|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Śliczne butki...a ta cena -
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zobaczymy co oni na to. Fotka :
|
|
#1444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mi się podobają ! ![]() korek na Zakopiance mnie zmiażdżył... Właśnie kompletuję moje portfolio, jutro pojadę do Krk z nim, bo wyszła oferta pracy, zobaczymy jakie warunki zaproponują. Także można prosić o ?
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej!
Tak Was czytam i nie wiem w co ręce włożyć. Roboty przed weselem mnóstwo. Parę rzeczy nam doszło, parę się posypało, goście potwierdzają, ale i odmawiają... Dzisiaj dopiero jadę na przymiarkę. Może mamę zabiorę, bo chciałabym by widziała co i jak, bo siostrze się córa rozchorowała i się z domu nie ruszy... Teraz już wiem, dlaczego nasze tegoroczne mężatki przed ślubem nie miały czasu na wizaż i w ogóle nie umiemy się zdecydować na 1 taniec, mamy parę a może i parę naście propozycji, ale jak dochodzi co do czego to TŻ mówi nie... a przy jego propozycji można sobie nogi połamać- taki szybki kawałek...
|
#1446 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogole mala byla prezentem na 30 urodziny Tz Przyszla na swiat dwa dni po nim
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dużo osób Wam odmówiło - podawali jakieś racjonalne argumenty?
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Tak długo zwlekałam, żeby dołączyć do tego wątku i przeglądam kolejne części w końcu pomyślałam, że jest ich ze 30
Czy mogę więc dołączyć? |
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiedz nam wszystko o Was, pochwal się wszystkim co macie zamówione i najważniejsze czy masz już suknię
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
węgiel
kupiłam se majtki pod kiecę ![]() ale dzisiaj przepiękna pogoda
|
#1451 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do pierwszego tańca, to może skoro czasu coraz mnie, wybierzcie coś klasycznego (walca) albo taki taniec, do jakiego dobrze Wam się na kursie tańczyło i nie jest dla Was zbyt trudny. Chyba lepiej najpierw zdecydować jaki taniec chcecie w ogóle tańczyć, a potem dobrać piosenkę, tak mi się wydaje Pochwal się jak już coś zdecydujecie (oczywiście jak znajdziesz chwilkę w tym przedślubnym szaleństwie). Buziaki Cytat:
|
|
#1452 | |
|
Wtajemniczenie
|
zobaczcie - moje miasto jest
ale biedaszybów nie narysowali ![]() Cytat:
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
U nas będzie po północy. Po obiedzie mamy deser więc odpada. Za to nie robimy zabaw oczepinowych do których moja rodzina jest przyzwyczajona więc chce podać tort jako taką "atrakcję".
My zaproszenia zaczęliśmy rozdawać niedzielę czyli ponad 4 miesiące przed. A kiedy skończymy to się okaże Wierszyków żadnych nie mamy więc nie wiem jakie są reakcje. Co do butów to mój tż wczoraj znalazł takie cudo:http://app.funindesign.pl/buty/konfigurator.php |
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Co do dzieci to my chcemy sztuk jeden. Ale to za kilka lat bo chociaż mamy lat 27 i 31 nie jesteśmy jeszcze gotowi i sytuacja nie pozwala.
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak: na 126 gości na razie odmówiło 10 gości. Potwierdziło przybycie 79 osób (nawet moja chora chrzestna, która teraz ma chemię potwierdziła przybycie, ale tu wiemy, że niestety spodziewać musimy się wszystkiego). Powody odmowy racjonalne raczej i nie mamy pretensji do nikogo. Jest nam tylko smutno, że niektórych osób nie będzie Boimy się, że jeszcze trochę osób nam może odpaść... A na siłę dopraszać nikogo nie chcę, bo wiadomo jak to jest.
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2012-03-06 o 12:39 |
|
|
|
|
#1457 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
czołgiem, nadrobilam i jestem zawiedziona tak mala iloscia postowdo przeczytania
Cytat:
po obiedzie Cytat:
![]() Cytat:
co do branzolete, dobrze zrobiona branzoletka, np ze storczyka dlugo przetrwa Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
heheh no fakt u mnie neiźle piździ
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-03-06 o 12:51 |
||||||||
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Ale znaleźć fajna piosenkę w dobrym tempie i z dobrym tekstem jest ciężko. Ja tam mogłabym zatańczyć wszystko. Uwielbiam foxtrota, tango, walca angielskiego, ale chciałabym by TŻ się swobodnie czuł. I to jest dla mnie priorytetem.
|
|
#1459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie, to czarne coś to Polska C
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydaje mi się że on by już baaardzo chciał mieć dziecko kilka razy coś napomknął, myślę że natchnęło go to że jego młodsza siostra kilka dni temu urodziła już drugie dziecko chyba samo bycie wujkiem już mu nie wystarcza
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam najlepiej wychodzi walc angielski, tanczymy go juz intuicyjnie i wychodzi nam calkiem niezle, ale ja jestem zakochana w paso i w tangu, pewnie nie zatanczymy tych tancow na pierwszy, ale koniecznie chce zatanczyc je na weselu, choc paso chyba nie pojawia sie na weselach czesto to na moje zyczenie orkiestra musi zagrac A jeszcze wczoraj w tangu mielismy kolejna super figure - obrot partnerki z podnoszeniem, jakkolwiek to sie profesjonalnie nazywa, wyglada to WOW
|
|
#1463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję na to że jednak upolujecie jakąś fajną piosenkę Ale za każdym razem jak się spotykam z Tż to musimy ja tańczyć żeby się trochę wprawić w rytm ![]() Jak patrze na ilość dni to się przerażam Zostało mi dokładnie 39 dni i gonię Cie gosza Jakoś to do mnie nie dociera że wychodzę za mąż i dopadają mnie czasem takie głupie myśli o których tu jakiś czas temu pisała melody
|
|
|
#1464 |
|
Wtajemniczenie
|
Brydziu, my mamy 24 i 30 lat (rocznikowo 25 i 31), ale jeszcze nam nie śpieszno do dzieci, chociaż teoretycznie mamy bardzo dobrą sytuację ku temu, ale to jeszcze nie czas na rodzicielstwo.
Gosza, co do jive'a na pierwszy taniec, to mogę zaproponować Ci piosenkę We belong together Randy'ego Newmana: http://www.youtube.com/watch?v=Bw7ZjO-Nf5Q Można ją też ładnie skrócić. My wzięliśmy ją jako podkład do naszego videozaproszenia /save the date, może pamiętasz? A odkryłam ją za pomocą TzG, bo tam do tego utworu jive'a tańczyli Darek Kordek i Blanka Winiarska. Najpierw myślałam, żeby wziąć ją jako pierwszy taniec na poprawiny, ale potem ustaliliśmy, że będziemy tańczyć na drugi dzień salsę, a tę piosenkę wykorzystaliśmy właśnie jako podkład do naszego filmiku STD. Chociaż szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie trochę jive'a w sukni ślubnej Warto przećwiczyć sobie chociaż raz taki szybki taniec w butach weselnych i w halce, jeśli będziesz ją miała.
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tort u nas po obiedzie
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za przyjęcie
widzę, że tempo pisania macie strusia pędziwiatra nie wiem jak nadążeWięc tak: suknia model PACO http://www.mysticbridal.pl/ będzie szyta w salonie Oliwia obrączki APART : http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,1689 bukiet i butonierka ze stroczyków lub słoneczników robiona przeze mnie tort robiony przez moją mamę buty prawdopodobnie w kolorze ecru zaproszenia: http://www.amelia-wedding.pl/arte/de...ge/15?sef=hcfp wzór 5 lub 11 nauki: jeszcze nie zrobione ale prawdopodobnie weekendowe fryzura: lekki upięcie (tzw.nieład artystyczny) poduszeczka na obrączki: szyta przez mamę sukienka dla córci: również szyta przez mamę garnitur dla Tż-ta: szary ale jeszcze nie wybrany spinki do koszuli: allegro Jak na razie tyle, będę pisać w trakcie ![]() Jeszcze sobie przypomniałam: fotograf:http://www.bymalibu.pl/ zespół: RAJ dom weselny: u Wrońskiego makijaż: tu jeszcze mam problem pierwszy taniec: http://www.youtube.com/watch?v=wIS9xEipo-U Edytowane przez klaudusk_a Czas edycji: 2012-03-06 o 13:07 |
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
No świetne zestawienie
A tempo rzeczywiście zawrotne ![]() Lecę do pracy, by móc wieczorem was ponadrabiać ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Puszczę TŻtowi, zobaczymy co powie. Oczywście moja piewsza myśl o jivie na pierwszy taniec była taka sama- jak ja to zatańczę w sukni ślubnej...ale przeciez podczas wesela będzie duzo kawałków w takim rytmie i jakoś będę musiała sobie poradzić. A jak nic nie wybierzemy to zatańczy dosco foxa i będzie ![]() Cytat:
Masz też tyle pierdółek do ogarnięcia??? Niby bzdury, a jednak ważne i ile czasu trzeba na nie przeznaczyć
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
U nas się juz nie buduje statków...wszystko UMARŁO....
Nie wiem czmu wszyscy z centrum Polski myslą, że Szczecin nad morzem leży... Wiecie ile osob sie w lato pyta jak dojść do morza?? To nagminne...a do morza jest jakieś z 200 km??? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

jeśli chodzi o targowanie to możesz się spytać czy Ci dorzucą welon ale podejrzewam, że nie będą zbytnio chętni na takie rozwiązania ale spróbować zawsze możesz
Zobaczymy co oni na to.
bardzo mi się podobają !
? 

po prostu fajnie jakby po ślubie się pojawiło...

Pochwal się jak już coś zdecydujecie (oczywiście jak znajdziesz chwilkę w tym przedślubnym szaleństwie). Buziaki 

... chyba się zaczęło...
Zostało mi dokładnie 39 dni i gonię Cie gosza
A tempo rzeczywiście zawrotne