Powiększanie piersi cz.7 - Strona 311 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-06, 23:10   #9301
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Izzi lekarz napewno patrzy też na grubość Twojej skóry. Ja się sugerowałam obwodem pod biuścikiem i tym jakie obwody i szerokości implantów mają dziewczyny, bo ogólnie rzecz biorąc te 12cm to nie jest mało (ja będę mieć prawdopodobnie taki do 12,5cm szrokości, mam 72/73 pod biustem i rozstaw 20cm). Ważnych jest naprawdę wiele czynników jeśli chodzi o obliczanie tego wszystkiego, więc mogę się mylić. Jooasi pisała jak w przybliżeniu obliczyć maksymalną szerokość implantu na podstwie rozstawu sutków. W Twoim wypadku jest to 20,5cm-6cm= 14,5cm. Napisz może na priv do Myi ona się dobrze zna na tym i Ci obliczy jaki możesz mieć implancik
A implancik kształtem samym mi się nie podoba:/ Ten wyższy lepiej się prezentuje i myslę, że byłby lepszy, lepiej by też górną część piersi wypełnił. Takie jest moje zdanie. Izzi tylko pamiętaj ja ekspertką nie jestem, piszę Ci o moich subiektywnych odczuciach i niech mnie która zlinczuje jak pierdziele głupoty

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-06 o 23:16
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 08:08   #9302
201711291009
Konto usunięte

joasiu ponawiam pytanie bo chyba przeoczyłaś zresztą to do wszystkich Was kieruję
joasiu u Ciebie już ponad 3 miesiące minęły od operacji i nadal nosisz sportowe więc tak się zastanawiam po jakim czasie można zacząc nosic normalne koronkowe? Bo tak jakoś dziwnie będzie jak w wakacje tylko w sportowych będę śmigac no a druga rzecz to taka, jeśli już bym musiała wakacje spędzic na sportowo to czy chociaż na wieczory mogę zakładac normalne?
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 08:11   #9303
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Zabulek a no tak jest że nie wszystko jest idealne ale lepsze to niz brak kasy na prywatne wizyty w PL bo na takie najszybciej sie dostaniesz he

i widze że żadna nie ma takiego problemu, a może sie wstydzi
a wosk ktoś stosuje????

eh no nic
Stary 2012-03-07, 08:14   #9304
kicia_nh
Zadomowienie

IsaDorra 07.03 - DZIŚ
POWODZENIA! TRZYMAMY KCIUKI
izzi42 02.04 - 25
sherry.b 18.04 - 41
ania1919 27.04 - 50
MILENKA2012 09.05 - 62
kicia_nh 11.07 - 125
Olivkaa200 12.07 - 126

Dzień dobry
IsaDorra już nas chyba opuściła, ale może pojawi się tu u nas jeszcze, żeby pochwalić się swoimi szczęściami

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-07 o 08:16
Stary 2012-03-07, 08:15   #9305
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
dzięki za tabelkę, doktorek mówił, że nastepny 12,5 cm szerokości i to zaduzo, ale nie chcę autostradyyyyyy
izzi,
jaka autostrada????
Ty masz sporo swojego biustu... widać, że piersi to nie sama skóra, a grubsza tkaneczka Pomyśl, ze u Ciebie dodatkowe 2-3 cm jak nie więcej)to własny gruczoł

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 08:17   #9306
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Dziewczyny dzięki za cieple słowa racja że zdrowie najważniejsze, więc już postanowiłam nie myśleć na razie o piersiątkach nowych tylko skupić się na poprawie stanu zdrowia i mam nadzieje, że to wpłynie na to że szybciutko będe się mogła poddac operacji...
denerwują mnie CI lekarze swoją drogą, internista powiedział ze mogę sie operować hematolog że borń Cię panie Boże, wróciłam do internisty to się okazalo , ze ta baba tez jest hematologiem.... no kurde nie wiem już o co chodzi.. pokłóciła się przy mnie z tą druga hematolog... blee mam dosć i jeszcze cały dzień się głodziłam!!! postanowiłam z rana prowadzić normalne życie i czekac na odpowiedni moment (do tej pory wszystko przekladałam na pooperacji i siedziałam w domu jak w bańce mydlanej żeby nei zachorować -- i jak widac nic to nei dało :P) biorę się za ćwiczenia i pospotykam ze znajomymi bo ich zaniedbałam ... pozdrawiam was!!!!
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 08:19   #9307
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
izzi,
jaka autostrada????
Ty masz sporo swojego biustu... widać, że piersi to nie sama skóra, a grubsza tkaneczka Pomyśl, ze u Ciebie dodatkowe 2-3 cm jak nie więcej)to własny gruczoł
Horo w takim razie ja popełniłam błąd biorąc pod uwagę jej obwodzik pod biustem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-07, 08:19   #9308
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Izzi lekarz napewno patrzy też na grubość Twojej skóry. Ja się sugerowałam obwodem pod biuścikiem i tym jakie obwody i szerokości implantów mają dziewczyny, bo ogólnie rzecz biorąc te 12cm to nie jest mało (ja będę mieć prawdopodobnie taki do 12,5cm szrokości, mam 72/73 pod biustem i rozstaw 20cm). Ważnych jest naprawdę wiele czynników jeśli chodzi o obliczanie tego wszystkiego, więc mogę się mylić. Jooasi pisała jak w przybliżeniu obliczyć maksymalną szerokość implantu na podstwie rozstawu sutków. W Twoim wypadku jest to 20,5cm-6cm= 14,5cm. Napisz może na priv do Myi ona się dobrze zna na tym i Ci obliczy jaki możesz mieć implancik
A implancik kształtem samym mi się nie podoba:/ Ten wyższy lepiej się prezentuje i myslę, że byłby lepszy, lepiej by też górną część piersi wypełnił. Takie jest moje zdanie. Izzi tylko pamiętaj ja ekspertką nie jestem, piszę Ci o moich subiektywnych odczuciach i niech mnie która zlinczuje jak pierdziele głupoty
kicia,
skad Ty wytrzasnęłaś ten wzór??? Nie ma czegoś takiego
Ja bym musiała mieć implant 16-17 cm szeroki ... a ztego jedną pierś na klatce
nie dobiera się szerokości implantów wg rozstawu sutków ale wg szerokości klatki, szerokości piersi i ilości tkanki własnej

Stary 2012-03-07, 08:32   #9309
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
na oko rozstaw sutków minus 6cm da max szerokość implantu i przy okrągłym więcej nie trzeba anatomka wizualnie do klatki się dobiera w zależności na jakiej wysokości są piersi umieszczone a doktory wszystko wymierzają szczegółowo

a Ty poczekaj aż Mya przyjdzie bo to ona tu dobiera nam implanciki i napewno Ci powie dokładnie
Horo ja sugerowałam się tym przelicznikiem U mnie wtedy max wychodzi 14cm. Może faktycznie cosik pokićkałam:/
W takim razie Izzi przepraszam za błąd

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-07 o 08:35
Stary 2012-03-07, 08:40   #9310
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo ja sugerowałam się tym przelicznikiem U mnie wtedy max wychodzi 14cm. Może faktycznie cosik pokićkałam:/
W takim razie Izzi przepraszam za błąd
nie ma za co przepraszać
tylko wiem po sobie, ze to tak nie wychodzi. nie wyobrażam sobie mieć piersi stykających się ze sobą. Moja szerokość implantu to 14 cm, a gdybym z wyliczeń upierała się na 16-17 cm, to żaden Dr by mi tego nie zamontował ... skrzywdziłby mnie wtedy... bardzo

Stary 2012-03-07, 08:41   #9311
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
Zabulek a no tak jest że nie wszystko jest idealne ale lepsze to niz brak kasy na prywatne wizyty w PL bo na takie najszybciej sie dostaniesz he

i widze że żadna nie ma takiego problemu, a może sie wstydzi
a wosk ktoś stosuje????

eh no nic
Jaki problem??? Jaki wosk??? Ja nie nadrabialam ostatnio, wiec nie wiem o co chodzi

Wiesz co ja bym chetnie poszla prywatnie i zaplacila za usuniecie, ale tutaj wszyscy wychodza z zalozenia, ze jezeli cos nie zagraza zyciu, to mozna z tym zyc Tyle, ze ja nie chce i zaczelam sobie zabieg sama, myslalam, ze jak zobacza krew i rozbabrane to cos, to mi usuna A tu dupa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-07, 08:50   #9312
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

IsaDora trzymam mocno kciuki !!
Akurat na dzień kobiet sobie prezent sprawiłaś. Czekamy na efekty

Ise biedna trzymaj się!
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 08:50   #9313
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
[kicia a co myślisz o modelu 410MX wiecedj ma pojemności a szerokość 12cm, tylko wyższy jest 0 1,1cm czyli ma 11,1 a mój ma mieć 10,1 ciekawe jak to może wpłynać na piersi, kurcze zastanowiła mnie ta autostrada, o której napisałaśoj nie chce jej bardzo bardzo
kurcze wziac 12,5 szerokości a jak się zrosną:rolleyes :

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Milenko wymiary to 12cm szeroki, 10,1 wysoki , projekcja 5,7

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

no i pojemność 290g
Izzi i generalnie wszystkie dziewczyny, zobaczcie jakie jaja wychodzą z porównywania implantów po pojemności: Ja i Izzi mamy podobną pojemność implantu ale:
Izzi ma wymiary: szer 12cm/wys 10,1 cm projekcja 5,7cm (290g)
a ja mam szer 12cm/wys 11,1cm projekcja 4,8cm (295g)
niby po pojemności takie same implanty ale zupełnie inne wymiary i projekcja!! a to projekcja wypycha piersi do przodu więc każda z nas będzie miała zupełnie inny efekt końcowy.
Przecież to że akurat w Twoim przypadku lekarz zaproponował taki a nie inny rozmiar implantu wynika z Twojej budowy, wymiarów obecnego kształtu i wielkości piersi itd więc może musisz miec szerokość 12cm bo inaczej Twoja pierś wyląduje pod pachą albo będą za blisko siebie... ale możesz dopytać Doktora czy można w Twoim przypadku zmodyfikować któryś z wymiarów szerokość/wysokość/projekcja na większy i wtedy dowiesz się co Cię tak na prawdę ogranicza w wyborze pojemności
to takie moje rozważania ale jestem laikiem w tych sprawach więc moze bardziej doświadczone dziewczyny coś więcej Ci powiedzą...

Izzi przykład: ja żeby mieć projekcję taką jak Ty tj: 5,7cm to musiałabym wziąść implant MX325g przy zachowaniu szerokości 12cm i wysokości 11,1cm.

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-03-07 o 09:12
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:13   #9314
jooasi
Wtajemniczenie

dziewczyny bo widzę ze zamieszanie zrobiłam. to jest takie najprostsze na oko dobranie, po 1,5cm na tkanke i 3cm na mostek i wtedy piersi wychodzą bardzo ściśle jak u mnie np. ale trzeba uwzględnić też inne parametry np szerokość klatki czy grubość tłuszczyki i gruczołu. u Izzi wogóle to sie nie sprawdzi bo tam jest bardzo dużo piersi.
Stary 2012-03-07, 09:19   #9315
siwa124
Raczkowanie

hej,
A ja z innej beczki...
Potrzebuje pilnej Waszej pomocy. Otóż powstaje u mnie w firmie sklep internetowy /branza motoryzacja - osobówki i motocykle/
Mam konkurs - muszę dzisiaj wymyślic fajna nazwe.
Czekam na Wasze propozycje
Stary 2012-03-07, 09:26   #9316
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
dziewczyny bo widzę ze zamieszanie zrobiłam. to jest takie najprostsze na oko dobranie, po 1,5cm na tkanke i 3cm na mostek i wtedy piersi wychodzą bardzo ściśle jak u mnie np. ale trzeba uwzględnić też inne parametry np szerokość klatki czy grubość tłuszczyki i gruczołu. u Izzi wogóle to sie nie sprawdzi bo tam jest bardzo dużo piersi.
Jooasi to ja zrobiłam zamieszanie Ale w sumie wszystko ma swoje plusy, bo wiadomo, że nie można się trzymać sztywno danych przeliczników, ponieważ każda z nas jest inna i trzeba każdy przypadek z osobna potraktować biorąc pod uwagę wiele innych czynników, które wpływają na wymiary implantu. A mój błąd był taki, że nie zaglądnęłam do wyjściówki Izzi a teraz widzę, że piersiątka swojego ma trochę

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-07 o 09:27
Stary 2012-03-07, 11:56   #9317
mune
Raczkowanie

Cześć dziewczynki

najpierw odpowiedzi w kwestii leków....znieczulenie po op. działa tak, że śmigałam po schodach i wszystko ssuper...przez ok. 2 godziny. Potem zaczęło nawalać, więc ketonal i pyralgina. Ketonal teraz biorę jeden, a tak to apap extra i wsio...może dlatego mnie boli, ale po ketonalu mnie mdli.

Zdobyłam się na odwagę i wrzuciłam 2 foty . wygląda to okropnie, umaziana jestem, a nie mogę się umyć . Cyce jakieś bezkształtne, z boku wybrzuszone.....i jakieś wielkieeeee, to uczucie to pewnie dlatego, że ja zupełnie nic nie miałam, a teraz wyglądam jak napompowana lala z sexshopu, u góry napchane i sutki patrzą w dół...Brzuchol mi wywaliło do tego wszystkiego :p Rolkę bandażu sobie już mogę wyciągać na kilka godzin....ufff to jest ulga...

Toniu, ponoć foty są o Ciebiem to lecę zobaczyć.

Ise kochana, przytulam Cię, pamiętaj, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło....będziesz miała operację w odpowiednim dla Ciebie czasie. Odbieraj to jako pozytyw, to poważny zabieg i trzeba mieć wszystkie parametry poustawiane, żeby być spokojnym. Ani się obejrzysz, a będziesz leżec na stole!

Horo dziękuję za pierwszy komentarz...pocieszający to ważne dla mnie !!!

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-07 o 12:12
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 12:20   #9318
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

siwa124 a co można wygrać hehe

mune biedna taka obolała. Ale jeszcze troszkę poboli i przestanie
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 13:33   #9319
Gipsy
Raczkowanie

Hej dziewczynki

Ostanio znowu rzadziej wpadam bo mnie doły łapią jak wasze piękne cycuszki oglądam. Ja coraz bardziej jestem rozczarowana rozmiarem. Wstydze się chodzić w sportowym staniku bo mam mniejsze piersi niż wcześniej zakładając push up. Muszę sobie jakąś taką podkoszulkę z wszytymi gąbeczkami chyba kupić. Ech, chciałabym chociaż to 295 mieć...

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
wygląda to okropnie, umaziana jestem, a nie mogę się umyć . Cyce jakieś bezkształtne, z boku wybrzuszone.....i jakieś wielkieeeee, to uczucie to pewnie dlatego, że ja zupełnie nic nie miałam, a teraz wyglądam jak napompowana lala z sexshopu, u góry napchane i sutki patrzą w dół...Brzuchol mi wywaliło do tego wszystkiego :p Rolkę bandażu sobie już mogę wyciągać na kilka godzin....ufff to jest ulga...
No wiesz co Mune na takie pięknoty narzekać! Śliczne są a jak opuchlizna zejdzie to już w ogóle furorę zrobią! Z ciekawości zapytam, jaki masz obwód pod biustem?

Ilovesleeping stanik bez fiszbin trzeba przez pół roku nosić, przyjnamniej takie jest zalecenie mojego lekarza. Trzeba się niestety w cierpliwość uzbroić.

Ise strasznie współczuję Ale pamiętaj, co się odwlecze to nie uciecze a przynajmniej będziesz pewna, że wszytko w porządku będzie,

Jooasi super ten staniczek, które parę stron temu wkleiłaś. Dla mnie będzie jak znalazł a akurat czegoś szukałam
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 13:43   #9320
mune
Raczkowanie

Gipsy proszę Cię, ty chudzina jesteś, pasują Ci takie, no wielkie to one nie są, ale są Twoje, a nie gąbkowe!!!!

Odpowiadając to przed op. miałam jakieś 72/73 w obwodzie pod, tylko śmiesznie, bo mi się zbytnio klatka nie rozszerza do góry i ogólnie wąska jestem.

W duchu liczę, że mi się ładnie poukładają, ale panikara jestem i tyle....
Stary 2012-03-07, 13:48   #9321
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość

Ilovesleeping stanik bez fiszbin trzeba przez pół roku nosić, przyjnamniej takie jest zalecenie mojego lekarza. Trzeba się niestety w cierpliwość uzbroić.
gipsy dziękuję Ale to ten sportowy trzeba gdzieś tyle czasu nosic? Czy może można tak przez 2/3 miesiące a później od czasu do czasu zakładac takie normalne tylko, że bez fiszbin?

A w ogóle to Twoje piersi są śliczne! Może i nie są jakieś wielkie ale są cudowne i wyglądają bardzo naturalnie. Ja też takie chcę, z resztą to muszę bo większe u mnie nie przejdą chyba...nie wiem. Nie smuc się bo masz piękne piersiątka

Edytowane przez 201711291009
Czas edycji: 2012-03-07 o 13:51
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 14:47   #9322
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki

Zdobyłam się na odwagę i wrzuciłam 2 foty .
A ja Ci powiem ze Twoje piersi wygladaja rewelacyjnie i chyba zadna z nas nie miala takich 2 dni po zabiegu
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 15:13   #9323
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Cześć dziewczynki

najpierw odpowiedzi w kwestii leków....znieczulenie po op. działa tak, że śmigałam po schodach i wszystko ssuper...przez ok. 2 godziny. Potem zaczęło nawalać, więc ketonal i pyralgina. Ketonal teraz biorę jeden, a tak to apap extra i wsio...może dlatego mnie boli, ale po ketonalu mnie mdli.

Zdobyłam się na odwagę i wrzuciłam 2 foty . wygląda to okropnie, umaziana jestem, a nie mogę się umyć . Cyce jakieś bezkształtne, z boku wybrzuszone.....i jakieś wielkieeeee, to uczucie to pewnie dlatego, że ja zupełnie nic nie miałam, a teraz wyglądam jak napompowana lala z sexshopu, u góry napchane i sutki patrzą w dół...Brzuchol mi wywaliło do tego wszystkiego :p Rolkę bandażu sobie już mogę wyciągać na kilka godzin....ufff to jest ulga...

Toniu, ponoć foty są o Ciebiem to lecę zobaczyć.

Ise kochana, przytulam Cię, pamiętaj, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło....będziesz miała operację w odpowiednim dla Ciebie czasie. Odbieraj to jako pozytyw, to poważny zabieg i trzeba mieć wszystkie parametry poustawiane, żeby być spokojnym. Ani się obejrzysz, a będziesz leżec na stole!

Horo dziękuję za pierwszy komentarz...pocieszający to ważne dla mnie !!!
Gratuluję i dziękuję za dobre słowo ) Fajne już masz!!! nie marudź zazdroszczę z całego serca hihihiih
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 15:32   #9324
Precelka1
Raczkowanie

Witajcie Kochane Za każdym razem jak tu powracam dzieje się coś ciekawego IsaDorra dziś Twój wielki dzień! Trzymam kciuki, powodzenia!!! Tak swoją drogą jak już 7 marca to za dwa tygodnie WIOSNA
Stary 2012-03-07, 15:42   #9325
mune
Raczkowanie

Martka, Żabulek, Ise, Agatko, Malinko i WSZYSTKIM dziewczynkom, które mi wpisują takie cudowności dziękuję prosto z serducha Jeśli którąś z Was pomijam, albo nie odpisuje, to wybaczcie, ale głowa jeszcze nie pracuje jak należy
Stary 2012-03-07, 15:58   #9326
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Myślałam o tym, ale w niektórych przypadkach po tabletkach przybywa na wadze, mi by to nie przeszkadza, ale jeżeli urosły by mi piersi, powiększyłabym i odstawiła tabletki, waga by zlecia, piersi by się zmiejszyły o tyle ile przybyło a rozciągnięta skóra pewnie by obwisła. Tego się cholera jasna boję:/ Bo prawda jest taka, że tak się może zdarzyć a ja nie chciałabym poprawki zaraz po operacji.
A co do brzuszka mam ostatnio ten sam problem. Wydaje mi się, że to własnie wzdęcia...ehh....no mam nadzieję, że nie ciąża. Fakt faktem mam okres, ale to ciąży nie wyklucza. Przedwczoraj coś dziwnego jeszcze się działo tak jak pisałam, ale coraz bardziej mnie zastanawia czy nie kupić właśnie czegoś na wzdęcia, może pomoże
Kiciu, przez dwa miesiące brania tabletek piersi Ci nie urosną . No może trochę, ale nie na tyle, żeby skóra miała się rozciągnąć, a po odstawieniu obwisnąć . Ja wezmę tabletki, bo mam tylko określone dni na zrobienie cyców i jeśli wypadnie akurat @ to dupa zimna

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
to przy okazji espumisanu kup test ciazowy... tak na wszelki wypadek
a po tabletkach to nawet jesli piersi urosna (mi troche urosly) to napewno nie na tyle zeby skora obwiska, wiec spokojnie mi tylko pare malutkich rozstepow zostalo

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

ale mam pysznego mixa dzisiaj: sok ananasowy zblendowany z ananasem, mango i papaya
Ale wystraszyłyście mnie tym testem...No kupię, kupię, choć ja mam jakąś schizę na punkcie ciąży. Uważamy bardzo właśnie ze względu na tę cytomegalię, przez którą Ise nie mogła cycuszków zrobić. Od zakończenia leczenia nie byłam na żadnej kontroli, więc nie wiem, czy toto siedzi we mnie jeszcze, czy już zostało ukatrupione. Tak swoją drogą to muszę w końcu jechać do lekarza, bo spotka mnie to samo...

Cytat:
Anika przeanalizowałas swoja całą dietę?
ja kiedys w pracy popijałam wode gazowaną przez tydzien i normalnie myslałam że umre przez nastepny tydzień...od tamtej pory nie pije gazowanych napojów(jakos po ciazy tak mi sie porobilo hmm)..piwko tez praktycznie odstawiłam
i od jakiegos roku nie moge pic mleka co jest szokiem dla mnie, wczesniej piłam ok a teraz masakraa z brzuszkiem, tyle co do kawki ..chyba o ta laktoze chodzi w tym przypadku
rano płaski po jedzeniuj płaski i wieczorem płaski, tylko na okres jest jak jest
tabletki to pewnie pomogą ale warto też zadbac o diete a siemie jak i wszystko pokaże efekty po pewnym czasie jak sie unormuje co trzeba, oczyści..no i cwiczonka napewno wzmocnią te partie mięsni trzymający brzuszek

moj siostra ma problemy z brzuchem, tez wydety na maksa ale ona to jak moja mama..nie moze czegos jesc ale wcina z proszkiem po prostu

ja mam tez problem..tzn. goląc sie zauważyłam że na myszce hehe zrobił mi sie pieprzyk , raz jeden , drugi i teraz zauwazyłam cos takiego jak wrośnięty włosek ale co najdziwniejsze urosła mi taka kulka w kolorze skóry, twarda, nie wyglada źle(nie ma w tym ropy i ktos może pomysleć że to pieprzyk własnie) i jestem przerażona bo włosek wyciągnełam ale co dalej z tym???..chyba wybiore sie do gina bo nie chce tego czegoś!!!! ehhhh

pozatym myśle czy by na wosk sie nie wybrac? ehh juz mam dośc tego golenia, dzis sie ogole a jutro tarka..kuźwaaa maćććć

Ise kochana , współczuje tego całego nastawiania i przezywania, to jest najgorsze ale wierze że cycoszki będziesz mieć, byle tylko zdrowie poprawić, trzymam kciuki by doszło do tego jak najszybciej

Mune trzymaj sie
Mirabelko, mleka nie piję. Na wszelki wypadek odstawiłam, białe pieczywo, jem tylko ciemne. Zobaczymy, co będzie dalej...Rano na głodny żołądek wcinam siemię, do pracy na drugie śniadanie biorę activię i kanapkę z razowcem i chudą wędlinką. Problem zaczyna się po południu, bo jem dość dużo obiadu. Normalnie nie mogę się oprzeć . Ja kiedyś byłam bardzo chuda, ważyłam 47-48 kg, a w liceum tylko 43. Żarłam więc na potęgę, by przytyć, bo wyglądałam tragicznie...Wydaje mi się, że ja sobie tym żarciem rozepchałam żołądek i jelita.
To taka moja teoria, bo nie wiem, czy to w ogóle jest możliwe.

Ja też nienawidzę golenia, zwłaszcza, że robią mi się czerwone krosty. Używam za to depilatora, ale tu jest problem wrastających włosków. Te wrastające po prostu wyciągam igiełką... Na KWC dziewczyny dość dobrze oceniają krem Veet zapobiegający wrastaniu włosków. Kupię sobie, może i Ty spróbuj ?
Na wosk też bym się wybrała, ale jakoś opory mam tak broszką świecić

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Jaki problem??? Jaki wosk??? Ja nie nadrabialam ostatnio, wiec nie wiem o co chodzi

Wiesz co ja bym chetnie poszla prywatnie i zaplacila za usuniecie, ale tutaj wszyscy wychodza z zalozenia, ze jezeli cos nie zagraza zyciu, to mozna z tym zyc Tyle, ze ja nie chce i zaczelam sobie zabieg sama, myslalam, ze jak zobacza krew i rozbabrane to cos, to mi usuna A tu dupa
Żaba, bój się Boga, zabiegi jakieś sobie sama robisz ? Szalona
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 16:52   #9327
kicia_nh
Zadomowienie

Anika dziekuję, pewnie masz rację. Ale jakoś tabletki anty do mnie nie przemawiają. Nie chodzi tylko o przesunięcie okresu. Mój TŻ to by wtedy gumki odstawił, bo w końcu lepiej bez a ja to do brania jakichkolwiek leków sklerotyk jestem. Brane raz rano, raz popołudniu czy wieczorem a czasem zapomniane niewiele efektu by dały i dzieciaczek gotowy A dwie moje szwagierki pilnując bardzo dobrze godzin i dni mają teraz maluchy:/ Jakoś ciężko by mi było zaufać takim specyfikom. Do tego dochodzi problem nieznajomości języka i nie udałoby mi się samej wytłumaczyć o co chodzi a jakoś nie widzę mojej cioci ze mną w gabinecie. Takich przeciw u mnie jest naprawdę dużo:/:/:/ Za conajmniej miesiąc będę mogła zapisać się na ten konkretny termin, zobacze co będzie do tego czasu, bo jak znowu mi się przesunie to problem będzie z głowy

Stary 2012-03-07, 17:05   #9328
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
izzi,
jaka autostrada????
Haro, dzięki bo już ta autostrada mi się śniła brrrr
może nie będzie tak źle raz kozie śmierć

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 17:07   #9329
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Zabulek chodziło o golenie miejsc intymnych, że cos ala pieprzyk mi wyskoczyło i nie wiem czy to juz od tych wrastających włosków, no nic
a ty co chcesz wyciąć:confused :

Anika weet stosowałam, za długo musze czekać..mam czarne oporniaki he, czytałam o wosku że odrasta po tym włosków mniej i może to byłoby najlepsze ehh ja juz bardziej cykam sie bólu hihi bo depilator zastosowałam ze 3 lata temu i podobnieć boli krócej bo na raz , po zatym po nim do dziś jakiś włosek mi wrośnie wrrrrr pachy jade depilatorem za to i tu jest plus ale z wrastaniem masakra

a efekty zmiany diety powinny byc widoczne i napewno będą ale na to trzeba czasu, jak równiez na rozciągnięty żołądek, wiem że to możliwe bo też ważyłam 43 kg kiedys i jadłam kopiec ziemniaków, 2 kotlety i surówaa, do tego szkl kompotu he..wiecej od ojca!!! w szkole średniej zaczełam sie zaokraglać i za namowa mamy (dzieki mamusi he) zmieniłam diete na Mniejsze ilosci na raz do czego dołączyłam ruch wieczorami przed VIVĄ i tak od tamtej pory 58 he i w życiu juz tyle na raz nie wicągne, nawet jakbym chciała (kiedyś byłam taka zachłanna, 3 miski ryzu ze smietana i truskawkami wpitoliłam bo taki dobry a potem bełt w łazience ale nie wymuszony tylko z przejedzenia;/) okropność
aaa i tez miałam problem z odstajacym brzuchem więc moze tutaj pies pogrzebany
ja teraz chcę przytyc przy cwiczeniach ale własnie staram sie po prostu jadac cześciej niźli wiecej na raz

mi troche smutno przez forum bo nie wiem czy moje posty nie widnieją czy jak

ide Tż obcinać mua

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2012-03-07 o 17:11
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 17:24   #9330
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Anika dziekuję, pewnie masz rację. Ale jakoś tabletki anty do mnie nie przemawiają. Nie chodzi tylko o przesunięcie okresu. Mój TŻ to by wtedy gumki odstawił, bo w końcu lepiej bez a ja to do brania jakichkolwiek leków sklerotyk jestem. Brane raz rano, raz popołudniu czy wieczorem a czasem zapomniane niewiele efektu by dały i dzieciaczek gotowy A dwie moje szwagierki pilnując bardzo dobrze godzin i dni mają teraz maluchy:/ Jakoś ciężko by mi było zaufać takim specyfikom. Do tego dochodzi problem nieznajomości języka i nie udałoby mi się samej wytłumaczyć o co chodzi a jakoś nie widzę mojej cioci ze mną w gabinecie. Takich przeciw u mnie jest naprawdę dużo:/:/:/ Za conajmniej miesiąc będę mogła zapisać się na ten konkretny termin, zobacze co będzie do tego czasu, bo jak znowu mi się przesunie to problem będzie z głowy
Kiciu, akurat z zapominaniem nie mam problemu, bo mam ustawiony budzik w telefonie . No ale bariera językowa rzeczywiście jest przeszkodą, chyba że doktorkowi jakimś szyfrem obrazkowym to przedstawisz .A TŻtowi nic nie mów, po co ma się robaczek męczyć . Ale masz rację, zobaczysz, co będzie, może wcale nie trzeba będzie przesuwać i problem sam się rozwiąże

Cytat:
Zabulek chodziło o golenie miejsc intymnych, że cos ala pieprzyk mi wyskoczyło i nie wiem czy to juz od tych wrastających włosków, no nic
a ty co chcesz wyciąć:confused :

Anika weet stosowałam, za długo musze czekać..mam czarne oporniaki he, czytałam o wosku że odrasta po tym włosków mniej i może to byłoby najlepsze ehh ja juz bardziej cykam sie bólu hihi bo depilator zastosowałam ze 3 lata temu i podobnieć boli krócej bo na raz , po zatym po nim do dziś jakiś włosek mi wrośnie wrrrrr pachy jade depilatorem za to i tu jest plus ale z wrastaniem masakra

a efekty zmiany diety powinny byc widoczne i napewno będą ale na to trzeba czasu, jak równiez na rozciągnięty żołądek, wiem że to możliwe bo też ważyłam 43 kg kiedys i jadłam kopiec ziemniaków, 2 kotlety i surówaa, do tego szkl kompotu he..wiecej od ojca!!! w szkole średniej zaczełam sie zaokraglać i za namowa mamy (dzieki mamusi he) zmieniłam diete na Mniejsze ilosci na raz do czego dołączyłam ruch wieczorami przed VIVĄ i tak od tamtej pory 58 he i w życiu juz tyle na raz nie wicągne, nawet jakbym chciała (kiedyś byłam taka zachłanna, 3 miski ryzu ze smietana i truskawkami wpitoliłam bo taki dobry a potem bełt w łazience ale nie wymuszony tylko z przejedzenia;/) okropność
aaa i tez miałam problem z odstajacym brzuchem więc moze tutaj pies pogrzebany
ja teraz chcę przytyc przy cwiczeniach ale własnie staram sie po prostu jadac cześciej niźli wiecej na raz

mi troche smutno przez forum bo nie wiem czy moje posty nie widnieją czy jak

ide Tż obcinać mua
No to wrastanie jest najgorsze . Mi również na nogach wrastają, ale to i tak lepsze, niż ten jeżyk następnego dnia . Podobno kremy z mocznikiem zapobiegają wrastaniu, bo zmiękczają skórę i włoski mają siłę się przebić. Nie próbowałam, bo mi ten mocznik jakoś źle się kojarzy.
A co to podkreślone znaczy? Że dziewczynki nie doczytały, co z Twoimi włoskami? . Im dopiero późnym wieczorkiem włącza się opcja "pisanie". A nocą to już skrobią jak opętane, człowiek rano nadziwić się nie może, że tyle można napisać
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości