|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
wow - oddaj trochę ![]() a próbowałaś kwasów
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...ależ mi źle ![]() W sobotę byliśmy na urodzinach mojej przyjaciółki...wróciliśmy o 4...a o 6 się położyliśmy o 9 Rodzice Zu przywieźli...ale to była pamiętna impreza Dawno się tak nie wytańczyłam, nie wyszalałam...super było ![]()
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znoszę takiej lekkomyślności u ludzi. *** Co do polepszania siebie -nie mówiłam Wam, ale w tym roku byłam już o krok od zrobienia sobie operacji nosa Jestem pewna, że kiedyś to zrobię![]() Poza tym - wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem ![]() W sobotę myłam wszystkie okna, bo jak słońce zaświeciło to myślałam, że na zawał zejdę. I co zrobiła mądra Ania? Zrobiła sobie przeciąg, nie ubrała się i tak mnie przewiało, że wczoraj rano chciałam umrzeć-cała lewa połowa ciała to był jeden wielki ból-głowa, bark (wrr) i co najgorsze nie mogłam oddychać Łapałam powietrze jak ryba wyrzucona na brzeg. Dostałam od niani jakąś magiczną tabletkę i dzisiaj mam się już dobrze![]() Zosi brak apetytu ciąg dalszy. Nie martwiłabym się gdyby nie to, że od obiadu praktycznie nic nie je-wieczorem nawet mleka odmawia, a potem się budzi za 15 szósta rano , bo głodna. Poza tym chyba odczuwa przesilenie wiosenne, bo o 19 jest już tak padnięta, że wczoraj to jej już nawet nie kąpaliśmy, bo się nie nadawała do takich operacji
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-03-05 o 08:08 |
|
|
|
|
#1264 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ale się dobraliście z prezentami
![]() Cytat:
![]() Kupiłam w końcu piękny duży album Salvadora Dali...uwielbia go i się bardzo ucieszyła Cytat:
![]() i żeby ładniej jadła ![]() oj tam oj tam ![]() tak jak moja przyjaciółka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
eeee tam dawno![]() Cytat:
![]() a to mało spotykany prezent ![]()
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
, dobrze, że już jest w porządku ![]() A długo już tak Zosia ma? No w sumie tak jakby wczoraj *** Posiedzę dziś z Wami dużooooo , już wiem, od czego mnie głowa bolała - z braku zajęcia
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tydzień, od czasu tej gorączki w zeszły weekend.
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze w miarę, mam nadzieję, że będzie lepiej
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale mi przeszło mimo tego że na jego punkcie jestem uczulona![]() ładnie sobie dałaś Zuza wczoraj też tak padła bez kąpieli
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Też mam nadzieję
![]() A tak BTW-co myślicie o podawaniu dzieciom specyfików typu Apetizer? Cytat:
Co ciekawe-zupełnie nie przeszkadzają mi moje pryszcze w miejscu piersi Wręcz czuję radość, że latem mogę chodzić bez znienawidzonego przeze mnie biustonosza
|
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten piekny słoneczny poranek
![]() W sobote robiłam konkretne porzadki a dzisiaj juz nie widac ze wogole cos sprzatałam Musze Kuba uczyc sprzatania zabawek bo wszedzie sa porozrzucane, nawet w łazience![]() Dzisiaj gotuje zupke warzywna dla małej, my tez pozniej zjemy. A na drugie jakis gulasz, zeby Kuba cos konkretnego zjadł bo on za zupami nie przepada. Cytat:
A to sie wyszalałas super, czasami tak trzeba. Ja juz czekam z utesknieniem takiego dnia, kiedy pojde na jakas konkretna impreze i wroce nad ranem![]() Cytat:
![]() Z tego co widziałam na zdjeciach jest ok ![]() Kobieto, takie przeciągi są niebezpieczne, ja tez tak sie kiedys załatwiłam ![]() Moze u Zuzi to przejsciowe, kazdy czasami ma spadek apetytu. Kuba czesto ma takie dni ze je tyle co wrobelek. Ale juz sie tym nie przejmuje. Waga jest w normie, jest zywym dzieckiem wesołym wiec wszystko z nim wporządku ![]() Kuba tez codziennie o tej samej porze, zaraz po kolacji i kapieli chodzi spac. Cały dzien jest "na nogach" i o 19.30 spi kamiennym snem ![]() Ja podawałam Apetizer kupiłam raz ale czesciej daje Bioaron C. Nam od zawsze pomagał na apetyt. Nawet jak Kuba miał poł roczku lekarka zaleciła niewielka dawke tego leku przez 7 dni i musze przyznac, ze apetyt miał lepszy. Teraz mam przyzwolenie, zeby podawac go tez Blance ale sie narazie wstrzymuje.
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwierz mi Kobieto-nie jest ok ![]() Zawsze się śmieję, że nos jest najbardziej wystającą częścią mojego ciała ![]() No Zosia z reguły z jedzeniem na bakier (mniejszym bądź większym), ale nigdy jeszcze nie jadła tak mało ![]() Ja zobaczę-jak się ten okres niejadkowy będzie przeciągał (daję sobie 3 dni jeszcze) to też kupię.
|
|
#1272 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
Tak wogóle, całkiem, całkiem soute O Matko![]() Cytat:
Zazdroszczę imprezy, ale samopoczucia "po" już nie ![]() Cass, Kuba sam nigdy nie sprzata po sobie zabawek ?? **** Jeszcze Alana nie przyjęli a ja już mam dośc tego przedszkola. Chyba muszę przejechać się do prywatnego
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem całkiem Uwielbiam![]() Dodam, że mi nic nie zwisa , bo już takie piersi puszczone luzem to mi się nie podobają
|
|
#1274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz miseczke A? Kurdeczka, jesli miałabym wybrać między moimi jakie mam teraz, a takimi jak Twoje to w ciemno wybrałabym Twoje ![]() Mam nadzieję że Cię nie uraziłam
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Zamierzam, zamierzam
![]() Cytat:
*** Dziewczyny, których dzieci piją Bebiko - też macie problem z zakupem mleka? Ja od 2 tygodni szukam, wszędzie tylko 1 i 2, ewentualnie 3, myślałam, że to u mnie tylko, ale przyjechałam do teściów i to samo
|
|
|
#1276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, zadowolona jesteś z Persila?
*** Kochane, zajrzyjcie do Maciusiowego klubu
|
|
#1278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakby mnie nie-jedzenie martwiło to pewnie bym dałae jakby miało to poprawić Twój nastrój/samopoczucie...to dlaczego nie takie też mam zdanie o tych wszystkich zabiegach/operacjach...jeśli kto tego potrzebuje to nie mam nic przeciwko![]() ja z moim nosem jeszcze mam tak...tak jestem wyczulona, że jak ktoś go tylko dotknie to mam odruch że musze go podrapać fajnie tak bez Cytat:
![]() Zosi ![]() Cytat:
![]() a co się stało? Znacie TĘ firmę? W piątek szukając prezentu weszłam do ich sklepu w CH...i zakochałam się w ich torebkach
|
|
#1279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** angy, i co? Kładziesz Zosię na noc bez pieluchy?
|
|
|
#1280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No co Ty, czym? ![]() Cytat:
My tez zrezygnowaliśmy już z Bebilonu, ale S kupił na zmianę Nan.... Tylko, że 2 ![]() U nas Bebiko jest Cytat:
Fajnie Oj tam oj tam Brzmi podobnie![]() Znam ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- No właśnie nie, bo nie mogę skończyć tej cholernej paczki pieluch Mam wrażenie, że ona nie ma końca Zostały jeszcze chyba 3..., ale w sumie mogę tak ciągnąć jeszcze pół roku , więc chyba je po prostu wyrzucęW weekend przeprowadzka ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-03-05 o 12:49 |
|||
|
|
|
#1281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już jakiś czas temu zrezygnowałam, zmieniłam na Bebiko, a tu teraz taki zonk . A Nan to chyba nie ma do 4-ki, tylko inaczej, muszę sprawdzić, bo jak nie kupię dziś tego Bebiko, to trzeba wziąć inne.![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
, jak Zosia nie nasika, to zakładasz na następną noc?
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinniśmy pić Nan Junior Znaczy nie my, nasze dzieci![]() Tak, aż rzepy przestają trzymać ![]()
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale przy obwodzie 65 miseczka wychodzi D , a przy 60 nawet DD Aha, właśnie teść przywiózł jedną małą paczkę Bebiko, znalazł jedną na całe miasto ![]() Ja wyrzucam te majtki treningowe, bo strasznie się zbijają w kroku
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E kochana to wcale nie masz takich mikrych ![]() ![]() No pieluchy też, ale nie po jednej nocce.... Tak średnio wymieniam co 4 dni.
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Jola-super jest persil.W końcu wszystko mi się dopiera,no i wydajny.Co prawda ja piorę obie dziewczyny raz na tydzień,ale dużo się go nie sypie. Bebiko u mnie pod dostatkiem.Rosman i biedronka. bylam u neurologa dzis-wszystko ok ![]() zaliczyłam juz siłownie,brzuszki w domu i fryzjera.Maz dzis obiad gotował wiec biore wozek i ruszam.Pozniej kurs do przedszkola. A wieczorem bede sie woskowac-cała ![]() aaaa w czw zaklepujemy wakacje nad pl morzem jednak ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- mam wrazenie ze o czyms zapomnialam ![]() ja w obwodzie mam duzo,ale nie mam roznicy miedzy pod,nad czy na biuscie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czasem niewyspanie jest gorsze od kaca ![]() echh, szkoda gadac. Tak zamotali że szok. Najpierw kazały wpisać mniejszą liczbę godzin, żeby mógł się zadomowić i poznać przedszkole,a dzis musiałam zmieniać cały wniosek i umowę bo jednak okazało sie że trzeba wpisać pełen wymiar godzin,a one sobie potem będą robiły rozliczenia na bierząco ![]() Dobiła mnie jeszcze jakaś babsko, bo gdy jedna mi tłumaczyła o co kaman z tymi godzinami pobytu, to podeszła do nas jakaś inna "pani" i włączyłą sie do rozmowy, a gdy stanęło na tym, że zaczęłam mówić o podawaniu lekarstw Alanowi, to ona spojrzała na Alana i z takim jakby obrzydzeniem i odpowiednią miną zapytała "A to On jest choooory?". Miałam wrażenie że poczuła się zniesmaczona Aż chciałam ją pycnąć i powiedzieć, że Alan nie jest trędowaty, a jedynie ma chore serduszko, i to nie do konca chore, bo to nie jest wada serca. Przestało mi się podobać to przedszkole. eeee to luz ![]() tak ogólnie nie chciałam, abyś poczuła że sie nabijam z Ciebie czy coś Jaka przeprowadzka? Zamieniacie mieszkanie? **** Karo i pozostałe dziewczyny, czy przedszkola waszych dzieci mają swoje strony internetowe? Mogłybyście podrzucić linki? Czy nie bardzo? Jeśli nie chcecie na forum to moze być na PW. Unholy orientujesz sie ile u Was prywatne przedszkole kosztuje? Angy moze narazie nie wywalaj tych pieluszek. Bo jeśli np, (odpukać) trafi sie Zośce jakaś biegunka to będą jak znalazł.
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2012-03-05 o 13:22 |
|
|
|
|
#1287 | |||
|
Zakorzenienie
|
jak mnie P chce wkurzyć to wie jak
nos to moja pięta achillesowa![]() ![]() a miałaś jakąś może poproszę na jakieś święto...niedługo urodzinki![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
eeeee tam...masz inne walory ![]() Cytat:
![]() o raju....i jak tu zostawić dziecko z takimi babami a one będą musiały podawać mu leki? podobno to zabronione...kuzynki córka ma cukrzycę i ona musi przychodzić podawać jej wszystko w ciągu dniaA po co? ![]() Zaraz prześlę Ci na priva
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-03-05 o 13:43 |
|||
|
|
|
#1288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc to nie wiem czy zabronione jest podawanie leków dziecku Ostatnio chciałam znaleźć jakieś rozporządzenie czy w ustawie coś, ale nie znalazłam. Rano i wieczorem my Mu będziemy podawac, ale problem jest z dawką południową. Będę zanosiła do Pań codziennie po jednej kapsułce, żeby Mu podały w południe. bo całego opakowania im nie dam na pewno.Chcę "porównać" standardy w Waszych przedszkolach (wygląd i wyposazenie sal, plac zabaw, rozkład dnia, zajęcia), bo to u nas jakieś mizerne mi sie wydaje
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie na stronce pojawiły się zdjęcia z baliku...ale
i z dnia codziennego...nie mogę mojego grzeczno-skupionego dziecka poznać ![]()
|
#1290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

ale teraz już sie rozmyśliłam ...
... albo cokolwiek byle by mój ochydny trądzik zniknął
wow - oddaj trochę 

o 9 Rodzice Zu przywieźli...
NIE LUBIĘ TROLLI
Jestem pewna, że kiedyś to zrobię

Juz sie dodatkowo zestresowałam...

, dobrze, że już jest w porządku 
O Matko
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)