|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze ze chociaz czasami wpadasz Jak przejrzysz kilka pierwszych stron tego watku to znajdziesz kilka fotek z Dominikany ![]() Buziaki i powodzonka w pracy
|
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Ci tak że ja do końca czerwca mam sesję więc planuję ją zdać i powoli przenosić moje rzeczy do TŻ żeby po ślubie już się cieszyć małżeństwem ale tako na dobrą sprawę to planuje już przenieść się tak w sensie już spać itp to od poniedziałku po ślubie bo przed ślubem to wiecie spowiedź i trza być grzecznym co by rano w sobotę nie latać po kościołach do spowiedzi
|
|
#1683 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
leczenie tak, obowiązkowo, ja mam zdrowe na szczęście. nawet byłam w lutym na kontrolę i jest ok.. ufff Cytat:
|
|
#1684 | |||
|
Zakorzenienie
|
bardzo łagodne określenie tej pani
![]() Cytat:
dawno Cię nie widziałam na wątku, ale ja też mam zaległości wątkowe ze względu na pracę kochana, dużo już załatwiłaś w związku ze slubem, także gratulacje no i super, że w pracy pozytywnie odpoczywaj Cytat:
Cytat:
kochana, ja ze względu na swoją chorobę, chodzę do gina co 2 miesiące i tez ciezko mi bylo sie przełamać stres, strach, wstyd no ale wiem, że robię to dla mojego dobra.Nie o tym jednak chciałam mówić. Z racji tego, że cierpię na poważną chorobę, bywam często u ginów i w szpitalu na operacjach. Spotkalam tam i poznalam sporo dziewczyn w wieku od 20 do 30 lat, ktore mają za sobą raka jajnika, szyjki macicy czy piersi ostatnio gadalam z jedną 28-latką, która byla po usunęciu obu piersi. Czasami wierzyć się nie chce, jak mlode osoby rak atakuje. Lepiej iść, przekonac sie, ze wszystko jest ok, a w razie "w" szybko i skutecznie działac Gdybym ja ni zadzialala ze swoja chorobą, dzis mialabym usunięte oba jajniki Na szczęscie w pore wykryto co mi dolega i zastosowano leczenie.
|
|||
|
|
|
#1685 |
|
Zadomowienie
|
mnie bolało i dlatego nie jestem w stanie poza tym u mnie to jest na głębszym tle...lecz o tym nie chce mówić....wiem, że to poważna sprawa ale moja psyche też jest poważną sprawą...jak już wiem, że zbyt długo nie byłam to się zmuszam na serio zmuszam i idę ale nie jestem w tym tak systematyczna jak Wy moje dziewczęta i szczerze podziwiam...
|
|
|
|
#1686 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Rozeznanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32764493]kiedyś jak pytałam coś koło 600zł, ale wcześniej trzeba mieć wszystkie zęby zrobione więc dla mnie to będzie mega motywacja
![]() [/QUOTE] za to mam mojej pasty wybielającej na jakieś 3,5 roku.
|
|
#1688 |
|
Zadomowienie
|
Kilianna przez Ciebie teraz będę o tym myśleć i na tyle nie da mi to spokoju, że będę musiała się zmusić...oj a miało być tak miło ślubnie, niedobra jesteś dla mnie... buuuuu ale ja nie chce....
Dobra już dobra zrozumiałam, postaram się naprawić swoje nastawienie do tego specjalisty gin... |
|
|
|
#1689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo mamuśka może "wypuścić" syneczka, żeby z Wami zatańczył
|
|
|
#1690 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Całe szczęście Kasia_kuku nie daje mi zginąć i jak się coś ważnego dzieje na wątku, to podsyła mi odpowiedniego linka i podesłała mi Wasz ABSOLUTNIE FANTASTYCZNIE BOSKO CUDNY ŚLUB!!!!!!!![]() :s lina: Ogólnie jestem tak zachwycona, że płakać mi się chce, jak na to patrzę, więc nie mogę za często oglądać Waszych fotek, bo bym była non stop zasmarkana ![]() Gratuluję Kochana tych cudowności i tego, że już jesteś żonką Nooo właśnie nie rozumiem zupełnie o co kaman z tymi pochwałami Chyba to dlatego, że jestem tam najmłodsza i traktują mnie wszyscy bardziej jak miłą dziewczynkę niż jak pracownika Ale dla mnie to idealnie ![]() Dobra, naprawdę już idę spać, bo ledwo widzę na oczy, a jeszcze łeb muszę umyć. Dobranoc
|
|
#1692 |
|
Rozeznanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32765289]ale pasty nie dają takiego efektu jak zabieg
[/QUOTE]To zależy jakie pasty te za 10zł na pewno nie.
|
|
#1693 |
|
Zadomowienie
|
Idę do łóżka z ciężkimi myślami, co do dziecka bratowej coś się wymyśli i na nie, choć wylewać barszczu na niego nie będziemy, trzeba wymyślić coś znacznie ciekawszego...
|
|
|
|
#1694 |
|
Konto usunięte
|
ja używałam różnych i nie dało to żadnego efektu
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- my bierzemy animatorki-przedszkolanki 2 panie za 10godz. chcą 180zł |
|
|
|
#1695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie cieprię ginów i zawsze boję się wizyty, ale chciałam tylko byś zrozumiała, że to jest bardzo, bardzo ważne. Nieługo będziesz żoną i musisz zadbać o siebie dla mężusia, byscie zyli dluuuugo i szczęśliwie Cytat:
tylko kto sie zajmie tym dzieckiem ? pewnie brat TŻ albo bratowa go wypuszczą miedzy nas
|
||
|
|
|
#1696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo jako dziecko spadł z drzewa, połamał szczękę, wybił zęba i poł roku miał szczenkę w ddrutach. Doprowadził zęby do opłakanego stanu, praktycznie każdy do leczenia, na szczęście nie kanałowo. 2 lata jeździliśmy średnio co 3 tygodnie, najpierw leczyć, później założył aparat. Trafiliśmy na rewelacyjną klinikę w Krakowie, na prawdę rewelacja i każdemu teraz to polecam bo uważam ich za cudotwórców, bo zmienili tak podejście TŻta do dentysty, że teraz idziee bez mrugnięcia okiem ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32765289]ale pasty nie dają takiego efektu jak zabieg [/QUOTE]Otóż to, Beyondem masz chwila moment i biel. A pasty jednak wymagajją czasu, a ja jestem niecierpliwus ![]() Oglądacie może Przepis na życie? W zapowiedzi łabaje mnie rozwalily, ale tekst Beatki teraz: Moja droga, ty nie możesz tak płakac, ty się nie urodziłaś wczoraj mnie po prostu zabił
|
|
#1697 |
|
Wtajemniczenie
|
A jakie tak mniej więcej fryzury chodzą Ci po głowie? Z prostych włosów czy raczej jakies fale bo loki bym raczej odradzała jesli masz naprawde okrąglutka twarz? Na pewno przy takim kształcie twarzy nie jest wskazane wypuszczanie po jednej i po drugiej stronie twarzy takich kosmyków włosów bo one zaokrąglaja twarz, tak mówi moja siostra fryzjerka i sie z nia zgadzam bo widziałam PMke z takimi kosmykami na twarzy i wygladało to niekorzystnie. Nie chodzi mi tu o spiecie włosów na bok i połaczeniu całosci z grzywka gdzie jedna strona jest spięta bo to pasuję raczej każdemu. Z tego co zauwazyłam to dziewczyny które tu wstawiały przykładowe fryzury nie zauwazyły ze wiekszosc PMek na tych zdjeciach nie miała okragłej twarzy a owal, to jest zasadnicza roznica. A moze Ty tak naprawdę nie masz okrągłej twarzy a zblizona bardziej do owalu?
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz moze pszyklad fryzury, ktory wg Ciebie by pasował? Bo tak z opisu ciezko mi sobie wyobrazic, a na obrazku zawsze latwiej
|
|
|
|
|
#1699 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się Cytat:
jestem pod wielkim wrażeniem ![]() Cytat:
ma-sa-kra Cytat:
ale szkoda ze tak rzadko zaglądasz do nas Padam ze zmęczenie bo byłam z siostrą na zakupach, ale owocne były bo kupiła sukienkę na mój ślub tak więc świadkową mam już ubraną
|
||||
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Chhyba i ja zrobię sobie 2 foldery z różnymi fryzurami, bo w ogóle nie mogę się na nic zdecydować
|
|
|
|
#1701 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny proszę Was o kciuki bo w czwartek idziemy z tż o mieszkanko pytać
|
|
|
|
#1702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale ci dobrze tez tak chce!!!Kasiu - to ja od dzis tez porosze taka obsluge, bo wiesz ja kobieta pracujaca jestem
|
|
|
|
|
#1703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak znajde cos co według mnie by Ci pasowało to napisze Ci priv. Teraz tak na poczekaniu (bo gadam z Tż przez tel i pisze z wami) jest mi trudno
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2012-03-06 o 22:24 |
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32765896]dziewczyny proszę Was o kciuki bo w czwartek idziemy z tż o mieszkanko pytać
[/QUOTE] ![]() LadyStar 9 czerwca w Proszowicach koncert Future Folk 21.30
|
#1706 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() : oklaski:Cytat:
Czas na mnie, trzymajcie się gaduły!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]()
|
|||||||
|
|
|
#1707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))
|
|
|
|
|
#1708 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak zwykle polska C ehh...... Cytat:
![]() Cytat:
superu mnie jakoś leci... robię zakupy do firmy kupiłam busa wazony świeczniki stojaki do kościoła, drabinę, wiertarkę ( i tysiąc innych rzeczy do montażu) ozdobne kamienie....jutro jadę po sztuczne drzewka organzę świeczniki sztuczne liście i kwiaty wstążki piórka girlandy zamawiam materiały do zawieszania.... także coś się ruszyło dotałam także propozycję pracy u wujka tżcika (będę pracować w dewocjonaliach) aha i info dla dziewczyn które myślą o dekoracji z gipsówki... pytałam o cenę i padłam jedna paczka kosztuje 5ozł!!!! będę monitorować cenę może spadnie bliżej lataprzepraszam że tak po łebkach nadrabiam ale nie mam czasu nawet coś zjeść w ciągu dnia.... masakra
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2012-03-06 o 22:48 |
|||||
|
|
|
#1709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sama nie wiem czy kupować jak się trafi...
|
|
#1710 |
|
Wtajemniczenie
|
Może wytłumaczę Ci czego unikać, łatwiej Ci wtedy bedzie dobrac cos do kształtu twarzy a odrzucić cos co zupełnie nie pasuję.
Nie jestem ekspertem w tych sprawach ale wnioski nasuwają sie same. Tu masz przykład fryzury która nie pasuje do okrągłej twarzy( PMka na tym zdjeciu ma właśnie okrągłą twarz) ---> http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/od...ura1335336.htm Ilośc loków na całej głowie absolutnie nie wysmukla jej twarzy a wrecz dodaje kilogramów (oczywiście wizualnie) Loki spadające przy policzku również zaokrąglają twarz. Upięcia w tym stylu według mnie Ci pasują --> http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/fr...71.htm#1302672 http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/od...ura1330995.htm Co do pierwszego zdjecia to taki kok Ci pasuje ale jesli nie jest zbyt na boku zeby nie wystawał za bardzo zza twarzy tworząc dodatkowe "coś" wielkie z boku twarzy. Tu nie masz loków a sploty, fale podobnie jak na zdjęciu 2. Frzyzura typowo na bok Ci pasuje ale uwzględniajc bardziej fale, sploty, taki nieład niż loki. Pamiętaj ze długimi kolczykami też mozesz sobie wydłużyć twarz, a naszyjnikiem szyję ![]() Chce mi sie już spać dlatego jak uda mi sie później cos znaleźć to dam Ci znać
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2012-03-06 o 23:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

Obroniłyśmy się na tę samą ocenę i ja wiem doskonale, jakie to wspaniałe uczucie, więc cieszę się razem z Tobą 
Ale fakt, że i jedno i drugie będzie fajnie wyglądać

dawno Cię nie widziałam na wątku, ale ja też mam zaległości wątkowe ze względu na pracę
kochana, dużo już załatwiłaś w związku ze slubem, także gratulacje
za to mam mojej pasty wybielającej na jakieś 3,5 roku.

18.08.2010 - zaręczyny
sama nie wiem czy kupować jak się trafi...