![]() |
#2041 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki Catrice - cz. II
Estelle
![]()
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
Hmm... może rzeczywiście się niepotrzebnie na jedna firmę fiksuję...
Za dotychczasowe porady bardzo dziękuję, zobaczę czy uda mi się w moim pięknym mieście namierzyć i zobaczyć "na żywo" kolory ![]() PoKaPoKa, tenebra, dziękuję pięknie za namiar, ale sypki cień to dla mnie na razie wyższy stopień wtajemniczenia ![]() Make_up_Mouse dziękuję, będę szukała ![]() ![]() ![]() Estelle, anibia... szczerze mówiąc nie wiedziałam, że tak można ![]() Edytowane przez vea7 Czas edycji: 2012-03-06 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I faktycznie, nie fiksuj się na jednej-dwu markach, bo np. Inglot jest specjalistą od wyrazistych, dobrze napigmentowanych cieni i warto go kupić, jeśli chcesz efektu wow! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inglota we Wrocławiu trochę jest, pytanie tylko czy cienie o których piszesz, są normalnie dostępne na stoiskach firmowych , czy tylko w wybranych punktach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zadomowienie
|
Cienie z serii AMC powinnaś dostać na stoiskach firmowych Inglota, bez problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobry pomysł z białą kredką ![]() Dzięki ![]()
![]() |
#2047 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
UWAGA DZIEWCZYNY!! WIELKA PROMOCJA W N.!
wg. najnowszej gazetki lakiery Catrice w cenie 9,99 Dziwnym trafem byłam pewna że to stała cena! wiec po jaka cholere N. wrzuca cos takiego do gazetki?? naprawde gratuluje im pomyslowosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale tam nie ma ściemy, tj nie piszą że to promocja tylko jest to reklama informacyjna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
Si, popieram, by się nie skupiać na jednej marce, na dłuższą metę, to nie jest korzystne i nudzi. Nawet sprawdzone marki czasem wypuszczają buble lub produkty, które po prostu nam nie leża i już, a szkoda się zamykać na jakiś pomysł\trend\image tylko dlatego, że wśród naszych ulubieńców nie ma "tego czegoś", poza tym poszukiwania to jedna z frajd kosmetycznych, często przypadkiem można odkryć coś wyjątkowego
![]() Co do żółtych cieni i podbijania koloru - może warto sięgnąć po żelowe linery Inglot (google)? Mają całą baterię kolorów, między innymi żółty (#84) i bardziej uniwersalny - biały (#76). Tak jak wizażanki powyżej polecam nakładanie kolorowych kredek pod cienie, zupełnie zmieniają oblicze makijażu - nasycenie i głębia są bez porównania większe. A cielista\biała kredka do podbijania jasnych i jaskrawych cieni to muszmieć ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2012-03-06 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tam się skuszę na cienie (o ile jeszcze dziś będą), najwyżej będę żałować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To przez tą zimę przedłużoną. Dobrze, że już się kończy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Polecam też 400 my first copperware party ![]() Polecam Lunch at Tiffanys. ![]() Cytat:
Dzwoniłam dziś do Natury i Pani powiedziała że już mają limitkę na zapleczu, ale żeby przyjść po 22.03 ![]() Czy gdzieś w Lublinie jest dziś wyłożone HW? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Hidden hidden world
![]() Cytat:
![]() oprocz tego narobilyscue mi ochoty na ten brzoskwiniowy lakier-czy ktoras ma ten i ballerine i moglaby zrobic porownanie ![]()
![]() curl it, baby! ![]() Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2012-03-06 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
Bede wdzieczna, dzkiekuje
![]()
![]() |
#2055 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka testowała u mnie puder z pańcią i była zachwycona, kiedy jej dzisiaj ten puder kupiłam stwierdziła, że jednak nie chce bo ją przyciemnia i zostałam z nadprogramowym pudrem
![]() Może któraś z Was chciałaby ten puder? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- [1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;32755034]błyszczyki Kobo Glass Shine (mam nr-y 214, 215) na moich ustach wytrzymują ponad 3 godziny, bez jedzenia, picia i ćmochania papierosów. Blask błyszczyka znika szybciej, ale uczucie nawilżenia i delikatne zabarwienie ust pozostają. Nic trwalszego do tej pory na ustach nie miałam. Poszukaj produktów o nazwach lipstain lub liptint, one mają za zadanie trzymać się dłużej ust, ale jeśli położysz to na szminkę, to wszystko zależy od trwałości szminki ![]() ![]() ![]() O dziękuję, zobaczę jak będe w N ![]()
![]() |
#2058 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam tylko lakier z Balleriny, ale wydaje mi się, że jest bardziej koralowy niż Catrice - ten jest bledszy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zakorzenienie
|
Bylam dzisiaj w naturze w slazaku w kat. Udało mi sie upolowac baze rozswietlajaca... reszta jakos nie zawrocila mi w glowie
![]() ![]() ![]() ![]()
#2062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam przeprosić cień w musie w odcieniu 050 Metall of Honor. Jak testowałam go pierwszy raz, to musiałam coś źle zrobić, że zebrał mi się w załamaniu powieki po 4 godzinach. Dzisiaj nałożyłam go po 07.00 i na niego zaaplikowałam złoto - brązowy cień i makijaż trzymał się bez żadnego uszczerbku do 19.30
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Hehe, ale się zgrałyśmy
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja jak na złość nie zajrzałam dzisiaj do N ![]() ![]() Jutro postaram się pójść.
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak reszta nie wiem. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mistrzu zewnętrznej połowy powieki ![]() ej a wiecie czego nie polecam? połączenia lakieru Mona Lisa is Staring Back z diamentową odżywką Eveline... pomalowałam pazury w niedzielę i w poniedziałek już odpryski były... a nie zmywałam naczyń ani nic... trochę mój błąd bo nie użyłam topa żadnego. podejrzewam że kupiłam otwierany lakier, bo do tego się strasznie ciężko rozprowadza. Moją mamę też wkurzył ![]() trzeba będzie nabyć ten rozcieńczalnik z Inglota...
![]() |
#2067 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I dziękuję Dziewczyny za wyjaśnienia odnośnie Kameleona, może w końcu gdzieś go dorwę ![]() No i z cieni w kremie kupię te ze standardowej kolekcji, HW sobie odpuszczę ![]()
![]() |
#2069 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, linery na razie obchodzę szerokim łukiem, bo z kreską u mnie słabo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spróbuję namierzyć pod którymś z podanych adresów, ale jeśli by mi się nie udało, będę się ładnie uśmiechała o pomoc ![]() A jak z pigmentacją, wszystkie dobre, czy na któryś uważać? Czyli jest jeszcze dla mnie nadzieja ![]() Idę dzisiaj zapolować w N. na ładny lakier - nudziak, a nawet nie tyle nudziak, co bardzo, bardzo naturalny kolorek - praca niestety tego wymaga. Polecicie coś, co mi nie odpryśnie na drugi dzień ? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No ale smuży jak szalona - po raz pierwszy od stu lat musiałam machnąć 3 warstwy, by kolor był równy. Porażka i 2h schnięcia bez opcji "dotknij czegokolwiek". I tak kciuk dotknięty...głowę bym dała, że już suche były ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.