|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają. Mamusie I-II 201
No dziewczyny, stawiam torta i kawkę z okazji urodzin!
![]() ![]()
#4952 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają. Mamusie I-II 201
Cytat:
Cytat:
Dzień Dobry ! Na Opolszczyźnie słońce ![]() Moja właśnie marudzi i nie chcę zasnąć, a ja bym chętnie zjadła śniadanie ![]() milego dnia ![]()
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | ||
Rozeznanie
|
witamy
![]() Martynka spała dziś wymęczona wczorajszym brzuszkiem chyba... na jedzonko wstawała jakoś 22:00 potem 0:29, 4 ![]() ![]() ![]() niedługo wybieramy się na spacerek ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |||
Zakorzenienie
|
W prezencie od małej dostałam kupę, jeah!
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() współczuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bybella urodziła!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Gratulujemy szczęśliwej mamie!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4956 |
Zadomowienie
|
Hej! Moje dziecie dziś spalo od 22 do 6
![]() Agatek, Sto Lat, Sto Lat ![]() ![]() Anulka_86, kciuki za szybkie i malo bolesne rozwiazanie ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- bybella
Gratulacjeeee!!
#4957 |
BAN stały
|
Agatek 100 lat i pociechy z cory!
Co do @ to ja dostalam miesiac po porodzie i trwal 10 dni, bylo tak obwicie ze mdlalam z utraty krwi ![]() BYBELLA GRATULACJE!!! Sandra jak to zrobilas ze Amelka tyle spala ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 | |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj rano przebieram Wojtka a ten tak wystrzelił, że kupa była na naszym łóżku, na podłodze, na dywanie i oczywiście na przewijaku
![]() Moje zwykle usypia przy cycu. Potem jeszcze chwilę go trzymam i do wyrka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie już trochę ten tekst wkurza. Bliskość bliskością ale też mam w domu sporo rzeczy do zrobienia i niby jak to mam zrobić? Z dzieckiem przy cycku? Chyba głoszą to te osoby, które dzieci nie mają ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego naj i zadowolenia z córci ![]() Wczoraj całkiem nieźle poradziłam sobie sama z Synkiem ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj znowu sama jestem z Wojtkiem. Już zrobiłam jedno pranie (tą osr.aną pościel z rana ![]() ![]() Dziewczyny czy Wy też ciągle coś jecie? Siedzę na tyłku i ciągle coś podjadam z nudów :/ Coś mi się wydaje, że jak całe życie narzekałam na to, że jestem za chuda, tak po macierzyńskim będę musiała się odchudzać. Bybella gratulacje ![]() Edytowane przez kropeczka1984 Czas edycji: 2012-03-06 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I mówiłam,że ja zostanę na sam koniec... ![]() Trudno. Hubert wybrał sobie swoją datę tylko nie poinformował mnie jeszcze o niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Rozeznanie
|
Agatek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i dzięki za odp w sprawie karuzeli jak widać tylko ty posiadasz to mądre urzadzenie ;-)
Młoda zasypia mi właśnie na rękach no mnie już jest też to denerwuje z ta bliskości matki daje jej jeszcze miesiąc na zmianę zachowania bo mi ręce i plecy wykonczy
![]() Edytowane przez dph Czas edycji: 2012-03-06 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Phiiii kawa ![]() ![]() Sto lat AGATKU ![]() ![]() To które świętujesz? 18te+VAT ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4962 |
Wtajemniczenie
|
Agata wszystkiego najlepszego !!
Jakoś zasnęła, ale i tak prawie całą noc nie spała, nad ranem na dłuzej zasnęła, teraz znowu sobie popłakuje, albo sobie gada, ja juz nie wiem. To nie jest jakis straszny płacz tylko przez 2 sekundy płacze tak niby, potem stęka, potem znowu niby płacze, może ona sobie tak gada po swojemu ? Dziewczyny, które odbierały już pesel dzieci, ile czasu po zarejestrowaniu je w USC poszlyscie do urzędu gminy lub miasta po pesel Maleństwa ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Wtajemniczenie
|
Wita Was zombie-pearl.
Ktos chce wyjca z wyprawka? Chetnie oddam... ![]() Dzisiaj znowu spalam tyle co nic. Rano sie poryczalam z tego wszystkiego. Ze zmeczenia i z utraty wolnosci. W ogole tylko bym ryczala... Wyjec pewnie to czuje i dlatego wyje...ale ja nie moge nad tym zapanowac. Czasami to mi sie az zyc odechciewa :/ AGATEK, nie widzialam, ze masz urodzinki. STO LAT, BEJBE ![]() ![]() ![]() ![]() AgaMili, ja tez kapie co drugi dzien - w szpitalu nam powiedzieli, zeby tak kapac i sie stosujemy. W dni bez kapieli mozesz robic taka mala toaletke i reszta rytualow tak samo. Bybella, gratulacje !!!! ![]() ![]() ![]() Przyszedl moj nowy laptop, ale nawet sie nie ciesze,bo nie bede miala kiedy z niego korzystac :/
#4964 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale wczoraj ja padlam i nie jadla o 00;00 a i tak ladnie spala ![]() I ja nic jej nie robilam ona juz pod koniec stycznia zaczynala mi przesypiac cale noce. A wczesniej tylko raz sie budzila o 3 .
![]() |
#4965 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bybella gratuluje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najgorsze jest to, ze woli na moich niz tzta... plecy mnie lupia, rece odpadaja, ale jak wyje, to przeciez go nie zostawie lozeczko jego niby stoi w naszej sypialni,ale robi bardziej za wieszak i przechowalnie dzieciowych "gadzetow" caly czas spi z nami w lozku, owiniety kojcem motherhood, a po poranny karmieniach, to usypia najszybciej polozny pomiedzy mna a tztem. W ogole zajal nam ponad polowe lozka ![]() niby do 3 miesiecy nie da sie rozpiescic dziecka, ale ja tez sie boje, ze sie Gad przyzwyczai :/
![]() |
#4967 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | ||||
Rozeznanie
|
STO LAT!!!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4969 |
Wtajemniczenie
|
Mijus, ja wlasnie tez chcialabym zaczac uzywac chusty, ale nie mam pojecia, jak sie za to zabrac :/ Przydalyby sie wolne rece, jak Gad nie spi...
Niby sa instrukcje, obrazki i filmiki, ale mnie to sie wydaje taaaaakie trudne ![]()
![]() |
#4970 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4971 |
Wtajemniczenie
|
mijus i był potrzebny wtedy dowód osobisty ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
Agatek sto lat!!!!!!!!!!!
my mamy ta karuzelke.... małemu sie bardzo podoba ![]() http://allegro.pl/smily-karuzela-slo...160677301.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Rozeznanie
|
Tak, musiałam mieć dowód osobisty i akt urodzenia dziecka
![]()
#4974 |
BAN stały
|
Dph ja mam taka sama karuzele co Nawojka i jestem zadowolona bardzo.
Co do sypiania to albo suszarka albo karuzela a jak nic nie dziala to lulam poduszka do w lozeczku i glaskam po glowie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | ||||||
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY NIE PŁAKAĆ!!!!
![]() ![]() ![]() Jesteśmy DZIELNE, damy radę wychować nasz dzieci i zając się domem ![]() Trzeba tylko zacisnąć zęby i nie dać się opanować złym myślom ![]() Ja też płakałam pierwsze 2 tygodnie po porodzie, kilka tyg warczałam non stop ale powoli przeszło i jakoś jest ok! to może mój jest teraz w tym skoku... najlepiej że w dzien to by spał i nie marudzi a jak wieczor, godz 19ta to już tak źle, tam źle, na rękach nie,w łóżeczku nie i troche popłakuje wrzeszcząc ![]() najlepszy jest tż bo chya myśli że ja specjalnie chyba go usypiam w dzień żeby mieć więcej czasu dla siebie a wiecz jak on wraca z roboty to on nie chce spać ![]() sto lat kochana ![]() ![]() o masz mocną wolę, a ja się skuszę ![]() boroooo ty mój strazniku gdzie jesteś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() też podjadam między posiłkami ![]() dlatego waga stoi z drugiej str jak produkujemy tyle mleka to z samego picia się nie weźmie ![]() Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2068708976 a szaleje pod tym aż się kurzy, tak macha łapkami i uśmiechy i guganie: http://allegro.pl/fisher-price-mata-...093074867.html Cytat:
Cytat:
przecież nie będzie ci wył do ukończonej 18tki ![]() Cytat:
![]() oby tak dalej ![]() a oduczyc pewnie mozna, tylko cierpliwosci i czasu trzeba...
![]() |
#4976 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam taką: http://allegro.pl/karuzela-klasyczna...164656372.html Mi się podoba a Wojtkowi to nie wiem ![]() Cytat:
![]() Może wychodź z nim na spacerki? Mały trochę pośpi w tym czasie, Ty oderwiesz od niego myśli a słoneczko sprawi, że humor Ci się poprawi ![]() A z tą utratą wolności to też się nie mogę pogodzić... Teraz widzę, jaka ja jestem egoistyczna ![]() Dziękuję ![]() Schody umyte i jeszcze pranie zebrałam i rozwiesiłam nowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Wtajemniczenie
|
co macie dzis na obiad mamusie karmiace?
Pearl wiem co czujesz. Mam tak samo, chociaz w ostatnich dniach troche spokojniejsza jestem. Staram sie czesto wychodzic na dwór, bo taka ładna pogoda jest od kilku dni. Wnerwia mnie tylko to, że ludzie się na mnie gapią jak na jakieś ufo... No, ale co poradzić... polska wieś... Za trochę właśnie wychodzę na spacer i po drodze do sklepu, własnie dlatego pytam co macie na obiad, bo nie mam pomysłu. Chyba makaron z serem, bo nie ma też za bardzo czasu stać przy garach.. Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2012-03-06 o 10:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Rozeznanie
|
Agatek wszystkiego naj najlepszego!
Witamy na świecie Daniela ![]() dph karuzelę mamy taką : http://allegro.pl/karuzela-wyspa-mar...160178865.html Uska moj kawaler też na bujaczku lubi kupala szczelic. Mój Bartuś już drugi dzień jest jakoś inny tzn mniej się śmieje,jakis taki poważny... Edytowane przez NataliaM1103 Czas edycji: 2012-03-06 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
BAN stały
|
Milenka zabawia mlodego bo cos marudzi i nic mu nie pasi
![]() Chyba zaczyna sie interesowac juz zabawkami ale na 3 minutki najwyzej ![]() A od kiedy wasze maluchy sie interesowaly zabawkami i czy uzywacie juz mat edukacyjnych? Moja jeszcze na strychu lezy. Maly ma 6 tyg.2dni |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Krupnik i udko z ziemniakami i marchewką. standard :/ A jecie może pomidorówkę? Jakie zupy jeszcze jecie, bo ja ciągle rosół, krupnik z kaszą lub ryżem, raz barszcz czerwony i chyba tyle :/ Jeny jak ja dawno na wizażu nie byłam tak długo ![]() Ale coś słyszę Małego i chyba koniec mojej wolności. Czy tylko ja się modlę o to, żeby jak najdłużej spał? ![]() Teraz karmienie, zmiana pieluchy i heja na spacer ![]() E miałam jeszcze zapytać o sklep. Jak idziecie do sklepu takiego samoobsługowego (nie tesco tylko dużo mniejszy np. Biedronka), to co robicie z wózkiem i dzieckiem? Dziecka w wózku nie zostawię. Mam Małego wziąć po pachę? ![]() Taka prosta rzecz a ja nie wiem, co zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.