![]() |
#305 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Luty - Cynaamonka - Minerały Givenchy Phenome Dior Mexx
a czego szukasz za niego z konkretów?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dobre pytanie
![]() Perfum z wish - białe Kenzo, Aqua di Gioia, SheWood Błyszczyka Narcissus z zimowej limitowanki MACa Daphne Guiness (za sam błyszczyk bym nie oddała oczywiście, ale za błyszczyk i coś - owszem) Meteoryty 'pszczółki' Kupony na dobre sushi w Warszawie Nowe kosmetyki Phenome lub John Masters To tak na szybko wymieniłam, bo w sumie wcześniej się nad tym nie zastanawiałam. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- No ba! Kto, jak nie my? ![]() Od: Cala - szara bluzeczka Fishbone z czachą - rajtki Calzedonia - żółta sukienka Reserved z żabotem - elegancka bluzka koszulowa, też z żabotem - musztardowy sweterek w serek Od: Cynaamonka - balsam nawilżający BeSave - szampon TIGI - Korsarz - biały kajal Gosh - LilyLolo smudge brush - saga Zmierzch - lakier Essence (proszę dopercyzuj, czy chcesz ten jasny czy fioletowy, bo mam wątpliwości) I jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
czy kredka do brwi ck to odcień dla blondynek czy brunetek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Dałyśmy radę
![]() ![]() ![]() ![]() Wszystko się zgadza myślę ![]() Chodzi o ten śliczny nudziakowy essence ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Aaaa, kanarkowa sukienka jest firmy Atmosphere, nie Reserved ![]() Gulajo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Wtajemniczenie
|
Cynaamonka jakoś braknie mi czasu na wizażowanie.
Moge Ci oddac za rozyki: z kosmetyków naturalnych: próbki po 5ml z mazideł: błoto z jodem błoto termalne z oligotermami , hydrolatu z róży stulistnej między 50 a 100 ml, otwieram świezutką flaszke troszkę hydrolatu z lipy jesli bys chciala na sprobowanie masło kakaowe - prawie całe - myślałam że je używałam, a teraz otwieram i pełne z minerałków jakbyś chciała coś jasnego to jeszcze chyba mam jakieś sample. Mogę też oddać cały podzielić się Adorned With Grace Minerals color faith 2,5 napisz co by Cię z tych rzeczy interesowało to będę wiedziała na co mogę sobie u Ciebie pozwolić ![]() Ciesze sie ze moje mineralki trafily na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
hmm z tego co wymieniłaś mam Kenzo i meteorki ale chyba jednak za bardzo je lubię... jeśli zmienię zdanie to dam znać
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Wtajemniczenie
|
Odpowiem dyplomatycznie - szatynek. Na pewno nie dla jasnej blondynki, ale też nie dla brunetki. Ja mam mysie szaro-brązowe włosy i dla mnie jest w sam raz, dla średniej i ciemnej blondynki też będzie ok, szczególnie, że łatwo nią cieniować. Dla brunetki raczej bez sensu.
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nudziak odłożony dla Ciebie. To co, wysyłamy jutro? Muszę tylko jakieś zgrabne pudełko na to wyszukać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
ja mam jasny blond wiec pewnie za ciemna, przejrzę jeszcze póxniej szczegółowo Twój wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Hehe, no zauważyłam właśnie
![]() Pomyłkę Pull&Bear z Bershką jeszcze rozumiem bo to rodzeństwo ![]() Ale Atmosphere z Reserved? ![]() Słodkie są te Twoje pomyłki ![]() Lecę na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hydrolat z lipy chętnie spróbuję Hydrolat z róży - zawsze chętnie Błoto - jeśli to na buzię to też chętnie spróbuję. Za podkład AWGM dziękuję, jeszcze nie wytropiłam jaki kolor mi u nich pasuje ![]() Więc szukaj sobie co Cię interesuje i daj znać. Ja też się cieszę, że do mnie trafiły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
przejrzę dzisiaj Twoje wątki i dam znać.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Chętnie przygarnę masło do ust TBS lub ew. jakiś cień w kamieniu w ciekawym kolorze
![]()
![]() |
#317 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam cieni w kamieniu równowartych kredce Barry M, tylko sypkie albo w kremie, albo w kamieniu, ale o znacznie większej wartości. Czyli ewentualnie masełko by wchodziło w grę. Pomyślę i dam Ci znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
after hours
|
witaj, byłaś zainteresowana mgiełką do włosów MOP,
przejrzałam wątek pobieżnie tylko - niewiele czasu obecnie, ale przejrzę dokładniej w przyszłym tygodniu i dam znać ![]()
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
przeglądałam dwa razy Twój wątek, ale na nic się nie zdecydowałam... daj znać jak będziesz miała jakąś dokładkę.
![]()
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
Hej, podobają mi się u Ciebie tusze do rzęs i masła TBS do ust
![]()
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś u mnie za : - masełko cytrynowe tbs - lakier inglota 946 - edm róż pink ribbon - lily lolo candy girl
![]() |
#322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Które tusze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Hej
Chciałabym coś o podobnej wartości chętnie z mojej listy, bo mam tam daleko ale jak nie uda mi się wymienić to po prostu pójdę tam sama. W wątku nic nie wypatrzyłam póki co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Wtajemniczenie
|
cynaamonka - padam ze zmeczenia - wlasnie do mnie doszlo ze 11 miesiecy nie spalam normalnie
![]() powiedz mi ktore roze oceniasz jako cieple odcienie ? ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- ile cm srednicy ma pilka do fitnesu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
i jak tam ?
![]()
![]() |
#328 | ||
Wtajemniczenie
|
Super ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Piłka ma 25cm promienia, obwód 155cm (ale nie jest teraz na maksa napompowana, podejrzewam, że mogłaby dojść do 160cm przy pełnym nadęciu) A z tym spaniem... mogę Cię tylko pocieszyć, że będzie lepiej. Ja już mam pełen luz i tylko budzenie wczesne, ale to ma nawet dobre strony ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() jedyne co mi wpadło w oko Mexx Fly High, 3 razy psiknięty, z kartonikiem, oryginalny, 20ml
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.