|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
![]() Cytat:
Cytat:
jak przeżyjesz swój pierwszy raz to opisz wrażenia no kojarzę ten avatar z wizażu coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
pppppppppphhiiii Ty sie boisz???
W sumie po tej akcji z Rysiem to się nie dziwię Cytat:
a jak ktoś jest brzydki a uważa się za bóstwo to się śmieją że to Miss kanalizacji bo jedynie ze szczurami mogłaby wygrać konkurs piękności jakoś w tym sensie to stare jak świat i nie pamiętam o co tam chodziło tak dokładnie Cytat:
a tymi maszynkami to zwariować można!!! NA pewno się podzielę wrażeniami z mojego pierwszego razu Cytat:
wklejała je normalnie jako swoje fotki
|
|
#1713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkąd obejrzałam "Dziecko Rosemary" miewam koszmary ![]() A Rysiu dał mi spokój póki co Cytat:
guuuupek ![]() Cytat:
Bo podczytywałam wątek ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Ja idę chyba spać... zmęczona jestem nie spałam dziś w dzień, więc może szybciej zasnę i w końcu się wyśpię jak człowiek! Tym bardziej, że muszę rano wstać ![]() Więc kolorowych snów Wam życzę Kochane!!! ![]() ![]() śpijcie smacznie!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1714 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja się wykąpać szybko polazłam
ale widze, że mi zwiałaś już no nic odpisze i idę Julie obejrzeć a potem spać Cytat:
Przyznaj się że Klan oglądasz!!!! i dlatego Rysiu dał Ci spokój!! ![]() a wiesz, że ja kiedyś miałam szczura takiego hodowlanego biało czarnego ale był słodkiiiii a te oczka cudeńka weterynarz go ratował ale zdechł płakałam za nim jak głupia ! i nie byłam wcale dzieckiem bo miałam wtedy 18 lat aaa to tez znasz koleżankę Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się wykąpałam i ogoliłam wszystko oprócz pach
Idę się zaraz balsamować i oglądać Julię, 3 odcinki mam do nadrobienia. Pomierzyłam się cała i mało nie zemdlałam..... niby tylko 2 kilo więcej ważę niż w wakacje a o ile cm mam wszędzie więcej! Biust - 86 cm! jestem wklęsła prawie talia - 66 cm (było 65) brzuch - 78 cm! ( było 72!) biodra 88 - bez zmian pośladki 92 (było 90) udo - 53 było 49 nad kolanem - 39 ( 36 było) łydka - 36 (34 było) Także masakra!!!!!!! No i włosy zmierzyłam - mam 65 cm - także urosły 5 cm !!!!!! Są już prawie do pasa daleko za zapięcie od stanika nigdy w życiu takich włosów nie miałam!!! no lecę już dobranoc wszystkim![]() ![]() śpijcie dobrze
|
#1716 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski
![]() Monia może Ci coś przybyło ale Ty sobie z tym szybko poradzisz Już jest 59 kg zresztą dla mnie jesteś idealna ![]() Medzik jesteś jeszcze ładniejsza włoski śliczne ![]() A u mnie kolejny spadek 62,6 kg aż się boję że mi się to skończy i waga się zatrzyma niech się zatrzyma ale na 59 Wczoraj menu było wzorowe i rowerkiem pokręciłam 1,5 godzinki Muszę powoli robić porządki w szafie bo połowa rzeczy jest za duża, połowa do wyrzucenia ale jak na razie nie kupie nic nowego bo jeszcze zamierzam trochę zgubić ![]() Dziewczynki mam pytanko, co mogę zrobić z rozciągniętą skórą na brzuchu? nie wygląda to źle ale mam taki miękki brzuchol bo trochę tłuszczu się z niego pozbyłam...pewnie jakieś ćwiczenia?
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x Edytowane przez Milena001 Czas edycji: 2012-03-06 o 08:17 |
|
|
|
#1717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Do mojej fryzjerki jak chce się termin który mi pasuje a nie jej to ok 2 - 3 miesięcy przed świętami Normalni to miesiąc - półtora |
|
|
|
|
#1718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super kochana ![]() Nastepny w srode? Cytat:
![]() Juz nie moge sie doczekac normalnie, chyba sobie jakis ołtarzyk w domu zrobie A tak na serio, to kochana Tobie do modelki niczego nie brakuje a zdjecia napewno nas wyrzuca z butow! Beda cudowne juz je widze! Mamaa miaa Cytat:
Padlam, kto sadzil ze jeszcze o niej uslyszymy Cytat:
![]() Niczym sie martw o zastojach nawet nie mysl! Psychika to tez wazny aspekt przy chudnieciu ![]() Idziesz jak burza i to sie liczy na nic innego nie patrz dietkuj sobie spokojnie a zobaczysz wszytsko bedzie dobrze ![]() A na brzuszek moze banki chinskie? Ja pokladam w nich ogromna nadzieje
|
||||
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dzisiaj pozytywnie
![]() Wstalam z bananem na twarzy zupelnie nie wiem czemu Słonce pieknie swieci tylko jest mroz! Wczoraj tez byl jak szlam rano -1 a pozniej jak wracalam -3 i lodowaty wiatr, ale okapturze sie dzis na maska i bedzie dobrze ![]() I cos czuje sie tak lekko, niczym ptak ale to pozostawimy bez komentarza Ide sie malowac
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie waga pomału wraca do normy dziś 47,6 kg jeszcze raz dziękuję za komentarze odnośnie włosów w ogóle po podcięciu końcówek włoski mam takie gładkie, że szok! Teraz to już całkiem muszę ograniczyć prostowanie ![]() Pogoda u mnie wygląda jakby do zimy szło teraz jest -3 stopnie i szron na trawie a w nocy było -7! Masakra jakaś. Monia co do wymiarów to są ok tam gdzie jest za dużo to szybciutko zgubisz a zmierz się z samego rana, to też pewnie będzie mniej w brzuchu ja po całym dniu też mam więcej w talii i brzuchu ![]() A co do biustu to Ty się ciesz ze swoich 86 cm ja bym chciała tyle mieć, a mam 79 to dopiero zanik cycek Milenko za spadek oby tak dalej to szybciutko zobaczysz 59 ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Monia właśnie ja też nie mogę się doczekać zdjęć z sesji Na pewno wyjdziesz super seksi
|
#1721 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dzisiaj pogoda taka... nijaka słońca za bardzo nie ma, choć czasem coś tam prześwituje stopni +3 niedługo muszę wyjść to się przekonam jak jest naprawdę ![]() Wyspałam się dziś, że ło jesuuu usnęłam gdzieś o 1 a wstałam o 9 czyli 8 godzin jest Cytat:
nie lubię horrorów ![]() A Klanu nie oglądam ![]() Cytat:
u Ciebie to kwestia miesiąca lub dwóch i wrócisz do dawnych wymiarów nie masz co się przejmować dla mnie i tak wyglądasz świetnie Cytat:
Lecisz jak burza, gratuluję 59 szybko ujrzysz ![]() A na brzuch, hmm... nie wiem może hula hop? a brzuszki robisz jakieś? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1722 |
|
Rozeznanie
|
Siemanko ja mam dzisiaj na 12
![]() Wstałam zjadłam owsianeczke zrobiłam 8 min abs i 30 min hh ![]() A dzisiaj mam tylko jedne zajęcia i wf . Aerobik więc dzisiaj daję sobie wycisk
|
#1723 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A u mnie nie ma się czym chwalić waga spadła teraz urosła i zaczyna mnie irytować
|
|||
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail musisz być twarda i się nie poddawać
zobaczysz, że waga zacznie spadać jak kiedyś ![]() No u nas to masakra z tą pogodą, sprawdzałam teraz na onecie i na czwartek zapowiadają śnieg z deszczem a w weekend ma być po 7 stopni, ale za to bez słońca a na pogodzie mówili, że po weekendzie ma przyjść ocieplenie haha a ja psa puściłam na podwórko i sam sobie lata ja na takie zimno nie wychodzę
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wasze posty od zeszlej nocy.
meeedzik piękne włoski, az mnie zainspirowałaś do zmiany czegoś na wiosnę;P Wczoraj dostałam grypy żołądkowej, plus jestem okropnie przeziębiona, ledwo mówię:/ Zapchany nos, gorączka, gardło jak tarka. Hura. Jeszcze zatwrdzenie mam przez tą całą dietę i mnie coś trafia! A w piątek miałam do Szwecji jechać
|
#1726 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Fajnie, dobrze że kolor nie jest taki płaski a ma dużo różnych odcieni
|
|
#1727 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hej ślicznotki
wiem, że powinna być raczej na śniadanko, ale chodziły za mną tosty francuskie od dawna, oczywiście z ciemnego chlebka.przydało by się zaraz za ćwiczenia zabrać. Cytat:
trzymaj się dzielnie!Cytat:
a do biegania pewnie trasy są tylko muszę je poszukać. teraz to jednak trochę za wcześnie i za zimno dla mnie, ale za jakiś czas czemu nie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a teraz sobie uświadomiłam, że owocowych nigdy nie piłam
|
||||
|
|
|
#1728 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- A w ogóle to szlag by to strzelił, przyszła do mnie wczoraj wieczorem przyjaciółka się pożalić i wypiłam kilka drinków... wiec po diecie ![]() A dziś się czuję jak wyjęta z .... CO ZA DZIEŃ
|
|
#1729 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to faktycznie się nie dziwę, że nie możesz bucikó znaleźćCytat:
![]() Cytat:
w domu tylko ryż, makaron, jajka i piersi z kurczaka ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
wiem, że to inna sytuacja, bo Ty do innego kraju, a ja tylko miasta, ale potrafię sobie wyobrazić jak się czujesz Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie może co mogłabym zażyć, aby w końcu się załatwić...? wiem, to taki dziwne pytanie, ale olejek rycynowy, senes ani koper włoski nie działają. A mnie zaraz brzuch pęknie
|
#1731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1732 |
|
Raczkowanie
|
aha dziewczyny i jeszcze jedno...
moim odwiecznym kompleksem są strasznie wystające żebra ![]() nie wiem czy to można jakoś wyćwiczyć? czy już zawsze będę takim mutantem?
|
|
|
|
#1733 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
ale na drugi dzień już nie
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam siły wyjść z domu po cokolwiek bo slaba mega jestem. No nic, pomęcze sie trochę.
|
#1736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
naczy wiesz powiem Ci że EURO zawsze w okolicach świat spada ! a potem rośnie ! ale zawsze jest najgorzej wyczuć kiedy najlepiej sprzedać euro bo czasem się tak spadają szybko .. ;/ Niewiem mi Tata mówił że np jakies proszki to w Niemczech sa dużo tańsze i też alkohol ! i tam jest dużo Alkoholu gdzie w Pl jeszcze nie ma lub wogole trudno spotkać ! No Niby funt teraz w PL jest około 5 zł ale pewnie do świat będzie w okolicach 4 zł ![]() No tak ale zawsze to rodzinką możecie gdzieś pojechać zwiedzać , a Mój TŻ mimo że ma jeszcze 22 lata to nigdzie na dyskoteki nie pójdzie ! wiecznie no kurna zmęczony !! a co to będzie jak będzie miał 30 lat hahaha wtedy to w week z łózka nie wstanie |
|
|
|
|
#1737 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję bardzo a co z końcu wyszło z tym zwolnieniem na uczelnię? ![]() Cytat:
też tak kiedyś miałam, jak wracałam na weekendy do domu ze studiów w domu zawsze tyle pyszności było, że mi się gęba nie zamykała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
ja tak na szybkiego bo lecę się malować i jadę do Kwidzyna na zakupy ![]() Dziś na wadze równo 59,0 czyli ciut mniej. ![]() Zjadłam płatki i ide się szykować Pogoda u mnie piękna!! słoneczko świeci i dosyć ciepło jest bo balkon mam uchylony Jak wrócę to Wam poodpisuję tylko proszę nie skrobcie 15 stron bo się załamię ![]() Miłego dnia chudzielce!!! PApapapapapa
|
#1739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

za dużo tych filmów oglądasz po nocach!!! 
miss kanalizacji 

weterynarz go ratował ale zdechł
Wczoraj menu było wzorowe i rowerkiem pokręciłam 1,5 godzinki Muszę powoli robić porządki w szafie bo połowa rzeczy jest za duża, połowa do wyrzucenia ale jak na razie nie kupie nic nowego bo jeszcze zamierzam trochę zgubić 

a ja mam przyjść do studia i koniec!
bo siostra się obrazi..... na prawdę nie bardzo się widzę na tych zdjęciach.... Ale chociaż pośmieje się trochę 
to dopiero zanik cycek 
słońca za bardzo nie ma, choć czasem coś tam prześwituje
stopni +3
niedługo muszę wyjść to się przekonam jak jest naprawdę 

lubię owocowe za to bardzo