Wątek poradnikowo-wspierający kompleksy zabijający:) - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 21:54   #631
201704051255
Konto usunięte

Dot.: Wątek poradnikowo-wspierający kompleksy zabijający:)

ja mysle zeby na ramieniu zrobic za troche jakich oldschoolowy kolor - wstega, roza albo serce

usuwanie tatuazu boli ciut mniej niz zastrzyki w sam nos

jeden z gorszych bolow jakie znam
i kosztuje... 10X tyle co tatuaz :/
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 22:03   #632
Unex
bez kija nie podchodz

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
ja mysle zeby na ramieniu zrobic za troche jakich oldschoolowy kolor - wstega, roza albo serce

usuwanie tatuazu boli ciut mniej niz zastrzyki w sam nos

jeden z gorszych bolow jakie znam
i kosztuje... 10X tyle co tatuaz :/
Nieźle..
ja jestem troszkę boi-dupa więc wątpię, żebym kiedykolwiek poddała się jakiejś operacji plastycznej, hah i zastrzyki w nos etc..
Chociaż chciałabym mieć większe usta, no ale nie są aż takie złe

w ogóle to masz swietną karnację, czy to solara ?

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 23:08   #633
Bananalama
jestę wieszczę

Moje kompleksy związane z figurą to nic, w porównaniu z kompleksami związanymi z twarzą. Mam bardzo wrażliwe naczynka, pękają, ciągle się czerwienię. Próbowałam już chyba wszystkiego. Podobnie się ma sprawa w przypadku podkrążonych oczu. I żaden korektor mi tego nie maskuje.
No i ogólnie jestem nieatrakcyjna, na czym bardzo cierpi moje poczucie własnej wartości.

Tutaj zdjęcie mojej twarzy: wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=17350 &pictureid=124585

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 23:11   #634
Candy_lips
Zakorzenienie

Banalama, ja tego otworzyć nawet nie mogę ,wstaw to lepiej jako załącznik, tu w edytorze tekstu--> gdzie ikonka z tą agrafką.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 23:13   #635
Bananalama
jestę wieszczę

http://kolci.w.interii.pl/Varia/banana2.jpg

Przepraszam, już naprawione wrzucone na moje konto int.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Stary 2012-03-05, 23:20   #636
Candy_lips
Zakorzenienie

Wiesz co, chciałabym mięc taką twarz. Bardzo fajne rysy twarzy, przydałoby się tylko trochę uśmiechu. I nie piszę tego, by pocieszyć, jestem absolutnie szczera i piszę to co widzę. Całość widzi mi się jako atrakcyjna, ja bym nie narzekała . I oczy też są normalne, a nie podkrążone.

A ja wyglądam tak: trochę przymulona na zdjęciu do dowodu, 18 lat, z tym, że szczuplejsza sporo kg, nie mam obecnej fotki, wiadomo, że jestem teraz bardziej pucułowata, ale rysy twarzy te same, więc chyba nie ma potrzeby robić fotki obecnej.
\
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja ja.jpg (28,3 KB, 211 załadowań)

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2012-03-05 o 23:31
Stary 2012-03-05, 23:38   #637
Precious things
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Moje kompleksy związane z figurą to nic, w porównaniu z kompleksami związanymi z twarzą. Mam bardzo wrażliwe naczynka, pękają, ciągle się czerwienię. Próbowałam już chyba wszystkiego. Podobnie się ma sprawa w przypadku podkrążonych oczu. I żaden korektor mi tego nie maskuje.
No i ogólnie jestem nieatrakcyjna, na czym bardzo cierpi moje poczucie własnej wartości.

Tutaj zdjęcie mojej twarzy: wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=17350 &pictureid=124585
Chyba żartujesz sobie ?
Masz bardzo ładną buzie. Ja też jakiś podkrążeń nie widzę. Jeśli chodzi o czerwienienie się to mam podobny problem - wrażliwa skóra. Ale żeby to doraźnie zamaskować - jeśli jest taka potrzeba - to polecam jakiś przyzwoity fluid

Precious things jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 23:48   #638
bober111
Rozeznanie

Banalama masz komplesy o wygladasz normalnie mlodzienczo i ladnie a wydaje ci sie ze co jest nie tak.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 23:54   #639
201608251020
Konto usunięte

Banana ładna z Ciebie dziewczyna a że wyglądasz młodo, to będziesz się wolniej starzeć może zainwestuj w dobre kremy do cery naczynkowej?? a pod oczy koniecznie krem no i korektor rozświetlający i nie pipc farmazonów żeś nieatrakcyjna, ładnie wyszłaś, ja na każdym zdjęciu mam zeza, nie wiem co jest grane, bo normalnie nie mam
candy ja jestem na wszystkich zdjęciach dokumentowych jak przyćpana... Już przeżywam że będę musiała sobie robić zdjęcie do dyplomu

Edytowane przez 201608251020
Czas edycji: 2012-03-05 o 23:56
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 23:57   #640
wiedzma_com_pl
Rozeznanie

Cytat:

Masz delikatną, subtelną urodę i jesteś bardzo dziewczęca. Zebiłabym za Twoje usta! Jesteś bardzo ładną dziewczyną Nie masz ŻADNEGO powodu do nielubienia swojej twarzy Na Twoim miejscu podkreślałabym oczy i zapuściła bardziej włosy tak, żeby okalały twarz - to by Ci dodało jeszcze więcej tajemniczości.

robisz mi nieporządek w chaosie...

2012:
książki: 11/52
filmy: 36/104
wiedzma_com_pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-06, 00:02   #641
bober111
Rozeznanie

Kiedy bylo robione te zdjecie?
Stary 2012-03-06, 00:06   #642
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Kiedy bylo robione te zdjecie?
Moje? We wrześniu, albo w sierpniu.

Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Kremów przetestowałam mnóstwo, ciągle szukam swojego . Nawet przy korektorze i fluidzie widać niektóre naczynka.
Niestety zawsze słyszałam, że jestem brzydalem i cieszę się, że nie byłyście tak surowe. Spróbuję na siebie przychylniej spojrzeć.

Stary 2012-03-06, 00:08   #643
bober111
Rozeznanie

Wstawicz jeszcze jakies? W zyciu bym ci nie dal 22lat. Sciemnialas przy rejestracji? Moze tak wyszlas poprostu. Ja juz mam spore zmarszki.
Stary 2012-03-06, 00:13   #644
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Wstawicz jeszcze jakies? W zyciu bym ci nie dal 22lat. Sciemnialas przy rejestracji? Moze tak wyszlas poprostu. Ja juz mam spore zmarszki.
Przecież pisałam już gdzieś, że nawet piwa mi nie chcą bez dowodu sprzedać . Jedno zdjęcie wystarczy . Za 3 miesiące kończę 23 lata.

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

i specjalnie wlepiłam zdjęcie pt."zero make-up" Całkowicie saute.

Stary 2012-03-06, 00:16   #645
bosky_Roman
Rozeznanie

Moja mentorka się ujawniła!

Cytat:
BoberQ Banana się po prostu dobrze konserwuje.
Stary 2012-03-06, 00:19   #646
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez bosky_Roman Pokaż wiadomość
Moja mentorka się ujawniła!

BoberQ Banana się po prostu dobrze konserwuje.
Wyłoniłam się z czeluści internetu jak Jożin z Bażin

Samo sedno! Moja ambicja to bycie żywą mumią

Stary 2012-03-06, 00:52   #647
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Banana ładna z Ciebie dziewczyna a że wyglądasz młodo, to będziesz się wolniej starzeć może zainwestuj w dobre kremy do cery naczynkowej?? a pod oczy koniecznie krem no i korektor rozświetlający i nie pipc farmazonów żeś nieatrakcyjna, ładnie wyszłaś, ja na każdym zdjęciu mam zeza, nie wiem co jest grane, bo normalnie nie mam
candy ja jestem na wszystkich zdjęciach dokumentowych jak przyćpana... Już przeżywam że będę musiała sobie robić zdjęcie do dyplomu
czyli serio wyglądam nieciekawie, jak przyćpana? kurczę, a miałam nadzieję, że się mylę ale nic :P

Banalama, naprawdę młodo wyglądasz, świeżo i ładnie.

Czas edycji: 2012-03-06 o 00:53
Stary 2012-03-06, 01:03   #648
bober111
Rozeznanie

Od razu mi gorzej jak sobie uswiadomie ze juz nie bawem wiekszosc moich dawnych znajomych zaraz bedzie mialo wyzsze wyksztalcenie a do tego wiekszosc ma juz swoja druga polowke.
Stary 2012-03-06, 06:10   #649
Unex
bez kija nie podchodz

Candy, kobito! Ty też masz skłonność do przesadzania, masz bardzo fajne rysy twarzy, a mi się podobają twoje oczyska

A ja dziś stanęłam na wagę ? i co ? wiedziałam się się zawiodę. Od 2 tyg spadło ( wg wagi) 0,4 kg, po prostu wziąć i się pochlastać Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje .
Jem w granicach 1200-1300 kcal, ćwiczę 40-45 min dziennie, dużo wody, długi sen, nie jest słodyczy, tyle co się raz skusiłam na ten naleśnika , nie ma chleba w mojej diecie, dużo nabiału i warzyw..

Dajcie siłę, po polegnę t tym tygodniu

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-06, 07:55   #650
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Unex Pokaż wiadomość
Nieźle..
ja jestem troszkę boi-dupa więc wątpię, żebym kiedykolwiek poddała się jakiejś operacji plastycznej, hah i zastrzyki w nos etc..

w ogóle to masz swietną karnację, czy to solara ?
Raz w miesiącu solara
A ja lubię operacje... zastrzyki..

Cytat:

No prosze cię, jesteś śliczna dziewczyna - zgrabny nosek, ładne oczy, usta, fajne wlosy, swieza cera.
Spróbuj kolka kryolanu, bardzo dobrze maskuje,

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
Wiesz co, chciałabym mięc taką twarz. Bardzo fajne rysy twarzy, przydałoby się tylko trochę uśmiechu. I nie piszę tego, by pocieszyć, jestem absolutnie szczera i piszę to co widzę. Całość widzi mi się jako atrakcyjna, ja bym nie narzekała . I oczy też są normalne, a nie podkrążone.

A ja wyglądam tak: trochę przymulona na zdjęciu do dowodu, 18 lat, z tym, że szczuplejsza sporo kg, nie mam obecnej fotki, wiadomo, że jestem teraz bardziej pucułowata, ale rysy twarzy te same, więc chyba nie ma potrzeby robić fotki obecnej.
\

Tez masz bardzo dobre, regularne rysy, malutki nosek, super. tylko ta grzywka - ja bym zrezygnowała chyba, albo zrobila na bok dluzszą. Jakos mi nie lezy :P

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2012-03-06 o 07:56
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-06, 08:15   #651
asia di
BAN stały

Cytat:
Masz rację, asia_di, z tym, że ja mam do zrzucenia ponad 20 kg, więc będę musiała mieć dużo cierpliwości. Ale dam radę .
A ja robiłam ćwiczenia z krzesłem, bo znalazłam i na brzuch, czuć, że dobre, bo aż ciągnie od brzucha :P
To dopiero początek, zobaczysz będą mijały tygodnie a Ty będziesz coraz chudsza. Dobrze że tak stopniowo schodzisz z wagi. Moja mama schudła 20kg na samej diecie bez ćwiczeń.
Cytat:
Kurde, współczuje, bo związek na odległość to tak na prawdę taka troszkę imitacja związku i tego poczucia bezpieczeństwa ( wg mnie )
Mam nadzieję, że nie mógł się odezwać a nic się nie stało poważnego.

Akurat tego nie zaprojektowałam sama, mam go ( projekt) już z dobrych 5 lat, i trzymałam go, i codziennie ( prawie) na niego patrzyłam, i wciąż mi się podoba tak samo jak pierwszego dnia..
Mam jeszcze kilka w zanadrzu, ale czekam na przypływ gotówki
Nie jest źle na prawde. Na 12 miesięcy mieszkamy ze sobą 6-7, do tego on przyjeżdża jak tylko weźmie urlop w pracy. Zresztą to jeszcze pół roku i będziemy już razem w UK, a za rok w sierpniu ślub.
Dobrze jak tatuaż jest przemyślany, szczególnie jak jest w widocznym miejscu i duży. Ja chciałabym mieć tatuaż koło ucha jakiś mały na początek.
Cytat:
Nieźle..
Ja też jestem boi dupa, nawet zwykłego zastrzyku w szpitalu się boję. W dniu 18nastych urodzin miałam jakiś zastrzyk i pani lekarka dała mi nawet naklejki dzielny pacjent dobrze wie jak się igły boje. Chciałabym mieć większe usta, ale cóż zadowalam się takimi jakie mam.
Cytat:

Jesteś bardzo ładna i nie wiem na co możesz narzekać. Nie wyglądasz na tyle lat co masz, ale to dobrze rokuje na przyszłość. Mi też nie dają tyle lat co mam, ciągle słyszę że nawet 18 nie mam, a jestem w Twoim wieku.
Cytat:
A ja dziś stanęłam na wagę ? i co ? wiedziałam się się zawiodę. Od 2 tyg spadło ( wg wagi) 0,4 kg, po prostu wziąć i się pochlastać Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje .
Jem w granicach 1200-1300 kcal, ćwiczę 40-45 min dziennie, dużo wody, długi sen, nie jest słodyczy, tyle co się raz skusiłam na ten naleśnika , nie ma chleba w mojej diecie, dużo nabiału i warzyw..

Dajcie siłę, po polegnę t tym tygodniu
Dlatego ja jestem za robieniem zdjęć i mierzeniu poszczególnych parti ciała. Waga nie zawsze jest wyznacznikiem, pomierz się i po miesiącu zmierz się jeszcze raz i cierpliwości dziewczyny. Dużo nabiału czyli? Spisz na kartce wszystko co jesz, może da się jeszcze coś wykluczyć, a może jesz coś co ma dużo kcl albo jest niezdrowe?
Ja po wczorajszym siłowym treningu mam zakwasy, wszystko mnie boli ale jak się nie było z miesiąc czasu(może nawet więcej) na siłowni to mam efekty. Zaraz śniadanie i kawa.
Właśnie dostałam od taty prezent na dzień kobiet.

Edytowane przez asia di
Czas edycji: 2012-03-06 o 08:16
asia di jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-06, 08:15   #652
Candy_lips
Zakorzenienie

Unex, całkiem bez chleba? Ja teraz na diecie zjadam dziennie z 2 kromki, ale to chleb wskazany przy odchudzaniu - purpeminkiel. Takzę wiadomo, jak chleb zdrowy to nie trzeba przesadzać . Czemu taki spadek to nie wiem, a starasz się mało, a często i w miarę regularnie jeść, tak? Możę wklej przykładowy jadłóspis na dzień, to ten kto się zna, najwyżej coś skoryguje, bo może jest jakiś składnik, którego np jest za dużo czy za mało .. różnie to bywa.. ciężko to dokładnie wyliczyć, ale na pewno znajdziemy winowajcę. Lecę załatwiać sprawy, dzięki za miłe słowa.Aaa i tarczycę leczysz? Pozdrawiam.
Asia_di, to na pewno, choć mam momenty krytyczne, że boję się, że nie będę szczuplejsza.. ale pora przestać narzekać .

Czas edycji: 2012-03-06 o 08:18
Stary 2012-03-06, 10:23   #653
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
czyli serio wyglądam nieciekawie, jak przyćpana? kurczę, a miałam nadzieję, że się mylę ale nic :P
To było o mnie kobito!!!!!!! Napisałaś że jesteś lekko przymulona, to napisałam że ja to jak przyćpana wyglądam na takich fotkach, a nie że Ty

Kurde dziewczyny, za szybko chudnę. Od wczoraj zgubiłam 0,4 kg, przez 2 dni jadłam max 1000 kcal (zabieganie, stresy) i ćwiczyłam, bo tak się rozładowywałam emocjonalnie... No i muszę chyba zacząć powoli dokładać kcal, żeby szybko nie wróciło, a żeby się nie wygłodzić
Stary 2012-03-06, 10:28   #654
Bananalama
jestę wieszczę

Ja też chciałam coś na wiosnę poprawić w sylwetce, ale jakiś rygor w jedzeniu ciężko mi przychodzi. Po prostu i tak nie jem zbyt tłusto i unikam soli. No i cukry też ograniczam. Zdecydowałam się na sprawdzony przeze mnie hula-hop raz dziennie przez 30 minut, a w tym tygodniu lecę się zapisać na aerobik . Myślicie, że to wystarczy, żeby do wakacji zgubić tak do 5 kg?

Stary 2012-03-06, 10:47   #655
maryanna3
Zakorzenienie

Ale śmiesznie widzieć jak ktoś naprawdę wygląda, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam Banana Ale wyglądasz ładnie, uwielbiam takie włosy, mało jest na ulicach dziewczyn o tak oryginalnej urodzie, mało jest w ogóle naturalnych blondynek. Dostrzegam w nas pewne podobieństwo bo Ty też wyglądasz młodziej niż w rzeczywistości no i co do tych worów pod oczami na chyba 6 str jest gdzieś moje zdjęcie, spójrz tam, Twoje wory w porównaniu z moimi to NIC. Niestety nie umiem sobie z tym poradzić i nie mam żadnych rad oprócz dobrego korektora, który mi to zakrywa ale jak się ich pozbyć nie wiem
Różnica jest między nami taka że Ty naprawdę wyglądasz baaardzo oryginalnie a mnie jakby postawić w szeregu dziewczyn z ulicy to bym się od większości niczym nie różniła, powinnam mieć na nazwisko 'przeciętna'
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-06, 10:56   #656
asia di
BAN stały

Cytat:
Unex, całkiem bez chleba? Ja teraz na diecie zjadam dziennie z 2 kromki, ale to chleb wskazany przy odchudzaniu - purpeminkiel. Takzę wiadomo, jak chleb zdrowy to nie trzeba przesadzać . Czemu taki spadek to nie wiem, a starasz się mało, a często i w miarę regularnie jeść, tak? Możę wklej przykładowy jadłóspis na dzień, to ten kto się zna, najwyżej coś skoryguje, bo może jest jakiś składnik, którego np jest za dużo czy za mało .. różnie to bywa.. ciężko to dokładnie wyliczyć, ale na pewno znajdziemy winowajcę. Lecę załatwiać sprawy, dzięki za miłe słowa.Aaa i tarczycę leczysz? Pozdrawiam.
Asia_di, to na pewno, choć mam momenty krytyczne, że boję się, że nie będę szczuplejsza.. ale pora przestać narzekać .
Dziennie 2 kromki? Trochę mało, ja zjadam dużo więcej. Chleb zamieniłam na żytni na zakwasie, pyszny tylko trochę drogi. Zgadzam się z Tobą że może być to jakiś składnik, produkt którego jest za dużo. Właśnie trzeba do takich momentów krytycznych nie doprowadzać, bo wtedy pojawiają się myśli że może nie schudnę, nie dam rady a po co tracić motywacje? Trzeba myśleć pozytywnie i tylko patrzeć jak kilogramy idą w dół.
Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny, za szybko chudnę. Od wczoraj zgubiłam 0,4 kg, przez 2 dni jadłam max 1000 kcal (zabieganie, stresy) i ćwiczyłam, bo tak się rozładowywałam emocjonalnie... No i muszę chyba zacząć powoli dokładać kcal, żeby szybko nie wróciło, a żeby się nie wygłodzić
Za mało kcal dziennie zjadasz, powinnaś podnieść. A co ćwiczysz?
Cytat:
Ja też chciałam coś na wiosnę poprawić w sylwetce, ale jakiś rygor w jedzeniu ciężko mi przychodzi. Po prostu i tak nie jem zbyt tłusto i unikam soli. No i cukry też ograniczam. Zdecydowałam się na sprawdzony przeze mnie hula-hop raz dziennie przez 30 minut, a w tym tygodniu lecę się zapisać na aerobik . Myślicie, że to wystarczy, żeby do wakacji zgubić tak do 5 kg?
Ile Ty ważysz, bo sądząc po Twojej buzi to raczej masz wagę w normie. Ograniczyć fast food, słodycze, cukry, do tego aerobik i powinno być ok. Do wakacji myślę że spokojnie stracisz 5kg.
asia di jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-06, 11:00   #657
Bananalama
jestę wieszczę

Do pasa wszystko jest ok, ale mam okrąglutkie uda i biodra i dlatego postawiłam głównie na sport . Fast foodów nie jadam raczej, słodkie napoje to może raz w miesiącu. Dzięki za poradę

Maryanna, dziewczyno, wyglądasz przepięknie. Dookoła widzę tyle pudernic że mi się paszcza cieszy, jak widzę kogoś tak naturalnie ładnego. Wyglądasz na 15-16 lat. I żadnych worów pod oczami nie widzę. Jesteś zgrabna, masz ładną sylwetkę i włosy. I świeżą, promienną buzię.

Stary 2012-03-06, 11:00   #658
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asia di Pokaż wiadomość

Za mało kcal dziennie zjadasz, powinnaś podnieść. A co ćwiczysz?
ja WIEM że za mało, ale pisałam że to stres, zabieganie. Więcej po prostu nie dałam rady zjeść. WIEM że powinnam podnieść. Ale to były tylko 2 dni takie.
Hula hop 10 min.
Hantelki na ręce 10 min.
8 min. abs
8 min. legs

nic wielkiego.
Stary 2012-03-06, 11:17   #659
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Maryanna, dziewczyno, wyglądasz przepięknie. Dookoła widzę tyle pudernic że mi się paszcza cieszy, jak widzę kogoś tak naturalnie ładnego. Wyglądasz na 15-16 lat. I żadnych worów pod oczami nie widzę. Jesteś zgrabna, masz ładną sylwetkę i włosy. I świeżą, promienną buzię.
Dziękuję ale dobiłaś mnie tymi 15 a wory na serio mam, może na tym zdjęciu słabo widać ale nawet kosmetyczka stwierdziła że ciężko jej to zamaskować jak kiedyś robiła mi makijaż na studniówkę i że to po prostu mam genetycznie po mamusi W każdym razie jako że się i tak interesuję makijażami i takimi tam to szukałam, szukałam i przetestowałam masę korektorów pod oczy. Bourjois był dobry, parę innych też ale smutna prawda jest taka że działa tylko i wyłącznie ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...do-twarzy.html. No a jak spojrzeć na jego cenę to... ale raz przyoszczędziłam, kupiłam go w jakiejś promocji chyba z tego co pamiętam i starcza na bardzo długo więc nie jest źle i dzięki niemu na co dzień moich cieni pod oczami nie widać
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-06, 11:29   #660
ama4
High Quality Since 2007

Ja też sobie zupełnie inaczej bananę wyobrażałam Choć chyba też nie dałabym Ci prawie 23 lat
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości