|
|
#3691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
|
|
|
|
#3692 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3695 |
|
BAN stały
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;32738770]I ten tytuł: Summertime
Tytuł też mnie rozwalił, a widziałaś tę czapę do futra (dodałam link na poprzedniej stronie)? W jedym poście zima, w drugim lato
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, zestawienia zestawieniami, ok, najważniejsze żeby podobały się Tobie, ale warto popracować nad detalami. Te wystające ramiączka to nie był zamierzony efekt, prawda?
|
|
|
|
#3697 |
|
Raczkowanie
|
nie był. już wiem teraz jak będę nosić tą sukienkę. bez rajstop. z stanikiem bez ramiączek. z cienkimi wysokimi lekkimi obcasami, z paskiem. całkowicie na ciepłe dni.
|
|
|
|
#3698 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Sukienka na ramiączka w taki mróz? ![]() Generalnie to nie jest zły zestaw Choć sama sukienka jest okropna.Uśmiechnij się do zdjęć, a nie tak usta zaciskasz. |
|
|
|
|
#3699 |
|
Konto usunięte
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;32738770]I ten tytuł: Summertime
gdyby jedynym moim zajęciem było wyjśc w ciągu dnia w pełnym słońcu na pół godziny na sesyjkę to też bym tak wyskoczyła tymczasem nawet w stosunkowo ciepłym Wrocławiu bylo -3 jak jechałam do pracy, także teges... kozaczki musowo a trenczyk wrócił do szafy i wyjdzie z niej jak będzie conajmniej 5 na plusie o 7 ranoedit: aaa co do charlize, oglądam tak jej posty i oglądam i nie mogę się nadziwić GDZIE są te misterne fryzury dla których trzeba zakładać nauszniki bo czapka je popsuje nie znalazlam ani jednej
Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 Czas edycji: 2012-03-05 o 20:54 |
|
|
|
#3700 |
|
Zadomowienie
|
Może Charlize promuje tu i ówdzie również jakiś koncern farmaceutyczny, wiosenne ubrania zimą, a później reklamy leków na facebooku
!
|
|
|
|
#3701 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kamila, ja mam gęste brwi i je kocham! Depiluję tylko troszkę od dołu, żeby nadać im lepszy kształt. Kiedyś zrobiłam sobie cieniutkie, a później żałowałam. W większości przypadków to, co dała nam natura, pasuje nam najbardziej
|
|
|
#3702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że o wiele lepszy byłby tu wlasnie efekt Dietrich, czyli cienkie kreseczki (namalowane, ale nie na zgolonych brwiach!) zresztą, to trochę wbrew logice podkreślać swoje (wydumane?) wady, chyba, że w ten sposób chciałaś się z nimi zmierzyć ![]() ja na przykład mam kompleks braku talii i płaskiego tyłka , wiec raczej nie zgodziłabym się na sesję w obcisłej sukience drastycznie obnażającej moje braki w sylwetce ![]() Cytat:
![]() krótki spacer na słońcu, nic mi się nie stało,ale na czółenka i gołe nogi to zdecydowanie za zimno ![]() w ogóle podziwiam niektóre laski, kiedy tak wyskakują w odkrytych butach.
|
|
#3703 |
|
Raczkowanie
|
I co gorsze zamierzam w tym chodzić
|
#3704 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3705 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale my to zrobiliśmy dla jaj bo studniówka to ogólnie nie była dla nas impreza "na poważnie" ![]() Cytat:
Cytat:
Chyba, że już nosisz to sama wiesz. A jak jeszcze nie używałam soczewek to okulary z fotochromami ratowały mi życie
|
|
#3706 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym nieprzypinaniem - no nie wiem, odniosłam wrażenie że niektórzy przypinali na 3 łańcuchy w różnych kombinacjach. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najczęstszym "niepowodzeniem" jest to, że po operacji wada wróci po kilku miesiącach/latach i trzeba robić zabieg ponownie. |
||||
|
|
|
#3707 |
|
Zadomowienie
|
Mnie osobiście 'rozwala' taka masowość pewnych trendów [ostatnio te hipsterskie.. t-shirty z nadrukowanymi trójkątami, wilkami,okulary 'kujonki'mimo braku wady wzroku i do tego czapusia a'la papa smerf]fakt nie da tego się uniknąć w modzie,ale mnie irytuje posiadanie tego co wszyscy..
z innych zadziwiających elementów garderoby wymienię ultra mini spódniczki z falbankami np.różowe, jeansowe,białe, na goły brzuch[ koniecznie z wkłutą w pępek cyrkonią ],często do tego cienkie legginsy zakończone lichą koronkową aplikacją, adidasy Puma kremowo-różowe,taki model chyba do fitnessu,noszone na co dzień, najlepiej do króciutkiej kurteczki Baby Phat :P ,glany, poszarpane na dole jeansy a'la dzwony i t-shirty pseudo metalowych zespołów.. o męskich elementach garderoby wspominać nie będe co by się nie irytować do reszty..ale odwiedziwszy kampus uniwerka zawsze wychodze delikatnie mówiąc zniesmaczona..ale czegóż można po chłopiętach przed 25 rokiem życia w kwestii wizerunku wymagać ;-) |
|
|
|
#3708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym rozwala mnie "moda" na mojej dzielnicy, na niesprzątanie po swoich psach.... już wiem, że psa przygarniemy, jak będziemy mieszkać w jakimś mniejszym mieście albo na wiosce, gdzie będzie mógł się wybiegać po polach, a nie gnieść się po uliczkach, a ja nie będę miała gdzie wywalić, tego, co zostawi na chodniku ![]() edit. a prócz tego... niewyobrażalnie rozwalają mnie zdjęcia z dziubkiem... masakra
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-03-06 o 09:37 |
|
|
|
|
#3710 |
|
Żona Gargamel
|
Co do masowości trendów to przyszłam się poskarżyć
![]() Na wątku o ciuchach H&M była dyskusja na temat jakichś marynarek, które mają wejść (ale ciagle nie wchodzą) przez jakieś 10 stron, wkurzyłam się, bo ileż można biadolić na ten temat i napisałam, że mam już dosyć tych marynarek, że od roku wszyscy nagle się nimi zachwycają i mają podobny "stajl" czyli kolorowa marynarka i jeansy. Oczywiście nie chodziło mi o kobitki z biura tylko o np 15-latki w różowych marynarkach. Zostałam całkowicie odsądzona od czci i wiary, że to podstawa stroju każdej kobiety i w ogóle mój tekst jest niesmaczny. Chyba nie mam po co wracać bo mnie zjedzą
|
|
|
|
#3711 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
mozliwe, ze nie bedziesz musiala wracac, niewykluczone, ze jesli watek pociagniemy, zaraz bedzie tutaj inwazja Haemofanek .
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Wątpię, żeby w gimnazjum marynarka była podstawą
. Nie czaję takiego postarzania się.
|
|
|
|
#3713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Toleruję psy i koty, choć sama akurat posiadać nie zamierzam, ale normalnie jak widzę tych głupich właścicieli, którzy stoją i paczą jak pies sra na trawniczek przy chodniku a potem wielce zadowoleni idą dalej to trafia mnie szlag. Po prostu zasrane są te wszystkie trawniczki do maksimum I bardzo żałuję, że nie mam cywilnej odwagi by podejść i zwrócić uwagę ![]() I kiedy jeszcze (że tak powiem) nawóz w małych ilościach jest nawet wskazany (jorki, buldożki, cziłały i inne takie mikro) to najśmieszniejsze jest to, że właściciele takich małych piesków sprzątają a półkilogramowe kupy po wilczurach, haskich czy innych collie zalegają póki się nie rozpadną Szczerze nienawidzę za to mojego miasta. Mnię tyż. Szczególny przesyt miałam na blogu Kissie ![]() Cytat:
Marynarka to wcale nie jest podstawa stroju KAŻDEJ kobiety, ja nigdy żadnej nie miałam i żyję ![]() Twój tekst był dla nich niesmaczny bo zazwyczaj tak jest, że jak się pojawia coś co ma 3/4 populacji to nagle staje się to niezbędne i w ogóle nagle wcale nie było czasów kiedy tego nie było a każdy kto twierdzi inaczej jest niepoważny i niesmaczny I oczywiście niemodowy ![]() Oczywiście jeszcze tylko dodam, że wcale nie twierdzę co by marynarek wcześniej nie było i teraz wymyślił je jakiś geniusz Bo pewnie znalazły by się takie, które złapałyby mnie za słówko
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-03-06 o 11:59 |
|||
|
|
|
#3714 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ok, już wiem o jakie. Tak czy inaczej patrząc na twojego bloga, to co napisałaś lekko trąci hipokryzją
Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2012-03-06 o 11:48 |
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale jest wygodna i ją uwielbiam.
|
|
|
|
|
#3716 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I ten dziubek ![]() A może to strasssna mhrocna mina..
|
|
#3719 |
|
nyan nyan ^^
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Szef ds. Wymianek
|
dziubek w stylizacji Heavy Metal lover rozwala^^.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

Cha rlize już w czółenkach i gołe stopy
W jedym poście zima, w drugim lato

],często do tego cienkie legginsy zakończone lichą koronkową aplikacją, adidasy Puma kremowo-różowe,taki model chyba do fitnessu,noszone na co dzień, najlepiej do króciutkiej kurteczki Baby Phat :P ,
Toleruję psy i koty, choć sama akurat posiadać nie zamierzam, ale normalnie jak widzę tych głupich właścicieli, którzy stoją i paczą jak pies sra na trawniczek przy chodniku a potem wielce zadowoleni idą dalej to trafia mnie szlag. Po prostu zasrane są te wszystkie trawniczki do maksimum 
Marynarka to wcale nie jest podstawa stroju KAŻDEJ kobiety, ja nigdy żadnej nie miałam i żyję