|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Ten płaszczyk na żywo jest okropny! http://www.hm.com/pl/product/97893?article=97893-A
Przymierzyłam go i ta zakładka z tyłu się otworzyła i wyglądałam choćbym poduszkę pod spód włożyła Wytłumaczcie mi, jeszcze nie ma w sklepach płaszczy czy raczej nie będzie ich w ogóle? Bo to co jest do tej pory to nic zachwycającego. Kończą się mi pomysły jakie sklepy mogę odwiedzić
|
#4172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4173 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę powoli załatwiać praktyki i... jestem w d*pie
|
#4175 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3274380 5]Wybrałam sobie temat : "Kobiety w twórczości Shakespeare'a. Omów problem na wybranych bohaterkach dramatu"
Wybrałam temat ten, bo wydawał mi się w porządku, no i lubię twórczość tego poety. Dopiero potem zaczęłam się zastanawiać, jaki u niego jest problem... Na pewno przedstawia płeć piękną w schematach społecznych odpowiadających czasowi ( wiecie o co chodzi - np. żona = kura domowa. Najprostszy przykład ), w którym toczy się akcja. Także bohaterki przechodzą przemiany wewnętrzne. a także łączą je pewne cechy jak : determinacja, ale także kruchość. Wybrałam Lady Makbet, Julie Capuletti. Kolejne schody - brakuje mi innych przykładów. Myślałam o Ofelii, Desdemonie.... [/QUOTE]Nie będę imionami, bo nie pamiętam, czytałam prawie wszystko z sheakespeare`a.. Lady makbet oczywiście, laskę z hamleta też możesz wziąć ( nie pamiętam imienia..) wzięłabym jeszcze dziewczynę z poskromienia złośnicy, tam jest ciekawa sytuacja.. Wiesz, żeby nie było tak że omawiasz same dramaty, poskromienie złośnicy to komedia..No i może kupiec wenecki? Porada od cioci Marysi, czytaj TYLKO przekłady Macieja Słomczyńskiego, od Paszkowskiego trzymaj się z daleka, Barańczaka toleruje ale nie ma co się męczyć... daruj sobie inne, a z resztą czekaj dostaniesz ode mnie PW ![]() najs en izi, mi tu dupa płonie, cieknie po japie, a on najs end izi już widziałam Cytat:
Ty się nie wstydź tylko pokaż... WŁOSY! Mam was zboczeńce! Cytat:
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Maryha jestem cholernie ciekawa co Ci ta dziewczyna napisała pod komentarzem
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
To najgorsza ryba na świecie. Lepiej nie jeść wcale niż jeść pangę.
Wystarczy wpisać w google panga i masz masę artykułów na ten temat, chociażby: http://srodowisko.ekologia.pl/przyro...owa,13700.html No i tilapia też...
Edytowane przez otako Czas edycji: 2012-03-06 o 21:00 |
|
|
|
#4178 |
|
Raczkowanie
|
Panga jest genetycznie zmutowana i hodowana w g*wnie dosłownie.
Tu widać komentarze: http://www.youtube.com/all_comments?...reply_received |
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko, staż całkiem spoko, robota nudna, ale ogólnie to mili są ludzie z jakimi pracuję więc jest spoko
Jestem zażenowana kondycją moich nóg Zrobię jedną serię tej Tamilee i ok, potem w drugim już wysiadam przy tych wykrokach. Mam z nimi gigantyczny problem, bo tracę równowagęI w ogóle na tym dywanie ciężko ćwiczyć bo mi się przesuwa, choć stoją na nim meble Jakiś porozciągany ten dywanAle cóż się oszukiwać, nogi mam słabiutkie. Pomyśleć, ze kiedyś biegałam na zawodach na krótkie i na długie dystanse
Edytowane przez Smerfetkaa Czas edycji: 2012-03-06 o 21:08 |
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bardzo mam gdzie, a do tego jeżdżenie gdzieś przez miesiąc za darmo...
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tak słabe ręce, że przerasta mnie zrobienie kilku babskich pompek
Ale oczywiście nic z tym nie robię, jedynie narzekam, że mi wisi skóra i tłuszcz.
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo po pierwsze ta ryba ama z siebie nie ma zadnych wartosci. Tylko woda i troche białka. A po drugie jest hodowana w szambie.
Cytat:
Ryba maślana to następna trucizna.
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na te drugie mięśnie przydałyby się ćwiczenia z hantelkami
|
|
#4185 |
|
Raczkowanie
|
Smerfie, jeśli masz na myśli "te drugie wiszące mięśnie" = triceps, to właśnie pompki są na tricka... i na cycuchy. A w ogóle, gdzieś wyczytałam o jakimś ziółku po którym cycki są o wiele twardsze
nie testowałam, dopiero czaję się na to
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(że się tak slangowo wyrażę )Jestem pod wrażeniem ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Mama mi dzisiaj obcięła włosy, miało być ze 3 centymetry, a wyszło ze 2 razy więcej. Ale to w sumie dobrze, większość zniszczeń zlikwidowana.
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mi flaczki na rękach nie wiszą dzięki pompkomTricepsy w stosunku do kondycji reszty ciała są na dobrym poziomie, ale np bicepsy słabo - 2 razy sie podciągnę i tyle. W sumie po dwóch razach mam dosć, bo jak się gąbka z drążka zdarła to sie odciski momentalnie robią ![]() Ty pisz mi tu zaraz o czym mowa, bo nie zasnę! ![]() ![]() Ogólnie jak przeglądałam swój brzuch w lusterku to stwierdziłam, że chyba zauważyłam minimalny zarys mięśni i w ogóle brzuch taki płaski, mniam. Ale obejrząłam się w innym lusterku i stwierdziłam, że tamto upiększa jednak i ubarwia rzeczywistość znacznie ją naginając
|
|
#4188 |
|
Raczkowanie
|
A propos pompek - można tak je robić, tylko ta pani na filmiku za szeroko łokcie daje, one powinny iść wzdłuć ciała, wąsko, to wtedy tricek ładnie pracuje
![]() http://www.youtube.com/watch?v=9t9TUI7QThs ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- A u mnie bicek to ładnie się sperauje, za to tric... w opłakanym stanie ale ja muszę jeszcze sporo schudnąć, to wtedy będzie widać mięśnie a tłuszcz zniknie ![]() kozieradka, ponoć gorzka no i to tylko ziółko, ale znajoma po 2 tygodniach stwierdziła że ma twardsze cyce
|
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mnie zastanawia czy robię dobrze, ale jakbym miała ramiona za blisko siebie to też bym straciła równowagę. Wcześniej robiłam ze stopami obok siebie, ale teraz je rozstawiam na szerokość bioder, bo wiem, że równowagę utrzymam
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm a gdzie masz mieć praktyki? |
|
|
|
|
#4191 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Własnie mam obie lektury jego tłumaczenia. Bardzo się różnią treścią od pierwowzoru?
|
|
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co znaczy - twardsze? Jędrniejsze? A to nie ma jakichś tam fitohormonów czy coś?![]() Ja ogólnie chudnąć nie chcę, tzn wydaje mi się, że nie mam nic do zrzucenia, tłuszczu czy coś, ale może się mylę? ![]() Musze przyznać, że możliwe, że przez ćwiczenia (tzn na pewno) apetyt mi masakrycznie sie zwiększył i chodze ciągle nienajedzona. Macie jakieś pomysły na szybkie danie, sycące jakie można zabrać do pracy, ewentualnie podgrzać? Tylko baaardzo proste, bo ja to nie umiem gotować:P Może sałatka z makaronem i z... czymś?
|
|
#4193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4194 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Malinko, a ja trzymam kciuki,żeby ta praca się znalazła
![]() ![]() Zaczynam 15.03 Dziś chcialam go kupić, ale zauważyłam,że zmienili opakowanie. Patrzę na skład a tu.... totalna zmiana I to na znacznie gorsze!Cytat:
![]() A Kocurzyco, powiedz czy takie szprotki w sosie pomidorowym można? ![]() Cytat:
A co do butów - patrzyłas w CCC? Cytat:
Cytat:
Fajna długość, zazdroszczę. A stosujesz odżywki po każdym myciu? ![]() Myślałaś o wcierkach lub piciu pokrzywy? To dobra opcja na przyśpieszenie porostu włosów ![]() |
||||
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam jak byłam ze znajomymi w barze chińskim, zamówili sushi, po chwili pytamy się " i jak dobre?", "Dobre, tylko czasem chce sie rzygać
przykro mi ![]() buhaha no właśnie albo jak robię Tamille Webb pośladki, po 5 minutach wysiadam a ona gada "jeśli to dla was za łatwe...." ta za łatwe, ledwo co daję rade a ta mi takie rzeczy gada i sie nie męczy ![]() Cytat:
![]()
|
|
#4196 |
|
Raczkowanie
|
U mnie standardowo jest makaron i kurczak
nie wiem w jaki sposób działa, no pije się zioła i działa ale ponoć można też zastosować do kosmetyków jakiś wyciąg z tego - np. do balsamu i się smarować.Ula byłam i w CCC, Deichmanie, w HD, nic nie ma jakieś dziwne te buty.15min temu chciało mi się spać, a teraz niet. ale i tak zaraz się poloże, chcę si wyspać w końcu
Edytowane przez Feaa Czas edycji: 2012-03-06 o 21:43 |
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale lekko, żeby nie byłoFea, to ciekawe, ciekawe z tymi ziółkami ![]()
|
|
#4198 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie,że ten piesek nadal jest na u nas na terenie?
Cały dzień. Ciekawe, czy rano też będzie. Słodziak z niego, łapie mnie za włosy i ciągnie za kurtkę, bawić się chce. |
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Ula a jak kotek po przeprowadzce?
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Bo to co jest do tej pory to nic zachwycającego. Kończą się mi pomysły jakie sklepy mogę odwiedzić

Jakby nie patrzęć to jednak jeden z moich ulubieńców
A z chęcią pobuszowałabym po all, ebayu, po galerii. Chciałabym wreszcie ubierać się ładnie, jakoś odnaleźć i wyrazić swój styl a tu gucio, na lumpki mnie nawet nie stać (bo u mnie drogie
).

Dziś wyjątkowo wyciągnęłam zaskórniaki i ruszyłam na lumpki , i kasa uciekła tak szybko... Chciałabym już skończyć studia, znaleźć dobrą pracę...
[/QUOTE]

Zrobię jedną serię tej Tamilee i ok, potem w drugim już wysiadam przy tych wykrokach. Mam z nimi gigantyczny problem, bo tracę równowagę

- 82
15.04.2013
)

, a myślałam że wcześniejsz zaczynasz