|
|
#1141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 30+ - czas na zmiany
Widzę że Was interesuje mp więc opisze
otóż mam moje wymarzone kreski robiła mi wietnamka Li wisi tam plakat Węgrowskiej z autografem i podziękowaniami dla Li za piękne brwi siostra robiła brwi i wyszły suuuuper normalnie bosko na razie jak pisałam za ciemne bo robią się strupki i jak odejdą dopiero widać efekt nic ją nie bolało mówiła że jak podczas wyrywania pinsetą mnie bolało przeokrutnie nawet nie chodzi o sam ból tylko o to że powieka skakała jak szalona do tego uczucie że mi jeździ po oku - koszmar na szczęścei szybko poszło teraz moje powieki sa napuchnięte i naokoło kresek są fioletowe siniaki więc na efekt będę z tydzień czekała ale już mi isę podoba bardzo ![]() czekała tam babeczka 50 letnia na jakiś zabieg kosmetyczny i okazało się że 5 lat temu robiła u Li cały komplet - brwi usta i kreski - nadal wyglądała super - pozwoliła nam pooglądać ja się bałam że za jakiś rok zacznie sie wybarwiać na jakiś dziwny kolor co często się dzieje po Pl barwnikach dlatego czekałam tyle lat aż w końcu pare dziewczyn które się w ogóle nie znają poleciło usługi Li bo ona ma sprzęt i barwniki wietnamskie i inną technikę oczywiście teraz mnie kusza brwi ale poczekam z rok bo chodzi o kasę - nie spieszy mi się ![]() moje kreski kosztowały 300 sis brwi 450 - to jest tanio ale dlatego że w tej metodzie nie trzeba stosowac korekty a normalnie zawsze jest korekta wiec w Pl od razu płaci się z korekta u Li oczywiście tez jest korekta w sporadycznych przypadkach i też nic nie kosztuje ale ona gwarantuje że niezwykle rzadko się to zdarza dostałam tez dwa ibupromy i przed zabiegiem na 15 minut maść znieczulającą może tam pojadę przed ślubem siostry na doczepiane na miesiąc rzęsy, paznokcie ( facet robi i podobno jest świetny - tez wietnamczyk ) dobra - relacje zdałam i idę w kimono - tak mnie wykończyły te pare minut męczarni że padam na pyszczek Edytowane przez Bettina_ Czas edycji: 2012-03-05 o 22:48 |
|
|
|
|
#1142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałąm straszne samopoczucie ale zakupiłąm żeńszń+mleczko pszczele+miód i od 5 dni wciągam i pomaga. Kupiłam też w akcie desparacji Therm line s i muszę powiedzieć ,że będzie chyba ok. Wcześniej nie wiem czemu waga skoczyłą mi z 57,8 do 59 i cś. Aż się popłakałąm, b nie żarłąm tylko to c zawsze i nie jem słodyczy przez post, a tu taka dupa. p 5 dniach thert linu, oczywiście nie regularnie, bo zapominam, mam 57kg. Jakoś ciało robi się bardziej sprężyste. Cytat:
Jak coś Anetka to wal, może pomogę, choć już 14 lat minęło od zakończenia studiów. Cytat:
Btw Co na to mąż? i dzieci? Znów nie miałam neta przez wiele dni, bo tak bym byłą na bieżąco.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||
|
|
|
|
#1143 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieciak nie zauważył tylko że mam śliczne fioletowe oczka
a m. twierdzi że nie potrzebne bo i bez tego byłam bla bla bla on nawet nie lubi jak wyrywam włosy pincetą - chciałby żeby krzaczory miała ehhhhh ale podoba mu sie - pare razy mówił choć TO NIE JEST OSTATECZNY WYGLĄD BO BARDZO ZBLEDNĄ wiec jeszcze nie wie jak będę wyglądała heheehegratuluję spadku co to ten terth line ?? wspomaga odchudzanie czy ma jeszcze jakieś cudowne właściwości zaintrygowało mnbie to sprężystość ![]() dziś naleśniki robiłam i ani jednego nei zjadłam ![]() miałam zjeść jednego jedynego ale od tego smażenia przeszła mi ochota słodyczy nie tykam - już troche minęło wiec jakoś idzie ma któraś jakieś sztuczne zamienniki w zębach ? typu koronka licówka implant lub jeszze cosik innego ?????? bo chyba bedę miała ząb do generalnej renowacji ale nie wiem co wybrać |
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Bettinka, fajnie, że tak dużo niezłych rzeczy sobie robisz. Ciekawa jestem efektu, rób fotki nawet teraz, jakoś się ze mną podzielisz. Ciekawa jestem jak się wygląda po takim zabiegu - siniaki na oczach - nie wyobrażam sobie...
Ja marzę o ładnych, równych, białych zębach. Moje nie są złe, ale chciałabym mieć super. Daj znać i o tym zabiegu. Będziesz chodzącą encyklopedią piękna ![]() Co do "diety". Zaczęłam brać antydepresanty, one hamują apetyt totalnie, wszelkie jedzenie puchnie w ustach, odechciewa się. I ten obiad to taki jakiś przełom był, wreszcie coś zjadłam! Sporo zjadłam! Więc to pewnie nie złość na siebie - aczkolwiek dało mi do myślenia to co Anetka napisałaś. Zaczynam dzień od kawy z mlekiem i z cukrem. W edycji dopiszę co potem, bo zwyczajnie nie pamiętam. Czasem nic. :/ Pozdrawiam!
FILIŻANKA Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) Edytowane przez Patri Czas edycji: 2012-03-07 o 07:53 |
|
|
|
|
#1145 |
|
Raczkowanie
|
Witam Kobietki
Patrii "motylku" Olcia dziękuje że jesteś .Mam ma myśli że jest ktoś kto to przeżył.Studia i takie tam .Boże wciąż nie mogę uwierzyć że mam odwagę realizować swoje marzenie Ja w swoim życiu brałam różną cholerę na odchudznie , również Terma coś tam. Przeczytaj o skutkach ubocznych ,mam na myśli rozregulowanie gospodarki hormonalnej. a jeszcze nie potrzebny Ci ksiądż. Jeśli ja bym miała możliwości to tylko ćwiczenia i siłownia kobietki na spreżystość jest dobra ( Jedne tabletki na odchudzanie zamówione przez internet zatrzymały mi na chwilę akcję serca )Betinka Ty ślicznotko ale Ci zazroszczęCzy ktoś widział naszą Wiosenkę?????? P.S. Ja nadal żyje swoją szkołą i nie wiem kiedy się uspokoje ,przecież lecę na księżyc Moja waga spadła z kategorycznego braku kolacji na 55,3 kg popalićMiłego dzionka Anetka
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Stawiam czoła rzeczywistości uzbrojona w leki, inaczej skróciłabym życie.
FILIŻANKA Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|
|
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
Motylku mam tylko nadzieję ,że wiesz co robisz .Tabletki zmieniają naszą świadomość. Jeśli chodzi o psychologów ,oni zmieniają nasz system wartości. Dlaczego bierzesz antydepresanty?![]() Już przyszła "Biegnąca z wilkami" An.
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
Boże jak ja widzę ile wy ważycie ...
Ja nigdy tyle nie będę miała 60 to będzie cud
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
Witam Babeczki
Cypisku kiedy ja w chodzę do basenu na 1,80 i gdy zaczynam się topić popmimo opanowanej techniki pływania mówie do siebie w ten sposób "Jeśli sądzisz że potrafisz to masz rację.Jeśli sądzisz ,że nie potrafisz -również masz rację" Wszystko czym jesteśmy jest rezultatem tego o czym myśleliśmy. A każda porażka jest szansą żeby spróbować jeszcze Mądrzej! Jedż to co kochasz .Kochaj to co jesz. Rozpoznaj głód emocjonalny od głodu fizjologicznego. Cypisku pisz nam to co czujesz to bardzo pomaga Zaczęłam czytać "Biegnąca z Wilkami" i okazuje się że całe życie czekałam na taką książkę Patri wiedziałaś że "ptaki duszy"-to motyle???? Miłego dnia Aneta
|
|
#1150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprężystość na brzuchu mam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||
|
|
|
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
umówiłam się do ditetetyka,a co tam zobaczymy co robie źle
![]() I dziś wygrałam talon /na fitnessie/ z okazji 8 marca 100% zniżki na dowolną usługę w salonie kosmetycznym.Wstępnie umówiłam się na mikrodermabrazję,ale nie wiem czy nie będę się łuszczyć. Pani mówiła ,że lekko czerwona będę z 2 godz. Czy ktoś z was lub ze znajomych miał .Proszę o opinie
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej
Cypisek napisz nam co robimy źle i przynieś wieści od dietetyka Powinniśmy przyjąć taką zdrową zasadę jako kobiety.Raz w miesiącu kosmetyczka ,ale tego nie robimy z braku pieniędzy Zobaczysz jak pięknie wygładzą Ci się zmarszczki Olcia ta książka to Biblia i już coś cytuje:"Żeby zejść z podwójnej drogi kobieta powinna porzucić udawanie" "Ponieważ kobieta czuje ,że w świetle dnia nie moze jawnie robić tego ,na czym jej zależy ,więc zaczyna wieść dziwne podwójne życie ,udając jedno w dzień i robiąc co innego ,kiedy tylko ma szanse" Po przeczytaniu tej książki z całą stanowczością moje życie się zmieni. Betinka zbladłaś już??? ![]() Miłego dnia Aneta
|
|
#1153 |
|
Wtajemniczenie
|
ja miałam mikrodermabrazję niedawno
nie łuszczyłam się i nie byłam czerwona ale miałam nałożoną jeszczes maskę algową - bo taki groupon był i w ogóle wzięłam podwójny i niedługo idę na drugą ale tym razem z płatem kolagenowym ( cokolwiek to jest heheheehhe ) powiem Ci że to nowsza metoda oczyszczania - ja tam zbytnio różnicy nie widzę, może tylko kolorek jednolilty i wągry mniej widoczne jeszczse ta wietnamka odradzała mikro bo niby skóra odbudowując sie robi sie grubsza, ale ile w tym prawdy to nie wiem ja ide jeszczse raz i koniec - za drogie to to a i chyba więcej mi nie trzeba płaciłam niecałe 70 zł za dwie mikro z szyją i dekoltem + płat kol. i maska algowa wiec cena super a jak mamie w tym samym salonie kupowałam na ur w grudniu to 70 płaciłam za samą mikro i tylko twarz ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Patri jakoś zaniedbana się czułam pod każdym względem ostatnio pare lat "dorabialiśmy się " więc remonty, meble itp potem dziecko i tak zleciało pare ładnych lat więc w końcu przyszła pora zrobić coś dla siebie dzieci mają firmowe ubrania buty zabawki a mi ciągle szkoda "na siebie" powiedziałam dość teraz ja !!! Patri trzymam kciuki za wszystko !!! z córcią Ci się udało - jesteś wytrwała dążysz do celu aż go osiągniesz więc życzę by wszystko się tak pięknie ułożyło ![]() anetka prawie zbladłam jeszcze lekko sine jest, ale ludziom na oczy mogę sie już pokazywać i nie wiem co z naszą wiosenką - opuściła nas uciekam choć mogłabym tak pisać i pisać ale mój szogun przed chwilą mi kawe a raczej już fusy wylał paaaaaa milusiego dzionka a Anetka gratki magicznych 55 ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Raczkowanie
|
WITAM BABECZKI
Patri"motylku" Betinka może Wiosenka miała tragiczny wypadek oby nie ale, co mogło się stać tej kobiecie która była tu z nami.Wydarzyło się w jej życiu coś bardzo ważnego,coś co ją bardzo zmieniło i dało do myślenia? o swoim życiu ale to nie powód żeby przestać pisać,może wróci P.S. Jak będę miała całe 55 na liczniku to sie pochwalę Miłego dnia Aneta
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
ale jestem głupia ,wiecie co pomyślałam że Wiosna mogła zginąć w tych pociągach w czasie tej tragedii narodowej ,ale jestem niemądra.
tak długo z nami pisała coś się stało
|
|
#1156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie wchodziła od tego czasu na wizaż hmmmmmm miała mieć urlop - może po nim dużo roboty oby szybko tu do nas wróciła.... Wiosenko przyzywamy Cię |
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Raczkowanie
|
Witam Kobietki
Wczoraj byłam w kinie z mężem na John Carter w 3D piękna baśń ,przygoda wogóle świetnie się rozlużniłam choć nie lubię takiej bezczynności(siedząc).Mój mąż owszem. czeko to się nie robi z miłości. Ja za to lubię bezczynność na basenie lub w górach .Nie powiedziałam wam że w tamtym roku wróciłam do swojej wielkiej pasji a mianowicie do jeździectwa.Ostatnio w empiku zkupiłąm sobie "Sekrety końskiego umysłu" wogóle to warjuje na widok koni ,mam w domu plakaty i kalendarze .www.koniesrebrnagora.pl/viewpage.php?page_id=3 chcem w tym roku wybrać się na taki rajd jak dobrze naucze się jeździć (ciągle mi się wydaje że zabraknie mi czasu na realizcję wszystkich marzeń) A dzisiaj wygrzewam przeziębienie w różowym szlafroku z Biedronki. Mam anginkę ![]() Buziaczki Miłej niedzieli Anetka
|
|
#1158 |
|
Wtajemniczenie
|
zdrówka
u mnie wszyscy smarkaci i pociągający oprócz starszego synka ![]() dziś dietkowo dobrze ale za dużo obiadosu zjadłam dziś pestki dyni i rzeżuszki troche i kilka orzeszków więc ogólenie ok
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj już lepiej z chorobami ale ale czuje się jakbym dostałą młotkem w głowę po przeczytaniu"Biegnąca z wilkami" (jasna cholera). ![]() Kobieta która próbuje ukryć najgłębsze uczucia sama się zabija.Ogień wygasa to bolesna forma letargu .Nie może się rozwijać ,stojąc w miejscu i jest czyimś popyhadłem. ![]() Wczoraj z tej przewrotności ludziej psychiki mój świat zwariował .Jadłam dużo ,bez opamiętania ,dzisiaj postaram się uspokoić. Kto chce zrozumieć Dziką Kobietę w sobie musi sie wkońcu odważyć ,dobrze to zaplanować.Ta książka powinna być lekarstwem na całe nasze kobiece nieszczęścia.Tak się zastanawiam ,żeby kupić więcej książek całą mocą napisaną przez Clarisse ale są tylko w innym języku, będę szukać jej legend .Moim największym szczęściem jest to że uświadomiłam sobie że zawsze chciałam byś nauczycielem wychowania fizycznego, zawsze więc pozostawałam w zdrowym ciele ,wierna sobie, pomimo wieku i przytyczek mojej rodziny(że np:w tym wieku nie można biegać,albo o siebie dbać) .Nauka konnej jazdy wydawałą się prawdziwym wyczynem dla innych ale nie dla mnie.To tkwiło we mnie przez długie lata Wiecie ,że kobiety podejmują ważne decycyzje w swoim życiu co 7 lat 7,14,21,28,35 przypomnijcie sobie co było w tedy dla was ważne. Patrii ta książka to bomba zegarowa w moim życiu i tak miało być.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : D![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Całuski 102 Anetka
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
![]() wczoraj waga w dół 0,7 przez tydzień. Za mną 2.5 kg hura właśnie się zbieram na steper na 9 pędzę pa pa |
|
|
|
|
#1161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho
Anetkka no i teraz nabrałam smaków na tą książkę ![]() a limity kasowe z leksza wyczerpane ile płaciłaś ??? Cypisek gratki spadku !!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
ja mam napady co jakiś czas bo chciałabym być przedszkolanką kocham takie małe szkraby a one mnie ale jest tyle ALE że raczej nei mam szans ostatnio znów szukałam o studiowaniu ale skończyłam durne zarządzanie - llicencjan - daremno dlaczego wtedy mnie nikt nie pokierował natchnął wspierał podpowiedział TERAZ mama oferuje pomoc a ja mam już 34 lata 7 duża szkoła do której mnie rodzice zapisali - wielki błąd !!! 14 lat zaczęłam tyć ![]() 21 poszłam do normalnej pracy - szalało się ogólnie 28 - schudłam dużo, małżeństwo, ciąża, własna firma co to będize za rok
|
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Hej Hej Babeczki!
W wydawnictwie Gandalf zamówiłam i najpierw wpłaciłam na przekazie bankowym 56 zł (dowóz przez pocztę Ploską) .Zawsze interesowałąm się psychologią ,są tam pojęcia które są z tej dziedziny ,dla mnie najważniesze są w niej baśnie np: o Kobiecie-foce lub o własnoręcznie sytych bucikach. Betinka właśnie te napady to jesteś wtedy Ty prawdziwa,zamów książkę a zmieni ci się świadomość . Moja bratowa ma 27 lat i poszła na wychowanie wczesnoszkolne ale na studiach z nią chodza panie po 40-55 lat bo się dokształacają bo chcą spełniać swoje marzenia.Treaz zaczynają być w modzie prywatne przeczkola w domu. Zawsze jak wraca z wykłądów to dużó rozmawiamy o psychologii o pedagogice.Dużo się od niej ucze np; bardzo zainterseowała mnie książka pt: Podstawy rodzicielskie" -Marta Ziemska .Przychodzi do domu jest szczęśliwa .Teraz na drugim roku zaczęły jej się praktyki w szkole podstawoej .Wydaje mi się że dla niej to świetna zabawa bo kocha to co robi. Napisała dla mojego synka bajkę terapeutyczną bo musiała na zliczenia bajka pt"Magiczna latarka".Pocieszę cię moja bratowa ma dyslekcję i dysortografię o pomimo tego poszła i nikt nie zuważył ![]() Zobacz ty wpłacasz na konto 55o zł 10 rat przez trzy lata i masz licencjat. Możesz pracować z dziećmi to proste jak słońce Ja chcę nauczać dzieci prawidłowej postawy i zająć się gimnastyką korekcyjną. Patrzyłam wczoraj na Akademie Medyczną we Wrocławiu już na 2 letnie magisterskie z Fizjoteraii(jestem obłąkana),ale czuje że muszę iść nie mogę się zatrzymać. Wczoraj oglądałam anatomię człowieka w 3 D i sobie zmówie. ![]() Betina wychowanie wczesnoszkolne mam za miedzą ,jeśli masz pytania to pytaj.Najlepiej to wpisz sobie szkołe w swojej okolicy ,teraz naprwdę wystarczy tylko zapłacić i do dzieła liczy się naprwdę to co czujemy w tej chwili. Cypisek ![]() Ściskam wpół Anetka
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Moje kochane, czytam Was, bo Was mocno kocham.
Nie dietkuję, więc w sumie tylko czytam. Anetka, powalasz mnie swoimi postami, pełnymi mądrości, optymizmu! "Biegnąca z Wilkami" bywa trudna dla osób, których nie kręci psychologia. Ci co poszukują i grzebią we wnętrzu siebie z uwielbieniem ta ksiązka będzie skarbem. U mnie stoi na półce wśród kilku moich książek faworytek. Brakuje do kolekcji jeszcze Alchemika. Czytałam to dawno temu, ale nie zakupiłam jeszcze. Wiosenki nie ma. Miała ostatnio kiepski okres, spadkowy jakiś. Po sobie wiem, że wtedy pisanie traci sens, bo w ogóle wszystko wydaje się bez sensu. Jeśli nic poważnego się nie stało, to gdy podniesie się z popiołów wróci do nas...choć nie jest powiedziane, że przeżywa rzeczy tak ja ja - izolując się. Anetko kochana. Napisz mi w wolnym czasie, moze być na priv Twoje książki, które mocno wpłynely na Twoje życie. Ja pomyślę nad swoimi, wymienimy się tytułami, co Ty na to? Pozdrawiam moje słoneczka kochane!
FILIŻANKA Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|
|
|
|
#1164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak jeszcze raz licencjat nieeee chyba pomyślę o drugim marzeniu - sklep budowlany od a do z z prawdziwego zdarzenia gdzie każdy znajdzie poradę i pomoc przy remoncie, nowoczesne tynki itp koooooocham to można świat upiększaćjuż mam wstępny plan jak dojść do kasy za którą trzeba wsio kupić troche młody mi "przeszkadza" i tarczyca Patri czytałam alchemika - można go czytać wiele razy uwielbiam wypisywać cytaty ... a czytałyście "Weronika postanawia umrzeć " ? |
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
Witam kobietkiI nie wiem od czego zacząć pierwszy raz w życiu ,można by było pisać i pisać. Wiosenka pisała, że nie chce się jej wychodzić z Dziećmi na sanki a to już znak, że powinna jak najszybciej zjawić się tutaj i zacząć pisać co czuje. Może powinna przeczytać przypowieść o kobiecie-Foce lub o nie jej uszytych czerwonych bucikach.Sama nie wiem bo żal mi kobiet które rezygnują i nie walcza o siebie ,podając się presji społeczeństwa,kulturze,mę żowi a wiem to z "Biegnąca z Wilkami" Patrii ta książka ma wszystkie pod sobą i moge wymieniać ci moje wszystkie które przeczytałam i które coś tam pozmieniały ale ta jest wyjątkowa, ponieważ przypomniała mi, że tak najważniejsza jest nasza dusza. Mąż ,rodzina,dzieci, za dużo miłości za mało miłości wszystko może nas zmęczyć i usychamy i zamieniamy się właśnie w popiół... Moje całe życie to książki i czerpanie wiedzy właśnie z literatury,ponieważ pochodzę z patologicznej rodziny. I nie miałam od kogo niczego się nauczyć to bardzo nieprawdopodobne ale zmiast jechać do matki czy siosty czy brata czy ojca ,piszę tu w internecie. Wspieram siebie i was przy okazji.Pomagając innym ,pomagam sobie. 1.Książka która pozwoliła mi wmiare normalnie funkcjonować w społeczeństwie to była : "Potęga podświadomości"-Joseph Murphy Urodziłam pierwsze dziecko i jak syn miał trzy lata to wpadła mi w ręce książka Janusza Korczaka-"Jak kochać dziecko" - Potem to chyba wszystkie książki Paolo Coelho łącznie z Weroniką której wyrok śmierci uświadomił jej co to znaczy cieszyć się życiem W tamtym roku wpdłam na człowieka o imieniu Tomasz Witkowski którego książki wyciągnęły mnie z życiowego letargu ."Zakazana psychologia" i czekam teraz na drugi tom .Napweno "Przepływ"Mihaly Csikszentmihaly. I jeśli chodzi o psychologię to Wszystko co jest poznawczo-behawioralne. Wszystkie książki Ewy Wojdyłło są lekkie i badzo mądre. Ona ma kolczyka w nosie a jest chyba po 50-siądce i jeździ na hulajnodze ,jest boska i bardzo delikatna jeśli chodzi o psychologię.a teraz to wykupię książki w dziwnym języku Clarissa Pinkola Estes i przetłumacze sobie ![]() Co tam u Olci słychać nie ma jej i nie ma .Uciekła z nauczyciel tańca i wcale bym się nie ździwiła bo sama mam taki plan w DALEKIEJ przyszłości ![]() ![]() ![]() ![]() A moja waga sobie skacze P.S.W związku z Dniem Kobiet wiecie co zrobiłam. Mąż zaproponował prezent a ja podstępna istotka poszłam sobie do okulisty zbadać wzrok bo wiecie 35 lat i okazało się że mam dużą wadę +o,25 na lewym oku i + 2 na lewym oku i wzięłam sobie piękne oprawki i szkła z antyrefleksem UV i w sumie z wizytą prezent mojego męża w Dniu Kobiet kosztował 270 zł. ![]() Wracam do swojej anatomii w 3D ![]() Aneta
|
|
#1166 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W naszym wieku takie prezenty coraz częsciej będziemy otrzymywać z racji przypadłośći Ja w poniedziałek znikam z mężem na Kanary na tydzień. Świętujemy 15-tą rocznicę ślubu (co prawda w maju wypada , ale wtedy tłoczno) Powygrzewam się i pobyczę. Są 3 baseny i żarcie 2 razy dziennie. mam nadzieję, nie utyć. Teraz mam kres i umieram, czeka mnie wizyta u end, szczepienie córy w piątek mi pakowanie. Wylot w poniedziłęk. Przesyłąm ciepłe buziaki.pa
|||
|
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
wielki błąd się wkradł Mam 55,2 kg.
![]() Nienawidze mojej teściowej ona śmie twierdzi że ja mam szczęście ,że mi tak lekko wszystko przechodzi .Że to wszystko kochane tak się dzieje samo . Teściowa to człowiek który jest bardzo bardzo chytry .Obserwuje moje życie i zadrości mi nawet że mam takiego męża i że zabrałam jej syna. Ona śmie twierdzić że ja jestem szczęśliwa z tą całą swoją przeszłością. Oczywiście, ale tylko dlatego że jestem dumna z tego że jestem Kobietą .Dla niej to dziwne i to ją boli.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() An.
|
|
#1168 |
|
Raczkowanie
|
Hej Babeczki
Olcia pakuj walizki i wio do samolotu,bardzo Ci zazdroszcze lot samolotem to moje wielkie marzenie nie wycieczka do ciepłych krajów ,ale właśnie lot samolotem to musi być ekscytujące .U mnie też stuknęło piętnaście lat małżeństwa a mój mąż jest odemnie 3 lata starszy. Ze wzgędu na swoją przypadłość .Tak przypomniałam sobie w tamtym roku dostałam krem na celulitis Vischy coś tam, a to nie jest fascynujące ![]() bo aż dwie tubki w cenie jednej ![]() ![]() ![]() (jasna cholera ,dało mi do myśłenia)Odkopałam ze swoich zapisków że niedoczynność tarczycy wyklucza wszystkie termogeniki (nic co zawiera efedrynę!) Napisz co tam u endokrynologa .Ja wybieram się wkrótce na operacje i koniecznie muszę zrobic sobie poziom TSH,T3i T4. Betinka to właśnie z Alchemika w 2007 roku zapisałam sobie że: "To możliwość spełniania marzeń sprawia ,że życie jest takie fascynujące" "Wszystkie dni są takie same wtedy ,kiedy ludzie przestają dostrzegać to wszystko ,czym obdarowuje ich los,podczas,gdy słońce wędruje po niebie" Super wymyśłiłaś z tym sklepem budowlanym jeśli to czujesz to działaj Wczoraj siedziałam i czytałam blog nauczyciela ginastyki korekcyjnej i tak się wciągłam ,że dzisiaj posprawdzam swoim dzieciom wady postawy Patri czekam z utęsknieniem na Twoje książeczki z półe Rozmowa w Bodzio mnie czeka ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Anetka
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
Ile ważę? dziś rano 71,8 nie palę papierosów 3,5 roku i się zaczęło przez ten czas przytyłam 15 kg Wieżcie mi jak bym wiedziała że schudnę to bym zaczęła palić ![]() Byłam u dietetyka wiedziałam że tak będzie .Pani powiedziała ,że organizm zatrzymuje wodę ,amerykę odkryła nie znam nikogo co by wypijał tyle wody ile trzeba co by się nie zatrzymywała.Ma w pracy jedną 15 min przerwę nie dam rady pić tyle ile trzeba Wracając do dietetyczki to ona mi da tabletki suplementy moczopędne /bez łaski kupię sobie w aptece/ zgubię wodę i schudnę ja jej mówię że ja nie chcę zgubić wody tylko sadełko kuracja miesięczna 250zł co tydzień wizyta. Reasumując nie potrzebnie tam poszłam szkoda mojego czasu . papa |
|
|
|
|
#1170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje TSH bardzo ładne 1,3 , (norma od 0,6 chyba do 4,65) USG też super. Tylko wizyta za 6-8 mies, a termin na kwiecień 2013 r (chyba,że stanę o 5 rano w kolejce przy okienku i załapię się na 1 z 6 osób do lekarza Gimnastyka intensywna, ale najadłąm się przed chwilą więc dup..a Wam życzę wytrwałości. Anetka latanie dla mnie to konieczność mało przyjemna.A już starty i lądowania to katorga. Nie lubie i już. Cytat:
Ciekawe czy u każdego dietyetyka jest tak samo. Bo może kiedyś pójdę. Ale tyle kasy to nie dam.
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

bardzo 

ale co tam dzień piękny i zrobiliśmy sobei całodniowy wypad
na pewno regularne wizyty, badania 
osobistego.
a jeszcze nie potrzebny Ci ksiądż. Jeśli ja bym miała możliwości to tylko ćwiczenia i siłownia kobietki na spreżystość jest dobra ( Jedne tabletki na odchudzanie zamówione przez internet zatrzymały mi na chwilę akcję serca
Motylku mam tylko nadzieję ,że wiesz co robisz .Tabletki zmieniają naszą świadomość. Jeśli chodzi o psychologów ,oni zmieniają nasz system wartości. Dlaczego bierzesz antydepresanty?
i już coś cytuje:

oby szybko tu do nas wróciła.... Wiosenko przyzywamy Cię