|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Wojtusiu, nie widzę sensu w odstępach
![]() a niby czemu? że zatruwa się organizm w czasie usuwania i trzeba dać czas na utylizację? pierwszy raz słyszę ale 4 wypełnienia na jednej wizycie to ze 2 godziny będą min, chyba ze malutkie
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
śpią,uffff,L na koniec dnia nosiło
![]() czeko moja sis ma megane i się psuję, ja jeździłam staruszkiem clio i nakulałam nim mnóstwo km i niewiele się psuł.Dużo chyba zależy od poprzednich właścicieli. pokręcę się jeszcze i czekam na kosmetyczke pa ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- aaa Wojtusiu,kiedy podejmujesz staranka?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee to pewnie ze 2 mi zrobi, bo nie wysiedze tyle ![]() jak tylko bede mogła odstawić leki od alergii, ale nie wiem ile to zejdzie miesiąc czy dwa, no jakoś przed latem na pewno bym chciała
|
|
|
|
|
#1324 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobitka to jednak nie zmarnuje ani chwili ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Agga
A propos mowy, to Antonio nie odmienia dobrze, zdarza mu sie tak i tak. Tak ogolnie to w rozwoju mowy to blizej mu do Antosia Oli, niz do innych dzieci jesli chodzi o jezyk polski. Po angielsku mowi lepiej.
|
#1326 | |||
|
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj afera za aferą ... między innymi próbował rzucić nożem w moją siostrę ![]() az taki to już nie, bo Ba mi go zjadł ale w średniej szkole miałam 75E i ich nienawidziłam / ... i teraz chociaż są obwisłe to i tak mi sie podobają bardziej niż kiedyś ![]() próbowałam ... ostatnio odstawiłam antybiotyk po pół roku i było super, a teraz znów się zaczyna ![]() ufff ale się rozpisałam ![]() Karola - cieszę się, ze impreza urodzinowa mega udana ... ale to niewyspanie ![]() Mądra Ania - następnym razem się ubieraj jak będziesz myła okna Bartosz też wczoraj poszedł spać bez kąpieli - padł w samochodzie jak wracalismy od teściów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za 18,45 zł ... a co do braków to wyczytałam jakieś dwa tygodnie temu na forum, że brakuje im jakiś składników do produkcji i dlatego jest zastój i proszą o cierpliwość ![]() ja Ba kładę od 1 marca ... było super, ale wczoraj był zonk, bo przecież zasnął w samochodzie i rano było mokro
|
|||
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cóż zawiniła biedna? ![]() A widzisz, czyli coś jest na rzeczy , w takim razie przerzucamy się na inne, dzięki za info I nie obudził się, dopiero rano?
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1328 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym chciała widzieć efekty ... wszystko masz tak zorganizowane, ze jestem pod wrażeniem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale szwagier skomentował, że powinien dostał porządnego klapsa ![]() a ja nie wiem co zrobić ... może jeszcze poszukam, bo w sumie byłam tylko w Biedronce ![]() Nie obudził się, sprawdzałam jeszcze o 1 czy sucho ... mam nadzieję, ze sie nie rozchoruje przez to ... o 6 przyszedł do mnie do łóżka - mokra cała piżamka
|
||||
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania, my szukaliśmy w wielu sklepach, tu u teściów i u nas. Było w Piotrze i Pawle, ale wzięliśmy jedno opakowanie, bo nie wiedzieliśmy, że coś się święci ![]() No to, żeby się nie rozchorował Kuba od początku odpieluchowania 3 razy miał mokre majtki treningowe po nocy, jak się skończą, to chyba też spróbujemy
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Bartek ostatnio sam sobie bierze nóż, taki od kompletu z ząbkami i mówi, ze będzie jadł kotleta nożem i widelcem ... ale wytłumaczyłam mu, że ja go tak nie wychowuję ![]() ja jutro zrobię poszukiwania bo rano jadę zapłacić ubezpieczenie auta ![]() no to ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- idę małżowi zrobić kanapki do pracy i pewnie pójdę spać ... jak bym nie wróciła to dobranoc |
|
|
|
|
#1331 | ||
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co pisać ![]() .
|
|
#1332 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bynajmniej do tej pory nie widziałam powodu.Ale wczoraj coś drgnęło z jedzeniem, więc jestem dobrej myśli ![]() Cytat:
No nie lubię i już Zawsze w moim otoczeniu zdarzały się mega awaryjne, a i jak się poczyta różne fora to wniosek też jest raczej właśnie taki![]() Ja już straciłam nadzieję na pozbycie się moich plamisk ![]() Cytat:
Cytat:
Kupiłam apetizer, bo Bioaron C oczywiście u nas nie było ![]() Cytat:
Jakoś tak mam w głowie, że Ci dentyści w przychodniach pracują na słabych materiałach![]() Tak jest!*** Dzień dobry, ...bo zapomnę : p4w pytanko mam do Ciebie o wybielanie zębów-konkretnie laserowe. Przeczytałam w gazecie wzmiankę o tymże. Efekt był super, ale to wiadomo-w gazecie Jak to jest naprawdę? Warto? Ja mam genetycznie żółtawą kość i coraz częściej mnie nachodzi, żeby sobie zafundować taką przyjemność![]() Ps. Pokaż szafę, pokaż szafę, pokaż... ![]() Co poza tym... Nie założyłam Zosi pieluchy na noc. I co? Pobudka o 5 w celu przebierania i Zosi i łóżka ![]() W związku z czym nie śpię od 5
|
|
#1333 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja to uważam że niemcy są najlepsi....ale prawda jest taka że każde auto (jak i wszystko inne) ma swoją datę ważności i dużo zalezy od egzemplarza jak i poprzednich właścicieliCytat:
oj taaaaaaaaak Cytat:
![]() pisz Pani pisz ![]() Dzień dobry
|
|
#1334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Czyli też się nie obudziła? Czy dopiero o tej 5-ej zrobiła siku?Cieszę się, że coś drgnęło z jedzeniem
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że o tej 5 zrobiła dopiero, bo kołdra była sucha. Na razie ![]() ![]() Cześć Karo
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też ostatnio cos dużo siku w nocy, w przeciągu dwóch tygodniu zasikała łóżko 4-5 razy, ale to przez to ze po wieczornym mleku się nie wysikała. Dzisiaj dam jej wcześniej, zeby miała czas jeszcze wysikać to mleko ![]() -------------- Miałam dzisiaj jechać do UP i wieczorem zabrałam się do kompletowania dokumentów, no i okazało sie ze brakuje mi jednego. Z racji tego ze byłam zatrudniona kiedys na umowę zlecenie, potrzebuję od pracodawcy zaświadczenie o dochodach brutto za każdy miesiąc z adnotacją o odprowadzanych składkach na ZUS i Fundusz Pracy. Nie orientujecie się czy jest moża jakiś "druczek" na to zebym tylko wysłała mailem do wypełnienia i zeby mi odesłali? Mogłabym sama takie coś napisać, ale nie wiem jak sie do tego zabrać. Nie uśmiecha mi się tam jechać ani dzwonić, rozstalismy się w średnio przyjaznych okolicznościach. Wolalabym nie dzwonić tam i nie tłumaczyć co mi trzeba i po co... Unhola, może ty coś masz, Ty zawsze zorientowana w takich sprawach
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
thx za uznanie ![]() idziemy zaraz z B poi prezencik dla dzieci znajomych.Chciałam B zabrac ale babcia sie napiera ze chce B, to pojde sama i zasiade z noga na noge
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuza pije mleko, często jeszcze soku się napije, a ona potrafi pół kubka na raz wypić (w zasadzie ma tak że ile ma tyle wypije ) i nawet jeśli nie zrobi siku przed zaśnięciem to na pewno się obudziU Nas nigdy nie było mowy o wysadzaniu...w przedszkolu Panie też mówiły że ona musi chcieć i powiedzieć, wysadzając nigdy nie robi siku ![]() Wojtusiu...już tyle razy miałam pytać...kupiłaś maszynę? Marzy mi się maszyna na 30tkę...może rodziców namówię
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-03-06 o 10:05 |
|
|
|
|
#1339 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
to już mój drugi post dziś, tylko pierwszego pisałam 3h więc w końcu wizaż mnie wyoutował ![]() mało mnie ale oczywiście czasu u mnie brak :/ jeszcze do tego nam się lapek zawirusował w sobote i dopiero wczoraj ruszył ![]() a dziś w nocy do W-wy jadę ![]() więc moze w czwartek (mam wolny dzień) w końcu trochę czasu znajdę i zaglądnę na dłużej do Was ![]()
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Zaraz postaram sie nadrobic zaległe posty, dobrze ze duzo tego nie ma ![]() Nocka mineła ok, Blanka spała jak suseł, obudziła sie tylko raz na mleko i o dziwo piła ładnie z butelki i nie protestowała, o 6 rano tez wypiła porcje mleka. Blanka tez miała chłodne rączki, owinełam ja porzadnie w kołdrę i zaraz była cieplutka Obiad mam juz gotowy, tylko ziemniaki obrac i zrobic surówkę. Ostatnio robiłam porzadki w szafie. Od jakiegos czasu kupowałam Kubie ubrania na wyrost, czasami cos fajnego w lumpku sie trafiło to brałam. Schowałam te ciuchy głęboko w szafie bo były takie duze, Kuba w nich sie topił A kilka dni temu wyciagnełam wszystko a tam co... większosc ubranek jest dobra. Okazało sie, ze Kuba ma tyle koszulek na lato, ze nawet nie wiem czy wszystkie zdarzy załozyc bo pewnie z nich wyrosnie a ja jeszcze w Tesco kupiłam mu dwie koszulki na lato po 15 zł sa z firmy F&F ale naprawde super.
|
|
#1341 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Znów wpadka ... troche to dziwne, bo od dłuższego czasu pieluszka po nocy była sucha ... a jak zaczęłam zakładać majteczki to 3 dni ok, a teraz już druga noc mokra ... wczoraj się wysikał przed spaniem ![]() następny zestaw do prania ![]() cokolwiek ![]() Cytat:
![]() ja byłam raz na Nfz ... i po moim wybryku juz tam nie poszłam ... też zawsze chodzę prywatnie upsss jak by się umówili z moim Ba nie udane, bo mama się śpieszyła do pracy i musiałam od razu wracać do domu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1342 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co sie dzieje z tym mlekiem. Dziwne, ja nawet nie patrzyłam czy u nas na półkach jest Bebiko bo Kuba nie pije wogole mleka modyfikowanego a Blance Nan kupuje.Cytat:
Pamietam, ze ja tez tak miałam z Kuba. Gdy na noc zakładałam pieluche zawsze była sucha. A gdy mu raz nie załozyłam tej nocy zrobił siku ![]() My juz dlugi czas bez pieluchy na noc. Poki co awarii nie było (raz tylko nad ranem popuscił). Zawsze przed kapielą siada na nocnik i robi siku. Zdarza sie, ze ok 4 budzi TŻ-ta, ze chce sie wysikac. Cytat:
![]() Cytat:
Oby czasu było więcej ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Kurcze, ja tu sobie siedze a robota czeka ![]() Ide chociaz ziemniaki obrac.
|
|
|
#1343 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i niestety trzeba było to załatwić osobiście, ale gdy zadzwoniłam do zakładu pracy i powiedziałam, że jestem w zaawansowanej ciąży z nakazem leżenia to same w kadrach napisały i wysłały do mnie poczta Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry u nas dziś kopytka z sosem pieczarkowym i kotleciki. No i zupkę warzywną zrobię, bo siostra chyba wpada w porze obiadowej. No i standardowo placuszki dla Alana. Ufff ile roboty. A u nas już od rana przygody, myłam podłogi i nie zauwazyłam, że Alan rozebrał sie u siebie w pokoju. biegł do mnie boso, poślizgnął się na mokrych panelach , upadł na plecy i wyrżnął tyłem głowy w podłogę . Chyba mocno go nie bolało bo z uśmiechem na twarzy krzyczał "mamaaaa jaaatuuuj" czyt. mamo ratuj.
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2012-03-06 o 11:21 |
|||
|
|
|
#1344 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na buzi... Miałam, używałam i Teraz lece od jesieni na Neostracie z hydrohinonem i też W sumie to już się przyzwyczaiłam, a raczej staram się z tego nie robić tragedii. Niby teraz mam mniej widoczne, ale jesienią/zimą zawsze bledną, a latem mam takie plamiory jakbym się nie myła Mam z tyłu głowy zabieg cosmelan, ale to już znowu tak inwazyjne, że się trochę boję (u kosmetyczki ok. 2000) i co gorsza niektórzy twierdzą, że plamy wracają... Właśnie ![]() Cytat:
No Zosia też zawsze robi przed kąpaniem. Dam jej trochę czasu na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji "bez" ![]() *** Robię S na jutro TEN tort , a raczej podejmuję próbę![]() tort_bezowy_z_daktylami_1.jpg Jak mi beza nie wyjdzie to mam prostszy nutellowy w odwodzie
|
|
#1345 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dostalam @, boli mnie brzuch, mam duchoty i mdlosci...no czuje sie okropnie po prostu juz dawno tak nie mialam Cass ja zawsze kupuje dzieciom na wyrost na nastepny sezon bo przewaznie jest taniej i potem wyciagam z szafy akuratne i tym sposobem zawsze na owa pore roku jestem przygotowana np dzieci maja juz po dwie kurtki zimowe na przyszly rok upolowane gdzies na przecenach
|
|
#1346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U Nas niedaleko firmy jest najlepszy na świecie ...na każde święto kupujemy...UWIELBIAM Wpadnę jutro, co? ![]() ![]() P.S. Daj adresa...w domu został w kalendarzu (nie wpadnę na tort ale kafę mam![]() )
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-03-06 o 11:58 |
||
|
|
|
#1347 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, u nas pewnie też tak będzie ![]() ![]() Cytat:
Tęsknimy ![]() Cytat:
, i znów się nie obudził?Ja robię rozeznanie w pozostałych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- A Oli-Unholi to dlaczego nie ma? ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Właśnie doczytałam na innym wątku, że koleżanka urodziła dziś córeczkę - 4490 g i 59 cm
|
|
|
#1348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mam maszynę dostałam od męża pod choinkę, w ogóle się nie spodziewałam. Ucieszyłam się, ale z drugiej strony to wolałabym sama wybrać, bo wiem co chcę, jakie ma mieć funkcje itd, a on sam kupił bez pytania mnie no i przecież facet się nie zna. I tak ucieszyłam się trochę i troche zła byłam ![]() No ale źle nie wybrał (na jego szczęście). Kupił mi taką. jestem z niej zadowolona. Wczesniej szyłam na mamy, ona ma Arkę radom i początkowo nie mogłam sie przestawić, tamta chodziła...hmm płynniej? nie wiem jak to nazwać, ciszej trochę na pewno. Cytat:
Cytat:
o kopytka zjadłabym jeszcze z pieczarkami..ja tak kocham pieczarki ale nie mogę jeść bo mają dużo salicylanów, a ja na aspirynę uczulona jestem. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-03-06 o 12:21 |
|||
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz napiszęHmm... może robi operację piersi przed tą Italią? ![]()
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Ola nie musi
, to jakiś inny powód
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

odkad ten wkroczy do domu, tak wiec nadrabiam zaleglosci sprzataniowe w tym czasie

wow - oddaj trochę
/ ... i teraz chociaż są obwisłe to i tak mi sie podobają bardziej niż kiedyś
... ostatnio odstawiłam antybiotyk po pół roku i było super, a teraz znów się zaczyna 
i proszą o cierpliwość 
No nie lubię i już

, a raczej podejmuję próbę
Zaraz napiszę