|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
dziewczyny, nigdy nie kupujcie na gruponie żadnych zabiegów pielegnacyjnych, depilacji ani wybielania !!!!!! jak jest taka oferta to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ludzie z tych firm normalnie traca na was, wiec sobie oszczedzaja na tych zabiegach kosztem klientek ![]() maseczki, wosk itp sa 2 gatunku, czesto nieświeże itp. Moja kolezanka na gruponie wziela sobie depilacje... masakra!!!! przez miesiac leczyła nogi, tak jej zrobiła depilacje woskiem, skóra jej złaziła, przebarwienia sie zrobiły itp. NIGDY tego nie róbcie! juz nie wspomne o zębach
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Miałam wam wczoraj napisać jak w Myślenicach ale jakoś tak mi zeszło. Dzisiaj się dowiedziałam bardzo strasznych rzeczy. Moja przyjaciółka mam gózki na macicy. Kobieta, która bada się co rok. Na usg nic nie wyszło, cytologia wyszła jej 5. Pani doktor stwierdziła, że to pomyłka. Ale zrobili dokładniejsze badania i okazało się, że ma kilka małych. Najprawdopodobniej będą jej musieli wyciąć "wszystko" i zostaje liczyć, że zrobią to dobrze i obejdzie się bez chemii. Ja jak to usłyszałam to się rozsypałam, nie wiem do końca w jakim ona jest stanie bo miałyśmy kontakt telefoniczny ale wybieram się do niej w czwartek, tylko co ja mam jej powiedzie... ![]() A co do sukienki to powiem wam, że zapowiada się bardzo obiecująco. Pani na prawdę zna się na robocie. Na razie przymierzałam tylko "szkielet", żeby dopasować gorset i długość. Ona wszystko robiła jak w oryginale. Zaproponowała mi kilka zmian takich bardziej technicznych jak przeszycia, czy więcej fiszbin, żeby lepiej się układało, ale nic sama nie zrobiła tylko pytała o moje zdanie. Na razie jestem zadowolona. Moja koleżanka stwierdziła, że jak narazie jest taka jak chciałam. Na następną przymiarkę wezmę aparat to może wam coś pokażę. Teraz biorę się za nadrabianie.
|
#1713 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Jejku.. dopeiro nadrobilam
![]() Cytat:
ale młodziutka jesteś nie wiedzialam![]() kindzia jest w ciąży!! nie doczytalas? joke![]() Cytat:
Cytat:
mam tak samo i tez nie mam wogole koncepcji na fryzure jecnak chce coś z prostych włosow i nie spiete. Czyli z tego opisu wychodzi NIC loków nie chce bo mam wrazenie, ze poszerzają mi twarz..:/Cytat:
za piorkami nie przepadam, wiec jak juz ro ten 2 mi sie podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzeba jej konieczniencoś wylać na ta suknie na weselu![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32764785]ja mam jednego w masakrycznym stanie, nie wiem jak oni mi go zaleczą ![]() dobrze że to znajomy tż to zrobi mi ze nieczuleniem i zapłacę tylko za materiał a nie za robociznę ja bym do dentysty nie poszla jakbym nie miala znieczulania. Jakoś nigdy nie balam sie dentysty i chodzę regularnie, dzieki czemu nie mam problemow![]() a Moj TZ to miał 3 światy z zębami. Nie chodzil do dentysty, wkoncu go na mowilam, zapisal sie do najlepszego stomatologa i od tego czasu lęk minął teraz chodzi czesciej ode mnie, wyleczyl wszystko i do lipca nosi aparat, zeby na ślub juz mieć wszystko pieknie takze nie ma sie czego bać, iść, poprosić o mocne znieczulenie i jest bajka![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32764988] A tak swoją drogą was też boli jak pobierają wam wymaz z pochwy? Czy tylko ja jestem taka nadwrażliwa? Ostatnio mój gin, się zapytał czy tżtowi też tak uciekam bo co on zaczął "pracę" to ja tyłek w górę [/QUOTE] mnie nie boli wlasnie.. musze sie zapisac na kwiecien do gin.. ja siem wstydzem ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32765896]dziewczyny proszę Was o kciuki bo w czwartek idziemy z tż o mieszkanko pytać[/QUOTE]
|
||||||
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać jutro do 19 na uczelni
dobranoc
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialam to samo napisac.. prze NIGDY nie skorzystalabym z takiego groupona! |
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez uciekam spac
![]() kolorowych snow
|
#1717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1719 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
przyszedl protokol spisac no i spisal, najpierw pare formalnosci, potem zadal kilka pytan i juz Teraz musimy zalatwic nasze akty chrztu i date i miejsce bierzmowania Ja nie wiem tu to jakos wszystko inaczej jest Najlepsza gimnastyka byla przy tlumaczeniu niektorych rzeczy na niemiecki Masakra A na koniec jak juz wychodzil moja cora mu mowi - szykownie wygladasz ![]() Chociaz trzeba przyznac, ze szkoda go na ksiedza Cytat:
tylko najgorsze jest to, ze to dziecko w tym wszystkim jest Bogu Ducha winne
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to po mamusi chyba hehe a ksiądz byl polakiem?
|
|
|
|
|
#1721 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dasz rade ![]() Ale prawda jest ze na prawde wiele rzeczy zostawia sie na te ostatnie tygodnie przed weselem, ale co zrobic. :noniwiem: Trzymam kciuki za przymiarkę i za wybor piosenki ![]() My z tym tez mamy ogromny problem ! ![]() Co to tej laski... Moglas powiedziec chlopakowi... - NO PACZ... ale LIPA Cytat:
Cytat:
tylko dowiedzcie sie wszytskiego dokladnie jak to bedzie z tym "splacaniem" wygladac ![]() !!!!Cytat:
|
|
#1722 |
|
Wtajemniczenie
|
rodowity Niemiec
to rzeczywiscie po mamusi heh
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlaśnie bimbałku zapomnialam napisac, ze swietnie Ci wyszly te krzeselka! gratuluje wytrwalosci![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- a to faktycznie mieliście troche utrudnione zadanie My znależliśmy polskiego księdza, ktory wszystkim zawsze idzie na rękę mielismy z nim poradnie, 3 spotkania przy kawce w domu a Wy bierzecie kościelny w Niemczech? |
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ja pitole... Ty to serio jestes chyba z natury spokojna?? Ja bym nie wytrzymala nerwowa.. ta laska ewidentnie sobie wymysla wszystko byle byc w centrum zainteresowania.. Boze jakbym jej nie darowala!!! Pierwsze to bym sie jej sie zapytala czy wczula sie juz w role drugoplanowej Panny Mlodej bo widocznie nie wspomina swojego wesela za idealnego. Co za KROWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Normalnie nie moge A Twoj TZ serio moglby jej cos powiedziec nie daj sie takiemu czemus...
|
|
#1725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szykownie ![]() Idę do spania, jutro szwagierka ma operację, więc muszę młodych odprowadzić do przedszkola, później jechać do niej do szpitala, później odebrać młodych z przedszkola, a wieczorem jedziemy do porani Znajoma mojej mamy ją prowadzi i pytała czy jest problem żebyśmy przyszli jeszcze w inny dzień czy chcemy żeby nam podbiła wszystko na raz. Jak będzie konkretna babka to pójdziemy i dwa razy, ale jak nie to powiemy że paląca sprawa ![]() Dobranoc
|
|
#1726 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Piszę tu po raz pierwszy, ale od dłuższego czasu podglądam Wasze rozmowy Tak jak Wy ślubuję w tym roku, a dokładniej 23 czerwca Życzę Wam owocnych przygotowań do tej wielkiej chwili
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak znajdziesz chwilke mozesz Nam o Was opowiedziec I oczywiscie czekamy na informacje na temat wesela co macie zalatwione, czy masz sukienke? Takze milo ze sie odzywasz
|
|
#1728 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=nena1984;32760662]dziewczyny pamiętacie, jak początkowo miałam mieć pudrową suknię ślubną?? Dziś na SMP jest sesja pmki w mojej sukni właśnie w takim kolorze, przyznam że nie wygląda to głupio http://www.stylemepretty.com/ Ale by rodzinka szoku doznała, jakbym wyszła w takiej różowej bezie
[COLOR="Silver"]jaka piekna suknia, Nena gdzie mozna takie dostac w Polsce?? napatrzec sie nie moge, super look!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj i napisz nam rozprawke o was chcemy wiedziec wszystko![]() [QUOTE=[B]agnes[/B] j;32768102] Cytat:
i zaje.biaszczą ciotke!!
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-03-07 o 00:45 |
||
|
|
|
#1730 |
|
Przyczajenie
|
Ja i mój M. mamy dziś, tzn. wczoraj oficjalną rocznicę
zaręczyny były 6 czerwca w tamtym roku. To wygląda na ślub ekspresowy, w rzeczywistości jest jednak inaczej. Znamy się od bardzo dawna jest moją pierwszą miłością, pierwszy raz zakochałam się w nim gdy miałam 16 lat, jednak z uwagi na sporą różnicę wieku, byłam dla niego wtedy smarkulą choć przeżyliśmy wtedy kilka uroczych chwil, np mój pierwszy pocałunekMam nadzieję, że nie zrobiło się mdło ![]() A rok temu, tak to mówi M. "poznaliśmy się znowu". Nawiasem mówiąc, zawsze mamie powtarzałam, że to on będzie moim mężem, chociaż za bardzo w to nie wierzyłam. Tyle z historii. ![]() Co do ślubu... ![]() Sala jest, to jasne, trafił się nam fartem czerwiec w tym roku, chociaż planowaliśmy początkowo jesień. Jadąc do domu weselnego, mówiłam, że bardzo podoba mi się data 23 czerwca i bach... Pani mówi że ktoś niedawno zrezygnował ![]() Suknia jest już zamówiona i szyje się gdzieś tam daleko... Dodaje zdjęcia. Zespół to nasi znajomi, fotograf również nieobcy, wszyscy z naszych okolic więc mam nadzieję że będą się starać ![]() Z zaproszeniami były kłopoty z powodu nie kompetencji pewnej pani... ale akurat dziś udało mi się tą sprawę załatwić ![]() Z ważnych rzeczy zostały nauki przedślubne, obrączki i garnitur M. Mam już pomysł na bukiet, który chce zrobić sama i na dekorację sali i inne drobiazgi.
|
#1731 |
|
Raczkowanie
|
nena1984 jesli masz zdjecia innych kreacji w podobnym stylu, prosze zamiesc zdjecia, badz podziel sie linkiem
cosss pieknego, nie moge teraz zasnać
|
|
|
|
#1732 |
|
Przyczajenie
|
a oto mój wymarzony bukiet
ale chcę odcienie czerwonego
23.06.2012 Edytowane przez prezesik Czas edycji: 2012-03-07 o 01:23 |
|
|
|
#1733 |
|
Zadomowienie
|
dzień doberek jak tam samopoczucia, ja tak jak powiedziałam nie wyspałam się i znalazłabym tu kilka winnych :P
Witam nowe PM, ja dzisiaj miałam straszny sen i to chyba przez Madzię, bo pokazała piękne krzesełka a moje takie nie są i to mnie martwi i dzisiaj śniły mi się takie krzesełka, że mnie goniły, później zamknęły mnie w krzesełkowym więzieniu, że robiły straszne miny...To było dziwne i nie wiedzieć czemu ja się bałam gdy się obudziłam poczułam straszne zmęczenie.... życzę miłego dnia w pracy, w domu i w ogóle... |
|
|
|
#1734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1735 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry w srode
![]() Ciekawy artykul znalazlam, poczytajcie sobie do kawki ![]() http://fakty.interia.pl/religia/news...1768822#iphone |
|
|
|
#1736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje pierwsze zaproszenia poszły do kosza, bo były brzydko wycięte i krzywo złożone, ale potem szło już lepiej![]() Witam nową PKkę Masz bardzo ładną suknię i ładny bukiet Będziesz śliczną Panną Młodą![]() A tak w ogóle witam się porannie Mam dobry humor póki co i mam nadzieję, że dyrektor mi go nie popsuje... Do zobaczenia wieczorkiem
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1738 |
|
Rozeznanie
|
Witam nową Pmke
Kabriela - ja was podziwiam za wytrwalośc z takim winietkami i goscie napewno to docenią.
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
miałam dziś dwa sny i śniła mi się nena i jej TŻ - tańczyliście pierwszy taniec do Black or White Michaela Jacksona zaraz potem miałam koszmar ślubny ![]() śniło mi się, że normalnie byliśmy wyszykowani itd. ceremonia w kościele ale na sali urwał mi się film i przebudziłam się nad ranem potargana wyszłam na salę a tam całe towarzystwo świetnie się bawiło a nic nie pamiętałam co się ze mną działo, TŻ gdzieś latał ja taka wymiętolona stałam i nie wiedziałam co się dzieje koszmar, podeszła do mnie matka i powiedziała że moja bratowa (tej co nie cierpię ) zrobiła mi jakiś zastrzyk i urwał mi się film i tak o to spędziłam swoje wesele
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2012-03-07 o 08:08 |
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha no i jeszcze raz dziękuję dziewczyny za pochwały moich krzesełek, tż też jest zachwycony
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

sama nie wiem czy kupować jak się trafi...

Ślub 27. X. 2012
nie wiedzialam
joke
. Czy zastąpić go innym, delikatniejszym kwiatem? Czy może zrezygnować zupełnie z kwiatka, a w to miejsce wszyć pas z delikatnymi kryształami? Coś podobnego do tego, który swego czasu Nena planowała dobrać do swojej sukni, a'la Chelsea Clinton tylko raczej węższy. Co o tym myślicie?
loków nie chce bo mam wrazenie, ze poszerzają mi twarz..:/
drogo.

gratuluje wytrwalosci