|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Kiedyś hodowało się algi w słoiku, pamiętam taką opcję, jak w podstawówce byłam
Chyba też sobie zakupię, szczególnie, że tania.Cytat:
Myłam z Joanny do włosów przetłuszczających się i Welli takiż sam. Efekt był podobny. Cytat:
Mogła wybrać jakąś mniej znaną na swojego sobowtóra
|
||
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Remedios - jeśli to Joanna Naturia, to ona ma na samym początku składu silny detergent, może dlatego masz suche włosy. Ja inną Naturią myję włosy raz na jakieś 1,5 tygodnia, żeby wymyć silikony. Tak, to jakimś delikatnym.
Szkoda, że tak w życiu nie można zrobić - nałożyć gęby Giselle i iść na podryw Swoją drogą, pewnie dziewczyna brzydka. A ja jakoś nie wierzę, że uroda Giselle miała dla kolegi zupełnie ośmiorzędne znaczenie zaraz za wszystkimi przymiotami jej duszy |
|
|
|
#3423 |
|
Nie depcze krokusów
|
Oczywiście, że jest trudniej, heloł!
|
|
#3424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
O matkooo... No niestety ![]()
|
|
|
#3425 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fubi a nie kupiłaś hydrolatów do zmywania twarzy? Ja swój HA trzymałam w lodówce. na mnie nie robił żadnego wrażenie, miałam nawet uczucie ściągnięcia skóry twarzy po zastosowaniu. Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||||||
|
|
|
#3426 |
|
Raczkowanie
|
Fubizka- Joanna z Apteczki Babuni
Niezbyt chyba silny, ale pewnie za dużo go lałam.Tak samo, jak laskom z porytą psychą. Tak sobie myślę, że chyba lepiej być niezbyt urodziwą dziewczyną z fajnym charakterem, niż ładną z problemami emocjonalnymi. W pierwszym przypadku ludzie i tak cię polubią + selekcja dupków lecących na wygląd oraz z wybujałym ego. W drugim - szkoda gadać. |
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3428 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A nie, że facet, selekcja coś tam? |
|||||
|
|
|
#3429 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja osobiście nie wierzę w to, że kiedyś uda mi się przerobić wszystkie swoje traumy. Muszę zaakceptować swoje ułomności emocjonalne, bo już raczej nie znikną
|
|||
|
|
|
#3430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie interesuje Cię, komu właśnie urodziło się dziecko, kto kupił lustrzankę, kto ma nowe auto, kto wziął ślub, kto właśnie wrócił z Egiptu? Też zastanawiam się nad rypnięciem tego w piżdu. Nie lubię, kiedy starzy znajomi zamiast zadzwonić, pogadać, umówić się na mieście, piszą na fb: "co słychać?". Wkurza mnie natomiast, kiedy ktoś pyta: "Jak tam, masz w końcu kogoś?" albo "I co, dalej pracujesz?". ![]() Malla, ja mam niby angielskiego Waxa. Tak jest napisane na opakowaniu ![]() Myślę, że on nie do końca działa tak, jak trzeba, bo nie owijam się folią i nie ogrzewam. Jeśli chodzi o maskę z Malwy, to na wizażu chyba widziałam taką taniuśką, w białym opakowaniu. Nie pamiętam nazwy i nie wiem, czy ją jeszcze produkują. Fubizka, właśnie rozmyślałam, czy mogę te specyfiki z zsk dodawać to drogeryjnych kosmetyków. Obawiam się, że coś zareaguje i wypali mi twarz lub włosy ![]() Dlatego na wszelki wypadek kupiłam sobie gotowe serum antiejdżing Nie mogę się doczekać, aż zrobię mgiełkę aloesowo - oliwną. Brakuje mi tego, czuję, że moje włosy tego potrzebują ![]() Elve, ja miałam takiego internetowego kolegę, w którym się zadurzyłam. Miły, wykształcony chłopak. No i wiadomo, wszechstronnie uzdolniony. Nigdy mi się nie pokazał. Kiedy chciałam go wyciągnąć, spotkać się, odmówił. Stwierdził, że on się nie nadaje do takich relacji, że on wie, jak to się skończy. Długo myślałam, że nie jestem warta jego uwagi, lol. **** Kurde, wygląda na to, że ten rok będzie naprawdę ciężki, jeśli chodzi o moje życie zawodowe. Muszę w końcu ścisnąć poślady i wziąć się za siebie. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-03-06 o 00:08 |
|
|
|
|
#3431 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś miałam na fb w znajomych tak z 90-100 osób i to byli ludzie ze studiów + bliscy znajomi. Wtedy można było to traktować serio jak panel dyskusyjny bo byli sami swoi Teraz nagle mi się porobiło tych znajomych od groma i jak coś napiszę, to 200 osób się o tym dowiaduje ![]() Wprawdzie ja znam wszystkich, których mam na fb, oprócz wizazanek, których mam ze 4 czy 5 ![]() Ale co z tego, skoro z niektórymi urwał mi się kontakt? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z freelancingu nie jestem w stanie się utrzymać, zbyt nieregularnie przychodzą zlecenia. |
|||||
|
|
|
#3432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Poczekaj. Po 4 latach od ukończenia studiów wszystko się może zmienić
![]() Łezka w oku się kręci, kiedy przypominam sobie, jak fajnie było. No ale, widać taka kolej rzeczy. Cytat:
|
|
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Ech, spać nie mogę
![]() Cytat:
Chociaż mój słynny ostatni ryk, który pozbawił macicę mą przyjemności Więc może to było takie katharsis ![]() Remedios - podczas spłukiwania oliwy przypomniało mi się, że dobrą metodą na zmywanie oleju jest kubeczkowo-maczana ![]() Czyli bierzesz jakiś kubeczek albo miseczkę (ja mam zawsze w szafce pod umywalką na ten cel kubek z uczelni ), wlewasz tam porcję szamponu, jaką zwykle dajesz na głowę i zalewasz to wodą i mieszasz. Normalna metoda kubeczkowa kończy się na tym, że wylewasz to sobie na łeb i myjesz ![]() Natomiast jak zmywasz olej, to maczasz włosy w tym kubku, trochę masujesz i olej schodzi a włosy nie są wymęczone szamponem. Ja potem spłukuję i myję szamponem sam skalp, bo skalpu tą kubeczkową nie umiem umyć, choć włosomaniaczki potrafią. (Boże, jakby moi kumple się dowiedzieli jaką ja mam metodologię mycia włosów, to bym nie miała życia z nimi ).
|
|
|
|
|
#3434 | |||||||
|
po drugiej stronie szafy
|
No właśnie ładna, pospolita ale ładna. Wszystko na swoim miejscu, mała, drobna kobietka. Ale sieczka w głowie, że nie wygląda jak na okładce cosmo...
Cytat:
), ale wiadomo, poczucie estetyki swoje robi, komentarz był "nie dość że ma moje poczucie humoru, inteligentna, bystra, to jeszcze ma taaaaaaaaaaaakie noooooooogiiiiiiiiiiiiiii i..." ![]() A to zależy. Trudniej złapać kogoś na pierwsze wrażenie, z kolei ładnym jest trudniej poza to pierwsze wrażenie wyjść. Brzydki człowiek musi udowodnić, że ma bogate wnętrze i w sumie ładny człowiek też ![]() Ja tylko sprawdziłam, czy blondynkom więcej głupot uchodzi na sucho Cytat:
![]() Cytat:
a część z czasem dobrze poznasz i nauczysz się żyć w miarę normalnie mimo ich obecności w tle. Da się, tylko trzeba nauczyć się spychać ja na nieco dalszy plan. Niech sobie siedzą, byle z tyłu, najgorzej jest jak siedzą na pierwszym planie i zasłaniają widok na świat.Cytat:
![]() Śluby też fajna rzecz, udziela się trochę to małe szaleństwo OtTakiej ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie się tego zrobiła cała półka...z czego połowę musiałam wywalić, bo się okazało że mam na nie uczulenie ![]() Cytat:
Bardzo często okazywało się, że jednak kontakt na gadu ma niewiele wspólnego z rzeczywistością...i nie chodzi tu o wygląd, tylko okazywało się, że nie było o czym rozmawiać. Także coś w tym jest, że niektóre znajomości warto pozostawić na pewnym etapie i nie tykać ![]() Szkoda tylko, że to katharsis miało taką cenę Mogło się cholera odbyć PO
|
|
|
#3435 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyczaiłaś, który składnik Cię uczula? Cytat:
Niech to diabli ![]() Ale i tak zamierzam iść i koledze podziękować przy jakiejś okazji, chociaż on kompletnie nie będzie wiedział za co, ale niech myśli chłopak Bo to nie tylko o katharsis chodzi. Tylko też o to, że był pierwszym gościem od godziny zero, na widok którego robiłam: a na obecnosc w poblizu: Potem spotkałam tego drugiego i mi przeszło albo dni cyklu mi przeszły Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-06 o 12:02 |
||||
|
|
|
#3436 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Są schizy, z których zdajemy sobie sprawę i które pójdą precz po długim czasie, są takie o których nie wiemy czy w ogóle pójdą. Ja takie mam, ale umiem już z nimi żyć i nie poddawać się im. Strach przed wzięciem odpowiedzialności za drugiego człowieka na przykład. Cytat:
że zwiedzanie? ale po co, to męczące" ![]() Cytat:
Kupując kosmetyk nie patrzę już na to, czy firma testuje na zwierzętach, czy skład jest taki czy śmaki, ważne żebym nie miała problemów ze skórą, oczami czy nosem Cytat:
" to drugie ![]() Cytat:
|
|
|
#3437 |
|
Rozeznanie
|
8godzina za mną... byłam dziś pierwszy raz na placu, łuk - katastrofa hehe. Że o co biega z tymi tyczkami i pachołkami w lusterkach?
Teraz to dopiero będę miała twardy orzech do zgryzienia
|
|
|
|
#3438 |
|
Nie depcze krokusów
|
Musisz wszystkie strącić :P
|
|
#3439 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3440 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Się towarzystwo rozpisało...
|
|
#3441 |
|
Nie depcze krokusów
|
Connff - jak sytuacja na froncie? Olewamy pana?
|
|
#3442 |
|
Zadomowienie
|
Ja się chyba zabiję. Serio.
|
|
|
|
#3443 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A po co?
|
|
#3444 |
|
Nie depcze krokusów
|
hmm... wspierać przemysł trupistyczny?
|
|
#3445 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Fuj :P
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- A ja dałam się na dziś namówić na kino...na "Jeden Dzień"...i tak się właśnie zastanawiam, czy w moim stanie psychicznym połączonym ze zbliżającym się PMSem...nie zrobię sobie tym wyjściem dużego kuku :P
|
|
#3446 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lubię Anne Hathaway, aczkolwiek nie lubię wymawiać jej nazwiska.
|
|
#3447 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Też ją lubię (wymawiać nazwisko też
), ale nie lubię filmów o miłości z tej półki. W ogóle nie lubię melodramatów, a już na pewno nie kiedy tęsknię :P
|
|
#3448 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam to ostatnio w planie. Ale jak przemyślałam sprawę, pomyślałam sobie o wszystkich ludziach, którzy są nieuleczalnie chorzy, bezdomni, cierpiący, o tych wszystkich głodnych, biednych, maltretowanych dzieciach to mi przeszło. Ja mam piękne życie i wiesz co, Ty też je masz.
Weźcie tyle nie piszcie, bo nie da się Was nadrobić. |
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja dziś miałam doła, poryczałam się w tramwaju jadąc na szkolenie
![]() Natomiast, jako że za cholerę nie miałam dziś na nic czasu, to musiałam się na gwałt ogarnąć i już mi się nie chce płakać, profilaktycznie umówiłam się ze znajomymi na wieczór a ranek też mam zajęty. Ale już ja wiem, co będzie, jak tego czasu chwilę będę miała... Zaczynam u siebie diagnozować cyklofrenię ![]() PS. Zakochałam się!!! W masce Bingo z keratyną i spiruliną |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

Mogła wybrać jakąś mniej znaną na swojego sobowtóra

a na obecnosc w poblizu: