc musimy te nieszczęścia podzielić na pół Jutro ide zbadac prolaktynę, czuje sie lepiej ale małż znowu zaczął smarkać chyba zaraził się ode mnie ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Jestem troche podminowana chciałabym już zacząć nowy cykl... |
|
|
|
#1339 | |
|
Zadomowienie
|
Nue nie musi juz testowac, bo ma juz Okruszka w brzuszku
![]() Zielona mialam napisac abys nie przejmowala sie rodzina TZta. Ja mam takie szczescie, ze mieszkamy setki kilometrow od Polski i jak widzimy sie raz do roku to jestem ukochana synowa. Pewnie gdybym mieszkala na miejscu to tak slodko to by nie wygladalo ![]() Mysl o swoich dwach skarbach ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
A lusterkiem sie nie przejmuj. Gdybym miala wierzyc w przesady to bym z domu nie wychodzila, bo jeszcze moglabym spotkac kominiarza albo czarnego kota a juz w ogole 13 w piatek to musialabym przelez w lozku aby nie kusic losu Zycze Wam zdrowka ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Nue jak sie czujesz? Bylas juz na usg? Kurde mialam dodac zdjecie swojej Kluseczki Dziewczyny jutro rano mam wizyte, trzymta kciukasy aby wszystko bylo dobrze z moim malym Szczesciem
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie gapa... pomyliłam Nue z inną dziewczyną
Za dużo tych zafasolkowanych jest, a za mało staraczek i mi sie myli
|
|
|
|
#1341 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() bardzo mocno!!! ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- wiecie co już dawno chyba nie było tak milczącego weekendu ale to chyba w dużej mierze zasługa pogody a jak sie zrobi cieplej to ja niewiem co będzie dobrze że na tygodniu wszystko nadrabiamy chociaz teskno za Wami nawet jak nikogo nie ma to muszę cos napisać ![]() mam nadzieję że jak tu przyjde jutro rano to wszystko wróci do normy co prawda nie będzie Natalii ale reszta mam nadzieję że stawi się w komplecie Pola napisz koniecznie czy testowałaś? dobranoc kochane moje słodkich snów i do napisania jutro ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- no i widzicie kobitki nie mogę sobie od Was pójść tak dobrze mi tu z Wami
|
|
#1342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
prosiłam żeby nic nie mówili nikomu, bo to początek ciąży i żeby nie zapeszyć, a jak wszystko będzie ok to powiemy reszcie rodziny w świętaa jaki mój tż dumny że dał radę w 1cs jak to ładnie kiedyś któraś dziewczyna powiedziała "kąt prosty między brodą i szyją" bardzo potrzebuję Waszych żeby wszystko przebiegało spokojnie i bez problemów i żeby maleństwo było zdrowe pierwszą wizytę mam 13 marca (wtorek) będzie to już 7,5tc więc myślę że może już będzie serduszko biło idę prywatnie do mojej ginki i kazała mi zrobić pierwsze badania: morfologię, glukozę i mocz. pytałam czy mam zrobić bHcg ale powiedziała że nie jest to konieczne. dlatego w tym tygodniu idę po skierowanie i robię badania ![]() ja póki co czuję się dobrze, nie dokuczają mi mdłości, nie przeszkadzają zapachy więc jest super, chociaż z drugiej strony zastanawiam się czy brak tych objawów nie znaczy że coś jest nie tak, ale chyba każda dziewczyna inaczej przechodzi ciążę. moja przyjaciółka która jest w 10tc już od 5-6tc miała mdłości a z kolei moja bratowa która urodziła zdrową śliczną córkę w zeszłym roku nie miała ich w ogóle. więc póki co niczym się nie martwię i czekam spokojnie do 1 wizyty
Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-03-05 o 09:54 |
|
|
|
|
#1343 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla tż. Fajnie zareagował. Gratuluję Wam serdecznie, bo chyba nie miałam jeszcze okazji i zazdraszczam tak pozytywnie oczywiście![]() wystawiam wszystkie części ciała i łapię fluidki Od świeżo upieczonej fasolki, mam nadzieję że zadziała.Natalia, trzymaj się jutro Cytat:
Cytat:
a ja dziś spędzałam niedzielę z tż u nas na budowie. Jeju, jak tam jest super, chciałabym się jak najszybciej przeprowadzić i mieć więcej świętego spokoju.
|
|
#1344 |
|
Zadomowienie
|
nie wierze jestem pierwsza
dzień dobry dziewczynki Pola odezwij się!!!
|
#1345 |
|
Zadomowienie
|
witam wszytkie nsze piękne Panie z rana i życzę równie pięknego dnia
![]() Wrocław dziś rozświetlony promieniami słońca...aż chce się oddychać... ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Poluś... .. pozwól już grtulować!!!aha! oglądałam wczoraj nowy serial na TVN "prawo Agaty" podobał mi się ![]() "przepis na zycie tez już widziałam"na necie ...kocham andrzejka )
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
taka piekna pogoda az chce sie zyc... maz mi jutro wraca ale tylko na 2-3 dni![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Ciezarne patrzcie jakie fajne http://babystrology.com/baby-tools/baby-tickers/ |
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja dziś mam później i zaczęłam z rana sprawdzać klasówy super miło rozpoczęty dzień. Nie chce mi się dzisiaj nic, szczególnie, że cały dzień pracy mnie czeka.Ale chociaż pogoda ładna i wiosnę czuć ![]() Miłego dnia kobitki
|
#1348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybaczcie, że nic nie pisze...ale mam tak totalny brak weny, siły i ochoty że aż mi się ryczeć chce. Wpadłam w jakiś megadół! I naprawde się zastanawiam czy nie iść do lekarza po zwolnienie. Czuje się strasznie, psychicznie i fizycznie, ciągle rycze i nie potrafię się wyspać...nic się nie stało, żebym miała powód do takiego humoru. No jakaś tragedia, dlatego wybaczcie mi dziewczyny ale posiedze sobie chwile cicho.
|
|
#1349 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczynki
Pogoda dziś rzeczywiście piękna, aż szkoda w pracy siedzieć. Dziś z rana spotkała mnie niemiła niespodzianka, 24dc a tu przyszła@ do dupy to wszystko, nie wiem co tu robić![]() Ale życzę Wam miłego dnia
|
#1350 |
|
Rozeznanie
|
cześć Dziewczynki
![]() Agrafka - gratulacje!!! Trzymam kciuki oczywiście emilia - będzie dobrze! Oszczędzaj się, dbaj o siebie i faktycznie przemyśl to zwolnienie, bo po co męczyć siebie i fasolkę? Kciukam za Was Tygrysiu - będzie lepiej! Idzie wiosna, wszystko się budzi do życia, bociany i fasolki też My czujemy się dobrze, z ciążowych objawów jedynie ból piersi i bieganie do toalety na siku, a od czasu do czasu ciągnięcie w brzuchu. Mdłości przeminęły póki co z wiosennym wiatrem. Do lekarza idę jutro po 16, dam wieczorem znać co i jak
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

tak że rano byłam jeszcze wczorajsza
i mam nadzieję że kami mnie za to nie złoi

tak mi smutno jest, boje sie,że co jest nie tak i ze nie będe mogła miec dzieci

ale fajnie macie

i wszystko będzie ekstra, masz już wizytkę jakąś zaplanowaną?

Natalia juz pięknie sezon marcowy otworzyła czekamy na następne

dla tż. Fajnie zareagował. Gratuluję Wam serdecznie, bo chyba nie miałam jeszcze okazji i zazdraszczam![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

do dupy to wszystko, nie wiem co tu robić