|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ja sobie kupię go na pewno Cytat:
Reszta dziewczyn dołączyła troszkę później ale są też z nami już dosyć długo Cytat:
żeby na siłowni wagi nie było to teraz nie masz wyjścia! baterie musisz kupić jak najszybciej! ![]() Cytat:
Kup koniecznie sobie i wypróbuj - przepyszne są! Cytat:
uszko ma już wyczyszczone więc powinno być dobrze ale jak sobie przypomne co on w nim miał... i to tylko w tym jednym uszku, drugie jest ok. I najgorsze jest to, że będzie mu się tak juz zbierało w tym uchu do konca życia może nawet będzie musiał jeździć raz w roku na płukanie ucha. A wszystko przez to że miał kiedyś te zapalenie. Noo i 3 migdałki ma do wycięcia matko święta!! A Ty jak chora to lepiej w domu siedź! Na siłownię zdążysz pójść!
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Ja spadam już spać, bo chcę rano się zwlec z łóżka na tą siłownię...
![]() ![]() Buziaczki i do jutra!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz ziewam aż mnie gęba boli to dobranoc do jutra!!!
|
|
#2074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam są też pierdoły Cytat:
![]() A ja już na nogach o 9 mam dentystę Zresztą i tak bym nie pospała u mnie w bloku mamy nową sąsiadkę i remonty robi A na wadze wczoraj było 56,3kg a dzisiaj 55,8 kg |
||
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
ja na chwilkę tylko Synuś wstał bo go uszko bolało więc dałam mu czopek i teraz leży wcina drożdżówkę z serem (twarożkiem) i pije herbatkę Pewnie nie długo pójdzie dalej spać tak więc póki on nie śpi to i ja nie mogę Ale jestem szczęśliwa bo synek przespał całą noc bez leków przeciwbólowych także jest lepiej już rzadziej go boli te uszko A ja to nie za bardzo się wyspałam i chętnie bym się dalej położyła po wczorajszym dniu strasznie mnie nogi bolą! Chciałam zjeść płatki ale póki głodna nie jestem jeszcze a zamierzam iść dalej spać to nie będę się obżerać przed spaniem No chyba że synuś dłużej pobaluje to będę musiała już śniadanko zjeść A Wy wstawać śpiochy!!!! dziś się weekend zaczyna
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Monia widzę ranny ptaszek kochana ślicznie powychodziłaś na tych zdjęciach No ale jak tyle chcesz to mogę tylko trzymać kciuki i życzyć, żeby się udało ![]() Heroine jak nie masz gdzie baterii kupić, to kup sobie wagę w Lidlu w reklamie widziałam za 39,90 zł
|
#2077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo super tak mu sie polepszyło, że spac mi nie chce i buszuje a mamusia taka śpiąca ![]() Te remonty u sąsiadów wykonczyć mogą! Jak ja tego nie cierpię jak od rana walą i wiercą za ścianą! Gratuluję spadku wagi super!!! piękna masz wagę moją wymarzoną No i powodzenia u dentysty - aby nie bolało!!! ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
heheheMój synuś dziś ranny ptaszek bo wstał przed 8. Ja to bym chętnie dalej poszła spać i mam nadzieję że zaraz pójdę te 4 kg to chce z ud zrzucić..... są za duże! ale mniej niż 55 kg nie chcę ważyć - wiem, że byłabym już za chuda no i zresztą to nie zdrowe by juz było, wcale bym ładnie nie wyglądała. Także trzymaj te kciuki jeśli możesz dziś się jeszcze nie ważyłam bo spać zaraz idę więc jak wstanę to się zważe dopiero ![]() Idę spać do później
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-09 o 09:18 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2078 |
|
Przyczajenie
|
Witam
.Spadam potem się odezwę .Miłego dnia
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Ja wpadam tylko na sekunde bo ledwo Was nadrobilam a juz zmykac do pracy musze i oczywiscie piechotka dzisiaj ![]() Zaczne od tego ze wczoraj wszytsko super wyszlo, zainteresowanie bylo na maska pomalowalam moze z 10 babek! Pot sie ze mnie lal, kregoslup myslalam ze w pewnej chwili mi siadzie! Jeszcze bylam w tych platformach wiec dodatkowe obciazenie. Wrocilam o 1 w nocy a na koniec dostalam pysznego firmowego drinka ktory mnie wymiotl Dobrze ze mialam drajvera bo bym chyba na czterech przyszla Ale to wszytsko oczywiscie w wielkim skrocie! MONIA ZAWSZE MOWILAM ZE JESTES BOSKA!!! ![]() WYSZLAS CUDOWNIE
|
|
|
|
#2080 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
Monia jesteś super dziewczyna i jak Ty wylaszczyłaś ![]() ![]() ! !!!!! Super !! Zdjęcia boskie a to, na którym buziunia z bliska i jesteś tam w bieli to już zupełnie tylko w ramki Jeśli chodzi o Twoje udka to ja bym ich już nie ruszała, wyglądasz pięknie !!!! ![]() Jeśli chodzi o mnie to dzisiaj znowu spadek !!!!! O 0,2kg bo 0,2kg ale zawsze coś Dziś na zegarze 75 kg Na resztę postaram się poodpisywać może wieczorem bo jutro urodzinki małej i mam dużo roboty.Buziaki słodycze Edytowane przez maminka83 Czas edycji: 2012-03-09 o 10:04 |
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem wiem. ale lepiej rano niz pozniej Mama wczoraj dla swojego ulubionego przyszłego ziecia usmażyla jak kwiaty jej przyniosl Aaaaa....pochwale sie spadkiem dzis weszlam na wage i 54,5!!!! i bede piekna panna mloda![]() Aaaaaa.. Monia cudowne zdjecia!!! Ślicznotko nasz chudzienka! Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2012-03-09 o 10:13 |
|
|
|
|
#2082 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
nie pisałam, bo czasu nie było, wczoraj wieczorem nadrabiałam zaległości, ale już nie zdążyłam odpisać ![]() wybieram się dzisiaj do Auchan, może mi polecicie jakieś produkty stamtąd? jogurty itp? ![]() monia woooow co za laska
|
|
|
|
#2083 |
|
Przyczajenie
|
Monia masz super figurkę, tylko pozazdrościć
Ja wczoraj po pracy szybko padłam, wykończył mnie ten dzień a teraz znów na nic czasu nie starcza bo już muszę się do pracy szykować.. Wszystkim miłego dnia życzę
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jaka Ty Piękna jesteś ! Kurde ale Ci zazdroszczę takich zdjęć ![]() ![]() Twoi Synkowie maja Śliczna Mamusie
|
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Monia pewnie, że będę trzymała kciuki
Wrzuć nam jeszcze jakieś zdjęcia, bo lubię oglądać taką ślicznotkę jak Ty ![]() Czbasia, Maminka, Cocktail gratuluję spadku
|
#2086 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!!
![]() Cytat:
nawet bym na to nie wpadła Cytat:
![]() U mnie też ktoś robi remont centralnie mi nad głową w kuchni masakra, bo prostu, od 7 rano wiertarki i młotki Monia, widzę, że synek znowu wyrwał ze snu ale pewnie teraz już śpisz dalej ![]() Cytat:
z tym, że ta moja waga jest nowa wymieniałam w niej baterie dwa razy, no i teraz trzeci... ehh, muszę w końcu znaleźć te baterie. A teraz jestem przed okresem, więc średnio mi do szczęścia potrzebne są te cyferki Cytat:
![]() Ja wiedziałam, że sobie poradzisz do 1 w nocy? szalonaaa no ale dobrze, że miałaś drajwera, bo to nawet strach tak samemu po nocy łazić ![]() trzymaj się, miłego dnia!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#2087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gratuluję na pewno będziesz piękną panną młodą ![]() A ja wstałam rano z bólem głowy i zasmarkana dalej TŻ wrócił z dyżuru i jak zobaczył, że wybieram się na siłownię to zabrał mi dres i adidasy no i co? nie pogadasz
|
||
|
|
|
#2088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewnie nie dla mnie ![]() A u dentysty nie bolało zawsze biore znieczulenie Chociaż dzisiaj mi wyleciał z tekstem ,, to co próbujemy bez znieczulenia? '' a ja że ooo nie Cytat:
Wskakuj do łóżka z gorącą herbatą i sie kuruj
|
||
|
|
|
#2089 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry dziewczynki
Troszkę sie nie odzywałam .Nie będę sie usprawiedliwiała.nie trzymam diety, nie ćwicze.Nie chce mi sie i nie trzymam diety.nic mi sie nie chce Waga 55,1 (rano na czczo), wieczorem pewnie wiecej.czuje po ubraniach,że jest źle.kupiłam rózne suplementy diet:blonnik, linea detox i nic to nie daje zastanawiam sie na tym? http://gk1.odchudzanie-suplement.pl/ A tak pozatym Monia żądam obejrzenia Twoich armat ![]() Naprawde jestes bardzo zgrabna , wyglądasz cudownie. Czuje sie jak wieprz
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w sumie chyba dobrze zrobił... ale źle mi bez ćwiczeń
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dawno Cię nie było Powiem Ci, że ja jestem dosyć sceptycznie nastawiona na różne suplementy wspomagające odchudzanie... brałam dużo różnych g.ówien za przeproszeniem typu therm line, linea detox, błonnik z ananasem i nie zauważyłam żadnych rewelacji... samo łykanie tabletek nic nie daje to wszystko siedzi w naszej psychice; jeśli się zaweźmiemy w sobie, będziemy grzecznie jeść i ĆWICZYĆ to waga musi w końcu się poddać... można jedynie spróbować z chromem, bo on hamuje apatyt na słodycze i od siły naszej psychiki; bo jeśli nastawimy się na to, że ta tabletka ma hamować łaknienie na słodkie to pewnie tak będzie ależ się rozpisałam trochę pokracznie, ale mam nadzieję, da się to zrozumieć ![]()
|
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zła
nic się nie wyspałam dzisiaj bo synek wstał o 7 i wyobraźcie sobie już nie poszedł spać. Myślałam ze zaśnie bo zawsze zasypiał a dzisiaj dupa! chwile poleżał i sruuuu w długą po mieszkaniu. I biega jak wściekły cały czas. Ja leżałam sobie a on się bawił i tak co chwile i tak wstawałam bo to piciu, jedzonko,ciastka, pampersa i co chwile coś strasznie się ciężko czuję, nogi mam jak z kamieni. Do tego jeszcze się załatwić nie mogę i wypiłam przed śniadaniem 3 łyżki Lactulosum więc pewnie będzie rewolucja nie długo Na wadze tyle samo co wczoraj bo 58,7. Pewnie gdybym się wyspała i wysra...ła Głowa mnie troche boli z tego wszystkiego już a muszę iść do miasta zaraz, wybrać kase z bankomatu i zapłacić OC, zapłacić za przedszkole i kupić jeszcze pare pierdół w Biedronce. Także musze spadać, ale jak wrócę to Wam po odpisuję ładnie
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, spokojnie
tak to jest z dziećmi do później
|
|
|
|
#2096 |
|
Przyczajenie
|
Na chwilkę wpadłam ,Monisiu ten syrop co pijesz na wypróżnianie jest dobry ale jest skuteczny jak się pije dłuższy czas.
.Jeżeli mogę Ci doradzić to polecam Laxinat jest bardzo dobry -ja miałam w takich saszetkach jest super .Wsypuję na łyżkę i popijam szklanką wody .Jest bardzo dobry ,mi pomaga.Z tego co wiem ,moja znajoma codziennie pije rano na czczo wodę i działa super.Wiem też że śliwki suszone sparzone gorącą wodą ,zjedzone następnego dnia dają też efekt.Ja nie jadłam śliwek bo nie przepadam za nimi .A synek już lepiej ? pozdrawiam
|
|
#2097 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam przypadkiem - witam
![]() Monika jak zobaczyłam Twoje zdjęcia a później Twoj podpis to padłam, jestes bogiem
|
#2098 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
ćwiczenia- to najlepszy wspomagacz |
|
|
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
Hej
W końcu weekend jezu jak się cieszę ! Mój Tż chory ale teraz to ja sama widzę że jest i dziś chyba będę musiała się zaopiekować nim Dwie 5 dziś zarobiłam to mam dobry humor, ale zmęczona to strasznie jestem. Idę zaraz do Tż, aa i chyba kupię sobie Skrzypovitę Gęste Włosy jak będzie w aptece bo już mi się skończyła ta zwykła, to wypróbuję heroine masz rację trzeba być też odważnym żeby się do tego posunąć ale i strasznie egoistycznym żeby zostawić bliskich z wyrzutami sumienia ![]() A Ty kochana masz leżeć w łóżku a nie na siłownie się wybierać! Bez gadania ![]() monia piękne te zdjęcia, szczególnie te co leżysz i masz włosy rozłożone a na nich jakieś fioletowe kawałki ![]() medzik słodka piżama Ja to nie lubię w piżamach spać zawsze w majtkach i jakiejś dużej koszulce
|
#2100 |
|
Raczkowanie
|
Hejo
Ja po wypiciu Lactulose i już mnie pogoniło ![]() ... myślałam, że nie dolecę do łazienki
Edytowane przez maminka83 Czas edycji: 2012-03-09 o 16:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

a ten stepper tańszy nawet 
Reszta dziewczyn dołączyła troszkę później ale są też z nami już dosyć długo
chociaż mi się odechciewa jak wspomnę ostatnią rundkę po sklepach elektronicznych 
żeby na siłowni wagi nie było
to teraz nie masz wyjścia! baterie musisz kupić jak najszybciej!
Niech zdrowieje bidulek
będzie musiał jeździć raz w roku na płukanie ucha. A wszystko przez to że miał kiedyś te zapalenie. Noo i 3 migdałki ma do wycięcia

tak więc póki on nie śpi to i ja nie mogę
po wczorajszym dniu strasznie mnie nogi bolą!
No ale jak tyle chcesz to mogę tylko trzymać kciuki i życzyć, żeby się udało 

super!!! piękna masz wagę

i od siły naszej psychiki; bo jeśli nastawimy się na to, że ta tabletka ma hamować łaknienie na słodkie to pewnie tak będzie