|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
Alfons |
|
|
|
|
#25352 |
|
Zakorzenienie
|
nieeeeeeee
|
|
|
|
#25353 |
|
Zakorzenienie
|
a oto 'świąteczna kartka'
...basti i poldi... diabelskie nasienie
|
|
#25354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25355 |
|
Zakorzenienie
|
Amedick
![]() EBI jeszcze jeden i git 2-1 jeszcze jeden EDIT : no i nie wyrównali
|
|
|
|
#25356 |
|
Zakorzenienie
|
tja... jedna wiela pomylka z koroną dla bali
a zastanawiam sie kto jest pod tym szalikiem i dojsc nie moge ja teraz ide sobie przepisac na czysto tego niemca... moze poprzypominam sobie jeszcze lekcje inne i moze jeszcze wroce a poki co...EDIT: jednak przejrzałam tylko zeszyty, przepisalam wypracowanko... i ide sie wykapac... a potem wracam
Edytowane przez magda_aparatka Czas edycji: 2006-12-17 o 19:24 |
|
|
|
#25357 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakos siadło tu wszystko,
Mnie tez nikt dzis tu nie zauwazył ![]() Wiec dalej ide grac w wisielca na skypie
|
#25358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ja obejrzalam fotki tylko jakos zobaczylam i musialam isc a potem juz zapomnialam sie odniesc ...nie boj sie...widzimy cie i za reszte ![]() teraz przed swietami pewnie bedzie ciezko...bo robota - w szkole, w domu... w srode mecz, wiec ja pewnie nie zawitam...ale damy rade laski tymczasem... fotki z wczorajszego meczu, bo nie dalam widzialam na nich podo... wiec w koncu go wpuscili na boisko... ale nie ogladalam, wiec nie wiem na ile i jak sobie dawal rade po kontuzji...w srode mam nadzieje, ze bedzie
|
|
|
#25359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za ciebie Fajne foty szkoda ze Cruza nie ma a ja porosilam zeby mi upiekszona jakos avki i dalm ta sliczna fote z Cruzem co sie tak rozplywalam nad nia ale nie tylko ja i sciaglo ja 89 osób ![]() nie wiem czy to dobrze Zaznaczam lapki z daleka od niego
|
|
#25360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez ją kiedys mialam na kompie...ale dawno to bylo...w razie czego to jeszcze zarzuc aaaa...dzis znalazłam...eee...banner? tak to sie nazywa? z roque wlasnie ![]() a tu wam pokaze fotoseszyn z kahnem nie chce sie czepiac... ale czlowiek starej daty ;P posrod starych gratow...niemniej jednak sesja porzadna i mi sie podoba + avek milanu dla izy
|
|
|
#25361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj dzieki
|
|
#25362 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, coś tutaj pusto dzisiaj
![]() Lunci dawno nie było, gdzie ona się podziewa
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#25363 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi kobitki...wlasnie sobie podczytuje mojego ulubionego bloga...i zapodam tu jedną notke... bo mi skutecznie poprawila nastroj
a pochodzi ona z: http://sadosia.blog.onet.pl/ Spodnie z kożuszkiem Bladym świtem do naszej sypialnia wtargnęła szykująca się do szkoły Olcia. - Mamo! – budząc mnie od razu uderzyła w dramatyczny ton. - Tak? – zapytałam sennie. - Co to jest?? – Olcia wyciągnęła w moją stronę trzymane w ręku spodnie. - Eeeee… – zawahałam się. - Tu! To białe! – podstawiła mi niemal pod nos wywinięty fragment paska. - To? To fizelina… - Co? - Fizelina. Taki materiał. Wszywa się go do ubrań dla usztywnienia… - Tak? Ufff… to dobrze! – Olcia odetchnęła z ulgą i z radośnie ruszyła do swojego pokoju. - A co? – zatrzymałam ją. - Nic, nic. Wystraszyłam się, że mi spodnie spleśniały… Spodnie z kożuszkiem Bladym świtem do naszej sypialnia wtargnęła szykująca się do szkoły Olcia. - Mamo! – budząc mnie od razu uderzyła w dramatyczny ton. - Tak? – zapytałam sennie. - Co to jest?? – Olcia wyciągnęła w moją stronę trzymane w ręku spodnie. - Eeeee… – zawahałam się. - Tu! To białe! – podstawiła mi niemal pod nos wywinięty fragment paska. - To? To fizelina… - Co? - Fizelina. Taki materiał. Wszywa się go do ubrań dla usztywnienia… - Tak? Ufff… to dobrze! – Olcia odetchnęła z ulgą i z radośnie ruszyła do swojego pokoju. - A co? – zatrzymałam ją. - Nic, nic. Wystraszyłam się, że mi spodnie spleśniały… troche avkow dla zainteresowanych...bala ...
|
|
#25364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że to nie omnie
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25365 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sie odmeldowuje
Bo juz sie 2 godziny lenie na skypie z bratem gram koniec z tym trzeba cos poczytac w koncu, naleza mi sie baciki ![]() Wiec do jutra
|
#25366 | |
|
Zakorzenienie
|
ach...patrze na ciebie.. i ladnie wygladasz...ale tamten z fifim byl ladniejszy avus
nie mowie juz o tamtym poprzednim z roque Cytat:
no pisalam do lunci dzis....nie odpisala jeszcze... nie wiem sama... a jak wam sie podobam ja w nowym wdzianku ... dlugo nie wytrzymalam ze swiatecznym avkiem FOTKI: jakies niedobitki co mi zostały ![]() iza...a wiec do zobaczenia a to to mozna na skype grac w cos? )wiecie co... tak sobie wlasnie mysle... ze nasz wątek to przystojniaki sie nazywa ... i ze tez ja tu sie ze swoim bastkiem wcisnełam ...achhh... pffff...aaa... prosze mi tu komplementy prawic... ze ladnie wygladam...bo ladnie XD
|
|
|
#25367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty tez masz fajne wdzianko ![]() A co do lunci ja jej dzis puscilam szczura i nic bez odzewu dziwne
|
|
#25368 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też puściłam jej strzałkę ale nie odpuściła.Dobra ja też już lecę, do jutra
|
|
|
|
#25369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje... wiem... ze ladnie wygladam a tu focie werderu owomoyela + klose + boro + merti i diego gdzies w oddali ![]() a wiec i ty olu mnie opuszczasz? wiec chyba ja tez juz pojde... odpreze sie czytajac ksiazke... i pomodle sie, zebym jutro miala cokolwiek we łbie z tego co sie w weekned nauczalam xD baj baj
|
|
|
#25370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#25371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze, ze sie troche wiecej ludu zrobilo to moze zostane jeszcze chwilke -------> czytaj...poczekam az inni sie pozachwycaja nad moim nowym avkiem ![]() moi rodzice dzis kupili czteropaka pepsi i byla maskotka basti ma takie oczy jak rozdaje autografy XD a przynajmniej zawsze ktos mu takie ujecia robi pfff XD
|
|
|
#25372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aha skomentowałam Twój filmik ![]() śliczny avek madziu |
||
|
|
|
#25373 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wpadłam powiedziec dobranoc
esh......... i muszę się wyspać a już za tydzień świeta chyba przez chroniczny brak humoru ostatnimi czasy ale już nie smetejszyn
|
|
|
|
#25374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maskotka fajna |
|
|
|
|
#25375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na poprawe nastroju |
|
|
|
|
#25376 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
hehee
Zaraz dam moje 'dzieło'Cytat:
Cytat:
Eh, jak to zrobiłaś Cytat:
Centralnie, ostro dawałaCytat:
3cia i 4rta fota fajowe Cytat:
![]() Cytat:
---------------- Skończyłam się uczyć na jutrzejszą klasówkę z matmy Masakra, znowu siedziałam prawie 5 godz i pewnie słabo napiszę.. Jak ostatnio.A przed chwilką ściągnęłam 'Westbam_&_The_Love_Commi ttee_-_United_States_Of_Love_': jupi: Bardzo lubię tego słuchać ![]() Qrde, nie mogę dać lepszej animacji, bo zajmuje 160 KB A ta jest taka sobie..
|
||||||
|
|
|
#25377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on zawsze coś gdzieś musi dziekuje mmmm...robie sie sławna zartuuuje...dziekuje hihihih ![]() Cytat:
buziaki i usciskija tez swiat nie czuje...ale teraz mam choinke to moze bede sie przy niej uczyc i mi cos do łba wejdzie ja jutro mam na 8 i mam 8 lekcji... ehh... sooo...tez sie zaraz zbieram
|
|
|
#25378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaszalikowany...otóz...sp ecjalnie wchodzilam na strone dfb, zeby sprawdzic... i wiecie kto to? w zyciu bym nie poznala pod tym szalikiem XDnapewno ci pojdzie dobrze...trzymam kciuki... piosenka...jesli dobrze kojarze to piosenka z love parade...w sumie juz nie slucham, ale kiedys mialam faze na to tez ;P jak sobie przypominam w ogole...to bylam w berlinie dzien po love parade...kilka lat temu...zimno, syf... a po ulicach panowie trzymajacy sie za rece ubrani w rozowe rajtki XDanimacja swietna ... ale eee...no...tego... cris wyglada jakby mial malowane albo sztuczne brwi ja sie zwijam tez laski do-bra-noc !
|
|
|
#25379 |
|
Zadomowienie
|
no dobra to jestem na przystojniakowym
przywedrowalam za reszta dziewczyn wiec witam ponownie te ktore znam z Ebiowego i witam te nie z Ebiowego z checia bym przeczytala te Wasze 846 ale chyba czasu by mi nie starczylo
|
|
#25380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zachęcam do przeczytania, bo na prawdę warto słońcee a może błysk w oku na tym avku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

... imie kurzarza przewodniczacego ucztą mowi samo za siebie
...mysle, ze im wiecej reprezentantow krajowych w bayernie tym lepiej XD chociaz i tak juz mamy 4
a raczej na duecie podo - klose :P: chociaz miro jakos nie przejawia specjalnych checi zmiany klubu na jakis krajowy...a szkoda 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

... ja obejrzalam fotki 

pffff...
A ta jest taka sobie..