Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-07, 11:42   #3121
asia665
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V

Mąż do mnie zadzwonił i powiedział,że przelał mi na konto 500 zł. W ramach jutrzejszego święta mam zrobić zakupy do mieszkania. Powiedziałam mu, że mogliśmy od razu dojść do porozumienia . A on mi powiedział, że skoro ja mam jutro swoje święto to on też pójdzie świętować z kolegami na piwku -jak zawsze zmiana tematu .
Tak czy inaczej jadę dzisiaj na zakupy .
Ale jak wróce ,to zadzwonie do tego mojego osła i mu i tak jeszcze raz wszystko wygarne

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:43   #3122
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
ło matko gatunek na wymarciu
hehe to mój też jest gatunkiem na wymarciu, bo ostatnio sam listę robił, co musimy do domu (w tym do kuchni) dokupić i też sam o tym myśli. Akurat z tym nie mam problemu i czasem to ja go hamować muszę

Asia mówię Ci, zrób dzisiaj mega pranie - wszystkie jego ciuchy, porozwieszaj po domu gdzie się da (tak, żeby nie miał gdzie siąść, bo przecież nie macie suszarki, a ubrania muszą się suszyć "na płasko" ). Może to mu uświadomi, że bez takich podstawowych sprzętów to jak bez ręki

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2012-03-07 o 11:46
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:44   #3123
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
pochwale sie jakie okularki kupilam w nocy
nocą
jakaś nielegalna transakcja

a tak poważnie to bardzo fajne
ja jestem maniaczką okularową ale ost. za dużo tż mi gadał i nie kupiłam żadnych.
Fioła na punkcie kolczyków jeszcze mam

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:45   #3124
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
gratulacje!!!no to oblewamy
Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
gratulacje i toaścik
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Faktycznie są jaśniejsze górą, ale to się nie rzuca w oczy.

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
to świętujemy
Dziękuję
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:47   #3125
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
hehe to mój też jest gatunkiem na wymarciu, bo ostatnio sam listę robił, co musimy do domu (w tym do kuchni) dokupić i też sam o tym myśli. Akurat z tym nie mam problemu i czasem to ja go hamować muszę

Asia mówię Ci, zrób dzisiaj mega pranie - wszystkie jego ciuchy, porozwieszaj po domu gdzie się da (bo przecież nie macie suszarki). Może to mu uświadomi, że bez takich podstawowych sprzętów to jak bez ręki
hehe ale pewnie on też gotuje?
Mój jedynie gotuje wodę na herbatę i robi kanapki
za dużo sprzętu do tego nie trzeba
jak nam mama kupiła taką duuużą bambusową deskę to się pytał po co nam ona

Stary 2012-03-07, 11:48   #3126
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Mąż do mnie zadzwonił i powiedział,że przelał mi na konto 500 zł. W ramach jutrzejszego święta mam zrobić zakupy do mieszkania. Powiedziałam mu, że mogliśmy od razu dojść do porozumienia . A on mi powiedział, że skoro ja mam jutro swoje święto to on też pójdzie świętować z kolegami na piwku -jak zawsze zmiana tematu .
Ale jak wróce ,to zadzwonie do tego mojego osła i mu i tak jeszcze raz wszystko wygarne
Łaskawca Powinien powiedzieć "kup sobie coś na co masz ochotę" a nie "do mieszkania". W końcu to Ty masz jutro święto a nie mieszkanie
Stary 2012-03-07, 11:50   #3127
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
super ja wczoraj dostałam od męża prezenty na dzien kobiet-kosmetyki po czym stwierdzilze jak ja mam kosmetyki to on kupi sobie rekorder n ta sama taktyka co Twój
Cytat:
nocą
jakaś nielegalna transakcja

a tak poważnie to bardzo fajne
ja jestem maniaczką okularową ale ost. za dużo tż mi gadał i nie kupiłam żadnych.
Fioła na punkcie kolczyków jeszcze mam
dzięki nocą bo na twojesoczewki. pl jest promo na przeciwsloneczne rb i w nocy ruszala
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:53   #3128
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
po przeczytaniu pierwszych zdan swierdzilam, wow, przemyslal sprawe... ale na finishu ...hehe przegiecie.... co on chce swietowac??

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:53   #3129
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
hehe ale pewnie on też gotuje?
Mój jedynie gotuje wodę na herbatę i robi kanapki
za dużo sprzętu do tego nie trzeba
jak nam mama kupiła taką duuużą bambusową deskę to się pytał po co nam ona
rzadko. Ale jest mega wygodnicki i jak już ma coś ugotować, to musi mieć sprzęt odpowiedni do tego, co by się nie namęczyć Dlatego tak dba, żeby było w domu wszystko co potrzebne
jak mieszkaliśmy w mieszkaniu dwupoziomowym to np. uparł się, że musimy mieć dwa kosze na bieliznę, bo on nie będzie latał na górę/na dół, żeby coś do prania wrzucić. Tak samo musiały być dwie zmiotki i śmietniczki, musiał mieć dwa dezodoranty (jeden w łazience na górze, drugi na dole) itp. Jakby go było stać, to by i pewnie kupił drugi odkurzacz, żeby nie musieć jednego nosić po schodach

Stary 2012-03-07, 11:54   #3130
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Słodziaki
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
ciekawe czy on bedzie mogl zyc jak nie bedziesz miala jak przygotowac obiad czy cos innego potrzebnego wykonac...
mam kumpele, ktorej facet na nowym mieszkaniu najpierw musial kupic nowego kompa, TV, Xboxa i stolik na komputer... nie bylo by nic w tym dziwnego gdyby nie fakt, ze nie mieli porzadnych garnkow, szklanek innych przyrządów kuchennych no i nawet stolu do jedzenia...
ale facet mial swoje zabawki....
jak to zobaczylam to rece mi opadly z wrazenia...
O matko i ona się na to wszystko zgodziła?!
Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki.
Kolega TZ zaprosil nas na 40ste urodziny.
Oczywiscie kupno prezentu spadnie na mnie, wiec wole jak najszybciej myslec. Macie jakies pomysly?
Nie znam go, wiec nie mam pojecia jaki jest i co lubi.
Może coś takiego
http://www.vivabox.pl/co-to-jest-vivabox.html
obdarowany może sobie w pewnym stopniu wybrać prezent,
możecie się na to zrzucić w parę osób
Cytat:
O kurde mialam identycznie!! To go jeszcze namowilam - jedzmy do tesco na zakupy, kupimy cos do jedzenia itd.
Powiedzial ok. Pomyslalam super, bo jak juz wydawac na benzyne, to chociaz kupmy cos do domu.
Jestesmy w sklepie.
Kolega dzwoni upomina sie o piwko (zaznaczam, ze tez ma auto, byl wtedy ze swoja 'ukochana' bardzo blisko nas).
Mowie - chodzmy juz po piwo zebysmy nie zapomnieli.

Ale nie.
Dlaczego?

Bo jeszcze kolegi dziewczyna chciala piwo, a ona pije tylko takie "swoje" w malej puszce!!!

I tak musielismy jechac specjalnie do innego sklepu zeby znalezc dla niej piwo.
Rece mi opadly. Nie dosc, ze chca dostawe do domu (tak sie wkur***** ze tz jednak zadzwonil do kolegi, ze ma zejsc na dol) na 4 pietro, to jeszcze im nie pasuje, jak wezmiemy w zwyklej puszce. Musi byc taka mala. Wlasnie to piwo. Kiedy laska nawet przy mnie pila inne piwa i wtedy nie narzekala.

Ja rozumiem, pomagac... Ale nie przesadzajmy! Dlaczego my mamy specjalnie dla niej jezdzic po piwo, a jej facet siedzi sobie u niej w domu i tylka nie ruszy.
Chyba bym dostała piany z wściekłości kupiłabym takie jakie jest i niech się cieszą, że w ogóle dostali, jak sie nie podoba to niech sami dupska ruszą
Cytat:
a wracając do tego kolegi małża to w końcu przekonał że jest wrednym pasożytem małż miał L4 bo był chory miał 41' gorączki a on dzwonił że ma mu coś zrobić do pracy bo on nie umie a po premię do szefa ciśnie pierwszy.Kiedyś co sobota wydzwaniał o 6-7 żeby mu małż w czymś związanym z pracą pomógł !! A jak ost. usłyszałam że chciał sekretarkę to myślałam że pęknę ze śmiechu
I co, mąż mu pomagał z tą gorączką?
Cytat:
Powiedział , że żelazko narazie nam nie jest potrzebne,po prostu włączymy sobie w pralce funkcje "bez zagnieceń"
Ok, niech sobie idzie na ważne spotkanie lub świąteczny obiad w koszuli "bez zagnieceń"
Tobie i dziecku jest potrzebne, żelazko pełni też funkcję sterylizacji ubrań noworodka, możesz mu to powiedzieć
Normalnie ciśnienie mi się podniosło przez te wybryki tżtów
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:56   #3131
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
rzadko. Ale jest mega wygodnicki i jak już ma coś ugotować, to musi mieć sprzęt odpowiedni do tego, co by się nie namęczyć Dlatego tak dba, żeby było w domu wszystko co potrzebne
jak mieszkaliśmy w mieszkaniu dwupoziomowym to np. uparł się, że musimy mieć dwa kosze na bieliznę, bo on nie będzie latał na górę/na dół, żeby coś do prania wrzucić. Tak samo musiały być dwie zmiotki i śmietniczki, musiał mieć dwa dezodoranty (jeden w łazience na górze, drugi na dole) itp. Jakby go było stać, to by i pewnie kupił drugi odkurzacz, żeby nie musieć jednego nosić po schodach
faceci, czego to nie zrobią aby ułatwić sobie zycie

Synek

Stary 2012-03-07, 11:56   #3132
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
ta a później Ty miałaś latać z 2 koszami z praniem do pralki oj ci faceci faceci............... a moja babcia mówiła że "chłop jest prosty jak budowa cepa"

kathrinaaaaa śliczne włoski

Franuś

Edytowane przez chmielinka
Czas edycji: 2012-03-07 o 11:59
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 11:58   #3133
nel_a
Zakorzenienie

strasznie boli mnie kark
zaczął wczoraj w południe do wieczora przestał ale znów zaczął
nie mogę głowy obracać normalnie

Stary 2012-03-07, 12:01   #3134
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
A ja uwielbiam tulipany Mam pełno w ogrodzie i 2 doniczki teraz na parapecie. Rosną jak na drożdżach W ogóle uwielbiam kwiaty i prace ogrodowe
Stary 2012-03-07, 12:01   #3135
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
ta a później Ty miałaś latać z 2 koszami z praniem do pralki oj ci faceci faceci............... a moja babcia mówiła że "chłop jest prosty jak budowa cepa"
a nie, byłam cwana, i albo kazałam mu znosić kosz, albo naszykować z nich jasne/ciemne pranie (w zależności od tego, jakie robiłam). Z rzadka sama go znosiłam.
No i jeszcze nauczyłam mojego samemu pralkę ładować jak kilka razy zrobiłam mu awanturę, że rzuca mi tekstem "trzeba zrobić pranie" i czeka aż ja to zrobię zamiast wziąć się samemu, to sam zaczął pranie szykować

Stary 2012-03-07, 12:02   #3136
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta

ja wlaśnie na odwrót, uwielbiam tulipany.. zwłaszcza żółte, bo długo stoją w wazonie

Synek

Stary 2012-03-07, 12:03   #3137
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne

głowa Mnie boli masakra. kawe Piłam więc nie od jej braku .

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 12:06   #3138
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
a to mój nawet bladego pojęcia nie ma jakie mogę być fajne sprzęty kuchenne.
A najbardziej chce mi się śmiać jak sobie przypomnę że biedny nie wiedział że blachy z piekarnika nie należy łapać gołą dłonią

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Dziękuję

O matko i ona się na to wszystko zgodziła?!

Może coś takiego
http://www.vivabox.pl/co-to-jest-vivabox.html
obdarowany może sobie w pewnym stopniu wybrać prezent,
możecie się na to zrzucić w parę osób

Chyba bym dostała piany z wściekłości kupiłabym takie jakie jest i niech się cieszą, że w ogóle dostali, jak sie nie podoba to niech sami dupska ruszą

I co, mąż mu pomagał z tą gorączką?

Ok, niech sobie idzie na ważne spotkanie lub świąteczny obiad w koszuli "bez zagnieceń"
Tobie i dziecku jest potrzebne, żelazko pełni też funkcję sterylizacji ubrań noworodka, możesz mu to powiedzieć
Normalnie ciśnienie mi się podniosło przez te wybryki tżtów

oczywiście że tak.
W ogóle on jest dziwny - albo to ja jestem dziwna.
Wraca z pracy, siada do obiadu po czym zaczyna dzwonić jego tel - normalne to jest i co on robi, biegnie na łeb na szyję i odbiera.
Ja w ost. piątek jadłam kolację, cała gęba w jedzeniu, dzwoni tel. - miała do wyboru albo jeść spokojnie i później oddzwonić albo wypluć wszystko i odebrać....i co zrobiłam? Oddzwoniłam później a co zrobiłby mój mąż? Oczywista oczywistość

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Treść usunięta
no albo źle spałam albo po wczorajszym kichnięciu

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
A ja uwielbiam tulipany Mam pełno w ogrodzie i 2 doniczki teraz na parapecie. Rosną jak na drożdżach W ogóle uwielbiam kwiaty i prace ogrodowe
ja tez je kocham
zasadziłam jesienią chyba ze 30 sztuk w ogrodzie i 3 rosną w doniczce na parapecie

mój był lepszy - nie kupił mi nielubianych kwiatów a ulubione kwiaty jego byłej!! I to takie dość nietypowe kwiaty bo konwalie.
to nie było miłe.

Stary 2012-03-07, 12:09   #3139
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
ciesz się, że pończoch nie dodają do kompletu
ja tam lubię tulipany, i mogą nawet i w tej folii sobie być, zdejmie się

Stary 2012-03-07, 12:09   #3140
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
mój był lepszy - nie kupił mi nielubianych kwiatów a ulubione kwiaty jego byłej!! I to takie dość nietypowe kwiaty bo konwalie.
to nie było miłe.

wow, rzeczywiscie niemila sytuacja... moze myslal ze wszystkie dziewczyny lubia konwalie??

Synek

Stary 2012-03-07, 12:11   #3141
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
wow, rzeczywiscie niemila sytuacja... moze myslal ze wszystkie dziewczyny lubia konwalie??
no właśnie, jakby to były róże ale to tak nietypowe kwiaty ....
nie mam pojęcia co on myślał - pewnie nic, to takie typowe

Stary 2012-03-07, 12:12   #3142
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie, jakby to były róże ale to tak nietypowe kwiaty ....
nie mam pojęcia co on myślał - pewnie nic, to takie typowe
eee tam chłopi są prości, pewnie myślał, że jak tamta lubiła tak te kwiatki, to Ty też je lubisz, bo przecież też jesteś kobietą. Faceci serio tak rozumują

Stary 2012-03-07, 12:13   #3143
Linka25
Zakorzenienie

Hej, ale dziś piękny dzień U mnie bardzo słonecznie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Możesz a nawet powinnaś pisałam juz nie raz, że trzeba wyjątkowo dbać o dziąsła w ciązy a kamień im bardzo szkodzi. Najlepiej pójść do gabinetu, gdzie robią to profesjonalnie ultradźwiękami z polerowaniem i fluoryzacją, jest wtedy dokładniej, dziąsła szybko dochodzą do siebie i wolniej się nowy kamień odkłada
dzięki
ktoś mi napisał, ze kobietom w ciąży stomatolodzy czasem nie chcą usuwać kamienia, stad moje pytanie

Cytat:
moja zapewne też ale czym jest kawa przy papierosach a niestety jarała i to nieźle.
Zdziwiona że urodziłam się długa a chuda.
Ech szkoda słów.
A matka mojej znajomej piła tanie wina

ja w czasie ciąży napiłam się kawy 2 razy ale to była śniadaniowa - 70% zbożowej a reszta rozpusczalnej.
Ja piłam / piję słabą kawę rozpuszczalną, zwłaszcza jak jeszcze chodziłam do pracy.. Taką lurę No ale później w zasadzie piłam już tylko soki i herbaty, a wiadomo ze mocna herbata nie ma mniej kofeiny od kawy..
O paleniu i piciu % to nawet sie nie wypowiadam... Moja w ciaży na szczęście nawet nie patrzyła w stronę używek, ale to bardzo świadoma i odpowiedzialna kobieta - tak jak i my

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość

Moja pewnie też paliła sądząc po jej zachowaniu teraz że nawet przy Mnie pali choć tocze Z nią wojnę o to. ja się urodziłam sina cała...
Boże, moi rodzice to by chyba na zbity pysk kogoś wyrzucili z domu gdyby zaczął przy mnie palić... Jeśli zacznie palić, to wychodź natychmiast i już!

Cytat:

-------------

Witam z rana

Dzisiaj uświadomiłam sobie, że do pełnego funkcjonowania w nowym mieszkaniu potrzebujemy jeszcze jakieś min. 500 zł, i nie mówie tu o meblach (szafka RTV i witryna) tylko same takie "głupie" wydatki typu: tłuczek do ziemniaków,wałek,żelazko, klamki itd. , a do końca miesiąca zostało nam na koncie TŻ 900 zł, na moim 1100 i na karcie kredytowej 650 zł Z czego musimy jeszcze zatankować samochód - 300 zł. Zastanawiam się czy jechać na zakupy. Tzn wiem,że musimy kupić te wszystkie rzeczy,ale przeraża mnie ta suma wydatków. A jeszcze musimy kupić gdzieś internet i pakiet TV.
Mąż mówi , że za dużo wydaje. Ale ja nie rozumiem czy on nie wie jakie są ceny?? Mówi , żebyśmy się wstrzymali z wydatkami bo to dopiero początek miesiąca , to ja nie wiem jak on sobie wyobraża mieszkać bez podstawowych rzeczy. Już nie mówie o lustrze w łazience,bo to nie jest pierwszej potrzeby,ale np. suszarka na ubrania już jest. Ostatnio głównym naszym problemem są finanse .Wczoraj wieczorem się pokłóciliśmy przez tel. ,bo on mi mówi że idzie z kolegami na pizze i piwo, a ja mówie że przecież macie kolacje itd. A on mówi, że kolacja jakaś nieciekawa jest to idą do lokalu . Tylko,że oni cały czas gdzieś chodzą, a to na pizze, a to na piwo, 3 razy w tyg. do kina ,później na kolacje. A on mi mówi , że musimy się wstrzymać z wydatkami . I mu to wszystko wygarnęłam. Że jedno jego wyjście to wydatek min. 80 zł, a ja w tym czasie siedze w domu i szukam promocji na żelazko, czy inne rzeczy. To się obraził na mnie , i powiedział że ja nie mogę żyć bez zakupów .
Masz w 100% rację. Bez pizzy i piwa można się obyć i on powinien to robić, jeśli macie niepewną syt. fin.

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki.
Kolega TZ zaprosil nas na 40ste urodziny.
Oczywiscie kupno prezentu spadnie na mnie, wiec wole jak najszybciej myslec. Macie jakies pomysly?
Nie znam go, wiec nie mam pojecia jaki jest i co lubi.
Zapytaj TŻta, może cokolwiek podpowie.
Dobry alkohol pasuje każdemu zazwyczaj ...
Może jakiś fajny otwieracz do wina (chyba ze ma)
Książki i płyty zawsze mile widziane, ale przydałoby się wiedzieć co lubi? Podróże, historia, polityka? ---> takie czyta mój TŻ
jakieś gadzety w stylu dobry długopis, zapalniczka ..?
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 12:16   #3144
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
eee tam chłopi są prości, pewnie myślał, że jak tamta lubiła tak te kwiatki, to Ty też je lubisz, bo przecież też jesteś kobietą. Faceci serio tak rozumują
kompletnie inaczej niż my.
ost. pokazuje mi coś - pytam po co mi to pokazuje, po tym żebym zobaczyła że ktoś coś robi lepiej ode mnie i tak jakoś niefajnie się poczułam a on tekst że nawet nie wie czy to lepsze od mojego czy nie chciał żebym sobie spojrzała jak robi ktoś inny.

się zdenerwowałam a on biedny miał co innego na myśli

Stary 2012-03-07, 12:17   #3145
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
Treść usunięta
ja też mam uczulenie na tę folię za to tulipany kocham

a nienawidzę czerwonych i żółtych róż.... bleee

Franuś
Stary 2012-03-07, 12:18   #3146
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
hehe, mój sobie tak kiedyś mądrze frytki robił, że nalał prawie cały garnek oleju, że potem frytki ledwo mu się zmieściły, olej wylał się na całą kuchenkę, a z frytek zrobiły się gluty, a te na spodzie się przypaliły. Ale potem chodził i przeżywał, że co on w ogóle zrobił i jak można było frytki tak spieprzyć, przecież robił je nie raz
czasem w kuchni naprawdę jest jak sierotka, ale przyznam, że ciasto na naleśniki i na pizzę robi lepiej ode mnie

Stary 2012-03-07, 12:19   #3147
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta

ale hardcore
tego na spokojnie bym chyba nie zniosla....

Synek

Stary 2012-03-07, 12:20   #3148
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
kompletnie inaczej niż my.
ost. pokazuje mi coś - pytam po co mi to pokazuje, po tym żebym zobaczyła że ktoś coś robi lepiej ode mnie i tak jakoś niefajnie się poczułam a on tekst że nawet nie wie czy to lepsze od mojego czy nie chciał żebym sobie spojrzała jak robi ktoś inny.

się zdenerwowałam a on biedny miał co innego na myśli
bo my czasem cierpimy na nadinterpretacje

Franuś
Stary 2012-03-07, 12:22   #3149
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta

kumpela mi mówiła że gdzieś czytała że dla nich się liczy tu i teraz. Jak ktoś zadzwoni to natychmiast są w stanie zrobić to o co ten ktoś ich poprosił.
I podobno źle się do nich zwracamy - zamiast idź teraz wyrzucić śmieci mówimy albo czy mógłbyś (taaa odpowie że tak ale za jaki czas to wykona) albo w pytaniu czy rozkazie nie ma powiedziane że już teraz natychmiast.

a podglądałam tą dziewuchę na jednym z portali randkowych i tam były te kwiaty wymienione.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
bo my czasem cierpimy na nadinterpretacje
dokładnie, tak osobiście odbieramy.

Dobrze że nie dostał zj**ki ode mnie

Stary 2012-03-07, 12:23   #3150
ewka5891
Zakorzenienie

Tak patrze na tą nasza pierwsza strone, tyle mam zna już płeć swojego maleństwa...

mam nadzieje, ze jutro tez bede mogla pochwalic sie moim skabem

Synek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości