Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 23:51   #1711
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ło matko za dużo tych filmów oglądasz po nocach!!!
nie oglądam horrorów, bo się boję

Cytat:
taaaaaaaaaa miss kanalizacji
no dobra juz nie dyskutuję przeplaszam
Łot ar ju pier.do.ling? miss kanalizacji kurfffa, a czemu kanalizacji?

Cytat:
nooo i idę się kąpielować musze sie ogolić bo jutro na solarkę chce pójść. Z drugiej strony jak może kupię sobie depilator to bym go wypróbowała więc może tylko głowę umyje i tyle
ooo, czyli decyzja o zakupie depilatora podjęta jak przeżyjesz swój pierwszy raz to opisz wrażenia może mnie namówisz do kupna

Cytat:
no ciekawe skąd?????
no kojarzę ten avatar z wizażu coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele

Cytat:
buuhahahahaha co za kot!!! czytajcie kawał :

Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło:
- No i kurffa gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pier..olona wiosna do kurfffy nędzy? Co za po.ebany kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kurffa wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napier.ala jakby ich tam w górze po.ebało... Niby ponoć wiosna już jest, kurffa - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, kurffa ...
A ludzie słysząc kocie krzyki mówią łagodnie:
- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz...
Leżę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 00:00   #1712
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
nie oglądam horrorów, bo się boję
pppppppppphhiiii Ty sie boisz???
W sumie po tej akcji z Rysiem to się nie dziwię

Cytat:
Łot ar ju pier.do.ling? miss kanalizacji kurfffa, a czemu kanalizacji?
hehehehehe ojj bo jak się ktoś ubierze ładnie to mówią że :"odwaliłeś się jak szczur na otwarcie kanalizacji"
a jak ktoś jest brzydki a uważa się za bóstwo to się śmieją że to Miss kanalizacji bo jedynie ze szczurami mogłaby wygrać konkurs piękności

jakoś w tym sensie to stare jak świat i nie pamiętam o co tam chodziło tak dokładnie

Cytat:
ooo, czyli decyzja o zakupie depilatora podjęta jak przeżyjesz swój pierwszy raz to opisz wrażenia może mnie namówisz do kupna
noooo trzeba!!! wakacje idą!! trzeba się zacząć porządnie golić a tymi maszynkami to zwariować można!!! NA pewno się podzielę wrażeniami z mojego pierwszego razu

Cytat:
no kojarzę ten avatar z wizażu coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele
aa była tu kiedyś taka jedna dziewucha i wkręcała nam że to jej zdjęcia wklejała je normalnie jako swoje fotki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 00:34   #1713
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
pppppppppphhiiii Ty sie boisz???
W sumie po tej akcji z Rysiem to się nie dziwię
No boję się Odkąd obejrzałam "Dziecko Rosemary" miewam koszmary sama to już na pewno niczego nie obejrzę z TŻ-tem jeszcze łagodny thriller tak, ale sama?

A Rysiu dał mi spokój póki co

Cytat:
hehehehehe ojj bo jak się ktoś ubierze ładnie to mówią że :"odwaliłeś się jak szczur na otwarcie kanalizacji"
a jak ktoś jest brzydki a uważa się za bóstwo to się śmieją że to Miss kanalizacji bo jedynie ze szczurami mogłaby wygrać konkurs piękności

jakoś w tym sensie to stare jak świat i nie pamiętam o co tam chodziło tak dokładnie
no tak, mówią tak ale gdzie Ty się do szczura porównujesz? guuuupek

Cytat:
aa była tu kiedyś taka jedna dziewucha i wkręcała nam że to jej zdjęcia wklejała je normalnie jako swoje fotki
Aaaa, pamiętam! Bo podczytywałam wątek

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Ja idę chyba spać... zmęczona jestem nie spałam dziś w dzień, więc może szybciej zasnę i w końcu się wyśpię jak człowiek! Tym bardziej, że muszę rano wstać

Więc kolorowych snów Wam życzę Kochane!!! śpijcie smacznie!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-06, 00:52   #1714
monika01011986
Zakorzenienie

a ja się wykąpać szybko polazłam ale widze, że mi zwiałaś już
no nic odpisze i idę Julie obejrzeć a potem spać

Cytat:
No boję się Odkąd obejrzałam "Dziecko Rosemary" miewam koszmary sama to już na pewno niczego nie obejrzę z TŻ-tem jeszcze łagodny thriller tak, ale sama?

A Rysiu dał mi spokój póki co
Dziecko Rosemary? Ten stary horror? Czy to jakiś nowy serial brazylijski?

Przyznaj się że Klan oglądasz!!!! i dlatego Rysiu dał Ci spokój!!

Cytat:
no tak, mówią tak ale gdzie Ty się do szczura porównujesz? guuuupek
a wiesz, że ja kiedyś miałam szczura takiego hodowlanego biało czarnego ale był słodkiiiii a te oczka cudeńka Po dwóch latach mi zachorował weterynarz go ratował ale zdechł płakałam za nim jak głupia ! i nie byłam wcale dzieckiem bo miałam wtedy 18 lat

Cytat:
Aaaa, pamiętam! Bo podczytywałam wątek

aaa to tez znasz koleżankę

Cytat:
Ja idę chyba spać... zmęczona jestem nie spałam dziś w dzień, więc może szybciej zasnę i w końcu się wyśpię jak człowiek! Tym bardziej, że muszę rano wstać

Więc kolorowych snów Wam życzę Kochane!!! śpijcie smacznie!
no wyśpij się w końcu! Śpij dobrze, kolorowych

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-06, 01:19   #1715
monika01011986
Zakorzenienie

A ja się wykąpałam i ogoliłam wszystko oprócz pach jutro jak kupię depilator to chcę na czymś go wypróbować
Idę się zaraz balsamować i oglądać Julię, 3 odcinki mam do nadrobienia.
Pomierzyłam się cała i mało nie zemdlałam..... niby tylko 2 kilo więcej ważę niż w wakacje a o ile cm mam wszędzie więcej!
Biust - 86 cm! jestem wklęsła prawie
talia - 66 cm (było 65)
brzuch - 78 cm! ( było 72!)
biodra 88 - bez zmian
pośladki 92 (było 90)
udo - 53 było 49
nad kolanem - 39 ( 36 było)
łydka - 36 (34 było)
Także masakra!!!!!!!

No i włosy zmierzyłam - mam 65 cm - także urosły 5 cm !!!!!!
Są już prawie do pasa daleko za zapięcie od stanika nigdy w życiu takich włosów nie miałam!!!

no lecę już dobranoc wszystkim śpijcie dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-06, 07:02   #1716
Milena001
Zadomowienie

Cześć laski
Monia może Ci coś przybyło ale Ty sobie z tym szybko poradzisz Już jest 59 kg zresztą dla mnie jesteś idealna
Medzik jesteś jeszcze ładniejsza włoski śliczne
A u mnie kolejny spadek 62,6 kg aż się boję że mi się to skończy i waga się zatrzyma niech się zatrzyma ale na 59 Wczoraj menu było wzorowe i rowerkiem pokręciłam 1,5 godzinki Muszę powoli robić porządki w szafie bo połowa rzeczy jest za duża, połowa do wyrzucenia ale jak na razie nie kupie nic nowego bo jeszcze zamierzam trochę zgubić
Dziewczynki mam pytanko, co mogę zrobić z rozciągniętą skórą na brzuchu? nie wygląda to źle ale mam taki miękki brzuchol bo trochę tłuszczu się z niego pozbyłam...pewnie jakieś ćwiczenia?
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x

Edytowane przez Milena001
Czas edycji: 2012-03-06 o 08:17
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 08:43   #1717
maminka83
Raczkowanie

Cytat:

Kochana ale czego tu zazdrościć? Uwierz mi, że ja bym wolała tu zostać niż tam jechać. Tu jest mój dom, mamy własne mieszkanko, rodzine, tu się wychowaliśmy i tu wszystko znamy, a tam? język obcy którego nie umiem, mieszkanie wynajęte więc nie moje, zero znajomych, zero rodziny, no i w ogóle nie wiem co gdzie jest..... trzeba będzie coś załatwić to weź tu szukaj po całym mieście... nawet nie wiem gdzie tam szpital,lekarz itp. Wiem, że z czasem wszystkiego się dowiem i nauczę ale początek może być straszny no i będe tęsknić..... niesamowicie mocno.....
Wiem Monia ja też bym tęskniła bo mam sporą rodzinkę ale teraz jak mam dzieci na utrzymaniu to poszłabym wszędzie tam, gdzie bym miała lepsze życie a tutaj to normalnie wegetacja. My nie mamy szansy wyjechać bo trzeba siedzieć na dooopie i tej chałupy pilnować a Wy zawsze możecie się trochę dorobić i wrócić ale zobaczysz, że jak tam pojedziesz to chociaż będziesz chciała wrócić to rozsądek będzie Ci kazał zostać

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
No to rzeczywiście masz spokój
Super jadłospis

A to ile wcześniej u Ciebie trzeba się zapisywać do fryzjera?
Do mojej fryzjerki jak chce się termin który mi pasuje a nie jej to ok 2 - 3 miesięcy przed świętami Normalni to miesiąc - półtora
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 09:07   #1718
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Mój tż to skorpion

No prawidłowo, ja melduję 1,5h aerobiku + masaż bańkami
Eee to tylko pogratulowac wyboru

Super kochana Ja tez zaliczylam masaz az padlam na cyce ze zmeczenia po nim I 10kilosow tez odfajkowane, takze kochana dajemy czaduu
Nastepny w srode?
Cytat:
Dziewczyny zapomniałam Wam napisać, że w czwartek idę do siostry na sesje....... dziś zadzwoniła i postawiła mnie w sytuacji bez wyjścia - jej mąż wziął wolne żeby z dziećmi siedzieć, a nasza mama już wie że ma zostać z moimi dziećmi a ja mam przyjść do studia i koniec!
Boże! Chryste! ja i zdjęcia hahahahahaha padne tam ze śmiechu prędzej niż jej za pozuje no i nic! musze iść bo siostra się obrazi..... na prawdę nie bardzo się widzę na tych zdjęciach.... Ale chociaż pośmieje się trochę
ŁAaaaaaa Monia to swietna wiadomosci!
Juz nie moge sie doczekac normalnie, chyba sobie jakis ołtarzyk w domu zrobie
A tak na serio, to kochana Tobie do modelki niczego nie brakuje a zdjecia napewno nas wyrzuca z butow! Beda cudowne juz je widze! Mamaa miaa
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
znajoma twarz

Cytat:
Widzę że nasza koleżanka z Wizażu jest sławna

no ciekawe skąd?????
-

Padlam, kto sadzil ze jeszcze o niej uslyszymy
Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
A u mnie kolejny spadek 62,6 kg aż się boję że mi się to skończy i waga się zatrzyma niech się zatrzyma ale na 59 Wczoraj menu było wzorowe i rowerkiem pokręciłam 1,5 godzinki Muszę powoli robić porządki w szafie bo połowa rzeczy jest za duża, połowa do wyrzucenia ale jak na razie nie kupie nic nowego bo jeszcze zamierzam trochę zgubić
Dziewczynki mam pytanko, co mogę zrobić z rozciągniętą skórą na brzuchu? nie wygląda to źle ale mam taki miękki brzuchol bo trochę tłuszczu się z niego pozbyłam...pewnie jakieś ćwiczenia?
Pieknie warjacie dietowy TY Nasz
Niczym sie martw o zastojach nawet nie mysl!
Psychika to tez wazny aspekt przy chudnieciu
Idziesz jak burza i to sie liczy na nic innego nie patrz dietkuj sobie spokojnie a zobaczysz wszytsko bedzie dobrze

A na brzuszek moze banki chinskie?
Ja pokladam w nich ogromna nadzieje
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 09:11   #1719
bialaczekoladka
Zakorzenienie

A u mnie dzisiaj pozytywnie
Wstalam z bananem na twarzy zupelnie nie wiem czemu
Słonce pieknie swieci tylko jest mroz! Wczoraj tez byl jak szlam rano -1 a pozniej jak wracalam -3 i lodowaty wiatr, ale okapturze sie dzis na maska i bedzie dobrze

I cos czuje sie tak lekko, niczym ptak
ale to pozostawimy bez komentarza

Ide sie malowac
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 09:13   #1720
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie waga pomału wraca do normy dziś 47,6 kg jeszcze raz dziękuję za komentarze odnośnie włosów w ogóle po podcięciu końcówek włoski mam takie gładkie, że szok! Teraz to już całkiem muszę ograniczyć prostowanie
Pogoda u mnie wygląda jakby do zimy szło teraz jest -3 stopnie i szron na trawie a w nocy było -7! Masakra jakaś.

Monia co do wymiarów to są ok tam gdzie jest za dużo to szybciutko zgubisz a zmierz się z samego rana, to też pewnie będzie mniej w brzuchu ja po całym dniu też mam więcej w talii i brzuchu
A co do biustu to Ty się ciesz ze swoich 86 cm ja bym chciała tyle mieć, a mam 79 to dopiero zanik cycek

Milenko za spadek oby tak dalej to szybciutko zobaczysz 59

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Monia właśnie ja też nie mogę się doczekać zdjęć z sesji Na pewno wyjdziesz super seksi
Stary 2012-03-06, 09:34   #1721
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie dzisiaj pogoda taka... nijaka słońca za bardzo nie ma, choć czasem coś tam prześwituje stopni +3 niedługo muszę wyjść to się przekonam jak jest naprawdę

Wyspałam się dziś, że ło jesuuu usnęłam gdzieś o 1 a wstałam o 9 czyli 8 godzin jest

Cytat:
Dziecko Rosemary? Ten stary horror? Czy to jakiś nowy serial brazylijski?

Przyznaj się że Klan oglądasz!!!! i dlatego Rysiu dał Ci spokój!!
no ten stary horror nie lubię horrorów

A Klanu nie oglądam to nie na moje nerwy

Cytat:
Pomierzyłam się cała i mało nie zemdlałam..... niby tylko 2 kilo więcej ważę niż w wakacje a o ile cm mam wszędzie więcej!
Monia u Ciebie to kwestia miesiąca lub dwóch i wrócisz do dawnych wymiarów nie masz co się przejmować dla mnie i tak wyglądasz świetnie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Szalonnna Lecisz jak burza, gratuluję 59 szybko ujrzysz

A na brzuch, hmm... nie wiem może hula hop? a brzuszki robisz jakieś?

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
I cos czuje sie tak lekko, niczym ptak
ale to pozostawimy bez komentarza
wariatka
Stary 2012-03-06, 10:13   #1722
sanderaM
Rozeznanie

Siemanko ja mam dzisiaj na 12
Wstałam zjadłam owsianeczke zrobiłam 8 min abs i 30 min hh
A dzisiaj mam tylko jedne zajęcia i wf . Aerobik więc dzisiaj daję sobie wycisk A potem jadę do koleżanki więc zajrzę wieczorkiem. Kurcze jak mam zajęcie tak cały dzień to i o jedzeniu nie myślę
Stary 2012-03-06, 10:54   #1723
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Ja znam jeszcze ,,odwaliłaś sie jak mrówki na święto lasu ''

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Eee to tylko pogratulowac wyboru

Super kochana Ja tez zaliczylam masaz az padlam na cyce ze zmeczenia po nim I 10kilosow tez odfajkowane, takze kochana dajemy czaduu
No to super w środę masujemy ponownie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
U mnie waga pomału wraca do normy dziś 47,6 kg jeszcze raz dziękuję za komentarze odnośnie włosów w ogóle po podcięciu końcówek włoski mam takie gładkie, że szok! Teraz to już całkiem muszę ograniczyć prostowanie
Pogoda u mnie wygląda jakby do zimy szło teraz jest -3 stopnie i szron na trawie a w nocy było -7! Masakra jakaś.
No u nas zimno ;/ jak byłam rano z psem to wszystko oszronione. Ja che już wiosne

A u mnie nie ma się czym chwalić waga spadła teraz urosła i zaczyna mnie irytować
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 11:05   #1724
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail musisz być twarda i się nie poddawać zobaczysz, że waga zacznie spadać jak kiedyś
No u nas to masakra z tą pogodą, sprawdzałam teraz na onecie i na czwartek zapowiadają śnieg z deszczem a w weekend ma być po 7 stopni, ale za to bez słońca a na pogodzie mówili, że po weekendzie ma przyjść ocieplenie oby się sprawdziło.
haha a ja psa puściłam na podwórko i sam sobie lata ja na takie zimno nie wychodzę
Stary 2012-03-06, 11:28   #1725
zooska
Zakorzenienie

Przeczytałam wasze posty od zeszlej nocy.
meeedzik piękne włoski, az mnie zainspirowałaś do zmiany czegoś na wiosnę;P

Wczoraj dostałam grypy żołądkowej, plus jestem okropnie przeziębiona, ledwo mówię:/ Zapchany nos, gorączka, gardło jak tarka. Hura. Jeszcze zatwrdzenie mam przez tą całą dietę i mnie coś trafia!
A w piątek miałam do Szwecji jechać

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 11:59   #1726
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
W końcu przebrnęłam przez wszystkie wasze posty:P Przez te wasze opowiastki o dzieciach, śniło mi się, że sama w ciąży byłam i po urodzeniu urodziły mi sie trojaczki. W śnie przeskoczyłam o kilka lat i latały mi po domu trzy trzylatki^^
O kurcze to wesoły sen

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Heloł heloł
Wróciłam godzinkę temu od fryzjera i staram się Was nadrobić co nie lada wyczyn jest
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu Tż też zachwycony z nowej fryzurki
Na szczęście fryzjerka też chce, żebym włosy zapuściła i podcięła jedynie same końcóweczki
Zrobiłam chyba z 30 zdjęć z czego wybrałam uwaga... JEDNO na którym nie wyszłam jak down ale najlepiej to też nie wyszłam no ale dodam, jak obiecałam

Monia ale żeś pospała dzisiaj a co do wyglądu to ja też lubię się ładnie ubrać i czuć się fajnie ze sobą, a nie to co kiedyś co bym nie założyła to zawsze wyglądałam jak wieloryb teraz nie ma rzeczy której bym nie założyła od razu wzrosło poczucie własnej wartości, bo nigdy nie czułam się ładna

Maminka grzyweczka jest na swoim miejscu a robiłam pasemka blond + brąz

Cocktail już dodaję zdjęcie ale za fajne nie jest bo wyszłam okropnie :/

Mureczko oo miło mi, że myślałaś o mnie w sobotę zrobię jeszcze jakieś zdjęcia to dodam, chyba że znów głupio wyjdę

No to daję foto
Świetny kolor! Bardzo ładnie Ci w nim

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Dodaję zdjęcie od tylca jak to brzmi
Fajnie, dobrze że kolor nie jest taki płaski a ma dużo różnych odcieni
Stary 2012-03-06, 12:00   #1727
tailorka
Raczkowanie

Hej ślicznotki wróciłam z uczelni właśnie i zajadam się fioletową owsianką wiem, że powinna być raczej na śniadanko, ale chodziły za mną tosty francuskie od dawna, oczywiście z ciemnego chlebka.
przydało by się zaraz za ćwiczenia zabrać.

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Czesc kochane moje!

Heroine, Monia, Tailorka
- dziekuje za mile slowa otuchy, tego wlasnie mi wczoraj bylo trzeba, nie pisalam nic, ale podczytywalam troche i po 22 poszlam spac. Ale dziekuje jeszcze raz
przecież od tego właśnie jesteśmy, zeby się wspierać trzymaj się dzielnie!

Cytat:
A gdzie mieszkasz? Na pewno są jakieś trasy, gdzie można by pobiegać teraz robi się z dnia na dzień coraz cieplej, więc jeśli lubisz na świeżym powietrzu to korzystaj! ja wolę na bieżni, bo mam równy teren ale ja jestem wybredna

No w domu jest ciężej, bo nie zabronisz domownikom kupować słodyczy musisz ćwiczyć swoją silną wolę nic innego Ci nie pozostaje
no ze mnie się śmieją, że cały tydzień potrafią ciasta na stole przeleżeć, a jak wracam na weekend to znikają w kilka minut
a do biegania pewnie trasy są tylko muszę je poszukać. teraz to jednak trochę za wcześnie i za zimno dla mnie, ale za jakiś czas czemu nie

Cytat:
No Ty się porządnie zastanów czy chcesz z dziećmi pracować... może być bardzooo ciężko
Wow! 7 kilo to super Dasz pewnie radę szybko resztę zgubić skoro tak ładnie Ci idzie

No to jak TŻ wraca na wieczór no to akurat macie całą noc dla siebie
Ojj tak! obowiązków jest od groma..... nikt tego za nas nie zrobi niestety także roboty jest po uszy! Ale przynajmniej nikt nie stoi nad tobą i Cie nie pogania i nie krytykuje
Ja obiadów na początku tez nie umiałam robić ale z czasem się nauczyłam prościzna!
Faceci nie lubią dietetycznych obiadków - oj bardzo :/ Im to kilo mięcha i ziemniaków trzeba bo inaczej chodzą wściekli
7 kilo to nie dużo w porównaniu jak Ty ładnie schudłaś ćwiczyłaś codziennie może?

Cytat:
Ja to przed okresem mam takie napady na słodkie ale ponoć to normalne
A tak to słodycze mogą dla mnie nie istnieć Może jak Ty będziesz w ciązy to tez Ci się poprzestawia? bo mi się własnie w ciązy przestawiło

No jadę pod koniec czerwca synek musi zerówkę w przedszkolu tu skończyć

nie lubię lubię owocowe za to bardzo ale odkąd jestem na diecie to zmuszam się do picia tej zielonej tyle, że nie samej tylko np. z maliną czy cytryną

Udzielaj się kiedy Ci pasuje buziaki
oo mówisz, że to trzeba w ciąże zajść? hehe to jeszcze troszkę sobie poczekam
a teraz sobie uświadomiłam, że owocowych nigdy nie piłam
tailorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 12:07   #1728
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny zapomniałam Wam napisać, że w czwartek idę do siostry na sesje....... dziś zadzwoniła i postawiła mnie w sytuacji bez wyjścia - jej mąż wziął wolne żeby z dziećmi siedzieć, a nasza mama już wie że ma zostać z moimi dziećmi a ja mam przyjść do studia i koniec!
Boże! Chryste! ja i zdjęcia hahahahahaha padne tam ze śmiechu prędzej niż jej za pozuje no i nic! musze iść bo siostra się obrazi..... na prawdę nie bardzo się widzę na tych zdjęciach.... Ale chociaż pośmieje się trochę

Moje dzieci już śpią !!!!!!!!!! normalnie muszę to gdzieś zapisać bo aż nie wierzę mogę iść się kąpać
O to będziesz miała super zdjęcia! Koniecznie się pochwal efektami, a co do pozowania nie przejmuj się - dasz radę!

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Przeczytałam wasze posty od zeszlej nocy.
meeedzik piękne włoski, az mnie zainspirowałaś do zmiany czegoś na wiosnę;P

Wczoraj dostałam grypy żołądkowej, plus jestem okropnie przeziębiona, ledwo mówię:/ Zapchany nos, gorączka, gardło jak tarka. Hura. Jeszcze zatwrdzenie mam przez tą całą dietę i mnie coś trafia!
Biedulka... ale nie jesteś sama mnie dziś dalej po senesie przeczyszcza... Ale jak miałam grypę żołądkową to dużo kisielu piłam i jadłam chrupki kukurydziane pomagało no i leki do tego

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

A w ogóle to szlag by to strzelił, przyszła do mnie wczoraj wieczorem przyjaciółka się pożalić i wypiłam kilka drinków... wiec po diecie
A dziś się czuję jak wyjęta z .... CO ZA DZIEŃ
Stary 2012-03-06, 12:17   #1729
tailorka
Raczkowanie

Cytat:

Kurde ja też często mam problem z kupnem butów szczególnie czółenek... nie dość, że rozmiar 35/36 to jeszcze wąska stopa i wszystkie mi odstają... a o chodzeniu to w ogóle mowy nie ma czasem wkładka pomaga, ale też nie zawsze
jakieee małe stopki to faktycznie się nie dziwę, że nie możesz bucikó znaleźć

Cytat:
I w sobote jak bylismy z TZem na rowerach to stwierdzilismy, ze na wiosne to bedzie nasza forma spedzania czasu tez, bo zazwyczaj to dwie kluchy lezymy i ogladamy seriale albo sie tulimy albo cos gotujemy ale koniec, musimy obydwoje zmienic tryb zycia, nie tylko na czas diety, ale na stale w sensie, ze zamiast do kina/na kawe/pizze isc na basen czy cos w tym stylu. I silka dobra rozpisalam sie
ooo tak ja z TŻ-em w wakacje robiliśmy sobie takie małe wypady za miasto na rowerach. w plecaki jedzenie i później piknik nad jeziorkiem

Cytat:
A co do gotowania TZ'om- ja z moim nie mieszkam, ale bardzo czesto u siebie nawzajem spimy i nie mamy problemow z jedzeniem Tzn moj TZ "robi mase" wiec musi jesc duzo miesa i wegli typu ryz, makaron. Wiec gotujemy piersi z kurczaka, makaron pelnoziarnisty a ja dbam o warzywa, czyli jakies salatki :P bo dla niego warzywa moga nie istniec i musze w niego je wciskac Wiec ja biore kurczaka, garstke makaronu i duuuuzo warzyw, a on po prostu wszystkiego duzo
to tak jak mój brat w domu tylko ryż, makaron, jajka i piersi z kurczaka

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Ale znajomych to ja też tam nie będę miała - jedynie męża i dzieci Na week tez nigdzie sami nie pójdziemy bo wszędzie będzie trzeba dzieci zabrać ze sobą więc imprezy odpadają. No i w Niemczech jest ten straszny język!!!!!!!!! Angielskiego z wielką przyjemności bym się uczyła a niemca... jak za kare!
kochana, ja wybierając się na studia też nie miałam pojęcia co mnie czeka, bo praktycznie wszyscy moi znajomi poszli do innego miasta, a ja za TŻ-em wiem, że to inna sytuacja, bo Ty do innego kraju, a ja tylko miasta, ale potrafię sobie wyobrazić jak się czujesz

Cytat:
w takim razie koniecznie będziesz się musiała pokazać później
Stary 2012-03-06, 12:22   #1730
zooska
Zakorzenienie

Wiecie może co mogłabym zażyć, aby w końcu się załatwić...? wiem, to taki dziwne pytanie, ale olejek rycynowy, senes ani koper włoski nie działają. A mnie zaraz brzuch pęknie

Stary 2012-03-06, 12:22   #1731
CoverMyEyes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Pokaż wiadomość
A w ogóle to szlag by to strzelił, przyszła do mnie wczoraj wieczorem przyjaciółka się pożalić i wypiłam kilka drinków... wiec po diecie
ooo, w takim razie jestem wyjątkiem. ja po alkoholu raczej chudnę albo tak mi się wydaje bo czuję się szczuplejsza
wzrost 177cm
biodra 100cm
talia 73cm
biust 90cm
CoverMyEyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 12:23   #1732
tailorka
Raczkowanie

aha dziewczyny i jeszcze jedno...
moim odwiecznym kompleksem są strasznie wystające żebra coś tak jak w załączniku, no może trochę mniej, ale ona akurat mocno wciąga brzuch dlatego to tak wygląda
nie wiem czy to można jakoś wyćwiczyć? czy już zawsze będę takim mutantem?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (12,0 KB, 32 załadowań)
Stary 2012-03-06, 12:25   #1733
tailorka
Raczkowanie

Cytat:
Wiecie może co mogłabym zażyć, aby w końcu się załatwić...? wiem, to taki dziwne pytanie, ale olejek rycynowy, senes ani koper włoski nie działają. A mnie zaraz brzuch pęknie
hmmm hmmm mocna kawa? mi pomaga zawsze chociaż pewnie już też próbowałaś
Stary 2012-03-06, 12:31   #1734
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
A Radirex?

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez CoverMyEyes Pokaż wiadomość
ooo, w takim razie jestem wyjątkiem. ja po alkoholu raczej chudnę albo tak mi się wydaje bo czuję się szczuplejsza
HEHE mi po spożyciu też się wydaje, że jestem bardzo szczupła ale na drugi dzień już nie
Stary 2012-03-06, 12:42   #1735
zooska
Zakorzenienie

Nie mam siły wyjść z domu po cokolwiek bo slaba mega jestem. No nic, pomęcze sie trochę.

Stary 2012-03-06, 12:51   #1736
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
No ja w Anglii nie byłam i w Niemczech też nie więc Ci nie powiem gdzie lepiej Ale w Niemczech ponoć można więcej zarobić niż w Anglii bo tak dużo ludzi mi mówiło. No i że Niemcy niby bogatsi do Anglii.
Tylko trzeba wziąć pod uwagę że Euro stoi taniej niż Funt więc to tez ma duże znaczenie. A ceny w Niemczech prawie się nie różnią cenami w Polsce, bo przeliczając na nasze wychodzi większość rzeczy po tyle samo. Faktycznie bliżej do Polski z Niemiec więc trochę lepiej no i klimat inny w Niemczech tam gdzie ja będę mieszkała - przynajmniej w lato nie zmarznę Ale znajomych to ja też tam nie będę miała - jedynie męża i dzieci Na week tez nigdzie sami nie pójdziemy bo wszędzie będzie trzeba dzieci zabrać ze sobą więc imprezy odpadają. No i w Niemczech jest ten straszny język!!!!!!!!! Angielskiego z wielką przyjemności bym się uczyła a niemca... jak za kare!
no tak Niemiecki ;/ naczy wiesz powiem Ci że EURO zawsze w okolicach świat spada ! a potem rośnie ! ale zawsze jest najgorzej wyczuć kiedy najlepiej sprzedać euro bo czasem się tak spadają szybko .. ;/ Niewiem mi Tata mówił że np jakies proszki to w Niemczech sa dużo tańsze i też alkohol ! i tam jest dużo Alkoholu gdzie w Pl jeszcze nie ma lub wogole trudno spotkać ! No Niby funt teraz w PL jest około 5 zł ale pewnie do świat będzie w okolicach 4 zł
No tak ale zawsze to rodzinką możecie gdzieś pojechać zwiedzać , a Mój TŻ mimo że ma jeszcze 22 lata to nigdzie na dyskoteki nie pójdzie ! wiecznie no kurna zmęczony !! a co to będzie jak będzie miał 30 lat hahaha wtedy to w week z łózka nie wstanie
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 12:51   #1737
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Łojoj... współczuję bardzo a co z końcu wyszło z tym zwolnieniem na uczelnię?

Cytat:
Napisane przez tailorka Pokaż wiadomość
no ze mnie się śmieją, że cały tydzień potrafią ciasta na stole przeleżeć, a jak wracam na weekend to znikają w kilka minut
a do biegania pewnie trasy są tylko muszę je poszukać. teraz to jednak trochę za wcześnie i za zimno dla mnie, ale za jakiś czas czemu nie
Haha też tak kiedyś miałam, jak wracałam na weekendy do domu ze studiów w domu zawsze tyle pyszności było, że mi się gęba nie zamykała bo sama nigdy sobie nie kupowałam

Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Pokaż wiadomość
wracamy do diety!

Cytat:
Kapusta kiszona popita mlekiem?
Stary 2012-03-06, 13:07   #1738
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki ja tak na szybkiego bo lecę się malować i jadę do Kwidzyna na zakupy
Dziś na wadze równo 59,0 czyli ciut mniej.
Zjadłam płatki i ide się szykować Pogoda u mnie piękna!! słoneczko świeci i dosyć ciepło jest bo balkon mam uchylony
Jak wrócę to Wam poodpisuję tylko proszę nie skrobcie 15 stron bo się załamię
Miłego dnia chudzielce!!! PApapapapapa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-06, 13:10   #1739
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
hej laseczki ja tak na szybkiego bo lecę się malować i jadę do Kwidzyna na zakupy
Zjadłam płatki i ide się szykować Pogoda u mnie piękna!! słoneczko świeci i dosyć ciepło jest bo balkon mam uchylony
Miłego dnia
Stary 2012-03-06, 13:19   #1740
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku, podziwiam Cię. Piszesz tak, jakby to całe odchudzanie było takie proste!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości