|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Dzień dobry piękne! Wszystkiego najcudowniejszego w dniu kobiet
![]()
|
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Piękne. ja też Wam życzę wszystkiego najlepszego w tym naszym dniu. pięknych ciał, slicznych włosów, cudownych paznokci
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wszystkiego naj z okazji naszego swieta loluska jakbys chciala to moge Ci wyslac linka do fajnych cwiczen na miesnie brzucha daja wycisk
|
#845 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
szkoda tylko, że akurat dziś pogoda się mega popsuła ![]() IwonciA_1992 gratki ![]() to polecam, bo dopiero drugi dzień, a już bardzo się polubiliśmy
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wszystkiego najlepszego Cytat:
caate dużo zdrówka a włosy piękne, zadbane, błyszczące
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wszystkiego dobrego z okazji naszego święta
Ja właśnie nałożyłam sobie odżywkę wymieszaną z gliceryną i tak posiedze za pół h. ![]() Potem pójdę do apteki odebrać zamówienie z dozu. Zamówiłam sobie glinki w proszku zieloną i czerwoną. Kiedyś używałam takiej z Dermaglinu ale je już chyba wycofali, bo nigdzie nie ma i cera była super oczyszczona, a nie tak jak po tych glinkowych z domieszką chemii ![]()
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te z Biedronki mają też dobry skład, ale nie próbowałam ![]() nadal nie doszło moje zamówienie z Ekostrefy więcej nic u nich nie zamówię... w odpowiedzi na mojego maila napisali, że paczka została wysłana tydzień temu... |
|
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam Twoją opinię na KWC
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
![]() teraz zamówiłam maseczkę kaolinową Jadwigi, zobaczymy jak się spisze ![]() mam zamiar dodawać do niej kilka kropli oleju z oliwek. Jej skład: Kaolin, Zinc Oxide, Montmorillonite
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bede pamietac ![]() dziekuje no wlasnie az sama jestem wniebowzieta. wyszlo sloneczko i jaki blysk. nawet nie wiedzialam, ze takie moge miec. teraz patrzac na swoj album widze ogroomny postep.Cytat:
niestety nic nie spalam w nocy. ciagle chodzilam do apteczki po jakies leki. mialam juz pomysl jechac do nocnej apteki bo strepsil ani gripex nie pomogl a temp.rosla wciaz.o 6 rano mialam 39.3stopni. a tu dzwoni mama dziecka, ze on chory i czy moge przyjsc. taak mi glupio bylo, ale ze sama ledwo sline przelykalam to odmowilam. na szczescie zarejestrowalam sie do lekarza na 8. zostalam przyjeta o 10.15 myslalam ze sie przekrece z bolu tam... lekarka widzac mnie od razu skierowala mnie na zabiegowy i tak do pon mam codziennie jezdzic na zastrzyk domiesniowy. boooze jaki to bol jestem. pielegniarka wyglada jak zombi, chyba kiedys miala powazny wypadek twarzy i niech mowia ludzie co chca, ja osoba ktora mdleje przy zastrzykach balam sie podwojnie. zacisnelam zeby, bo musialam auto jakos pozniej prowadzic. dobrze ze doktor byla mila i zbadala mnie dokladnie. mam sie przygotowac psychicznie na przecinanie migdalka jezeli do pon nie przejdzie. przepraszam za moje zale, ale moze ktoras to przechodzila i mnie jakos uspokoi? ![]() Cytat:
uprzedzajac wszelkie pytania leze w lozku, pisze z tel bo nie chce za bardzo wynurzac glowy spod koldry. jestem glodna jak diabli i spragniona... i bym zapomniala, zyczyc Wam piekne kobitki wszystkiego co najlepsze w dniu naszego swieta ![]() edit: wszystkim dziewczynom ktorych nie wymienilam dziekuje za przemile komplementy
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-03-08 o 13:14 |
|||
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Caate zdrówka
|
#855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Wszystkiego Najlepszego. ![]() Cytat:
![]() A jak mogę spytać to co to za praca? ![]() Cytat:
Zdrowia. ![]() Do Żor niestety mam trochę daleko.
|
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez już się wiosy nie mogę doczekać, balerinek cienkich ciuchów. Moja mama upolowała mi na lumpie płaszczyk z Zary. jest boski i chciałabym go założyć.
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewzyny, mialyscie moze kiedys pedzle z tego elite model ktory jest w rossmanie? dokaldnie chodzi mi o ten sciety
|
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyślij, chętnie na nie spojrzę, może coś podłapię ![]() caate duuuuuużo zdrowia bądź dzielna
|
|
|
#859 |
|
Wtajemniczenie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NASZYM DNIU
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
http://brunettesheart.blogspot.com/2...roze-beze.html ja chce wszystkie
|
|
|
|
#861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- caate zdrówka, oby Ci przeszło Ale lakierów http://ewalucja.blogspot.com/
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#863 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrówka ![]() Cytat:
haha Cytat:
ja mam mniej |
||||
|
|
|
#864 |
|
Wtajemniczenie
|
No a jak, dziś Nam się należy
Ja też na szczęście, nie chciałabym mieć takiego uzależnienia
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet! ![]() W końcu mam neta Od tygodnia ćwiczę, masuję się i dietuję i lepiej się czuję z myślą, że robię coś la figury, chociaż oczywiście efekty jeszcze nie są widoczne
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Caate wracaj szybko do zdrowia ![]() Zmyłam olej lniany i nałożyłam waxa mlecznego potrzymam go w cieple ze 30mim Ale mi net szaleje zaraz zwariuję
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
pokręciłam ok. 30 minut hula hopem, w dwie strony oczywiście
![]() poza tym: Epiduo i Clindacne na twarz maseczka z miodu masło na ciało krem do rąk odzywka na paznokcie lakier na paznokcie |
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Soph skandal z ta wysylka ![]() bylam dzis z TZ zalatwiac urzedowe sprawy slubne, nie wiedzialam ze az tyle tego w roznych miejscach trzeba zalatwiac ale za to dostalam piekne kwiaty, wrzucilam na bloga przed chwila zrobilam tez zamowienie na soczewki i plyny na all i stowa nie moja ehh ale mam nadzieje ze na dlugo mam spokoj, no i zamowilam 2 pary nowych soczewek, jestem ciekawa czy beda takie dobre jak je opisuja producenci
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
Hej ślicznotki. Wpadłam na chwilkę złożyć WSZYSTKIM PANIOM WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NASZYM DNIU!!
po za tym : caate bardzo piękne włoski zazdroszczę skrętu, ja o swoje fale dbam już dobre parę miesięcy ale jeszcze brak mi dużo do takich jak masz, a bardzo bym chciała ![]() soph ja też zamawiałam kosmetyki z Ekosfery w dzień darmowej dostawy, wpłaciłam pieniądze następnego dnia i na paczkę czekałam równy miesiąc! Skandal z ich podejściem do klientów. Więcej nie zrobię tam zakupów, i będę odradzała każdemu. Lecę pod prysznic, i kładę się spać. Mimo że chora nadal jutro muszę iść do pracy. A tak mi się nie chce. Dobranoc
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza
![]() dzien dobry ja dzisiaj idę do rossa i do douglasa,. więc moiże coś ciekawego sobie upoluje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

szkoda tylko, że akurat dziś pogoda się mega popsuła