Walka o zdrowe i piękne włosy część IX - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-07, 13:04   #2371
masija
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część IX

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
j

ja wychodzę z założenia, że każda farba trwale koloryzująca jest zła. O rozjaśniających nie wspomnę.
No tak.. ale jak żyć , tfu, farbować kiedy już się zafarbowało drogeryjną farbą..?

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 13:37   #2372
narvia
Raczkowanie

GG do narvia

Cytat:
Napisane przez Ainnel Pokaż wiadomość
Oj, ja tej wody brzozowej Isany też zmęczyć już od dawna nie mogę, już mi się strasznie znudziła - od 17.03 zrobię sobie przerwę na Jantar .

Co myślicie o wcierce Saponics?
myślisz że jak zaczne uzywać Isany to wyrosną mi takie moherki jak Twoje? A serio- jak Ci się podoba ta woda?

Saphonics miałam. Trochę podobny do Jantara, w końcu ta sama firma. Tyle że Jantar robi turbo przyrost, że tak to nazwę, a Saphonics zrobił mały wysyp babyhair i na tym zakończyl działalność. Połysku, wzmocnienia też nie zanotowałam.
Nie ma alkoholu, konsystencja jest jeszcze nieco bardziej gęsta od Jantara, taka tłustawa troszkę. Nie przetłuszcza jednak włosów, może minimalnie mniej świeże są po użyciu.
Zapach jest ziołowy i baaardzo ładny.
Wydajność, znowu, jak Jantar, czyli bez zachwytów. Jak dla mnie ma trzecie miejsce- pierwsze Jantar, potem Seboradin.
narvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 13:40   #2373
k4te
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ja mam z natury tak, że wierzchnie włosy mam proste a te spodnie kręcone Suszę je i wtedy są w miarę jednolite, bez suszarki - hulaj dusza, piekła nie ma. Prostujesz "na szczotkę", czyli suszarką? Jeśli nie robisz tego codziennie i zabezpieczasz włosy, to nie jest aż taka straszliwa krzywda, chociaż włosy rzeczywiście mogą się od tego zniszczyć. Myślałaś o keratynowym prostowaniu?

Pielęgnacją i odpowiednim strzyżeniem można doprowadzić do tego, żeby wszystkie włosy zaczęły się kręcić, w drugą stronę nie słyszałam
Tak, suszarką W sumie całe włosy męczę co drugi dzień, kiedy myję głowę, ale grzywkę muszę układać co rano (jeśli gdzieś wychodzę) bo przez noc mi się odgniata. Końce zabezpieczam olejem kokosowym, na całe włosy boję się coś nakładać (mam nawet taki jakiś balsam termo ochronny), bo boję się, że się szybko przetłuszczą.
Jeśli chodzi o keratynowe prostowanie to miałam już nawet w domu keratynę Ale jednak się nie zdecydowałam, bo po pierwsze bałam się, że wtedy będę za bardzo ulizana, a po drugie ja w sumie nie umiem obsługiwać prostownicy i nie umiałabym sobie dobrze wymodelować grzywki, żeby tak smętnie nie zwisała No i akurat wtedy, kiedy rozważałam to prostowanie wiele wizażanek pisało, że wypadają im włosy i była obawa, że to właśnie od tego, więc odpuściłam.
No nic, myślę, że muszę trochę podbać o włosy i zobaczyć, czy kiedy są w lepszym stanie to jakoś wpływa na to że się kręcą/prostują... W każdym razie dzięki za rady
Stary 2012-03-07, 13:46   #2374
smefretka
Przyczajenie

Ja dziś złapałam w rossmannie krem do brodawek 4zł w cenie na do widzenia..

Ale się uśmiałam
Stoję w kolejce do kasy, w ręku owy krem i balsam do kąpieli Babydream fur mama.. Za mną stała starsza pani (ok 50lat) która co chwila spoglądała dziwnym wzrokiem na moje zakupy,a po chwili na mnie i mój brzuch (Pani chyba stwierdziła że spodziewam się dziudziusia i trochę się załamała) haha

Może jej zdziwienie byłoby mniejsze, gdyby nie to że mam tylko 18 lat, a wyglądam (dla wielu osób) na jakieś 15..

dbam o włosy
smefretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 14:29   #2375
Magdalene29
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez narvia Pokaż wiadomość
Magdalene29
co powiesz o tej wodze Isany? Zauważyłaś poprawę włosów, rosną szybciej? A jak jej idzie z wysuszaniem włosów, nabłyszczaniem czy zmienianiem koloru?

co do zużywania jej- na blogu Anwen jest wpis o płukance z ten wody
Kurcze, blog Anwen znam prawie na pamięć, a tego wpisu nie kojarzę No ale już kończę tą wodę...

Trudno mi powiedzieć tak naprawdę jak ona działa. Na pewno nie wysusza włosów, zdaje się, że nie ma tyle alkoholu co inne wcierki brzozowe (ale głowy nie dam sobie uciąć, pamiętam jedynie, że dziewczyny pisały, że jest delikatniejsza). Oprócz niej używam jako wcierki oleju rycynowego i bejbiki, które mam są prawdopodobnie od niego ale nie mam pewności. Poza tym faszeruję się od środka Vitapilem (kiedyś Merzem), skrzypem i pokrzywą, no i jadam zdrowo. Pewnie to wszystko ma wpływ. Nie wiem czy włosy rosną szybciej, bo ja mam dość duży przyrost, ale jeszcze nie potrafię zmierzyć. No i nie zmieniałam koloru, a nabłyszczenie zostawiam innym produktom.
Tyle informacji, a żadnych konkretów, wiem
Powiem tak, nie mam zamiaru w najbliższym czasie do niej wracać, bo chcę wypróbować Jantar, a potem wody z Barwy czy Malwy, wtedy będę mieć porównanie. Na pewno nie wpływała negatywnie na włosy, ale na ile dobrze to nie wiem...

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Oj, ja tej wody brzozowej Isany też zmęczyć już od dawna nie mogę, już mi się strasznie znudziła - od 17.03 zrobię sobie przerwę na Jantar .

Co myślicie o wcierce Saponics?
No właśnie, ja też jestem baaaardzo nią już znudzona, więc żeby ją szybko skończyć to wcierałam ją przez kilka ostatnich dni na godzinę przed myciem

Magdalene29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 14:43   #2376
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smefretka Pokaż wiadomość
Ja dziś złapałam w rossmannie krem do brodawek 4zł w cenie na do widzenia..

Ale się uśmiałam
Stoję w kolejce do kasy, w ręku owy krem i balsam do kąpieli Babydream fur mama.. Za mną stała starsza pani (ok 50lat) która co chwila spoglądała dziwnym wzrokiem na moje zakupy,a po chwili na mnie i mój brzuch (Pani chyba stwierdziła że spodziewam się dziudziusia i trochę się załamała) haha

Może jej zdziwienie byłoby mniejsze, gdyby nie to że mam tylko 18 lat, a wyglądam (dla wielu osób) na jakieś 15..
Przepraszam,ale to najbardziej mi się rzuciło w oczy.
50 lat to starsza Pani ?

Wybaczcie offtop.
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 14:46   #2377
Ainnel
Zadomowienie

Cytat:
myślisz że jak zaczne uzywać Isany to wyrosną mi takie moherki jak Twoje? A serio- jak Ci się podoba ta woda?

Saphonics miałam. Trochę podobny do Jantara, w końcu ta sama firma. Tyle że Jantar robi turbo przyrost, że tak to nazwę, a Saphonics zrobił mały wysyp babyhair i na tym zakończyl działalność. Połysku, wzmocnienia też nie zanotowałam.
Nie ma alkoholu, konsystencja jest jeszcze nieco bardziej gęsta od Jantara, taka tłustawa troszkę. Nie przetłuszcza jednak włosów, może minimalnie mniej świeże są po użyciu.
Zapach jest ziołowy i baaardzo ładny.
Wydajność, znowu, jak Jantar, czyli bez zachwytów. Jak dla mnie ma trzecie miejsce- pierwsze Jantar, potem Seboradin.
Dziękuję za odpowiedź . Mam jeszcze masę wcierek do przetestowania, a ostatnio Saponics rzucił mi się w oczy w zielarskim.
A jeśli chodzi o wodę brzozową Isany, to jestem z niej zadowolona . Jak nakładałam strzykawką to zużywałam jej za dużo i obciążała włosy, teraz używam tylko opuszek palców i już nie przetłuszcza. Trochę przyspieszyła porost, wylazły babyhair. Nie wysuszyła mi skóry głowy, tylko szkoda, że jest taaaaka wielka .
Cytat:
Napisane przez Magdalene29 Pokaż wiadomość
No właśnie, ja też jestem baaaardzo nią już znudzona, więc żeby ją szybko skończyć to wcierałam ją przez kilka ostatnich dni na godzinę przed myciem
Też używam jej codziennie, ale zużywam po 2-3 ml na jeden raz, więc jeszcze trochę się zejdzie .

Ainnel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 14:51   #2378
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość

Nie rób mi tego

A której wersji Bentley'a i Pat&Rub używałaś?
tej z granatem
[/QUOTE]

Cytat:
A psikanie keratyną przed suszeniem szkodzi?
Ja psikam Gliss Kurem przed suszeniem, bo myślałam, że to może trochę zabezpieczy włosy przed wysuszeniem

Niestety i stety, bo w sumie cała zabawa we włosomaniactwo polega na testowaniu
nie oczywiście że nie szkodzi
tylko lepiej niz sama keratynę uzyc cos z silikonami dlatego bo ona może niewystarczająco ochronić
ale wiadomo lepsza sama keratyna niż nic

Cytat:
Napisane przez trommelka Pokaż wiadomość
Wlaśnie uprzedzam ze względu na Twoje wlosy: bo jak będziesz uciekać kiedyś w poplochu z przejścia dla pieszych, to się biedne potargają, a tak dla bezpieczeństwa może rozglądniesz się jeszcze z trzy razy
Kiedyś zdam.. Nie dziękuję!
haha

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 15:04   #2379
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Przepraszam,ale to najbardziej mi się rzuciło w oczy.
50 lat to starsza Pani ?
Mi niestety tez

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 15:10   #2380
Magdalene29
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź . Mam jeszcze masę wcierek do przetestowania, a ostatnio Saponics rzucił mi się w oczy w zielarskim.
A jeśli chodzi o wodę brzozową Isany, to jestem z niej zadowolona . Jak nakładałam strzykawką to zużywałam jej za dużo i obciążała włosy, teraz używam tylko opuszek palców i już nie przetłuszcza. Trochę przyspieszyła porost, wylazły babyhair. Nie wysuszyła mi skóry głowy, tylko szkoda, że jest taaaaka wielka .

Też używam jej codziennie, ale zużywam po 2-3 ml na jeden raz, więc jeszcze trochę się zejdzie .
A ja zużywam jej celowo bardzo dużo Ok 10 ml. Mi nie obciążała włosów pod warunkiem, że wcierałam ją zaraz po umyciu, w przeciwnym razie - tłuste.

Stary 2012-03-07, 15:22   #2381
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też patrzenie i ustawianie tych wszystkich kosmetyków wydaje się trochę chore Boję się, że niedługo wystąpię, jako jedna z tych wariatek u Ewy Drzyzgi A rodzice jak się dowiedzą, że część moich włosowych kosmetyków niedługo będzie zajmowała jeszcze lodówkę, to pewnie mnie eksmitują, zresztą wtedy powiedzenie "otwieram lodówkę a tam Twoje kosmetyki" będzie prawdą w dosłownym znaczeniu
U mnie już całe mieszkanie jest oblegane przez moje kosmetyki, moja szafka, komoda na korytarzu, półki w łazience i lodówka
Staram się dużo rzeczy chować u mnie w szafce, bo mieszkam z teściową, bardzo oszczędną kobietą i wolę sobie odpuścić komentarze
Z tym, że na kosmetyki w lodówce nic nie mówi, bo sama lubi naturalne metody, więc to jej nie przeszkadza

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was miała już styczność z tą nową serią z Gliss Kura - Ultimate Volume ? Wczoraj rzuciła mi się w oczy . Bez silikonów, z keratyną i kolagenem. Nie mówcie tylko, że ja będę musiała jako pierwsza spróbować
Chyba Ewcia kupiła szampon z tej serii
Ja na szybko patrzyłam na skład tego szamponu i faktycznie silikonów nie ma, ma jedno pq, ale za to keratynę i kolagen bardzo wysoko w składzie

Cytat:
Napisane przez trommelka Pokaż wiadomość
Och, jak ta śliwka kussiii...
Ja póki co używałam jej tylko na twarz i na końcówki, ale jak wykończę dwa oleje, to wypróbuję na całą długość włosków

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
A co do prawdziwych kiszonek to Nie wiem, co ja mam z głową czy z żołądkiem, ale ja potrafię wodę z ogórków pić litrami. Szkoda, że mnie ogórki kiszone nie wychodzą, bo muszę u innych żebrać o tę wodę
Masz piękne włoski

Co do ogórków, to moja córeczka latem miała lekko ponad roczek i zajadała się nimi codziennie Teraz jak z nią wchodzę do warzywniaka, to pierwsze co to tylko "Mamusia kupi ogórki"

Cytat:
Magdalene29
co powiesz o tej wodze Isany? Zauważyłaś poprawę włosów, rosną szybciej? A jak jej idzie z wysuszaniem włosów, nabłyszczaniem czy zmienianiem koloru?

co do zużywania jej- na blogu Anwen jest wpis o płukance z ten wody
Pytanie nie do mnie, ale ja miałam wodę brzozową Barwy, ładnie unosiła włoski u nasady, przyrost wzrósł do 3 cm/miesiąc i przybyło mnóstwo bejbików

Cytat:
Napisane przez smefretka Pokaż wiadomość
Ale się uśmiałam

Ja jak urodziłam córeczkę miałam 24 lata, wyglądam na 18 i dość często się spotykałam z komentarzami typu "dzieci mają dzieci", "taka małolata i ma dziecko", albo "jaka ładna siostrzyczka".
Denerwuje mnie ocenianie innych po wyglądzie
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 15:35   #2382
narvia
Raczkowanie

GG do narvia

Dziękuję za odpowiedzi Kochane

Myślicie że stosowanie dwóch wcierek naprzemiennie da lepsze/podobne rezultaty- tzn nie osłabi to ich działania? Naprzemiennie mam na myśli jedno mycie jedna, drugie mycie druga.

Magdalene29
ten wpis:
http://anwena.blogspot.com/2012/01/c...-illusive.html
Stary 2012-03-07, 15:37   #2383
kuleczkka
Rozeznanie

zapytam tutaj:
czy Seboradin lotion obciążył którejś z Was włosy?
kuleczkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 15:55   #2384
Magdalene29
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi Kochane

Myślicie że stosowanie dwóch wcierek naprzemiennie da lepsze/podobne rezultaty- tzn nie osłabi to ich działania? Naprzemiennie mam na myśli jedno mycie jedna, drugie mycie druga.

Magdalene29
ten wpis:
http://anwena.blogspot.com/2012/01/c...-illusive.html
Ooo dziękuje

A co do naprzemiennego stosowania, to też się wczoraj nad tym zastanawiałam, ale w końcu stwierdziłam, że nie dojdę potem do tego co mi pomogło/zaszkodziło

Stary 2012-03-07, 15:57   #2385
nafiyqa
Zakorzenienie

Zobaczcie
http://www.superpharm.pl/images/gaze...z_062012_1.jpg

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 16:05   #2386
Ula_87
Wtajemniczenie

Izuś, nie przejmuj się - ja w tym roku kończę 25 lat,a przeważnie dają mi 18-20
Stary 2012-03-07, 16:06   #2387
Magdalene29
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
O nie! Po co spojrzałam..!

Stary 2012-03-07, 16:06   #2388
narvia
Raczkowanie

GG do narvia

Cytat:
Ooo dziękuje

A co do naprzemiennego stosowania, to też się wczoraj nad tym zastanawiałam, ale w końcu stwierdziłam, że nie dojdę potem do tego co mi pomogło/zaszkodziło
W sumie tak. Ale ciekawe czy takie stosowanie może jakoś pogorszyć działanie produktów, czy coś. Może ktoś wie?

nafiyqa
Aloes za 10zł!
Stary 2012-03-07, 16:13   #2389
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
czyli musimy iść na odwyk od paczenia ?
Chyba czas najwyzszy

Cytat:
O nie! Po co spojrzałam..!
Hehhe, wlasciwie zastanawialam sie czy nie napisac ostrzezenia...

Stary 2012-03-07, 16:13   #2390
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Kto mi kupi biovaxa i aloes i wyśle pocztą

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 16:15   #2391
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:

tylko co ja tam kupie za 30 zł?
Nie rozumiem ,to mozna kupic t wszystko za laczna kwote 30 zl ? czy trzeba kupic inne produkty za 30 zl i wtedy te sa po 10 ?

Nie moge nigdzie dorwac Jantar-u wiec kupilam jakas wcierke alevit a DOZ-ie .
Przetestuje i opisze wrazenia tylko ,ze musze codziennie wcierac ,a u mnie z systematycznością gorzej:/

A juz niedlugo "zrobi" mi sie moja wlasnorecznie zrobiona wcierka ,moje pierwsze dziecko w tej dziedzinie .Nie jestem pewna co z tego wyjdzie...

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2012-03-07 o 16:16
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 16:16   #2392
Ula_87
Wtajemniczenie

Nowa wersja fluidu na końcówki Gliss Kur z serii Oil Nutritive ma nie najgorszy skład:

cyclomethicone, aqua, dimethiconol, propylene glycol, quatemium-80, laureth-4, argania spinosa kernel oil, macadamia temifolia seed oil, olea europaea fruit oil, prunus amygdalus dulcis oil, prunus armeniaca kemel oil, sclerocarya birrea seed oil, sesamum indicum seed oil, panthenol, cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, hydrolyzed keratin, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, polyquatemium-10, propylene glycol dicaprylate/diacaprate, methylparaben, lactic acid, ppg-1 trideceth-6, geraniol, linalool, benzyl salicylate, citronellol, benzyl alcohol
Stary 2012-03-07, 16:18   #2393
phideaux
Wtajemniczenie

Dziewczyny, czy miałyście kiedyś problem z włosami, które rozdwajają się w połowie długości? Bo ja ostatnio znajduję dużo takich włosów ;-( Sama końcowka jest ok, zdrowa, ale co z tego skoro w połowie włosa jest rozdwojenie ...
Stary 2012-03-07, 16:20   #2394
Ula_87
Wtajemniczenie

Szkoda,że trzeba wydać to 30zł,a nie tak po prostu
Stary 2012-03-07, 16:22   #2395
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda,że trzeba wydać to 30zł,a nie tak po prostu
No bo tym sposobem wydasz 30 zł na pierdoły + 10 zł na maskę, zamiast 19 na samą maskę :P No ale przecież się opłacaaa!
Stary 2012-03-07, 16:28   #2396
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość

tylko co ja tam kupie za 30 zł?
Nie rozumiem ,to mozna kupic t wszystko za laczna kwote 30 zl ? czy trzeba kupic inne produkty za 30 zl i wtedy te sa po 10 ?

Nie moge nigdzie dorwac Jantar-u wiec kupilam jakas wcierke alevit a DOZ-ie .
Przetestuje i opisze wrazenia tylko ,ze musze codziennie wcierac ,a u mnie z systematycznością gorzej:/

A juz niedlugo "zrobi" mi sie moja wlasnorecznie zrobiona wcierka ,moje pierwsze dziecko w tej dziedzinie .Nie jestem pewna co z tego wyjdzie...
Za kazde wydane 30zl na inne produkty mozesz kupic w SP jedna z tych rzeczy z podanej strony za 10zl

Stary 2012-03-07, 16:30   #2397
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Za kazde wydane 30zl na inne produkty mozesz kupic w SP jedna z tych rzeczy z podanej strony za 10zl
hehe ok dzieki Czytanie ze zrozumieniem sie klania
Takze ja odpuszczam "tej promocji" Szkoda ,ze nie potrzebuje , podkładu ,ani tuszu...albo jakiegos kremu ...
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 16:35   #2398
aga9002
Raczkowanie

Miał ktoś może maske Bingo, SPA, Kuracja do włosów z 40 aktywnych składników
na kwc niestety brak nadal opinii i składu
aga9002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 16:38   #2399
patti017
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
No ja jakbym zobaczyła wzmożone wypadanie, to pewnie bym sobie odpuściła Tylko po olejach nie lamentuję, że więcej mi włosów wyszło.

A co do prawdziwych kiszonek to Nie wiem, co ja mam z głową czy z żołądkiem, ale ja potrafię wodę z ogórków pić litrami. Szkoda, że mnie ogórki kiszone nie wychodzą, bo muszę u innych żebrać o tę wodę

Ach, no tak, ja mam w końcu takie piękne włosy Jak włosy są mocno wilgotne związuję je w wysokiego kucyka , zaplatam w dosyć luźny warkocz i na samym koniuszku związuję go frotką. Dodam, że kiedyś metoda warkoczowa się u mnie nie sprawdzała, bo powstawały po niej tylko takie dosyć kanciaste fale Ważne, żeby warkocz nie był ściśnięty. Bo tak w ogóle, to włosy mi się ostatnio nieco rozprostowały, mam wrażenie, że to po tej amli w proszku tak mi zaczęły wariować
no właśnie wychodzą kanciaste fale ja tak wogole to nonstop szukam jakichs sposobow na fale bez uzywania lokowki i walkow probuje ugniatania, kokow, slimaczkow ale nie znalazlam jeszcze idealnego sposobu... a z luznym warkoczem mi sie nie uda bo mam dosc mocno wycieniowane wlosy i poprostu sie rozwala francuz tak samo
patti017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 16:44   #2400
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patti017 Pokaż wiadomość
no właśnie wychodzą kanciaste fale ja tak wogole to nonstop szukam jakichs sposobow na fale bez uzywania lokowki i walkow probuje ugniatania, kokow, slimaczkow ale nie znalazlam jeszcze idealnego sposobu... a z luznym warkoczem mi sie nie uda bo mam dosc mocno wycieniowane wlosy i poprostu sie rozwala francuz tak samo
a metoda skarpekowa?

pomysł od Jigoku

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości