|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: opisowe stare krowy ;)
no nic. dziś się pożarliśmy dalej do tego stopnia, że mnie poblokował i skonczył znajomość
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
może to i lepiej, że tak zrobił? sama kiedyś pisałaś, że lepiej będzie jak zakończysz tą znajomość więc skoro nie byłaś na tyle silna to dobrze, że on to zrobił? nie będziesz się przynajmniej denerwować jakąś zdzirą. bo chyba prawdą jest, że nadal coś do niego czujesz w głębi siebie?
poza tym myślę, że przejdzie mu i się odezwie
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
eyeliner mam z wibo
tani za 8 zł jakoś w Rossmanie :PCytat:
i siostra z rodziną była więc nie wchodzilam na kompa, dziś robię wiosenne porządki, bylam w lumpie kupiłam se sweterek ![]() oo no co Ty? to super trzymam kciuki ![]() blondynek łohoho ![]() ja bym sobie też z chęcią jakiś róż kupiła bo nie mam :/ |
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam siły i tyle.
eyeliner z wibo i z lovely jest tani jeszcze, za 6 zł
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
lovely tez miałam eyeliner bardzo są do siebie podobne
i ten i ten są godne polecenia za taką cenę ;]---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Aska nigdy nic nie wiadomo może przeprosi i się pogodzicie? ehh życie jest pokręcone... |
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
obecnie mam w pisaku - mój pierwszy eyeliner. miałam kiedyś w pędzelku ale nie umiałam malować
ale jak mi się w pisaku skończy to zrobię jak kumpela - kupię lovely i bd maczać w nim pisak i malować
|
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
ja w pisaku nigdy nie miałam :P
a pewnie i tak można robić xD |
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
gorzej jak ubędzie tego w pędzelku, bo pisaka nie wsadzę do dna
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
po przechylasz będziesz z pędzelka na pisaka przedkładać tusz xD
w końcu potrzeba matką wynalazków :P |
|
|
|
#2140 |
|
Konto usunięte
|
Agatka bardzo się cieszę, że ktoś zaistniał w Twoim życiu, oby wszystko dobrze się rozwijało i było słodko i w ogóle
a mi się tak nic nie chce, a jeszcze jutro mam spr z historii i tak mi sie uczyć nie chce
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Historia to zło o_O
ja dzisiaj zrobiłam porządki w szafie, jakieś nienoszone ciuchy wydać komuś muszę.. okna umyłam itp. chyab se pojde coś w tv pooglądać. |
|
|
|
#2142 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ja nie mam aparatu, a w sumie mama jakiejś koleżance w pracy odda bo ma 3 córki.
Nie w sumie nie mam jeszcze dokładnego dnia podanego.. ale to chyba za 2 tyg.. ehh... |
|
|
|
#2144 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
jedną poprawkę już miałam ale jakoś w połowie lutego.. i wtedy tez mnie u☠☠☠ał... :/
teraz będzie druga poprawka, tzn. warunek. Myslałam że mi szwagier zaniesie gdzies i uda mi sie naprawic aparat ale dupa.. ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- ide na Rozmowy w Toku wpadnę wieczorkiem :P
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
<ziewa>
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka po prostu sama bym tak zrobiła hehe xD
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
prosze mnie dziś nie wkur. wiac bo zaraz wyjdę z siebie i stanę obok....
przepraszam ze zaczne od smętów ale jeszcze taka zła nie byłam : normalnie nie uwierzycie... siedzę se w PUPie... i gadam z pośredniczką i pytam się jej jak z tymi stażami a Ona do mnie ze nabór jest od 1-7 czyli do jutraaaa :| ja szok wychodzestamtąd i mówie zadzwonie jeszcze do tej Babki z GOPSU... a ona do mnie że nie wysłała mojego wniosku bo sobie kiedyś tam zadzowniła do PUPu i niby naboru nie było a ja jej ze jest teraz bo akurat wyszłam z urzedu... a ona aha skontaktuje się z panią.. sobie myśle o nie.. ty stara głupia babko tak sobie ze mną nie pograsz, wróciłam do domu z busa od razu do urzedu gminy na dzien dobry do wójta i tłumacze mu ze pani I. nie raczyła wysłac mojego wniosku , bo niby naboru nie ma i dodaje ze nawet ak go nie ma to w końcu można wysłać, pani I. przyszła i gada że ona nie wysłała bo bla bla.. że dzwoniła tydzien temu czwartek / piątek pip ze w czwartek był 1 marca wiec nabór się zaczął... a wójt potem do mnie że w sumie to on zgadza się na też staż ze względu na dziadka o_O i najlepiej by było czerwiec - sierpien O_O ogarniacie??? bo ja niet... i jutro musze do jaśnie pani zadzwonić potem iść zabrać wniosek i wsiasc w busa i jechac do PUP zeby zgłosić wniosek.. :/ wyszłam stamtąd bardziej w☠☠☠☠iona niz weszłam.. sobie myśla ze ludzmi mogą pomiatać??? wychodzi na to ze jak ide z matką to gadają ze mną jak z człowiekiem a jak sama to robią ze mnie debila.. skoro mnie nie chcą to mogli mi powiedziec od razu.. ☠☠☠☠a. szukam czegoś innego... co za chory system.. :/ nic tlyko wyjechac zagranice wrócić po wakacjach i wyprowadzić się do Poznania.. ps. przepraszam za chaotyczną wypowiedz i błedy jakieś bo jestem zła i szybko pisałam.. |
|
|
|
#2151 |
|
Konto usunięte
|
Kamilka - ale sucz z tej babki
nic tylko jej je_nąć w ryja. no brak słów
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
ale dekle... brak mi słów po prostu... w dzisiejszych czasach chyba już na żadne urzędy liczyć nie mozna, a niby od pomagania sa.
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Kamisz, przykro mi z powodu takiej sytuacji ale prawdą jest, że urząd (PUP) ma w dupie ludzi nie od dziś. moja koleżanka była ostatnio wyrejestrować się z PUP-u i wisiała tam kartka na tablicy 'Osiągnięcia pupu'. Cała kartka pusta tylko na samej górze napisane w punkcie 1, że jedna osoba dostała staż w grudniu 2011'. jedna osoba ! przecież to jest chore !
dlatego ja nie widzę sensu jeśli chodzi o ubieganie się o staż bo nic z tego nie wychodzi. nie wiem po co w ogóle coś takiego jak urząd pracy. ludzie przychodzą na wyznaczony termin i tylko zbierają podpisy do swoich kart wizyt i zawsze wychodzą bez rezultatów. gówniana instytucja. jak mam tam iść na wizytę to chora jestem. teraz mam dopiero w maju . też chcę wyjechać do pracy, do Niemiec. szukam już jakiś ofert ale głównie są same, że szukają budowlańców, monterów, wykończenia, tynkarzy itd. większość dla facetów. dla kobiet opieka nad osobami starszymi ale zawsze wymagają znajomości języka w stopniu komunikatywnym. trzeba szlifować język ;p ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
no zła jestem jak osa, jeszcze nikt mnie tak nie wkurzył w sumie Up to tam chuj ale ta baba w tym ośrodku pomocy.. :/
chore to jest.. ja napisałam bo ex mojego kuzyna bo jest w Holandii czy by mi nie załatwiła czegoś na wakacje.. odpisała ze się będzie dowiadywać. w każdym razie nawet jak się dostane na ten staż i znajde coś innego to rezygnuje , wkurza mnie to ze co chwilę inaczej gadają.. :/ ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- i teraz biedna bezrobotna Kamila musi jechać do miasta wydać całościowo 13 zł za dojazd w dwie strony o_O ehh nie ma co idę zeżreć piers z kurczaka od obiadu bo nie zjadłam :| Mama się śmieje ze nam ładnie potem te baby w GOPS dupe obrobiły jaką to ona ma córkę xD a potem dodała ze jak bedzie trzeba to praktyki w innym mieście zorbie :P |
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego kobietki. ;*
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie obchodzę dnia kobiet itd. takie trochę wymyslane.
![]() jestem po laborkach z fizycznej i nic mi się nie chce, chociaż miałam proste ćwiczenie i o dziwo do liczenia tez, a z odpowiedzi dostałam 4 na 5 pkt
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam wczoraj ale nikogo nie było, a nie chciałam sama do siebie wywodów pisać...
wczoraj doszło do umocnienia mnie w pomyśle przeprowadzki ![]() a teraz szukam czegoś na teraz, i na wakacje muszę wyjechać. a potem Pń prawdopodobnie. ![]() jedno wiem mam najlepszych przyjaciół pod słońcem ![]() i jak nie będę miała gdzie się podziać przez kilka dni w Pń to mnie przenocują. hehe ps. a dziekuję za życzenia i nawzajem ![]() a ja się dziś zastanawiałam czemu z kwiatami wszyscy chodzą myślałam ze dzisiaj jest 7 :P |
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
kurde nikogo nie ma.. buuu
w sumie to se wymyślilam ze zapuszczę włosy o
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to zapraszam na bloga klik w podpisie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

tani za 8 zł jakoś w Rossmanie :P

wpadnę wieczorkiem :P
nic tylko jej je_nąć w ryja.