|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielczanki "po" część 2.
póki co ja dziekuje wszystkim w imieniu syrvi
lilyth trzymaj kciuki za SB. Moja dama tez OK znosi rozlake - wydaje mi sie ze teraz nie bardzo rozumie co i jak, ale jak bedzie wieksza bedzie gorzej pewnie. Ponadto jestem jednak czarownica, dzis tak siedze i mysle "znajac moje szczescie, to dopiero zaczelam i wpadnie kontrola" i co ?? i tak, po 8 przyszedl facet na kontrole. Druga sprawa pracuje na osiedlu z ktorego znam takiego kolesia (stare czasy - mamy wspolna kolezanke i bylismy pare razy razem gdzies), jakos o nim pomyslalam i co i dzis przyszedl do nas
|
#2492 |
|
Rozeznanie
|
Śliczna Nicola
|
|
|
|
#2493 | |
|
Rozeznanie
|
Fajno dzieuszka z małej Nikolki!
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Ja jak poszłam do nowej pracy po macierzyńskim to pomyślałam "byle tylko nie wpadła kontrola, zanim to ogarnę" i za jakieś 2-3 tygodnie się pojawiła
|
|
|
|
|
#2494 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#2496 |
|
Raczkowanie
|
Słodka Nikola
Eve a skąd masz przepisy na SB?
|
|
#2497 |
|
Raczkowanie
|
Nikola cudo
|
|
|
|
#2498 |
|
Wtajemniczenie
|
dla slicznej Nikoli
|
|
|
|
#2499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co się nie boję - boję się jak diabli, ale Ciebie chciałam pocieszyć. Głowa mnie chyba z nerwów nawala już 3 dzień.
Cytat:
![]() Urocza Cytat:
![]() Brawa za drugi dzień w pracy ![]() Pięknie głowa mi pęka, a jeszcze sąsiedzi jakieś wiercenie urządzają - chyba padnę |
||
|
|
|
#2500 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje dla Sylwii!!!Ale się biedna nacierpiała
A Nicola śliczna
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Co za piękności słodziutka Nikola
|
|
|
|
#2502 |
|
Wtajemniczenie
|
ivona84 - a Ty już w poniedziałek?
eveewe - i jak wypadłaś na kontroli?
|
|
|
|
#2503 |
|
Raczkowanie
|
eveewe a może byś tak przeczuła jakie będą liczby w lotto czy coś
Ivona moi sąsiedzi regularnie urządzają sobie jakieś wiercenia, zaczynam podejrzewać, że to taka ich rozrywka, no bo ile można wiercić ![]()
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
JA tylko wpadlam przekazac, zacytowac mojego meza jak zobacyzl fotke od syrwi:
Się biedulka za głowe złapała jak zobaczyła na jakim swiecie wyladowała ![]() Lecę ogarniać dom... bo mam wizytę po 12 .. buziaki .. miłego dnia |
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez sie staram byc na SB ale zdarzyly mi sie ziemniaczki z piekarnika z kielbaska. Slicznosci Cytat:
![]() Malgos zabawa po poludniu musi nadrobic czas gdy was nie ma. Wczoraj moj maz wrocil wczesniej z pracy bo skrecil kostke. I teraz ma tydzien zwolnienia, noga go boli a on nadal kustyka po domu. Nie slucha jak mu mowie zeby,lezal z noga nieco wyzej. Tylko wtedy wlasnie potrzebuje duzo rzeczy - zreszta ktore ja moge mu przyniesc. Do tego ma nie byc u nas gazu - bo maja zakladac u wujka na dole wiec odetna na ten czas. No i po poludniu ma nie byc wody w calym miescie.
|
|
#2507 |
|
Wtajemniczenie
|
czołem kobietki
![]() Nikola słodka Lilyth tez się drugiego zachciewa jak się patrzy na taką kruszynkę ale jeszcze nie czas![]() Evve dobrze że "znajoma" kontrola ![]() Sjoanna zdrówka dla nogi tż ![]() Mróweczka krążą po necie przepisy SB jest wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551 kurde muszę się zebrać i ja wrócić ![]() za miesiąc mam wesele kuzyna chciałabym zgubić conieco bo ostatnio za dużo sobie pozwoliłam
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
Miczka - dzieki za link do przepisowm SB. Juz pare sobie przeczytalam.
Musze poczytac dokladniej bo mi sie wydawalo ze nie mozna nabialu a tu pelno serkow. Moj maz nawet jak siedzi w domu to pracuje zaocznie. Najpierw rozmawial z szefem potem przez ponad godzine z kolezanka z pracy bo musiala cos znalezc i zrobic na jego komputerze.
|
#2509 |
|
Zadomowienie
|
Jaka cudna kruszynka
Eveewe- brawa za dietę O numery w totka to byłoby coś
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
kochane na SB juz 3 dzien i nie jestem glodna sjoanna jak wpiszesz w wyszukiwarke to tego jest mnostwo - jest w czym wybierac. Jak mozesz podeslij na priv ta strone co ci miczka wyslala, zerkne czy jest cos dla mnie serki tylko bez tluszczu albo do 2% ale takich ciezko mi znalezc, wiec nie jadam. Co do kontroli, mnie ona nie objela, na szczescie A dzis Marys ma dzien marudzenia - chyba zabki, bo ma taki gryzak jak smoka sie go wklada do buzi i tak go biedna gryzie ( a ona smoczkow niet). nie lubi. Syrwi przekaze gratulacje, jak wroci sama wam podziekuje.
|
#2511 |
|
Wtajemniczenie
|
eveewe - trzymam kciuki za dietę
![]() Dziewczyny, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet |
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez skladam nam wszystkim zyczenia
Milego Dnia Kobiet! Obyscie zostaly dzisiaj docenione nie tylko dlatego ze jest nasze swieto.
|
#2513 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet
![]() dzięki Miczka chociaż ja jestem jakaś antydietowa, jak mam iśc na dietę to mi morale padają i nie moge dnia wytrzymać.. złe nastawienie
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale lepiej sie przygotuje no i przez te dni nie rzucam sie na slodycze i tluste rodukty wiec wyjdzie faza 1 troche dluzsza. Jak robilismy w sobote zakupy w supermarkecie szukalam ricotty light i tak pare minut sie wpatrywalam i tylko jogurty light widzialam (kupilam sobie ale nie sa dobre Jak wpisalam w wyszukiwarke to mi znalazla ricotte light w Australii. Pewnych rzeczy po prostu Wlosi nie zmieniaja. Sa tradycyjne metody i dla nich sa najlepsze i juz.
|
|
#2515 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Sjoannna wiesz co nie można tak zaczynać od nowa.. bo organizm się rozreguluje i nic nie będziesz chudnąc proszę kontynuować bez grzechów! Evee super serki można takie do 6% np więsniak light.. ciekawe ile ma to nowe danio light..![]() ja też dziś 1 dzień poproszę o kciuki ![]()
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
miczka trzymam kciuki.
gdzie ja mam to nabyc?jutro moze do reala podskocze. Chcialam taka salatke zrobic tezhttp://kuchnianaplazy.blox.pl/2010/1...ytrynowym.html Uciekam bo musze sie ogarnac bo ide na koncert Łez do UV ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- ponadto laski z innego forum mowily ze w biedronce mozna kupic mix salat i oblecialam i nie bylo widziala gdzies ktoras?
|
#2517 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego kobiety!!!
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dietowiczki. Ja się niestety czegoś niestrawnego nażarłam i dziś cierpię okrutnie.Nawet na ciastka nie mam ochoty... |
|
|
|
#2518 |
|
Raczkowanie
|
KOBIETKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA
za dziewczyny na diecie,uda się Wam na pewnoeveewe w Tesco widziałam mozarelle light, fetę light, może tam zobacz A mix sałat w biedronce leży w lodówkach, nie tam gdzie warzywa
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej, dawno mnie tu nie było
dziewczyny mam pytanie dotyczace Szarlotki czy jesli nei zamowie u nich tortu to same ciasta na terenie Kielc mi dowioza ?? ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- trzeba tylko zwrocic uwage czy te light nie maja znaczaco podniesionej ilosci wegli bo to najczesciej idzie w parze
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sporo nabiału o niskiej zawartości tłuszczu jest w Lidlu. Dowiozą.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

12.06.2010

dla slicznej Nikoli 
=> 55 

Nie slucha jak mu mowie zeby,lezal z noga nieco wyzej. Tylko wtedy wlasnie potrzebuje duzo rzeczy - zreszta ktore ja moge mu przyniesc. 
gdzie ja mam to nabyc?jutro moze do reala podskocze. Chcialam taka salatke zrobic tez