![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki- Eveline, Rimmel,Nivea. i wiele innych KWIECIEŃ
Witam
jestem Tu nowa , ale posiadam troszkę kosmetyków na wymianę. Zasady: * Jako że jestem nowa wysyłam pierwsza * Jeżeli coś mi się spodobało piszę u Ciebie, i proszę o odpisanie u mnie *stan zyzycia zaznaczam w opisach/zdjęciach *Nie odmieniam sie. Wymianę traktuję poważnie i dla przyjemności. *Proszę nie proponować mi zużytych ubrań w małych rozmiar( najlepsze dla mnie plus size) * Wysyłam w kopercie bąbelkowej i poprosze o to samo, chyba że wystarczająco zabezpieczysz swoją przesyłkę. Moja wish- * szal /chusta w panterkę * róż Bourjois * Rude farby * kosmetyki do makijażu I to co mi się spodoba.. Także zapraszam Do wymiany posiadam: Tusze : Lambre NOWy. Bel zig zag użyty 2 razy Rimmel Sexy Curles użyty 3 razy Wibo Extreme lashes uzyty 4 razy Rimmel Extra Super lash użyty 4 razy- Leci do Iwona75 Chic użyty 6 razy Eveline 4 D uzyta 4 razy Wszystkie są mokre . 2 paletki Butterfly Nwoe (cienie tylko sprawdzone dla koloru) Podłady Rimmel Match perfection użyty 4 razu odcień 200 Rimmel Lastig finish 16 H -uzyty 5 razy odcień 103 Rimell Stay Mate- użyty 3 razy odcień 300 Edytowane przez ninetta Czas edycji: 2013-04-09 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki- Eveline, Rimmel,Nivea. i wiele innych
Krem do loków nivea - użyty 2 razy
Szapon Alterra z Morelą i przenica - uzyty raz - Leci do Nanax33 szampon Loreal Elseve do włosów farbowanych -Nowy odżywka Isana do włosów farbowanych -zużycie widoczne na zdjęciu Heragon odżywka do włosów suchych , zniszczonych- do spłukiwania - zuzycie widoczne na zdjeciu- Leci do Nanax33 Edytowane przez ninetta Czas edycji: 2013-04-10 o 00:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Baza pod Cienie Hean stay on- zużycie około 30 % - leci do Iwona75
Mleczko do demakijażu Garnier skóra sucha i wrazliwa - Nowe Kolagen do mycia i pielęgnacji włosów- zuzycie widoczne na zdjęciu ze 1000 ml Szczotka przywieziona z Angli (odpowiednik Tangle teezer)- Leci do Nanax33 Wisior Sowa- nigdy nie noszony Edytowane przez ninetta Czas edycji: 2013-04-10 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Olewka Maski Mlecznej Kalos o pieknym zapachu ( do 100 ml)
Odlewka Rosyjskiego Balsamu Naturia Siberica Objętość i nawilżenie ( również do 100 ml) - już wymienione ( Iwona75 i Nanax33) Edytowane przez ninetta Czas edycji: 2013-04-10 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Marion Kuracje z olejkiem arganowym- zużycie do napisu marion (z 50 ml)
Krem AA + 20 - Zużycie około 15% Puder prasowany matujący bel _ zużycie widoczne na zdjeciu ( odcień najjaśniejszy ) Serum Rosyjskie do cery tłustej i mieszanej NOWE Lakier NYC -2 razy użyty Edytowane przez ninetta Czas edycji: 2013-04-09 o 00:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
szampon Loreal Elseve do włosów farbowanych -Nowy
Mleczko do demakijażu Garnier skóra sucha i wrazliwa - Nowe coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki- Eveline, Rimmel,Nivea. i wiele innych KWIECIEŃ
cześć,
coś u mnie za szampon Loreal Elseve do włosów farbowanych -Nowy Mleczko do demakijażu Garnier skóra sucha i wrazliwa - Nowe oraz któryś z tuszy jeśli nie jest czarny ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Krem do loków nivea - użyty 2 razy, Szampon Alterra z Morelą i przenica - uzyty raz ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
mgiełkę mogę oddać , ale kremik lawendowy jest obecnie w negocjacji i czekam właśnie na odpowiedź od wizażanki, więc musiałabyś zaczekać czy będzie wolny czy nie.
chyba że od razu chcesz dobrać coś innego? ![]() czy któryś z Twoich tuszy na wymiankę jest kolorowy? np niebieski, fioletowy, zielony, khaki, brązowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos zaOdlewka Rosyjskiego Balsamu Naturia Siberica Objętość i nawilżenie ( również do 100 ml)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za tusze rimmela i podkład lasting?
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
zainteresował mnie:
- szampon do włosów Alterra - odlewka balsamu Natura Siberica - tusz Bell ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
Kolagen do mycia i pielęgnacji włosów- zuzycie widoczne na zdjęciu ze 1000 ml Szczotka przywieziona z Angli (odpowiednik Tangle teezer) Wisior Sowa- nigdy nie noszony szampon Loreal Elseve do włosów farbowanych -Nowy Heragon odżywka do włosów suchych , zniszczonych- do spłukiwania - zuzycie widoczne na zdjeciu
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Odlewka Rosyjskiego Balsamu Naturia Siberica Objętość i nawilżenie ( również do 100 ml),baza Hean i mascara Rimmel extra super lash
cos u mnie? ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Chętnie oddam ci hydrolat i paletkę ![]() Odlewka balsamu 100m?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
paletka też jest w negocjacji i również czekam dzisiaj na odpowiedź od wizażanki co z nim
dam znać w Twoim wątku jak tylko coś się wyjaśni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Cos za odlewkę balsamu rosyjskiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie? Szczególnie za Szczotka przywieziona z Angli (odpowiednik Tangle teezer)
? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Tak, tak, jest pokazane na zdjęciu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1364664646
Mogę Ci oddać bez problemu wszystko, u Ciebie wpadła mi jeszcze w oko odlewka rosyjskiego balsamu oraz ewentualnie szampon alterra i odżywka hegron, daj znać jakbyś to widziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() cos za szampon alterry, odlewkę kallosa, mleczko do demakijażu garnier? Mam odlewkę oleju kokosowego, gdyby Cię interesował. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Mogę Ci oddać maskę i testery podkładów za szampon Alterry i tusz Bell, ewentualnie sam szal (cena z metki 54,90) za szampon + tusz + odlewkę balsamu NS.
Inaczej średnio mi się to kalkuluje ![]()
![]() |
#30 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Podobają mi się odlewki odżywek i szampon Alterra
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.