Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 20:21   #3691
kamila29091
Raczkowanie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez Katalin Pokaż wiadomość
co na to okulista ?
każe robić operacją laserem. ale ja tyle już miałam operacji w życiu że kolejnej się panicznie boję
kamila29091 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:28   #3692
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kamila29091 Pokaż wiadomość
każe robić operacją laserem. ale ja tyle już miałam operacji w życiu że kolejnej się panicznie boję
Może jednak warto?
AshLeeVioLiniSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:29   #3693
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Katalin Pokaż wiadomość
nie wiem ja chyba zyje w innej strefie klimatycznejCha rlize już w czółenkach i gołe stopy
I ten tytuł: Summertime
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:33   #3694
kamila29091
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AshLeeVioLiniSt Pokaż wiadomość
Może jednak warto?
gdyby szanse były duże to ok. ale szansę są ledwo pół na pół. jak laser uszkodzi nerw tak stracę całkowicie wzrok. jest dużo udanych zabiegów ale jest również dużo nieudanych.
Stary 2012-03-05, 20:37   #3695
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;32738770]I ten tytuł: Summertime [/QUOTE]

Tytuł też mnie rozwalił, a widziałaś tę czapę do futra (dodałam link na poprzedniej stronie)? W jedym poście zima, w drugim lato
Stary 2012-03-05, 20:37   #3696
Alvesta
Zakorzenienie

Kamila, zestawienia zestawieniami, ok, najważniejsze żeby podobały się Tobie, ale warto popracować nad detalami. Te wystające ramiączka to nie był zamierzony efekt, prawda?
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:39   #3697
kamila29091
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
Kamila, zestawienia zestawieniami, ok, najważniejsze żeby podobały się Tobie, ale warto popracować nad detalami. Te wystające ramiączka to nie był zamierzony efekt, prawda?
nie był. już wiem teraz jak będę nosić tą sukienkę. bez rajstop. z stanikiem bez ramiączek. z cienkimi wysokimi lekkimi obcasami, z paskiem. całkowicie na ciepłe dni.
Stary 2012-03-05, 20:48   #3698
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Cytat:
nie był. już wiem teraz jak będę nosić tą sukienkę. bez rajstop. z stanikiem bez ramiączek. z cienkimi wysokimi lekkimi obcasami, z paskiem. całkowicie na ciepłe dni.
Aż musiałam zobaczyć Sukienka na ramiączka w taki mróz?
Generalnie to nie jest zły zestaw Choć sama sukienka jest okropna.
Uśmiechnij się do zdjęć, a nie tak usta zaciskasz.
Stary 2012-03-05, 20:52   #3699
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;32738770]I ten tytuł: Summertime [/QUOTE]

gdyby jedynym moim zajęciem było wyjśc w ciągu dnia w pełnym słońcu na pół godziny na sesyjkę to też bym tak wyskoczyła tymczasem nawet w stosunkowo ciepłym Wrocławiu bylo -3 jak jechałam do pracy, także teges... kozaczki musowo a trenczyk wrócił do szafy i wyjdzie z niej jak będzie conajmniej 5 na plusie o 7 rano

edit: aaa co do charlize, oglądam tak jej posty i oglądam i nie mogę się nadziwić GDZIE są te misterne fryzury dla których trzeba zakładać nauszniki bo czapka je popsuje nie znalazlam ani jednej

Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Czas edycji: 2012-03-05 o 20:54
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:20   #3700
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Może Charlize promuje tu i ówdzie również jakiś koncern farmaceutyczny, wiosenne ubrania zimą, a później reklamy leków na facebooku !
lakeithia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:23   #3701
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie zobaczyłam, że Charlize lansuje torbę w te paskudne znaczki LV
Koleżanka z klasy przyszła dzisiaj w torebce o podobnym wyglądzie. Podróbka LV, ale nie taka perfidna, bo zamiast "LV" było jakieś "G"

Cytat:
Napisane przez lalalabamba Pokaż wiadomość
http://moda.allegro.pl/spodniczka-mi...176976670.html

Kolekcja 2012

MATERIAŁ NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI !!!!!!

SPÓDNICZKI SĄ NOWE ORYGINALNIE ZAPAKOWANE Z PAPIEROWĄ METKĄ

NIE PRZEŚWITUJĄ!!!

Sądząc po zdjęciu - nie muszą
Cytat:
Rozmiary M-XL - taki egzemplarz w rozmiarze XL to by był niezapomniany widok
W takiej mini wyglądałabym, jak dziewczyna Tarzana

Kamila, ja mam gęste brwi i je kocham! Depiluję tylko troszkę od dołu, żeby nadać im lepszy kształt. Kiedyś zrobiłam sobie cieniutkie, a później żałowałam. W większości przypadków to, co dała nam natura, pasuje nam najbardziej
Stary 2012-03-05, 22:24   #3702
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
te brwi były namalowane. i musiały takie być ponieważ kobiety w tamtych czasach takie miały. i specjalnie je jeszcze tak mocno zaznaczały.
niektóre tylko jak Marlena Dietrich skubały w cienkie kreseczki

i tak wpędziłyście mnie w niezłe kompleksy znowu z nimi, ja ich nienawidzę od dziecka bo mam bujne po tacie i co chwilę latam do kosmetyczki na regulację woskiem a Wy jeszcze mnie dołujecie że i tak za gęste. mam je całkiem ogolić? wykluczone
Kamila, piszesz, że masz kompleks swoich gęstych brwi, ale do sesji zgodziłaś się, aby je tak mocno podkreślić? w dodatku, wybacz, ale naprawdę wyszło to trochę nieładnie, brwi są jakieś takie nierówne w środku, jakby niedokładnie malowane (chyba, że to tylko ja mam takie odczucia),
myślę, że o wiele lepszy byłby tu wlasnie efekt Dietrich, czyli cienkie kreseczki (namalowane, ale nie na zgolonych brwiach!)
zresztą, to trochę wbrew logice podkreślać swoje (wydumane?) wady, chyba, że w ten sposób chciałaś się z nimi zmierzyć
ja na przykład mam kompleks braku talii i płaskiego tyłka , wiec raczej nie zgodziłabym się na sesję w obcisłej sukience drastycznie obnażającej moje braki w sylwetce

Cytat:
Napisane przez Shinn Pokaż wiadomość
.
Ona jest modelowym przykładem, że trzeba być modnym za wszelką cenę. U mnie rano jeszcze jest -6 stopni.n W dzień, było coś około dwóch. I nawet bym nie pomyślała, żeby założyć szpilki na gołą stopę. No, ale dobra może ja nie jestem modna.
ja jeszcze pomykam w botkach z cholewką, za to w weekend raz wyskoczyłam w botkach bez palców (oczywiscie miałam skarpety) krótki spacer na słońcu, nic mi się nie stało,
ale na czółenka i gołe nogi to zdecydowanie za zimno
w ogóle podziwiam niektóre laski, kiedy tak wyskakują w odkrytych butach.

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 22:41   #3703
bezgustu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamelka33 Pokaż wiadomość
Kobietki a co to za blog?
Link nie działa, nie wiem dlaczego
I co gorsze zamierzam w tym chodzić
Stary 2012-03-05, 23:13   #3704
kamelka33
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bezgustu Pokaż wiadomość
I co gorsze zamierzam w tym chodzić

Teraz mogę przejrzeć blog, bo w końcu stronka normalnie się załadowała i chętnie to zrobię
kamelka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 23:28   #3705
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Nie jest to wprawdzie modne, i to od dawna, ale zainspirowana dzisiejszym wątkiem jednej z wizażanek przejrzałam zdjęcia z mojej studniówki (jak to było dawno...) i muszę to napisać: dziewczyny, nie dobierajcie swoim facetom krawatów do Waszych kreacji, błagam
Za późno Ale my to zrobiliśmy dla jaj bo studniówka to ogólnie nie była dla nas impreza "na poważnie"

Cytat:

Kolekcja 2012

NIE PRZEŚWITUJĄ!!!

Cytat:
noszę, o to chodzi że noszę, i to dużo na minusie mam. ale jak jestem na zewnątrz zwykłe szkła nie dają mi ochrony. męczą się mi tak oczy że przestaję widzieć, mam mroczki przed oczami. muszę mieć ciemne szkła
Sama mam dużą wadę na minusie i oczy bardzo mi się męczą w słońcu, w markecie przy mocnych świetlówkach. Polecam nosić dobre soczewki utrzymujące naturalne nawilżenie oka i co bardzo ważne - odpowiednio dopasowane Chyba, że już nosisz to sama wiesz. A jak jeszcze nie używałam soczewek to okulary z fotochromami ratowały mi życie
Stary 2012-03-05, 23:43   #3706
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Im brzydszy rower tym mniejsze prawdopodobieństwo jego kradzieży , dlatego tu gdzie mieszkam, nikt nie przypina rowerów... no dobra, mało kto to robi. Dla mnie bardziej niebezpieczne jest wymuszanie przez rowerzystów pierwszeństwa, niż jakieś tam szpilki czy kiecki (jak się ma osłonkę na łańcuch, to się nic nie wkręci)
Mnie w Holandii najbardziej rozwaliło to, że jak jest jakikolwiek wypadek samochód vs rower to winny jest z automatu kierowca. Ja rozumiem kulturę jeżdżenia na rowerze, ale bezkarność to lekkie przegięcie. Tak samo rozwalają mnie skutery jeżdżące jednocześnie na prawach samochodu i roweru
A z tym nieprzypinaniem - no nie wiem, odniosłam wrażenie że niektórzy przypinali na 3 łańcuchy w różnych kombinacjach.

Cytat:

Kolekcja 2012

NIE PRZEŚWITUJĄ!!!

Tekst tygodnia

Cytat:
noszę, o to chodzi że noszę, i to dużo na minusie mam. ale jak jestem na zewnątrz zwykłe szkła nie dają mi ochrony. męczą się mi tak oczy że przestaję widzieć, mam mroczki przed oczami. muszę mieć ciemne szkła
Kamila, ja mam wadę -7 i dam Ci tą samą radę co mój okulista - ćwicz oczy. To, że masz tak jak masz, wynika z braku wyćwiczenia mięśni kierującymi akomodacją gałki ocznej. Czyli robisz dwa rodzaje ćwiczeń - patrzysz na coś blisko (przy nosie) i na coś w dal (np billboard na ulicy) i tak kilkanaście - kilkadziesiąt razy, codziennie. Drugie ćwiczenie to zapalasz światło i gasisz (np w łazience czy innym miejscu gdzie jest ciemno nawet w ciągu dnia). Z czasem powinno być coraz lepiej. I jeszcze jedno - zmień okulistę.

Cytat:
gdyby szanse były duże to ok. ale szansę są ledwo pół na pół. jak laser uszkodzi nerw tak stracę całkowicie wzrok. jest dużo udanych zabiegów ale jest również dużo nieudanych.
Ryzyko zawsze jest, jak przy każdej interwencji lekarskiej. Ale z tego co wiem, to ryzyko uszkodzenia nerwu jest znikome, rzędu promili wykonywanych zabiegów. Nie wiem, kto Ci naopowiadał ze jest dużo nieudanych.
Najczęstszym "niepowodzeniem" jest to, że po operacji wada wróci po kilku miesiącach/latach i trzeba robić zabieg ponownie.
Stary 2012-03-06, 00:34   #3707
schism_
Zadomowienie

Mnie osobiście 'rozwala' taka masowość pewnych trendów [ostatnio te hipsterskie.. t-shirty z nadrukowanymi trójkątami, wilkami,okulary 'kujonki'mimo braku wady wzroku i do tego czapusia a'la papa smerf]fakt nie da tego się uniknąć w modzie,ale mnie irytuje posiadanie tego co wszyscy..
z innych zadziwiających elementów garderoby wymienię ultra mini spódniczki z falbankami np.różowe, jeansowe,białe, na goły brzuch[ koniecznie z wkłutą w pępek cyrkonią],często do tego cienkie legginsy zakończone lichą koronkową aplikacją, adidasy Puma kremowo-różowe,taki model chyba do fitnessu,noszone na co dzień, najlepiej do króciutkiej kurteczki Baby Phat :P ,
glany, poszarpane na dole jeansy a'la dzwony i t-shirty pseudo metalowych zespołów..
o męskich elementach garderoby wspominać nie będe co by się nie irytować do reszty..ale odwiedziwszy kampus uniwerka zawsze wychodze delikatnie mówiąc zniesmaczona..ale czegóż można po chłopiętach przed 25 rokiem życia w kwestii wizerunku wymagać ;-)
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 00:38   #3708
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Za późno Ale my to zrobiliśmy dla jaj bo studniówka to ogólnie nie była dla nas impreza "na poważnie"
Ale nie pisałam tego odnośnie studniówek, tylko wszelkich imprez sprzyjających takim sytuacjom - jakieś wesela i inne takie. Dobieranie krawata do sukienki jest złe, paskudne, wieśniackie... Masakra
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 09:34   #3709
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Mnie w Holandii najbardziej rozwaliło to, że jak jest jakikolwiek wypadek samochód vs rower to winny jest z automatu kierowca. Ja rozumiem kulturę jeżdżenia na rowerze, ale bezkarność to lekkie przegięcie. Tak samo rozwalają mnie skutery jeżdżące jednocześnie na prawach samochodu i roweru
A z tym nieprzypinaniem - no nie wiem, odniosłam wrażenie że niektórzy przypinali na 3 łańcuchy w różnych kombinacjach.

Tekst tygodnia

Kamila, ja mam wadę -7 i dam Ci tą samą radę co mój okulista - ćwicz oczy. To, że masz tak jak masz, wynika z braku wyćwiczenia mięśni kierującymi akomodacją gałki ocznej. Czyli robisz dwa rodzaje ćwiczeń - patrzysz na coś blisko (przy nosie) i na coś w dal (np billboard na ulicy) i tak kilkanaście - kilkadziesiąt razy, codziennie. Drugie ćwiczenie to zapalasz światło i gasisz (np w łazience czy innym miejscu gdzie jest ciemno nawet w ciągu dnia). Z czasem powinno być coraz lepiej. I jeszcze jedno - zmień okulistę.

Ryzyko zawsze jest, jak przy każdej interwencji lekarskiej. Ale z tego co wiem, to ryzyko uszkodzenia nerwu jest znikome, rzędu promili wykonywanych zabiegów. Nie wiem, kto Ci naopowiadał ze jest dużo nieudanych.
Najczęstszym "niepowodzeniem" jest to, że po operacji wada wróci po kilku miesiącach/latach i trzeba robić zabieg ponownie.
Mnie też to rozwala. Raz mieliśmy stłuczkę, bo Mąż nagle zahamował przed wyjeżdżającym mu przed maskę rowerzystą . Na szczęście nikt i nic nie ucierpiało. Wkurza mnie tutaj takie przekonanie, że skoro jestem na rowerze, to ani samochód, ani tramwaj, ani pociąg mnie nie zatrzymają i wszyscy mają mnie puszczać. Ja jak jeszcze jeździłam, to patrzyłam czy ktoś jedzie, czy nie i chciałam przepuszczać samochody. Kończyło się to dziwną miną ze strony kierowcy i machaniem "jedź kobieto". Co do przypinania, to zależy gdzie. Jak mieszkałam w Delft, to rowery walały się gdzie popadnie, tu w Rotterdamie, to czasem spinają po kilka, a czasem też walają jak leci. Ostatnio chyba urząd miasta się wziął za ten bałagan, bo naklejali nalepki na rowery (zasada jest taka, że dostajesz nalepkę i musisz ją zdjąć, jeśli używasz rower, jak nie, to oni mają chyba 2 tyg. na to, żeby wrócić i zabrać rower na specjalny parking i potem trzeba płacić jakąś tam kwotę za odebranie).

Poza tym rozwala mnie "moda" na mojej dzielnicy, na niesprzątanie po swoich psach.... już wiem, że psa przygarniemy, jak będziemy mieszkać w jakimś mniejszym mieście albo na wiosce, gdzie będzie mógł się wybiegać po polach, a nie gnieść się po uliczkach, a ja nie będę miała gdzie wywalić, tego, co zostawi na chodniku

edit.

a prócz tego... niewyobrażalnie rozwalają mnie zdjęcia z dziubkiem... masakra

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-03-06 o 09:37
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 10:45   #3710
smerfetk_a
Żona Gargamel

Co do masowości trendów to przyszłam się poskarżyć
Na wątku o ciuchach H&M była dyskusja na temat jakichś marynarek, które mają wejść (ale ciagle nie wchodzą) przez jakieś 10 stron, wkurzyłam się, bo ileż można biadolić na ten temat i napisałam, że mam już dosyć tych marynarek, że od roku wszyscy nagle się nimi zachwycają i mają podobny "stajl" czyli kolorowa marynarka i jeansy. Oczywiście nie chodziło mi o kobitki z biura tylko o np 15-latki w różowych marynarkach.
Zostałam całkowicie odsądzona od czci i wiary, że to podstawa stroju każdej kobiety i w ogóle mój tekst jest niesmaczny. Chyba nie mam po co wracać bo mnie zjedzą

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 10:50   #3711
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Zostałam całkowicie odsądzona od czci i wiary, że to podstawa stroju każdej kobiety i w ogóle mój tekst jest niesmaczny.
ale ze marynarka jest taka podstawa?

Cytat:
Chyba nie mam po co wracać bo mnie zjedzą
mozliwe, ze nie bedziesz musiala wracac, niewykluczone, ze jesli watek pociagniemy, zaraz bedzie tutaj inwazja Haemofanek.
Stary 2012-03-06, 11:06   #3712
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Wątpię, żeby w gimnazjum marynarka była podstawą . Nie czaję takiego postarzania się.
Stary 2012-03-06, 11:27   #3713
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Ale nie pisałam tego odnośnie studniówek, tylko wszelkich imprez sprzyjających takim sytuacjom - jakieś wesela i inne takie. Dobieranie krawata do sukienki jest złe, paskudne, wieśniackie... Masakra
Mam przez to rozumieć, że ludzie tak robią i to całkiem na poważnie?

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Poza tym rozwala mnie "moda" na mojej dzielnicy, na niesprzątanie po swoich psach.... już wiem, że psa przygarniemy, jak będziemy mieszkać w jakimś mniejszym mieście albo na wiosce, gdzie będzie mógł się wybiegać po polach, a nie gnieść się po uliczkach, a ja nie będę miała gdzie wywalić, tego, co zostawi na chodniku

edit.

a prócz tego... niewyobrażalnie rozwalają mnie zdjęcia z dziubkiem... masakra
A mnie to nawet nie rozwala tylko wręcz wku*wia Toleruję psy i koty, choć sama akurat posiadać nie zamierzam, ale normalnie jak widzę tych głupich właścicieli, którzy stoją i paczą jak pies sra na trawniczek przy chodniku a potem wielce zadowoleni idą dalej to trafia mnie szlag. Po prostu zasrane są te wszystkie trawniczki do maksimum I bardzo żałuję, że nie mam cywilnej odwagi by podejść i zwrócić uwagę
I kiedy jeszcze (że tak powiem) nawóz w małych ilościach jest nawet wskazany (jorki, buldożki, cziłały i inne takie mikro) to najśmieszniejsze jest to, że właściciele takich małych piesków sprzątają a półkilogramowe kupy po wilczurach, haskich czy innych collie zalegają póki się nie rozpadną
Szczerze nienawidzę za to mojego miasta.

Mnię tyż. Szczególny przesyt miałam na blogu Kissie

Cytat:
Co do masowości trendów to przyszłam się poskarżyć
Na wątku o ciuchach H&M była dyskusja na temat jakichś marynarek, które mają wejść (ale ciagle nie wchodzą) przez jakieś 10 stron, wkurzyłam się, bo ileż można biadolić na ten temat i napisałam, że mam już dosyć tych marynarek, że od roku wszyscy nagle się nimi zachwycają i mają podobny "stajl" czyli kolorowa marynarka i jeansy. Oczywiście nie chodziło mi o kobitki z biura tylko o np 15-latki w różowych marynarkach.
Zostałam całkowicie odsądzona od czci i wiary, że to podstawa stroju każdej kobiety i w ogóle mój tekst jest niesmaczny. Chyba nie mam po co wracać bo mnie zjedzą
Spokojnie Marynarka to wcale nie jest podstawa stroju KAŻDEJ kobiety, ja nigdy żadnej nie miałam i żyję
Twój tekst był dla nich niesmaczny bo zazwyczaj tak jest, że jak się pojawia coś co ma 3/4 populacji to nagle staje się to niezbędne i w ogóle nagle wcale nie było czasów kiedy tego nie było a każdy kto twierdzi inaczej jest niepoważny i niesmaczny I oczywiście niemodowy

Oczywiście jeszcze tylko dodam, że wcale nie twierdzę co by marynarek wcześniej nie było i teraz wymyślił je jakiś geniusz Bo pewnie znalazły by się takie, które złapałyby mnie za słówko

Edytowane przez miss kitsch
Czas edycji: 2012-03-06 o 11:59
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 11:33   #3714
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Mnie osobiście 'rozwala' taka masowość pewnych trendów [ostatnio te hipsterskie.. t-shirty z nadrukowanymi trójkątami, wilkami,okulary 'kujonki'mimo braku wady wzroku i do tego czapusia a'la papa smerf]fakt nie da tego się uniknąć w modzie,ale mnie irytuje posiadanie tego co wszyscy..
z innych zadziwiających elementów garderoby wymienię ultra mini spódniczki z falbankami np.różowe, jeansowe,białe, na goły brzuch[ koniecznie z wkłutą w pępek cyrkonią],często do tego cienkie legginsy zakończone lichą koronkową aplikacją, adidasy Puma kremowo-różowe,taki model chyba do fitnessu,noszone na co dzień, najlepiej do króciutkiej kurteczki Baby Phat :P ,
glany, poszarpane na dole jeansy a'la dzwony i t-shirty pseudo metalowych zespołów..
o męskich elementach garderoby wspominać nie będe co by się nie irytować do reszty..ale odwiedziwszy kampus uniwerka zawsze wychodze delikatnie mówiąc zniesmaczona..ale czegóż można po chłopiętach przed 25 rokiem życia w kwestii wizerunku wymagać ;-)
O jakie tiszerty z trójkątami chodzi?

Ok, już wiem o jakie.
Tak czy inaczej patrząc na twojego bloga, to co napisałaś lekko trąci hipokryzją

Edytowane przez 201604190949
Czas edycji: 2012-03-06 o 11:48
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 11:34   #3715
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Mam przez to rozumieć, że ludzie tak robią i to całkiem na poważnie?

A mnie to nawet nie rozwala tylko wręcz wku*wia Toleruję psy i koty, choć sama akurat posiadać nie zamierzam, ale normalnie jak widzę tych głupich właścicieli, którzy stoją i paczą jak pies sra na trawniczek przy chodniku a potem wielce zadowoleni idą dalej to trafia mnie szlag. Po prostu zasrane są te wszystkie trawniczki do maksimum I bardzo żałuję, że nie mam cywilnej odwagi by podejść i zwrócić uwagę
I kiedy jeszcze (że tak powiem) nawóz w małych ilościach jest nawet wskazany (jorki, buldożki, cziłały i inne takie mikro) to najśmieszniejsze jest to, że właściciele takich małych piesków sprzątają a półkilogramowe kupy po wilczurach, haskich czy innych collie zalegają póki się nie rozpadną
Szczerze nienawidzę za to mojego miasta.

Mnię tyż. Szczególny przesyt miałam na blogu Kissie

Spokojnie Marynarka to wcale nie jest podstawa stroju KAŻDEJ kobiety, ja nigdy żadnej nie miałam i żyję
Twój tekst był dla nich niesmaczny bo zazwyczaj tak jest, że jak się pojawia coś co ma 3/4 populacji to nagle staje się to niezbędne i w ogóle nagle wcale nie było czasów kiedy tego nie było a każdy kto twierdzi inaczej jest niepoważny i niesmaczny I oczywiście niemodowy
Ja mam dwie klasyczne marynarki, z czego jedną zostawiłam w PL bo wkurzało mnie, że łapała wszelkie kłaki i kurz (jedyna rzecz ze Stradivariusa, której nie polecam). Drugą noszę często i jestem niemodna, bo ta marynarka nie dość, że została przeze mnie kupiona po mojej 18stce (daawno temu), to jeszcze jest ze sztruksu , ale jest wygodna i ją uwielbiam.
Stary 2012-03-06, 11:43   #3716
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Świetnie to ujęłaś, mogę sobie pożyczyć ten fragment?

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 12:01   #3717
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Świetnie to ujęłaś, mogę sobie pożyczyć ten fragment?
Stary 2012-03-06, 12:02   #3718
Vilqa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
O jakie tiszerty z trójkątami chodzi?

Ok, już wiem o jakie.
Tak czy inaczej patrząc na twojego bloga, to co napisałaś lekko trąci hipokryzją
Racja.
I ten dziubek
A może to strasssna mhrocna mina..

Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo"

Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 12:20   #3719
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez Vilqa Pokaż wiadomość
Racja.
I ten dziubek
Na każdym zdjęciu, jedyna słuszna dziubkowa mina... Nieestetyczny ten blog, nie podoba mi się.
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 12:37   #3720
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Vilqa Pokaż wiadomość
Racja.
I ten dziubek
dziubek w stylizacji Heavy Metal lover rozwala^^.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości