|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jesli to ma ci pomóc uwierzyć,że inni tez mają pod górkę to OK jednak skąd masz pewność,że to foto jest realne,a nie skopiowane z cudzego FB,czy NK ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-03-06 o 13:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Tmargo wasze kompleksy są dla mnie śmieszne urojone i was hamują nie potrzebnie przed czym co możecie mieć a ja nie mam kompleksów że jestem brzydki albo mam małego tylko poprostu jestem brzydki i mam małego i to mnie nie hamuję tylko poprostu niektorych rzeczy nie moge miec przezyc. Oceniam siebie obiektywnie i wiem co moge a czego nie. Chciałem tylko żeby Dope sobie ich zobaczył. ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- To jest naturalne ze jesli mam obnizony poziom testosteronu to jestem mniej pewny siebie nie mam ochoty na przygode na jakies przebojowe zachowanie. Mysle ze bez tstosteronu to jest tak jak bez libido np. widzisz fajną dziewczynę kusa sukienka, rumiana i roześmiana i myślisz sobie poprostu ładna tak jak byś patrzył na ładny samochód i nic więcej a jak masz libido to czujesz pociąg emocje. I tak samo życie bez t staje się nudne, bezbarwne nic nie pociąga ani nie wzbudza pożadania wszystko staje się obojętne smutne jak ktos powie spadaj to moje miejsce to prosze siadaj sobie co mi szkodzi, ktos mnie wysmiewa dobrze niech sobie to robi co mnie to obchodzi. To co innych doprowadza do zlosci wzbudza pragnienia jest super wazne dla mnie jest obojetne. Tak jakby nie dzialal mechanizm nagrody gdy ktos inny cos zrobi to czuje sie lepiej wydzielaja sie jakies hormony dopamina np. a u mnie nic wiec po co to robic. Dlatego zawsze wydaje sie innym ze jestem taki spokojny opanowany wyciszony a to dlatego ze wielu rzeczy nie chce nie sa mi potrzebne. Tak mnie na chodzi jak poczytalem sobie o tych wykasrtowanych psach. http://poezjaruchu.pl/testosteron.html albo to o egoizmie http://wiadomosci.radiozet.pl/Nauka/...zyja-egoizmowi a to o motywacji Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
to idź do lekarza i niech Ci podniesie poziom tego testosteronu. Twojej budowie ciała to już raczej nie pomoże, ale może wpłynie Ci to pozytywnie na charakter, przebojowość, itp. itd.
i przestań biadolić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Paranoja. W jaką stronę zmierza ten wątek?
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Raczkowanie
|
Gdy patrze na zdjecie maryanny to mam wrażenenie ze cos mialo miedzy nami byc ale gdy zobaczyła małego to się rozesmiała i poszła sobie ogladajac sie ostatni raz czy aby na pewno to nie były zwidy
![]() Od pol roku do dzis prawie nie spałem. Od dzis chyba juz nie zasne przez zdjecie Analnej bo gdy tak patrze jej w oczy (szczegolnie w jej prawe) to wydaje mi sie, ze czyta nim moje mysli ![]() Ogolnie myslalem, ze sa starsze. A po tym jak napisałes, zebym je obczail wydawało mi się, ze beda nieciekawe ![]()
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-03-06 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy(bo już traktuje was z boberem jako jedną całość) macie z tego co pamiętam 23 lata, więc Banana jest od was młodsza tylko rok a ja tylko 2 lata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty patrząc na moje foto nie widzisz moich wad,bo albo z nimi walczę,albo je zakrywam. mam problem z nadmiarem testosteronu i sporo włosów,z którym walczę.majątek wydałam na lasery i widzę efekty ,ale będąc nastolatką miałam poważne kompleksy .dziś skórę mam gladką i bęz problemu mogę isć na basen.potrzebuje jeszcze zmniejszyć libido ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie czesto sie to zdarza ale jak sie pytaja o dowod to jak babka jest normalna to tlumacze jej spokojnie a gdy jest wredna to dostaje pociski i zawsze wychodzi na moje ![]()
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-03-06 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
jestę wieszczę
|
Co mnie podkusiło, by wlepiać fotkę na forum, gdzie grasują kolesie z takimi poglądami.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() No błagam, bober nagle odnalazł w sobie kawałek DUMY. Cytat:
Edytowane przez 2016071135 Czas edycji: 2012-03-06 o 20:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Raczkowanie
|
Borsuk chyba u Was dorzał to czego ja u siebie nie moge
![]() to miala byc edycja postu wyzej ale sie pospieszylem i wcisnalem wyslij zamiast skopiować ![]()
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-03-06 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
jestę wieszczę
|
Do długiej listy jego kompleksów dochodzi problem z językiem polskim. Ale już sobie nie popatrzy na mnie.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dlaczego penis bo to jest poprostu niezbedne bez kazdej z tych rzeczy da sie jakos obyc zastapic a penis jest konieczny zeby dac kobiecie satysfakcje. Cale te poszukiwanie dobieranie sie sprowadza sie do aktu milosci tego dorosli ludzie potrzebuja to jest naturalne. Jak tego nie mozna zrobic to po co to wszystko wokol do czego to ma prowadzic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Raczkowanie
|
Tak się chwile zastanowilem i powiem Ci, ze też mam mało testosteronu i bylbym dokladnie taki jak Ty, gdyby nie RAP. On we mnie cos obudził i pozwolił mi zaczać życ w 100% po swojemu juz jako gowniarz.
"Musisz spróbować wybrać właściwą drogę Ja ci w tym nie pomogę, jedynie coś podpowiem Musisz spróbować wybrać właściwą drogę Nadać sens temu co robisz, musisz wybrać ją świadomie Musisz spróbować wybrać właściwą drogę Umiesz robić coś dobrze, wiedz że rade dać możesz A więc rób to" m.in. takie hasla do mnie przemawiały i do dzisiaj mnie nakrecaja. Co gdyby nie RAP? Boje sie myslec. Pewnie bym pracował w makro, zbierał pół roku komputer i jarał liczbą znajomych na FB, z ktorych co 2 by mnie kojarzyl a co 20 podał reke i to tak na odp...
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-03-06 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Rozeznanie
|
Skoro już wiecie, że piszą do Was normalne kobiety, to może zaczniecie wierzyć w nasze słowa?
![]() |
#2961 |
Rozeznanie
|
Bober - nie ma chyba wątpliwości, że można Ci postawić rozpoznanie zespołu urojeniowego.
Jądra nie mają nic do tego ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszedłem tu żeby poznać jak myślą kobiety znaleźć odpowiedź na pytanie czy wielkość ma znaczenie i znalazłem ją. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie Jenna no wybacz, że bober miałby wierzyć w coś co nie pasuje do jego teorii beznadziejności. Nie głoś herezji.
Masz rację bober gdyby ludzie zaczęliby wierzyć ludziom którzy myślą inaczej niż oni co by się z tym światem porobiło.. strach pomyśleć. Dlatego ja Ci nie wierzę ![]()
#2965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wracając do kompleksow. kompleksy mogą być dla jednych błahe,a dla drugich urosnąć do wielkosci mega problemu przez który chce się umrzeć.wszystko zależy od psychiki. tobie ciebie brak testosteronu przeszkadza w życiu,ale mnie nadmiar też przeszkadza.nie chcę się rozpisywać na jakie dziedziny wpływa,bo nie jestem ekshibicjonistką . podjęłam jednak walkę i czuje się z tym dobrze. ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
tych słow nie słyszałeś ,a szkoda. w życiu jest pół na pół,ale ty wolisz tą mierną połowę Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-03-07 o 14:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Kompleksy kompleksom nie równe ja przez tego penisa nie mogę mieć dziewczyny rodziny dzieci seksu. Cytat:
Mam jeszcze inne wyjścia poczekać aż libido spadnie do zera i wtedy szukać dziewczyny z zerowym libido tzw aseksualnej i miec zwiazek bez seksu lub poszukac sobie dziewczyny z pochwica i pogodzic sie ze bedzie mnie zaspokajac tylko reka i ustami (a co jak sie wyleczy) lub szukać kobiety której nie będzie przeszkadzać że nic nie czuje podczas penetracji a bede ja zaspokajal czyms innym (ciekawe czy takie sa i skad je wziac bo to nie jest takie latwe dla kobiety pogodzic sie z tym ze nie bedzie normalnego seksu i prawdziwej rozkoszy a tylko jakies substytuty(palcowka minetka)) Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-03-07 o 16:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wibrator,palcówka,patelka nie jest substytutem tylko jedną z form zaspokajania kobiety.nie wiem co ubzdurało ci się w głowie,że tylko ruchy frakcyjne to prawdziwy sex? a co powiedzieć o ludziach,którzy podniecają się i osiągają orgazm podczas odczuwania bólu,czy oni mają gorszy sex od klasycznego na misjonarza ? nie ma lepszy -gorszy ,jest dobry,albo zły Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-03-07 o 16:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
zuy mod
|
Cytat:
Idź do burdelu i spróbuj, serio. Jak spróbujesz i się nie uda - wtedy (może) Ci uwierzę. Ja rok temu płakałam, że przez moją pochwę nie mogę uprawiać seksu. I rok temu faktycznie nie mogłam - nawet gdyby mój facet miał penisa takiego jak Ty. Bo dla mnie nawet palec był nie do zniesienia. I co? I się udało. Gdybym przy pierwszej próbie włożenia tampona założyła tak jak Ty, że nie mogę uprawiać seksu pewnie skończyłabym też wylewając non stop swoje żale na forum. Ale pracowałam nad tym i jest lepiej.
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Rozeznanie
|
Miało być inaczej poprawilem. Dla ciebie to podobno nie ma znaczenia bo niby nie czerpiesz przyjemnosci z penetracji. Ciekawe ile jest takich kobiet przeciez te ktore nei maja orgazmow pochwowych tez chca go dobrze czuc bo to jest dla nich przyjemne nawet jak nie zakonczy sie orgazmem.
Cytat:
Jesli jest jedna z form to lepiej miec wszystkie formy. I chyba latwiej jest sie pogodzic z tym ze nie bedzie wibratora albo palcowki niz z tym ze nie bedzie penetracji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | ||
zuy mod
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.