![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Ktosia mądra głowo!
![]() ![]() Coś mi świtało, tylko nie do końca jak widać ![]() Kochana, pobieranie krwi i wszystkie takie możliwe rzeczy są dla mnie po prostu nie do ogarnięcia. Boję się, boli mnie i psychicznie kilka dni do tego się przygotowuje. Magda dobrze, że masz to zwolnienie!
#3002 |
Zakorzenienie
|
Gucia taaaak. Moje pierwsze zwolnienie hehe. Normalnie święto
![]() Az takiej energii dostałam, ze od rana sprzątam mieszkanie ![]() To ty się zaprzyjaźnij z tym pobieraniem, bo co jak w ciążę zajdziesz?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to dobrze że ci wpisał B ty masz odpoczywać a nie sprzątać ![]()
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie dziś energia roznosi
![]() Choć powinnam sie z ang. pouczyć, ale nie chce mi się ![]() Już mi dziś 3 kurierów przyszło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() a ja dzisiaj zostałam ciocią ![]() ![]() uwielbiam takie dni gdy dowiaduję się że komuś z najbliższych mi osób urodziło się dziecko ![]() weekend minął spokojnie, dostałam od babci złoty pierścionek z szafirem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
Gold gratulacje. I pokaż pierścionek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3007 | |
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() poka poka pierscionek!! Piekne slonko grzeje wiec dlugi spacer z Tomem zaliczony. Tz w pracy wiec ja mam relaksik. Big Love - wczorajszy seans w kinie do dzis mi siedzi w glowie! Rozne sa opinie o tym filmie ale na mnie on na prawde podzialal. Ja ogolnie polecam, chociaz troche silnych nerwow trzeba miec. Nie mowiac o wielu scenach rozbieranych od poczatku filmu, ale stwierdzam ze chyba wlasnie bylo to w tym filmie potrzebne. Ciekawe czy ktoras widziala lub sie wybiera? Jak na polski film OK. I nie jest to zaden romans, komedia romantyczna - melodramat mozna nazwac w polaczeniu z thrilerem. Mi caly czas siedzi w glowie! Mimo ze zakonczenia uwazny widz moze sie domyslec od poczatku to i tak trzyma w napieciu, Wiecej nie powiem a jestem ciekwa innych opinii. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no super pomysl!!!!! moja jak widzi kubek z kawa/herbatą albo swiatełko w piekarniku czy garnek na gazie to pokazuje paluszkiem i mowi hhhhhhyyy i za chiny ludowe nie podejdzie do piekrnika nogami sie w podłodze zapiera oparzyła sie o gorący kaloryfer u moich rodziców i od tamtej pory najpier paluszkiem szybko sprawdza czy jest gorący a potem dopiero sie w razie czego oprze a jak ktokolwiek na kubek w rece i stoi koło niego pokazuje paluchem i mowi wlasnie hhhhhhyyy Madzia cos chyba pokreciłam, to w koncu zamwiacie meble?? czy maz bedzie malował? zimno miiiiii na dworze tak pieknie a ja marzne w biurze:/ ![]() Ania20 ![]() ![]() ![]() Guciol da sie przezyc pobieranie krwi mowie ci to ja ![]() na kazdym pobieraniu mdlałam a ciaze jakos przezyłam ![]() dostałyśmy wczoraj z Tuśką prezenty na dzien kobiet ![]() lampe lawe ![]() ![]() i firaneczke jakmowi mąz ciulową i zasłonki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
Anika ooo jaki ładny prezent dostałyście
![]() Regaliki zostawiliśmy te od brata, maż tylko kolor frontów zmienia. Zamawiamy z mebli tylko łóżeczko. |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje ![]()
![]() |
#3011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no widzisz bo napisałas bedzie maz zamwiał mebelki to mysle jakie mebelki...
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aniczko ja pamiętam co Ty przechodziłaś za każdym razem przy pobieraniu krwi... masakra! Już prezenty na dzień kobiet? ![]() ![]()
![]() |
#3013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 3 regaliki i biurko (biurko i regalik stoi w sypialni na nasze rzeczy) a 2 regaliki u małej. Gucia ale jakby nie było, to w ciąży pobierania krwi wcale nie ma tak dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Zakorzenienie
|
To znaczy, jeszcze wszystkie wyniki są dobre, to mój gin zleca badania co drugą wizytę (krew, morfologia), jeśli coś jest nie tak to wtedy częściej. Ja np. w tym miesiącu w ogóle nie muszę robić żadnych badań.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3016 | ||
Zakorzenienie
|
przystojniaka
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Zakorzenienie
|
katunia pytała czy Ola ma smoka, niet
![]() przez pierwszy tydzien cyckała, później nie na razie nie widze możliwości, by Ola sama zasypiała... wyciągnęłam kumpelę w ciąży z bliźniaczkami na zakupy do Galerii:P kupiłam se buty, spodnie, koszule i sweterko-tunikę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
Anika, Magda, Żabcia niech sobie będzie tych badań ile chcę... i tak dla mnie bedzie za dużo.
![]() ![]() Aguś super, że zakupy udane! Pomału się zbieram. Idę na spotkanie z sis i kuzynką a zanim się z nimi zobaczę idę na spacer, bo słońce pięknie świeci ![]()
#3019 |
Zakorzenienie
|
Ja pierwzy dziń praktyk. Dziś w 3 latkach. Było super. dzieciaki są super, ufne, sympatyczne, choć nie wszystkie. Mamy jeną księżniczkę na ziarnku grochu, jednego chłopca co się nie umie przystosować. Ale większość o fajne otwarte dzieciaki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za gratulacje
![]() Kacperek ![]() matko jaka jestem śpiąca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
scio cieszę się, że pierwszy dzien praktyk pozytywnie poszedł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zawsze zakładaja ![]() Cytat:
Cytat:
Agunia poka zakupy ![]() ja miałam jechać po kieckę ale nie jade:/ wróciłam z godzinnego spaceru zmarznięta na kosc:/ ![]() Goldi miała od rana pisac gratuluje cioteczko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam wyniki Marcelutki - jest wszystko ok
![]() Hemoglobina 13,2, żelazo 80 także anemii nie ma, z moczem tez wszystko w porządku, wyszło kilka leukocytów, ale ponoć przy pobieraniu do woreczka to normalne. Akurat jak mi pielęgniarka wydała wyniki, to przechodziła lekarka rodzinna, od razu przejrzała wyniki i stwierdziła, ze jest super i ona się jej juz więcej czepiac nie będzie ![]() Guciu nie zawsze zakładają wenflon do porodu ![]() Ale jak Cię dopadną skurcze i poczujesz tą adrenalinę to uwierz, że nawet wenflon nie zrobi na Tobie wrażenia ![]() Gold gratulacje ciociu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Zakorzenienie
|
laski pilne pytanie w pogaduchach - bardzo wazne
![]() |
#3025 |
Zakorzenienie
|
ktosiu super, że wyniki małej są dobre.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zakorzenienie
|
Magda dzięki.
Kamień mi spadł z serca, bo bałam się, że to będzie anemia i dlatego Marcela nie przybiera zbyt dużo na wadze. Ale skoro anemii nie ma, to jestem spokojna i tak widocznie musi być. |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak serio to mnie takie przesądy dobijają - niby wszyscy na około katolicy, a takie bzdury czasami wygadują, że szok, począwszy od ślubów poprzez ciążę, chrzciny itp. Swoją drogą - chyba nie słyszałam przesądów związanych z pogrzebami? Znacie jakieś? Słodziak ![]() Bzyczka - normalnie Twoja teściowa jest genialna, co będzie następne - szafka z chemią???? Rosi - teraz sobie zapamięta, że jak nie ma żarcia to się chować trzeba bo znowu do weta zawloką ![]() Cytat:
Cytat:
Znowu mnie boli głowa, nie wiem czy mnie przewiało czy to przez ten deszcz ... w każdym razie pogoda nie rozpieszcza oj nie ...
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
iwka co do pogrzebu to jak zmarły nigdy kasy nie miał to trzeba mu włożyć kasę do kieszeni by się miał w niebie dobrze
#3029 |
Zakorzenienie
|
iwka jak zmarły palił to trzeba mu dac te papierosy które palił i zapalniczke zeby nei przychodził....
![]() |
#3030 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() miłego dnia ![]() a czy wy wiesz że jutro o 21.30 na tvn leci żabcia ![]() biedny kotek.. ale będzie mu dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak ciężarna idzie na pogrzeb to jej dziecko umrze - bo nie wolno oglądać nieboszczyka! (szłam na pogrzeb cioci w wysoko zaawansowanej ciąży to myślałam że część cioć mnie zje... nawet na cmentarz mi wejść nie dały bo cieżarnym nie wolno buhahaha... jakby było chłodniej to bym się uparła i poszła, ale było ponad 30 stopni to odpuściłam..) no i znam jeszcze taki że nieochrzczonym nie wolno na cmentarz wchodzić (szczególnie małym dzieciom takim maleńkim) bo diabeł je zabierze buhahahhahahahahaahahah rozwala mnie to ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() WAŻNEEEEEE!!!! laski jakoże robi się coraz cieplej ogłaszam wszem i wobec (za sprawą koleżanki ![]() ![]() ![]() kiedy gdzie opowiadać ![]() ja jadę 17stego do łodzi, na spotkanie z mamuśkami na weekend doczekać się nie mogę, wiec jako że jestem w ferworze wyjazdu to przypominam i tu proszę o informacje kiedy wam pasuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.