|
|
#631 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wątek poradnikowo-wspierający kompleksy zabijający:)
ja mysle zeby na ramieniu zrobic za troche jakich oldschoolowy kolor - wstega, roza albo serce
usuwanie tatuazu boli ciut mniej niz zastrzyki w sam nos jeden z gorszych bolow jakie znam i kosztuje... 10X tyle co tatuaz :/ |
|
|
|
|
#632 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
ja jestem troszkę boi-dupa więc wątpię, żebym kiedykolwiek poddała się jakiejś operacji plastycznej, hah i zastrzyki w nos etc..Chociaż chciałabym mieć większe usta, no ale nie są aż takie złe ![]() w ogóle to masz swietną karnację, czy to solara ? ![]()
||
|
|
|
|
#633 |
|
jestę wieszczę
|
Moje kompleksy związane z figurą to nic, w porównaniu z kompleksami związanymi z twarzą. Mam bardzo wrażliwe naczynka, pękają, ciągle się czerwienię. Próbowałam już chyba wszystkiego. Podobnie się ma sprawa w przypadku podkrążonych oczu. I żaden korektor mi tego nie maskuje.
No i ogólnie jestem nieatrakcyjna, na czym bardzo cierpi moje poczucie własnej wartości. Tutaj zdjęcie mojej twarzy: wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=17350 &pictureid=124585
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Banalama, ja tego otworzyć nawet nie mogę ,wstaw to lepiej jako załącznik, tu w edytorze tekstu--> gdzie ikonka z tą agrafką.
|
|
|
|
|
#635 |
|
jestę wieszczę
|
http://kolci.w.interii.pl/Varia/banana2.jpg
Przepraszam, już naprawione wrzucone na moje konto int.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, chciałabym mięc taką twarz. Bardzo fajne rysy twarzy, przydałoby się tylko trochę uśmiechu. I nie piszę tego, by pocieszyć, jestem absolutnie szczera i piszę to co widzę. Całość widzi mi się jako atrakcyjna, ja bym nie narzekała
. I oczy też są normalne, a nie podkrążone.A ja wyglądam tak: trochę przymulona na zdjęciu do dowodu, 18 lat, z tym, że szczuplejsza sporo kg, nie mam obecnej fotki, wiadomo, że jestem teraz bardziej pucułowata, ale rysy twarzy te same, więc chyba nie ma potrzeby robić fotki obecnej. \ Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-03-05 o 23:31 |
|
|
|
|
#637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Masz bardzo ładną buzie. Ja też jakiś podkrążeń nie widzę. Jeśli chodzi o czerwienienie się to mam podobny problem - wrażliwa skóra. Ale żeby to doraźnie zamaskować - jeśli jest taka potrzeba - to polecam jakiś przyzwoity fluid
|
|
|
#638 |
|
Rozeznanie
|
Banalama masz komplesy o wygladasz normalnie mlodzienczo i ladnie a wydaje ci sie ze co jest nie tak.
|
|
|
|
|
#639 |
|
Konto usunięte
|
Banana ładna z Ciebie dziewczyna
może zainwestuj w dobre kremy do cery naczynkowej?? a pod oczy koniecznie krem no i korektor rozświetlający ![]() ![]() candy ja jestem na wszystkich zdjęciach dokumentowych jak przyćpana... Już przeżywam że będę musiała sobie robić zdjęcie do dyplomu
Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2012-03-05 o 23:56 |
|
|
|
|
#640 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na Twoim miejscu podkreślałabym oczy i zapuściła bardziej włosy tak, żeby okalały twarz - to by Ci dodało jeszcze więcej tajemniczości.
|
|
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy bylo robione te zdjecie?
|
|
|
|
|
#642 |
|
jestę wieszczę
|
Moje? We wrześniu, albo w sierpniu.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa . Nawet przy korektorze i fluidzie widać niektóre naczynka.Niestety zawsze słyszałam, że jestem brzydalem i cieszę się, że nie byłyście tak surowe. Spróbuję na siebie przychylniej spojrzeć.
|
|
|
|
|
#643 |
|
Rozeznanie
|
Wstawicz jeszcze jakies? W zyciu bym ci nie dal 22lat. Sciemnialas przy rejestracji? Moze tak wyszlas poprostu. Ja juz mam spore zmarszki.
|
|
|
|
|
#644 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
. Jedno zdjęcie wystarczy . Za 3 miesiące kończę 23 lata.---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- i specjalnie wlepiłam zdjęcie pt."zero make-up" Całkowicie saute.
|
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Rozeznanie
|
Moja mentorka się ujawniła!
![]() Cytat:
|
|
|
#646 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() Samo sedno! Moja ambicja to bycie żywą mumią ![]()
|
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczę, a miałam nadzieję, że się mylę ale nic :PBanalama, naprawdę młodo wyglądasz, świeżo i ładnie. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-03-06 o 00:53 |
|
|
|
|
|
#648 |
|
Rozeznanie
|
Od razu mi gorzej jak sobie uswiadomie ze juz nie bawem wiekszosc moich dawnych znajomych zaraz bedzie mialo wyzsze wyksztalcenie a do tego wiekszosc ma juz swoja druga polowke.
|
|
|
|
|
#649 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Candy, kobito!
Ty też masz skłonność do przesadzania, masz bardzo fajne rysy twarzy, a mi się podobają twoje oczyska ![]() A ja dziś stanęłam na wagę ? i co ? wiedziałam się się zawiodę. Od 2 tyg spadło ( wg wagi) 0,4 kg, po prostu wziąć i się pochlastać Jem w granicach 1200-1300 kcal, ćwiczę 40-45 min dziennie, dużo wody, długi sen, nie jest słodyczy, tyle co się raz skusiłam na ten naleśnika , nie ma chleba w mojej diecie, dużo nabiału i warzyw..Dajcie siłę, po polegnę t tym tygodniu
|
|
|
|
|
#650 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja lubię operacje... zastrzyki.. Cytat:
Spróbuj kolka kryolanu, bardzo dobrze maskuje, Cytat:
Tez masz bardzo dobre, regularne rysy, malutki nosek, super. tylko ta grzywka - ja bym zrezygnowała chyba, albo zrobila na bok dluzszą. Jakos mi nie lezy :P Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2012-03-06 o 07:56 |
|||
|
|
|
|
#651 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
. Dobrze że tak stopniowo schodzisz z wagi. Moja mama schudła 20kg na samej diecie bez ćwiczeń.Cytat:
Dobrze jak tatuaż jest przemyślany, szczególnie jak jest w widocznym miejscu i duży. Ja chciałabym mieć tatuaż koło ucha jakiś mały na początek. Cytat:
dobrze wie jak się igły boje. Chciałabym mieć większe usta, ale cóż zadowalam się takimi jakie mam.Cytat:
. Mi też nie dają tyle lat co mam, ciągle słyszę że nawet 18 nie mam, a jestem w Twoim wieku.Cytat:
Ja po wczorajszym siłowym treningu mam zakwasy, wszystko mnie boli ale jak się nie było z miesiąc czasu(może nawet więcej) na siłowni to mam efekty. Zaraz śniadanie i kawa .Właśnie dostałam od taty prezent na dzień kobiet .
Edytowane przez asia di Czas edycji: 2012-03-06 o 08:16 |
|||||
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Unex, całkiem bez chleba? Ja teraz na diecie zjadam dziennie z 2 kromki, ale to chleb wskazany przy odchudzaniu - purpeminkiel. Takzę wiadomo, jak chleb zdrowy to nie trzeba przesadzać
. Czemu taki spadek to nie wiem, a starasz się mało, a często i w miarę regularnie jeść, tak? Możę wklej przykładowy jadłóspis na dzień, to ten kto się zna, najwyżej coś skoryguje, bo może jest jakiś składnik, którego np jest za dużo czy za mało .. różnie to bywa.. ciężko to dokładnie wyliczyć, ale na pewno znajdziemy winowajcę. Lecę załatwiać sprawy, dzięki za miłe słowa.Aaa i tarczycę leczysz? Pozdrawiam.Asia_di, to na pewno, choć mam momenty krytyczne, że boję się, że nie będę szczuplejsza.. ale pora przestać narzekać .
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-03-06 o 08:18 |
|
|
|
|
#653 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Napisałaś że jesteś lekko przymulona, to napisałam że ja to jak przyćpana wyglądam na takich fotkach, a nie że Ty Kurde dziewczyny, za szybko chudnę. Od wczoraj zgubiłam 0,4 kg, przez 2 dni jadłam max 1000 kcal (zabieganie, stresy) i ćwiczyłam, bo tak się rozładowywałam emocjonalnie... No i muszę chyba zacząć powoli dokładać kcal, żeby szybko nie wróciło, a żeby się nie wygłodzić
|
|
|
|
|
|
#654 |
|
jestę wieszczę
|
Ja też chciałam coś na wiosnę poprawić w sylwetce, ale jakiś rygor w jedzeniu ciężko mi przychodzi. Po prostu i tak nie jem zbyt tłusto i unikam soli. No i cukry też ograniczam. Zdecydowałam się na sprawdzony przeze mnie hula-hop raz dziennie przez 30 minut, a w tym tygodniu lecę się zapisać na aerobik
. Myślicie, że to wystarczy, żeby do wakacji zgubić tak do 5 kg?
|
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Ale śmiesznie widzieć jak ktoś naprawdę wygląda, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam Banana
Ale wyglądasz ładnie, uwielbiam takie włosy, mało jest na ulicach dziewczyn o tak oryginalnej urodzie, mało jest w ogóle naturalnych blondynek. Dostrzegam w nas pewne podobieństwo bo Ty też wyglądasz młodziej niż w rzeczywistości no i co do tych worów pod oczami na chyba 6 str jest gdzieś moje zdjęcie, spójrz tam, Twoje wory w porównaniu z moimi to NIC. Niestety nie umiem sobie z tym poradzić i nie mam żadnych rad oprócz dobrego korektora, który mi to zakrywa ale jak się ich pozbyć nie wiemRóżnica jest między nami taka że Ty naprawdę wyglądasz baaardzo oryginalnie a mnie jakby postawić w szeregu dziewczyn z ulicy to bym się od większości niczym nie różniła, powinnam mieć na nazwisko 'przeciętna'
|
|
|
|
|
#656 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#657 |
|
jestę wieszczę
|
Do pasa wszystko jest ok, ale mam okrąglutkie uda i biodra i dlatego postawiłam głównie na sport
. Fast foodów nie jadam raczej, słodkie napoje to może raz w miesiącu. Dzięki za poradę ![]() Maryanna, dziewczyno, wyglądasz przepięknie. Dookoła widzę tyle pudernic że mi się paszcza cieszy, jak widzę kogoś tak naturalnie ładnego. Wyglądasz na 15-16 lat. I żadnych worów pod oczami nie widzę. Jesteś zgrabna, masz ładną sylwetkę i włosy. I świeżą, promienną buzię.
|
|
|
|
|
#658 |
|
Konto usunięte
|
ja WIEM że za mało, ale pisałam że to stres, zabieganie. Więcej po prostu nie dałam rady zjeść. WIEM że powinnam podnieść. Ale to były tylko 2 dni takie.
![]() Hula hop 10 min. Hantelki na ręce 10 min. 8 min. abs 8 min. legs nic wielkiego. |
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wory na serio mam, może na tym zdjęciu słabo widać ale nawet kosmetyczka stwierdziła że ciężko jej to zamaskować jak kiedyś robiła mi makijaż na studniówkę i że to po prostu mam genetycznie po mamusi W każdym razie jako że się i tak interesuję makijażami i takimi tam to szukałam, szukałam i przetestowałam masę korektorów pod oczy. Bourjois był dobry, parę innych też ale smutna prawda jest taka że działa tylko i wyłącznie ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...do-twarzy.html. No a jak spojrzeć na jego cenę to... ale raz przyoszczędziłam, kupiłam go w jakiejś promocji chyba z tego co pamiętam i starcza na bardzo długo więc nie jest źle i dzięki niemu na co dzień moich cieni pod oczami nie widać
|
|
|
|
|
|
#660 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Ja też sobie zupełnie inaczej bananę wyobrażałam
Choć chyba też nie dałabym Ci prawie 23 lat
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

więc wątpię, żebym kiedykolwiek poddała się jakiejś operacji plastycznej, hah i zastrzyki w nos etc..

. I oczy też są normalne, a nie podkrążone.

a pod oczy koniecznie krem no i korektor rozświetlający

kurczę, a miałam nadzieję, że się mylę