|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Ja jakbym nie ogarniała to bym sobie na płytkę czy na pena zgrała filmik i w spowolnionym tempie obejrzała na tv ![]() Teraz poważnie idę się uczyć ![]() Dobranoc ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-03-07 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
BŚ, a już myślałyśmy, że nas nie kochasz
![]()
![]() |
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
Dziś Nasze święto
![]() ![]() A wiec życzę Wam i sobie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2645 |
Rozeznanie
|
[/QUOTE] jak Ty to robisz ze waga ciagle taka sama
![]() NA WSTĘPIE WSZYSTKIM WAM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA ![]() ![]() ![]() Jak ja to robię? AGNES nie mam pojęcia ![]() ![]() A tak ogólnie rzecz biorąc to co mi po szczupłej sylwetce? (Choć moje uda w moim mniemaniu zawsze będą jak u słonia) skoro wszystko u mnie się trzęsie jak galaretka :/ Zazdroszczę wam motywacji do ćwiczeń. ![]() PSYHE jak ja się motywuje do nauki? Ha ![]() ![]() ![]() miłego dnia kobietki ![]()
61-48-47-46-45 ![]() To dziwne, że po niektórych mostach tak łatwo jest przejśc... a żeby wrócic wymaga to wysiłku, odwagi i trudu Edytowane przez milusia1991 Czas edycji: 2012-03-08 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
kocham
![]() Cytat:
ja czekam na goździka i rajstopy od TZta ![]() A schudnąć... ech, no trzeba, jest masakra jak nigdy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
BŚ, na pewno nie jest tak źle
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Bania czekamy na foto łupów lumpkowych i różowego kuferka!!! ![]()
![]() |
![]() |
#2648 | ||||
Wtajemniczenie
|
hi
![]() szlag mnie już trafia, bo nie umiem sobie z Nią poradzić. Ja rozumiem,że wychodzi jej ząb i że ją to boli, ale najbardziej wkurza mnie to,że nie potrafię jej uspokoić a wtedy zawsze czuję się taka bezsilna. ![]() śniadanie : płatki z mlekiem. II śniadanie: kanapka z szynką i ogórkiem. obiad : kurczak z ryżem i ogórkiem korniszonym. podwieczorek: jakiś owoc. kolacja : kanapki z szynką, pomidorem, ogórkiem. ćwiczenia: 30 min fat blaster + 20 min ab jam. Cytat:
![]() ![]() ![]() obejrzysz sobie kilka razy 20 min workout na sucho. a później się przebierz i zacznij ćwiczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-03-08 o 09:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego chudziny
![]()
![]() |
#2650 |
Zadomowienie
|
Na wstepie NAJLEPSZEGO KOBIETKI
![]() Bana ne przejmuj sie że nie nadążasz, początki są trudne - tez jestem wolny gałgan w nadążaniu za jakimis cwiczeniami ![]() Psyhe ta różowa torebka super, niebieska tez ok ![]() BS kochasz nas jeszcze? ![]() Monia gdzie jestes? ![]() Agnesuk, odpocznij, nie stresuj się - dziś nasze swieto :P dobra, pokrótce odpisalam, idę robić obiad - w koncu cos innego niz kanapki/zupka chinska..... Robię steki z rekina+brazowy ryz+marchewka z groszkiem ![]() Zajrzę do Was wieczorkiem Aniołki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2651 |
Wtajemniczenie
|
Tż zamówił nam pizze z okazji dnia kobiet... zjadłam 3 kawałki i popiłam colą... ale zdrooooowo!
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | |||||||
Rozeznanie
|
Dziewczęta!
![]() ![]() Odchudzam się wciąż, nieustannie, i głównie bez efektów ale od 3 tygodni wzięłam się mocniej za siebie- zobaczyłam na wadze 6 z przodu i się przeraziłam!! Teraz ważę już 55 kg ale chcę schudnąć jeszcze 3-4 kg. Mam ohydne boczki i brzuch, bleeee. Ale od 20 lutego codziennie ćwiczę i jednak jest lepiej ![]() Gdyby kogoś interesowały moje wymiary (ja osobiście mam małą manię porównywania sie ze wszystkimi ![]() Czytam czytal i trochę się Wam powcinam w wątki, mam nadzieję że mi wybaczycie ![]() ![]() Cytat:
![]() Więc nie jedź do niego! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ej ej ej, ja mam 55 ale nie czuję się AŻ TAKA GRUBA :P spójrz na siebie przychylniej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez SlodkoOstra Czas edycji: 2013-06-27 o 18:56 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
![]() Nie wiem czy tu ktoś zauważył, że mnie nie ma ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
SlodkoOstra, gdzieś mi umknęłaś, a właśnie wiedziałam, że kogoś brakuje tylko nie pamiętałam kogo!
![]()
![]() |
![]() |
#2655 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Psyhe a Ty wiesz że jak będziesz ważyć 45 kg to będziesz mieć bmi poniżej normy? ;-) przed chwilą policzyłam :P
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2657 | ||||
Zakorzenienie
|
ej, nie wiem gdzie on jest xD zostawilam go na jakiejs innej bazie i momentalnie zaczelo mi go brakowac, wiec bede go szukala i jak znajde to wstawie zdjecie;p
i wlasnie zdalam sobie sprawe z tego, ze musze miec jakas nowa torebke ![]() a lumpy w praniu ![]() Cytat:
jeja. to nawet na takim etapie jak Twoj, zdarzaja sie jeszcze trudne kroki? ![]() ![]() ogladalam dzis na sucho z tzem ![]() ja na laptopie, u siebie nie mam tv, a znajomi albo rodzice padliby ze smiechu gdyby zobaczyli moje wygibasy w salonie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w ogole to: SIEMA! ![]() co z Tobą ![]() Cytat:
dzis caaaaly dzien mialam zajety, ech ![]() ![]() mniaaaaaaaaaaaaaaam ale masz pyszny obiad! lubie mieso rekina, a marchewke z groszkiem uwielbiam - sam ten dodatek uwazam za bardzo sycacy ![]()
![]() |
![]() |
#2658 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ejjj! jeny za mna tak chodzi pizza............ ale wiem ze nie moge! Mi TZ tez powiedzial, ze jedziemy na pizze. a ja glupia zamiast docenic meski gest i pochwalic go ze na to wpadl to chlapnelam ze jestem na diecie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
noooo no no, to sie spelniasz, gratuluje! zdradzisz tajemnice jaka bedzie tematyka ![]() a co cwiczysz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jutro bedzie kolejna joggingowa sesja, zobaczymy co z tego bedzie. nie zakladam na nogi zadnych obciaznikow, moze uda mi sie wiecej pobiegac ![]() Cytat:
![]() na co bylas chora? wszystkiego najlepszego dziewczynko ![]() I jak Wam minął 8. marca , Kobiety? ![]() mialam wrazenie, ze czasami, może właśnie ósmego marca zdają sobie sprawę, że świat by nie istniał :P co ciekawe - o święcie kobiet zapomniał... moj tata, ktory nigdy takich okazji nie przepuszcza i daje kwiaty wszystkim laskom w rodzinie, przyjaciolkom mamy ![]() wiec bylam zdumiona, gdy nie zobaczyłam na swoim parapecie wazonika z pierwszymi wiosennymi tulipanami. (goździki to nie moje czasy xD) moj tz wydał na mnie miliard miliardów i jest mi z tym źle ;p dostalam voucher na bielizne i perfumy dkny, do tego ten obiad.................... .................... takie bzdurne swieto, cieszylabym sie z kwiatka i spaceru, lub ewentualnie w taka pogodę ciekawej rozkminy w przytulnej kawiarence. żeby jednak nie bylo tak całkiem słodko, uroczo i malo męsko, spędziliśmy (dla mnie stanowczo ZBYT) dlugą chwilę na ogladaniu felg na wiosne (wtf, na wiosne to sie oglada balerinki, torebunie dla niuni, a nie FELGI), obczajaniu opcji polerki i innych takich dla mnie niezrozumiałych. poznalam chyba stu nowych dziwnych facetow. w tym jeden mial ogrodniczki na gola klate ![]() no i taki to byl dla mnie osmy marca. w zwiazku z moja krotka pamiecia nie prowadze osobistych rankingow pt."najlepszy/najgorszy osmy marca w zyciu" ale gdyby ktos organizowal konkurs na najlepiej spedzony osmy marca w roku 2012 to moglabym wystartowac ze swoja superowa historia ![]() a! bylam tez w dziekanacie, mojej przenajukochanszej instytucji ever.ever. (dziekuje ze jestescie!!!!!! ![]() ![]() myslę, ze grupa ktora wpadla na pomysl tego happeningu wypila w przedzien/noc tyle, ze nie zdolala doczolgac sie na zajecia, ale zdolnosci artystyczne mieli calkiem przystepne jak na osoby po %, nie sadze bowiem, aby wpadli na tak cyniczny i pelen sarkazmu pomysl na trzezwo. a teraz ide poprzytulac moje nowe staniki, jutro jogging day, chyba ze Bozia zesle deszczyk. moglaby, bo mi sie nie chce juz biegac ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-03-08 o 23:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2659 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do obciążników to nie biegaj z nimi!! może Ci to rozwalić kolana!! bieganie i tak już dosyć obciąża kolana. I mam nadzieję, że nie biegasz po betonie! ![]()
Edytowane przez SlodkoOstra Czas edycji: 2013-05-15 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba lubisz dzieci, co ![]() 3. i jak, zauwazylas spadki? 4. ![]() ![]() hm, czy na betonie- :P poki co mam do biegania jakies stare trampki ![]() ![]() chce kupic buty do biegania, ale 1. fajne, a 2. designerskie, wiec czekam z niecierpliwoscia na nowe kolekcje, dodatkowo czekam az wkrece sie na tyle w to bieganie, ze bedzie w ogole sens wydawac jakas tam kase na te buty. ![]()
![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
![]() Kto śpi 3/4 godziny dziennie a jest rześki, pełen energii itp. ? ![]() biegałam. mogę dopisać do podpisu kolejne UWAGA 5 minut joggingu ![]() uwazam, że niestety, bieganie jest totalnie nie dla mnie ![]() ![]() poza tym - zważyłam się, w końcu kupiłam nową baterię :P w sumie to nie wiem, czy waga drgnęła, czy nie drgnęła, bo w tamtym tygodniu gdy startowałam - nie miałam jak sie zwazyc ze wzgledu na brak dzialajacej baterii :P ale generalnie waze tak miedzy 57,6/58, takze szalu nie robi moja dieta & ćwiczenia ![]() wkręcam sobie jednak, że pewnie schudłam, tylko moje mięsnie tak ważą ![]() mimo tych wszystkich przzeciwności losu w postaci niedrgających kilogramów (:P) mam zamiar nadal ćwiczyć, bo czuję się duuużo lepiej, mam mnóstwo energii przez cały dzień ![]() co do nowych traum, to nie są to już traumy typu - chce mieć większe cycki/ nie chce isc dzis na kolo/ moj tz nie lubi tanczyc ani balowac na ostro (...) tylko: mam BEZNADZIEJNA taryfe w mix plusie i nie moge chyba wrocic do poprzedniej. to oznacza ze zbankrutuje, bo wysylam miliardy smsow, a mam do dyspozycji 500 na miesiąc ![]() ale sie wscieklam ![]()
![]() |
#2662 |
Zadomowienie
|
ja wczoraj zrobiłam sobie świeto i jadłam i piłam na co miałam ochote!!!
a dla Was Dziewczyny Szacun!
![]() |
![]() |
#2663 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak nie lubisz biegać to nie biegaj, nic z tego nie wyjdzie... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- A to mam na pulpicie jako motywację ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez SlodkoOstra Czas edycji: 2013-05-15 o 12:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
Nie mam kompletnie czasu na nic, od soboty nie tknęłam nawet swojego laptopa
![]() Bania,ja kiedyś biegałam bez przerwy chyba 4 miesiące i były super efekty, niestety przyszła wiosna, za duzo ludzi wokół mnie biegało i zamknęłam się w domu ![]() Może do tego wrócę hmm hmm ![]() Czuję się wyssana z sił. Rano jest masakra jak wstaję. Jak wracam z pracy to mam przełom pt.:tyle rzeczy zrobię! A jak dojade do domu to padam i tyle z tego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Moniaaaaaaaa, żyjesz!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() A kto jest miszczem i Ninją i komu zostało 20stron do nauczenia?! I to na niedzielę na 13stą?! ![]()
![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Pozazdrościłam Bani i poleciałam do SH, zrobiłam interes życia ![]()
![]() |
#2667 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dostalam wczoraj bukiet tulipanow ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() korzystajac z polowy wolnego dnia postanowilam ogarnac mieszkanie i szafe! wyrzucilam kilka rzeczy (myslalam ze bedzie tego wiecej ale ciezko sie pozbyc ![]() ![]() poza tym czuje sie gruba. Jak nigdy buuuuuuuuuuuuu ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co?
![]() Idę sobie po dwa piwka ![]()
![]() |
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sweterek różowy wycięty do szpica. SPÓDNICA, której kiedyś bym nie kupila - lekki materiał, przed kolano, lekko rozkloszowana z motywem MIASTA - taka jasna.. letnia! Widzę ją z białą bokserką i skórzanym szerokim pasem w talii ![]() i... ORYGINALNĄ CHUSTĘ CHANEL - 100% SILK za 12 zł ![]() Bukiety z tulipanów są takie słodkie ![]() Jadę zawieźć rodziców na imprezę i chata dla mnie ![]()
![]() |
![]() |
#2670 | |||
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() dzisiaj jestem w zdecydowanie lepszym humorze, niż wczoraj ![]() Oli dzisiaj jest kochana i cały dzień by się przytulała ![]() kupiłam sobie dzisiaj super, hiper buty na obcasie ![]() ![]() obskoczyłam lumpki i kupiłam oli bluzy i spodnie. dla siebie nie znalazłam nic ![]() do tego kupiłam jeszcze gumę do fitnessu i ciężąrki 1,5kg ![]() śniadanie : 4 kromki ciemnego chleba . 2 z wędzoną makrelą, 2 z szynką, sałatą ogórkiem i rzodkiewką. II śniadanie: banan. obiad: kurczak, 2 łyzki ryżu i surówka. podwieczorek: chrupki kukurydziane z Biedry ![]() kolacja: wieśniak + 2 kromki chleba z szynką i jakimś warzywkiem. ćwiczenia: 45 min cardio party 2. Cytat:
![]() też ostatnio jadłam budyń ![]() gratuluje pomysłu na ksiazke i zycze powodzenia ![]() Cytat:
![]() a tam, raz na jakiś czas można zjeść pizze ![]() ![]() Cytat:
![]() dobra przeczytałam posta ![]() ![]() psyhe - a ja sącze energetyka ![]() ewelka - no to super,że Cię puściła wcześniej, zawsze trochę czasu dla siebie ![]() ja dostałam od tża różę i pizze ![]() loriette - co zamierzasz robić, skoro chata wolna? ![]() ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-03-09 o 16:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.