MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-06, 12:50   #2941
motyla
Zakorzenienie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Byłam ale to nic nie ma do tego żeby tak jęczeć jak ten cały Werter. Słowo daję wszystko mi się w środku przewracało jak tą książkę czytałam.

Banana, śledzą nas

może to Wy jesteście obiektami tego nieszczęśliwego zakochania
motyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 12:55   #2942
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
może to Wy jesteście obiektami tego nieszczęśliwego zakochania
Nie, ja myślę że Bober jest zakochany tylko w jednym swoim małym koledze jeśli wiesz co mam na myśli. Jak się jest nieszczęśliwie zakochanym to się o obiekcie swoich uczuć cały czas mówi prawda?
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 13:00   #2943
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
To była zwykła złośliwość. Nie ważne czy to prawda czy nie. Nie mówi się niepełnosprawnym że nie mogą chodzic chyba ze chce sie im d****ć.[COLOR="Silver"]
wydaje mi się,że zaczynasz walczyć o swoje,już nie dajesz się kopać

Cytat:
Może nie umiałaś się wczuć bo nigdy nie byłaś nieszczęśliwie zakochana
wiele z nas było choć raz nieszczęśliwie zakochaną,jednak to nie ma większego znaczenia na dalsze losy.ludzie poprostu radzą sobie i tyle,nie mielą tragedii w koło,ruszają dalej

Cytat:
Dope wiesz ze tu sa zdjecia banalamy i maryanna3.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post32751024
i co w związku z tym wnosi do wątku,chcesz zobaczyć jak wyglądamy?chcesz poznać nasze wady i kompleksy?
jesli to ma ci pomóc uwierzyć,że inni tez mają pod górkę to OK
jednak skąd masz pewność,że to foto jest realne,a nie skopiowane z cudzego FB,czy NK

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-03-06 o 13:03
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 13:00   #2944
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, ja myślę że Bober jest zakochany tylko w jednym swoim małym koledze jeśli wiesz co mam na myśli. Jak się jest nieszczęśliwie zakochanym to się o obiekcie swoich uczuć cały czas mówi prawda?
coś w tym jest
Stary 2012-03-06, 13:30   #2945
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Byłam ale to nic nie ma do tego żeby tak jęczeć jak ten cały Werter. Słowo daję wszystko mi się w środku przewracało jak tą książkę czytałam.

Banana, śledzą nas
Ty się męczyłaś a ja to czułem jakbym to był ja. Nie wszyscy tak umieją.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Tmargo wasze kompleksy są dla mnie śmieszne urojone i was hamują nie potrzebnie przed czym co możecie mieć a ja nie mam kompleksów że jestem brzydki albo mam małego tylko poprostu jestem brzydki i mam małego i to mnie nie hamuję tylko poprostu niektorych rzeczy nie moge miec przezyc. Oceniam siebie obiektywnie i wiem co moge a czego nie.
Chciałem tylko żeby Dope sobie ich zobaczył.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

To jest naturalne ze jesli mam obnizony poziom testosteronu to jestem mniej pewny siebie nie mam ochoty na przygode na jakies przebojowe zachowanie. Mysle ze bez tstosteronu to jest tak jak bez libido np. widzisz fajną dziewczynę kusa sukienka, rumiana i roześmiana i myślisz sobie poprostu ładna tak jak byś patrzył na ładny samochód i nic więcej a jak masz libido to czujesz pociąg emocje. I tak samo życie bez t staje się nudne, bezbarwne nic nie pociąga ani nie wzbudza pożadania wszystko staje się obojętne smutne jak ktos powie spadaj to moje miejsce to prosze siadaj sobie co mi szkodzi, ktos mnie wysmiewa dobrze niech sobie to robi co mnie to obchodzi. To co innych doprowadza do zlosci wzbudza pragnienia jest super wazne dla mnie jest obojetne. Tak jakby nie dzialal mechanizm nagrody gdy ktos inny cos zrobi to czuje sie lepiej wydzielaja sie jakies hormony dopamina np. a u mnie nic wiec po co to robic. Dlatego zawsze wydaje sie innym ze jestem taki spokojny opanowany wyciszony a to dlatego ze wielu rzeczy nie chce nie sa mi potrzebne.
Tak mnie na chodzi jak poczytalem sobie o tych
wykasrtowanych psach.
http://poezjaruchu.pl/testosteron.html
albo to o egoizmie
http://wiadomosci.radiozet.pl/Nauka/...zyja-egoizmowi
a to o motywacji
Cytat:
"Wyniki naszych badań sugerują, że od poziomu testosteronu zależy to, czy mamy silną motywację do zdobywania wyższej pozycji i statusu czy wcale tego nie chcemy" - komentują autorzy pracy. Jak zaznaczają, odkrycie to dotyczy wyłącznie tych sytuacji, w których aktualny status jest zagrożony lub pojawia się okazja by go zmienić.
http://facet.wp.pl/kat,1007857,wid,8...l?ticaid=1e0af
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 13:37   #2946
motyla
Zakorzenienie

to idź do lekarza i niech Ci podniesie poziom tego testosteronu. Twojej budowie ciała to już raczej nie pomoże, ale może wpłynie Ci to pozytywnie na charakter, przebojowość, itp. itd.

i przestań biadolić.
Stary 2012-03-06, 16:27   #2947
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez InkluzjaOstateczna Pokaż wiadomość
(...) wszyscy wiedzą, że Ty masz małego i nie uprawiasz seksu, a on sobie przyciął szafką.
Szufladą
Paranoja. W jaką stronę zmierza ten wątek?
Stary 2012-03-06, 17:14   #2948
Dopefiend
Raczkowanie

Gdy patrze na zdjecie maryanny to mam wrażenenie ze cos mialo miedzy nami byc ale gdy zobaczyła małego to się rozesmiała i poszła sobie ogladajac sie ostatni raz czy aby na pewno to nie były zwidy haha

Od pol roku do dzis prawie nie spałem. Od dzis chyba juz nie zasne przez zdjecie Analnej bo gdy tak patrze jej w oczy (szczegolnie w jej prawe) to wydaje mi sie, ze czyta nim moje mysli

Ogolnie myslalem, ze sa starsze. A po tym jak napisałes, zebym je obczail wydawało mi się, ze beda nieciekawe
ALE
"Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć
Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz"

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-03-06 o 21:53
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 17:30   #2949
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość
Gdy patrze na zdjecie maryanny to mam wrażenenie, ze cos mialo miedzy nami byc ale gdy zobaczyła małego to się rozesmiała i poszła sobie ogladajac sie ostatni raz czy aby na pewno to nie były zwidy haha

Od pol roku prawie do dzis prawie nie spałem. Od dzis chyba juz nie zasne przez zdjecie analnej bo gdy tak patrze jej w oczy (szczegolnie w jej prawe) to wydaje mi sie, ze czyta nim moje mysli

Ogolnie myslalem, ze sa starsze. A po tym jak napisałes, zebym je obczail wydawało mi się, ze beda nieciekawe
Bardzo poetycko

Wy(bo już traktuje was z boberem jako jedną całość) macie z tego co pamiętam 23 lata, więc Banana jest od was młodsza tylko rok a ja tylko 2 lata właśnie o to tam chodziło że kompleksem jest m.in. młody(zbyt młody bo jak przy kupowaniu alko wciąż cię pytają o dowód to szlag człowieka zaczyna trafiać)wygląd. Bo to wątek o kompleksach.
Stary 2012-03-06, 17:34   #2950
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Ty się męczyłaś a ja to czułem jakbym to był ja. Nie wszyscy tak umieją.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Tmargo wasze kompleksy są dla mnie śmieszne urojone i was hamują nie potrzebnie przed czym co możecie mieć a ja nie mam kompleksów że jestem brzydki albo mam małego tylko poprostu jestem brzydki i mam małego i to mnie nie hamuję tylko poprostu niektorych rzeczy nie moge miec przezyc. Oceniam siebie obiektywnie i wiem co moge a czego nie.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

To jest naturalne ze jesli mam obnizony poziom testosteronu to jestem mniej pewny siebie nie mam ochoty na przygode na jakies przebojowe zachowanie. Mysle ze bez tstosteronu to jest tak jak bez libido np. widzisz fajną dziewczynę kusa sukienka, rumiana i roześmiana i myślisz sobie poprostu ładna tak jak byś patrzył na ładny samochód i nic więcej a jak masz libido to czujesz pociąg emocje. I tak samo życie bez t staje się nudne, bezbarwne nic nie pociąga ani nie wzbudza pożadania wszystko staje się obojętne smutne jak ktos powie spadaj to moje miejsce to prosze siadaj sobie co mi szkodzi, ktos mnie wysmiewa dobrze niech sobie to robi co mnie to obchodzi. To co innych doprowadza do zlosci wzbudza pragnienia jest super wazne dla mnie jest obojetne. Tak jakby nie dzialal mechanizm nagrody gdy ktos inny cos zrobi to czuje sie lepiej wydzielaja sie jakies hormony dopamina np. a u mnie nic wiec po co to robic. Dlatego zawsze wydaje sie innym ze jestem taki spokojny opanowany wyciszony a to dlatego ze wielu rzeczy nie chce nie sa mi potrzebne.
Tak mnie na chodzi jak poczytalem sobie o tych
wykasrtowanych psach.
http://poezjaruchu.pl/testosteron.html
albo to o egoizmie
http://wiadomosci.radiozet.pl/Nauka/...zyja-egoizmowi
a to o motywacji

http://facet.wp.pl/kat,1007857,wid,8...l?ticaid=1e0af
bober,ale to nie jest fakt,że my sobie wmawiamy coś czego nie ma.
ty patrząc na moje foto nie widzisz moich wad,bo albo z nimi walczę,albo je zakrywam.
mam problem z nadmiarem testosteronu i sporo włosów,z którym walczę.majątek wydałam na lasery i widzę efekty ,ale będąc nastolatką miałam poważne kompleksy .dziś skórę mam gladką i bęz problemu mogę isć na basen.potrzebuje jeszcze zmniejszyć libido
Stary 2012-03-06, 17:42   #2951
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
potrzebuje jeszcze zmniejszyć libido
A są na to jakieś sposoby?
Stary 2012-03-06, 18:02   #2952
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo poetycko

Wy(bo już traktuje was z boberem jako jedną całość) macie z tego co pamiętam 23 lata, więc Banana jest od was młodsza tylko rok a ja tylko 2 lata właśnie o to tam chodziło że kompleksem jest m.in. młody(zbyt młody bo jak przy kupowaniu alko wciąż cię pytają o dowód to szlag człowieka zaczyna trafiać)wygląd. Bo to wątek o kompleksach.]
To tylko potwierdza, ze patrzycie tylko na rozmiar :< bo tylko to nas łączy
Nie czesto sie to zdarza ale jak sie pytaja o dowod to jak babka jest normalna to tlumacze jej spokojnie a gdy jest wredna to dostaje pociski i zawsze wychodzi na moje
ALE

Czas edycji: 2012-03-06 o 21:50
Stary 2012-03-06, 19:50   #2953
Bananalama
jestę wieszczę

Co mnie podkusiło, by wlepiać fotkę na forum, gdzie grasują kolesie z takimi poglądami.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 20:02   #2954
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
To była zwykła złośliwość. Nie ważne czy to prawda czy nie. Nie mówi się niepełnosprawnym że nie mogą chodzic chyba ze chce sie im d****ć
Ty tak poważnie? Nie jesteś niepełnosprawnym, poza tym SAM CIĄGLE NAWIJASZ o tym jaki to jesteś BEZNADZIEJNY. Rozumiem że mamy cały czas grzecznie zaprzeczać

No błagam, bober nagle odnalazł w sobie kawałek DUMY.

Cytat:
Jest coś takiego jak prywatna wiadomość. Proponuję tam przenieść wasze prywatne komunikaty.

Edytowane przez 2016071135
Czas edycji: 2012-03-06 o 20:04
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:58   #2955
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Borsuk chyba u Was dorzał to czego ja u siebie nie moge

to miala byc edycja postu wyzej ale sie pospieszylem i wcisnalem wyslij zamiast skopiować
ALE

Czas edycji: 2012-03-06 o 22:01
Stary 2012-03-06, 22:01   #2956
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Borsuk chyba u Was dorzał to czego ja u siebie nie moge
Do długiej listy jego kompleksów dochodzi problem z językiem polskim. Ale już sobie nie popatrzy na mnie.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:12   #2957
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Do długiej listy jego kompleksów dochodzi problem z językiem polskim. Ale już sobie nie popatrzy na mnie.
No ja chętnie bym to samo zrobiła(nawet nie teraz a ewentualnie kiedyś) ale niestety zostałam zacytowana przez kolegę bobera, cóż
Stary 2012-03-06, 22:22   #2958
bober111
Rozeznanie

Cytat:
bober,ale to nie jest fakt,że my sobie wmawiamy coś czego nie ma.
ty patrząc na moje foto nie widzisz moich wad,bo albo z nimi walczę,albo je zakrywam.
mam problem z nadmiarem testosteronu i sporo włosów,z którym walczę.majątek wydałam na lasery i widzę efekty ,ale będąc nastolatką miałam poważne kompleksy .dziś skórę mam gladką i bęz problemu mogę isć na basen.potrzebuje jeszcze zmniejszyć libido
To ty też wstawiłaś tu gdzieś swoje foto? I nie przesadzaj nie trzeba być ładnym żeby cie wpuscili na basen.Częsciowo mam złe życie prze ten testosteron, niesprawne jądra zmienilo mi to psychike i zacjowywałem sie inaczej niz odemnie oczekiwali ludzie i od razu przestalem byc akceptowany zepchnieto mnie na margines. Tak jakbym byl dziwadlem to ze mialem inne stezenie testoteronu sprawilo ze stalem sie inny. Z czasem moi koledzy zaczeli zmieniac sie to bylo dla nich naturalne rozrosla im sie klatka piersiowa ramiona nabrali sily urosly genitalia zmienily sie rysy twarzy na meskie i zaczeli sie podobac dziewczynom mogli je podrywac a ja nie moglem bo po pierwsze nie czulem tej potzreby az tak barfzo przez swoja zmieniona psychike a po drugie nie zmienilem sie nie stalem sie dla nich meski azmaist klatki to rozrosly mi sie biodra nie nabralem miesni, twarz nie zmienila sie zostalem takim chlopcem a nie facetem. I to tak niewiadomo dlaczego na poczatku nie orientowalem sie co sie dzieje myslalem ze to przyjdzie z czasem albo ze mi sie wydaje albo ze nie jest tak xle i to nie ma znaczniea myslilem sie nie wiedzialem nic o kobietach. To co dla innych bylo naturalne mnie wcale nie spotkalo.
dlaczego penis bo to jest poprostu niezbedne bez kazdej z tych rzeczy da sie jakos obyc zastapic a penis jest konieczny zeby dac kobiecie satysfakcje. Cale te poszukiwanie dobieranie sie sprowadza sie do aktu milosci tego dorosli ludzie potrzebuja to jest naturalne. Jak tego nie mozna zrobic to po co to wszystko wokol do czego to ma prowadzic.
Stary 2012-03-06, 23:48   #2959
Dopefiend
Raczkowanie

Tak się chwile zastanowilem i powiem Ci, ze też mam mało testosteronu i bylbym dokladnie taki jak Ty, gdyby nie RAP. On we mnie cos obudził i pozwolił mi zaczać życ w 100% po swojemu juz jako gowniarz.

"Musisz spróbować wybrać właściwą drogę
Ja ci w tym nie pomogę, jedynie coś podpowiem
Musisz spróbować wybrać właściwą drogę
Nadać sens temu co robisz, musisz wybrać ją świadomie
Musisz spróbować wybrać właściwą drogę
Umiesz robić coś dobrze, wiedz że rade dać możesz
A więc rób to"

m.in. takie hasla do mnie przemawiały i do dzisiaj mnie nakrecaja.
Co gdyby nie RAP? Boje sie myslec. Pewnie bym pracował w makro, zbierał pół roku komputer i jarał liczbą znajomych na FB, z ktorych co 2 by mnie kojarzyl a co 20 podał reke i to tak na odp...
ALE

Czas edycji: 2012-03-06 o 23:53
Stary 2012-03-07, 07:35   #2960
Jenna__
Rozeznanie

Skoro już wiecie, że piszą do Was normalne kobiety, to może zaczniecie wierzyć w nasze słowa?
Stary 2012-03-07, 08:10   #2961
aptrp
Rozeznanie

Bober - nie ma chyba wątpliwości, że można Ci postawić rozpoznanie zespołu urojeniowego.
Jądra nie mają nic do tego ;P
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:31   #2962
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:

Robisz dla GW czy innego G?
Wręcz dokładnie przeciwnie.

Cytat:
Musze tkwić w tym bagnie - musze dalej żyć i jakoś sobie z tym radzić.
To chyba średnio sobie radzisz, skoro szukasz pomocy na kobiecym forum.
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 13:50   #2963
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jenna__ Pokaż wiadomość
Skoro już wiecie, że piszą do Was normalne kobiety, to może zaczniecie wierzyć w nasze słowa?
Są tu kobiety które piszą że mały penis to słabsze odczucia i słabszy seks ja im wierzę są tu kobiety które piszą że zwiazek nie może być bez pożądania i udanego sesku i ja im wierzę i są tu kobiety które radzą mi szukać aseksualnej partnerki albo takiej dla której seks nie jest aż tak ważny albo takiej która nie ma orgazmów pochwowych albo zaspokajać dziewczynę palcami, ustami językiem, zabawkami erotycznymi i wnioskuję że te rady są stąd że uważają że taki penis jest za słaby do seksu i ja im wierzę.
Wszedłem tu żeby poznać jak myślą kobiety znaleźć odpowiedź na pytanie czy wielkość ma znaczenie i znalazłem ją.
Stary 2012-03-07, 14:16   #2964
Irisfeal
Wtajemniczenie

Właśnie Jenna no wybacz, że bober miałby wierzyć w coś co nie pasuje do jego teorii beznadziejności. Nie głoś herezji.
Masz rację bober gdyby ludzie zaczęliby wierzyć ludziom którzy myślą inaczej niż oni co by się z tym światem porobiło.. strach pomyśleć. Dlatego ja Ci nie wierzę poszukam kogoś kogo wypowiedź pokrywa się z moją i tej osobie uwierzę. Ty nie masz szans na przekonanie mnie rozsądnymi argumentami i przykładami z doświadczenia do swoich poglądów phi nie jestem taka głupia.

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 14:24   #2965
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
To ty też wstawiłaś tu gdzieś swoje foto? I nie przesadzaj nie trzeba być ładnym żeby cie wpuscili na basen.Częsciowo mam złe życie prze ten testosteron, niesprawne jądra zmienilo mi to psychike i zacjowywałem sie inaczej niz odemnie oczekiwali ludzie i od razu przestalem byc akceptowany zepchnieto mnie na margines. Tak jakbym byl dziwadlem to ze mialem inne stezenie testoteronu sprawilo ze stalem sie inny. Z czasem moi koledzy zaczeli zmieniac sie to bylo dla nich naturalne rozrosla im sie klatka piersiowa ramiona nabrali sily urosly genitalia zmienily sie rysy twarzy na meskie i zaczeli sie podobac dziewczynom mogli je podrywac a ja nie moglem bo po pierwsze nie czulem tej potzreby az tak barfzo przez swoja zmieniona psychike a po drugie nie zmienilem sie nie stalem sie dla nich meski azmaist klatki to rozrosly mi sie biodra nie nabralem miesni, twarz nie zmienila sie zostalem takim chlopcem a nie facetem. I to tak niewiadomo dlaczego na poczatku nie orientowalem sie co sie dzieje myslalem ze to przyjdzie z czasem albo ze mi sie wydaje albo ze nie jest tak xle i to nie ma znaczniea myslilem sie nie wiedzialem nic o kobietach. To co dla innych bylo naturalne mnie wcale nie spotkalo.
dlaczego penis bo to jest poprostu niezbedne bez kazdej z tych rzeczy da sie jakos obyc zastapic a penis jest konieczny zeby dac kobiecie satysfakcje. Cale te poszukiwanie dobieranie sie sprowadza sie do aktu milosci tego dorosli ludzie potrzebuja to jest naturalne. Jak tego nie mozna zrobic to po co to wszystko wokol do czego to ma prowadzic.
moje foto też istnieje gdzieś tu na wizazu,ale nie powiem ci gdzie,bo moje słowa nie miałyby wartości,gdybyś mnie zobaczył
wracając do kompleksow.
kompleksy mogą być dla jednych błahe,a dla drugich urosnąć do wielkosci mega problemu przez który chce się umrzeć.wszystko zależy od psychiki.
tobie ciebie brak testosteronu przeszkadza w życiu,ale mnie nadmiar też przeszkadza.nie chcę się rozpisywać na jakie dziedziny wpływa,bo nie jestem ekshibicjonistką . podjęłam jednak walkę i czuje się z tym dobrze.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Są tu kobiety które piszą że mały penis to słabsze odczucia i słabszy seks ja im wierzę są tu kobiety które piszą że zwiazek nie może być bez pożądania i udanego sesku i ja im wierzę i są tu kobiety które radzą mi szukać aseksualnej partnerki albo takiej dla której seks nie jest aż tak ważny albo takiej która nie ma orgazmów pochwowych albo zaspokajać dziewczynę palcami, ustami językiem, zabawkami erotycznymi i wnioskuję że te rady są stąd że uważają że taki penis jest za słaby do seksu i ja im wierzę.
Wszedłem tu żeby poznać jak myślą kobiety znaleźć odpowiedź na pytanie czy wielkość ma znaczenie i znalazłem ją.
szkoda,że nie czytałes odpowiedzi,że penis nie ma znaczenia i można świetnie się bawić bez penetracji.
tych słow nie słyszałeś ,a szkoda.
w życiu jest pół na pół,ale ty wolisz tą mierną połowę

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-03-07 o 14:25
Stary 2012-03-07, 16:02   #2966
bober111
Rozeznanie

Cytat:
moje foto też istnieje gdzieś tu na wizazu,ale nie powiem ci gdzie,bo moje słowa nie miałyby wartości,gdybyś mnie zobaczył
wracając do kompleksow.
kompleksy mogą być dla jednych błahe,a dla drugich urosnąć do wielkosci mega problemu przez który chce się umrzeć.wszystko zależy od psychiki.
tobie ciebie brak testosteronu przeszkadza w życiu,ale mnie nadmiar też przeszkadza.nie chcę się rozpisywać na jakie dziedziny wpływa,bo nie jestem ekshibicjonistką . podjęłam jednak walkę i czuje się z tym dobrze.
Trudno żeby mi nie przeszkadzał skoro niedobór powoduje np. obniżony nastrój albo zmęczenie senność drażliwość obniżenie sprawności umysłowej, brak libido.
Kompleksy kompleksom nie równe ja przez tego penisa nie mogę mieć dziewczyny rodziny dzieci seksu.
Cytat:
szkoda,że nie czytałes odpowiedzi,że penis nie ma znaczenia i można świetnie się bawić bez penetracji.
tych słow nie słyszałeś ,a szkoda.
w życiu jest pół na pół,ale ty wolisz tą mierną połowę
Skoro ktoś wie ze mam małego penisa radzi mi bawić się bez penetracji to wyciągam z tego wniosek że wielkość ma znaczenie.
Mam jeszcze inne wyjścia poczekać aż libido spadnie do zera i wtedy szukać dziewczyny z zerowym libido tzw aseksualnej i miec zwiazek bez seksu lub poszukac sobie dziewczyny z pochwica i pogodzic sie ze bedzie mnie zaspokajac tylko reka i ustami (a co jak sie wyleczy) lub szukać kobiety której nie będzie przeszkadzać że nic nie czuje podczas penetracji a bede ja zaspokajal czyms innym (ciekawe czy takie sa i skad je wziac bo to nie jest takie latwe dla kobiety pogodzic sie z tym ze nie bedzie normalnego seksu i prawdziwej rozkoszy a tylko jakies substytuty(palcowka minetka))

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-03-07 o 16:09
Stary 2012-03-07, 16:07   #2967
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Trudno żeby mi nie przeszkadzał skoro niedobór powoduje np. obniżony nastrój albo zmęczenie senność drażliwość obniżenie sprawności umysłowej, brak libido.
Kompleksy kompleksom nie równe ja przez tego penisa nie mogę mieć dziewczyny rodziny dzieci seksu.

Skoro ktoś ma małego penisa radzi mi bawić się bez penetracji to wyciągam z tego wniosek że wielkość ma znaczenie.
)
ja nie mam małego penisa ,ale tak,rozmiar ma znaczenie.dla mnie im mniejszy-tym lepszy

Cytat:
Mam jeszcze inne wyjścia poczekać aż libido spadnie do zera i wtedy szukać dziewczyny z zerowym libido tzw aseksualnej i miec zwiazek bez seksu lub poszukac sobie dziewczyny z pochwica i pogodzic sie ze bedzie mnie zaspokajac tylko reka i ustami (a co jak sie wyleczy) lub szukać kobiety której nie będzie przeszkadzać że nic nie czuje podczas penetracji a bede ja zaspokajal czyms innym (ciekawe czy takie sa i skad je wziac bo to nie jest takie latwe dla kobiety pogodzic sie z tym ze nie bedzie normalnego seksu i prawdziwej rozkoszy a tylko jakies substytuty(palcowka minetka)
nie czekaj ,aż libido spadnie
wibrator,palcówka,patelka nie jest substytutem tylko jedną z form zaspokajania kobiety.nie wiem co ubzdurało ci się w głowie,że tylko ruchy frakcyjne to prawdziwy sex?
a co powiedzieć o ludziach,którzy podniecają się i osiągają orgazm podczas odczuwania bólu,czy oni mają gorszy sex od klasycznego na misjonarza ?
nie ma lepszy -gorszy ,jest dobry,albo zły

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-03-07 o 16:08
Stary 2012-03-07, 16:14   #2968
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Nie chce mi się Ciebie przekonywać, że możesz uprawiać seks - bo niby dlaczego nie? Wmówiłeś sobie, że nie możesz i tyle.

Idź do burdelu i spróbuj, serio. Jak spróbujesz i się nie uda - wtedy (może) Ci uwierzę.

Ja rok temu płakałam, że przez moją pochwę nie mogę uprawiać seksu. I rok temu faktycznie nie mogłam - nawet gdyby mój facet miał penisa takiego jak Ty. Bo dla mnie nawet palec był nie do zniesienia.
I co? I się udało.

Gdybym przy pierwszej próbie włożenia tampona założyła tak jak Ty, że nie mogę uprawiać seksu pewnie skończyłabym też wylewając non stop swoje żale na forum.
Ale pracowałam nad tym i jest lepiej.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 16:15   #2969
bober111
Rozeznanie

Miało być inaczej poprawilem. Dla ciebie to podobno nie ma znaczenia bo niby nie czerpiesz przyjemnosci z penetracji. Ciekawe ile jest takich kobiet przeciez te ktore nei maja orgazmow pochwowych tez chca go dobrze czuc bo to jest dla nich przyjemne nawet jak nie zakonczy sie orgazmem.
Cytat:
wibrator,palcówka,patelka nie jest substytutem tylko jedną z form zaspokajania kobiety.nie wiem co ubzdurało ci się w głowie,że tylko ruchy frakcyjne to prawdziwy sex?
Lepiej miec to wszystko i prawdziwa penetracje niz miec tylko to. Ciekawe czy kobieta tak latwo bez zalu zrezygnuje ze zwyklej penetracji i poczuje satysfakcje mimo ze nie bedzie penetracji a tylko te inne zabawy.
Jesli jest jedna z form to lepiej miec wszystkie formy. I chyba latwiej jest sie pogodzic z tym ze nie bedzie wibratora albo palcowki niz z tym ze nie bedzie penetracji.
Stary 2012-03-07, 16:18   #2970
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Lepiej miec to wszystko i prawdziwa penetracje niz miec tylko to.
Związek nie składa się tylko z seksu i jeśli miałbyś w sobie coś, co by mnie przyciągnęło to mogłabym ze spokojem z penetracji zrezygnować (tyle że ja bym Cię namawiała do seksu, bo przecież nie jest tak że nie chcesz tylko się boisz )

Cytat:
Jesli jest jedna z form to lepiej miec wszystkie formy. I chyba latwiej jest sie pogodzic z tym ze nie bedzie wibratora albo palcowki niz z tym ze nie bedzie penetracji.
Znajdź mi osobę, która uprawia WSZYSTKIE formy seksu

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości