|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
![]() a ja już dostałam zwrot
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja już zwrocik dostałam I dostałam od mojego ukochanego TŻcika cudowne pióro ![]() spadam oglądać CSI, dobranoc kochane |
|
|
|
|
#2313 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Przeczytałam was nawet dzisiaj, a mam taki dobry humor, że chętnie się podzielę jakby któraś chciała ![]() Od tżcika nic nie dostałam, ale to zapowiadał już wczoraj i wcale mi to szczególnie nie przeszkadza Za to jak zobaczył mnie z bukietem tulipanów, które dostałam od dyrektora to zamknął drzwi do samochodu i powiedział, że mnie nie wpuści Jutro będę robić kolejne podejście...A pojechaliśmy potem do wspominanej tutaj galerii orkana i zupełnie nieplanowanie kupiłam buty Granatowe, na niebotycznych dla mnie obcasach (12cm) myślę, że będą na sesję
|
#2314 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32802133]ostatnio jak była w szpitalu to zawiozłam jej całego kurczaka, serek wiejski, 4bułki, 2 banany, 2jabłka i 0,5kg mandarynek i na drugi dzień tego nie miała wszystko zjadła
mieszka z moim bratem odkąd się wyprowadziłam i jak pojechałam tam ostatnio żeby sprawdzić co z psem mamy to mi mówi że ona na śnaidanie zjada 7kromek chleba a przed chorobą max 2 [/QUOTE]to jest corac lepeij moze do waszego slub przybedzie jej troche kg![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, mam ochotę na pizze
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
jak jutro nic nie dostanę od TŻ to go powieszę za jaja
![]() dzisiaj nie było okazji, bo jestem w pracy, ale przysięgam- jak jutro nic to ojjj....
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny padam, dzisiejszy dzień nie był dla mnie zbyt łaskawy, choć zaczął się dobrze. Miałam dziś wolne (w sensie robota w domu), więc wybrałam się na poranną dostawę ciuchów w szmateksie. Obkupiłam się - widzi pani ten znak? - widzę. - a czy jest tu napisane, że nie obowiązuje on aplikantów?? No padłam po prostu. Zaczęłam mu tłumaczyć, że mój czyn zawiera subminimalną społeczną szkodliwość i jako prawnik zdaję sobie sprawę, że dysponuje on kilkoma środkami, z których mandat jest ostatecznością. Fart. stanęło na pouczeniu. O godzinie 17.00 dotarłam wreszcie do domu. A tu robota czeka, bo przecież nic nie zrobiłam. Więc przed sekundą skończyłam pisać jedną rzecz dla szefowej i w chwili obecnej nie wiem już jak się nazywam. Ot, dzień jak co dzień. Cytat:
bo wielu osobom nie smakuje. |
|
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po rocznicy sie jeszcze nie zrehabilitował ??
|
|
#2319 |
|
Wtajemniczenie
|
A odnośnie koloru miętowego, to też wydaje mi się, że brakuje mu wyrazistości... Niestety ale szarfa w tym kolorze może sprawiać wrażenie plamy na sukience, a i z kwiatami może być problem, chociaż znawcą nie jestem.
|
#2320 | ||
|
Wtajemniczenie
|
to w lecie jak idziecie na impreze to też ubieracie pończochy? ja całe życie ubierałam takie buty na gołą stopę, mało tego nie wyobrażam sobie do moich butów założyć pończoch, jeszcze takich błyszczących... a matowe będą wyglądać jak komunijne
nima wyjścia ide goła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja dostałam od TŻt tulipana i ferrero rondoir później w ramach okazywania mi uczuć położył się całym cielskiem na mnie i pyta: czy moje uczucia są wystarczająco silne? a ja spod niego wystaję i mówię: wręcz miażdżące
|
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, że masz gadane Ja to bym pewnie z pokorą ten mandat zapłaciła
|
|
#2322 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Wszystkiego najlepszego kochane kobitki Basketa Wszystkiego dobrego aby marzenia się spełniły, kochany Tż był zawsze przy tobie oraz uśmiechu i pogody ducha w każdym dniu ![]() Dziś przyszedł akt urodzenia mojego Tż ![]() W sobotę jadę przymierzać moją kieckę ślubną po wprowadzeniu poprawek a także zobaczę swoją sukienkę na poprawiny, którą uszyła mi ciocia ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
nie miał okazji. To jest dobra okazja- dzień kobiet. Więc zobaczymy czy się jutro popisze... Ale dzisiaj np już mnie zdenerwował bo zyczenia dostałam dopiero po południu.... Dla jego dobra lepiej, żeby mi chociaż głupiego kwiatka dał czy coś, bo znowu będę przybita cały wieczór...
|
#2324 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiscie bez pasów, ale nie jechałam szybko. No i złapali mnie i mi Pan mówi że zaprasza do dmuchania itp.Dmuchnęłam i mu mówię: Panie władzo! Prosze mi powiedzieć, więcej czasu zajmie Panu wypisanie mi mandatu czy mnie przekonanie Pana że ten mandat jednak można by odpuścić... On gały zatkało go i mówi: Mandat. Więc ja: no to ok, byle szybko bo mi się spieszy ![]() Więc zaczął coś mlaskać, bajerować i tylko mnie pouczył ![]() A raz stanęłam pod uczelnią za blisko skrzyżowania, wracam patrze a tam ZA WYCIERACZKĄ wezwanie do wyjaśnienia do straży miejskiej, leje jak z cebra, wezwanie tak domoknięte że tusz zaczął puszczać, wyjęłam to, pojechałam do nich, wpadłam z wielkim zaafeerowaniem i mówie: proszę mi rozczytać co mi tu Panowie wsadzili za wycieraczkę bo niestety nie jestem w stanie przeczytać, a ich zatkało... Zaczęli coś mówić itp a ja im mówię, że równie dobrze ktoś mi to mógł wyjąć, wiatr mógł porwać, albo mogłabym tego nie zauważyć i wytrzeć szybe, wtedy bym miała wezwanie na całej szybie.. Nie wiedzeli co powiedzieć, więc pouczyli i puścili ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
|
|
#2325 |
|
Raczkowanie
|
Jakoś wypadłam z rytmu forum
Albo jestem zmęczona i nie mam siły nadrabiać, albo oczy mnie bolą i nawet laptopa nie otwieram...U nas kolejna ślubna sprawa do przodu: byliśmy dziś z Tż na spisaniu pierwszej części protokołu. Nie musimy iść po nowe akty chrztu a teraz wikariusza. Dostaliśmy kartę dla Tż na zapowiedzi i kartki na spowiedzi przedślubne, pierwszą mamy mieć przed świętami, więc o.k. Potem wrócimy do kancelarii z kartą z parafii Tż + dokumentami z USC, ale to jakoś w czerwcu myślę. Ogólnie nie było źle, ale strasznie się stresowałam![]() Widzę przewinął się temat ilości dzieci. Biorąc pod uwagę polskie realia i nasze możliwości w tym kraju - ja chciałabym mieć dwójkę, Tż z kolei widzę skłania się do jedynki (chociaż wcześniej też marzył o dwójce)... ale kto wie, może nas życie poniesie do Hameryki Kuzynka Tż jest w ciąży z trzecim maluchem ![]() Agis88, wkład jest koloru niebieskiego. Zbieram się i zbieram do kupna księgi gości na allegro. Możecie mi polecić jakiegoś użytkownika ? Chodzi mi o ładną, solidną i niedrogą jednocześnie księgę
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-03-08 o 21:28 |
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
godz 14:39 "ale masz buraka", na co ja "dlaczego?" - "bo Ci nawet zyczeń nie złożyłem- wszystkiego najlepszego
"
|
#2327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trochę dziwne bo zmieniła nazwisko, dowód w międzyczasie dzieciaki się porodziły [/QUOTE]moi znajomi mieli taka sytuację, dziewczyna po slubie poszła załatwiać dowód a pani jej mówi ale przecież pani nie jest mężatką co pani chce zmieniać ???? ona w szoku okazało się że ksiądz nie oddał dokumentów, no i musieli brać ślub cywilny. MASAKRA!!!!! a ja dzisiaj miałam w pracy pizze
09.06.2012 g. 13:00 |
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja żadnego smsa nie dostałam, dopiero wieczorem przyjechał z tulipanem i pralinami... w sumie po co miał pisać smsa jak się widzieliśmy? Boże u Was będzie podobnie?
|
|
#2330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie nastawiaj się negatywnie, bo jeśli nie zrobi czegoś tak, jakbyś chciała (a faceci bardzo rzadko robią coś tak, jak sobie wymyślimy) to będzie ci bardziej przykro.
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wiem- już miałam tego próbkę przy okazji rocznicy, kiedy ja kupiłam mu spinki, dałam mu je i czekałam na moment, w którym on wyciągnie prezent dla mnie. Byłam tak zawiedziona, że mimo iż próbowałam to ukryć, to TŻ zauważył.
|
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero przed chwila dostalam zyczenia i buziaka
Mi wystarczy Powiedzial, ze nawet jakby chcial zapomniec to sie nie dalo, bo wszedzie trabili heh marylka mi sie kolor podoba, nie wiem jaka masz koncepcie ale do Twojej burzy rudych lokow
|
|
#2333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.amelia-wedding.pl/motyli-czar http://doriart.ucoz.com/photo/zapros...z_motylkami/19 http://www.sprojekt.com.pl/catprod,35 http://www.studiokartek.pl/oferta/za...erwone-motyle/ http://moda.allegro.pl/nowosc-zapros...190685012.html http://moda.allegro.pl/nowosc-zapros...175224369.html http://moda.allegro.pl/nowosc-zapros...190685016.html A motylki do przyczepienia mozliwe, że wezmę stąd: http://allegro.pl/Shop.php/Show?stri...d=21581520&p=1 ; jest duży wybór a mnie interesują białe i czerwone. Może gdzies znajdę taniej, ale z tego co przeglądałam w necie to jest mały wybór i ciężko znalezc tańsze. A winietki chce miec w tym stylu jak na zdjęciach
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
nena zapomniałaś chyba jeszcze dodać że było u was gorąco jak diabli
http://demotywatory.pl/3722338/Jest-ci-zimno ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- tylko nie zapomnijcie że 10 marca jest dzień mężczyzny co prawda pierwsze słysze no ale
|
#2335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta baskaeta wszystkiego najlepszego sto lat ![]() dużo szczęscia i radości ![]() Cytat:
postaram się ale nie wiem czy dam radę tak zapchałam piwnicę że się nie da wejść :Poooooooooooooooooooo cude Cytat:
Cytat:
gratuluję wszystkim DDŚ a także załatwionych spraw
|
|
#2336 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tu dzisiaj spokój... kaście som?
tak po gorolsku po oglądom geslerowo
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba ide do łóżka naladować bateryjki bom padam po tych dwóch dniach
![]() rozmyślam jeszce co by tu można kolejnego ślubnego wymyślić o wiem czas kule dokończyć
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam, no nie mogłam
|
|
|
#2339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

Jutro będę robić kolejne podejście...
[/QUOTE]

dzisiaj nie było okazji, bo jestem w pracy, ale przysięgam- jak jutro nic to ojjj....

Albo jestem zmęczona i nie mam siły nadrabiać, albo oczy mnie bolą i nawet laptopa nie otwieram...
"
[/QUOTE]
Jak coś znajdę na allegro to się podzielę i proszę o odwzajemnienie
18.08.2010 - zaręczyny