Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-08, 19:32   #3781
cocobella
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V

Według obu wychodzi dziewczynka
Ciekawa jestem czy to faktycznie się sprawdza?!
Kiedyś miałam robiony i lipa, nie sprawdziło się ale tamten był inny - z tego co pamiętam
cocobella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:34   #3782
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Norniczka Pokaż wiadomość
Staram się Was nadrobić, chociaż 12 stron naskrobałyście. W nocy wstawałam 5 rano na siusiu, dosłownie co godzinę, przy okazji za każdym razem budziłam TŻ, było mi go szkoda bo wrocił po 3 dniach, a musiał wstawać o 4:30 do pracy i znowu pojechał na 2 dni. Aż go zaczęłam przepraszać że go budzę, ale tylko mnie cmoknął i po minucie spał dalej. Zresztą niech się przyzwyczaja, ten czas tak szybko płynie, że lada moment będziemy mieć dzieciaczki przy sobie .
Wczoraj TŻ powiedział że ma dla mnie niespodziankę, ale muszę zaczekać tydzień... nie lubię czekać.... po co mi mówił??? on tak lubi mnie czasami pomęczyć
Kurcze, ja wstaję tylko raz w nocy siku i to tak około 4 zawsze i to już mnie wkurza. A jakbym miała wstawać 5 razy, to maskra
Mój nigdy nie wytrzymuję, pęka i zawsze mi mówi co to za niespodzianka

Ja jem gorfa z dżemem malinowym i popijam soczkiem pomarańczowym
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:35   #3783
Paula SHIN
Zakorzenienie

Powiem Wam, ze ja tez planowalam kupic te wszystkie ksiazki o pierwszym roku zycia dziecka itd.
A co wyszlo z czasem? Mialam dwie i przy dziecku nie mialam czasu ani ochoty ich czytac. Poza tym nie podoba mi sie stosowanie do takich regul.
Intuicja mamy przede wszystkim

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:36   #3784
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
a sutki i brodawki też Was bolą , bo mnie ostatnio codziennie i na staniku zauważyłam niewielkie żółte plamki to chyba już siara
Mnie bolą Siary nie mam, ale czasami tak mnie suty drą, że nie wiem co ze sobą zrobić

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
boje sie jutrzejszej wizyty
Kochana nie bój się Trzymamy kciuki, będzie wzorowo

Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Co sądzicie o tym dywanie http://allegro.pl/dywan-200x400-cm-p...108853562.html , znacie może jakieś stronki z nowoczesnymi dywanami do salonu ?
Nie w moim stylu więc podoba mi się średnio. W mieszkaniu mamy tylko jeden dywan - w sypialnie przed łóżkiem, taki z dłuższym włosiem. Miło się na niego stawia rano stopy

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Wiecie co?Ja mam doła bo niewiem kompletnie co mam jeść Masakra jakaś być w ciąży i odmawiać sobie tego na co ma się ochotębo gdzie składu nie poczytam tam jakieś mleko w proszku, śmietana w proszku itp.
Kiedyś obawiałam się, że jak zajdę w ciążę to będę ogromna (moja mama bardzo przytyła w czasie ciąży i nie zrzuciła tego), a ja z ledwością przytyłam 1kg przez 19-naście tygodni, tyle, że na początku ciąży nie miałam problemów z tą skazą białkową a czym starsza ciąża tym gorzej

Zapisałam się na badania prenatalne, mam 28.03, z moich obliczeń wychodzi, że to będzie 20tydzień i 6 dzień ciąży, czyli koniec 21 tygodnia. Mała jest o 4 dni starsza niż wynika to z OM, więc obawiam się czy to nie będzie za późno?wszędzie piszą 18-22 tydzień.
Kochana bardzo Ci współczuję.

Ja mam prenatalne jeszcze później - dziewczyny z wątku zwróciły mi na to uwagę, bo rzeczywiście na necie piszą do 22 tc. Dzwoniłam do mojego lekarza i powiedział, że oni mają taką metodę, znaczy badanie ok 24 tygodnia, ale owszem można zrobić wcześniej. Ufam mojemu gin więc się nie buntowałam. Jeśli masz obawy możesz zadzwonić do gin, na pewno je rozwieje.

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam w sklepie z bielizną ciążową i ubraniami - kupiłam sobie świetne gatki bezszwowe - rewelacja! Niby się małe wydawały ale babeczka powiedziała, że będą dobre i faktycznie są i będą spoko do końca ciąży bo tak się rozciągają. Poza tym pytałam ją o sukienki ślubne i w przyszłym tygodniu ma być taka, która mi się podoba i to poniżej 200zł Zobaczymy tylko czy będzie pasować To ta biała ze zdjęcia
Sukienka bardzo ładna Chociaż osobiście szukałabym z większym dekoltem Musisz sprawdzić ile będzie miejsca na brzuszek - do ślubu masz jeszcze 1,5 m-ca i pewnie w tym czasie brzuszek może się dość sporo powiększyć. Chociaż nie mam pojęcia ile

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Kobiety mają siłę która zdumiewa mężczyzn. Mają dzieci, przezwyciężają trudności, dźwigają ciężary,ale obstają przy szczęściu, miłości i radości. Uśmiechają sie gdy chcą krzyczeć, płaczą gdy są szczęśliwe i śmieją się kiedy są zdenerwowane. Walczą o to w co wierzą, sprzeciwiają się niesprawiedliwości, nie zgadzają się na "nie" jako odpowiedź, kiedy wierzą, że jest lepsze rozwiązanie. Nie kupią sobie nowych butów, ale dzieciom tak... idą do lekarza z przestraszonym przyjacielem, kochają bezwarunkowo, płaczą kiedy ich dzieci osiągają sukcesy. Łamie im się serce kiedy umiera przyjaciel, cierpią kiedy tracą członka rodziny, ale są silne kiedy nie ma skąd wziąć siły. Wiedzą, że objęcie i pocałunek może uzdrowić zranione serce. Kobiety są różnych wielkości, kolorów i kształtów. Prowadzą, latają, chodzą lub wysyłają Ci maile, żeby powiedzieć Ci : KOCHAM CIĘ. Serce kobiety jest tym co powoduje, że świat się kręci. Przynoszą radośc i nadzieję, współczucie i ideały. Kobiety mają wiele do powiedzenia i do dania. Tak serce kobiety jest zadziwiające.
Pięknie powiedziane...

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
ja już mam zwolnienie na stałe, trochę miałam obowiązków z tym związanych ale w końcu odpocznę i będę mieć więcej czasu dla Was
Fajnie Będziesz teraz pełnoetatową mamusią na wąteczku

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:40   #3785
cocobella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Witaj my tu nie gryziemy Ciesz się swoim szczęściem razem z nami
Nie odważyłam się wcześniej, bo straciłam ostatnią ciąże w 19 tygodniu. Do tego czasu nie byłam w stanie dopisać się do wątku. Nieszczęsny dla mnie 19 tydzień mam już za sobą i jestem na półmetku dlatego pomyślałam, że to najlepszy czas by zacząć wszystko od nowa!!! Teraz musi się udać!!!
Cieszę się swoim i waszym szczęściem
Stary 2012-03-08, 19:40   #3786
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez modnisia86 Pokaż wiadomość
Dostałam na dzień kobiet taki prezent http://allegro.pl/w-oczekiwaniu-pier...159305970.html muszę teraz tylko znaleźć czas na lekturę
Czytałam kiedyś o książkach i właśnie ten tytuł był bardzo polecany przez mamy Więc warto przeczytać Może podzielisz się później z nami jakimiś newsami
Cytat:
Napisane przez cocobella Pokaż wiadomość
Według obu wychodzi dziewczynka
Ciekawa jestem czy to faktycznie się sprawdza?!
Kiedyś miałam robiony i lipa, nie sprawdziło się ale tamten był inny - z tego co pamiętam
Hehe, mi w każdym wychodzi dziewczynka...jakiego bym nie znalazła
Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Powiem Wam, ze ja tez planowalam kupic te wszystkie ksiazki o pierwszym roku zycia dziecka itd.
A co wyszlo z czasem? Mialam dwie i przy dziecku nie mialam czasu ani ochoty ich czytac. Poza tym nie podoba mi sie stosowanie do takich regul.
Intuicja mamy przede wszystkim
Ja dostałam od siostry męża książkę..zaczęłam ją czytać zaciekawianiem, ale jak doszłam do rozdziału poród i zobaczyłam tam obszerne fotorelacje z paru porodów...to zamknęłam i oddałam, bo te zdjęcia mnie przerażały
Stary 2012-03-08, 19:42   #3787
Mandragorrka
Zakorzenienie

Soleika przesądy które wrzuciłaś są boskie Mi najbardziej podobał się 3 - ten o nie dzieleniu się jedzeniem

Stary 2012-03-08, 19:42   #3788
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
KarolinaPWPrzypomniało mi się, ze pisałaś, że też masz taki ból koło pępka jak kichniesz to boli najbardziej. Pytałam się dzisiaj o to lekarza i powiedziała mi, że to rozrastająca macica ciągnie jakiś przewód moczowy od nerki i to może tak pobolewać, ale że to nic groźnego
Dzięki za info, dobrze, że to nic z złego
Cytat:
Myślę, że lepiej się zaopatrzyć w taki cieniutki. U Nas lata bywają różne. Pamiętam jak w dniu naszego ślubu w sierpniu 2008 roku było 10 stopni i lał deszcz. Temperatura przez ok 2 tygodnie utrzymywała się max do 14 stopni. Kurcze, ale to było zimne i deszczowe lato. Miejmy nadzieję, że w tym roku bedzie mnóstwo słońca na nasze spacerki
Pamiętam tamten sierpień, moja siostra też wtedy brała ślub, było paskudnie, lało i zimno, suknię miała całą mokrą na dole
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
A myślałam, że tylko ja mam nieco negatywne zdanie o dentystach - oczywiście chodzi tylko o zawód, a nie osobę
Chociaż pracowników Urzędów Skarbowych darzę jeszcze mniejszą sympatią - oczywiście zawodowo.
Jestem miła również zawodowo
A tak na serio to przyzwyczajona jestem, że ludzie są uprzedzeni, więc nie mówię od razu nowo poznanym ludziom czym się zajmuję, dopiero po jakimś czasie
Cytat:
Ja też lubię swoje długie włosy, chociaż dzisiaj jak musiałam je rano suszyć, to parę przekleństw mi się cisnęło na język
I ogólnie zastanawiam się, czy ich nie ściąć na lato, bo w lato ja zawsze umieram- mam czarne kudły, które strasznie przyciągają słońce. A do tego jeszcze ciąża. No nie wiem..szkoda mi ich, a z drugiej strony będzie się liczyła wygoda
Chcesz rozum dziecku skrócić?
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:46   #3789
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Nie odważyłam się wcześniej, bo straciłam ostatnią ciąże w 19 tygodniu. Do tego czasu nie byłam w stanie dopisać się do wątku. Nieszczęsny dla mnie 19 tydzień mam już za sobą i jestem na półmetku dlatego pomyślałam, że to najlepszy czas by zacząć wszystko od nowa!!! Teraz musi się udać!!!
Współczuję teraz będzie dobrze!

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Dzięki za info, dobrze, że to nic z złego

Pamiętam tamten sierpień, moja siostra też wtedy brała ślub, było paskudnie, lało i zimno, suknię miała całą mokrą na dole

Jestem miła również zawodowo
A tak na serio to przyzwyczajona jestem, że ludzie są uprzedzeni, więc nie mówię od razu nowo poznanym ludziom czym się zajmuję, dopiero po jakimś czasie

Chcesz rozum dziecku skrócić?
Ja byłam na biwaku w sierpniu tego roku ( akurat po maturze) i pamiętam ten biwak właśnie tylko z tego, że ciągle lało

Hahaha...muszę to jednak przemyśleć
Stary 2012-03-08, 19:48   #3790
cocobella
Raczkowanie

Musi być dobrze!!!!!
Stary 2012-03-08, 19:49   #3791
Norniczka
Rozeznanie

Cytat:
Kurcze, ja wstaję tylko raz w nocy siku i to tak około 4 zawsze i to już mnie wkurza. A jakbym miała wstawać 5 razy, to maskra
Mój nigdy nie wytrzymuję, pęka i zawsze mi mówi co to za niespodzianka

Ja jem gorfa z dżemem malinowym i popijam soczkiem pomarańczowym
Pierwszy raz mi się tak zdarzyło że 5 razy, zwykle też jeden raz wstaje. Ale wieczorem czułam jak mnie dzidzia kopie po pecherzu, więc może dlatego tak często...
Mój TŻ nie pęknie... taki sadysta z niego czasami... uwielbia jak go o coś proszę...a on wtedy nie, nie i nie....
Miałam zrobić sernik na zimno na jutro, zaraz sie za niego wezmę...
Stary 2012-03-08, 19:49   #3792
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
O to tym bardziej gratuluję i trzymam kciuki Jak najbardziej zrozumiałe, że tylko podczytywałaś. Cieszę się, że jesteś na półmetku a za niedługo, w lipcu lub sierpniu, będziemy się rozpakowywać

Stary 2012-03-08, 19:50   #3793
Soleilka
Zakorzenienie

Hej

Ale mnie mamuśka uraczyła sałatkami i ciastami Ledwo się ruszam

Idę Was nadrabiać, bo już widzę, że mam kilka stron

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:51   #3794
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej

Ale mnie mamuśka uraczyła sałatkami i ciastami Ledwo się ruszam

Idę Was nadrabiać, bo już widzę, że mam kilka stron
Ja sie tak objadlam krewetkami
Czekam na TZ, mam nadzieje,ze ma cos ladnego dla mnie

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:55   #3795
cocobella
Raczkowanie

No to dzisiaj by było na tyle, mąż goni mnie od komputera
Jutro jak wyprawię go do pracy odrazu wpadam
Stary 2012-03-08, 19:57   #3796
nicki86
Zadomowienie

Widzę że dzisiaj tu ruch na wiazażu, chyba imprezka z okazji dnia kobiet - każda przed kompem
ahhh nie udało mi się nadrobić zaległości...
Ale z tego co zdażyłam dojrzeć to doczekaliśmy się dwóch dziewczynek i jednego chłopca- gratuluje:jup i:
No i witam nową mamę

Mam takie pytanie... czy jeśli przechodziłam już ospę to jest ona dla mojego malucha niegroźna? właśnie się dowiedziałam że dziecko które pilnuje złapało to świństwo...

już coś doczytałam w necie, chyba moje przeciwciała chronią dzidzię

Edytowane przez nicki86
Czas edycji: 2012-03-08 o 19:59
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:58   #3797
ajka89
Zadomowienie

Dziewczyny, ale jestem zła. Kupiliśmy ostatnio z mężem toster za 7o złoty, a teraz ten sam przecenili i jest za 49 kurdę, dwie dychy w kieszeni
Stary 2012-03-08, 19:59   #3798
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Rozumiem, też jestem po stracie i nie dopisywałam się przed feralnym tygodniem, trzymam mocno kciuki i wierzę że teraz będzie wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Ja sie tak objadlam krewetkami
Czekam na TZ, mam nadzieje,ze ma cos ladnego dla mnie
Mój też mi obiecał niespodziankę, ciekawość mnie zżera
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence

Stary 2012-03-08, 19:59   #3799
buena
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość

Buena, Ajka gratuluję udanych wizyt
Dopisać Wam dziewczynki do listy?
Dziękuję.
A dopisz, najwyżej się zmieni.

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość

gratuluje! i kontroluj tą anemie
Dziękuję. Od jutra branie żelaza, wątróbka, częściej wołowinka i mam nadzieję, że będzie ok.
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

dziekuje za trzymanie kciuków
Jak narazie nasze dzieciątko dobrze się rozwija i wszystko wskazuje nam na chłopca

co prawda marzyla mi sie dziewczynka, ale ciesze sie bardzo z tej informacji, bo przeciez to moje dzieciątko i najważniejsze jest aby było zdrowe
Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Buena, Ajka - gratuluję zdrowych córeczek.

Cytat:
Cieszę się i gratuluję
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
Buena dobrze że wszystko ok i gratulacje
Wielkie dzięki!

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Gratuluję! Mam nadzieję, że poziom żelaza się unormuje.
Dzięki! No też mam taką nadzieję.
Cytat:
Tak sobie z ciekawości spojrzałam na ten chiński kalendarz, co kiedyś była o nim mowa i tam tez mi wychodzi dziewczynka
Mi wychodził chłopak...

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
buena, ajka89, ewka5891 - gratuluję pomyślnych wizyt!
Dziękuję.

Cytat:
Napisane przez modnisia86 Pokaż wiadomość
gratuluję dziewczynki

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam w podziękowaniach.

Wychodzi na to, że mój mąż będzie rodzynkiem. W domu same baby.

Obejżałabym sobie jakiś fajny film. Możecie coś polecić?
Już nie mogę doczekać się kwietnia , wtedy pojawi się kolejny sezon Gry o tron. Mam nadzieję, że nie zawiodę się na kolejnej części.
buena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:00   #3800
karmeelek
Zadomowienie

Wcześniej zapomniałam więc teraz nadrabiam: witam nową Mamusię Przykro mi z powodu wcześniejszej straty - ciężko sobie to wyobrazić tym bardziej prawie w połowie ciąży... Możesz napisać co się stało?
natee mi takie sukienki też się podobają - jeszcze chwilę czasu mam więc pewnie na przymierzeniu tej jednej się nie skończy
Maciejka ja jeszcze przed ciążą miałam 90 - teraz mam 150 ale to już po spadku więc teraz czas na obserwację. Na samym początku płytki podskoczyły do 230 co dla mnie było szokiem bo przez wiele lat moja norma to ok 160-170 ale teraz zaczęły spadać więc trzeba to monitorować.
Zamówiliśmy już obrączki - za tydzień będzie przymiarka. Różnią się minimalnie od tych wcześniej wybranych, tzn biały środek jest ciut szerszy i matowy a złote brzegi jednak świecące.
I oczywiście gratuluję pomyślnych wizyt i zdrowych dwóch dziewczynek oraz chłopca

Edytowane przez karmeelek
Czas edycji: 2012-03-08 o 20:01
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:00   #3801
cocobella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
O to tym bardziej gratuluję i trzymam kciuki Jak najbardziej zrozumiałe, że tylko podczytywałaś. Cieszę się, że jesteś na półmetku a za niedługo, w lipcu lub sierpniu, będziemy się rozpakowywać
Szczerze mówiąc, już nie mogę się doczekać lata
Już odliczam dni
Stary 2012-03-08, 20:01   #3802
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Widzę że dzisiaj tu ruch na wiazażu, chyba imprezka z okazji dnia kobiet - każda przed kompem
Ale z tego co zdażyłam dojrzeć to doczekaliśmy się dwóch dziewczynek i jednego chłopca- gratuluje:jup i:
No i witam nową mamę

Mam takie pytanie... czy jeśli przechodziłam już ospę to jest ona dla mojego malucha niegroźna? właśnie się dowiedziałam że dziecko które pilnuje złapało to świństwo...

Wydaję mi się, ze jak już miałaś ospę to nic się nie stanie, ale lepiej się zapytać lekarza.
Stary 2012-03-08, 20:02   #3803
buena
Wtajemniczenie

Ajka, Tobie także gratuluję!!! Nie zacytowało mi
Stary 2012-03-08, 20:03   #3804
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana to bardzo przykre,ale teraz napewno się udawszystko będzie dobrze
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:04   #3805
cocobella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
No i witam nową mamę

Witaj!
Jeśli przechodziłaś to nie masz się czego obawiać Ja też przechodziłam ospe w wieku 5 lat i lekarz powiedziała że jestem bezpieczna
Stary 2012-03-08, 20:05   #3806
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Obejżałabym sobie jakiś fajny film. Możecie coś polecić?
Już nie mogę doczekać się kwietnia , wtedy pojawi się kolejny sezon Gry o tron. Mam nadzieję, że nie zawiodę się na kolejnej części.
Ja też czekam na ten serial a z filmu to na jaki gatunek masz ochote?
Stary 2012-03-08, 20:06   #3807
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, ale jestem zła. Kupiliśmy ostatnio z mężem toster za 7o złoty, a teraz ten sam przecenili i jest za 49 kurdę, dwie dychy w kieszeni
Znam ten ból. Jak widzę ile teraz kosztuje telewizor, który kupiliśmy parę lat temu, to mnie c..j strzela
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence

Stary 2012-03-08, 20:06   #3808
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Ajka, Tobie także gratuluję!!! Nie zacytowało mi
Dziękuję i wzajemnie
Stary 2012-03-08, 20:08   #3809
cocobella
Raczkowanie

Cytat:
Rozumiem, też jestem po stracie i nie dopisywałam się przed feralnym tygodniem, trzymam mocno kciuki i wierzę że teraz będzie wszystko dobrze
Bardzo chciałam się do Was wpisać wcześniej, ale poprostu nie mogłam. Dzisiaj jak odezwałam się pierwszy raz poczułam ogromną ulgę i uczucie, że dawno już powinnam z Wami być. Teraz jestem i niech tak zostanie jak najdłużej do lata, do lata, do lata..................... .
Stary 2012-03-08, 20:08   #3810
buena
Wtajemniczenie

Cytat:
Szczerze mówiąc, już nie mogę się doczekać lata
Już odliczam dni
Ja lubię lato, ale teraz obawiam się upałów. Pewnie spuchnę, jak bania i będę wyglądać, jak słonica.

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
I oczywiście gratuluję pomyślnych wizyt i zdrowych dwóch dziewczynek oraz chłopca
Dziękuję.

Ja nie miałam ospy. A kiedyś pilnowałam dwójki dzieci z ospą i nie zaraziłam się.
Ale ospa w ciąży chyba nie jest szkodliwa jakoś bardzo?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości