|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Cytat:
![]() mnie wczoraj TŻ rozśmieszył jak jego prezes zdziwiony w firmie był że mu nikt życzeń na urodziny nie złożył
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - robilas kiedys jakies szkolenie Weroniki Sherborne??
co powiesz na takie?: http://educo.zgora.pl/ - wejdz w terminarz |
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A taka? http://allegro.pl/figl-koszula-z-buf...166508785.html |
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę żeby Ci się znudziło
![]() Cytat:
![]() ![]() Katunia mam nadzieje, że będziesz miała pełną sale dzieci na zajęciach!
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia - chcialabym zeby ktokolwiek przyszedl bo szkoda mi tej roboty mojeje nocnej. ale sprawa tych zajec to trudniejszy temat i niedomowienie dwoch osob a teraz juz spór i kłotnia nie pozwalaja nam dzialac porzadnie a szkoda... Mam nadzieje ze zmieni sie to. A glownnie zla reklame mamy...
anika - mi sie ta podoba http://moda.allegro.pl/ivonne-bluzec...168003007.html eeee a ja mama jeszcze ta czarno fioletowa kiecke! kiedys mi ja Mona wyszukala na all i mialam na chrzcinach |
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ogladałam ją sliczna jets tylko boje sie ze mi sie te rekawki wymiętolą pod kurtką ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Kasiu i bedziemy wygladac jak rodzina wariatów ![]() wszyscy na fioletowo:
|
|
|
#3187 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
a kto ma byc na fioletowo ?
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie cos takiego podoba podoba
tylko nie wiem czy na roczek by to pasowało nawet w MOHITO taką widziałam tylko nie te kolory, w beżach była
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
NO TO TAK ![]() ![]() tuśka ma kiecke z fioletem i bolerko fioletowe maz ma szary garnitur z fioletową koszula i śliwkowym krawatem i ja w fioletowej kiecce? no rodzina wariatów ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- ale chyba linka nie wstawiłas..
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś dzień kobiet więc cycki w górę
i odrzuć z twarzy gradową chmurę Niech żyje cellulit i kurze łapki, bo i tak jesteśmy fajowe babki ![]() Najlepszego kobietki ![]() Fajny dziś dzień w pracy chłopcy pamiętali i kwiatki dostałam, mąż też z tulipanem przyczłapał także super ![]() Szkoda tylko, że się lekko przeziębiłam
|
|
|
|
#3192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mialam na chrzcinach ta kiecke fioletowo czarna-tz garnitur czarny, koszule i fioleotwy krawat Cytat:
|
||
|
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#3194 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane ja na momencik ostatnio nie mam na nic czasu
Chcialam zlozyc Wam zyczenia:Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia Kobiet!!! |
|
|
|
#3195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Madzia- nawet nie zaczęła sie porządnie starać ![]() masz białe sciany? dałabym wtedy zasłony w dośc nowoczenym wzorem, np. w fale co by nawiazywały do nieregularnych ,,linii" ślimaka na dywanie szare, mogą być stalowe (kolor ) . Ale masz tak stonowany salon że praktycznie mozesz zaszaleć z kolorem. Poszukaj moze na all co Ci się podoba a ja chętnie doradzę Moim zdaniem fajnie jakby leżały na podłodze długie zasłony dodają takiej prawdziwej elegancji u mnie w salonie leżą i się marszczą na dole. To piersze zdjęcie nie jest najlepszej jakosci ale mniej więcej u mnie to tak wisi i się gniecie Ana Moze warto poszukać. Ja trafiłam do takiej lekarki prywatnie, która jest szefową na odziale i po prostu wypisała mi skierowanie i kazała przyjść do siebie na oddział byłam 3 dni, porobili wszystkie mozliwe badania. U mnie co prawda chodziło o hormony, ale tez było wpisane podejrzenie pco.Cytat:
![]() super sprawa pokaż swoje działomój tż jutro wyjeżdża i mam weekend wolny plan- czyszczenie i malowanie starych mebli a dzisiaj idę na miasto z przyjaciółką świetować nasze święto
|
||
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
DZIŚ DZIEŃ KOBIET! WIĘC KOCHANA PRZYJMIJ ŻYCZENIA MOJE Z RANA, ŻEBYŚ ZAWSZE PIĘKNA BYŁA, ŻEBYŚ NIGDY NIE PRZYTYŁA.
BY CI WŁOSY NIE WYPADŁY, ŻEBY CYCKI NIE OPADŁY, DUPCIA ZAWSZE JĘDRNA BYŁA...BYŚ FACETÓW WCIĄŻ KUSIŁA, BYŚ KŁOPOTÓW MAŁO MIAŁA O ZMARTWIENIACH NIE MYŚLAŁA, BO PAMIĘTAJ, ŻE ROZTERKI ŹLE WPŁYWAJĄ NAM NA NERKI! WIĘC KOBIETO ŻYCZĘ CI, SAMYCH ZAJE BISTYCH DNI! ![]() takiego smsa od kumpeli dostałam |
|
|
|
#3197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super.Ja dziś od moich dzieci i ich tatusiów dostałam smska z życzeniami i jakieś słodkości dla mnie w szkole czekają od nich. |
||
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Gold - moje male dziela sa takie-to sa broszki ktore dziewczynki mialy dostac na zajeciach. Robine na szybko po nocy... ale mialam tez inne fajne wzory. Poza tym mialyt same robic wisorki tez z filcu i bransoletki.
No wlasnie - zajecia odwolalysmy! nikt nie zadzwonil ze zgloszeniem obecnosci a powtarzane bylo kilka razy zeby zadzwonic. Wiec nawet jak ktos przyjdzie to bedzie miec nauczke zeby dzwonic! Mi jest szkoda ale ja mam jechac i wrocic tobez sensu. A nie mam za bardzo sumienie brac kasy ze nieodbyte zajecia. Chociaz za ostatnie dostalam bez mrugniecia. |
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Te 3 dolne są świetne
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis mialam jeden przyczepiony do torebki i zabiore sie dzis i zrobie wiecej takich i jeszcze troche poszaleje
|
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo!! Ja nie mam serca swojej sprzedac ![]() Kobietki najlepszego z okazji Naszego swieta!
|
|
|
#3202 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też było miło czekolade truflową już opędzlowałam a teraz przyjechał przyjaciel z kwiatkami ale mi miło ![]() Cytat:
wiesz że cie kocham miłością wielką? ![]() Cytat:
a co po wiem na co? na tamte inne szkolenia czy na Sherborne? Cytat:
![]() a szkoda że z zajęciami tak wyszło... jaki tu spokój nananana wszyscy się nudzą nananana idę do wanny mąż mi kąpiel przygotował ![]() pewnie będę za pół godzinki bo ja z tych co nie lubią za długo dupska moczyć
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie mówili w pogodzie ze za kilka dni przewidują 12 stopni na plusie a nawet i 15
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dzisiaj +23
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3207 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Jeszcze tylko jeden dzień i wolneeeeee!Cytat:
Nie no 50 km w jedną stronę to rzeczywiście kawał drogi. musisz znaleźć lekarza który Ci odpowiada w 100%. Cytat:
Trzymam kciuki za suknie.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Marta - ale bym się wyleżała w wannie
|
|
#3208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie dziwne jest to ze jak to sie stalo to 3 lekarzy w tym ona mi mowili ze odczekac minimum 3 miesiace i mozna sie starac. A tu mi wczoraj wyskakuje z tabletkami i z tym ze pol roku mam nie zajsc w ciaze... i to nie dlatego ze zbadala mnie i cos tam bylo nie tak, ona mi to powiedziala na wstepie, dopiero potem mnie badala i stwierdzila ze wszystko sie goi... Tabletek na pewno nie bede brala bo w sumie nie biore juz 3 lata i jakos nie zaszlam w ciaze do tej pory... takze dam se rade bez tabletek zreszta z drugiej strony to po tabletkach tez niby najlepiej jakis czas odczekac.... i mowie to wczoraj tej babce a ona na to ze mam stare info i ze po nowych tabletkach mozna od razu sie starac...mysle tak jak ty ze poczatkiem maja pojde do jeszcze jakiegos innego lekarza i zobacze co mi powie... i tak bym chciala zeby mi przepisal jakies duphaston czy cos w tym stylu na potrzymanie ciazy w 1 okresie, zeby to sie nie powtorzylo... wiec musze isc do gina... a mam kolezanke ktora tak jak ja poronila w 9 tygodniu i tak jak ja miala lyzeczkowanie i powiedziano jej ze moze sie starac po 4 miesiacach i zaczela sie starac i teraz jest w 5 miesiacu ciazy... Cytat:
nic sie nie stalo... zdrowiej ![]() Cytat:
chyba faktycznie nie bede wieszac niczego w tym trojkacie... na razie ogladam allegro ale jakos nic mnie nie powalilo na kolana... 17.03 bede u mamci i mysle ze wyciagne ja do sklepu z firanami (mamy niedaleko hurtownie) i moze tam cos znajde ladnego... jednak nie ma to jak wejsc do sklepu i pomacac jak bede juz miala jakas konkretna wizje to bede sie radzic ![]() A wiecie jaki moj mezus jest wspanialy... dzisiaj siedze sobie w pracy, juz 15 prawie a tu wpada kurier kwiatowy i mowi ze ma dla mnie kwiaty... wszystkie laski z biura takie oczy, ja tez w ciezkim szoku i jeszcze sie pytam zdziwiona "a od kogo?" ![]() oprocz tego chlopaki z pracy tez staneli na wysokosci zadania ![]() a po pracy poszlam sobie na sklepy i kupilam czerwone butki na obcasie i bluzeczke jestem happy
|
|||
|
|
|
#3209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mój mężuś oszalał, nigdy nie kupował prezentów na dzień kobiet, tylko kwiatki lub słodycze, a dziś przyjechał z kwiatkami oczywiście a ja jeszcze dostałam suszarkę do włosów, a córcia swój pierwszy telefon komórkowy
|
|||
|
|
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
to zapraszam moja ma 1.8 długości
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a dla córci żeby mieć ją cały czas w kontakcie ![]() żeby mu nie zniknęła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Chcialam zlozyc Wam zyczenia:

nic sie nie stalo... zdrowiej